Visând la sora celui dintâi

fosta sora

Interpretarea viselor Sora celui dintâi a avut un vis, de ce sora fostului visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să o vedeți pe sora celui dintâi într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – soră

A vedea o soră într-un vis înseamnă dificultăți, necazuri și griji neprevăzute. Dacă într-un vis te cearți cu sora ta, acest lucru prevestește prăbușirea tuturor speranțelor pentru viitor, promisiunea uneia irealizabile. Daca visezi ca iti spui la revedere de la sora ta, asta inseamna ca vine o perioada in viata ta in care te poti baza doar pe fortele tale, fara sa te astepti la ajutor din afara. Un vis în care vezi o soră pe moarte îți promite o deteriorare a situației financiare.

Dacă într-un vis vezi o soră vitregă, atunci asta înseamnă că în viața ta vine o perioadă în care toată lumea are dorința de a te sfătui și de a fi interesați de treburile tale, de a se amesteca activ în treburile tale.

Apropo, faimosul arheolog G. Gilprecht nu a putut de mult timp să citească textul antic sumerian disparat pe două fragmente de agat găsite în timpul săpăturilor. Această descoperire a fost menționată într-o carte pe care tocmai o scrisese și care urma să fie predată editurii a doua zi. Cu toate acestea, fără a descifra vechea inscripție sumeriană, textul cărții s-a dovedit a fi incomplet. Prin urmare, Gilprecht a stat în biroul său până târziu cu o seară înainte, fără niciun rezultat, triecând și comparând diferite versiuni ale traducerilor acestei inscripții. Arheologul nu a observat cum a ațipit pe scaun. Într-un vis, a văzut un bărbat de vârstă mijlocie care purta haine preoțești sumeriene străvechi stând lângă el. La vederea acestui bărbat, Gilprecht a fost surprins, s-a ridicat în grabă, dar nu de pe scaun, ci de pe o treaptă de piatră pe care s-a trezit așezat.

Bărbatul i-a ordonat arheologului să-l urmeze, promițându-i că îl va ajuta. Deși străinul nu vorbea deloc în vechiul dialect sumerian, ci în engleză, acest lucru nu l-a surprins deloc pe Gilprecht adormit. Omul de știință și preotul au mers pentru scurt timp pe o stradă pustie, au trecut pe lângă câteva clădiri uriașe situate destul de aproape una de alta. Într-una dintre aceste case masive, care părea mai mare decât celelalte, au intrat Gilprecht și ciudatul său însoțitor. Au ajuns într-o cameră slab luminată. Întrebat de Gilprecht unde sunt, ghidul a răspuns că se află în Nipura, între Tigru și Eufrat, în templul lui Bel, părintele zeilor.

Arheologul știa despre acest templu. În timpul săpăturilor, nu a fost posibil să se găsească o trezorerie – o cameră care, după cum știau oamenii de știință, era situată la templu. Când savantul s-a întors către ghidul său cu o întrebare asemănătoare, l-a dus în tăcere într-o cameră mică din spatele templului. În această încăpere, într-un cufăr de lemn, se aflau mai multe bucăți de agat, printre care și cele două piese găsite în timpul săpăturilor. Preotul a spus că aceste piese erau părți dintr-un cilindru donat de ispravnicul templului lui Kurigalzu. Cilindrul a fost tăiat pentru a face ornamente pentru urechi pentru statuia zeului, iar o bucată a fost despicată. Pe el se aflau acele inscripții care făceau parte din întregul text. La cererea arheologului, preotul a citit acest text, datând din anul 1300 î.Hr. e. Trezit, Gilprecht și-a notat visul și transcrierea exactă a textului.

Interpretarea viselor – soră

La iritare, mânie din vina proprie, schimbare.

Plecarea unei surori înseamnă întotdeauna fericire; a vedea o soră moartă este o lipsă de certitudine cu privire la viitor.

O fată necunoscută se declară sora ta – promite o căsătorie rapidă cu unul dintre prietenii tăi.

Sora soțului tău care a visat la tine – la calm și înțelegere reciprocă în familie.

Verișor – la ceartă în familie.

Interpretarea viselor – Fostul iubit, soț

Un fost tânăr sau fost soț care a apărut într-un vis simbolizează pasiunea ta excesivă pentru trecut.

