De ce visează fantoma unei fete

fata fantoma

Interpretarea viselor Fata fantomă ai visat de ce fantoma unei fete visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți Fantoma unei fete într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – fantomă

Interpretarea viselor – fantomă

Fantomă, fantomă, fantomă – nu știi ce vrei.

A vorbi cu o fantomă – trebuie să faci o impresie bună cuiva.

Fugirea de o fantomă – încercarea de a rezolva unele probleme și, din această cauză, apar altele. Luați în considerare poziția dvs., s-ar putea să fiți pe calea greșită.

Poltergeist mută obiecte – greșelile și greșelile tale de astăzi îți vor crea probleme și obstacole pentru o lungă perioadă de timp.

Au văzut un brownie – în curând unele evenimente vă vor strica starea de spirit, expulzându-l din casă un brownie vesel – poate promite bunăstare, relații bune în familie.

O fantomă furioasă sau formidabilă vă anunță o schimbare de reședință sau de muncă.

A vedea o sperietoare sau o sperietoare – cineva încearcă să vă înșele sau să vă facă rău într-un fel.

Interpretarea viselor – fantomă

Aveți sentimente neformate pentru o anumită persoană? Ai observat că percepția ta asupra lumii nu a căpătat claritate și claritate?: acesta poate fi un semn că nu ai fost de acord cu persoana care a murit.

Fă-ți timp să-i spui ce vrei să spui.

Decedatul te poate auzi: acest lucru poate indica, de asemenea, că o fantomă s-a instalat de fapt lângă tine.

Amintiți-vă, fantomele trebuie să fie simpatizate, nu de temut.

Tratează-i cu ușurință și simpatie și ghidează-i ușor către lumină.

Interpretarea viselor – fantomă

Interpretarea viselor – fantomă

Dacă în visul tău obiecte sau figuri apar în fața ta într-o lumină obscură fantomatică: acesta este un indiciu că, în realitate, evaluezi inadecvat o anumită situație.

Astfel de vise sunt adesea un semnal că s-ar putea să fi trecut cu vederea un detaliu important care ar putea juca un rol semnificativ în destinul tău.

Dacă ți-a apărut o fantomă cu care comunici cumva: un astfel de vis spune că, în realitate, ești sub influența unui fel de iluzie falsă sau amăgire dăunătoare.

Interpretarea viselor – fantomă fantomă

Interpretarea viselor – fantomă

Natura spirituală a visului, care se poate referi la starea interioară a individului.

Interpretarea viselor – fantome (spirite)

Forțe interne autonome, independență a voinței individuale.

Adesea anima sau animus.

Interpretarea viselor – Fată

Să vezi multe fete în casa ta este o veste bună.

A vedea o fată cu aspect plăcut într-un vis pentru bărbați înseamnă cheltuieli mari.

Sărută-o – la evenimente neașteptate și vesele care te vor surprinde.

O fată foarte tânără cu un fard proaspăt pe față, la care ai visat, înseamnă că vei avea o întâlnire plăcută cu o persoană drăguță care îți va îmbunătăți semnificativ starea de spirit.

O fată urâtă la care ai visat prevestește o încălcare a cursului normal și calm al treburilor sau stilului tău de viață. Uneori, un astfel de vis prezintă obstacole în afaceri.

O fată bolnavă într-un vis este un vestitor al veștilor proaste de la o persoană dragă. Poate că unul dintre cei dragi se va îmbolnăvi, ceea ce te va supăra foarte tare.

O fată dansatoare cu aspect plăcut într-un vis – pentru o întâlnire de dragoste sau vești bune.

A cumpăra sau a prinde o fată într-un vis este un semn de promovare, la un prizonier – eliberare, la o persoană bolnavă – recuperarea celor bogați – beneficiu.

O fată tulburată (sau plângând) în visul tău – la o ceartă între iubiți sau parteneri.

O mamă care vede o fată tânără înflorită într-un vis oferă vești bune de la copiii ei.

A fi o fată într-un vis – pentru o femeie – este un prevestitor al unei distracție plăcută, care poate fi plină de consecințe pentru ea, care nu vor întârzia să-i afecteze reputația.

Pentru un bărbat, un astfel de vis este un semn de sănătate.

Pentru oamenii cu profesii creative – un val de inspirație.

Vezi interpretarea: doamnă, ciudat.

Interpretarea viselor – Fată

Să văd o fată veselă și veselă într-un vis – să iubești, bucurie și succes. A vedea o fată încruntă și supărată înseamnă să auzi o veste proastă și tulburătoare.

