De ce visează chiloții

Interpretarea viselor Chiloți, de ce chiloții visează într-un vis pentru a vedea

30 octombrie 2019 la 15:52 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează chiloții citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează chiloții în vis?

Сонник XXI века

De ce visează chiloții și ce înseamnă:

Chiloți – Cumpărați chiloți pentru femei într-un vis – în speranța unei întorsături satisfăcătoare a afacerilor, pentru bărbați – la o ofertă. Pentru o femeie, spălatul chiloților înseamnă idei noi neobișnuite.

Cea mai recentă carte de vis a lui Georgy Ivanov

Dormi cu pantaloni scurți, ceea ce înseamnă pentru visător

Chiloți – Trunchi de baie într-un vis pentru a vedea – spre dizgrația publică.

Veche carte de vis rusească

Cineva a visat în pantaloni scurți

A fi pe stradă în pantaloni scurți – A te plimba pe stradă în cămașă de noapte este o conștiință proastă. În pijamale – o situație rușinoasă.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

De ce visează chiloții în fiecare zi a săptămânii

Dacă un bărbat vede chiloți într-un vis, atunci soția va fi îngrijorată de comportamentul soțului ei, deoarece. lui, în opinia ei, nu-i pasă suficient de familie.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea lașilor din visul tău

Chiloți pentru femei – interes erotic pentru un bărbat; viața intimă pentru o femeie. Bărbați – posibilitatea de înșelăciune, ruină; pozitie absurda, stupida.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce chiloții într-un vis?

Lașii – cele mai interioare dorințe; senzații sexuale. Chiloți negri – senzații sexuale reținute; chiloți murdari – senzații sexuale neplăcute sau gânduri „negre”.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Chiloți, cum să dezvăluiți simbolismul somnului

Chiloți – Dacă ai visat la chiloți, atunci în curând vei avea un fel de divertisment, participând la care nu te vei arăta din partea cea mai bună. Dacă ai visat la chiloți de plasă pentru femei, atunci trebuie să te protejezi de bârfele rele, altfel reputația ta va avea de suferit complet. Dacă cumperi chiloți într-un vis, atunci asta înseamnă că în jurul tău nu există o singură persoană în care poți avea încredere, iar cel ales, cel mai probabil, nu ți se potrivește.

Cartea de vis lumească

Interpretarea zilnică a unui vis despre chiloți

Dacă ai visat la chiloți, atunci elemente de aventurism vor apărea în curând în viața ta. Dacă într-un vis îți pui chiloții pe dos, atunci ar trebui să fii îngrijorat de starea sănătății tale – un astfel de vis indică adesea că poți dezvolta boli ale căror semne nu au fost observate, dar aceste boli pot rămâne pentru totdeauna și provoacă multe probleme și necazuri.

A vedea chiloții pentru un bărbat într-un vis (în cazul în care chiloții sunt de sex feminin) înseamnă că, în realitate, comportamentul său necesită unele ajustări – altfel ar putea avea probleme, bârfele vor începe să roiască în jurul lui, având nu numai un impact negativ asupra lui. propria reputație, dar provocând și durere celor dragi.

Dacă un bărbat este infidel soției sale, dar a ascuns-o până acum cu succes, atunci chiloții de femei la care a visat indică faptul că înșelăciunea poate fi dezvăluită în curând și, în plus, în cel mai scandalos mod.

Dacă o femeie a visat cum le spală, aceasta înseamnă că, în realitate, femeia prețuiește un fel de idee extraordinară, neobișnuită.

Chiloții bărbați care visează prezic sosirea unei propuneri de afaceri interesante în curând. Pentru a spera la progrese în dezvoltarea relațiilor de afaceri, puteți visa să cumpărați chiloți de femei.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Lași – La un fapt rușinos legat de familia ta.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Lașii – Există diverse bârfe despre tine.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Chiloți – Văzând într-un vis cum cineva își pune pantalonii – la schimbările vremii.

De ce visează chiloții

Chiloți conform cărții de vis a familiei

Vezi chiloți în vis – Dacă ai visat la chiloți, atunci în curând vei avea un fel de divertisment, participând la care nu te vei arăta din partea cea mai bună. Dacă ai visat la chiloți de plasă pentru femei, atunci trebuie să te protejezi de bârfele rele, altfel reputația ta va avea de suferit complet.

