Care este visul unui schelet uman

Scheletul de interpretare a viselor

Visele despre morți sunt înfricoșătoare și neplăcute. După un astfel de vis, persoana care l-a văzut are inima grea. Este chinuit de experiențe și chiar se pare că urmează să se întâmple un fel de necaz. Dacă într-un vis ați văzut nu o persoană moartă, ci un schelet, acest lucru nu vă promite nicio dispoziție bună pentru toată ziua următoare. Sunt consecințele unor astfel de imagini într-adevăr atât de teribile? De ce să visezi la tot acest accesoriu de „viață de apoi”? La boală sau la distracție? La urma urmei, oasele sunt practic nepieritoare și poate că acest vis oferă unei persoane adormite o viață lungă și senină sau stabilitate și constanță în afaceri și relații? Pentru a nu ghici și a nu suferi, îmi propun să caut un sfat din cărțile de vis. Ei, ca nimeni altcineva, știu tot ce ține de vise. Deci, de ce visează scheletul?

rămășițe umane

A vedea un schelet uman într-un vis este o ceartă sau o pierdere, profetizează cartea de vis a lui Miller.

Am visat un munte întreg de oase sau cranii – un semn al eșecului și al tulburărilor, un prevestitor al unei „dârii negre”. Interpretarea visului sugerează că trebuie să aveți răbdare și să așteptați sfârșitul tuturor necazurilor.

Dacă ai visat că te uiți într-o oglindă și nu tu ai fost reflectat în ea, ci un schelet – în viața reală ești chinuit de o frică nerezonabilă pentru viața și sănătatea ta.

Văzându-te atât de subțire încât oasele tale sunt vizibile prin piele – te așteaptă schimbări în viață și nu în bine. Nu vă irosiți forța și abilitățile în zadar, vă vor fi în continuare utile, ne sfătuiește cartea de vis.

Schelete în dulap… Și nu numai

Dezgropați un număr mare de oase într-un vis – la o deteriorare bruscă a bunăstării financiare.

Pentru a găsi un schelet uman în propriul tău dulap – în viața reală, ai un secret pe care încerci să-l ascunzi de ceilalți.

A găsi un schelet în dulapul altcuiva înseamnă a afla un adevăr puternic despre prietenul tău.

Am visat că ai văzut un schelet în apă – există riscul în realitate să întâlnești escroci sau escroci. Oasele în flăcări – la vești și vești proaste, promite Cartea Viselor Lunare.

Relicvele unei persoane visează, zac într-un sicriu într-un mormânt – în realitate, trebuie să înveți cum să trăiești, făcând față problemelor și experiențelor tale anterioare.

Moartea și frații noștri mai mici

Văzând oase de pește într-un vis – la dificultăți financiare, avertizează cartea de vis. În viitorul apropiat, trebuie să fii foarte atent cu banii, să nu-i investești în tranzacții dubioase și să nu faci cheltuieli neplăcute, avertizează cartea de vis.

Scheletul unui animal mare, cum ar fi o vacă, un cal, un elefant etc. – un semn de bunăstare excelentă și prosperitate financiară. Pentru oamenii de afaceri, un astfel de vis promite contracte și oferte profitabile.

Dacă într-un vis te îneci cu un os de pește, vor apărea probleme serioase pe drumul spre îndeplinirea planurilor. Fii pregătit pentru asta atât mental, cât și financiar.

Am visat la rama unui pui sau a oricărei alte păsări de curte – așteptați sosirea oaspeților și un festin zgomotos. Oasele păsărilor sălbatice simbolizează o călătorie lungă.

Este un vis că îngropați scheletul unui câine sau al unei pisici în pământ – spre tristețe și tristețe din cauza unei certuri cu un prieten, prezice cartea de vis.

„Zombie”

Am visat la un schelet uman reînviat – spre o frică neașteptată, prezice cartea de vis.

Un schelet viu de pește care plutește în acvariul tău este un simbol al minciunii și al trădării din partea oamenilor în care ai încredere. Aruncă o privire la împrejurimile tale.

Pentru a vedea într-un vis un schelet în mișcare al unui animal – la renașterea speranțelor și dorințelor de mult șterse. În realitate, veți întâlni pe cineva care vă va ajuta să vă aduceți la viață vechile planuri neîmplinite.