Cine vede în vis o fată modestă, îmbrăcată decent, va primi vești bune de unde nu se aștepta să o primească.

A vedea o fată neglijentă, îmbrăcată obscen într-un vis înseamnă să auzi vești bune care pot provoca acte obscene.

O fată slabă și slăbită – la anxietate și, eventual, la sărăcie.

Dacă un bărbat vede o fată goală, va eșua în afaceri, dar dacă este sigur că ea este virgină, atunci în toate afacerile va reuși mai mult ca oricând.

Dacă într-un vis o fată s-a transformat într-o bătrână, atunci aceasta este o îmbunătățire a nivelului de trai.

De ce visează fantomele în casă: interpretarea somnului în funcție de diferite cărți de vis

În regatul lui Morpheus, o persoană poate visa la cele mai neașteptate imagini, inclusiv la fantome înfricoșătoare. Astfel de povești provoacă nedumerire și frică, dar nu trebuie să vă faceți griji, este mai bine să decideți la ce visează fantomele. Astfel de vise nu prevestesc întotdeauna evenimente sinistre, uneori chiar prezic schimbări favorabile.

Înțeles în cărțile de vis populare

Oamenii au observat de mult că ceea ce văd în visele nocturne le afectează viitorul. În colecțiile de vise puteți găsi informații despre ceea ce visează fantomele:

 1. Interpretarea visului secolului XXI. Dacă visătorul a văzut o fantomă, atunci în viața reală se îndoiește că a luat decizia corectă. Când dormitorul a avut șansa de a comunica cu el, în realitate, el nu va putea face o impresie favorabilă celorlalți. Fugiți de fantomă – închideți ochii la probleme stringente, încercați să transferați responsabilitatea asupra altor oameni. A vedea un poltergeist înseamnă a comite un act ilegal, ale cărui consecințe vor afecta nu numai cel care doarme, ci și familia lui.
 2. Cartea de vis a lui Miller. Un vis în care visătorul a visat la o fantomă a unei persoane cunoscute promite probleme de sănătate celui care a visat. O fantomă care urmărește o persoană adormită prezintă dificultăți și pierderi materiale. Dacă fantoma a fugit de cel care doarme, atunci problemele se vor dovedi a fi mici și nesemnificative. A vedea fantoma unei femei frumoase este un semn bun care promite unei persoane succes în muncă și în relațiile amoroase. Dacă purta o rochie roșie, atunci persoana adormită va începe o dragoste pasională. O fantomă sub forma unui copil sau a unui înger oferă pace și liniște.
 3. Cartea de vis a lui Wangi. Privind o mulțime de fantome – până la moartea unei persoane dragi. Să te transformi într-o fantomă este o boală. A vedea sufletul defunctului este un pericol grav. Dacă fantoma defunctului sună cu el, atunci o persoană poate fi diagnosticată cu o boală gravă, uneori chiar incurabilă. Un vis cu o fantomă care a provocat o frică nebună celui care doarme indică stres acumulat.
 4. Interpreta de vise Tsvetkova. O fantomă în visele de noapte vorbește despre înșelăciune în dragoste, prevestește o trădare a unui partener. Comunicarea cu o fantomă indică prezența unui nedoritor înconjurat de o persoană adormită.
 5. Cartea de vis ezoteric. Fantomele visează la o perioadă dificilă în viață și promit experiențe. A vedea casa altcuiva cu fantome – spre pierdere și necaz. O conversație cu o fantomă prevestește că cel care doarme va afla informații care îl vor șoca. Dacă fantoma a apărut pentru o clipă, atunci problemele vor dispărea la fel de repede cum au apărut. Luptă cu o fantomă și câștigă – pentru un triumf în viață.

Citeste mai mult:  De ce visezi la arderea părului

Interpretare din alte surse

Cărțile de vis conțin o mulțime de informații despre ceea ce visează fantomele străinilor. Puteți găsi următoarele informații:

