De ce visezi să săruți un tip pe care îl cunoști

Sărut în vis cu un bărbat: pentru durere sau bucurie?

Fiecare persoană a văzut cel puțin o dată în viață un vis colorat și memorabil, dar nu toată lumea acordă importanță acestui lucru. Dar cum să nu acorzi importanță când trebuie să săruți un bărbat într-un vis? Acest articol se va concentra pe sărutul în visele oamenilor.

Sărut într-un vis cu un bărbat: interpretare în cărțile de vis

Unii cred în mod eronat că cartea de vis interpretează imaginea unui sărut într-un vis ca un semn al iubirii. Acest lucru este departe de a fi întotdeauna cazul.

Iată câteva semnificații ale acestei imagini:

 1. Dacă visătorul privește pe cineva sărutându-se, ea va fi atrasă într-o aventură. Acest lucru va atrage o serie de consecințe negative. A face față eșecurilor nu va fi ușor.
 2. Un sărut cu un fost iubit în vise este un semn că într-o relație reală cu un ales, fata nu merge bine.
 3. Dacă o femeie vede un vis în care a trebuit să-l sărute pe alesul ei actual, aceasta înseamnă că în viitorul apropiat va fi înșelată de el. Schimbarea nu este exclusă.
 4. Un sărut care a fost de neuitat este un vis pentru o nuntă iminentă. Poate că o femeie va primi o cerere în căsătorie în mod neașteptat.
 5. Apăsați-vă buzele de buzele defunctului – pentru a crește cariera.
 6. A vedea pe cineva sărutându-se cu cuvintele: „Săruți perfect” înseamnă să participi la conflictul cuiva. O fată poate fi atrasă într-o situație conflictuală împotriva voinței ei și va trebui să ia partea.
 7. Un prieten sărutat într-un vis – la un eveniment vesel. Dar dacă sărutul cu un prieten a fost pasional, atunci evenimentul se va întoarce împotriva lui.
 8. Dacă într-un vis a trebuit să-ți săruți inamicul, cu care a fost o ceartă cu o zi înainte, în viitor va exista împăcare cu el.
 9. Un vis în care îmi doream foarte mult să mă contopesc într-un sărut cu bărbatul meu iubit, visuri de despărțire de el.
 10. Dacă într-un vis o femeie vrea să-și sărute prietenul apropiat, acest lucru promite eșecul ei în relațiile amoroase.

Dintre toate vise, acesta este poate unul dintre cele mai serioase din punct de vedere al sensului.

De ce visezi un sărut (video)

Semnificația acestui vis conform cărții de vis a lui Miller

Psihologul Miller oferă o dublă interpretare a visului, în care evenimentul central este un sărut. Semnificația somnului depinde în mare măsură de emoția pe care a experimentat-o ​​visătorul în timpul acestui proces.

Deci valorile sunt:

 • Fata simte bucurie în timp ce tipul îi atinge buzele, gândește ceva de genul „Sărut un bărbat adevărat frumos!” – semn bun. Dacă un bărbat este atrăgător pentru ea atât în ​​exterior, cât și în interior și în timpul atingerii sale apare un fior ușor, atunci în viitorul apropiat visătorul va avea o mare de plăceri și plăceri.
 • Tipul este neplăcut pentru fată și nu există nicio dorință de a fi cu el – un semn rău. Cineva din cercul interior al visătorului o va dezamăgi.

Ar trebui să-mi fie frică de ceva după un astfel de vis?

În unele cărți de vis există o serie de avertismente după un astfel de vis. Se crede că atingerea buzelor cu alte buze are o amprentă negativă în viața reală. De ce ar trebui să te protejezi? În primul rând, din imprudență și frivolitate. Acest lucru este valabil mai ales pentru fetele tinere care se află într-o stare de dragoste.