Este un vis că o mumie stă întinsă într-un sicriu, care își mișcă brațele și picioarele, încercând să se ridice – în realitate, riști să blavesti accidental despre vechile tale momente neplăcute ale vieții. Nu ar trebui să faci asta, concurenții vor profita cu siguranță de asta pentru a-ți face rău.

Alege-ți visul 👇

De ce visează oasele umane?

De ce caras de vis?

De ce visezi să te vezi într-un sicriu?

De ce visează un pui mort?

De ce visează somonul?

De ce visezi la sânge pe față?

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

De ce visează scheletul și ce imagine groaznică profetizează

Scheletul este frica multor oameni încă din copilărie. Vederea oaselor expuse, adunate, sperie și amintește de moartea inevitabilă a tuturor. Dar ce spune un astfel de simbol într-un vis? Cărțile mari de vis au mai multe interpretări.

De ce visează scheletul – interpretare din cărți mari de vis

Cartea de vis a lui Loff acordă multă atenție interpretării scheletului uman. Potrivit lui, este un simbol al devastării, al neputinței și al morții. Așa ar trebui să fie interpretat într-un vis – circumstanțele în care a apărut scheletul îți sug toată puterea și pot duce la moartea ta. Cu toate acestea, acest ezoterist permite interpretări extreme doar în cazuri rare. Potrivit lui Loff, de obicei, un schelet într-un vis indică o zonă din viața ta care necesită prea mult efort din partea ta, dar nu dă nimic în schimb. Loff interpretează imaginea unui schelet într-un vis în conformitate cu proprietățile sale ezoterice

Potrivit cărții de vis a lui Miller, un schelet într-un vis este un prevestitor al bolii, al certurilor și al pierderilor. Dar Tsvetkov nu este de acord – în opinia sa, scheletul, dimpotrivă, prezice profit sub forma unei moșteniri mari de la o rudă îndepărtată.

Freud subliniază că scheletul dintr-un vis vorbește despre golul emoțional la care te-a condus relația ta actuală. Oasele expuse indică o lipsă de sens și un sentiment de „plinătate” în viața ta. E timpul să schimbi ceva.

Citeste mai mult:  Care este visul unui copil în stomac

Interpretari pentru femei si barbati

Cărțile mari de vis împărtășesc interpretări pentru diferiți oameni:

  • fetele necăsătorite, potrivit lui Tsvetkov, visează la un schelet pentru căsătoria cu un medic;
  • Pentru doamnele căsătorite, un schelet într-un vis prezice dezvoltarea unei boli cronice. Conform cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zim, o astfel de imagine prezice și infertilitatea sau menopauza;
  • pentru bărbați, scheletul visează la aventuri cu consecințe neplăcute;
  • pentru o femeie însărcinată, scheletul nu este de bun augur – prezice vești de la o rudă îndepărtată. Dacă scheletul a fost copilăresc, atunci indică teama complet naturală a visătorului de maternitate.

Detalii de vis

Cu cât vă amintiți mai multe detalii, cu atât mai bine. Interpretarea va fi mai exactă și mai informativă.

Vedere a scheletului

Încercați să vă amintiți cum arăta scheletul în sine. Cel mai adesea, oamenii într-un vis văd un schelet care poate merge și vorbi. Acesta este un indiciu direct al golului tău emoțional, potrivit lui Loff și Freud. Cartea de vis americană aderă la aceeași interpretare. Dacă scheletul rămâne pur și simplu nemișcat (cum ar trebui), atunci, în realitate, te vei confrunta cu o boală, o dâră neagră și pierderi financiare.

Un schelet mic (copilăr) indică faptul că visătorului îi este frică de responsabilitate și de maturitate. Scheletul unui copil nu prezice moartea sau boala unui copil – indică doar o teamă de maturitate.

Dacă visătorul însuși a fost un schelet într-un vis, atunci, în realitate, potrivit lui Miller, el este înclinat să se supere și să-și facă griji pentru fleacuri. Acest comportament epuizează foarte mult puterea lui emoțională și, prin urmare, se simte în mod constant pe jumătate mort.

