Interpretarea viselor pentru a te vedea frumos în oglindă

Cum interpretează o carte de vis să te vezi într-o oglindă într-un vis

Acest vis are mai multe interpretări diferite. Și, dacă ar trebui să te vezi într-o oglindă într-un vis, atunci nu ar trebui să ignori visul, deoarece înseamnă evenimente și schimbări importante.

Lumea oglinzilor a fost considerată din timpuri imemoriale linia dintre trecut și viitor. Ei ghiceau pe oglinzi pentru a-și vedea nu numai logodnica, ci și pentru a afla ce se va întâmpla.

Prin urmare, dacă visezi la o reflecție, chiar dacă acolo ești complet diferit de tine, asta înseamnă că vei afla în curând ce se va întâmpla în continuare.

Pentru a înțelege ce dezvăluie lumea oglinzii, acordă atenție sentimentelor și emoțiilor tale, cu ce este asociată imaginea ta. Asta visează să te vezi cel mai des în oglindă.

reflexie reală

Sugerează schimbări iminente în viață și diverse întreprinderi, uneori succes în unele afaceri. Totul depinde de unde anume ai început să te uiți în oglindă.

Dacă locația sa este indicată într-un vis sau îți este familiară, atunci cartea de vis scrie că o astfel de viziune înseamnă să te regăsești într-un anumit domeniu de activitate.

Dacă vrei să găsești succesul în ceva sau visezi la un fel de muncă, atunci să te vezi într-o oglindă într-un magazin, birou sau chiar într-un teatru este un semn bun. El spune că te poți stabili într-un loc nou sau poți obține jobul sau sprijinul pe care ți-l dorești în viață.

De ce visezi să te uiți în oglinda cosmetică pe care o porți mereu în poșetă? Interpretarea visului scrie că acest vis arată ca un răspuns la întrebarea ta despre viața ta personală.

Uneori, reflectarea în oglindă arată adevăratul tău sine. Sau răspunsul ca o impresie pe care o faci altor persoane, inclusiv persoanei dragi.

Care este sensul visului? Fii atent la impresia ta. Dacă ți-a plăcut reflectarea ta în oglindă și ai fost mulțumit și fericit într-un vis, atunci pentru ce este acest vis? Cartea de vis scrie că un vis prezice schimbări pozitive și vești bune pentru tine.

Dacă visezi la un aspect obosit și un aspect neplăcut, atunci cartea de vis indică faptul că, în realitate, nu faci cea mai bună impresie persoanei dragi sau vechii cunoștințe. El te vede așa cum vezi această reflecție în oglindă.

De asemenea, vă arată nu numai imaginea sa, ci și schimbările din viață. Prin urmare, pentru a te vedea într-un vis cu lacrimi în ochi, plânsul este întotdeauna un semn rău, ceea ce înseamnă adesea probleme și schimbări proaste pentru tine.

Să te uiți într-o oglindă cu o crăpătură și să-ți vezi adevărata față este la fel ca în viața reală, ce înseamnă? Interpretarea visului scrie că un astfel de vis înseamnă diverse necazuri și chiar necazuri.

În general, nu te poți uita în oglindă dacă este spartă și același semn funcționează în vis. O persoană care arată pur și simplu va eșua atât în ​​viața personală, cât și în alte domenii. Un vis poate fi interpretat ca un prevestitor al unui accident, dezastru, boală, divorț sau slăbiciune internă completă.

O interpretare de vis de a te vedea într-o oglindă spartă sau deteriorată interpretează boala, diverse necazuri, dezastre și pericol. Prin urmare, după o astfel de viziune, orice se poate întâmpla. Adesea, o oglindă cosmetică spartă în care te-ai uitat înseamnă necazuri minore sau un colaps în viața ta personală.

Privirea într-o astfel de oglindă într-un vis pentru o fată tânără este o pacoste. Adesea, un astfel de vis sugerează că ea se poate îmbolnăvi, pierde atractivitatea sau imaginea ei, la care aderă în acel moment, va fi distrusă. Marile necazuri te pot aștepta doar dacă ar trebui să te vezi într-o oglindă mare spartă în timpul somnului.

Cartea de vis scrie că un astfel de vis prezice diverse probleme, schimbări mari și distrugerea propriei sănătăți și atractivitate. Mai ales, așa cum scrie cartea de vis, dacă reflectarea în oglindă a fost frumoasă și ți-ai plăcut.

