De ce visează mulți copii

De ce visează mulți copii?

Mulți copii într-un vis prevestesc o perioadă neliniștită și supărătoare. Unii interpreți de vise promit profit și prosperitate acasă, interpretând ceea ce visează copiii mici. Un copil care visează vă poate personifica sinele personal, fricile, amintirile, speranțele de succes.

Interpretarea freudiană a somnului

După cum dr. Freud asigură, copiii mici dintr-un vis sunt un simbol al organelor genitale masculine și feminine. Jocul cu ei, conform cărții de vis, personifică dorința ta de autosatisfacție, de care nu vrei să scapi. Un număr nenumărat de mâini ale copiilor anunță despre acte intime erupții.

Clarificarea lui Miller

A vedea mulți copii mici și frumoși într-un vis este un semn al succesului și prosperității amețitoare ale visătorului. Am visat că copiii de diferite vârste, merg la școală, profețesc visătorului pacea și o creștere a bunăstării.

Un vis în care mulți copii plâng simbolizează vremea presimțirilor anxioase, înșelăciunea prietenilor tăi imaginari. Jocul cu copiii tăi de vârste diferite vorbește despre perspectiva de a obține un mare succes în afacerile amoroase și comerciale.

Înfruntă-ți temerile

Văzându-ți copiii într-un vis, potrivit interpretului de vis Loff, este interpretat de dorința subconștientă a persoanelor necăsătorite de a avea un refugiu în familie, o relație stabilă.

Pentru persoanele cu mulți copii, imaginea de vis personifică anxietatea subconștientă cu privire la soarta liniilor lor de sânge. Mai ales dacă s-a întâmplat să-i vezi morți sau dormind.

Pentru domnișoarele necăsătorite, Cartea Viselor Femeilor, interpretând de ce visează să nască mulți copii, le anunță că temerile lor de a fi abandonate și înșelate sunt destul de reale. Interpretul de vis al Medeei asociază o astfel de viziune nocturnă cu riscul de a se bloca în conexiuni frivole.

Pentru doamnele mai în vârstă, o astfel de imagine este un indicator al apariției problemelor de sănătate în sistemul genito-urinar sau tractul gastrointestinal.

Înainte de implementarea planurilor

Pentru o femeie care a avut șansa de a naște mulți copii într-un vis, o carte de vis de familie promite împlinirea dorinței ei prețuite. Insarcinata, un vis in care s-a intamplat sa nasca mai multi copii profetizeaza o nastere usoara si un bebelus sanatos.

A da naștere copiilor unei fete necăsătorite, prevestește o căsătorie rapidă și împlinirea completă a visului văzut de Cartea de vis universală. Un drum spinos către succes și realizarea planurilor, asta visează un bărbat să nască un copil. A avea mulți copii înseamnă o promovare timpurie.

Fă-ți timp pentru odihnă

Casa visată, în care există o mulțime de copii – ai lor și alții, personifică oboseala visătorului de griji și necazuri. Cartea de vis a lui Solomon interpretează într-un mod ușor diferit ceea ce visează mulți copii din casă. Asta înseamnă că, în realitate, rezolvi problemele altora, acumulând pe ale tale.

Copiii răsfățați și obraznici mărturisesc epuizarea emoțională, spirituală a unei persoane adormite. Bâjbâind într-un vis cu nou-născuți – puterea fizică se epuizează.

Bucuria va veni în curând

Nou-născuții într-un vis sunt un simbol al bucuriei sincere, al plinătății vieții. A vedea o mulțime de oameni cu bebeluși în brațe prezice veștile bune.

Am visat că mulți copii și oameni s-au adunat în piață, vorbește despre oportunitatea de a participa la un festival grandios, un eveniment solemn. Un număr mare de băieți preșcolari într-un vis profetizează un noroc incredibil într-o carte de vis.

Întârzierea implementării planului

Explicând de ce visează un număr mare de bărbați înecați, Cartea de vis comună recomandă să încetinești implementarea planurilor tale. Un astfel de complot indică un moment dificil și tulburător pentru orice schimbare.