Uneori, scheletul apare într-un vis acoperit de sânge. Acest lucru indică probleme ascunse în relația ta cu rudele. Poate că ai o ranchiune tăcută față de cineva din familia ta. Un astfel de vis te sfătuiește să-ți deschizi sentimentele față de persoana pe care ești supărat sau supărat.

Dacă oasele scheletului au fost pur și simplu aruncate într-o grămadă, atunci în realitate veți găsi griji și temeri care se vor confirma în timp. Ascultă-ți sentimentele și amintește-ți ce anume te-a deranjat – acum intuiția ta nu te înșală.

Culoarea scheletului va ajuta la clarificarea unor aspecte ale viitorului tău:

  • un schelet roșu indică energie care nu are voie să se manifeste;
  • un schelet negru prevestește întotdeauna o boală;
  • un schelet alb, cenușiu sau gălbui (culoare normală) indică o pierdere de energie și forță.

Interpretările viselor nu fac distincție între unul sau mai multe schelete. Prin urmare, astfel de vise sunt interpretate în același mod.

Locul de acțiune

Loff pune un accent deosebit pe vise, unde scheletul a apărut în locul tău obișnuit – acasă, la serviciu, la școală. Acest lucru indică faptul că oamenii și activitățile din acest loc cheltuiesc multă energie. Dar, în același timp, nu primești aproape nimic în schimb.

Dacă scheletul a fost văzut întins pe pământ, atunci, în realitate, așteptați apariția bolilor în familie. Cu toate acestea, de obicei, un astfel de vis indică boli minore precum SARS.

Un schelet într-un sicriu sau într-un mormânt prezice de obicei apariția unor profituri mari.. Tsvetkov interpretează această imagine ca un prevestitor al unei cote mari în moștenire. Dar alte cărți de vis nu sunt de acord cu el. Așadar, cartea de vis din secolul al XII-lea susține că nimeni nu va muri – vei fi doar norocos să faci niște afaceri simple, dar câștigătoare.

Uneori poți visa la un schelet plutind în apă. Dacă ai văzut o astfel de imagine, atunci, în realitate, ești înconjurat de oameni înșelători și cu două fețe. Ar trebui să te ferești de o captură – acum multe aspecte ale vieții tale sunt în mâinile lor.

Scheletul poate fi și în dulap. În acest caz, visul este de obicei interpretat ca expresia în sine – există câteva secrete rușinoase în viața ta pe care nu ai dori să le dezvălui. Scheletul din dulap este un indiciu clar că secretele tale sunt în pericol de a fi dezvăluite.

Acțiunile visătorului

Dacă într-un vis ați interacționat cumva cu scheletul, atunci acest detaliu poate clarifica și interpretarea.

Oamenii visează adesea să danseze cu un schelet. Acest lucru indică apropierea lor periculoasă de un cerc social dăunător. În momentul de față, te joci cu focul, încercând să te alături unei companii care nu te va aduce la bine. Este mai bine să refuzi compania acestor oameni și să te întorci la vechii prieteni.

Dacă într-un vis ai vorbit cu un schelet, atunci în curând vei primi sfaturi valoroase de la una dintre rudele tale îndepărtate. Ascultă-l – el te va economisi mult timp și efort pentru a-ți atinge obiectivul.

Dacă un schelet te-a atacat într-un vis și ai ripostat, atunci în curând vei deveni victima unui atac sau jaf. Totul se va termina fericit, indiferent de rezultatul într-un vis – vei scăpa cu o ușoară frică.

Un schelet într-un vis este de obicei un simbol negativ. Dar dacă știi dinainte pentru ce să te pregătești, vei putea face față testelor cu demnitate.

Care este visul scheletului din cartea de vis

22 octombrie 2019 la 12:06 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Scheletul citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce este scheletul într-un vis?

Сонник XXI века

Care este visul scheletului și ce înseamnă el:

Schelet – A vedea un schelet pe pământ într-un vis pentru o femeie – la o căsătorie cu un medic, pentru un bărbat – la o aventură neplăcută, intrigi, coluziune.

Sonnik Miller

De ce visează Scheletul într-un vis?

