De ce visezi ridiche mare

Pentru ce este visul unei ridichi?

O ridiche care a apărut într-un vis promite prieteni adevărați și succes în muncă în realitate. De ce altfel visează această legumă de primăvară? Pentru o interpretare corectă, cartea de vis recomandă luarea în considerare a tuturor detaliilor, de la starea culturii de rădăcină până la propriile acțiuni cu aceasta.

Cine se plictisește?

De ce ridichiile visează în mod tradițional? Un cap deosebit de mare simbolizează o persoană dăunătoare care frământă cereri ridicole.

Ai visat la o ridiche mare, dar în același timp complet putredă sau viermină? Ești sortit dezamăgirii. Interpretarea viselor crede că vacanța planificată nu va avea loc.

În plus, o ridiche foarte mare simbolizează dorințele care provin din subconștientul uman și, prin urmare, sunt considerate adevărate.

Pregătește-te pentru aventură!

Dacă într-un vis a existat o ridiche roșie și suculentă, atunci te vei regăsi într-o aventură interesantă care va provoca emoții extrem de pozitive.

Ai visat o ridiche roșie care s-a dovedit a fi goală în mijloc? Pregătește-te să primești un flux de critici neplăcute adresate ție.

Dacă, dimpotrivă, fructele au fost suculente și dense, atunci aceasta înseamnă o recuperare rapidă, punerea în aplicare a planurilor și un succes absolut.

Flirtează sau te gândești?

De ce visezi ridichi în ciorchini? Cartea de vis crede că oamenii din jurul tău ascultă puțin sfaturile tale.

Văzând într-un vis o mulțime de culturi de rădăcină în ciorchini – până la flirt ușor, hobby-uri frivole și relații trecătoare.

În același timp, o ridiche în ciorchini înseamnă că vor exista lungi reflecții asupra sensului propriei ființe.

Pregătește-te de vacanță!

Dacă într-un vis i s-a întâmplat unui om să planteze semințe în pământ, atunci în realitate așteptările lui nu vor fi îndeplinite. Interpretarea visului suspectează, de asemenea, că ești lipsit de fonduri și ai multe datorii.

Dar pentru o femeie, plantarea ridichilor este mult mai utilă. El îi promite noroc și avere.

Ai visat la o grădină bine îngrijită în care ridichile se coacă în plină desfășurare? Interpretarea visului este sigură că o vacanță plăcută de familie este așteptată în viteză.

Declarația lui Miller

Domnul Miller, în interpretul său, susține că a vedea o ridiche într-o grădină într-un vis este foarte bine. Urmează o perioadă de triumf necondiționat în toate.

Un dar al destinului!

De ce să visezi la o viziune în care a trebuit să recoltezi? Interpretarea visului crede că, îndeplinind o anumită sarcină, vei pierde doar timpul. Dacă ați avut șansa de a colecta fructe foarte mici, atunci în realitate vor fi lacrimi.

Ai visat că vinzi ridichi în piață? Pregătește-te pentru necazuri. Cumpărarea legumelor este invers. Acesta este un semn de favoare specială din cer și de noroc neașteptat.

Plătiți-vă datoriile!

A vedea o ridiche întreagă pe o farfurie este o înșelăciune forțată. O grămadă mare de legume rădăcinoase pe o farfurie simbolizează, de asemenea, amintiri din trecut și nostalgie.

Într-un vis, tăiați ridichile foarte fin – pentru o sănătate precară și neînțelegeri în casă. Dacă ar trebui să tăiați legume pentru o salată, atunci în viața reală vă veți plăti datoriile.

Ce-i cu salata?

În plus, cartea de vis recomandă luarea în considerare a tipului de realimentare. Aceste subtilități vă vor permite să obțineți cea mai corectă interpretare a somnului.

 • Ulei vegetal – pentru schimbări bune.
 • Smântână – pentru o achiziție mult așteptată.
 • Maioneză – pentru oaspeți.
 • Verzi – la un improvizat viclean.
 • Fără realimentare – la muncă grea.

