Ce înseamnă lacrimile într-un vis

De ce visezi să plângi într-un vis

Te-ai trezit în lacrimi, perna era udă de lacrimi și în somn – așa cum îți amintești acum – ai plâns toată noaptea. Desigur, emoțiile negative și tristețea din inimă vă vor face să priviți în cărțile de vis ceea ce înseamnă, potrivit interpreților, plânsul și lacrimile într-un vis. Vă sfătuim să vă amintiți, fără să vă ridicați din pat, detaliile visului dvs. Cine te-a făcut să plângi? A existat un motiv pentru asta? Au fost lacrimile un vis autonom sau tu, de exemplu, ai tăiat o ceapă și ai izbucnit în lacrimi nu de durere? Și cel mai important, plânsul într-un vis ți-a adus ușurare, te-ai simțit mai bine? Sau lacrimile au înrăutățit lucrurile?

Și merită să înțelegem că uneori plânsul într-un vis este o ocazie de a elimina stresul emoțional. Acordați atenție semnalului corpului: poate că în realitate vă suprimați dorința de a plânge și de a vă plânge, încercând să pari mai puternic și vă chinuiți prea mult. Nu este nevoie de fapte, permite-ți să devii mai slab și să te ocupi de experiențele tale.

Interpretarea viselor despre lacrimi într-un vis depinde foarte mult de cine plânge în spațiul viziunii tale. Dacă un bărbat visează că o fată frumoasă plânge lângă el, atunci îl așteaptă cunoștințe noi și interesante, îi pot schimba viața în bine. Mama ta plange? Gândiți-vă să vă schimbați viziunea asupra vieții, a stilului de viață, este posibil să fi mers pe o cale greșită și să vă fi pierdut scopul în viață. Un alt personaj ale cărui lacrimi într-un vis este mireasa, fata în ținuta de nuntă – așteptați-vă la probleme pe plan personal, promit interpreții.

Într-un vis, ți s-a întâmplat să observi suspinele părinților tăi? Pentru tine, asta înseamnă un lucru – trebuie să depășești obstacolele, norocul a dispărut și asta e parțial vina ta. Mama care v-a visat pe toți în lacrimi poate indica că înainte în familia voastră sunt boli care vor aduce multă anxietate. Si totusi merita sa ai grija de sanatatea ta, fara sa astepti cataclismele. Dacă lacrimile curg pe obrajii surorii tale, atunci poți fi atras într-un conflict de care nu ai deloc nevoie. Fii ferm și nu intra în argumente inutile.

Dar vestea bună este că visezi cum plânge șeful tău. Așteptați o veste bună – poate că veți putea în curând să vă așezați pe scaunul lui.

Dacă plângi după o persoană moartă într-un vis, înseamnă că în acest fel scapi de emoțiile negative, gândurile și unele necazuri ale vieții. Dar mortul care plânge (o persoană care este moartă în realitate) ar trebui să te facă să fii alert și să acordați mai multă atenție acestui vis. Cel mai probabil, te așteaptă conflicte, probleme, agresivitate din partea altor persoane. Și dacă mortul plângând a plecat și te-a părăsit, el îți oferă o șansă pentru o viață de succes și liniște sufletească.

Dacă a trebuit să plângi într-un vis o persoană care este de fapt în viață, nu te descuraja, asta nu înseamnă deloc că moartea îl așteaptă în realitate. Dar i se pot asocia probleme serioase, va trebui să cauți compromisuri în interacțiune. În același timp, dacă plângi o persoană dragă, spune-i la revedere de la el – pur și simplu este gata să-și schimbe viața și, poate, este nevoie de ajutorul lui în acest sens.

Dacă într-un vis auziți un copil plângând, atunci vă așteaptă o veste bună și bună. O surpriză plăcută poate veni într-o scrisoare sau colet de la distanță. Dacă vezi clar un bebeluș care plânge, din păcate, în viață vei experimenta dezamăgiri care pot fi asociate cu domenii ale vieții care sunt importante pentru tine.