Scheletul – Dacă ai visat la un schelet, atunci te așteaptă boală, ceartă și pierdere, ceea ce îți va aduce o forță ostilă.

Citeste mai mult:  Văzând un tânăr în vis

A te vedea ca pe un schelet înseamnă că ai tendința de a te supăra din cauza fleacurilor și, prin urmare, trebuie să-ți înfrânezi imaginația.

Dacă într-un vis ți se pare că scheletul îți apare adesea, atunci te așteaptă un incident șocant sau moarte. Necazurile pot lua și forma unui dezastru financiar.

Cartea viselor mitologice

Scheletul – cum să înțelegeți simbolismul

Scheletul – temeri false, goale, temeri, îndoieli.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

Scheletul – anxietate pentru fleacuri, încearcă să fii mai calm.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Scheletul – Vezi – o boală; a cumpăra – a primi o moștenire.

Cartea de vis veche franceză

Care este visul scheletului, interpretare:

Scheletul – Dacă ai visat la schelete, asta înseamnă că zilele tale vor fi fericite și afacerea ta va avea succes.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul la un schelet?

Pentru a vedea un schelet într-un vis – ești bântuit de temeri false. Imaginați-vă că scheletul nu este real, ci un manechin de antrenament.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Scheletul

Am visat la un schelet – o teamă obsesivă (teamă nerezonabilă), ceea ce fac ei cu el, indică simbolic sănătatea ta.

ABC-ul interpretării viselor

Ce înseamnă să visezi un schelet?

Scheletul – Un simbol al fricii obsesive, al fricii nerezonabile pentru sănătatea cuiva. Vei fi speriat de știrile false.

Noua carte de vis de familie a lui Nadezhda Soboleva

Cum să înțelegi de ce scheletul într-un vis?

Scheletul – atitudine față de moarte; secret; abilități neexploatate. A te vedea ca pe un schelet este o tulburare fleac; schelete în mișcare – devastare; iritație.

Cartea viselor esoterice

Scheletul – Antrenament, manechin la fricile false. Tot ce te temi va trece pe lângă tine. Real pentru aventură, evenimente vesele. S. în mormânt, în sicriu pentru noroc, o perioadă fericită de timp.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Scheletul, cum să dezlegați simbolismul

Skeleton – Viața ta este departe de a fi perfectă; probabil, va apărea un fapt neplăcut uitat de mult, care îți va aduce probleme la locul de muncă și în familie, așa cum prezice predictorul.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

Care este visul Scheletului în zilele săptămânii?

Schelet – Să dai peste un schelet în apartamentul tău – Un vis care a avut loc luni seara înseamnă dificultăți temporare; un vis care a avut loc în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri înseamnă că trebuie să continuați cu calm să vă ocupați de treburile dvs. și să nu fiți atenți la avertismentele prietenilor tăi; un vis care a avut loc în noaptea de sâmbătă sau duminică avertizează asupra pericolului care te amenință.

Carte de vis modernă mare

Scheletul – de ce visează visătorul?

Scheletul – Vedeți schelete într-un vis – vă veți îmbolnăvi într-una dintre aceste zile și toate gândurile voastre vor fi despre cum să vă faceți bine în curând; nesfârșitele tale plângeri îți vor asupri gospodăria, care va face tot ce este necesar fără plângeri. Este ca și cum îți vezi propriul schelet într-un vis – ești o persoană suspectă; esti pesimist si melancolic; o imaginație bogată – care pentru o altă persoană ar putea fi un dar binevenit al naturii – doar îți dăunează. Scheletul pare să vrea să te cunoască – ți se va întâmpla o poveste stupidă; dacă nu ar fi rușine, ai spune-o în loc de o anecdotă. Scheletul pare să te urmărească – ți se va întâmpla ceva groaznic și doar prezența minții te va ajuta să eviți consecințele rele.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visează Scheletul?

