De ce visează copilul

De ce visează copiii?

Visele în care vezi copii pot să nu fie întotdeauna profetice. Trebuie acordată atenție contextului visului, ceea ce este important. Interpretările din diferite cărți de vis vă vor ajuta să vă dați seama la ce visează copiii.

De ce visează copiii la cartea de vis a lui Miller?

A vedea copii frumoși într-un vis înseamnă fericirea, binele și prosperitatea te așteaptă. Dacă o mamă a avut un vis în care copilul ei s-a îmbolnăvit, atunci copilul va avea întotdeauna o sănătate bună, dar poate că va fi deranjată de alte mici necazuri legate de copil.

Și dacă într-un vis propriul tău copil a fost foarte bolnav sau mort, atunci ar trebui să-ți faci griji, pentru că în realitate ceva îi amenință serios bunăstarea. Un vis în care a fost un copil mort va aduce în curând emoție și dezamăgire.

În visul tău, copiii muncesc sau studiază, ceea ce înseamnă că pacea și prosperitatea vor domni în viața ta. Dacă copiii se întristează sau plâng, atunci te vor depăși presimțiri tulburătoare, necazurile, poate că prietenii tăi imaginari vor arăta furie și înșelăciune. Un vis despre cum te joci și te joci cu copiii înseamnă atingerea unui obiectiv prețuit în afacerile amoroase și de afaceri.

La ce visau copiii conform cărții de vis a lui Vanga?

Dacă ai visat la mulți copii, asta înseamnă că trebuie să cheltuiești mult timp și energie pe probleme mici, dintre care vei avea un număr mare. Un astfel de vis poate prezice și o creștere a natalității în lume. Să te vezi ca un copil mic într-un vis înseamnă că comportamentul tău copilăresc și păcăleala nu numai că sunt complet nepotrivite, ci și jignesc oamenii din jurul tău.

Dacă în visul tău copiii au plâns, atunci planeta este în pericol. Trebuie să existe o perioadă în care bărbații merg la război, femeile fac lucruri nefemeiești și copiii chiar încep să plângă mult. Pentru un visător, o astfel de viziune poate profeți durerea venită de la propriii săi copii sau descendenții rudelor sale cele mai apropiate.

Visul în care ai văzut copii cu dizabilități indică faptul că obiceiurile tale proaste dăunează nu numai sănătății, ci și bunăstării oamenilor din jurul tău. În unele cazuri, acest vis prezice o catastrofă de mediu la scară planetară.

Proprii tăi copii care au apărut în visul tău sunt un avertisment pentru tine să devii mai atenți atunci când construiești relații cu familia ta. Cel mai probabil, cuvintele sau acțiunile tale îi jignesc foarte mult.

Căutarea copiilor este considerată un vis urât – asta înseamnă că un flux de probleme mici va complica sau va face imposibilă ieșirea dintr-o situație dificilă. Să te joci cu copiii într-un vis înseamnă că ești în căutarea unui loc de muncă care îți place. Cu toate acestea, va trebui să petreci puțin mai mult timp la locul de muncă neiubit.

A vedea copii într-un vis – ce înseamnă, de ce să visezi?

Dacă într-un vis te joci cu copiii, asta înseamnă că ești ocupat în căutarea unui loc de muncă care să-ți aducă o adevărată plăcere, dar deocamdată încă îndeplinești sarcini împovărătoare.

Ai visat la mulți copii – ceea ce înseamnă că vei avea o mulțime de probleme, luând suficient timp și efort. Visul în care lăsați copilul să mănânce va duce la pierderi, iar alăptarea prevestește o sănătate precară și alte probleme.

Vei începe să trăiești din belșug și vei începe o perioadă de noroc dacă ai visat la un copil. Totuși, dacă plânge, atunci speranțele tale nu vor fi justificate, iar eforturile tale vor rămâne zadarnice. Un bebeluș neînsuflețit – spre mare supărare.

Un vis în care faci baie copiilor promite o îmbunătățire a bunăstării, iar sărutul bebelușilor înseamnă atingerea armoniei cu tine și cu lumea din jurul tău. Dacă copilul din visul tău a avut nevoi speciale, acesta este un semnal că acțiunile tale erupții sunt dăunătoare pentru tine și pentru ceilalți.