Dacă, într-o viziune de noapte, s-a întâmplat să vezi șerpi împreună cu copiii, atunci dușmanii au găsit punctul slab al visătorului și intenționează să pună presiune asupra lui.

Detalii importante

O carte de vis modernă combinată, care explică un vis cu un număr mare de copii, atrage atenția asupra a ceea ce făceau:

 • a lucrat, a ajutat – emisiuni despre un moment favorabil pentru dezvoltarea carierei;
 • studiat – vorbește despre descoperirea de noi orizonturi;
 • odihnit într-o tabără de pionieri – la oportunitatea de a-și reface puterea;
 • răsfățat – servește drept avertisment cu privire la un act frivol.

Alege-ți visul

De ce visezi copiii altora?

Care este visul unui copil murdar?

De ce visează șobolanii?

Într-un vis, joacă-te cu un copil

De ce visează un copil bolnav?

De ce visează un copil gol?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

De ce visează copilul

Al cui copil ai visat? Dacă este al lui și s-a simțit rău, atunci totul va fi bine cu sănătatea lui, dar va trebui să lupte cu alte probleme minore. Dacă boala era incurabilă, atunci acesta este un motiv de îngrijorare – înseamnă că ceva amenință cu adevărat bunăstarea copilului.Visul în care a murit urmașii tăi are o semnificație similară. Dacă acest lucru s-a întâmplat cu copilul altcuiva, atunci în viitorul apropiat vă veți face griji și veți fi foarte dezamăgit.

Ce sa întâmplat cu copiii? S-au jucat cu tine – pentru a avea succes și a atinge obiectivele în afaceri și pe frontul personal; studiat sau muncit – spre bunăstare, prosperitate, fericire și armonie (aceasta promite și un vis despre copii frumoși); îndurerat și plâns – la necaz din cauza înșelăciunii și mâniei oamenilor care s-au dat drept prietenii tăi.

Dacă v-ați visat proprii copii, luați în considerare acest lucru ca pe un semn de sus: chiar dacă în ultima vreme nu ați observat probleme în familie, de fapt, gospodăria este jignită de cuvintele și faptele tale, analizează-ți comportamentul.

Interpretarea viselor despre descendenții altor oameni depinde de o serie de detalii. În special, ce au făcut copiii?

Am jucat cu tine – înseamnă că va trebui să suporti vechiul job de ceva timp, dar oferte noi sunt la colț!

A plâns – pentru cel care doarme, acesta este un avertisment: din cauza copiilor sau a familiei apropiate, vei începe să ai probleme. Dar pentru întreaga planetă, un astfel de vis prezice pericol, durere și conflicte armate. Și în timp ce bărbații se vor lupta, iar femeile vor fi angajate în treburi nefeminine, atunci lacrimile copiilor vor curge adesea.

Un număr mare de copii într-un vis poate avea atât o semnificație directă, cât și poate vorbi despre o creștere a natalității în lume sau simbolizează probleme minore. Vor cădea peste tine din toate părțile și vor dura mult timp. Toate aceste necazuri se vor dovedi a fi fatale și nu vor face decât să agraveze situația dificilă dacă cauți copii într-un vis.

Încă două imagini te fac să te gândești la propriul tău comportament: copiii cu dizabilități și tu însuți ca și copil. În primul caz, acesta este un semnal că obiceiurile tale proaste dăunează atât sănătății, cât și bunăstării celorlalți (deși un astfel de vis poate fi interpretat ca un avertisment asupra unei catastrofe ecologice globale). A doua situație sugerează că copilăria ta este nepotrivită și jignește pe alții.

Citeste mai mult:  Văzând un fiu adult într-un vis ca fiind mic

Ce vârstă avea copilul care visa? Bebelușul simbolizează oboseala și neputința ta în fața lingușirilor care se revarsă în adresa ta, copiii mai mari promit vești bune.

Cum s-a simțit copilul? Un copil bolnav visează la diferite tipuri de necazuri, unul sănătos – pentru a rezolva situații dificile și fericire.

Un vis în care vei ține un copil în brațe vorbește despre viitoare achiziții și bogăție. Dacă acesta este copilul tău și tocmai s-a născut, atunci te așteaptă treburile și grijile.