Dacă auzi doar plânsul copiilor, atunci asta, dimpotrivă, sugerează că te așteaptă o veste bună, se va întâmpla ceva bun și vei afla în curând despre asta.

De ce visezi la lacrimi

Lacrimi conform cărții de vis a lui Miller

Dacă plângi într-un vis, înseamnă că necazurile te așteaptă în curând.

Dacă într-un vis vezi oameni care plâng, înseamnă că durerile tale și durerile tale îi vor atinge pe cei din jurul tău.

Lacrimi conform cărții de vis a lui Freud

Lacrimile – sunt un simbol al ejaculării și al dorinței de contact sexual.

Lacrimi pentru cartea de vis de familie

Lacrimile visează – la necaz.

Dacă într-un vis ai văzut oameni care plâng, durerile și durerile tale vor fi percepute de alții ca fiind ale lor.

Lacrimi conform cărții de vis a lui Dmitri și Nadezhda Zima

Plânsul într-un vis, dacă lacrimile îți aduc ușurare, înseamnă că tensiunea ta interioară dispare. După un astfel de vis, te poți aștepta ca, în realitate, să experimentezi un fel de ușurare.

Lacrimile altcuiva în visul tău sunt un semn că în adâncul tău prevezi evenimente triste.

Dacă lacrimile te înmăresc, un astfel de vis prevestește încercări foarte dificile pentru tine.

Lacrimi pentru cartea de vis de primăvară

Lacrimi – vei fi suparat.

Lacrimi pentru cartea de vis de vară

Lacrimile – la tandrețe, la bucurie nedisimulata.

Lacrimi pentru cartea de vis de toamnă

Lacrimile sunt un test al răbdării tale.

Cartea de vis lacrimi de la A la Z

A vedea un vis în care tăiați ceapa și vărsați lacrimi în pâraie înseamnă că în viața reală arătați slăbiciune și cedați cererilor insistente.

Dacă lacrimile tale sunt cauzate de frecarea hreanului, atunci cauza problemelor în familie va fi o scrisoare către soțul tău de la amanta ta, citită accidental de tine.

A șterge lacrimile unui copil jignit – prevestește probleme cu copiii altora. A-ți vedea mama vărsând lacrimi înseamnă că, în realitate, vei experimenta singurătatea amară și orfanitatea.

A râde până la lacrimi într-un vis înseamnă că îți vei supăra persoana iubită cu un reproș nedrept.

Lacrimi conform cărții de vis a lui Simon Kananit

Lacrimi conform cărții de vis ezoterice

Lacrimile – ale lor spre bucurie.

Citeste mai mult:  De ce mulți oameni visează

Lacrimi conform cărții de vis a unei femei moderne

Plâns în vis – la probleme iminente.

Dacă vezi oameni care plâng într-un vis, tristețea ta va provoca compasiune și dorința de a-i ajuta pe alții.

Lacrimi conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Lacrimile – spre bucurie neașteptată.

Lacrimi conform cărții moderne de vis

A te vedea în lacrimi într-un vis este un semn al durerii care se apropie.

Dacă în visul tău alți oameni vărsă lacrimi, durerile tale vor afecta fericirea altor oameni.

Lacrimi conform cărții de vis orientale

Plâns, vărsând lacrimi amare – spre distracție și bucurie.

Lacrimi conform cărții de vis a lui Schiller-Schoolboy

mângâiere și bucurie.

Lacrimi pentru Marea Carte de Vis

Lacrimile – Şterge-le pe cele actuale – consolare; a șterge lacrimile unei tinere – o pauză cu o persoană iubită; o față în lacrimi – un beneficiu brusc; a râde de o femeie care plânge este o uniune puternică.