Visul în care ai văzut un schelet prevestește o boală gravă a unei persoane dragi. O mulțime de schelete care te înconjoară și încearcă să te prindă în brațe este o dezamăgire din cauza unui caz nereușit, care la început promitea un rezultat pozitiv. Luptând cu scheletele și văzând că se fărâmițează în praf dintr-o singură atingere – în realitate te vei regăsi într-o poveste neplăcută, care, totuși, se va încheia destul de fericit. Să visezi la relicvele tale pe jumătate degradate într-un mormânt vechi și să vorbești cu un schelet care își spune numele tău – asta prezice o ceartă cu o persoană iubită. Pentru a vedea un bărbat subțire ca un schelet sau un câine fără stăpân – dorind să se distreze, ai probleme.

Manual de vis de David Loff

De ce a visat Scheletul

Un schelet văzut într-un vis este un simbol universal al devastării, morții și misterului. În vise, scheletul poate fi găsit în diferite parcele și mărturisește lucruri diferite. Pentru a recunoaște semnificația conținută în această imagine, este necesar să-i examinezi mediul și sentimentele pe care le-a trezit în tine. Sentimentul de gol apare adesea atunci când scheletele se mișcă – comportamentul lor ciudat te enervează.

Unde ești când detectezi schelete în mișcare? Combinația de oase cu fundalul emoțional al biroului, a casei tale sau a rudelor tale indică marginea vieții, unde simți că cineva sau ceva îți suge toată sucul din tine, drenându-te. Interesant este că s-ar putea să nu vă fie frică de aceste schelete și chiar să vă bucurați de prezența lor, știind intuitiv că sunteți conectat la ei și nu vă deranjează să jucați rolul binefăcătorului lor. (Chiar dacă nu vrei să ajungi ca ei!)

Scenele morții sunt caracterizate de o lipsă totală de mișcare. De regulă, descoperirea oaselor provoacă groază. După ce ai descoperit oasele, știai cui aparțin și cum au ajuns acolo? Astfel de descoperiri vă pot oferi oportunitatea de a înțelege o persoană (sau pe voi înșivă) care, după cum se spune, este ucisă de circumstanțe. Această moarte poate fi fie emoțională, fie fizică. Secretele, sau scheletul din dulap, este scenariul final. Oasele cu această valoare apar uneori în situații extrem de nepotrivite, dar nu provoacă adesea un răspuns din partea actorilor visului. Oamenii știu că sunt oase în apropiere, dar nu vorbesc despre asta în vis. Identificând pe cine ați văzut în poveste când au fost găsite oasele, puteți înțelege relațiile și problemele nerezolvate din jurul persoanei (persoanelor).

Citeste mai mult:  De ce visezi la o casă din lemn

Dacă ascunzi ceva în viața reală, atunci oasele scheletului pot apărea într-un vis în câmpul vizual al cuiva care înseamnă mult în viața ta. Dacă se pare că personajul de vis nu observă scheletele, atunci aceasta este lucrarea subconștientului tău, care te protejează de furtunile vieții. Cu toate acestea, apariția unei astfel de imagini într-un vis poate fi un semnal de avertizare că ar trebui fie să fii mai atent atunci când îți evidenți deficiențele, fie să le eradică complet din viața ta.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Scheletul – Vechile necazuri vă vor aminti din nou de ele însele, în următoarea carte de vis puteți afla o interpretare diferită.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Am visat un schelet – La o boală a articulațiilor, spate, așa este interpretat acest vis în cartea de vis.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Pentru a vedea un schelet într-un vis – Ascunsul va fi clar.

Scheletul visat: sensul imaginii

Cartea de vis modernă recomandă ca scheletul să fie luat ca un semn al unui eveniment important viitor. O persoană care a văzut oase într-un vis ar trebui să fie atentă, atunci va putea reuși și va ocoli toate dificultățile posibile.

oase umane

Scheletul dintr-un vis sub forma propriilor rămășițe sugerează că este timpul ca visătorul să-și frâneze imaginația hiperactivă. De asemenea, un astfel de vis oferă unei persoane o victorie asupra necazurilor care i-ar putea apărea.

Un vis în care un schelet atârnă într-un dulap poate fi luat ca un semnal că viața visătorului este imperfectă – merită să reconsiderați unele dintre valorile, pozițiile și planurile tale de viață. Secretele din trecut pot apărea, așa că trebuie să fii pregătit pentru faptul că alții te vor privi din cealaltă parte.