Un astfel de vis prezice adesea o distrugere bruscă a bunăstării tale. Dar să te vezi fără bibelouri este mai frumos decât în ​​viață, de ce să visezi?

Interpretarea visului scrie că dacă oglinda era fără crăpături și îți era plăcut să te uiți la tine – la schimbări bune. Mai ales dacă te-ai văzut în plină creștere.

Urât și bolnav să se vadă în reflectarea obișnuită este un semn rău. El prezice schimbări foarte proaste pentru tine, precum și tot felul de boli. Cartea de vis scrie că a te vedea bolnav sau bătrân este o pacoste semnificativă. Acest vis prezice întotdeauna schimbări proaste. Este cu atât mai rău să te vezi într-o oglindă într-un sicriu sau mort.

reflexii neobișnuite

Foarte des, în astfel de vise, simți un sentiment de teamă, nedumerire sau surpriză. A vedea reflecția altcuiva în loc de a propriei persoane – a se schimba. Ce vor fi, la fel vor fi și schimbările tale.

Dacă o femeie se vede ca o blondă strălucitoare și cochetă, atunci în viitorul apropiat vor veni diverse schimbări în viața ei. Poate că va deveni la fel de relaxată și jucăușă ca și reflectarea din oglindă.

A vedea o față rea într-un vis este o schimbare proastă. Și să vezi o celebritate într-un vis înseamnă că în curând vei putea să devii ceva ca această persoană sau să-ți arăți abilitățile. Interpretarea visului scrie că zona în care această actriță sau cântăreață a reușit va avea succes și pentru tine.

Pentru a vedea, în loc de reflexia ta, chipul unei prietene sau prietene de același sex ca tine, de ce visezi? În curând vei face un act caracteristic acestei persoane sau se va întâmpla același lucru în viața ta ca și cu el sau ea.

Acest vis prezice schimbări semnificative în viața ta sau circumstanțe similare cu cele care apar în viața acestei persoane.

Dacă ai visat că în loc de reflectarea ta vezi chipul și imaginea unui bărbat sau femeie complet necunoscut? Dacă aceasta este o persoană de același sex cu tine, atunci te vei afla în curând într-o situație în care vei avea nevoie de calitățile al acestui personaj. De exemplu, o fată ar trebui să vadă o persoană strălucitoare și fatală, înseamnă că se va comporta foarte îndrăzneț și frumos. Dacă ai visat la o persoană de sex opus, în curând o astfel de persoană va apărea în viața visătorului.

A nu observa nicio reflectare în oglindă – la boală. Interpretarea visului scrie că acest vis vă prezice probleme, uneori chiar moartea dintr-un accident.

Dar cel mai adesea, un astfel de vis prezice schimbări semnificative în care nu te vei mai recunoaște.

Citeste mai mult:  Purtând o rochie albă într-un vis

Pierderea unei oglinzi sau spargerea ei – la mare durere sau la o faptă rea, pe care ți-o vei dori mai târziu. Dacă te-ai uitat accidental în oglinda spartă a altcuiva într-un vis și ai văzut reflexia ta, aceasta este, din păcate, necaz și durere prelungită.

Uneori, un astfel de vis este un vis de răutate și pregătire din partea altor oameni. Aruncați sau măturați bucățile unei oglinzi sparte – ascundeți-vă înfrângerea sau începeți viața de la zero.

De ce visezi să te vezi în oglindă?

Adesea visele poartă apeluri și avertismente. Unele animale vin să doarmă în aceste scopuri, în timp ce altele au un vis în care visătorul își vede reflectarea în oglindă. Atunci de ce visezi să te vezi în oglindă?

O oglindă era considerată un lux. Comercianții s-au îmbogățit pe oglinzi, pentru că erau mai valoroase decât alte obiecte. Cumpărarea acestui articol de uz casnic nu prezintă dificultăți pentru o persoană modernă. A-l vedea într-o viziune este la fel de familiar ca și în viața reală.

Ușa către altă lume este o oglindă. Ce a vrut soarta să ne spună?

Detalii de vis despre oglindă

Amintește-ți visul. Toate lucrurile mici prezente în ea vor da interpretarea corectă. Ce ar putea fi?