Lacrimi conform cărții de vis a vrăjitoarei Medea

Lacrimile – Un simbol al descărcării emoționale, ușurare. Plânge în vis – bucură-te de realitate. Lacrimile înseamnă că lucrurile rele dispar.

Lacrimi pentru cartea de vis a femeilor

Ce înseamnă să vezi într-un vis De ce visează Lacrimile – Plâng în vis – la un dezastru iminent. Dacă vezi oameni care plâng într-un vis, tristețea ta va provoca compasiune și dorința de a-i ajuta pe alții.

Lacrimi din cartea de vis mayașă

Valoare bună Dacă ai visat că cineva plânge, atunci foarte curând vei găsi o cale de ieșire din această situație. Arde batista înmuiată cu lacrimile tale la miezul nopții următoare.

Înțeles rău Dacă ai visat că plângi, atunci cineva vrea să te înșele. Pentru a împiedica o persoană să reușească, arde o cârpă cu o picătură de sânge de la o persoană care nu te iubește.

Lacrimi pe cartea de vis online

Visul în care ai vărsat lacrimi este un semn că te vei întrista.

A vedea oameni plângând este un indiciu că vei aduce probleme altora.

Potrivit cărții de vis, ofensarea unei persoane care plânge promite să treacă prin momente foarte dificile.

O mamă care plânge este un avertisment că s-ar putea să fii singur.

Râsul care a dus la lacrimi este un semn că poți răni pe cineva drag cu comentariile tale.

Dacă visezi că din ochii tăi curg lacrimi sângeroase, fii extrem de atent, abține-te de la orice acțiuni și acțiuni active, altfel dezastrul nu poate fi evitat.

Dacă într-un vis ai văzut lacrimile mamei tale, sănătatea ei se poate înrăutăți, acum ar trebui să fii cât mai atent posibil față de ea.

Daca visezi la lacrimi barbatilor inseamna ca vei gasi succes in sfera afacerilor si prosperitate.

Lacrimi pentru Cartea Universală de Vis

Dorința de a plânge – simbolizează un flux incontrolabil de emoții, indiferent dacă experimentezi bucurie, durere sau furie. Într-un vis, au fost lacrimi de bucurie sau ai fost trist? Îți place să-ți exprimi emoțiile sau ai vrea să le ții sub control? Visul vorbește despre cât de mult ai vrea să te deschizi față de ceilalți.

Lacrimi conform cărții de vis americane

Lacrimile sunt eliberare; curățare; echilibru.

Lacrimi conform cărții de vis rusești

Lacrimi conform cărții de vis chinezești a lui Zhou Gong

A vărsa lacrimi cu cineva – prevestește o sărbătoare, felicitări pentru cadouri.

A striga cu voce tare – prevestește un eveniment vesel.

Tristețea și lacrimile despre o persoană de la distanță prevestesc nenorocire.

Plânsul stând pe pat prevestește o mare nenorocire.

O persoană plânge, dezvăluind dinții – va exista rivalitate, litigii.

Mortul plânge – prevestește o ceartă, o ceartă.

Mortul se prăbușește cu lacrimi – prevestește bunăstare.

Lacrimi conform cărții de vis franceze

Lacrimi într-un vis, plâns amar – un vestitor al evenimentelor plăcute și vesele, o întâlnire care va aduce distracție și bucurie.

Lacrimi pentru o carte de vis pentru o cățea

Lacrimile sunt bucurie și satisfacție.

Șterge lacrimile – vei regreta, vei liniști pe cineva și vei oferi sfaturi utile.

Văzând oameni care plâng într-un vis – oamenii din jurul tău vor empatiza cu tine în durerile tale și vor ajuta cu sfaturi sau fapte, dacă este necesar.

Lacrimi conform cărții de vis a secolului XXI

Plânsul în vis – spre bucurie, mângâiere, o abundență de bunăstare, pentru a șterge lacrimile curgătoare într-un vis – pentru a mângâia, pentru a vedea o față în lacrimi – pentru a profita neașteptat.