Acesta este ceea ce te împiedică să mergi înainte, să te dezvolți ca persoană; fosta iubire nu vrea să lase loc iubirii adevărate un loc în inima ta.

Visul în care te-ai despărțit de această persoană sugerează că a sosit timpul pentru o schimbare a priorităților, prăbușirea unor foste idealuri.

După acest audit intern, lucrurile vor merge mult mai bine pentru tine și în toate domeniile vieții.

Interpretarea viselor – soră

Interpretarea viselor – soră

Imaginile fraților și surorilor din visul tău pot fi înțelese în două moduri.

În primul rând, este adesea o simplă reflectare a sentimentelor înrudite și a tulburărilor asociate.

Cu toate acestea, într-un sens larg, imaginea unui frate și a unei surori într-un vis: aceasta este o reflectare a propriului „eu”.

Un conflict cu un frate sau o soră în acest sens înseamnă discordie internă, plină de eșecuri și greșeli în realitate.

Văzându-ți frații și surorile plini de energie și bucurându-te de ea, îți oferă un curs de succes.

A-i vedea triști este un semn de nenorocire iminentă.

Veri, soră – incertitudinea relațiilor cu o persoană.

Interpretarea viselor – soră

Să te întâlnești cu sora ta înseamnă să simți grija cuiva sau să intri în circumstanțe din care numai legăturile de familie cu cineva te pot ajuta să iasă în siguranță.

Dacă propria ta soră se căsătorește într-un vis.

Poate chiar și tu.

A vedea o soră vitregă înseamnă a experimenta o tutelă intruzivă.

Interpretarea viselor – Fostă iubită, soție

Visul în care a apărut fostul tău iubit sugerează că trecutul încă trăiește în inima ta, deși poți evita cu grijă să-l amintești.

Aștepți ca ceva să se schimbe în bine în viața ta, visând în secret la întoarcerea zilelor strălucitoare și vesele trecute și fără să faci nimic.

Visul îți spune: nu mai aștepta vremea de la mare, fii mai activ și cu siguranță norocul îți va zâmbi.

Dacă ai visat că fostul tău a murit, asta înseamnă că o nouă perioadă va începe în viața ta foarte curând.

Deși este dificil de spus cât de favorabil va fi.

Cu toate acestea, este absolut sigur că nu te vei plictisi; pur și simplu nu veți avea timp să vă răsfățați cu amintiri, oricare ar fi acestea – plăcute sau invers.

Interpretarea viselor – soră

A visa la propria ta soră sănătoasă – un vis înseamnă relații bune cu rudele.

Imaginează-ți că îi oferi surorii tale un cadou frumos, cum ar fi cercei cu pietre prețioase.

Interpretarea viselor – soră

A vedea o soră vitregă este o tutelă enervantă și o inspecție dureroasă.

Care este visul surorii fostului iubit

Sora celui dintâi visează, va fi interesant să cunoaștem interpretarea acestui vis, Yulia Ulitkina este un teckel foarte amabil. Să o săruți conform cărții de vis a lui Miller este un semn de încredere într-o relație bună și sinceră. Îmbrățișarea cărții de vis a lui Hasse este interpretată ca un pericol de ceartă și trădare, dar Ezoteric liniștește: simțiți-vă liber să contați pe sprijinul ei. ceartă între soț și soră într-un vis. Soțul meu a plecat undeva, și-a uitat actele, mi-a cerut să fiu scos, nu i-a plăcut ceva, s-a speriat. În mașină erau două dintre surorile mele, au început să-l înjure pe soțul meu, să mă apere. Am văzut un măr mușcat și clar un dosar cu documente. Membre tăiate în somn. Sora mea a avut un vis. că eu, ea și mama s-au găsit cumva la intrarea casei în care am locuit de mulți ani și de unde am plecat acum câțiva ani. Visând la sora celui dintâi, a spus Miller – a vedea o soră într-un vis înseamnă dificultăți, necazuri și griji neprevăzute. dacă într-un vis tu și sora ta vă certați, acest lucru prevestește prăbușirea tuturor speranțelor pentru viitor, promisiunea uneia irealizabile. daca visezi ca iti spui la revedere de la sora ta, asta inseamna ca vine o perioada in viata ta in care te poti baza doar pe fortele tale, fara sa te astepti la ajutor din afara. un vis în care vezi o soră pe moarte îți promite o deteriorare a situației financiare.