Fondatorul psihanalizei, Sigmund Freud, credea că imaginea unui bărbat romantic cu care o fată a avut o relație intimă în vis reflectă lipsa de experiență și curiozitatea ei excesivă. Prin urmare, pentru a se proteja pe ea și reputația ei, trebuie să fie mai serioasă cu privire la alegerea primului partener sexual. În caz contrar, fata poate suferi traume psihologice, ferm „instalate” în subconștientul ei. Acest lucru va lăsa o amprentă asupra întregii ei vieți viitoare. De aceea un astfel de vis trebuie luat în serios.

Sărută cu un bărbat familiar într-un vis: ce înseamnă

Dacă într-un vis o femeie a sărutat un bărbat pe care l-a cunoscut, atunci aceasta ar putea însemna următoarele:

 1. Va avea loc o întâlnire cu un tip interesant cu un trecut vag. Probabil că își va ascunde adevărata față de visător. Acest lucru va duce la pierderea reputației ei impecabile.
 2. Nu este exclusă o întâlnire cu o persoană căreia îi place să trăiască în detrimentul altora. El poate avea, de asemenea, elementele unui narcisist.
 3. Dacă o fată cunoaște persoana pe care o sărută în visul ei și, în același timp, are o relație cu el, atunci se vor despărți în curând. Dacă există reconciliere, va fi de scurtă durată.
 4. Tipul pe care visătorul nu numai că îl sărută, ci și îl regretă, este în pericol. Această persoană trebuie avertizată despre acest lucru și sfătuită să nu uite de precauție.
 5. Dacă altcineva sărută un bărbat pe care îl cunoaște, în viitorul apropiat visătorul va primi un fel de ofertă aventuroasă.

De asemenea, se crede că, dacă o femeie are o dorință nesățioasă de a-și atinge buzele într-un vis cu tipul pe care îl cunoaște în viață, atunci are o lipsă de emoții. Poate că poți compensa acest neajuns mergând într-o călătorie.

Sărut într-un vis cu un bărbat ciudat

Acest vis promite o dragoste timpurie. Nu ar trebui să iei acest sentiment în serios, deoarece se va estompa la fel de repede cum pare. În ceea ce privește relația cu tipul care face obiectul iubirii, acestea vor fi de scurtă durată. De asemenea, nu este nevoie să vorbim despre regret din partea fiecărui partener, pentru că niciunul dintre ei nu vrea să reia dragostea.

Dacă o doamnă căsătorită a visat la asta, este foarte probabil să se lase dusă de cineva „de o parte”. Un astfel de hobby nu va trece fără urmă, înșelăciunea va fi dezvăluită, iar familia se va prăbuși.

Un astfel de vis pentru o fată poate fi rezultatul lipsei de atenție din partea bărbaților.

Sărut în vis cu un alt tip cu soțul ei

Un astfel de vis este de fapt o trădare virtuală. De ce virtual? Da, pentru că are loc în lumea irațională a conștiinței umane. Cel mai probabil, unei femei îi place să se simtă vinovată în viața reală, ea caută aventură. Cu toate acestea, nu poate obține acea doză de emoții de care are nevoie, așa că trebuie să experimenteze sentimente dedicate altor bărbați. Aceste sentimente lipsă își găsesc reflectarea în vise.

În ceea ce privește interpretarea în sine, poate avertiza visătorul despre pericolul iminent. Nu este interzis să comită acte imorale într-un vis, dar acest lucru își lasă în mod necesar amprenta asupra vieții unei persoane. Este necesar să ne amintim acest lucru și să încercați să obțineți doza potrivită de emoții în viața de zi cu zi.

Văzând un sărut pasional într-un vis

Orice sărut implică deja o anumită pasiune, pentru că în acest moment oamenii își încalcă spațiul intim. Din păcate, în visele oamenilor, pasiunea nu este deloc un semn bun. Cu cât a fost investită mai multă pasiune în sărut, cu atât necazurile cu care visătorul va trebui să le înfrunte sunt mai puternice.

La ce se poate aștepta?

 • Trădare.
 • Nemulțumirile.
 • Remuscare de constiinta.
 • Amenințări.
 • Înșelăciune etc.