Ștergeți lacrimile unei femei – la o rupere de dragoste, râdeți de o femeie care plânge – la o unire puternică.

Lacrimi pentru cartea de vis a lui Longo

Dacă ai visat că lacrimile îți curg în ochi și nu te poți opri din plâns, visul sugerează că în viața reală ești o persoană slabă, incapabilă să reziste loviturilor destinului. Îți place să te plângi, să te prefaci ofensată și să te plângi de soarta ticălosului care te surprinde. Te consideri o persoana exceptionala, pentru ca toate loviturile si nenorocirile cad asupra ta, desi viata celorlalti nu este cu mult diferita de a ta. Sfatul nostru pentru tine, nu te mai preface că ești jignit de Dumnezeu și de oameni și dă-i pe cei din jurul tău povești triste nesfârșite din viața ta. În sfârșit, ai grijă de lucrul real, cu siguranță îți va distrage atenția de la plângeri inutile.

Reține lacrimile într-un vis – un vis indică faptul că în viața reală nu-ți place să-ți expui suferința în public. Preferi să treci singur prin toate, ca să nu-i deranjezi pe alții cu problemele tale. Poate alegi să faci asta pentru că nu vrei să te impuni nimănui. Crezi că alții nu te vor putea înțelege și simpatiza cu tine? Nu te gândești bine la oameni! Ai face la fel în locul lor? Probabil ca nu.

Șterge lacrimile într-un vis – ți se pare că alții te tratează de fapt mult mai rău decât arată. Ești foarte suspicios și de aceea în cele mai obișnuite acțiuni ale oamenilor cauți un sens secret, intenții negative secrete față de tine. Încercați să fiți mai puțin introspectiv și începeți să priviți lucrurile mai ușor. Crezi că oamenii nu au altceva de făcut, cum să planifice ceva rău în legătură cu tine?

Văzând lacrimi de la altcineva într-un vis – în realitate, ești insensibil la durerea și suferința altcuiva. Crezi că fiecare persoană trebuie să experimenteze ceea ce i se dă cerul, așa că toate suferințele și încercările trebuie luate cu stoicism și ca firesc. Și dacă da, atunci nu este nevoie să-ți exprimi compasiunea.

Citeste mai mult:  Văzând multe flori sălbatice într-un vis

Lacrimi pentru scurta carte de vis a lui Denise Lynn

Eliberare; curățare; echilibru. Vis vindecator.

Lacrimi conform cărții de vis Veles

Lacrimile sunt bucurie, confort.

Lacrimi conform noii cărți de vis 1918

Lacrimi pentru a șterge curentul – consolare; ștergeți lacrimile unei tinere – o pauză cu o persoană iubită; o față în lacrimi – un beneficiu brusc; a râde de o femeie care plânge este o uniune puternică.

Lacrimi pentru cartea de vis țigan

Este un vis că ești în lacrimi – să primești o scrisoare care conține vești proaste.

Pentru a vedea un copil care plânge – o scrisoare va aduce vești bune.

Lacrimi conform ABC-ului interpretării viselor

Lacrimile sunt un simbol al eliberării emoționale, al ușurarii.

De ce visezi lacrimi într-o carte de vis

Pentru a dezvălui de ce visează lacrimile, amintiți-vă visul în detaliu și apoi citiți predicțiile din acest articol. Am adunat cele mai bune interpretări ale cărților de vis pe care le folosesc atunci când vreau să știu ce mă așteaptă în viitor.

Interpretarea viselor Longo

Dacă ai plâns într-un vis și nu ai putut opri lacrimile, înseamnă că în viața reală arăți adesea slăbiciune și nu ești capabil să reziste eșecului. De aceea, loviturile destinului plouă peste tine din când în când. Aceasta este o lecție prin care ar trebui să înveți să rezolvi problemele și să nu cedezi dificultăților.