 • Reflecția a fost clară?? Aceasta este armonia ta interioară. Așteptați-vă noroc.
 • Ce emoții ai avut când te-ai văzut? Bună dispoziție înseamnă succes și prosperitate. Frica sau antipatie in combinatie cu reflexie întunecată vorbind despre pericol.
 • S-au privit în oglindă, dar nu s-au văzut? Te afli la o răscruce, incapabil să iei o decizie. Sufletul tău este în dezarmonie cu corpul.
 • Oglinda era intactă sau spartă? rupt visând la vise neîmplinite.
 • Care a avut un vis? bărbați un vis prezice înșelăciune din partea prietenilor sau a partenerilor. Женщины ar trebui să se aștepte la căsătorie sau la sarcină.
 • Cum era părul? daca tu te-ai văzut cu părul lungatunci așteptați-vă bunăstarea financiară. bucle neîngrijite avertizează asupra pericolelor și disputelor în familie.
 • Care era culoarea parului? Brunet vis de boală. Roșu vorbim despre schimbare. Ele pot atinge orice domeniu al vieții, dar se vor întâmpla strălucitor, neobișnuit și imprevizibil. păr alb promite o întâlnire cu o persoană plăcută și demnă. Cu părul cărunt, dar luxuriant și bine îngrijit buclele prevestesc o viață frumoasă și măsurată.
 • Tu te-ai văzut într-o rochie de mireasă? Amintește-ți ce culoare era. Ce-ai făcut? Să încerci o rochie în fața unei oglinzi și te-ai văzut în ea? Viața ta va începe în curând să se schimbe. Am văzut pe noi o rochie frumoasă și luxoasă? Ajutorul de care aveți nevoie va veni pe neașteptate. Rochie de mireasa veche si urata – la necazuri și la o ceartă cu un iubit.
 • Cum te-ai văzut? Dacă te-ai vedea frumoasă, apoi așteptați-vă îmbunătățiri în serviciu, muncă și familie. Dacă reflectarea era urâtă, atunci soarta ți-a pregătit situații neplăcute în care trebuie să te arăți. s-au văzut pe ei înșiși ca niște grăsimi? În curând va apărea o situație în care vei primi un accident psihic. S-ar putea să faci profit. Văzându-te bătrân? Așteaptă-te la eșecuri și amenajări de la inamici.
 • S-au privit în oglindă, dar nu s-au recunoscut? Colegii tăi sunt nedrepți cu tine. Ei așteaptă mișcarea ta greșită.
 • Dacă ți-ai văzut fața acoperită de coșuriatunci ar trebui să te aștepți la bogăție.

Interpretarea viselor

Sonnik Miller

Te-ai uitat în oglindă într-un vis și ai văzut un străin lângă tine? Cineva va începe să acționeze împotriva ta. Dacă o oglindă a fost spartă într-un vis, așteptați o boală fatală a unei persoane dragi.

Uită-te într-o oglindă spartă la o cunoștință neplăcută sau o căsătorie nereușită. Ne-am văzut pe noi înșine? Vor fi o mulțime de zvonuri despre tine în jurul tău, sunt posibile și boli.

Interpretarea visului lui Freud

S-au privit în oglindă? Reconsiderați-vă atitudinea față de sănătate. Poate că i s-a acordat multă atenție. sexul vazut în oglindă spune că te aștepți să primești laude sau un fel de aprobare la locul de muncă sau serviciu.

Interpretarea viselor lui Felomen

Vedeți-vă în oglindă pentru schimbările viitoare. Poate că ești îngrijorat sau te temi să nu fii dezamăgit de ceva. Poza era frumoasa? Armonia este în tine, vei fi capabil să deții emoții și sentimente.

O bătrână te-a privit în oglindă? Sănătatea ta este în joc. În curând vor veni zile grele și boli. Dacă te-ai văzut cu părul griAșteaptă-te la o veste tristă.

erau însărcinate? Cineva încearcă să-ți strice reputația. Dacă te-ai vedea gol, acesta este o chemare la emancipare, nu este nevoie să-ți fie rușine de tine și de acțiunile tale.

Vedeți-vă mic în oglindă – să cunoască o persoană neplăcută și cu două fețe. Fi bolnav în reflecţie – la posibile probleme de sănătate.

Cartea pentru visele copiilor

Emoții pozitive din reflecția văzută simbolizează armonia interioară. Dacă privirea în oglindă te-a speriatatunci gândurile rele te pun în stăpânire, sunt mulți invidioși în jur.