Dacă cumperi chiloți într-un vis, atunci asta înseamnă că în jurul tău nu există o singură persoană în care poți avea încredere, iar cel ales, cel mai probabil, nu ți se potrivește. TUL Dacă ai visat la tul, înseamnă că vei avea un succes uluitor cu persoanele de sex opus.

Dacă vă uitați doar la tulul de pe ferestre, atunci nu puteți rezolva o problemă care vă ocupă toate gândurile, deoarece interpretul raportează despre esența visului la care visați.

Chiloți conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

(femeie) a cumpăra – speranță de satisfacție în rândul treburilor;

spălați chiloții (pentru o femeie) – idei noi neobișnuite.

Slip conform cărții de vis moderne

Să vezi chiloți într-un vis este un semn că în curând vei găsi divertisment, în care nu te vei arăta din partea cea mai bună.

Dacă ai visat la chiloți de plasă pentru femei, asta înseamnă că reputația ta este în pericol grav, așa că ar trebui să iei măsuri urgente pentru a te proteja de bârfele rele.

Cumpărarea chiloților într-un vis este un semn că nu există o singură persoană respectabilă în mediul tău pe care să te poți baza în momentele dificile. Un bărbat are un astfel de vis – spune că este atras de femeia greșită.

Chiloți conform cărții vechi de vis

A fi pe stradă în pantaloni scurți – A te plimba pe stradă în cămașă de noapte este o conștiință proastă. În pijamale – o situație rușinoasă.

Slip conform cărții de vis pentru bărbați

Dacă ai visat la chiloți, atunci în curând vei avea un fel de divertisment, participând la care nu te vei arăta din partea cea mai bună.

Dacă ai visat la chiloți de plasă pentru femei, atunci trebuie să te protejezi de bârfele rele, altfel reputația ta va avea de suferit complet.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de păduchi în păr

Dacă cumperi chiloți într-un vis, atunci asta înseamnă că în jurul tău nu există o singură persoană în care poți avea încredere, iar cel ales, cel mai probabil, nu ți se potrivește.

Chiloți de vis pentru femei

A vedea chiloții într-un vis este un semn că te așteaptă divertisment, în care te vei arăta nu din partea cea mai bună. Dacă ai visat la acest articol de toaletă de joi până vineri, asta înseamnă că reputația ta este în serios pericol.

Un vis de luni până marți, în care îți cumperi chiloți, îți promite probleme la serviciu.

Chiloți de vis pentru întreaga familie

Dacă ai visat la chiloți, în curând vei avea un fel de divertisment, participând la care nu te vei arăta din partea cea mai bună.

Dacă ai visat la chiloți de plasă pentru femei, trebuie să te protejezi de bârfele rele, altfel reputația ta va avea de suferit foarte mult.

Dacă cumperi chiloți în vis, înseamnă că în jurul tău nu există o singură persoană în care poți avea încredere, iar cel ales, cel mai probabil, nu ți se potrivește.

Dacă ai visat la acest articol de toaletă de joi până vineri, asta înseamnă că reputația ta este în serios pericol.

Somnul de luni până marți, în care îți cumperi chiloți, îți promite probleme la serviciu.

Chiloți conform cărții de vis online

Chiloții sunt un avertisment că în timpul distracției generale te poți comporta în cel mai nepotrivit mod.

Le dobândești – ai contactat oameni care vor fi alături de tine doar atunci când totul va merge bine, altfel se vor îndepărta de tine.

Îți dai jos chiloții – relația ta cu alesul tău actual se va deteriora mai rău ca niciodată, ceea ce îți va aduce o suferință incredibilă și va duce la o pauză completă.

Am visat că îți cumperi chiloți – nu există un singur suflet pereche în mediul tău, nu te poți deschide complet nici măcar către cei mai apropiați oameni, îți lipsește înțelegerea reciprocă și căldura.

Dacă ai visat la chiloți albi, cel mai probabil ai depășit ceea ce era permis, iar acum te pocăiești de asta, de acum înainte ar trebui să fii mai reținut și să arăți maximul înțelepciunii lumești, să nu cedezi ispitelor și ispitelor.

Visul în care ai văzut chiloți negri pe tine sau pe cineva este simbolul unei greșeli de neiertat, al trădării, a tot ceea ce implică consecințe ireversibile și contravine standardelor morale.

Dacă într-un vis un bărbat a văzut chiloți de femei, simte o nevoie urgentă de intimitate, printre cunoscuții lui există unul care îl atrage foarte mult.