 1. Rețineți lacrimile într-un vis – în realitate, preferați să experimentați probleme singur, nu vă place să arătați emoții negative în fața oamenilor. Dar din această cauză, suprimați sentimentele, care pot duce la boală. Trebuie să înveți să te deschizi și să împărtășești experiențe cel puțin cu cei dragi.
 2. Sterge-ti lacrimile – iti exagerezi problemele. De asemenea, crezi că oamenii te tratează mult mai rău decât sunt cu adevărat. Este mai bine să încetați să analizați nemulțumirile și să înțelegeți că de multe ori faceți o molehill din molehills.
 3. Plâng într-un vis pentru un bărbat – pentru o călătorie lungă de afaceri sau o călătorie. Călătoria va fi foarte utilă și îți va afecta cariera, așa că trebuie să o asumi cu toată responsabilitatea.
 4. O femeie visează la lacrimi pentru despărțirea de iubitul ei. Dar la distanță, sentimentele se vor intensifica și veți înțelege că sunteți cu adevărat făcuți unul pentru celălalt. Relația ta este fatidică pentru amândoi.
 5. Văzând o altă persoană plângând – în realitate, rar arăți simpatie și compasiune față de ceilalți, prin urmare pari o persoană foarte insensibilă, lipsită de emoții. Încearcă să fii mai interesat de treburile celorlalți și nu te gândești doar la tine.

Sonnik Miller

Plâns în vis – la necazuri și nenorociri. Ați anticipat abordarea lor de mult timp, iar într-un vis subconștientul confirmă presupunerile. Câștigă putere și răbdare pentru a face față problemelor care te vor îngrămădi într-o grămadă mare.

 1. Plângând cu disperare într-un vis – spre bucurie neașteptată. Va avea loc un eveniment care vă va oferi o mulțime de emoții pozitive. Cel mai probabil, va fi asociat cu succesele oamenilor apropiați și dragi pe care le puteți împărtăși cu sinceritate.
 2. Văzând un copil care plânge – poți găsi alinare în afacerea ta preferată. Chiar dacă acum nu există așa ceva, foarte curând vei înțelege ce fel de activitate îți aduce o adevărată plăcere și te face să uiți de durerea trăită.
 3. Lacrimi de fericire – la încercări dificile. Urmează o perioadă dificilă în viață, dar trebuie să o accepți cu recunoștință. Acesta este un fel de școală de supraviețuire pentru tine. Și viitorul va depinde de rezultatele „examenului”.
 4. O mulțime de oameni care plâng – în ciuda faptului că ți se vor întâmpla multe necazuri, le poți face față cu ușurință datorită ajutorului și sprijinului celor dragi.
 5. Lacrimile altora – la un mare necaz care se va întâmpla din vina ta. Vei comite o infracțiune gravă, din cauza căreia vei începe să plătești prețul propriilor tale nenorociri. Acceptă această lecție a sorții cu recunoștință și atunci poți schimba situația în bine.
 6. Lacrimi fierbinți îți ard fața – la o anxietate constantă pentru viitor. Va exista senzația că pierzi teren sub picioare. Și nu va fi posibil să restabiliți rapid calmul pierdut. În primul rând, ai grijă să rezolvi problemele cu banii, apoi temerile se vor retrage treptat.

Cartea Dream House

Să vezi lacrimi pe propria ta față este o bucurie neașteptată care te va ajuta să faci față tristeții care te-a biruit în ultima vreme. Pe calea vieții, speranța pentru ce este mai bun va răsări și vei fi consolat.