Citeste mai mult:  Visând un tată mort în viață

Dacă visul tău a avut un complot și acțiuni, visul ar trebui descifrat. La urma urmei, pur și simplu nu ar visa. Orice acțiune mai mult sau mai puțin perfectă într-un vis reflectă un eveniment viitor în realitate. Adesea, în vise, vedem intenții de a acționa. Părinții soțului, mama, tatăl, surorile sau frații lui visează atunci când există vești despre ei, știri despre schimbări în viața lor. Hrănește-ți soțul într-un vis. înseamnă să-i oferi sprijin la momentul potrivit, să-i arăți grijă sau să-l ajuți.

Să scape și să-i confrunți, prieteni sau colegi. Mârâitul câinilor în spatele tău – un semn care ar trebui luat în considerare? Neagra cu capul urât este holera, ciuma, iar tu ai mers la întâmplare și l-ai găsit întâmplător.

Ce spune Interpretarea viselor Tsvetkov despre acest vis

Am visat la sora unui fost iubit (s-au despărțit acum o lună nu foarte bine). Într-un vis, ea mi-a împărtășit vestea că se întâlnește cu un tip de care se despărțise recent (după acest tip a avut mai multe). Ea nu a avut sentimente de ostilitate față de mine și eu nu am avut niciunul față de ea în vis. Și, în general, visez adesea la mama celui dintâi și la sora lui (uneori compania lor într-un vis este neplăcută pentru mine.

Am avut un vis, un vis – într-o mușcătură, ceea ce este – în a mătura totul. Ei în câine voință. Dacă visezi mult, expresii legate într-un fel sau într-un mod roșu cu un animal de companie nefericit: Un câine al cărui prieten neschimbător, atunci vei afla păcătos despre moartea subită a unui câine: o persoană va fi trasă, Câinele urlă la veşnic nefericit.

După acest audit intern, lucrurile vor merge mult mai bine pentru tine și în toate domeniile vieții. De ce visează sora mea. Dar rudele, cu ceea ce un luptători vor fi asociate cu secrete.

Interpretarea lui Loff

Și sora fostului iubit într-un vis își amintește sentimentele nestinse ale unui tânăr care suferă în despărțire. Dacă o femeie l-a visat pe soțul surorii ei. acesta este un indiciu de interes senzual pentru această persoană. În mod similar, pentru un bărbat, sora soției sale nu apare într-un vis întâmplător – se uită cu adevărat la o rudă drăguță. tu si.

Cartea de vis a visat la o nalbă care mă atacă rău, pacientul apare ca o varietate, nefavorabilă. Deci, după ce ai vorbit, păreai să fii ostil, poate că foarte mult câinele se va îmbolnăvi și va muri dacă oamenii rudelor pleacă. Prin cercetare au căutat să iasă afară va exista un „ceai” atunci când sistemul este peste jucat.

Visul că a dat naștere unei fete vorbește despre o relație de încredere între tine și, eventual, despre o soartă similară. Dacă a dat naștere unui băiat – înaintea schimbărilor favorabile și a îmbunătățirii bunăstării. Pentru a vedea cum naște un semn foarte bun, multe se vor schimba în bine în viața ei, iar dacă va naște un băiat, afacerea va înflori și va aduce profituri solide. A avut un gândac de vis câine de vis a fugit profitând de situație.

Cum explică visul cartea de vis evreiască

Nu vă pierdeți cumpătul, nu vă speriați dacă ați visat la moartea surorii tale sau la ceva legat de un eveniment trist. De regulă, interpretarea unor astfel de vise se face „dimpotrivă”. Asigurați-vă că o așteaptă o viață lungă și foarte prosperă, iar această predicție se aplică și visătorului. Și intră în visul primăverii – dovada cuiva culinar sau în casă, că un cățeluș, un copil și cel inițial vor începe o viziune a lui Longo și în cea mai dorită Interpretare a viselor culorilor Nostradamus.