Dacă în ajunul unui astfel de vis a fost planificat să se facă o afacere importantă, puteți uita de rezultatul său de succes. Cu cât a fost investită mai multă pasiune în procesul de sărutare de către două persoane, cu atât va fi mai greu pentru visător în realitate.

Dacă momentul sărutului nu a fost doar pasional, ci și senzual, visătorul se va despărți de sufletul său pereche, iar procesul de separare va fi foarte dureros și dificil.

Citeste mai mult:  De ce gândacii visează în păr

Sărut într-un vis: carte de vis (video)

În ciuda interpretării în mare parte negative a acestui vis, acesta poartă întotdeauna un avertisment. Și asta înseamnă că, dacă îi oferi interpretarea corectă în timp util, atunci poți evita necazurile.

Sărut cu un bărbat familiar – semnificația somnului dintr-o carte de vis

Un vis foarte frecvent care vizitează atât femei tinere, cât și fete foarte tinere. Sărutul unui bărbat într-un vis nu este întotdeauna o reflectare a dorinței subconștiente de a-l întâlni. Interpretarea visului îi oferă multe semnificații interesante, departe de a fi erotice. Dar în unele cazuri devine profetic. Totul depinde de atractivitatea acestei persoane, de activitățile sale, de timpul și locul în care s-au desfășurat evenimentele din vis.

Când vederea pe timp de noapte nu înseamnă nimic

Multe fete după 13 ani încep să viseze la dragoste. Sunt interesați de ce fel de ales vor avea, cine va fi primul și cu care va exista o mare dragoste sau căsătorie. Toate aceste întrebări se reflectă într-un vis, în diverse forme și variante. Ea poate visa la un dans, un sărut sau chiar ceva mai mult care este prezentat în filme pornografice, dar astfel de viziuni nu au nimic de-a face cu evenimentele reale.

Unii tineri evaluează subconștient atractivitatea oamenilor din mediul lor de sex opus, așa că sărutul într-un vis cu un bărbat familiar este doar o manifestare exterioară a simpatiei pentru el și a dorinței de a începe o relație.

Uneori, doamnele căsătorite văd astfel de vise nocturne. De regulă, aceasta este doar o comparație a unui soț cu alții, care poate vorbi doar despre o relație dificilă cu el. Adesea, sărutul bărbaților familiari într-un vis este pentru femeile care s-au căsătorit recent sau au ales dintre mulți domni nu este cea mai bună opțiune. Uneori, acest lucru indică subconștient trădare și că căsătoria va fi fragilă dacă viziunile nu se opresc după șase luni de viață de familie. În astfel de cazuri, cartea de vis nu va oferi o înțelegere a acestui vis.

Vise obișnuite – interpretări populare

Sărutul într-un vis cu un bărbat frumos înseamnă să te bucuri de viață și de atenția fanilor. Acest vis este adesea văzut de femeile bine îngrijite și autosuficiente. Succesul în afaceri și devotamentul unei persoane dragi te așteaptă, dar dacă această scenă se repetă de mai multe ori, este posibilă o nouă poveste de dragoste cu un fan dintr-un vis sau o persoană care arată ca el. Acordați atenție statutului unui bărbat. Dacă activitățile sale nu sunt de mare importanță pentru tine, cu excepția bogăției materiale, cartea de vis vorbește despre o nouă dragoste și dragoste reciprocă.

Sărut cu un bărbat familiar neplăcut – nu te prețuiești ca femeie, așa că alegi opțiuni nedemne. Poate că cineva se amestecă prea activ în viața personală a visătorului și îi impune voința lui. Cartea de vis oferă o interpretare negativă a acestui fenomen nocturn, mai ales dacă bărbatul a provocat dezgust și aspectul său a fost respingător. A înțepa cu un periu – la o boală de piele, resentimente minore sau supărare. Este posibil ca o persoană dragă să te surprindă neplăcut.