A da naștere unui copil înseamnă bogăție, iar dacă copilul nu este sănătos, asta înseamnă că trebuie să devii mai reținut și să-ți corectezi neajunsurile. Dacă ai refuzat-o, atunci poate că în viață nu faci ceea ce trebuie cu copilul tău și îi încalci stima de sine.

A vedea copii cu handicap mintal înseamnă că, în realitate, te așteaptă o schimbare în rău. Visul în care ai luat viața copiilor prezice fericirea pentru tine. Participarea la căutarea copiilor sugerează că ești confuz în problemele tale și nu poți lua decizia corectă. Dacă într-un vis te-ai văzut ca un copil, acest lucru prevestește evenimente adverse.

De ce visează copiii, după Freud?

Conform teoriei lui Freud, a vedea copii într-un vis este considerată o reflectare a stării organelor genitale și a vieții tale sexuale. Îngrijirea copilului indică o funcționare excelentă a sistemului reproducător și o relație stabilă.

Un vis în care bebelușul plânge simbolizează natura ta senzuală, sexuală și capacitatea de a te bucura din plin de intimitate. Dacă pedepsești copiii într-un vis, acesta este un semn că ești nemulțumit din punct de vedere sexual sau predispus la autosatisfacție.

La ce visau copiii conform cărții de vis a lui Nostradamus?

În înțelegerea lui Nostradamus, copiii sunt un simbol al viitorului Pământului. Dacă într-un vis ați văzut copii fără părți ale corpului sau pacienți, acesta este un avertisment despre pericolul asociat cu poluarea atmosferică globală, iar bebelușii murdari simbolizează o amenințare probabilă la scară planetară. Un copil care ucide un șarpe într-un vis dă speranță pentru prevenirea unei catastrofe nucleare și pentru salvarea omenirii.

Un vis în care vezi un bebeluș care râde și sănătos este considerat un semn favorabil, prorocind schimbări în bine. Să cauți un copil înseamnă să încerci să găsești fericirea pierdută. Dacă ai visat un copil care plânge, acesta este un simbol al viitoarelor probleme minore. Și din nou, să crezi în tine și să-ți găsești speranță va ajuta visul în care ții copilul în brațe.

Văzând copii într-un vis conform cărții de vis a lui Loff

În înțelegerea lui Loff, a vedea copii într-un vis este o reflectare a propriului „eu”, a adevăratelor sentimente și gânduri. A te juca cu copiii înseamnă a proiecta dorințe. Nu există interpretări clare ale unor astfel de vise, așa că trebuie să analizați situația și să înțelegeți ce doriți cu adevărat.

Un vis în care te-ai văzut ca părinte înseamnă că simți nevoia să ai grijă de cineva. Dacă ai visat la propria copilărie, aceasta poate fi interpretată ca o căutare de protecție, sprijin, o dorință de a te ascunde, de a simți grija celor dragi, de care aparent îți lipsește.

La ce au visat copiii în cartea de vis ezoteric?

Un vis în care sunt prezenți copiii este interpretat de o carte de vis ezoteric ca un simbol al bunătății și atitudinii bune a oamenilor. A-ți vedea copiii în vis, care nu sunt încă acolo, înseamnă un eveniment foarte reușit.

De ce visează copiii la o carte de vis în engleză?

Dacă o femeie căsătorită a visat că a născut un copil, aceasta înseamnă că va rămâne în curând însărcinată și s-ar naște un copil sănătos și, de asemenea, va fi vindecată de toate bolile și afecțiunile.

Un vis în care erau copii foarte mici îi oferă o stare complet nouă a minții și a corpului. Integritatea unei singure doamne poate fi în curând în pericol dacă ar vedea în vis că a avut un copil.

Un vis despre moartea propriului tău copil nu ar trebui să te sperie, deoarece este interpretat invers, și anume că bebelușul se va recupera și se va vindeca de boală. Visul în care te-ai văzut mic nu este considerat bun. Dar dacă ai visat la propria ta copilărie, atunci norocul va fi de partea ta în chestiuni de curte, căsătorie, comerț și muncă.