Liniștea sufletească promite un vis despre cum îl introduci pe copil în Coran sau înveți ceva corect – te poți pocăi sincer de păcatele tale.

Vise despre copii Freud asociat cu organele genitale, atât masculine cât și feminine (genul copilului care visează nu contează). Prin urmare, vise în care ai grijă de un copil sau te joci cu el, psihanalistul a considerat o reflectare a unei puternice pofte de masturbare. Nu poți rezista acestei atracții, în plus, nu vrei să te lupți cu ea. Visele despre pedepsirea sau lovitura unui copil dacă este de sex opus au o interpretare similară. Dacă unul, atunci aceasta poate indica înclinația ta pentru homosexualitate.

Visele despre salvarea unui copil de orice pericol (înec, incendiu, cădere etc.) au o cu totul altă semnificație – vorbesc despre dorința ta de a avea propriul tău copil sau de a lua unul în plasament.

Copiii își exprimă sentimentele foarte sincer, au un simț sporit al dreptății și se tem de lucrurile cu adevărat periculoase. Prin urmare, analizează în detaliu visele despre bebeluși, astfel încât să poți înțelege adevăratul sens al experiențelor, gândurilor și emoțiilor tale.

Loff ia în considerare cele trei variante cele mai tipice de vise despre copii:

1. Prietenia cu copiii. Un astfel de vis poate fi o proiecție a dorinței tale dacă copilul visat există în viața reală sau te poate simboliza pe tine în trecut dacă nu cunoști copilul. Pentru a interpreta corect visul, analizează modul în care s-a dezvoltat comunicarea și cum te-ai comportat.

2. Fii părinte și vezi-ți copiii. Cel mai adesea, un astfel de vis reflectă dorința de a avea urmași. Dar poate indica probleme în relațiile cu părinții sau cu alte persoane care au autoritate pentru tine. De asemenea, un vis simbolizează dorința ta de a influența o persoană.

3. Tu însuți ai devenit copil. Visul sugerează că oamenii autoritari din mediul tău încearcă să te țină sub control.

În ciuda faptului că Nostradamus a considerat copiii care visează un simbol al speranței și al viitorului, de cele mai multe ori a dat astfel de vise o interpretare negativă.

Deci, dacă țineai un copil în brațe, atunci aceasta este o reflectare a experiențelor tale din cauza unei situații dificile și aparent fără speranță.

Copiii cu handicap și copiii cu membre lipsă vorbesc despre pericolul grav în care se află planeta. Poluarea gravă a mediului va duce la faptul că în lume se vor naște o mulțime de copii cu dizabilități fizice și mentale. De asemenea, un vis poate informa că cineva are mare nevoie de ajutorul tău. O altă amenințare globală este avertizat de un vis despre o curvă cu un copil murdar în brațe. O boală teribilă va infecta un număr mare de oameni, populația Pământului va fi pe cale de dispariție. În momentul în care situația va părea fără speranță, va exista un leac pentru această boală. Infecția cu HIV nu exista pe vremea lui Nostradamus, dar ea este cea care se potrivește descrierii întocmite de ghicitor (el, de altfel, era și medic).

De când Nostradamus a trăit în secolul al XVI-lea, el a crezut cu tărie în existența spiritelor rele și a viselor asociate în care un copil este mușcat de un animal cu creșterea numărului de vampiri pe Pământ. Vor fi deosebit de periculoase doar pentru copii. A doua interpretare a unor astfel de vise este că te vei întâlni cu Antihrist, iar el va încerca să te ademenească de partea lui, să te facă ucenicul lui. Un alt vis asociat cu misticismul este despre un bărbat însărcinat. Nostradamus credea că în realitate acest lucru s-ar putea întâmpla cu adevărat, dar nu a exclus ca demonii să fie implicați în concepție. În orice caz, atât bărbatul, cât și copilul său vor câștiga faimă în întreaga lume.

Încă trei tipuri de vise nu reprezintă o amenințare, ci lasă în urmă un sediment asupra sufletului: dacă copilul plânge (prin acțiunile tale pui viitorul în pericol); dacă te-ai văzut mic (ești în punctul în care este important să-ți analizezi și să-ți schimbi viața) și dacă copilul a plecat (încerci să recâștigi speranța deja pierdută).