Sărutul cu un om bolnav, bătrân, fără adăpost, om gras sau ciudat – până la boală sau nemulțumire profundă față de tine însuți. Astfel de viziuni sunt visate de femeile cu stima de sine negativă, care nu se acceptă și consideră corpul urât și nedemn de fericire. Ar trebui să lupți împotriva unei probleme sau a excesului de greutate pentru a te mulțumi și a scăpa de acest sentiment de sine. Uneori, un sărut într-un vis cu o astfel de persoană prevestește boală, nevoie sau necaz. Prin urmare, încercați să împiedicați sensul acestei viziuni să devină realitate.

Sărutul bărbatului visurilor tale este un vis foarte bun. Aceasta înseamnă că cea mai strălucitoare dorință a inimii tale se va împlini în curând. Mai ales dacă visul s-a repetat de mai multe ori. Vei fi nu numai fericit în viața personală, ci și iubit. Și, în realitate, va apărea o astfel de persoană care va oferi multe zile și nopți plăcute și romantice. Interpretarea viselor indică semnificația acestui fenomen ca un semn bun care promite să vă împlinească cele mai sălbatice dorințe și cele mai lăuntrice vise de dragoste.

Sărut cu un mare șef familiar, șef, autoritate sau celebritate – pentru recunoașterea publică și succes. Acest vis nu are interpretare erotică, deoarece arată uniunea cu o idee sau o persoană care personifică un mod de viață sau creativitate. De exemplu, un poet a văzut săruturi cu Anna Akhmatova. De atunci, munca sa a primit recunoaștere internațională. Dar sărutul într-un vis cu o celebritate este favorabil doar dacă ai un scop și ambiție. De exemplu, ești artist și accepți mângâierile unui regizor celebru sau cântăreț și iubești un producător. În alte cazuri, cartea de vis nu oferă o interpretare clară, cu excepția formării senzualității și a tipului viitorului iubit.

Sărut cu un fost iubit – pentru a te împăca cu el sau a-i ierta fapta. Poate că încă te iubește și vrea să se împace, dar nu știe cum să o facă. După un astfel de vis, așteptați-vă căința, întâlnirea sau revenirea la viață, dar relația este probabil să fie prietenoasă, nu dragoste. Sau visătorul va avea un tip care seamănă cu el. Interpretarea visului nu oferă un răspuns cert la această întrebare.

Sărut cu o rudă sau un șef – spre aprobarea și lauda lui. Veți găsi un limbaj comun cu această persoană și va exista o înțelegere completă între voi.

Sărut cu un prieten sau un inamic – pentru a te împăca cu el. Veți deveni din nou prieteni, deși nu va exista nicio apropiere anterioară.

Când visele sunt profetice

Uneori, un vis despre un sărut se împlinește literalmente. Acest lucru contează doar dacă:

 • îl vezi pe neașteptate, într-un moment în care nici nu te gândeai să săruți un bărbat pe care îl cunoști;
 • acest fenomen s-a repetat de mai multe ori fără a schimba intriga;
 • ai îmbrățișat un străin și ți-ai amintit chipul și aspectul lui.

Viziunile pot fi numite profetice și atunci când cunoștințele se sărută sau când prietenii tăi încep să se îmbrățișeze nu cu iubiții și prietenele lor, ci cu străinii. Sau când vezi câțiva cunoscuți care nu sunt într-o relație sau căsătoriți, dar nu își pot ascunde pasiunea. De asemenea, se poate dovedi a fi profetic într-un vis în care un soț îmbrățișează o iubită sau o altă femeie, iar această viziune a fost repetată de mai multe ori clar și precis.

Sărut într-un vis cu un bărbat cunoscut

După cum sugerează cartea de vis, sărutarea unui bărbat familiar într-un vis este un semn că visătorul așteaptă schimbări în diferite domenii ale vieții. Mai mult decât atât, după ce ați descifrat la ce visează acest sau acel detaliu al unui vis, veți putea înțelege dacă schimbările vor fi pozitive sau negative. Amintiți-vă visul cât mai detaliat posibil și smulgeți cortina misterului din viitorul vostru imediat.

