De ce visează broaștele mici

De ce visează broaștele și broaștele: toate interpretările unui semn controversat

Interpretare în funcție de diferite cărți de vis

Conform celor mai multe cărți de vis existente, un waht este un vestitor al evenimentelor plăcute din viață.

O broască care a apărut într-un vis unei femei promite o cunoștință cu un tânăr interesant. Un complot de basm cu o broască râioasă cu o săgeată în gură ar trebui interpretat ca un avertisment de necaz, dar după necaz, fericirea o va aștepta cu siguranță pe fata adormită.

Pentru un bărbat, un amfibian oferă succes în muncă, un iubit se poate baza pe o relație armonioasă. Astfel de personaje promit tuturor oamenilor din viața reală patronajul unei persoane influente și sprijinul prietenilor. În continuare, vă vom spune ce se spune despre visele care implică amfibieni în cărțile de vis populare.

Videoclipul „Ce este somnul”

În acest videoclip, expertul vă va spune ce este somnul și cum se formează.

De ce broaștele visează la o fată, la o femeie

 • Un vis cu o broască săritoare este bun pentru o femeie – în realitate, va avea o mulțime de surprize plăcute.
 • Un număr mare de broaște verzi într-un vis îți deschide ușa subconștientului: sentimentele pentru persoana iubită sunt atât de tandre, încât dorința ta de a da naștere unui copil de la el este greu de ascuns de ceilalți.

Pentru o femeie de vârstă mijlocie, un animal care visează promite o cunoștință și o căsătorie probabilă cu un bărbat divorțat sau văduv. Viața va fi fericită și prosperă dacă poți găsi un limbaj comun cu copiii săi.

Ce înseamnă să vezi în vis o broască vie mare sau mică

 • Un goliat într-o mlaștină văzut în vise de noapte poate fi primul semnal de boală.
 • O broasca plutitoare avertizeaza ca printre prietenii tai a aparut un „lup in haine de oaie”, in care ai incredere orbeste.
 • O broască de copac care sărită sugerează că în viață ești prea preocupat de împlinirea dorințelor tale, fără să te gândești la alții. Să te iubești pe tine însuți este o dorință normală, dar nu uita de ceilalți.
 • O mulțime de broaște mici este un vis pozitiv minunat. Încercați să înțelegeți că un aspect strălucitor nu este un substitut pentru marea bunătate a inimii.

O mulțime de broaște mici – un vis pozitiv minunat

Broaștele mici promit tinerelor să cunoască oameni interesanți.

Dacă o broască sare într-un vis

Amintește-ți cât de nemișcată și răbdătoare este broasca, care așteaptă victima. Mișcare de fulger – și musca este prinsă. Dacă un animal sare peste tine într-un vis, atunci încearcă să te avertizeze că ar trebui să fii mai atent la sănătatea ta în viața reală.

 • Sentimentul de dezgust pentru wah-ul săritor poate fi interpretat ca golul sufletului: poate că nu-ți trăiești viața.
 • Dacă broasca sare pe spate, atunci ferește-te de calomniatori care acționează în spatele tău. Atenția și prudența vă vor permite să evitați eventualele situații jenante.

Sentimentul de dezgust pentru wah-ul săritor poate fi interpretat ca golul sufletului

De ce visezi broaște verzi sau albe

 • Broasca verde promite dormitorului numeroase evenimente vesele din viață, poate nu prea semnificative. Dar chiar și fleacurile plăcute pot decora viața.
 • Dacă un om îndrăgostit a visat un amfibian verde, atunci aceasta poate însemna – nu aveți încredere în bârfe, nu lăsați dragostea voastră să fie distrusă.
 • Broasca verde le sfătuiește pe fetele tinere să fie mai atente la tinerii lor: poate ți-a fost dor de o persoană bună, captivată de o înfățișare strălucitoare.
 • O broască albă văzută într-un vis poate promite așteptări înșelate sau despărțirea de un prieten de încredere. Dar în vremea noastră nu este atât de fără speranță – poți oricând discuta pe internet.

O broasca neagra nu prezinta altceva decat necazuri. Încearcă să te strecori repede prin această bară neagră, până la urmă totul trece.

Ce altceva poți învăța văzând broaște într-un vis

 • Un amfibian mort prezice victoria în viață. Indiferent de ce vei atinge superioritatea, dar rudele vor putea fi mândri de tine.
 • O broasca moarta in maini prezice dificultati financiare. Încercați să vă gândiți la situația dvs. și să luați măsurile adecvate.
 • Un număr imens de broaște crocătoare în casă – certuri și neînțelegeri cu rudele. Un astfel de vis îți oferă timp să te gândești la strategia potrivită pentru a comunica cu familia ta.
 • O broasca in pat langa un cuplu indragostit este un semn bun pentru amandoi. În viață, desigur, există puține plăcute dintr-un astfel de cartier, dar un vis promite o relație armonioasă între cuplu.
 • Pulpele de broasca – o delicatesa in Franta – nu prea au prins radacini la noi in tara. Dar o broască în gură văzută într-un vis te va surprinde cât de murdară și invidioasă poate fi bârfa oamenilor.
 • Dacă un amfibian te-a mușcat într-un vis, atunci interpretarea a ceea ce vezi depinde dacă ai simțit durere sau nu. O mușcătură nedureroasă te asigură că necazurile sunt în trecut; dar durerea poate prevesti o pierdere amară.
 • Mușcat de palmă – fiți pregătit pentru probleme financiare: în timpul unei crize, acest lucru este destul de probabil.
 • Hrănirea broaștelor și broaștelor râioase promite prosperitate materială.
 • Fetele tinere nu ar trebui să sărute o creatură verde: în caz contrar, cererile în căsătorie vor trebui să aștepte foarte mult timp.
 • O broască care locuiește în apartamentul tău avertizează asupra prezenței unor critici plini de rău în viața ta care te intrigă. Din păcate, nu există întotdeauna dreptul de a alege comunicarea: nu există scăpare de colegi și rude. Încercați să nu acordați atenție tuturor ghimpilor, pentru că „limbajul femeilor și al șerpilor este pentru o distracție plăcută”.
 • Un vis în care broaștele se străduiesc să sară în apartamentul tău este un memento că treburile casnice nu se vor face singure: poate că ești prea purtat de o activitate mai interesantă.

De ce visează broaștele (video)

În vremurile în care nu exista ecografie, broasca visa de obicei la nașterea unei fete.

Poate că aceste animale arată drăguț doar în desenele animate pentru copii. În viață, le considerăm creaturi destul de neplăcute. Încercați să vă reconsiderați opiniile: o atitudine prietenoasă față de o broască verde într-un vis vă garantează evenimente vesele. Dar o atitudine crudă față de o broască utilă se poate întoarce ca un bumerang.