Decodare după gust

De ce visezi să mănânci ridichi? Interpretarea visului crede că poți suferi din cauza acțiunilor stupide ale oamenilor miop.

Mâncați și simțiți un gust nu foarte plăcut – la probleme foarte reale cu digestia.

Dacă într-un vis s-a întâmplat să mănânci fructe amare și complet fără gust, atunci în viața reală vin trădarea și separarea.

Ai visat la o ridiche surprinzător de dulce? În treburile amoroase vi se oferă mult noroc.

Alege-ți visul

De ce visează întâlnirile?

Interpretarea visului ardei roșu

De ce visează dovlecelul?

De ce visezi la o căpșună mare?

De ce visezi legume?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Ridiche: ce înseamnă această legumă de primăvară dacă apare în visele noastre

Mulți dintre noi știu că ridichea nu este doar o legumă delicioasă încă de la început, cele de primăvară, ci și o „persoană rea”. Dar cartea de vis consideră acest semn ca atare? De ce visezi ridichi în grădină, în ciorchini sau ca ingredient pentru salată?

Interpretarea generală a acestui vis

 • Cea mai comună explicație pentru un astfel de vis este următoarea: vei avea succes la locul de muncă, iar prietenii tăi vor fi credincioși.
 • După cum spune cartea de vis, ridichea pe care ai mâncat-o într-un vis înseamnă: poți suferi din cauza faptului unui prost.

Citeste mai mult:  Înotați în apă într-un vis pentru o femeie

La ce fel de ridiche ai visat?

 • Foarte larg. O astfel de ridiche într-un vis este un simbol al unei persoane enervante care se învârte constant în jurul tău și te enervează cu unele cereri.
 • A fost doar uriaș (ca în basmul „Napul”)? Rădăcina exprimă dorințe pe care le poți ascunde adânc în sufletul tău, dar sunt adevărate, așa că îți amintesc constant de tine.
 • Fructele roșii și suculente îți promit o aventură distractivă. Erau groase și gustoase? Acesta este un vis grozav, promite noroc, iar dacă ești bolnav, recuperare.
 • O ridiche mare a fost stricat – viermi, putred? Vei fi foarte dezamăgit de ceva. Poate că „deliciul” va fi asociat cu vacanța mult așteptată, care nu va avea loc.
 • Fructele strălucitoare din interior s-au dovedit a fi goale? Vei fi aspru criticat.
 • Leguma s-a dovedit a fi foarte lipsită de gust: este posibil să începeți să aveți probleme cu tractul gastrointestinal.
 • Fructele au fost amare și pur și simplu josnice: iubitul (iubitul) te poate schimba și din această cauză te vei despărți.
 • Dimpotrivă, ridichia era dulce ca mierea? Visul promite că iubești victorii.

Era împachetată?

 • De ce visezi ridichi în ciorchini? Subconștientul avertizează: nu împărtăși sfaturi cu vecinii tăi, oricum nimeni nu-i ascultă.
 • A doua interpretare a acestui vis (cu toate acestea, nu o contrazice deloc pe prima): trebuie să vă gândiți bine de ce trăiți pe Pământ.
 • Au fost o mulțime de ciorchini? O dragoste ușoară fără sentimente profunde va intra în viața ta. Poate că va fi doar un flirt discret.

Ai lucrat în grădină?

 • Plantarea semințelor de ridichi (dacă visătorul este bărbat) înseamnă speranțe neîmplinite în viitor. Este foarte posibil să aveți datorii și să aveți o lipsă catastrofală de bani.
 • Dacă o femeie a semănat (a plantat) semințe în vis, visul, dimpotrivă, îi promite noroc în toate.
 • Grădina cu ridichi în creștere a fost foarte bine întreținută? Te vei odihni minunat în sânul familiei.
 • A vedea ridichea pe care ai cules-o în grădină înseamnă: îți irosești energia într-o afacere nedemnă (sau poate o afacere demnă, dar nimic nu îți iese și, din nou, toată puterea ta va fi irosită). Dacă, în plus, era foarte mic, visul promite lacrimi.
 • Ai vandut ridichi la piata? Visul promite probleme.
 • Dimpotrivă, l-ai cumpărat? Acesta este un semn pozitiv care vă promite noroc și protecție cerească în orice afacere.