Fii pregătit pentru neașteptat

Dacă ați avut șansa să vă sărutați într-un vis cu un bărbat cunoscut, în timp ce experimentați bucurie și euforie, atunci o astfel de viziune promite o surpriză plăcută.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor bifează foarte mult

De exemplu, un fel de întâlnire aleatorie sau un eveniment brusc poate crește semnificativ autoritatea și reputația în ochii celorlalți, mulțumiți de interpretarea Cărții de vis de Est.

A fost rău să sărut? Fii atent, pentru că în viitorul apropiat tu, fără să știi, poți intra într-o poveste neplăcută cu scandal.

Trecutul te va face să acționezi

Explicând de ce visezi să săruți un bărbat pe care îl cunoști, cu care ai fost în dușmănie de multă vreme, cartea de vis a Rătăcitorului sugerează: ești gata să te împaci cu această persoană, uitând nemulțumirile și neînțelegerile din trecut.

Și dacă într-un vis ai sărutat un tip de care te-ai despărțit cu mulți ani în urmă, atunci în realitate vei relua comunicarea cu acest bărbat. Adevărat, nu este un fapt că va fi o poveste de dragoste sau chiar o aventură – doar vei păstra legătura.

Nu lua decizii pripite

A avut un vis: a trebuit să săruți un bărbat cunoscut, care este mult mai în vârstă decât tine? Potrivit Cărții Moderne de Vis, un astfel de vis vorbește despre necesitatea de a cântări fiecare dintre deciziile tale și de a-ți analiza acțiunile. Există riscul de a dobândi probleme, de a ceda unui impuls spiritual.

De asemenea, merită să fii atent când te gândești la ce să faci dacă într-un vis părea că săruți un bărbat pe care l-ai cunoscut, care nu a existat în realitate. Este posibil să te înșeli foarte mult în privința cuiva.

Te vei întâlni și vei cocheta

S-a întâmplat să săruți într-un vis cu un străin cunoscut? Adică cu un bărbat pe care nu-l cunoști personal, dar îl vezi destul de des – un coleg de călătorie în transport, un asistent de vânzări într-un magazin, un prieten al unui coleg – semn că foarte curând vei întâlni un bărbat foarte frumos. care, pe lângă toate virtuțile sale exterioare, va avea o abordare netrivială a vieții.

Dar un sărut cu iubitul unui prieten nu este o valoare foarte bună. Flirtând cu oricine, vei dobândi o reputație foarte nemăgulitoare, avertizează cartea de vis a pastorului Loff.

Restabilirea conexiunilor și a contactelor

Descifrarea la ce visează un sărut cu un prieten decedat, cărțile de vis recomandă clarificarea unui astfel de moment: ai sărutat o persoană moartă sau în visul tău tipul era în viață.

Dacă ai visat că săruți un mort înviat, atunci asta înseamnă că se va întâmpla ceva care te va face să „ridică” vechile legături.

Dar sărutul unui tovarăș viu și sănătos care a murit în realitate este un semn de dor pentru trecut și pentru oamenii care au rămas în el. Nu trebuie să fii trist și trist, doar găsește contactele persoanelor dragi ție și reia comunicarea cu ei.

Misterul va intra în viața ta

Ai visat că te săruți cu pasiune cu șeful, de care chiar ți-e frică? Explicând de ce se visează un astfel de complot, cartea de vis a lui Miller vă sfătuiește să vă amintiți de ce ați decis să săruți.

Dacă ai făcut asta de dragul unei cariere, atunci, în realitate, nu ar trebui să-ți împărtășești nimănui planurile și proiectele, nici măcar cu cei dragi. Când va veni momentul, spune-mi.

Și dacă șeful te-a sărutat într-un vis împotriva voinței tale, atunci unul dintre prietenii tăi îți va spune secretul său, ceea ce îți va provoca un sentiment de contradicție – nu îți va plăcea informația, dar nu vei putea spune cuiva despre pentru a-ți ușura sufletul.