Când o fată vede chiloți bărbați într-un vis, aceasta vorbește despre atracția ei puternică și irezistibilă față de un bărbat, ea visează în secret la intimitate.

Cartea de vis interpretează chiloții murdari – ca un avertisment că reputația ta poate primi o lovitură zdrobitoare, riști să fii într-o poziție extrem de umilitoare, iar mașinațiunile nedoritorilor tăi vor fi de vină pentru tot, fii vigilent.

Visul în care ai văzut sânge pe chiloți este o reflectare a procesului real de privare de virginitate, detaliile viziunii vor ajuta la o analiză mai voluminoasă.

Dacă într-un vis chiloții sunt roșii – în curând veți putea întâlni o persoană demnă de care veți fi aproape din toate punctele de vedere și care vă va ajuta să vă rezolvați toate problemele de natură intima, principalul lucru este să nu îl împingeți. departe și fă un pas spre.

Dacă într-un vis purtați chiloți murdari sau rupti, aveți grijă, riști să fii într-o situație extrem de nefavorabilă pentru tine, vei pierde respectul universal.

Am visat că îți spălai chiloții – în curând vor avea loc evenimente care te vor face să te uiți la viața personală într-un mod complet diferit, ți se vor dezvălui niște lucruri evidente pe care nici nu le bănuiai înainte.

Chiloți conform cărții de vis a lui Morozova

Cumpărarea chiloților de damă – în speranța unei dezvoltări favorabile în sfera afacerilor.

Chiloți bărbați – visează la un fel de propunere de afaceri.

Dacă o femeie visează că își spală chiloții, în realitate prețuiește o idee neobișnuită.

Chiloți conform cărții de vis psihanalitice a lui V. Samokhvalov

Purtarea pantalonilor scurti este infantilism.

Chiloți conform cărții de vis a secolului XXI

Cumpărați chiloți pentru femei într-un vis – în speranța unei întorsături satisfăcătoare a afacerilor, bărbați – la o ofertă.

Pentru o femeie, spălatul chiloților înseamnă idei noi neobișnuite.

De ce visează chiloții

Chiloții sunt un element al garderobei, care este ascuns constant de privirile indiscrete. Această mică piesă vestimentară intimă poate emoționa mințile adulților care asociază involuntar chiloții cu ceva interzis, dezirabil sau indecent. Deci de ce visează chiloții?! Nu există un singur răspuns la această întrebare…

De ce visezi chiloți conform cărții de vis a lui Miller

Dacă visătorul își îmbracă chiloți în visele nocturne, atunci, în realitate, se poate pregăti pentru numeroase aventuri amoroase, dar atunci când își da jos, acesta este un semn că dragostea a dispărut și nu are rost să o urmărești. Să te vezi în pantaloni scurți murdari este foarte rău, deoarece un astfel de vis prevestește o boală iminentă. A încerca pantaloni scurți roșii înseamnă că schimbări cardinale sunt planificate în viața ta personală.

Dacă visătorul coase cu sârguință chiloți vechi, atunci nu poate visa decât la bogăție, pentru că sărăcia și sărăcia îl așteaptă. Dar spălatul chiloților simbolizează o încercare de a-ți ascunde aventurile amoroase de privirile și limbile indiscrete. Dacă o fată cumpără chiloți pentru bărbați, atunci se va căsători în curând. O interpretare similară are și o viziune în care o doamnă necăsătorită a visat la „familii”.

Am visat chiloți într-un vis – interpretare conform lui Vanga

Când un om mort într-un vis îi oferă visătorului propriile chiloți, aceasta înseamnă că viața personală a persoanei decedate va deveni publică. Fapte interesante din biografia defunctului vor trezi interesul tuturor cetățenilor curioși. Dacă într-un vis un bărbat se plimbă în chiloți de doamnă, atunci va fi în curând foarte jenat, iar când o femeie se etalează în „boxeri” bărbaților, atunci poate pune o cruce grasă pe căsătorie – nimeni nu se va căsători cu ea.

Citeste mai mult:  Visează la iubire

Chiloții pătați de sânge sunt un avertisment: împotriva visătorului poate fi comisă o crimă de violență și tortură. Am visat la chiloți murdari – există riscul de a lua un fel de infecție incurabilă. O persoană care merge într-un vis în pantaloni scurți de-a lungul unei străzi aglomerate riscă să fie rușine în timp ce se află în înalta societate, așa că este logic să pregătiți un discurs în avans și, în general – merită să urmați cuvintele.