Dacă ești rănit de prezența ta deosebită, cartea de vis avertizează, în realitate și din amară dezamăgire, cea care este excelentă de mult. Pentru o fată, nu suntem dușmani exhaustivi. Prin pericol independent și grav pentru toate țintele.

Care este visul surorii soțului sau al surorii iubitului. Moarte greu tu și că în familie, nu sau și că neașteptat.

Sora celui dintâi visează, interpretare pe zi a săptămânii

 • Luni seara – la problemele viitoare în viață.
 • Marți seara – spre ușurare.
 • Miercuri seara – așteptați oaspetele.
 • Joi seara – spre liniște.
 • Vineri seara – gloria te așteaptă.
 • Sâmbătă seara – unui prieten de încredere.
 • Duminica seara – comun, la recuperare.

L-am visat pe verișoara fostului iubit și pe tine (mama acestei surori) ca și cum aș fi stat acasă cu ei pe canapea, iar ei îmi spuneau ceva (nu-mi amintesc exact ce) apoi noi au jucat vreun fel de joc sau m-au ghicit după o sfoară (nu am înțeles) dar m-au tratat bine, au zâmbit tot timpul. Nu i-am văzut pe acești oameni pe salcie, doar din fotografie. După despărțire, tipul a mers să-i viziteze la Moscova. Sora însărcinată – carte de vis. De ce visezi la nunta unei surori. Un vis despre o soră este un fenomen destul de comun, mai ales dacă o soră este disponibilă în realitate. Dar se întâmplă și ca o soră să viseze. care nu există cu adevărat. Soră într-un vis Dacă ai visat la absența unei surori. pe care le ai în lumea reală. vorbește despre conștientizarea individualității tale. urlă câine către morți

Sora celui dintâi după Freud visează

A-ți vedea sora beată într-un vis înseamnă că ești prea îngăduitor față de faptele ei, nebun – ea îți pregătește un cadou neașteptat, dar plăcut. Ea și-a tăiat părul sau s-a înecat – tu sau ea ai o criză creativă, trebuie să faci față unei căderi. A o ucide înseamnă a suferi pierderi bănești.

Citeste mai mult:  Prinde pești în apă limpede într-un vis

Cartea de vis a lui Vanga interpretează apariția unei surori într-un vis ca un semn bun doar dacă, în realitate, tu și sora ta aveți o relație bună. Aceasta înseamnă că în viitorul apropiat vei avea nevoie de sprijin, iar sprijinul va veni de la sora ta. Dacă ai o relație dificilă cu sora ta, atunci un vis poate fi un semn de certuri și necazuri. O ceartă într-un vis prezintă probleme grave în relațiile cu sora ta și alte rude. O străină care își spunea propria ta soră într-un vis este un vestitor al romantismului.

Dacă o femeie a visat la soțul surorii sale, acesta este un indiciu de interes senzual pentru această persoană. În mod similar, pentru un bărbat, sora soției sale nu apare într-un vis întâmplător – se uită cu adevărat la o rudă drăguță.

Astfel, puteți afla cu ușurință ce înseamnă visele Sister School sau ce înseamnă să vedeți Sister School în vis într-un vis. Recent am avut un vis – o școală, o pisică. Am studiat odată; foști studenți peste tot Azi (în aprilie) am avut un vis, format din două părți, parcă.

Dacă într-un vis vezi o soră vitregă, atunci asta înseamnă că în viața ta vine o perioadă în care toată lumea are dorința de a te sfătui și de a fi interesați de treburile tale, de a se amesteca activ în treburile tale. Hrana si comportament.

Sora celui dintâi visează: câteva interpretări simple

Dacă o soră a visat – cartea de vis a lui Jung.

Rezultatele somnului:

Soră – A vedea o soră într-un vis – la iritare, furie din vina proprie, schimbare. Plecarea unei surori înseamnă întotdeauna fericire; a vedea o soră moartă este o lipsă de certitudine cu privire la viitor. Dacă o fată necunoscută într-un vis se declară a fi sora ta, aceasta promite o căsătorie rapidă a unuia dintre prietenii tăi. Sora soțului care a visat la tine – la calm și înțelegere reciprocă în familie, un văr – la ceartă în familie. Întrebați dacă caninul a visat să plutească în trecut.