Citeste mai mult:  De ce visează furnicile

Copiii visează conform cărții de vis chinezești a lui Zhou Gong

Visul în care ți-ai îmbrățișat fiica sau fiul prezice o ceartă. A vedea moartea propriului tău fiu prevestește o ceartă verbală. Dacă ai visat la copilul tău nou-născut, aceasta este o mare fericire. A vedea într-un vis închinarea copiilor către părinți sau o ceremonie de căsătorie promite nenorocire.

Văzând copii într-un vis conform interpretării lui Hasse

Un vis în care copiii sunt fericiți promite bunăstare materială sau profit în viitorul apropiat. Dacă liniștiți copilul într-un vis, aceasta înseamnă apropierea de bucurie, dar bătaia copilului este considerată un semn al problemelor familiale iminente.

Plăcerea și distracția prefigurează un vis în care copiii se joacă, iar un număr mare de copii indică griji, necazuri și anxietăți nefondate. Dacă un copil a căzut într-un vis, înseamnă că te așteaptă obstacole în drumul către obiectivul tău viitor.

La ce visau copiii conform cărții de vis a lui Longo?

Potrivit lui Yuri Longo, visele copiilor sunt un semn de succes și bucurie în viitorul apropiat. Un vis în care copiii se distrează prevestește cunoștința sau sosirea unor oaspeți neaștepți în viitorul apropiat.

Dacă într-un vis legăni un copil care plânge, o astfel de viziune avertizează că încearcă să te înșele și crezi în promisiuni false. Dacă o femeie însărcinată a văzut un băiat pe umeri într-un vis, atunci se va naște un fiu, iar dacă o fată, în consecință, va fi o fiică.

O mulțime de copii profetizează treburi plăcute sau profituri rapide. Visul în care alăptați vorbește despre sănătate bună, iar dacă ați văzut un copil neliniștit, atunci în realitate aveți nevoie de odihnă morală și fizică.

De ce visează copilul

Al cui copil ai visat? Dacă este al lui și s-a simțit rău, atunci totul va fi bine cu sănătatea lui, dar va trebui să lupte cu alte probleme minore. Dacă boala era incurabilă, atunci acesta este un motiv de îngrijorare – înseamnă că ceva amenință cu adevărat bunăstarea copilului.Visul în care a murit urmașii tăi are o semnificație similară. Dacă acest lucru s-a întâmplat cu copilul altcuiva, atunci în viitorul apropiat vă veți face griji și veți fi foarte dezamăgit.

Ce sa întâmplat cu copiii? S-au jucat cu tine – pentru a avea succes și a atinge obiectivele în afaceri și pe frontul personal; studiat sau muncit – spre bunăstare, prosperitate, fericire și armonie (aceasta promite și un vis despre copii frumoși); îndurerat și plâns – la necaz din cauza înșelăciunii și mâniei oamenilor care s-au dat drept prietenii tăi.

Dacă v-ați visat proprii copii, luați în considerare acest lucru ca pe un semn de sus: chiar dacă în ultima vreme nu ați observat probleme în familie, de fapt, gospodăria este jignită de cuvintele și faptele tale, analizează-ți comportamentul.

Interpretarea viselor despre descendenții altor oameni depinde de o serie de detalii. În special, ce au făcut copiii?

Am jucat cu tine – înseamnă că va trebui să suporti vechiul job de ceva timp, dar oferte noi sunt la colț!

A plâns – pentru cel care doarme, acesta este un avertisment: din cauza copiilor sau a familiei apropiate, vei începe să ai probleme. Dar pentru întreaga planetă, un astfel de vis prezice pericol, durere și conflicte armate. Și în timp ce bărbații se vor lupta, iar femeile vor fi angajate în treburi nefeminine, atunci lacrimile copiilor vor curge adesea.