Cartea viselor de femeie

Dacă te-ai uita în oglindă, apoi așteptați certuri și neînțelegeri de la cei dragi. Dacă vezi pe cineva în oglindă, atunci vei fi condamnat și se vor lua decizii nedrepte față de tine.

Oglindă spartă – la pierderi și lacrimi legate de moarte sau despărțire. Oglindă spartă pentru femei tinere prevestește o căsătorie eșuată.

Micul Weses carte de vis

Priveste in oglinda – la știri sau boală. S-au uitat și nu s-au văzut? Boala ascunsă va apărea în curând. față coșuroasă în oglindă – spre prosperitatea financiară.

Cartea populară a viselor rusești

Visul spune că nu crezi în corectitudinea acțiunilor tale, că încerci să te privești din exterior.

Veche carte de vis rusească

Vedeți-vă în oglindă – a schimba. Bolnav în oglindă – la moarte mai degrabă sănătos vis de boală.

Vis Aesop

reflectare în oglindă înseamnă pași greșiți, pentru care îți va fi rușine. Dacă nu vezi o reflexie în oglindă, atunci lumea voastră interioară va suferi schimbări.

Erotic carte de vis

Privit în oglindă? Viața ta sexuală va lua o turnură interesantă. Ultimul contact sexual va da roade. Nu excludeți bolile venerice.

Dream interpretare Tsvetkova

Reflectarea lui înseamnă profit, reaprovizionare în familie sau știri de departe. Care a fost reflecția, așa este atitudinea. Dacă în oglindă ar fi fost o reflexie pe toată lungimeaapoi așteptați-vă la boală sau eșec. chip necunoscut – a schimba.

Citeste mai mult:  Interpretare vis rochie rosie

Cartea de vis a Ucrainei

Fete tinere se reflectă în oglindă prevestește o schimbare în viață. Cosuri pe fata – la bogăție. O femeie căsătorită care se vede tânără, somnul promite boală.

Dream Vanga

reflectare în oglindă – un simbol al interesului tău față de opiniile celorlalți. Nu vezi nicio reflexie – la fapte rele prin gândurile altora.

Cartea viselor esoterice

Uită-te în oglindă și nu vezi nimic – pentru distractie. Vedeți o mulțime de oglinzi și reflexii – la pierdere și minciuna.

Visez că mă trezesc și cred că am adormit cu machiaj, îmi fac griji că mi-aș putea unge ochii și soțul meu se va trezi și nu mă va vedea în cel mai bun mod posibil, ca să spun așa, merg repede la baie și văzându-mă în oglindă, înțeleg că nu am nicio picătură de machiaj, iar genele mele sunt palide până la groază și, în general, nu sunt atât de frumoasă încât stau și mă gândesc uitându-mă la

Văzându-te frumoasă într-un vis, pentru ce este?

Fiecare femeie visează să fie o frumusețe și chiar dacă în realitate aspectul unei doamne este departe de a fi perfect, într-un vis apare adesea sub forma unei adevărate zeițe.

Mulți dintre sexul frumos iau astfel de vise de la sine înțeles și nu cred deloc că ar putea avea un fel de înțeles secret. O carte de vis vă va ajuta să faceți față tuturor semnificațiilor unui vis.

Să te vezi frumoasă într-un vis ce înseamnă asta

Ce înseamnă să te vezi frumoasă cartea de vis oferă următoarele opțiuni:

 • o femeie în vârstă să se vadă tânără și frumoasă – ea continuă să atragă atenția bărbaților chiar și la vârsta adultă;
 • pentru o fată tânără cu o siluetă departe de a fi perfectă, să se vadă slabă într-un vis este un semn de căsătorie iminentă;
 • o fată nedescris pentru a-și vedea chipul frumos într-un vis – în curând va întâlni un tânăr care va aprecia frumusețea ei interioară;
 • pentru a oferi frumusețe altor femei într-un vis (pentru a le oferi coafuri uluitoare, a crea machiaj etc.) – visătorul are nevoie de patronajul unei persoane puternice și curajoase;
 • să te vezi cu păr lung și luxos – o viață lungă și o bătrânețe confortabilă îl așteaptă pe visător în față, o astfel de femeie inspiră încântare bărbaților care sunt în apropiere;
 • de la o fată foarte frumoasă să se transforme într-o bătrână urâtă – poate că există unele probleme de sănătate, așa că este mai bine să vezi un medic;
 • încercând să copieze imaginea de lux a unei celebrități într-un vis – visătorul este plin de idei creative care își vor găsi întruchiparea în realitate.
 • pentru ca o femeie cu defecte fizice în aparență să se vadă frumoasă într-un vis – cel mai probabil, un astfel de vis va rămâne doar un vis;