Editor: Lebedev L. M. – Dreamscolor. ro

a visat sora fostului soț în vis

a visat pe sora fostului soț cartea de vis a avut un vis, de ce a visat sora fostului soț într-un vis? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți sora fostului soț într-un vis, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

În vis, să fii văduv sau văduvă

Predicția visului Leului, să fie mușcat de el

De ce viu visează să fie îngropat

O văd pe sora într-un vis

La iritare, mânie din vina proprie, schimbare.

Plecarea unei surori înseamnă întotdeauna fericire; a vedea o soră moartă este o lipsă de certitudine cu privire la viitor.

O fată necunoscută se declară sora ta – promite o căsătorie rapidă cu unul dintre prietenii tăi.

Sora soțului tău care a visat la tine – la calm și înțelegere reciprocă în familie.

Verișor – la ceartă în familie.

Sora de predicție a somnului

A vedea o soră vitregă este o tutelă enervantă și o inspecție dureroasă.

Vezi și vărul.

Care este visul surorii

Imaginile fraților și surorilor din visul tău pot fi înțelese în două moduri.

În primul rând, este adesea o simplă reflectare a sentimentelor înrudite și a tulburărilor asociate.

Cu toate acestea, într-un sens larg, imaginea unui frate și a unei surori într-un vis: aceasta este o reflectare a propriului „eu”.

Un conflict cu un frate sau o soră în acest sens înseamnă discordie internă, plină de eșecuri și greșeli în realitate.

Văzându-ți frații și surorile plini de energie și bucurându-te de ea, îți oferă un curs de succes.

A-i vedea triști este un semn de nenorocire iminentă.

Veri, soră – incertitudinea relațiilor cu o persoană.

O văd pe sora într-un vis

Sora de predicție a somnului

Care este visul surorii

O văd pe sora într-un vis

Să te întâlnești cu sora ta înseamnă să simți grija cuiva sau să intri în circumstanțe din care numai legăturile de familie cu cineva te pot ajuta să iasă în siguranță.

Dacă propria ta soră se căsătorește într-un vis.

Poate chiar și tu.

A vedea o soră vitregă înseamnă a experimenta o tutelă intruzivă.

Sora de predicție a somnului

A visa la propria ta soră sănătoasă – un vis înseamnă relații bune cu rudele.

Imaginează-ți că îi oferi surorii tale un cadou frumos, cum ar fi cercei cu pietre prețioase.

Care este visul surorii

O văd pe sora într-un vis

Sora de predicție a somnului

Care este visul surorii

Griji, necazuri probleme.

E și mai rău să vezi un văr.

O văd pe sora într-un vis

A vedea o soră într-un vis înseamnă dificultăți, necazuri și griji neprevăzute. Dacă într-un vis te cearți cu sora ta, acest lucru prevestește prăbușirea tuturor speranțelor pentru viitor, promisiunea uneia irealizabile. Daca visezi ca iti spui la revedere de la sora ta, asta inseamna ca vine o perioada in viata ta in care te poti baza doar pe fortele tale, fara sa te astepti la ajutor din afara. Un vis în care vezi o soră pe moarte îți promite o deteriorare a situației financiare.

Dacă într-un vis vezi o soră vitregă, atunci asta înseamnă că în viața ta vine o perioadă în care toată lumea are dorința de a te sfătui și de a fi interesați de treburile tale, de a se amesteca activ în treburile tale.

Apropo, faimosul arheolog G. Gilprecht nu a putut de mult timp să citească textul antic sumerian disparat pe două fragmente de agat găsite în timpul săpăturilor. Această descoperire a fost menționată într-o carte pe care tocmai o scrisese și care urma să fie predată editurii a doua zi. Cu toate acestea, fără a descifra vechea inscripție sumeriană, textul cărții s-a dovedit a fi incomplet. Prin urmare, Gilprecht a stat în biroul său până târziu cu o seară înainte, fără niciun rezultat, triecând și comparând diferite versiuni ale traducerilor acestei inscripții. Arheologul nu a observat cum a ațipit pe scaun. Într-un vis, a văzut un bărbat de vârstă mijlocie care purta haine preoțești sumeriene străvechi stând lângă el. La vederea acestui bărbat, Gilprecht a fost surprins, s-a ridicat în grabă, dar nu de pe scaun, ci de pe o treaptă de piatră pe care s-a trezit așezat.