 1. Cartea Dream House. Fantoma unui bărbat necunoscut spune că visătorul are un secret teribil. Fantoma unei femei promite fericire și succes. Transformați-vă într-o fantomă – curățați-vă de emoțiile negative, transformați-vă într-o altă persoană. Să vezi fantoma unuia dintre cunoscuții tăi vii este dificil. Dacă fantoma era înfiorătoare și întunecată, atunci cineva apropiat înșală persoana adormită. Fantoma unei fete tinere promite suferință mentală. Fantoma unui copil prezintă dezamăgiri în muncă și treburi minore. Dacă fantoma a fost reflectată în oglindă, atunci visătorul nu este încrezător în abilitățile sale.
 2. Cartea viselor de femeie. Poltergeist indică faptul că visătorului îi este frică de dorințele sale reale și nu poate lua decizia corectă. Uneori, un astfel de complot promite o trădare a unei persoane dragi. Transformă-te într-o fantomă – schimbă-ți viziunea asupra lumii și devii o persoană mai bună. A vedea fantoma unui băiat sau a unei fete este un semn al dificultăților care vor apărea pe nesimțite.
 3. Interpretarea viselor lui Stepanova. Un vis în care cel care doarme a întâlnit o fantomă ciudată promite boală și o defecțiune a planurilor. Dacă un prieten sub forma unei fantome visa, atunci s-ar îmbolnăvi. Complotul în care dormitorul a văzut un preot lângă fantomă oferă o întorsătură neașteptată a vieții.
 4. Cartea de vis de sezon. O fantomă văzută în vara visează la spovedanie, primăvara – la pierderea credinței, toamna – la nevoia de a vizita un preot, iarna – la dispariția anxietății.
 5. Interpretarea viselor lui Loff. Imaginea unei fantome indică faptul că visătorul nu poate uita ceva important pentru el, dar a dispărut deja. Fantoma unei rude decedate vorbește despre treburi neterminate care bântuie.
 6. Cartea americană de vis. Potrivit acestei surse, dacă visătorul a urmărit un complot cu o fantomă, el nu ar putea decide cu privire la punctul său de vedere cu privire la nicio problemă. Cel care doarme, care s-a transformat într-o fantomă, în realitate caută în mod subconștient să iasă în evidență din mulțime.

imagine fantomă

Când interpretați un vis, în primul rând, trebuie să vă amintiți ce a fost exact fantoma. Sunt posibile următoarele opțiuni și interpretările lor:

 1. Fantoma unui om vorbește despre dorința de a găsi armonie și stabilitate. Dacă o fată a văzut un astfel de complot, atunci el indică dorința ei de a se căsători.
 2. O fantomă feminină prezintă de obicei schimbări favorabile și victorii mari.
 3. Fantoma unei fetițe prezice o călătorie lungă, o călătorie de afaceri sau o călătorie neașteptată.
 4. Fantoma băiatului spune că persoana adormită trebuie să se împace cu sine, să-și realizeze adevăratele dorințe.
 5. Dacă visătorul a urmărit sufletul unei persoane vii părăsind corpul și ia forma unei fantome, atunci va fi înșelat de partenerii de afaceri sau de cei dragi.
 6. Fantoma unei persoane în vârstă indică treburi neterminate și necesitatea de a lua rapid o decizie.
 7. A te vedea ca o fantomă înseamnă a fi într-o situație instabilă. Visul sugerează că cel care doarme nu percepe în mod adecvat realitatea înconjurătoare.
 8. Pentru a vedea o fantomă în oglindă – pentru a vă alătura secretelor și misterelor din realitate.

Posibile parcele

O casă bântuită simbolizează pierderea controlului asupra situației, incapacitatea de a face alegerea corectă. Dacă o fată a observat un vis, atunci experiențele îi vor afecta sănătatea. Un bărbat care are un vis trebuie să consulte un medic cât mai curând posibil.

A trăi într-o casă bântuită înseamnă a refuza să-ți accepți adevărata natură. Dacă visătorul a visat la o navă fantomă, atunci în curând toate planurile lui ar fi distruse.

Nava fantomatică care navighează prin cer simbolizează marele potențial al protagonistului, el va putea face față oricărei sarcini dacă crede în sine.

O fantomă care apare în casa visătorului prezice stresul, problemele de sănătate și schimbările negative. O fantomă într-o mașină prezintă dificultăți la locul de muncă.

Ucide o fantomă – scapă de calitățile negative, câștigă bătălia cu tine însuți. Dacă lupta împotriva fantomei a fost de scurtă durată, atunci va fi posibil să găsim pacea și armonia în suflet.

Să întâlnești o fantomă în casă care aruncă obiecte către persoana adormită – cu probabilitatea de a face o mare greșeală. De asemenea, merită să ne amintim ce anume a luat fantoma. Dacă a fost un lucru familiar, atunci va avea loc un eveniment asociat cu acesta. Dacă în visele de noapte o fantomă îl certa pe visător, îl certa și îi reproșează, acesta este un semn foarte important. În realitate, trebuie să aderați la poziția aleasă, să nu ascultați sfaturile altora, să mergeți pe drumul vostru. Dacă fantoma a încercat să recomande ceva celui care doarme, atunci nu trebuie să asculți ceea ce spun alții.