Văzându-te frumos într-o oglindă într-un vis

Dacă o femeie visează să se vadă frumoasă într-o oglindă, cartea de vis oferă următoarele interpretări:

 • doamna își admiră propria reflectare și nu își poate lua ochii de la el – o așteaptă o viață fericită și prosperă;
 • o doamnă în vârstă apare în oglindă sub forma unei frumuseți tinere – este încă atractivă pentru sexul opus;
 • uită-te în oglindă și te temi de imaginea unei bătrâne urâte – de boală și nenorocire;
 • o fată urâtă își admiră frumoasa reflexie în oglindă – așa o vede iubitul ei;
 • pentru ca o femeie necăsătorită să se privească în oglindă și să se admire – pentru o relație amoroasă sau o căsătorie rapidă.

Vedeți-vă într-un vis într-o rochie frumoasă

Dacă o femeie într-un vis a avut șansa de a se vedea frumoasă și elegantă într-o rochie frumoasă, cartea de vis oferă următoarele interpretări:

 • încercarea unei rochii de lux – un astfel de vis înseamnă o călătorie viitoare;
 • scoate-ți rochia – o femeie în realitate va fi lipsită de o oarecare protecție;
 • admiră-te într-o rochie roșie scumpă – o fată ar trebui să aștepte puțin de la punerea în aplicare a planurilor ei și să-și schimbe planurile, ar trebui, de asemenea, să se comporte mai modest în realitate și să nu fie îngâmfată;
 • o rochie neagră este purtată pe o fată frumoasă – la necazuri care se vor termina foarte curând;
 • să te vezi într-un vis într-o rochie de mireasă albă, dar nu și cu o coafură luxoasă – fata va avea în curând o relație romantică fericită, precum și noroc în multe eforturi;
 • încercați o rochie de mireasă frumoasă – urmează schimbări plăcute în viață, căsătoria este posibilă;
 • dacă rochia albă este murdară, arată neîngrijită și șifonată – relația cu tânărul va fi în curând distrusă;
 • încercând o rochie luxoasă împodobită cu strasuri și pietre – Miller susține că acesta este un semn bun, prevestind punerea în aplicare a planului și primind vești bune.

Visând să te vezi îmbrăcat

Interpretarea unui astfel de vis poate fi ambiguă.

Toate valorile trebuie luate în considerare:

 • admirând o ținută luxoasă într-o oglindă – în realitate o femeie va simți triumful victoriei și superiorității față de rivalii ei, va asculta numeroase laudări care i se adresează, este posibilă și remunerația publică;
 • să apară îmbrăcat la un eveniment oficial – în realitate, reputația fetei se va îmbunătăți, se vor spune numai lucruri bune despre ea;
 • să apară într-o ținută luxoasă și elegantă printre oameni cu un aspect ponosit și neglijent – ești prea vulgar și încrezător în sine în realitate, nu ar trebui să atragi atât de multă atenție asupra ta, trebuie să înveți să fii mai modest;
 • să te distrezi în haine elegante printre aceiași oameni veseli și veseli – în curând va avea loc un eveniment plăcut, poate că vor fi primite vești bune;
 • scoate un costum elegant elegant – la confuzie in fata necunoscutului, la evenimente neasteptate care vor tulbura;
 • să observi o altă fată într-o rochie inteligentă și să înțelegi că arăți rău pe fundalul ei – să invidiezi sau, din păcate, ar trebui să acorzi mai puțină atenție celorlalți și să încerci să faci față propriilor probleme.

De ce visezi să te vezi tânăr

Dacă o doamnă matură visează să se vadă tânără și frumoasă, atunci în realitate va rămâne plină de putere și energie pentru mult timp. O astfel de femeie, chiar și la o vârstă respectabilă, atrage bărbați și știe să o folosească.