Un număr mare de copii într-un vis poate avea atât o semnificație directă, cât și poate vorbi despre o creștere a natalității în lume sau simbolizează probleme minore. Vor cădea peste tine din toate părțile și vor dura mult timp. Toate aceste necazuri se vor dovedi a fi fatale și nu vor face decât să agraveze situația dificilă dacă cauți copii într-un vis.

Încă două imagini te fac să te gândești la propriul tău comportament: copiii cu dizabilități și tu însuți ca și copil. În primul caz, acesta este un semnal că obiceiurile tale proaste dăunează atât sănătății, cât și bunăstării celorlalți (deși un astfel de vis poate fi interpretat ca un avertisment asupra unei catastrofe ecologice globale). A doua situație sugerează că copilăria ta este nepotrivită și jignește pe alții.

Ce vârstă avea copilul care visa? Bebelușul simbolizează oboseala și neputința ta în fața lingușirilor care se revarsă în adresa ta, copiii mai mari promit vești bune.

Cum s-a simțit copilul? Un copil bolnav visează la diferite tipuri de necazuri, unul sănătos – pentru a rezolva situații dificile și fericire.

Un vis în care vei ține un copil în brațe vorbește despre viitoare achiziții și bogăție. Dacă acesta este copilul tău și tocmai s-a născut, atunci te așteaptă treburile și grijile.

Liniștea sufletească promite un vis despre cum îl introduci pe copil în Coran sau înveți ceva corect – te poți pocăi sincer de păcatele tale.

Vise despre copii Freud asociat cu organele genitale, atât masculine cât și feminine (genul copilului care visează nu contează). Prin urmare, vise în care ai grijă de un copil sau te joci cu el, psihanalistul a considerat o reflectare a unei puternice pofte de masturbare. Nu poți rezista acestei atracții, în plus, nu vrei să te lupți cu ea. Visele despre pedepsirea sau lovitura unui copil dacă este de sex opus au o interpretare similară. Dacă unul, atunci aceasta poate indica înclinația ta pentru homosexualitate.

Visele despre salvarea unui copil de orice pericol (înec, incendiu, cădere etc.) au o cu totul altă semnificație – vorbesc despre dorința ta de a avea propriul tău copil sau de a lua unul în plasament.

Copiii își exprimă sentimentele foarte sincer, au un simț sporit al dreptății și se tem de lucrurile cu adevărat periculoase. Prin urmare, analizează în detaliu visele despre bebeluși, astfel încât să poți înțelege adevăratul sens al experiențelor, gândurilor și emoțiilor tale.

Loff ia în considerare cele trei variante cele mai tipice de vise despre copii:

1. Prietenia cu copiii. Un astfel de vis poate fi o proiecție a dorinței tale dacă copilul visat există în viața reală sau te poate simboliza pe tine în trecut dacă nu cunoști copilul. Pentru a interpreta corect visul, analizează modul în care s-a dezvoltat comunicarea și cum te-ai comportat.

2. Fii părinte și vezi-ți copiii. Cel mai adesea, un astfel de vis reflectă dorința de a avea urmași. Dar poate indica probleme în relațiile cu părinții sau cu alte persoane care au autoritate pentru tine. De asemenea, un vis simbolizează dorința ta de a influența o persoană.

3. Tu însuți ai devenit copil. Visul sugerează că oamenii autoritari din mediul tău încearcă să te țină sub control.

În ciuda faptului că Nostradamus a considerat copiii care visează un simbol al speranței și al viitorului, de cele mai multe ori a dat astfel de vise o interpretare negativă.

Deci, dacă țineai un copil în brațe, atunci aceasta este o reflectare a experiențelor tale din cauza unei situații dificile și aparent fără speranță.

Copiii cu handicap și copiii cu membre lipsă vorbesc despre pericolul grav în care se află planeta. Poluarea gravă a mediului va duce la faptul că în lume se vor naște o mulțime de copii cu dizabilități fizice și mentale. De asemenea, un vis poate informa că cineva are mare nevoie de ajutorul tău. O altă amenințare globală este avertizat de un vis despre o curvă cu un copil murdar în brațe. O boală teribilă va infecta un număr mare de oameni, populația Pământului va fi pe cale de dispariție. În momentul în care situația va părea fără speranță, va exista un leac pentru această boală. Infecția cu HIV nu exista pe vremea lui Nostradamus, dar ea este cea care se potrivește descrierii întocmite de ghicitor (el, de altfel, era și medic).