Există vise despre copii și interpretări pozitive. Un bebeluș zâmbitor și puternic promite începutul unei ere fericite: dragostea va domni în lume, oamenii nu se vor mai teme de războaie, sărăcie, foame, iar în această atmosferă natalitatea va crește, bebelușii vor fi frumoși și sănătoși.

Un copil care alergă pe pământ și/sau culeg flori simbolizează reînnoirea globală și iluminarea spirituală, formarea unei noi umanități. Va putea preveni un război nuclear dacă, într-un vis, copilul va strânge strâns șarpele sau îl va ucide.

De ce visează mulți copii

interpretarea somnului conform a 32 de cărți de vis

1 Mulți copii conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Dacă vezi copii într-un vis, visul îți promite noroc și succes în afaceri.

1 Mulți copii conform Cărții istorice de vis ale femeilor

O mulțime de copii care se zboară în vis prevestesc ceva tam-tam și treburi nu foarte serioase. Poate că ceva îți va distrage atenția, interferând cu activitățile tale principale.

1 Mulți copii conform Cărții istorice de vis ale femeilor

A vedea mulți copii alergând prin casă prevestește necazuri pentru cel care nu are copii, iar acest vis îi amintește celui care are copii să aibă mai multă grijă să-i crească; acest vis oferă plăcere, bucurie și bunăstare.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

1 Mulți copii conform Cărții istorice de vis ale femeilor

Mulți copii – treburi, anxietate.

1 Mulți copii conform Cărții istorice de vis ale femeilor

Să vezi mulți copii este anxietate.

2 De ce visează copilul:

Vezi Copil, Copii, Bebeluş, Trotitor, Naşte.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

Simbol al speranței, al viitorului.

Dacă ai visat că un copil a fost mușcat de o fiară, atunci acest vis indică faptul că în viitor va apărea un număr mare de vampiri pe Pământ, ceea ce în primul rând va reprezenta un pericol grav pentru copii. Pentru visător, un astfel de vis profețește o întâlnire cu Antihrist, care vrea să-l facă ucenicul său.

Citeste mai mult:  Care este visul unui inel de aur într-un vis

Dacă ai visat la un copil care nu avea membre, atunci un astfel de vis indică faptul că Pământul este în pericol real. Datorită faptului că mediul înconjurător este foarte puternic poluat, o mulțime de copii se vor naște cu diverse dizabilități fizice, precum și tulburări psihice.

A vedea un copil sănătos zâmbitor într-un vis este un semn fericit. O vreme fericită va veni în sfârșit pe Pământ când dragostea va stăpâni lumea. Oamenii nu se vor mai teme de războaie, sărăcie și foamete și, prin urmare, vor da naștere la mulți copii sănătoși și frumoși.

A visa la un copil care alergă peste pământ înseamnă reînnoire și simbolizează o nouă umanitate. A vedea un copil culegând flori într-un vis înseamnă iluminare spirituală.

Un vis în care un copil strânge sau ucide un șarpe prezice că omenirea va găsi o modalitate de a preveni amenințarea războiului nuclear.

Ca obiect al viselor tale, copilul este ceva care necesită îngrijire și atenție. Aici este important să stabilești dacă simțul responsabilității vine de la tine sau este impus din exterior.

Un vis care implică un copil poate fi visat de femeile aflate la vârsta fertilă ca o reflectare a instinctului de a avea copii inerent acestora. La bărbați, astfel de vise semnalează o anumită anxietate, în special pentru bărbații activi sexual, care pare să fie asociată cu teama de obligațiile paternității.

 • Este un simbol comun al organelor genitale, atât masculine cât și feminine.
 • Îngrijirea unui copil – simbolizează atitudinea ta atentă față de organele tale.
 • Bebelușul care plânge simbolizează orgasmul.
 • Cu toate acestea, pedeapsa copilului – simbolizează pofta ta de autosatisfacție.

Visezi un copil? Privește atent copilul care visează. Este probabil ca acesta să fie copilul tău interior. Așa ești în adâncul tău. Aspectul, cuvintele, comportamentul lui indică starea ta psihologică.