 1. Șterge-ți lacrimile de pe față – te vei afla într-o situație neplăcută și vei experimenta o adevărată disperare. Dar un prieten apropiat va veni foarte repede în ajutor, sprijin și confort. Împreună puteți repara rapid totul și puteți ajusta circumstanțele pentru dvs.
 2. O față pătată de lacrimi – va veni o perioadă favorabilă în viață când totul se rezolvă ușor și fără efort. Începeți să planificați lucruri importante, puneți-vă dorințe și stabiliți obiective. Și atunci vei obține foarte repede succesul, la care nici nu îndrăzneai să visezi înainte.
 3. Șterge lacrimile altora – un prieten apropiat va avea probleme și doar tu îl poți ajuta. Nu cruțați acest efort, timp și bani. Chiar dacă trebuie să sacrifici ceva, nu te cruța. Și în viitor, soarta te va răsplăti pentru participarea ta activă la treburile altuia.
 4. Lacrimi mici – răbdarea ta va fi serios pusă la încercare. Este nevoie de multă răbdare pentru a nu vă pierde cumpătul. O persoană dragă va aduce vești proaste. El va comite o infracțiune de care vei suferi într-o măsură mai mare.
 5. Lacrimi mari – pentru a deranja la locul de muncă. Poți fi retrogradat sau chiar concediat din cauza unei neglijențe minore. Iar un nedoritor dintre colegi va agrava situația prezentând-o superiorilor într-o lumină care vă este nefavorabilă.
 6. Lacrimile copiilor – pregătește-te să fii atins și să te bucuri. Va fi un nou copil în familia ta. Va deveni un copil special care va crește pentru a fi o persoană extrem de talentată, încântându-și părinții cu marile sale succese.
 7. Vărsarea lacrimilor în timp ce tăiați ceapa – arată slăbiciune într-o situație importantă pentru dvs., ceea ce va face rezultatul neprofitabil. Și va fi nevoie de mult efort pentru a repara totul. Dar este puțin probabil să se facă altfel, deoarece interesele persoanei iubite sunt în joc.
 8. Lacrimi reci – spre bucurie și fericire. Norocul mult așteptat va veni în viața ta. Norocul va deveni un partener constant în orice afacere pe care o întreprindeți. Profita de moment, pentru ca perioada favorabila se va incheia rapid, iar pe urmatoarea va dura cativa ani.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor interpretare a viselor păianjen

Urmăriți un videoclip pe această temă:

De ce visează lacrimile: interpretare din diferite cărți de vis

Poți să plângi din diverse motive, atât de fericire, cât și de durere. De ce visezi lacrimi într-un vis – ale tale sau ale altcuiva? Când o persoană plânge, își împroșcă toate emoțiile, astfel este eliberată. Interpretarea acestui vis depinde de ce detalii sunt prezente în el: ale cui lacrimi le vezi într-un vis, ce emoții trăiești, din ce motiv plângi. Folosiți sfaturile și opiniile noastre de la compilatorii cărților de vis pentru a înțelege semnificația acestui complot.

Lacrimile într-un vis vorbesc adesea despre probleme emoționale ascunse în care

Interpretarea somnului in functie de detalii

Lacrimile într-un vis – pentru ce este? Visele cu un complot similar sunt adesea inversate în sens. Prin urmare, dacă vezi lacrimi într-un vis, atunci în viață vei găsi multe momente vesele și fericite, întâlniri plăcute cu prietenii și cei dragi. De asemenea, lacrimile într-un vis reprezintă starea ta interioară, nevoia de a renunța la vechea povară de pe umeri și de a te ridica la o nouă înălțime. Ar trebui să te relaxezi și să te odihnești în realitate, altfel ritmul de viață existent te poate rupe. Acest lucru este foarte important de făcut.

Dacă ai plâns în vis

A striga tare în timp ce te plângi cu voce tare este un semn bun. Acum ești curățat de vechile nemulțumiri, cuvinte și fapte nerostite, de toată negativitatea care s-a acumulat în tine în acest timp. Astfel, pentru a nu răni psihicul în viață, corpul îl înșală și îl face să plângă în somn. Toate acestea dau un rezultat bun. Dacă ai avut o furie într-un vis, atunci în realitate vei avea o viață fericită și fără griji.