Scheletul uman ar trebui să fie perceput diferit de reprezentanții de diferite sexe:

  • Pentru un bărbat, un astfel de vis promite intrigi și un fel de aventură și sugerează, de asemenea, că ar trebui să fii în gardă pentru a nu rata un eveniment important din viața ta.
  • Pentru o femeie, un schelet care visează este un semn foarte interesant. Poate că în viitorul apropiat va trebui să se căsătorească cu un medic. O astfel de interpretare este dată de Interpretarea viselor din secolul 21.

A vedea un schelet într-un vis, conform cărții de vis franceză, este un semn al unui viitor fericit și de succes. În viitorul foarte apropiat, visătorul va trebui să experimenteze un eveniment foarte vesel, care va avea un impact mare nu numai asupra lui, ci și asupra familiei și prietenilor săi. Deci, după ce ați văzut oase umane într-un vis, puteți fi calm – acest lucru cu siguranță nu este de bun augur.

Dacă într-unul dintre visele tale vezi rămășițele unei persoane, atunci acest lucru poate indica lipsa de temei a temerilor cu privire la viitor. Aruncă-le deoparte – și în viitorul foarte apropiat vei începe să înțelegi că viața se schimbă în bine.

Cartea de vis a psihologului D. Loff spune că scheletul uman este un simbol al misterului, iar o astfel de viziune trebuie interpretată în funcție de circumstanțe. Dacă visul provoacă impresii pozitive, atunci nu ar trebui să obiectați față de curtarea unei persoane care va apărea în curând în viața ta. Dacă fondul emoțional a fost negativ, atunci în curând va trebui să jucați rolul unui binefăcător și să ajutați o persoană necunoscută. Cu cât o faci mai ușor, cu atât vei fi mai răsplătit.

Animale și pești

Scheletele de animale sunt o poveste puțin diferită. Dacă vezi o mulțime de schelete de pește, atunci încearcă să faci introspecție în viitorul apropiat. Poate că ești confuz în viață și acum nu îți este ușor să găsești o cale de ieșire sau să faci alegerea corectă. Ai încredere în sfaturile celor dragi, ei îți vor spune cum să ieși chiar și din cea mai dificilă situație.

De ce visezi la schelete de animale? Acesta este un semn că proprietarul visului este obosit sau chiar și-a epuizat corpul cu munca grea. Relaxează-te, fii singur cu natura, reîncarcă-ți bateriile și vei avea o nouă vitalitate pe care o poți cheltui pentru atingerea celor mai înalte obiective.

Dacă ai visat la un schelet de câine, atunci în viitor vei învinge o boală care te deranjează de mulți ani, dar dacă visezi la schelete de pisică, atunci așteaptă-te la o zi liberă neprogramată. Este posibil ca autoritățile să vă evalueze performanța și să vă acorde o zi liberă neprogramată pentru asta.

Se întâmplă ca o persoană să viseze la scheletul unei vaci vii, al unui cal sau al unui alt animal mare. Acesta este un semn foarte bun – în curând vă așteaptă schimbări în bine la locul de muncă: relațiile cu superiorii se vor îmbunătăți, ceea ce va duce la o creștere mai rapidă a carierei.

Unele cărți de vis sunt sfătuite să ia scheletul unui pește ca un prevestire al unei posibile sarcini pentru femei și al unei vieți bune de familie pentru sexul puternic, iar dacă vezi un schelet de pește cu cap, schimbări bune se vor întâmpla literalmente în urmatoarele zile. De ce visezi un schelet de pește întins în apă? La o eventuală competiție, căreia îi poți face față cu ușurință folosind forța interioară.

Nu neglijați visul în care a existat un schelet de șoarece sau alt rozătoare, mai ales dacă au fost în viață în visele voastre – acest lucru sugerează că trebuie să vă împăcați cu oamenii cu care ați fost într-o ceartă de mult timp. Chiar dacă nu ești obișnuit să fii primul care îți cere iertare, de data aceasta merită să-ți încalci principiile, pentru că asta doar îți va aduce beneficii.

De ce visezi să omori schelete? În plus, pe viitor trebuie să înveți multe secrete despre cei dragi. Autor: Elena Ragozina