Oaspeții fantomatici visează la oameni destul de rar. Astfel de comploturi pot avea semnificații diferite, interpretarea lor depinde de detaliile și sentimentele personale ale visătorului. Când o persoană nu a experimentat frică și anxietate, somnul cu siguranță nu prevestește nimic rău. Dacă cel care doarme s-a simțit anxios și s-a trezit într-o dispoziție proastă, atunci vederea nocturnă este un avertisment și te sfătuiește să te gândești la ce ar trebui schimbat în viața ta.

carte de vis de ce fantoma unei fete visează într-un vis

cartea de vis de ce visează fantoma unei fete cartea de vis a visat de ce cartea de vis visează într-un vis, de ce visează fantoma unei fete? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului vânătaie mare pe picior

Aflați ce înseamnă să vedeți o carte de vis într-un vis, la ce visează fantoma unei fete, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Să văd o fată în vis

A fi în compania tinerelor fete frumoase – chiar trebuie să fii în companie bună la un eveniment interesant.

Fete îmbrăcate în alb – pentru viitoarea cotitură a vieții în bine, succesul și prosperitatea vă așteaptă.

O fetiță pentru a se vedea într-un vis – spre surpriza viitoare sau pagube minore.

O fată necunoscută vine la tine acasă – la oaspeții neinvitați.

A expulza o fată necunoscută – la probleme minore.

Vorbesc foarte mult timp într-un vis cu o fată – spre bogăție și succes.

Fata de predicție a somnului

De ce visează fata

Să văd o fată în vis

Fata de predicție a somnului

Dacă fata este în apă, atunci acest vis înseamnă apariția a ceva nou în viața ta și, în același timp, se oferă să încerci în ceva – schimbă locul de muncă sau găsește-ți un nou hobby. Aceasta este o perioadă foarte de bun augur și, pentru a profita la maximum, găsiți niște pietre plate, aranjați-le în baie și puneți lumânări pe ele. Aprinde lumânările în timp ce ard, trebuie să fii în apă.

Dacă fata este tristă, atunci în viitorul apropiat vei dezamăgi pe cineva din jurul tău. Pentru a preveni apariția ego-ului, veniți cât mai curând posibil la cimitir și îngropați câțiva cartofi lângă mormântul fără nume.

De ce visează fata

O fetiță este o „slăbită”, o persoană va fi pierdută din familie.

Fată – va fi un miracol, un eveniment uimitor.

Să văd o fată în vis

Fata de predicție a somnului

De ce visează fata

Să văd o fată în vis

Fata de predicție a somnului

Un eveniment uimitor și vesel asociat cu copii sau oameni mult mai tineri decât tine.

Imaginează-ți că îi oferi unei fete ceva gustos. Fă-i un cadou.

De ce visează Fantoma

Văzând o fantomă într-un vis

Fantoma de predicție a somnului

Dacă în visul tău obiecte sau figuri apar în fața ta într-o lumină obscură fantomatică: acesta este un indiciu că, în realitate, evaluezi inadecvat o anumită situație.

Astfel de vise sunt adesea un semnal că s-ar putea să fi trecut cu vederea un detaliu important care ar putea juca un rol semnificativ în destinul tău.

Dacă ți-a apărut o fantomă cu care comunici cumva: un astfel de vis spune că, în realitate, ești sub influența unui fel de iluzie falsă sau amăgire dăunătoare.

De ce visează Fantoma

Aveți sentimente neformate pentru o anumită persoană? Ai observat că percepția ta asupra lumii nu a căpătat claritate și claritate?: acesta poate fi un semn că nu ai fost de acord cu persoana care a murit.

Fă-ți timp să-i spui ce vrei să spui.

Decedatul te poate auzi: acest lucru poate indica, de asemenea, că o fantomă s-a instalat de fapt lângă tine.

Amintiți-vă, fantomele trebuie să fie simpatizate, nu de temut.

Tratează-i cu ușurință și simpatie și ghidează-i ușor către lumină.

Văzând o fantomă într-un vis

Fantomă, fantomă, fantomă – nu știi ce vrei.

A vorbi cu o fantomă – trebuie să faci o impresie bună cuiva.