De ce să-mi visez lacrimile? Dacă o persoană plânge amar într-un vis și în viață are dificultăți serioase, atunci aceste lacrimi îi oferă posibilitatea de a scăpa de stres și de a distrage atenția de la probleme. Corpul lui semnalează la nivel subconștient despre oboseală severă.

Dacă ești un bărbat singur și visezi la o femeie necunoscută care plânge, așteaptă-te la schimbări plăcute în viața ta personală. Poate că în curând îți vei întâlni dragostea și vei fi în sfârșit fericit.

Un vis în care plângi într-o pernă prevestește o boală scurtă. Nu va fi periculos, dar vă va curăța corpul și vă va scăpa de toată zgura inutilă care s-a acumulat de-a lungul anilor.

Potrivit unor cărți de vis, a-ți vedea lacrimile într-un vis înseamnă să-ți pară prea mult rău pentru tine. Ești o persoană slabă și fără spinare și crezi că toată lumea îți datorează. Încearcă să faci niște afaceri pentru a nu te mai plânge în sfârșit de soartă, spune una dintre interpretări.

O mare sărbătoare și distracție te așteaptă dacă te freci cu lacrimi pe față. De asemenea, o persoană care își freacă lacrimile pe față caută o captură în toate. I se pare că oamenii din jurul lui îl tratează mult mai rău decât crede el. Crede-mă, alți oameni au alte lucruri de făcut în afară de a-ți acorda o atenție deosebită. Încearcă să nu te oprești și trăiește calm.

Dacă într-un vis reține lacrimile cu sârguință, atunci în realitate ești o persoană destul de închisă și nesociabilă. Îți păstrezi toate emoțiile pentru tine, astfel încât să te poți epuiza destul de curând. Încearcă să împărtășești experiențele tale cu cei dragi, vei înțelege că le pasă. După aceea, simți cum te simți imediat mai bine.

Dacă ai văzut o altă persoană plângând

Un copil care plânge într-un vis oferă vești neplăcute și treburi care necesită timp.

Dacă într-un vis vezi lacrimile copiilor, atunci în viață vei fi fie împovărat cu multe sarcini mici, neimportante, care îți ocupă tot timpul, fie vei fi foarte surprins de vestea pe care o vei primi în curând. Dacă mângâiați copilul și vă simțiți obosit în același timp, atunci așteptați-vă la treburi care nu vă vor mulțumi.

Dacă mama ta plânge în vis, acesta este un semn că trebuie să fii mai atent la cei dragi. A vedea o mamă care plânge într-un vis înseamnă că discordia va apărea în curând în relația ta. De asemenea, plânsul matern sugerează că s-ar putea să te înșeli undeva. Examinați toate acțiunile dvs. și excludeți pașii greșiți.

 • Dacă vezi lacrimile soțului tău și, în același timp, îl liniștiți, atunci așteptați-vă vești bune de la rudele sale;
 • Dacă mulți oameni plâng deodată într-un vis, atunci așteptați-vă la un eveniment major, poate chiar la o nuntă;
 • Dacă râzi de o persoană care plânge, atunci te așteaptă o relație puternică;
 • Dacă ai văzut mireasa plângând amar într-un vis, atunci există multe probleme în viața ta personală care nu pot fi rezolvate în niciun fel;
 • Dacă un număr mare de oameni plâng în jurul unui bărbat, atunci totul nu va fi foarte bun în afaceri. El s-ar putea să-și piardă banii și să iasă la faliment;

Potrivit uneia dintre cărțile de vis, o persoană care vede lacrimile altora într-un vis nu este capabilă să-și facă griji pentru alți oameni în realitate. Este respins de cei care plâng și se plâng constant. Dar nu o face intenționat. El crede sincer că fiecare primește ceea ce merită. Și chiar și suferința, în opinia sa, trebuie trăită în mod independent și fără să mormăi de soartă.