Era într-o salată?

 • Ai fost servit pe un platou de argint în întregime: va trebui să înșeli pe cineva. Teancul era foarte mare: vei fi nostalgic pentru trecut.
 • Ai sfărâmat, tăiat „carcase” roșii pentru salată: în curând îți vei distribui toate datoriile. Dacă ați încercat să tăiați bucăți foarte mici, visul avertizează asupra problemelor din familie sau de sănătate.
 • Salata a fost fara sos: va trebui sa muncesti din greu.
 • Era o benzinărie. Ulei vegetal: schimbări majore vor începe în viața ta. Maioneză: așteptați oaspeții. Smântână: vei cumpăra ceea ce visezi de mult. Verzi: pentru a-ți realiza planul, va trebui să vii cu ceva viclean și neașteptat.

Dar cărțile populare?

La final, vă oferim citate curioase din cărțile de vis ale unor autori respectați. Miller este un psihanalist de renume mondial, Adaskina este un profesionist care a studiat folclorul rus toată viața. Interpretările lor vor completa decodificarea generală, întărind multe opinii.

Sonnik Miller

Creșterea ridichilor în grădină este un semn excelent care promite visătorului noroc absolut.

Interpretarea viselor lui Adaskina

 1. Ridichile, atât spălate, cât și întinse pe masă, și ieșite din pământ în grădină, sunt un semn grozav.
 2. A planta o ridichi într-un vis înseamnă a îndeplini ceea ce visezi.
 3. Ai mâncat fructe roșii în vis? În viața reală, ești îngrijorat pentru cineva din familia ta sau cei mai buni prieteni.
 4. Dacă într-un vis ai văzut o grămadă conectată sau doar o plantă cu tulpini și frunze verzi lungi, asta înseamnă că ești foarte norocos cu prietenii tăi (întotdeauna vor împrumuta un umăr și așa mai departe), plus un loc de muncă sau o afacere va aduce atât un venit constant, cât și o plăcere.

Care este visul ridichei

Ridichi conform cărții de vis a lui Miller

A vedea o grădină de ridichi într-un vis este un semn de noroc. Prietenii tăi vor fi extraordinar de amabili cu tine, iar munca ta va merge în sus.

Citeste mai mult:  Cămașă albă de vis

Dacă mănânci ridichi într-un vis, înseamnă că trebuie să te îngrijorezi puțin pentru cineva apropiat.

Dacă plantezi o ridiche într-un vis sau doar te uiți la ea, atunci așteptările tale sunt destinate să devină realitate.

Ridichi conform cărții de vis de familie

Un pat de ridichi visează la noroc. Prietenii vor fi extraordinar de amabili cu tine, iar munca va merge în sus.

Dacă ați mâncat ridichi într-un vis, atunci trebuie să vă faceți puțin griji pentru cineva apropiat.

A plantat o ridichi sau doar ați privit-o – așteptările dumneavoastră se vor împlini.

Ridichi conform cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zima

O ridiche coaptă și puternică într-un vis oferă mici aventuri care pot provoca o mulțime de emoții pozitive sau emoții plăcute. Astfel de vise promit relații excelente cu prietenii și un curs bun de afaceri.

O ridiche putrezită este un semn de posibilă dezamăgire. Este posibil ca o vacanță sau o petrecere planificată să eșueze.

Ridichi conform cărții de vis de primăvară

Ridiche – la înroșirea pielii.

Ridichi conform Cărții de vis de vară

Ridiche – o persoană de puțină importanță pentru tine va apărea cu cererea sa.