Fugirea de o fantomă – încercarea de a rezolva unele probleme și, din această cauză, apar altele. Luați în considerare poziția dvs., s-ar putea să fiți pe calea greșită.

Poltergeist mută obiecte – greșelile și greșelile tale de astăzi îți vor crea probleme și obstacole pentru o lungă perioadă de timp.

Au văzut un brownie – în curând unele evenimente vă vor strica starea de spirit, expulzându-l din casă un brownie vesel – poate promite bunăstare, relații bune în familie.

O fantomă furioasă sau formidabilă vă anunță o schimbare de reședință sau de muncă.

A vedea o sperietoare sau o sperietoare – cineva încearcă să vă înșele sau să vă facă rău într-un fel.

Văzând o fantomă într-un vis

Apariția fantomelor în vise poate fi înspăimântătoare, dar uneori lasă un sentiment bun în urmă. Orice imagine poate avea atât o interpretare pozitivă, cât și una negativă, inclusiv aceasta. În articol vom oferi semnificațiile principale ale ceea ce spune cartea de vis. Fantomă privit de majoritatea interpreților ca un simbol cu ​​semnificație negativă.

Subconştient

La nivel subconștient, o fantomă poate vorbi despre fricile tale ascunse. În cazul în care ați fost speriat în vederea nocturnă, aceasta indică tensiune internă, griji, gânduri negative. Probabil că te bântuie în realitate și te bântuie.

Dacă nu ți-e frică, atunci cartea de vis crede că fantomele sunt într-un vis semnalează dorința de a înfrumuseța realitatea. Cel mai probabil, îți place să fantezi și să trăiești în vise. În același timp, lumea reală ți se pare amenințătoare și înspăimântătoare.

Carte de vis popular

Apariția acestei imagini în vise de către un interpret clasic nu este întotdeauna evaluată negativ. Împotriva, fantomele din această carte de vis au o interpretare pozitivă, deși nu întotdeauna. Este sugerat să interpretați ceea ce vedeți în funcție de următoarele circumstanțe:

 • a visat la spiritul unei fete tinere – un semn că vei avea succes în toate problemele pe care le ai, în special în bani;
 • într-o carte de vis a vedea fantoma unei fete este un simbol că vei pleca într-o călătorie. Dar impresiile din ea pot fi stricate din cauza temperamentului tău iute;
 • Am visat că o persoană vie pe care o cunoști a devenit o fantomă – un semnal disfuncțional. El sugerează că colegii încearcă să scape de tine. Pentru aceasta vor face tot posibilul;
 • в cartea de vis pentru a deveni o fantomă – chiar vrei ca atentia celorlalti sa fie indreptata doar catre tine. Încerci să ieși în evidență din mulțime și să-ți faci griji dacă nu ești observat;
 • dacă ai visat că o fantomă te certa pentru ceva – în realitate nu ar trebui să asculți sfaturile altor oameni. Fă doar ceea ce tu însuți crezi de cuviință;
 • ai experimentat o frică puternică într-un vis – în realitate ești îngrijorat de ceva. Temerile tale sunt cel mai probabil nefondate;
 • a încerca să fugi de spirit este un semn că nu-ți place să rezolvi problemele. Cauți să transferi responsabilitatea pe umerii altor oameni.

Citeste mai mult:  Munții într-un vis de ce visezi

Interpretarea visului lui Freud

Conform cartea de vis a analistului, fantome în casă personifica visele secrete ale omului. Cel mai adesea se referă la relațiile în care se află. Speri că vor dura mult, dar acestea sunt așteptări zadarnice.

Interpretarea viselor determină că fantoma unei femei iubite pentru un bărbat, personificarea modului în care se comportă în lumea reală. De exemplu, comportamentul calm, dorinta fantomei de a fi langa tine sugereaza ca in realitate ii lipseste caldura si afectiunea ta. Dacă în viziunea de noapte a existat o altă persoană lângă spiritul iubitului, de fapt ea se străduiește să se despartă. Dacă nu faci nimic, se va întâmpla în curând.

Femeia a visat că iubitul ei a devenit o fantomă și s-a comportat agresiv față de ea – de fapt, merită să aruncați o privire mai atentă asupra comportamentului său. Cel mai probabil, preferă despotismul, iar caracterul său este dezechilibrat. Dacă ai visat la imaginea unui alt bărbat, în curând vei întâlni un nou partener. Relațiile se pot dezvolta în ceva mai mult dacă nu îi ascunzi nimic.