Risc și aventură: cântărește argumentele pro și contra

Te interesează de ce visezi să săruți o persoană familiară cu care în viața reală nici măcar nu ai flirta? Cartea de vis țigănească asigură că acesta este spiritul aventurismului care vorbește în tine.

Vei fi atras să faci lucruri nebunești, vei căuta experiențe noi, îți vor lipsi emoțiile pozitive. Puteți rezolva toate acestea – luați-vă o vacanță și permiteți-vă să proști puțin. Dar amintiți-vă de limitele acceptabile, nu vă grăbiți de la o extremă la alta.

Și tristețe și încasări în numerar…

În interpretarea a ceea ce visează de a săruta un bărbat pe care îl cunoști, cărțile de vis te sfătuiesc să fii atent la evenimentele externe care au loc în jurul tău. Iată la ce să te aștepți dacă într-un vis în timp ce te săruți:

 • ningea sau ploua – pentru profit;
 • oamenii au dansat – vei fi invitat la nunta cuiva;
 • a avut loc un cortegiu funerar – tristețea te va învinge ;;
 • s-a născut un copil – descoperă ceva nou pentru tine;
 • sufla un vânt puternic – nu bârfește și nu discuta – „eroul” conversațiilor va afla despre asta;
 • soarele a ars fără milă – ești foarte epuizat, gândește-te la odihnă;
 • a strălucit luna plină – spre dezamăgire în cel ales.

Alege-ți visul

Sărut un bărbat într-un vis

Într-un vis, sărut un străin

Sărut în vis cu un bărbat pe buze

De ce visează un bărbat cunoscut?

De ce visezi să sărut un tip?

De ce visezi să săruți un fost iubit?

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

Am sărutat un tip pe care îl cunosc

Interpretarea viselor Am sărutat un tip cunoscut a visat de ce într-un vis Sărut un prieten al unui tip? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum poți afla ce înseamnă să visezi să săruți un tip pe care-l cunoști citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Somn dublu

Uneori, visele coincid cumva în mod miraculos cu fenomenele din viața reală.

Nu este vorba despre vise profetice. Pentru că un vis profetic avertizează visătorul cu privire la un eveniment important care încheie perioada vieții unei persoane sau a vieții în ansamblu.

Un vis asociat cu un eveniment, de regulă, deschide un lanț de fenomene care merg în viitor.

Interpretarea viselor – Prieteni

Un vis despre cunoștințe pe care le vezi într-un vis conține de obicei informații despre evenimente sau știri care sunt strâns legate de viața ta de zi cu zi.

O întâlnire neașteptată sau o conversație întâmplătoare cu ei, care te va surprinde într-un vis, înseamnă în realitate o veste neașteptată și o întorsătură neașteptată a relațiilor. Ce impresie vei avea despre o întâlnire într-un vis, așa va fi în viață. A te certa cu ei într-un vis înseamnă rău și experiențe care îți vor afecta negativ sănătatea.

O conversație plină de viață cu o persoană familiară într-un vis este un semn că afacerea ta, datorită acestei persoane, va merge în sus. O conversație grosolană cu un prieten într-un vis este un prevestitor al obstacolelor în afaceri și al unei rupturi în relații.

Stânjenia pe care o simți atunci când te întâlnești cu cunoștințe într-un vis înseamnă că înșelăciunea ta va fi dezvăluită. Încercarea de a ajunge la prietenii tăi într-un vis arată că va trebui să înduri multă suferință și umilință pentru a le atinge nivelul de bunăstare și a-i ajunge din urmă în poziție.

Dacă visezi că cineva pe care îl cunoști cu care ești într-o ceartă este prietenos cu tine, atunci ferește-te de o conspirație împotriva ta în scopuri egoiste. Să-ți vezi prietenul frumos într-un vis este un semn că el gândește rău despre tine și te va denigra oriunde, încercând să-ți strice reputația.

Citeste mai mult:  Semnificația somnului păr lung și frumos

Interpretarea viselor – Prieteni

Un vis în care începi o conversație cu cunoscutul tău, după ce l-ai întâlnit accidental pe stradă, prevestește un curs de succes al afacerilor industriale, dar nesatisfăcător în viața ta personală. A te certa cu prietenii cu o voce ridicată prevestește același lucru în realitate.

Într-un vis, evitarea întâlnirii cu cunoștințe cărora le datorezi o sumă considerabilă de bani înseamnă că, în realitate, vei fi atras într-un fel de înșelătorie, din care va fi foarte greu să scapi cu o reputație nepătată.

Să fii invitat să-i vizitezi și să-i vezi pe mulți dintre prietenii tăi acolo, dar să nu poți vorbi cu niciunul dintre ei – în realitate, drumul tău către iubirea adevărată va fi lung și ornamentat, dar va justifica toate eforturile depuse pentru aceasta.

Să întâlnești într-un vis o cunoștință pe care o cunoști ca fiind o persoană zgârcită și meschină și să fii surprins de bunătatea și generozitatea lui arătate într-un vis – asta îți aduce descoperiri vesele în oamenii din jurul tău, care îți vor oferi dragoste și respect. Dacă într-un vis afli că prietenul tău a fost violat – în realitate grăbește-te la prietenii tăi în necaz. A auzi într-un vis o voce familiară care te cheamă după ajutor înseamnă o boală în viața reală a celui care te-a sunat.

Interpretarea viselor – Sărut

Sărut într-un vis cu o persoană plăcută și de dorit – la gânduri triste, pretenții nerostite.

O femeie care sărută un bărbat – spre tristețe, furie, iritare.

Sărutul unei fete tinere pentru un bărbat este un semn că te așteaptă un profit necinstit.

Fata temperamentală – pentru nuntă, o nouă legătură.

Sărutul unei bătrâne – spre dor.

Să-ți săruți iubita este sfârșitul vrăjmășiei.

Sărutul unei femei urâte este o veste proastă.

Salut, sărut – la infidelitate.

Sărută-ți mama – vei avea succes în afacerile tale, prietenii tăi fideli te vor aprecia și respecta.

Sărutul unui frate sau al unei surori este o predicție a plăcerii și a relațiilor bune cu prietenii.

Sărută călăul – vei primi un cadou de la un străin.

Sărutarea mâinilor cuiva – la potrivire, o nouă cunoștință plăcută cu o viitoare rudă.

Îți sărută mâinile într-un vis – vei fi dezamăgit.

A vedea copii sărutându-se este o predicție a unei reuniuni de familie fericite și a succesului în afaceri.

Se sărută păsări sau animale – un vis fericit, prevestind onoruri, fericire, o nuntă.

Sărutarea pământului – spre despărțire.

Săruți multe femei diferite și te vezi ca bărbați tineri – îți vei obține un prieten.

Interpretarea viselor – Cunoștință, cunoștință, cunoștință

A cunoaște pe cineva pe care îl cunoști deja înseamnă că în curând va trebui să cunoști această persoană dintr-o nouă perspectivă.

Aceasta va fi o descoperire completă pentru tine, pentru că nici măcar nu bănuiai că o persoană are astfel de trăsături, deși este destul de greu să te înșeli sau să te inducă în eroare.

A face cunoștință cu vreo celebritate înseamnă că, în realitate, ești adesea cuprins de dorința de a face cunoștință cu un artist sau un muzician, dar această dorință nu este destinată să devină realitate.

Faceți cunoștință cu o persoană de sex opus: este timpul să faceți acest lucru în realitate și cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

Visul tău indică faptul că încă trăiești fără „sufletul pereche”, șansa de a întâlni o persoană bună este mare în prima săptămână după vis.

Interpretarea viselor – Sărut

Sărutul este, fără îndoială, asociat cu tinerii îndrăgostiți. Imaginația atrage imediat imagini cu doi adolescenți (nu adulți!), care se sărută frenetic pe scara rulantă a metroului.