 • Într-un vis, admirați tinerii – visătorul se așteaptă la schimbări plăcute în viață, cunoștințe bune și evenimente vesele.
 • O persoană bolnavă visează că este tânără și sănătoasă – în realitate, va urma în curând scăparea de boală.
 • O femeie sau un bărbat visează la unul dintre părinții în vârstă, tânăr și vesel – poate că moartea lor va urma în curând, așa că ar trebui să vă vizitați rudele și să nu amânați vizita pentru mai târziu.

Văzându-te într-o oglindă într-un vis – de ce visezi la un complot neobișnuit?

Oglinzile au primit întotdeauna o atenție deosebită. Adesea, acest simbol se găsește nu numai în viața reală, ci și în vise. Și ce înseamnă un vis în care nu s-a văzut doar o oglindă, ci și propria reflectare în ea?

Citeste mai mult:  Într-un vis, un bărbat își mărturisește dragostea

Văzându-te într-o oglindă într-un vis: interpretare din cărțile de vis

Interpretarea viselor interpretează visele în care dormitorul și-a văzut propria reflectare în oglindă:

 1. Miller. Privindu-te în oglindă într-un vis – în realitate, certându-te cu cineva apropiat despre moartea sau boala unei rude. Privind într-o oglindă spartă – la moartea unei persoane dragi. Dacă ți-ai văzut chipul fericit în reflex, vei experimenta în curând un sentiment de îndrăgostire.
 2. Freud. Studiază-te cu atenție în oglindă – pentru a-ți face griji pentru aspectul și sănătatea ta. Crezi că reflecția ta este perfectă? Deci ai o stimă de sine ridicată. Nu te recunoaște în reflecție – să lupți împotriva celor răi.
 3. Vanga. Să te uiți la reflecția ta în oglindă într-un vis – în realitate să fii dependent de opinia publică. A nu-ți găsi reflexia în oglindă înseamnă a fi victima unei daune sau a ochiului rău în realitate.
 4. Ţvetkov. Propria ta reflectare în oglindă, văzută într-un vis, promite profituri bune și schimbări favorabile în dragoste. Să te vezi în plină creștere – la bolile persoanei adormite sau ale celor dragi. Ai văzut o neclaritate în locul feței tale? Pregătiți-vă pentru eșecuri și eșecuri. Nu a fost posibil să te recunoști în oglindă, ceea ce înseamnă că iubitul tău se va schimba sau trăda.
 5. Interpretarea visului secolului XXI. Visarea la propria ta reflectare în oglindă oferă succes financiar și promovare. Te simți prea frumos? Așteptați-vă vești bune. Dacă fața era roșie, vei primi în curând o surpriză, o erupție pe față este o schimbare pozitivă. A vedea botul fiarei în loc de fața ta înseamnă că treburile curente se vor termina cu succes. Un vis în care oglinda s-a dovedit a fi tulbure prevestește o exacerbare a unei boli cronice.

Care a avut un vis

Visele despre reflectarea într-o oglindă sunt, de asemenea, interpretate în funcție de sexul persoanei adormite:

 1. Viziunea bărbaților avertizează despre înșelăciunea unui prieten sau partener.
 2. Pentru fete, un astfel de vis promite căsătorie sau sarcină. Dacă într-un vis o fată se uită în fragmente de oglindă spartă, atunci durerea o așteaptă în căsătorie.
 3. O femeie căsătorită ar trebui să se pregătească pentru o ceartă cu soțul ei și pentru divorț.

Pentru cupluri, un astfel de vis prezice nașterea iminentă a unui copil.

Care a fost visul

Amintiți-vă toate detaliile visului pentru a obține o decodare mai completă a intrigii.

Ce era oglinda

O nouă oglindă promite dormitorului o bună cunoștință și perspective bune. Pentru femei, o astfel de viziune oferă o întâlnire cu cei „îngustați”, iar pentru un bărbat – succes în muncă. O suprafață de oglindă spartă văzută într-un vis prevestește eșecuri în toate domeniile vieții celui care doarme.

O oglindă mare oferă certuri și dezacorduri în familie, cele mici – probleme cu banii și probleme minore. Murdăria de pe oglindă oferă frământări emoționale celui care doarme, în timp ce o suprafață curată promite succes în afaceri.

Dacă suprafața oglinzii era veche, acoperită cu praf, înseamnă că intrigile circulă în jurul visătorului, iar cei din jur încearcă să-l înșele. Oglinda era veche, dar curată? Motivele eșecurilor visătorului se află în trecutul său.