Sonnik Miller

În reprezentarea acestei cărți de vis, un spirit sau o fantomă prezice de obicei evenimente negative. Apare ca un avertisment asupra problemelor și necazurilor viitoare. Iată ce ar putea însemna această imagine:

 • a visat că spiritul a apărut brusc în cer – o amenințare la adresa vieții unuia dintre oamenii apropiați;
 • Cartea de vis spune că fantoma unui bărbat din stânga și a unei femei din dreapta (dacă erau vesele) indică realizarea iminentă a succesului. Vei deveni celebru, dar nu pentru mult timp, pentru că vei muri repede;
 • dacă silueta feminină s-a mișcat lin, poți de fapt să reușești în domeniul științei. Acest lucru vă va aduce bogăție. Dar de-a lungul vieții tale vei fi trist pentru ceva;
 • dacă una dintre rudele tale a devenit o fantomă – în realitate, nici măcar oamenii apropiați nu trebuie să aibă încredere. Probabil, cineva pregătește o capcană care poate afecta bunăstarea financiară;
 • o fantomă epuizată prevestește moartea iminentă a celui care ți s-a arătat;
 • spiritul te urmărește – se va întâmpla ceva neplăcut;
 • încercând să te ascunzi de tine – trebuie să-ți faci griji, dar nu pentru mult timp.

Dream Vanga

Potrivit celebrei văzătoare și ei cartea de vis, fantomele morților oamenii nu prevestesc nimic bun. Visele vorbesc despre necazuri și durere. Dacă tu însuți te-ai dovedit a fi o fantomă, atunci riști să te îmbolnăvești. Să vezi un număr mare de creaturi necorporale este un simbol că cineva apropiat tău va muri.

Într-un vis, am visat o persoană vie, iar în spatele lui – un spirit – de fapt, este în pericol grav. Părea că o fantomă te cheamă cu ea – un semnal că s-ar putea să ai o boală ascunsă de care nu ești conștient. Ar putea fi mortală.

Interpretarea viselor lui Loff

Interpretul a spus că ființele necorporale pot apărea fie într-o formă obscure, nori, fie repetă exact înfățișarea unei persoane. Dacă unul dintre cei care au murit efectiv a visat, atunci aceasta personifică experiențele interioare ale visătorului, subliniază nevoia de a-l aminti pe cel care nu mai este cu tine.

O fantomă care a apărut într-o formă necorporală, de neînțeles, mărturisește un fel de sentiment implicit, despre evenimente a căror semnificație nu îl poți înțelege pe deplin. Uneori în această imagine este întruchipată o perioadă a vieții, cu care ți-ai luat rămas bun, dar nu complet. Poate fi vorba despre ceva important, pe care nu-l poți renunța complet. Dacă o persoană vie apare într-o formă necorporală, atunci, în realitate, aveți câteva probleme nerezolvate cu el.

Interpretarea viselor Longo

Acest interpret își propune să țină cont de sensul imaginii, în funcție de următoarele circumstanțe:

 • в carte de vis copil fantomă, un adult, dacă a fost amabil – dovada că evenimente vesele vor avea loc în viață. Dacă ești bolnav, atunci mergi la vindecare;
 • spiritele agresive prezic probleme;
 • erau în haine albe – de fapt, unul dintre oamenii dragi se poate îmbolnăvi;
 • în cartea de vis, o fantomă neagră este un simbol a ceea ce va fi trădat de oamenii pe care i-ați considerat prieteni;
 • fantoma a început să-ți vorbească – vei putea face față problemelor iminente, vei pedepsi oamenii invidioși;
 • vorbește singur cu el – riști să cazi într-o capcană pregătită de răi;
 • părea de parcă o fantomă bătea la o fereastră sau la o ușă – în realitate, fii pregătit pentru încercări și necazuri;
 • dacă apariția spiritelor este însoțită de muzică, atunci se va întâmpla ceva trist;
 • creaturile necorporale te urmăresc – urmează o perioadă aglomerată;
 • caută să te ascunzi – spre fericire și succes;
 • părinții morți apar sub formă de fantome – va trebui să vă confruntați cu numeroase necazuri.

Dream interpretare Tsvetkova

Dacă ai vorbit cu o fantomă, riști să devii victima înșelăciunii. Pentru a experimenta frica într-un vis – vor încerca să vă influențeze astfel încât să vă răzgândiți. Este un vis că ești în relații bune cu spiritul – în realitate vei reuși. Dacă nu ți-e frică de el, atunci vei primi vești pozitive.