Poți săruta pe cineva, să-i vezi pe alții sărutându-se sau să ai o presimțire că ești pe cale să fii sărutat.

Sărutând pe altul în vis, în acest fel îți poți realiza pur și simplu dorința sexuală în relație cu cineva. Și în acest caz, acesta nu este un sărut de dragul unui sărut, ci un sărut pentru a simți energia iubirii.

Un sărut este o dorință de a trezi pasiune și nu este necesar ca această pasiune să se manifeste.

Îi vezi pe alții sărutându-se? Înseamnă că știi prea multe informații personale despre acești oameni sau participi prea activ la viața lor. Excepția este atunci când asistați sărutându-vă partenerul, ceea ce este un semn clar de infidelitate sau tendințe voyeuristice în relația voastră.

Când te trezești simțind că vrei să fii sărutat, reflectă adevărata ta atracție sexuală față de cineva. De obicei nu ajunge la sărutul în sine, pentru că te trezești cu el. Motivul este sentimentul de INTERDICȚIE: vrei un sărut, dar înțelegi că acest lucru nu este de dorit.

Ce experimentezi când te săruți: sentimente plăcute sau amenințare?

Ai tânjit după acest sărut sau a fost forțat?

Care au fost sentimentele tale generale de la sărut: dezgust, sentiment romantic sau pasiune?

Interpretarea viselor – Prieteni

Oameni pe care îi cunoașteți, văzuți: simbolizează activitățile și activitățile tale obișnuite.

Bună comunicare cu cunoscuții: un semn că afacerea ta promite să meargă fără probleme serioase.

Întâlnirea într-un vis cu o veche cunoștință pe care nu ai mai văzut-o de mulți ani înseamnă, de obicei, că în curând va trebui să te confrunți cu ceva ce ai întâlnit deja în trecut.

Interpretarea viselor – Prieteni

Să întâlnești un prieten pe stradă este o surpriză.

Să-i vezi riduri pe față înseamnă să faci o nouă cunoștință scurtă.

Să vezi un prieten cu barbă roșie – este un înșelător.

Acceptați oaspeți familiari – ură, ostilitate / știri.

Interpretarea viselor – Sărut

Sărută cu persoana iubită.

Sfatul zilei: o amenințare la adresa relației tale. Încercați să le remediați.

Sărut cu un prieten, coleg, rude.

Sfatul zilei: cu acești oameni vei avea o înțelegere deplină. Ai încredere în ei.

Sărută o celebritate.

Sfatul zilei: vei avea succes în afaceri dacă arăți trăsăturile caracterului tău care sunt caracteristice acestei persoane.

Sărut cu o persoană necunoscută.

Sfatul zilei: ceva este în neregulă cu tine. Renunță la obiectivul tău pentru un timp și schimbă-ți stilul de viață.

Sărută morții.

Sfatul zilei: trebuie să renunți la o speranță. Acum ai nevoie de pace și numai de pace

Interpretarea viselor – Prieteni

Dacă visezi că te-ai întâlnit cu un prieten și ai o conversație plăcută cu el, atunci acest lucru îți oferă un curs de succes al afacerilor tale. Cu toate acestea, sunt posibile mici dezacorduri interne.

Dar dacă conversația ta decurge pe tonuri înalte, în realitate te așteaptă un uragan de umilință și dispute.

Dacă te simți incomod la o întâlnire sau visezi că întâlnirea ta este nepotrivită, vei fi implicat fără gânduri în ceva interzis pe care nu-l poți ascunde.

Dacă o tânără vede într-un vis multe dintre cunoștințele ei, visul îi promite câteva hobby-uri ușoare și o mare dragoste, după ce a câștigat, nu va regreta niciodată eforturile depuse în acest sens.

Dacă într-un vis deplânge sărăcia cercului ei de cunoștințe, atunci în realitate o așteaptă o viață prozaică, cu excepția cazului în care devine mai critică cu ea însăși.