Ridiche conform cărții de vis de toamnă

Ridiche – spre o mică supărare.

Ridichi conform cărții de vis ezoterice

Vederea, creșterea, extragerea – este posibil să aveți probleme digestive. Excludeți din meniu alimentele picante și prăjite în avans.

Da – aveți deja probleme cu stomacul, nu le ignorați.

Ridichi conform cărții moderne de vis

Să vezi o ridiche care crește într-o grădină într-un vis este noroc. Prietenii tăi vor fi extraordinar de amabili cu tine, iar afacerile tale comerciale vor merge bine.

Dacă visezi că mănânci ridichi, atunci în realitate vei suferi puțin de frivolitatea și nepăsarea oamenilor din jurul tău.

A vedea ridichi sau a le crește este o predicție a implementării planului.

Ridichi conform cărții de vis orientale

Ridichi care cresc în grădină – mult noroc.

Cultivarea ridichilor este un vis care simbolizează implementarea planurilor.

Dacă ai visat că mănânci ridichi, ai grijă: poți suferi de frivolitatea și nepăsarea oamenilor din apropiere.

Ridiche conform cărții de vis a Ecaterinei cea Mare

Ridiche – vezi într-un vis o ridiche care crește într-o grădină – norocul te va patrona; economisește-ți banii în portofel, nu fii atent la micile tentații – în curând vei face o achiziție majoră; vei aduce în casă ceea ce ți-ai dorit de mult. Într-un vis, este ca și cum ai mânca ridichi – va trebui să-ți faci griji pentru cineva drag; dacă ești în căutarea dragostei, nu o vei găsi de îndată ce ți-ai dori, dar în creativitate ai putea reuși în viitorul apropiat – creează o mică capodopera. Este ca și cum ai planta ridichi – ai visat de mult la un iubit care are un diavol în ochi; probabil visele tale se vor împlini în curând; este posibil să-ți găsești viitorul iubit într-o fată pe care pur și simplu nu ai observat-o înainte.

Ridiche conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ai visat la Ridiche – un semn de noroc. Munca ta va decola. Imaginați-vă un pat întreg de ridichi coapte. Umpleți coș după coș, iar ridichea nu se termină!

Ridichi conform cărții de vis a unei gospodine

Ridiche – noroc și prosperitate.

Ridichi conform cărții de vis pentru femei

O ridiche în paturi, visată de o femeie, îi aduce noroc în afaceri. Dacă îl smulge și îl mănâncă, atunci va trebui să-și facă griji pentru sănătatea familiei și a prietenilor ei.

Ridiche conform cărții de vis pentru întreaga familie

O ridiche în paturi, visată de o femeie, îi aduce noroc în afaceri.

Dacă îl culege și îl mănâncă, va trebui să-și facă griji pentru sănătatea familiei și a prietenilor ei.

Ridichi conform cărții de vis online

Potrivit cărții de vis, o ridiche într-un câmp îți aduce noroc în orice, atât în ​​afaceri, cât și în relațiile cu ceilalți.

Mănâncă-l – din cauza iresponsabilității iresponsabilității cuiva, vei avea anumite dificultăți.

Punându-l în unele feluri de mâncare – gospodăria ta îți va oferi un motiv să fii destul de nervos

Indiferent dacă îl plantați sau îl recoltați, vă puteți realiza cu ușurință toate planurile.

Citeste mai mult:  Dormi bunica moartă în casa ei

Visul în care crești ridichi promite implementarea a tot ceea ce este planificat în viitorul foarte apropiat.

Ridiche conform cărții de vis pentru o cățea

Ridiche – succes, o perioadă de succes în domeniul afacerilor, prieteni buni și adevărați.

Adăugați ridiche în salată și mâncați-o – oamenii apropiați vă vor face să vă faceți griji.

Plantarea sau culesul ridichilor – toate visele și dorințele se vor împlini în viitorul apropiat.