Citeste mai mult:  De ce mă doare coloana vertebrală după ce dorm?

De când Nostradamus a trăit în secolul al XVI-lea, el a crezut cu tărie în existența spiritelor rele și a viselor asociate în care un copil este mușcat de un animal cu creșterea numărului de vampiri pe Pământ. Vor fi deosebit de periculoase doar pentru copii. A doua interpretare a unor astfel de vise este că te vei întâlni cu Antihrist, iar el va încerca să te ademenească de partea lui, să te facă ucenicul lui. Un alt vis asociat cu misticismul este despre un bărbat însărcinat. Nostradamus credea că în realitate acest lucru s-ar putea întâmpla cu adevărat, dar nu a exclus ca demonii să fie implicați în concepție. În orice caz, atât bărbatul, cât și copilul său vor câștiga faimă în întreaga lume.

Încă trei tipuri de vise nu reprezintă o amenințare, ci lasă în urmă un sediment asupra sufletului: dacă copilul plânge (prin acțiunile tale pui viitorul în pericol); dacă te-ai văzut mic (ești în punctul în care este important să-ți analizezi și să-ți schimbi viața) și dacă copilul a plecat (încerci să recâștigi speranța deja pierdută).

Există vise despre copii și interpretări pozitive. Un bebeluș zâmbitor și puternic promite începutul unei ere fericite: dragostea va domni în lume, oamenii nu se vor mai teme de războaie, sărăcie, foame, iar în această atmosferă natalitatea va crește, bebelușii vor fi frumoși și sănătoși.

Un copil care alergă pe pământ și/sau culeg flori simbolizează reînnoirea globală și iluminarea spirituală, formarea unei noi umanități. Va putea preveni un război nuclear dacă, într-un vis, copilul va strânge strâns șarpele sau îl va ucide.

Ce înseamnă copiii văzuți în vis?

Dacă cineva este convins că visele sunt doar colecții fără sens de intrigi, viziuni aleatorii și imagini ciudate, atunci aceasta este o amăgire.

Oricine îi place să interpreteze visele și să aibă încredere în cărțile de vise poate obiecta cu încredere la o astfel de credință și poate spune că visele prevestesc adesea evenimente importante și semnificative în realitate. Ei indică posibile greșeli sau sfătuiesc ce să facă pentru a aduce norocul și fericirea mai aproape.

Aceasta nu este ficțiune – pentru a vă apropia de lumea misterioasă a interpretării viselor nocturne, trebuie doar să le descifrați corect și să căutați răspunsurile potrivite. Copiii nu visează des, dar apar în vise pentru a prezice ceva important, mai des – bine, mai rar – pentru a avertiza despre ceva.

Nu este întotdeauna ușor de înțeles la ce visează copiii, băieții sau fetele, sugarii sau adolescenții. La urma urmei, o mamă grijulie poate visa la un copil, iar un astfel de vis va fi o continuare a gândurilor ei necontenite despre copil sau viitorii părinți care dorm dulce și se văd deja într-un nou rol.

Cu toate acestea, copiii sunt adesea visați ca un semn important care prevestește ceva semnificativ. Semnificația corectă a ceea ce visează copiii poate fi determinată indicând toate detaliile visului. De exemplu, visele „copiilor” pot fi:

 • Băiatul visează.
 • Fata in vis.
 • Copil nou-născut într-un vis.
 • Mulți copii în vise.
 • Un băiat sau o fată se joacă într-un vis.
 • Un copil foarte frumos, drăguț, un băiat sau o fată, visează.
 • Copilul plânge în somn.
 • Copil bolnav în vise.
 • Visând la un copil găsit.
 • Alăptați un copil într-un vis.
 • Dădacă copilul.
 • Legănați copilul.
 • Înfășează un copil în vise.
 • Bate, jignește un copil într-un vis.
 • Sărută copilul.
 • Joacă-te cu copiii într-un vis.
 • Vorbește cu copilul.
 • Ține-te de mână.

Astfel de vise pot reflecta lucruri obișnuite, familiare, dar semnificațiile lor îl pot surprinde pe visător. Și de obicei nu au nicio legătură directă cu copiii ca atare.

Amintiți-vă detaliile visului – ați văzut copilul într-un vis sau l-ați contactat și aflați la ce visează copiii. Și, de asemenea, ceea ce te așteaptă în realitate.

Vedeți copiii din lateral

Să presupunem că nu ai avut niciun contact direct cu copilul în visele tale – tocmai l-ai văzut. Detaliile sunt importante – vor indica sensul viselor.

1. Un băiat într-un vis este cel mai adesea un avertisment. Din vise, un băiețel poate avertiza despre dificultăți minore în afaceri și poate chema visătorul la perseverență pentru a depăși dificultățile temporare. Un băiat mai mare, un adolescent, visează, probabil, conflicte care ar trebui evitate în realitate.

2. Fetele într-un vis sunt simbolul opus, foarte strălucitoare și de succes. Fata visează la dragoste și pace, bucurie și armonie în viața visătorului.

3. Nou-născuții într-un vis sunt un simbol al surprizelor iminente, al surprizelor și al noilor necazuri. Noul este întotdeauna minunat, chiar dacă apar griji noi, să știi că acestea vor fi asociate cu ceva neobișnuit de plăcut și foarte de dorit.

4. Potrivit cărții de vis, copiii în număr mare sunt un simbol minunat. O mulțime de copii visează la bani în curând așteptați și este logic că cu cât erau mai mulți copii în vise, cu atât ar trebui să te aștepți la mai mult profit!

5. Un astfel de vis, în care copiii se zbuciumă și se joacă ceva, este un vis pentru succesul și satisfacția visătorului. O anumită afacere sau eveniment îți va aduce rezultatele dorite, implementarea și profitul și vei fi absolut mulțumit de munca ta și de rezultatele sale semnificative.

6. Este curios la ce visează copiii de o frumusețe uimitoare, îngerească. Un astfel de copil, fie că este băiat sau fată drăguță, promite visătorului o nouă cunoștință foarte plăcută, care, conform cărții de vis, poate duce la multă bucurie în viitor! Nu ratați șansa, nu vă închideți de oameni noi!

7. Un copil care plânge în vise este un avertisment că visătorul este probabil să se confrunte cu situații neplăcute. Ele pot fi evitate dacă ești mai prudent și mai atent, nu te implica în aventuri, nu stârnești certuri și nu te implici cu persoane neplăcute.

8. Dacă ai văzut un copil bolnav în visele tale, un astfel de vis oferă bucurie și îmbunătățire a treburilor. Dificultățile, dacă există, vor începe în curând să se evapore și oricare dintre treburile tale, atât personale, cât și în sfera muncii, vor începe să se îmbunătățească.

9. Un vis neobișnuit în care ți-a fost aruncat un copil promite profituri mari și chiar bogăție! Asta spune interpretul.

Contact și interacțiune

O întrebare mai frecventă este de ce visează copiii mici, cu cine au trebuit să contacteze într-un fel sau altul în vis.

Astfel de vise pot avea comploturi diferite și chiar pot fi ciudate, dar semnificațiile lor sunt foarte literale.

1. Dacă ai alăptat un bebeluș în visele tale, acesta este un vis foarte bun, ceea ce înseamnă doar cel mai bun. Veți primi sănătate, pace interioară și armonie, bogăție și bunăstare deplină.

2. Alăptarea unui copil în vise este un simbol al profitului care îl așteaptă pe visător. Activitățile tale sau noile proiecte vor da în curând roade, așa că nu te opri nicio clipă și nu te gândi să te îndoiești!

3. Dacă ai legănat un copil într-un vis, asta indică dorul tău pentru trecut, zile și evenimente pierdute, nostalgie. Merită să renunți la trecut – încă nu poate fi returnat, așa că trageți concluzii și începeți să priviți înainte.

4. Înfășarea unui copil într-un vis este un semn minunat, promite sănătate bună și multă putere visătorului. Și pacientul promite o recuperare completă rapidă și o viață activă.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pentru a fi o fată însărcinată

5. Dacă ai bătut un copil în vis, ai țipat, l-ai pedepsit – acesta este un avertisment. În realitate, după o astfel de viziune, ar trebui să vă cântăriți nu numai propriile acțiuni, ci și să vă monitorizați gândurile și cuvintele rostite.

Fii mai atent și mai atent, ascultă-ți pe cei dragi și „nu tăia lemne”. Pentru că altfel, s-ar putea să ajungi să regreti amar pentru ceea ce ai făcut sau spus și nu va fi ușor să corectezi situația.

6. Sărutul unui copil într-un vis este un succes în toate domeniile vieții reale. Munca sau noi începuturi, orice proiecte sau planuri sunt sortite implementării cu succes, așa că fără îndoieli și temeri – acționează cât timp este prielnic pentru asta!

7. Și acel visător care s-a jucat cu un copil sau copii într-un vis ar trebui să acorde atenție în realitate stilului său de viață și comportamentului. Pentru că un astfel de vis indică imprudență și frivolitate, infantilism și imprudență.

Încercați să vă regândiți propriul comportament pentru a trăi o viață mai reușită și mai fericită.

8. Un copil în brațele tale într-un vis prevestește cheltuirea excesivă a finanțelor – fii prudent. Cheltuiește bani cu plăcere și bucurie, dar și cu înțelepciune și judecată. Planificați-vă cheltuielile din timp.

9. A vorbi cu un copil de orice vârstă și sex într-un vis este un simbol al unui mare succes care îl așteaptă pe visător în toate treburile curente. Nu vă puteți teme de dificultăți sau eșec, totul va decurge așa cum ați planificat.

Copiii sunt un simbol serios și trebuie acordată o mare atenție unui astfel de vis „copilăresc”. Indiferent ce vă oferă copilul într-un vis, credeți în ce este mai bun, luați sfatul interpretului cu sobrietate și nu faceți acțiuni nesăbuite – la urma urmei, voi înșivă vă construiți propriul destin și viitorul fericit! Autor: Vasilina Serova

De ce visează copilul tău?

S-a gândit cineva la ce visează copilul tău? Pentru a înțelege toată profunzimea acestei probleme, merită să vă abateți puțin de la cursul stabilit. Visele pot fi profetice, așa că ar trebui să vă amintiți cu atenție toate elementele somnului, astfel încât dimineața să puteți face imaginea corectă a ceea ce vedeți și să trageți concluzii.

Ce se întâmplă dacă copilul tău visează?

Deci, „de ce acționează copiii? „. Copiii sunt niște oameni mici care merită o atenție deosebită, sunt o oglindă a gândurilor, sentimentelor și experiențelor părinților. Adulții au avut și vor continua să aibă vise cu copiii, deoarece psihologia științifică spune că visele care implică mici reprezentanți ai umanității vorbesc despre capacitatea unei persoane de a lua în considerare esența sa interioară. Când copiii decolează noaptea, este adesea diverse treburi. De regulă, în vise există întotdeauna un scenariu variat și, potrivit acestuia, aceste necazuri pot fi interpretate. Ele pot fi atât plăcute, cât și negative. Când o femeie își vede copilul nu slab, ci dolofan, înseamnă că va avea treburi bune. Poate că va fi o întâlnire a rudelor sau o pregătire pentru nunta unui fiu sau a unei fiice. În schimb, oamenii consideră oamenii slabi ca fiind răi, bolnavi, aducând durere și dezamăgire indivizilor. Și dacă într-un vis ai visat copilul tău, care a slăbit mult, înseamnă că gazda va trebui să aștepte neplăceri neplăcute, poate că una dintre rude se va îmbolnăvi sau vecinii de sus vor inunda apartamentul. dupa o reparatie buna. O femeie va fi dezamăgită și va avea nevoie de putere pentru a face față unor astfel de probleme. Desigur, nu ar trebui să iei vise care aduc probleme la inimă. Nu neapărat vor fi îndeplinite, dar trebuie să le ascultați.