 • A visa la un copil scâncitor, trist, pierdut înseamnă, în adâncul sufletului tău, să recunoști în tine însuți că ești neputincios. Ești îngrijorat de o situație, ceva nu te odihnește.
 • Dacă ai văzut că ții un copil bolnav în poală, atunci ești rupt de ritmul Universului. Nu te simți susținut nici de oameni, nici de forțe externe. Singurătatea mentală te deprimă.

Sfaturi utile

Când într-un vis pare că cineva te trezește și te sună, nu răspunde și nu te uita pe fereastră – aceasta este una dintre rudele decedate care te cheamă la el.

Când le pasă prea mult de cineva sau au grijă de ei, atunci în acest caz spun: „Șapte bone au un copil fără ochi”. Probabil că una dintre cele mai comune expresii este următoarea: „Orice amuză copilul, dacă nu plânge”.

Un copil este un simbol al necazului, al anxietății, al capriciosiei, al inconstanței, așa că dacă ai visat un copil, atunci putem spune cu încredere că ești foarte îngrijorat de ceea ce se întâmplă în jurul tău, ceva te bântuie și ca un semnal al tău. starea de spirit într-un vis pe care copilul o face.

Reamintire a copilului interior; nevoia de a opri suprimarea lui. O amintire a problemelor nerezolvate din copilărie. Reflectarea dorinței de a avea un copil (dacă se realizează intemperitatea, atunci necesitatea unei protecții mai aprofundate).

Arată că unele trăsături ale caracterului tău s-au maturizat. Acordați atenție creșterii voastre interioare.

Un copil de același sex cu cel care visează este „copilul său interior”.

Un copil de sex opus – arată o lipsă de moliciune la bărbați și rezistență la femei.

A vedea un copil într-un vis înseamnă că vei cheltui mai mulți bani decât ai plănuit. O femeie care visează că a devenit mamă a multor copii va avea o întâlnire cu vechi cunoștințe, ceea ce va atrage multe necazuri.

Un leagăn/pătuț pentru copii cu sau fără copil se referă la ritmul de viață în copilăria timpurie: un bebeluș fără personificare cu un anumit copil este o stare de exces de forță internă.

A vedea într-un vis un leagăn gol / cu un copil necunoscut – are loc o trezire a memoriei nevoii de a-și coordona ritmurile vieții microcosmosului cu ritmurile Universului. Nu există încă o viziune conștientă asupra problemei, dar este nevoie de schimbări, memoria încearcă să găsească legătura pierdută. Starea unui adult în nefericire este un maxim de manifestări externe cu o epuizare completă a interiorului, ceea ce duce la depresie.

Imaginea unui copil în vise, în cele mai multe cazuri, simbolizează griji, griji, capricii, schimbare. Deci, dacă a existat un astfel de simbol în visul tău, suferi în această etapă din cauza evenimentelor care se desfășoară în jurul tău.

Un copil de același sex cu visătorul – un vis reflectă relația unei persoane cu „copilul său interior”. În caz contrar, este o reflectare a faptului că visătorul suprimă prea activ manifestarea calităților sexului opus în sine.

A vedea o persoană nelegitimă este nașterea unui astfel de copil în realitate.

Un copil într-un vis al unei femei singuratice – onoarea ei poate fi denigrată. Astfel de comploturi pentru bărbați sunt o teamă subconștientă de responsabilitate pentru întreținerea unui copil.

Dacă într-un vis ai încercat să adopți un copil, nu ar trebui să te muți acum, deoarece într-un loc nou te vei simți, cel mai probabil, mult mai rău.

Dacă ai visat că încerci să salvezi un copil, acesta avertizează că acum și în viața reală ei trebuie să fie înconjurați de tutelă și îngrijire mai mult decât de obicei.

Dacă într-un vis vezi că un copil se îneacă, acest lucru poate prevesti probleme familiale sau o situație în care trebuie să răspunzi celor de la putere care ocupă o poziție socială mai înaltă decât tine.