Chiloți într-un vis după Freud

Un bărbat care vede chiloți murdari de femei într-un vis se va îmbolnăvi în curând de o boală venerică, iar dacă trunchiul de baie era plin de găuri, atunci aceasta îi prevestește o viață sexuală promiscuă. Dacă visătorul se plimbă prin casă fără chiloți, atunci acesta este un semn că este nemulțumit de viața sa sexuală. Și când un dormitor se plimbă prin oraș fără chiloți în căutarea aventurii, atunci un astfel de complot înseamnă un lucru: un cetățean va provoca în curând societatea, dar va râde doar de el.

Pierderea chiloților într-un vis și căutarea lor nereușită promite o relație amoroasă timpurie, care va fi absolut indecentă și chiar imorală. Dacă totul merge prea departe, atunci va dura mult timp și încăpățânare pentru a usca o reputație pătată și a vă spăla numele bun. Când cineva oferă chiloți frumoși unei persoane adormite, înseamnă că visătorul va primi în curând o ofertă foarte tentantă, dar obscenă.

Și dacă el însuși dă cuiva chiloți, atunci îl așteaptă o conversație sinceră, în timpul căreia este extrem de nedorit să-și dezvăluie secretele teribile. Un bărbat care este ocupat să-și spele chiloții își va înșela cealaltă jumătate în viitorul apropiat.

De ce visează chiloții conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Dacă cel care doarme își cumpără chiloți noi, atunci îl așteaptă tot felul de distracție și divertisment, iar atunci când își arată cuiva achiziția, această persoană va fi umilită foarte curând.

Chiloții altcuiva visează mereu la bârfe și zvonuri, iar dacă a trebuit să-ți scoți trunchiul de baie în fața cuiva într-un vis, atunci acest lucru prevestește un act rușinos. Trunchiul de baie de culoare roșie prevestește o noapte plină de pasiune, iar negru – respingere și respingere completă.

Ce înseamnă să visezi chiloți conform cărții de vis ezoterice

Dacă o persoană a cumpărat chiloți într-un vis, dar dintr-un motiv oarecare nu îi îmbracă, atunci și-a ales deja partenerul de viață, dar nu ia nicio măsură, deoarece așteaptă ca obiectul oftat să facă primul pas.

Ai văzut un străin vesel în pantaloni scurți amuzanți? Aceasta este pentru o distracție plăcută într-o companie plictisitoare, iar dacă a doua jumătate a visat într-un neglije, atunci aceasta înseamnă că despărțirea este inevitabilă. Când unul dintre colegii săi de muncă și-a cumpărat noi costume de baie și le arată întregii echipe, atunci o astfel de imagine prezintă un scandal grandios în locul în care lucrează visătorul. Vor fi multe insulte reciproce și atacuri personale.

De ce visează chiloții conform Modern Dream Book

Când o persoană într-un vis cumpără chiloți mai mici, aceasta indică faptul că este supraponderală și vrea să scape de ea. Dacă o femeie necăsătorită aleargă într-un vis în pantaloni scurți pe străzi, atunci acesta este un avertisment pentru ea: promiscuitatea în relațiile sexuale va duce la faptul că va rămâne „pe fasole”.

Un bărbat care se etalează prin casă în chiloți albaștri poate fi un homosexual secret, iar o femeie care a primit cadou chiloți albi are toate șansele să devină mireasă.

De ce visezi la chiloți pentru femei

Dacă o femeie visează la chiloți pentru femei, atunci în curând va obține ceea ce își dorește – un nou partener sexual și o mulțime de senzații neexperimentate până acum. Un bărbat care a visat la chiloți pentru femei cochete va avea în curând o mare fericire sub forma unei noi pasiuni. Cu cât chiloții sunt mai interesanți și mai sexy, cu atât mai puternică va fi atracția și poate chiar dragostea.

De ce visează chiloții bărbați

Un bărbat care vede în vis chiloți bărbați (nu contează – ai lui sau ai altcuiva) va primi în curând o ofertă foarte avantajoasă: fie de la partenerii de afaceri, fie de la superiorii săi direcți. Pentru o femeie care a visat la chiloți pentru bărbați, un astfel de semn este un avertisment: poate comite un act foarte indecent. O fată tânără, căreia i-a apărut un bărbat în pantaloni scurți într-un vis, în realitate îi este foarte frică să înceapă relații cu bărbații și să aibă relații sexuale cu aceștia.

De ce visezi sânge pe pantaloni scurți

Dacă ai visat la chiloți în sânge, atunci asta înseamnă că persoana a comis o faptă foarte rea în legătură cu ruda sa. Visătorul este foarte rușinat, iar această rușine pur și simplu îl asuprește, dar mândria și aroganța nepotrivită îl împiedică să-și ceară iertare. E păcat.

Pentru ce sunt chiloții?

Pe de o parte, lenjeria intimă este o parte a garderobei care este extrem de rar expusă, iar pe de altă parte, este un subiect intim pentru seducție, excitare a fanteziei… Complotul cu lași într-un vis are același lucru. dublă interpretare: pe de o parte, este o etalare a gândurilor ascunse, iar pe de altă parte, o asociere cu plăcerea, „fructul interzis”. Deci de ce visezi un astfel de vis? Cartea noastră de vis vă va spune despre asta în detaliu.

Pentru a interpreta corect visul, trebuie să vă amintiți ce fel de chiloți ați văzut într-un vis? Poate aveau o anumită culoare, murdare sau proaspete? Ce acțiuni ați luat cu ei? Toate acestea vă vor ajuta să determinați cu exactitate ce lenjerie intimă visează.

Ce înseamnă evenimente și acțiuni cu chiloți

Dacă într-un vis ați văzut chiloți, atunci interpretarea conform cărții de vis de familie nu va fi foarte bună. Vei avea o întâlnire distractivă cu prietenii, unde te vei putea odihni bine pentru suflet și trup, dar în același timp te vei arăta și pe partea proastă.

Citeste mai mult:  De ce visezi la nașterea unui fiu la o femeie

Conform predicțiilor aceleiași cărți de vis, cumpărarea de chiloți într-un vis este un semn rău. Nu ar trebui să ai încredere într-o singură persoană din mediul tău, nimeni nu merită încrederea ta, iar prietenii sunt de fapt ipocriți. Și în viața ta personală, nu totul va fi roz – aruncă o privire mai atentă la sufletul tău pereche, poate că nu este ceea ce ai nevoie.

Potrivit cărții de vis a lui Miller, chiloții într-un vis sunt un semn nefavorabil, mai ales dacă sunt murdari. O astfel de imagine prezice rușinea, pierderea principiilor morale. Prin urmare, de ceva timp merită să evitați situațiile care vă pot compromite.

Dacă ai ales ce chiloți să porți, atunci interpretarea somnului depinde de culoarea lenjeriei alese. Dacă este strălucitor, atunci afacerea pe care ați conceput-o se va încheia cu succes, dar dacă este întuneric, așteptați-vă la probleme și obstacole în atingerea obiectivului dvs. prețuit.

Chiloții noi pentru femei îi promit visătorului o aventură erotică, dar dacă o femeie a visat la un astfel de complot, atunci se așteaptă schimbări în viața ei sexuală, este posibilă o renaștere a pasiunii și a tandreței anterioare pentru soțul ei.

Temerile subconștiente ale sexului opus la fete pot fi exprimate într-un vis cu un bărbat în pantaloni scurți. Imposibilitatea reală de a-ți aranja cumva viața sexuală, teama de intimitate – toate acestea sunt afișate într-un vis. Ar trebui să depășești prejudecățile și să încerci să te apropii de cineva.

Predicțiile cărții de vis depind de rezultatul visului dacă ai trebui să-ți pierzi chiloții într-un vis. Dacă nu vă puteți găsi lenjeria în niciun fel, atunci o situație incomodă îl așteaptă pe visător, din care va fi foarte dificil să ieșiți și chiar pierderea autorității este posibilă. Chiloții găsiți în urma căutării sunt un simbol bun, o situație neplăcută poate fi ușor evitată.

Un complot este direct legat de interesele erotice ale visătorului, unde a trebuit să-și dea jos chiloții într-un vis în prezența unei alte persoane. În viața reală, în raport cu persoana în fața căreia ți-ai scos chiloții, se va comite un act sfidător, și chiar imoral.

Cartea de vis oferă o dublă interpretare a ceea ce înseamnă să visezi să te vezi fără chiloți. Starea emoțională joacă un rol important în interpretare. Dacă vă simțiți rușine, atunci acest lucru promite un rezultat nereușit al afacerii planificate și cu această ocazie veți suferi multă suferință.

Mersul într-un vis fără chiloți și, în același timp, să nu experimentezi disconfort – prezice bârfe și intrigi nefondate în jurul persoanei tale. O astfel de imagine poate indica, de asemenea, nevoia visătorului de un protector, arată lipsa de apărare și incapacitatea de a se descurca singur. Din punct de vedere psihanalitic, purtarea chiloților în vis este un simbol al apropierii din relațiile apropiate, al fricii de a fi înșelați și neînțeleși. Și din punctul de vedere al predicțiilor cărții de vis – a purta chiloții pe sine este un prevestitor al unei întâlniri cu o persoană specială de sex opus, care va fi departe de a fi de afaceri.

De ce visezi să dai chiloți într-un vis? Aceasta este o manifestare a simpatiei și afecțiunii reale. Îți amintești cui i-ai făcut un cadou atât de intim? De fapt, încă nu realizezi că această persoană nu îți este indiferentă, dar în subconștient ai decis deja totul pentru tine.

Diferite stări și culori ale chiloților

Când interpretați un vis, asigurați-vă că vă amintiți cum a fost lenjeria – proaspăt cumpărată, veche, curată, murdară – aceste semne sunt foarte importante pentru explicarea corectă a predicțiilor cărții de vis. De ce visezi chiloți noi? Dacă simți pe tine chiloți noi, curați și proaspeți, atunci aceasta este o reflectare a unui sentiment interior de confort, absența gândurilor rele și orice teamă pentru reputația ta.

De ce visează chiloții de femei? Pentru un bărbat care vede un astfel de complot, cartea de vis prezice interes erotic și, cu cât chiloții erau mai eleganti, mai frumoși, cu atât sentimentele vor fi mai sublime. Pentru o femeie, acest vis este asociat și cu sfera sexuală și prevestește apariția unui nou partener.

Despre ceea ce visează chiloții bărbați, cartea de vis judecă și după sexul visătorului. Pentru un bărbat, aceasta este o ofertă de afaceri profitabilă, iar pentru o femeie, un avertisment despre un posibil act rușinos.

Chiloții femeilor albe într-un vis sunt un simbol al purității și inocenței visătorului sau al dorinței ei de a arăta cuiva așa. Chiloții roșii, conform interpretării cărții de vis, dimpotrivă, mărturisesc dorințele depravate și nevoia de contact intim cu sexul opus.

Aproximativ aceeași interpretare este dată de cartea de vis lașilor negri într-un vis: subconștientul visătorului necesită contact sexual. Și dacă chiloții au o tăietură destul de neobișnuită, atunci viața intimă a unei persoane care vede o astfel de imagine va fi în curând colorată cu noi evenimente strălucitoare.

De ce visezi chiloți murdari? În primul rând, aceasta este bârfă în jurul persoanei tale, într-un alt caz poate indica un sentiment de vinovăție din cauza unui act nepotrivit. Conform previziunilor cărții de vis, sângele pe chiloți este un semn că ați comis această faptă rea în relația cu o rudă.

Combinația a două simboluri este chiloții prostii într-un vis: fecalele sunt un simbol al banilor, iar hainele murdare sunt dureri de conștiință. În conformitate cu interpretarea cărții de vis, experimentați un sentiment de rușine, care este direct legat de bunăstarea dumneavoastră materială. Într-un mod pozitiv, un astfel de complot poate promite un mare câștig sau o creștere a salariului.

Dacă ai visat la chiloți rupti, atunci, conform interpretării cărții de vis, aceasta poate simboliza și rușinea, iar dacă erau pe cineva drag, acesta este un semn clar de infidelitate, posibilă trădare. Conform interpretării cărții de vis, spălatul chiloților într-un vis este adesea un semn nefavorabil. Un astfel de complot este interpretat ca o trădare viitoare a unei persoane dragi. Dar dacă nu simți dezgust când te speli, atunci în curând imaginația ta va fi la maxim și vei realiza o idee îndrăzneață, dar originală.

Alege-ți visul

Interpretarea viselor chiloți albi

Cumpărați chiloți în vis

De ce visează chiloții de femei?

De ce să visezi la chiloți bărbați?

Interpretarea viselor lenjerie intimă

Interpretarea viselor lenjerie intimă frumoasă

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.