Copilul tău în vise vine în mare parte doar la mamă. Toate acestea sunt legate la nivel instinctiv. În zilele lucrătoare, o femeie își petrece cea mai mare parte a vieții alături de copiii ei. S-a dovedit că visele sunt o proiecție a experiențelor și grijilor unei persoane pe care le acumulează în timpul zilei. Dar, nu uita că uneori visele sunt profetice.

Cum interpretează cărțile de vis visele despre copiii lor, de exemplu, cartea de vis a lui Loff spune următoarele despre un astfel de vis: să devii părinte într-un vis și, în același timp, să-ți vezi copiii – cel mai probabil, aceasta este împlinirea unora dorinta in adancul constiintei tale. În același timp, un astfel de vis poate vorbi despre un conflict sau despre relații deteriorate cu cei dragi sau cu alte persoane la fel de importante. A te vedea ca tată sau mamă într-un vis vorbește despre dorința de a câștiga respect în mediul tău, indicând o relație deteriorată cu cineva apropiat, unde scopul principal este să le repari. Deoarece în copilărie majoritatea părinților cer respect pentru propria persoană, creșterea unei persoane în visele sale se comportă în mod similar.

O carte de vis de familie spune că o persoană fără copii, pentru a se vedea ca un părinte într-un vis, promite o viață fericită și fără griji. A te vedea ca tată în vise, mai mult, câțiva copii neliniştiți, gălăgioși, prevestește o viață plină de dezamăgiri și ghinion, speranțe neîmplinite de a deveni tată. Să-ți vezi copilul bolnav este un semn de probleme minore și certuri domestice. Un vis în care copilul tău se grăbește de la căldură – avertizează despre suferința mentală și chinul în realitate. A vedea un copil într-un vis ca fiind grav bolnav sau mort înseamnă că toate planurile se vor prăbuși și o viață fără griji este amenințată de schimbări periculoase grave, atât din partea mamei, cât și a tatălui.

Ce președinte?

A vedea un copil adult într-un vis este un semn că se îndepărtează de familia sa sau că viitorul lui este foarte vag și tulburător.

Cartea de vis pentru femei spune că dacă într-un vis copilul tău suferă, indică faptul că trebuie să fii prudent pentru a evita greșelile grave. A da naștere unui copil bolnav într-un vis sugerează că sunt necesare schimbări în viață, de exemplu, cum ar fi schimbarea caracterului, renunțarea la obiceiurile proaste etc. și, cel mai important, învață să-ți ascunzi emoțiile care complică viața. Trebuie să învățăm să trăim pentru azi, să ne bucurăm de viață, altfel problemele grave de sănătate nu pot fi evitate.

Cartea de vis a lui Wangi, la întrebarea „La ce visează copilul tău? ”, Răspunsuri – un copil în vise avertizează asupra necesității de a fi mai atent la familie, pentru a evita resentimentele și dezacordurile. Pierdut, copilul tău și căutarea nereușită pentru el, nu prevestește bine și sugerează că și soluția la problema reală va fi nereușită.

Cartea de vis a lui Miller avertizează că, dacă o mamă vede într-un vis că copilul ei este ușor bolnav, acesta este un semn al sănătății sale impecabile și tot ceea ce o îngrijorează pe mama va fi doar o neplăcere minoră. A vedea că copilul tău este bolnav în stadiu terminal sau mort este un semn că mama trebuie să aibă mai multă grijă de copilul ei, deoarece acesta este într-adevăr în pericol grav.

Cartea de vis a lui Dmitri și Nadezhda Zima își exprimă versiunea că, dacă copilul tău provoacă anxietate și anxietate într-un vis, aceasta înseamnă că nimic nu amenință bunăstarea familiei, dar văzând propriul copil grav bolnav sau mort, avertizează asupra unui pericol grav care amenință acest copil. .

Mamele își văd adesea copiii în vise. În timpul nașterii unui copil, între el și mama lui se formează o anumită legătură inextricabilă, energetică, aceasta este cea care dă impuls intuiției materne. Într-un vis, o mamă poate anticipa situații care se pot întâmpla în viață.