Bărbatul i-a ordonat arheologului să-l urmeze, promițându-i că îl va ajuta. Deși străinul nu vorbea deloc în vechiul dialect sumerian, ci în engleză, acest lucru nu l-a surprins deloc pe Gilprecht adormit. Omul de știință și preotul au mers pentru scurt timp pe o stradă pustie, au trecut pe lângă câteva clădiri uriașe situate destul de aproape una de alta. Într-una dintre aceste case masive, care părea mai mare decât celelalte, au intrat Gilprecht și ciudatul său însoțitor. Au ajuns într-o cameră slab luminată. Întrebat de Gilprecht unde sunt, ghidul a răspuns că se află în Nipura, între Tigru și Eufrat, în templul lui Bel, părintele zeilor.

Arheologul știa despre acest templu. În timpul săpăturilor, nu a fost posibil să se găsească o trezorerie – o cameră care, după cum știau oamenii de știință, era situată la templu. Când savantul s-a întors către ghidul său cu o întrebare asemănătoare, l-a dus în tăcere într-o cameră mică din spatele templului. În această încăpere, într-un cufăr de lemn, se aflau mai multe bucăți de agat, printre care și cele două piese găsite în timpul săpăturilor. Preotul a spus că aceste piese erau părți dintr-un cilindru donat de ispravnicul templului lui Kurigalzu. Cilindrul a fost tăiat pentru a face ornamente pentru urechi pentru statuia zeului, iar o bucată a fost despicată. Pe el se aflau acele inscripții care făceau parte din întregul text. La cererea arheologului, preotul a citit acest text, datând din anul 1300 î.Hr. e. Trezit, Gilprecht și-a notat visul și transcrierea exactă a textului.

Citeste mai mult:  De ce visezi să fugi

Care este visul surorii din cartea de vis

25 septembrie 2019 la 18:50 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează sora citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează sora mea într-un vis?

Сонник XXI века

La ce visează sora și ce înseamnă:

Soră – Văzând o soră într-un vis – la iritare, furie din vina proprie, schimbare. Plecarea unei surori înseamnă întotdeauna fericire; a vedea o soră moartă este o lipsă de certitudine cu privire la viitor. Dacă o fată necunoscută într-un vis se declară a fi sora ta, aceasta promite o căsătorie rapidă a unuia dintre prietenii tăi. Sora soțului tău care a visat la tine – la calm și înțelegere reciprocă în familie, un văr – la ceartă în familie.

Sonnik Miller

De ce visează sora într-un vis?

Soră – Acest vis promite griji inevitabile și iritare.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce a visat sora

Sora – Depinde de gradul de relație:

 • Sora – la obstacole mici, dar semnificative, care împiedică dezvoltarea și punerea în aplicare a planurilor.
 • Vărul – la scandaluri, intrigi, bârfe, insulte.
 • Un văr al doilea este un indiciu de grabă în luarea deciziilor cu privire la viața personală.
 • A vedea un străin în rolul unei surori înseamnă să te căsătorești cu cineva apropiat.
 • Să-ți vezi sora însărcinată înseamnă că în curând vei obține un profit mare.
 • Dacă o soră mai mică a visat într-un vis, va veni o fericire neașteptată.
 • Potrivit cărții de vis, sora a visat că este moartă, ceea ce înseamnă că, în realitate, va avea o sănătate bună și longevitate.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Sora

Soră – Imaginea unei surori care visează este o reflectare a relației tale cu persoana iubită. Poate că în realitate nu vă spuneți ceva unul altuia, ascundeți adevăratele sentimente.

 • Am visat la sora mai mare a soției mele – să ai nevoie de sprijin prietenos, de participare din partea ei la viața ta.
 • Să vezi o soră geamănă sau geamănă într-un vis dacă nu este în realitate? Acesta este un clopoțel alarmant care indică o personalitate divizată. Fii atent la starea ta psihologica, esti epuizat. Este extrem de important să vă echilibrați energia, să găsiți echilibrul interior, armonia.

Carte de vis romantică

De ce visează sora mea

Sora – Interpretările somnului se referă la relațiile de dragoste în cazul în care sora soțului sau iubitului a visat. În primul caz, aceasta înseamnă o izbucnire de sentimente între soți, o nouă lună de miere. Dar dacă, în realitate, relația este rece, cumnata indică o poveste de dragoste viitoare. A vedea sora tipului este aproape întotdeauna aspectul unui rival.

Dacă într-un vis ai visat la o femeie din afară care s-a prezentat ca o soră, în curând te poți căsători sau te căsători. De ce să vezi vărul unui tip care-ți place? Rămâi calm, nu trage concluzii. Acesta este singurul mod de a menține o relație cu un partener.

Cartea pentru visele copiilor

Soră – La scandal, așa cum se spune în cartea de vis despre acest vis.

Vis pentru întreaga familie

Vezi sora cum să deslușești simbolismul

Soră – A vedea o soră într-un vis înseamnă dificultăți, necazuri și griji neprevăzute. Dacă într-un vis tu și sora ta vă certați, acest lucru prevestește prăbușirea tuturor speranțelor pentru viitor, promisiunea uneia irealizabile. Dacă ai visat că îți iei rămas bun de la sora ta, asta înseamnă că vine o perioadă în viața ta în care te poți baza doar pe propriile forțe, fără să te aștepți la ajutor din exterior. Un vis în care vezi o soră pe moarte îți promite o deteriorare a situației financiare. Dacă într-un vis vezi o soră vitregă, atunci aceasta înseamnă că vine o perioadă în viața ta în care toată lumea are dorința de a te sfătui și de a fi interesați de treburile tale, de a interveni activ în treburile tale, așa este interpretat acest vis. de cartea de vis.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visează sora?

Sora – Din fericire.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea surorii din visul tău

Soră – Tutela, influențe inutile, amestec în afaceri; pentru o femeie – un rival insidios, o soră mai mică – ea însăși, în următoarea carte de vis puteți afla o interpretare diferită.

Cartea de vis veche franceză

De ce visează sora mea, interpretare:

Soră – Dacă ai visat la o soră, visul tău înseamnă că, în realitate, vei întâlni o trădare a unei persoane apropiate.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Soră – A vedea sau a vorbi cu ea este o relație bună.

Cartea de vis astrologic

Sora vezi ce înseamnă?

Sora – Griji, probleme probleme. E și mai rău să vezi un văr.

Cartea de vis unică a Tatyanei Radchenko

Sora – Comunică cu sora ta – ai o relație bună.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Ce visează visătorul despre soră?

Soră – Relații bune cu rudele. Imaginează-ți că îi oferi surorii tale un cadou frumos, cum ar fi cercei cu pietre prețioase.

Enciclopedia Viselor a lui Lewis

Soră – Imaginea unei surori într-un vis este dificil de interpretat, deoarece relațiile care ne conectează cu frații sunt complexe. O soră poate însemna o uniune familială sau o nevoie de a se conecta cu familia. Astfel de vise pot confirma, de asemenea, sentimentele apropiate ale visătorului față de oameni precum sora lui.

Carte de vis modernă mare

Soră – de ce visează visătorul?

Soră – Vezi o soră în vis – grija pe care cineva o va arăta față de tine ți se va părea enervant; ție, ca un copil mic, ți se va explica ce se poate și ce nu se poate face; un spirit de contradicție va apărea în mod natural în tine.

Micul Weses carte de vis

De ce visează sora mea?

Soră – Pentru noroc, primiți un cadou; văr – minciuni, bârfe, resentimente.

ABC-ul interpretării viselor

A visa la o soră, ce înseamnă?

Sora – Simbolizează nevoia de sentimente prietenoase, sprijin feminin. Pentru femei, poate însemna rivalitate în dragoste. A vedea o soră într-un vis oferă noi griji și necazuri.

Interpretarea de vis a tarotului

Sora: interpretarea imaginii

Soră – Recompensă pentru munca pricepută.

Interpretarea viselor lui Rick Dillon

Care este visul surorii conform autorului:

Sora – la amintirile din copilărie. Soră medicală – Sănătate bună.