Pentru a doborî un copil într-un vis – ar trebui să vă schimbați tactica și stilul de comportament pentru a obține ceea ce doriți, nu este necesar să vă „treceți peste cap”, altfel vă veți face rău în primul rând. La locul de muncă pot apărea dificultăți, din cauza cărora va trebui să uiți de promovare pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă ai visat un copil gol, vor apărea circumstanțe neprevăzute care nu te vor mulțumi deloc și te vor obliga să pleci într-o călătorie lungă și obositoare.

Un copil cu părul roșu visează – acesta este un simbol al norocului și al succesului în viață, veți putea să vă construiți o familie puternică și să vă asigurați bunăstarea și prosperitatea în propria casă.

Mulți copii într-un vis

Publicat de admin la 27.08.2018

De ce visează mulți copii?

Se crede că visele care implică copii sunt unul dintre cele mai comune. Cu toate acestea, ar fi greșit să spunem fără echivoc că întotdeauna prevestesc ceva bun. Totul depinde de detalii și de complotul general al visului. De exemplu, poți înțelege la ce visează mulți copii amintindu-ți câți ani aveau copiii, cum s-au comportat, ce s-a întâmplat cu ei etc.

Citeste mai mult:  De ce visezi la un pește mare

De ce visează mulți copii – o interpretare generală

Cel mai bun semn este un vis despre copii fericiți zâmbitori. Aceasta înseamnă că o perioadă lungă de bunăstare și prosperitate va veni în viața ta. Și poate te așteaptă chiar și un plus în familie. Principalul lucru este că nu există copii care plâng sau bolnavi în grupul de copii.

Ce înseamnă dacă mulți copii visează – interpretăm din cărțile de vis

Acest lucru poate prevesti o boală a propriului copil, dar nu neapărat gravă. Prin urmare, are sens din nou să-l arăți terapeutului. Sau un astfel de vis vorbește despre apariția obstacolelor pe care în curând va trebui să le depășești. A visa la mulți copii care își întind mâinile către tine înseamnă apropiere de rude sau colegi. În curând vor începe să-ți caute compania, oferind ajutor. Și noi cunoștințe plăcute sunt destul de posibile.

De ce să vezi mulți copii de diferite vârste într-un vis?

Dacă într-un vis ai fost implicat într-un joc pentru copii la care participă copii de diferite vârste, atunci ar trebui să te aștepți la mult noroc în toate eforturile tale. A vedea mulți copii mici într-un vis este un semn bun care promite profituri neașteptate. Dacă aceștia sunt sugari sau nou-născuți – primiți un fel de știri, cel mai probabil favorabile. Cei care au văzut mulți copii adolescenți într-un vis ar trebui să se aștepte să primească ajutor. Dacă într-un vis studiază sau fac ceva util, înseamnă că în curând vei putea scăpa de problema care te chinuiește și vei atinge un obiectiv personal.

Mulți copii conform cărții de vis

De ce visează mulți copii

Copiii obraznici pot provoca tandrețe și zâmbet, iar la unii oameni, dimpotrivă, iritație. La ce visează mulți copii, cartea de vis interpretează foarte ambiguu.

Ce prevestesc copiii?

Pentru o mamă să vadă copii frumoși și sănătoși în vis este un semn bun. Un astfel de vis prevestește o perioadă fericită și prosperă în viață. Și chiar dacă în timp ce aveau un vis, copiii tăi au fost bolnavi, visul poate fi considerat pozitiv: în viitor, copiii se vor îmbolnăvi mai puțin. Să te joci într-un vis cu copiii altora înseamnă că, în realitate, pur și simplu nu poți decide ce vrei să faci în viață. Poate că acum nu este momentul să schimbi profesiile: încercarea ta poate fi eșuată. Bărbații visează la mulți copii dintr-un motiv. Un astfel de complot poate spune multe despre afacerea lui: dacă colorarea emoțională a visului a fost pozitivă, atunci afacerea pe care ați început-o vă va face o mare plăcere și invers.

 • O femeie cu copii într-un vis este o întâlnire cu un vechi prieten. În viitor, acest lucru se poate transforma în necazuri și necazuri;
 • Hrănirea bebelușilor este o sarcină dificilă la locul de muncă. În ciuda faptului că trebuie să cheltuiești multă forță fizică și morală, recompensa îți va depăși toate așteptările;
 • Să-ți vezi copiii într-un vis este un semn că proprii copii au nevoie de tine. Acordați mai multă atenție copiilor dumneavoastră, chiar dacă nu au nevoie de ea.

Ce sex și vârstă au fost copiii

Cărțile de vis celebre interpretează viziuni în care mulți copii visează în două moduri. Interpretările pot depinde de detaliile visului, de starea ta emoțională în relație cu copiii. Un punct important în interpretarea somnului este sexul și vârsta copiilor.

 • Băieți – apariția unui număr mare de admiratori într-o femeie. Dacă copiii au fost drăguți și frumos îmbrăcați, înseamnă că bărbații bogați și atrăgători vor deveni iubiți;
 • Fete mai tinere într-un vis – o sosire neașteptată a oaspeților. Va fi plăcut sau nu, va depinde de comportamentul copiilor. Copiii zgomotoși prezic confuzie și haos în casa ta;
 • Văzându-ți copiii la o vârstă mai mică – copiii tăi au nevoie de sprijin. A vorbi cu tine îi va ajuta să-și revină în fire;
 • Pentru a vedea mulți copii mici – viața va lua un curs calm. Necazurile și necazurile vor rămâne în urmă, nu va trebui decât să te bucuri de armonie;
 • Fișii aflați într-un vis – veți fi „aruncați” cu un loc de muncă care vă va plăcea și, de asemenea, veți aduce stabilitate financiară.

O interpretare negativă a ceea ce visează mulți copii, cartea de vis oferă doar într-un singur caz: dacă copiii sunt capricioși și răutăcioși. Cu un astfel de vis, nu ar trebui să te aștepți la nimic altceva decât necazuri minore și demersuri.

Copii: interpretare în cartea de vis a lui Vanga

Clarvăzătorul Vanga credea că copiii visează la multe probleme mici care vor necesita și mai mult timp din partea ta. Un astfel de vis poate prevesti o creștere a natalității pe planetă. Printre alte interpretări ale cărții de vis a lui Vanga, cele mai interesante sunt următoarele:

 • A te vedea ca un copil este un comportament de veghe inacceptabil. Poate că în viață acțiunile tale infantile jignesc oamenii din jurul tău;
 • Copiii plâng – necazuri din partea propriilor copii sau ai rudelor apropiate;
 • Văzând copii cu dizabilități – obiceiurile proaste vor da o lovitură gravă nu numai sănătății tale, ci și sănătății celorlalți;
 • Căutarea copiilor este un simbol rău. Din cauza unor mici probleme, îți va fi dificil să găsești o cale de ieșire din această situație;
 • Să te joci cu copiii într-un vis este o căutare a jobului tău preferat. Dar, în ciuda acestui fapt, va trebui să petreci ceva timp în vechea poziție, care te privează de ultimele tale puteri.

Cartea de vis pentru femei despre copii

Bebelușii frumoși și sănătoși în acest interpret oferă prosperitate și bunăstare visătorului. A-ți vedea proprii copii lucrând sau studiind înseamnă pace și prosperitate.

 • Bebeluși tulburați sau plângând – o premoniție alarmantă, necaz și înșelăciune din partea prietenilor imaginari;
 • A vedea un copil mort este anxietate și dezamăgire;
 • Să-ți vezi copilul bolnav sau pe moarte este o amenințare serioasă la adresa bunăstării copilului în realitate.

Semnificația somnului despre copii în cartea de vis a lui Freud

Freud considera copiii în vise ca un simbol al organelor genitale, atât masculine cât și feminine. Potrivit interpretului, dacă un băiat a visat, acesta este un semn al organelor genitale ale unui bărbat, iar dacă o fată – o femeie. Să te joci sau să îngrijești cu bebeluși într-un vis înseamnă dorința visătorului de autosatisfacție, căreia nu vrei să-i rezisti. Și pedepsirea unui copil de același sex ca și tine este o tendință spre orientare sexuală netradițională. Salvarea unui copil de la moarte, de exemplu, dacă copilul se îneacă, poate indica o dorință subconștientă de a avea copii proprii sau poate adopta un copil.