Cum ai aratat in reflex

Punctul important este faptul cum ai apărut într-o imagine în oglindă:

 1. Frumoasa. La o viață fericită și fericită.
 2. Urât. La situațiile neplăcute în care visătorul se comportă urât.
 3. Teribil. Te-ai speriat cand iti vezi reflexia? Cel care doarme este copleșit de gânduri negative care îl omoară din interior.
 4. Vechi. Mult succes si promovare. În loc de propria sa reflecție, o persoană care nu poate face față experiențelor interne poate vedea un monstru sau un animal.
 5. Tolstoi. Spre bunăstarea financiară.
 6. Subţire. La o boală precoce.
 7. Sedym. La veștile proaste, care vor afecta foarte mult soarta viitoare.
 8. Gol. Evenimentele viitoare vă vor tăia pământul de sub picioare.
 9. Cu păr lung frumos. Pentru o existență sigură și fericită.
 10. Cu părul rar și încrețit. Cel care doarme este lipsit de energie vitală, incapabil să facă față necazurilor.
 11. În plină creștere. În curând cel care doarme se va îmbolnăvi.
 12. Mai frumos decât este în realitate. A înșela.
 13. Gravidă. Somnul promite sarcina in viata reala.
 14. Cu o culoare diferită a părului. În viață începe o nouă perioadă, în care se pot întâmpla atât evenimente rele, cât și evenimente bune.

Dacă nu te-ai recunoscut în imaginea în oglindă, înseamnă că necazurile vor începe în curând în familie. Ai văzut reflecția altcuiva în loc de a ta? Cel care doarme nu este sigur de sine, încearcă să-i imite pe alții.

Ce au făcut în fața oglinzii

Ce acțiuni ați efectuat în fața oglinzii:

 1. Au încercat hainele. Dacă ținuta se potrivește persoanei adormite, înseamnă că acesta va găsi în curând succesul în carieră, hainele nepotrivite înseamnă că visătorul va trebui să depună eforturi pentru a avea succes.
 2. Păr pieptănat. Visul indică un comportament frivol și promite o conversație serioasă cu un iubit.
 3. Pictat. Visătorul așteaptă experiențe amoroase.
 4. Întorcându-se în fața oglinzii. Dormitorul este încrezător în aspectul său, lipsit de orice complexe.
 5. Au mers goi. Visul prevestește o situație incomodă în care adormitul va cădea.
 6. Am dansat. Vision promite creșterea carierei și succes în afaceri.
 7. Spăla oglinda. Visătorul așteaptă necazuri și griji.
 8. S-au distrat, au făcut fețe. Pentru o călătorie interesantă cu prietenii.
 9. S-au iubit pe ei înșiși. Vederea nocturnă prezice succesul în dragoste. A vedea un mort într-o oglindă la spatele lui înseamnă că în curând visătorul își va schimba radical viziunea asupra lumii
 10. A plâns. Cel care doarme este gata să ierte toate insultele aduse iubitei sale.

Care erau hainele

Adesea, în astfel de viziuni, fetele se văd într-o rochie de mireasă. Un astfel de complot este un semn bun, prevestind o relație romantică și experiențe amoroase. Cu toate acestea, este important să ne amintim cum arăta rochia:

 • frumos și luxos – la ajutor neașteptat din exterior;
 • era vechi și urât – la neînțelegerile cu un iubit;
 • rochie murdară – la despărțirea de partener și boală.

Dacă rochia de pe tine nu a fost o rochie de mireasă, pregătește-te pentru neînțelegeri și pierderea încrederii în cel ales.

Pentru o fată necăsătorită, complotul unui vis în care a încercat un voal de mireasă în fața unei oglinzi oferă o cunoștință cu o persoană demnă. În viitor, visătorul își va conecta soarta cu el. Dacă într-un vis într-o imagine în oglindă te-ai văzut într-o eșarfă neagră, în curând va avea loc un eveniment trist.

Care a fost reflexia

Reflecția într-o oglindă poate fi:

 • clar – spre armonie interioară;
 • fără denaturare – la o viață bogată și prosperă;
 • întuneric, noroios – la necazuri.

Visele despre propria ta reflectare în oglindă sunt importante. Ele reflectă nu numai viitorul visătorului, ci arată și părțile secrete ale personalității persoanei adormite.