Ridiche conform cărții de vis pentru copii

Ridichi – petrecerea va începe bine, dar rezultatele vor fi dezastruoase. Nu te duce acolo.

Interpretarea viselor: ridiche mare roșie ce înseamnă?

12 decembrie 2019 la 16:51 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Ridichea mare citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

ridiche mare într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Interpretarea viselor a vindecătorului Evdokia

De ce ridichea mare visează într-un vis?

Un pat de grădină cu ridichi – noroc în afaceri, sprijinul prietenilor; există o ridiche – puțină emoție pentru cineva apropiat; plantarea ridichilor – la punerea în aplicare a planurilor.

Cartea de vis psihologic

De ce ridichea mare visează într-un vis?

Dacă visezi la o ridiche roșie mare care crește în grădină – mult noroc. Cultivarea ridichilor este un vis care simbolizează implementarea planurilor. Dacă ai visat că mănânci o ridiche, ai grijă: poți suferi de frivolitatea și nepăsarea oamenilor din apropiere.

Cartea viselor moderne

La ce visează ridichea mare într-o carte de vis?

Un pat de ridichi visează la noroc. Prietenii vor fi extraordinar de amabili cu tine, iar munca va merge în sus. Dacă ai mâncat o ridiche într-un vis, atunci trebuie să te îngrijorezi puțin pentru cineva apropiat. A plantat o ridichi sau doar ați privit-o – așteptările dumneavoastră se vor împlini.

Interpretarea viselor a vindecătorului Evdokia

De ce ridichea mare visează într-un vis?

Am visat la o ridiche roșie – înseamnă putere, putere, bogăție. Pentru a vedea cum crește o ridiche – la perspective strălucitoare și implementarea lor cu succes. Există o ridiche – la boală, există o ridiche verde – la dezamăgire amară. A scoate o ridichi din pământ este o șansă de a-ți demonstra abilitățile și de a-ți îmbunătăți poziția în societate. Văzând un câmp semănat cu ridichi – spre prosperitate. Pentru ca o tânără să semene ridichi, este noroc să se căsătorească cu un bărbat frumos, să primească o moștenire bogată.

Cartea viselor moderne

La ce visează ridichea mare într-o carte de vis?

Am văzut o ridiche în creștere într-un vis – planurile strălucitoare sunt destinate să devină realitate. Dacă visezi la o ridiche mare pe care o mănânci, ai grijă la sănătatea ta. Au scos o ridiche – fă un efort și dorințele tale se vor împlini. Un câmp semănat cu ridichi visează la prosperitate. Dacă o tânără ar visa că seamănă ridichi, ar fi bogată și fericită în căsătorie. Recoltarea napii pentru viitorul visează de a depăși obstacolele.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Am visat la o ridiche mare, de ce:

Dacă visezi la o ridiche roșie mare care crește în grădină – norocul te va patrona; economisește-ți banii în portofel, nu fii atent la micile tentații – în curând vei face o achiziție majoră; vei aduce în casă ceea ce ți-ai dorit de mult. Într-un vis, este ca și cum ai mânca o ridiche roșie – va trebui să-ți faci griji pentru cineva drag; dacă ești în căutarea dragostei, nu o vei găsi de îndată ce ți-ai dori, dar în creativitate ai putea reuși în viitorul apropiat – creează o mică capodopera. Este ca și cum ai planta ridichi – ai visat de mult la un iubit care are un diavol în ochi; probabil visele tale se vor împlini în curând; este posibil să-ți găsești viitorul iubit într-o fată pe care pur și simplu nu ai observat-o înainte.

Interpretarea visului unei gospodine

Am visat la o ridiche mare într-un vis, interpretare:

Noroc și prosperitate.

Interpretarea viselor a vindecătorului Akulina

Am visat la o ridiche mare – ce înseamnă un vis?

semn de noroc. Munca ta va decola. Imaginați-vă un pat întreg de ridichi coapte. Umpleți coș după coș, iar ridichea nu se termină!

ridiche mare în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi la o ridiche mare pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .