Vedeți într-un vis un accident de avion din lateral

Vedeți un avion care cade din lateral

Interpretarea viselor Vedeți un avion care cade din lateral a visat de ce într-un vis Văzând un avion care cade din lateral? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis Văzând un avion în cădere din lateral citind mai jos pentru interpretarea gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Avion

Zboară într-un avion. Un astfel de vis poate fi atât obișnuit, cât și indicativ în același timp, deoarece unii oameni sunt calmi în privința zborului, în timp ce alții se tem îngrozitor de ei. De exemplu, toți fanii fotbalului din America știu că celebrul comentator John Madden nu zboară niciodată în avioane – el călătorește prin țară cu autobuzul. Mulți îi împărtășesc temerile, deși noaptea ar putea visa să zboare. În acest caz, este o încercare de a depăși temerile iraționale.

Zborurile cu avionul pentru cei care dorm sunt pline de aventură. Sentimentul de încântare îmbătătoare este de obicei cauzat fie de zborul în sine, fie de viteza amețitoare și de conștientizarea modului în care CĂLĂTORIA aeriană aduce împreună cele mai îndepărtate colțuri ale pământului. În plus, este posibil să experimentați anxietatea care vine cu gândirea la potențialele pericole asociate călătoriilor, cum ar fi deturnarea. În acest caz, este posibil să faci față cu brio situației.

Gestionați un avion. Există diverse opțiuni pentru a te vedea pe tine (sau pe altcineva) ca pilot. Ai încredere în tine atât în ​​vis, cât și în realitate? Dacă pilotați un avion, atunci veți putea ține situația sub control în realitate.

Dacă avionul se prăbușește și se prăbușește, înseamnă că în viață nu te simți suficient de încrezător și, după cum ți se pare, nu îndeplinești cerințele.

Cine se află la bordul aeronavei? În viața reală, ești responsabil pentru acești oameni, ai anumite obligații față de ei, iar controlul tău asupra aeronavei arată cât de bine faci față îndatoririlor tale.

Ce sentiment – încredere sau responsabilitate crescută pentru soarta oamenilor – prevalează în timpul zborului cu un avion?

Ce simt alți pasageri în legătură cu prezența ta – te acceptă, te ignoră sau te disprețuiește?

Interpretarea viselor – Avion

Am văzut într-un vis o urmă lăsată de un avion pe cer – vei pierde ceea ce este foarte important pentru tine acum. Și asta în ciuda faptului că vei depune toate eforturile pentru a te asigura că totul este bine. Poate că „a doua jumătate” a ta va dori să se relaxeze „în lateral”.

D. Loff a interpretat astfel visele despre avioane: „Zboară într-un avion. Un astfel de vis poate fi atât obișnuit, cât și indicativ în același timp, deoarece unii oameni sunt calmi în privința zborului, în timp ce alții se tem îngrozitor de ei. De exemplu, toți fanii fotbalului din America știu că celebrul comentator John Madden nu zboară niciodată în avioane – el călătorește prin țară cu autobuzul. Mulți îi împărtășesc temerile, deși noaptea ar putea visa să zboare. În acest caz, este o încercare de a depăși temerile iraționale.

Zborurile cu avionul pentru cei care dorm sunt pline de aventură. Sentimentul de încântare îmbătătoare este de obicei cauzat fie de zborul în sine, fie de viteza amețitoare și de conștientizarea modului în care călătoria cu aerul vă permite să reuniți cele mai îndepărtate colțuri ale pământului. În plus, este posibil să experimentați anxietatea care vine cu gândirea la potențialele pericole asociate călătoriilor, cum ar fi deturnarea. În acest caz, este posibil să faci față cu brio situației.

Dacă pilotați un avion, atunci veți putea ține situația sub control în realitate.

Dacă avionul se prăbușește și se prăbușește, înseamnă că în viață nu te simți suficient de încrezător și, după cum ți se pare, nu îndeplinești cerințele.”

Înainte de a-ți interpreta visul, încearcă să răspunzi la această întrebare: cine se află la bordul avionului? În viața reală, ești responsabil pentru acești oameni, ai anumite obligații față de ei? Apoi controlul dumneavoastră asupra aeronavei arată cât de bine vă descurcați îndatoririlor dumneavoastră.

Interpretarea viselor – Avion

Avion – Zboară într-un avion – este nevoie de o abordare mai creativă în treburile tale, marcați timpul.

Să fii în timpul unui accident de avion – deciziile îndrăznețe vor ajuta doar cauza ta.

Fă un pas! A vedea un avion pe cer este un eveniment decisiv, fatidic pentru tine.

Pe pământ – oameni prea precauți, lași te încetinesc.

Interpretarea viselor – Avion

Avion – Zboară într-un avion – este nevoie de o abordare mai creativă în treburile tale, marcați timpul.

Să fii în timpul unui accident de avion – deciziile îndrăznețe vor ajuta doar cauza ta.

Fă un pas! A vedea un avion pe cer este un eveniment decisiv, fatidic pentru tine.

Pe pământ – oameni prea precauți, lași te încetinesc.

Interpretarea viselor – Avion

Un avion zburător într-un vis oferă știri.

A auzi despre un accident de avion într-un vis este un semn de eșec și prăbușirea planurilor.

Zborul cu un avion într-un vis înseamnă că afacerea ta va progresa cu succes, cu excepția cazului în care într-un vis întâlnești obstacole pe parcurs.

Să zbori singur cu un avion într-un vis este un prevestitor al faptului că tu însuți poți lua decizii care îți vor afecta viitorul.

Dacă într-un vis zborul și aterizarea au succes, atunci așteptați împlinirea dorinței tale prețuite. Vedeți unde aterizați avionul.

Cu cât acest loc va fi mai de încredere și mai chiar, cu atât mai prosperă va fi soarta ta viitoare.

Vezi interpretarea: avion, zbor.

Interpretarea viselor – Avion

Un vis în care urci scara la bordul unui avion de linie transcontinental care te va duce la Rio Engineering-ul visurilor tale este un vestitor al unor evenimente care, la fel ca eroul Vițelului de Aur, te vor duce la un final trist.

Să zboare pe un bătrân ponosit, „porumb”, care suferă de greață din cauza vorbăriei peste partea natală, peste care te învârti pe cer, este un vis, cauzat evident de faptul că ai trecut „ușor” la o petrecere. , iar interpretarea sa, prin urmare, se rezumă la murături de castraveți sau un pahar de ceai tare cu lămâie și aspirină.

Să zbori într-un vis într-un avion deturnat de teroriști, care și-a schimbat cursul și te duce din Cherezpenkolodinsk-ul tău natal în Țara Făgăduinței, este o teamă goală, deși unii dintre ei au pantaloni plini.

Văzându-te într-un vis ca o „stewardesă pe nume Zhanna”, primind-o pe Presnyakov Jr. la bordul avionului ei, prefigurează în realitate flirtul cu tine al unui tânăr obraznic care a înghițit „roți”.

Pentru a intra într-o relație intimă cu un pilot chiar pe scaunul său de pilot, din care avionul fie se scufundă, fie se grăbește în sus – un astfel de vis vorbește despre pasiunea naturii tale și despre dorința nesatisfăcută.

Interpretarea viselor – Avion

Zburând într-un avion într-un vis – trebuie să mergi departe și mult timp. A vedea un avion decolând pe cer este o separare de o persoană dragă.

Citeste mai mult:  De ce visezi la urină umană

Imaginează-ți că avionul era o jucărie. Alături de el sunt alte jucării. Și multe mașini. Îndreptați-vă atenția asupra acestor mașini.

Interpretarea viselor – Avion

Un simbol al împlinirii dorințelor și al împlinirii speranțelor.

Căderea avionului – visează la o declarație de dragoste neașteptată.

Slujește sau lucrează în aviație – toate planurile și visele tale se vor împlini, sub rezerva muncii grele și a credinței în steaua ta.

Călătorind cu avionul – planurile dumneavoastră de anvergură nu vor fi îndeplinite.

Te-au închis în hangarul unde sunt avioanele – succes sau bunăstare îmbunătățită.

Interpretarea viselor – Avion

Simbolizează neînfricarea, viteza schimbării, împlinirea dorințelor sau prăbușirea a ceea ce a fost conceput.

Imaginea unei farfurii zburătoare, a unui OZN pe cer este personificarea luminii interioare, descoperirea unor noi cunoștințe neașteptate.

Zborul cu avionul este o schimbare rapidă.

A întârzia la un avion este o teamă de schimbare.

A fi pilot înseamnă a câștiga dreptul de a dispune de alții.

Un avion în cădere, un OZN, o navă spațială – interferența extraterestră vă va perturba viața.

Interpretarea viselor – Avion

De obicei, transportul cu avionul înseamnă dezvoltare spirituală.

Studiați evenimentele din vis care urmează zborului într-un avion și înțelegeți dacă acesta poate fi într-adevăr interpretat în acest fel.

Dacă este așa – și o mașină atât de modernă și rapidă trebuie controlată cu pricepere, altfel este posibil un accident.

Dacă nu este așa, acest vis poate însemna pur și simplu dezvoltarea ta rapidă, posibilitatea de a te exprima, mai ales dacă ești pilot de avion.

Vedeți într-un vis un avion care cade din lateral

8304 Timp de citire

Cufundându-ne în lumea magică a viselor, putem vedea evenimente neobișnuite și oameni neobișnuiți. Și, din păcate, avem adesea vise tulburătoare care ne sperie. Unul dintre acestea este un avion care cade într-un vis. Acest vis poate însemna că pierzi controlul asupra unei anumite situații de viață. De asemenea, poate însemna o încălcare a tot ceea ce ați planificat de foarte mult timp. Mai degrabă, înseamnă o dungă neagră apropiată în viața ta. Trebuie doar să fii răbdător și puternic, doar să supraviețuiești tuturor.

Dacă ai plănuit o întâlnire importantă și ai visat la un avion care cade și explodează, atunci întâlnirea va merge prost. Acordul care a fost planificat atât de mult timp va eșua. Singurul lucru pe care îl poți face este să accepți și să aștepți următoarea șansă.

Dacă ai visat că un avion cade în apă, atunci pregătește-te să înduri multe dificultăți care te așteaptă.

Dacă din exterior urmărești prăbușirea avionului, atunci în curând vei fi martor la probleme în viața unei persoane dragi ție, încearcă să-l ajuți, sprijinul tău pentru această persoană va fi foarte necesar.Pentru a înțelege ce înseamnă acest vis, emoțiile pe care le-ați experimentat într-un vis vă vor ajuta:

 • Când ai văzut cum cade avionul, într-un vis te-ai speriat și ai fost pur și simplu îngrozit – asta înseamnă că în curând te vei confrunta față în față cu temerile tale;
 • Dacă într-un vis ai început să intri în panică, cel mai probabil planurile tale nu se vor împlini;
 • Într-un vis, ai fost calm și zâmbind – toți dușmanii tăi vor fi învinși și distruși.

După ce ai visat despre un avion în cădere, este foarte important să ne amintim fiecare detaliu al acelui vis pentru a înțelege pe deplin ce înseamnă visul. Toate detaliile acestui vis sunt foarte importante. Un vis în care privești un avion prăbușindu-se din lateral înseamnă că în curând va trebui să fii martor la evenimente tragice din viața cuiva.

De ce să visezi la un accident de avion pentru un bărbat sau o fată

Acest vis este tulburător pentru tineri, deși, de fapt, nu trebuie să vă faceți griji. Pentru un tip, cel mai probabil, acest vis înseamnă o declarație de dragoste de la o fată care l-a iubit de foarte mult timp. Pentru o fată, acest vis înseamnă și o declarație de dragoste, dar nu ar trebui să o luați imediat în serios, deoarece tipul care vă mărturisește poate fi frivol.

De ce să visezi un avion care se prăbușește în mare sau ocean

Dacă ai visat că un avion se prăbușește în apă, în curând vor apărea dificultăți în viața ta pe care va trebui să le depășești singur. Vor fi o mulțime de decizii dificile pe care va trebui să le iei.

Avion în cădere din lateral – cartea de vis a lui Vanga

Interpretarea visului spune că în viață vei găsi multe probleme și dezamăgiri. Poate că vei fi foarte dezamăgit de o persoană dragă. Acest vis ar trebui luat în serios. După acest vis, te va aștepta o dâră neagră, care va fi destul de greu de supraviețuit, pentru că în viața ta se vor întâmpla o mulțime de evenimente rele.

Un avion care cade din lateral – cartea de vis a lui Miller

Acest vis îți vorbește despre necazuri, mai ales dacă avionul îți aparține. Merită să fii foarte atent și înainte de a face ceva, trebuie să te gândești la consecințe.

Avion în cădere din lateral – cartea de vis a lui Freud

Această carte de vis spune că, dacă visezi un avion în cădere, atunci asta înseamnă probleme iminente în viața unei persoane. Este timpul să începi să te uiți îndeaproape la oamenii care te înconjoară și să înțelegi dacă acești oameni merită cu adevărat atenția ta. Merită luat în considerare, poate că este timpul să-ți găsești prieteni noi care să-ți fie fideli.

Alte cărți de vis

Unele cărți de vis spun că un accident de avion poate indica, de asemenea, stima de sine scăzută a unei persoane. Cel mai probabil, stima de sine este scăzută, nu crezi în tine. Prin urmare, nu poți să influențezi cumva soarta și să începi să te străduiești pentru ceva nou și interesant. O altă carte de vis spune că acest vis poate avertiza asupra unui fel de catastrofă. Visul spune că în curând cineva se va amesteca în treburile tale, din această cauză, vor apărea o mulțime de probleme care vor fi greu de rezolvat. Este puțin probabil să te poți descurca fără ajutorul celor dragi. Dar în niciun caz nu trebuie să renunți. Trebuie doar să nu fii trist și să încerci să rezolvi toate aceste probleme.

Un avion în cădere într-un vis poate însemna un fel de boală gravă în realitate. Cel mai bine este să nu zburați în avioane pentru o perioadă, deoarece mai târziu pot apărea o serie întreagă de evenimente neplăcute.

Dacă într-un vis ai văzut cum avionul a căzut la pământ și după aceea nu a încetat să ardă, acest vis poate să nu însemne evenimente atât de rele. Principalul lucru este să nu te pregătești pentru lucruri rele și să gândești mereu pozitiv.

Ce înseamnă să vezi un accident de avion și o explozie într-un vis – posibile interpretări din cartea de vis

După ce m-am trezit dintr-un vis în care totul este îngrozit, vreau să știu de ce visează o explozie sau un avion în cădere. Un vis poate fi atât înfricoșător, cât și incitant. Cel care doarme se poate vedea pe sine din exterior sau poate participa la persoana I.

De ce să visezi un avion în cădere

A vedea un avion în cădere într-un vis înseamnă că, în realitate, o persoană ar trebui să aibă un eveniment care îi va împărți viața în „înainte și după”. Cel mai probabil, se va întâmpla ceva trist, dar în unele momente un astfel de vis poate fi interpretat diferit. Depinde mult de celelalte elemente ale coșmarului. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, ar trebui să sperați la ce este mai bun și să vă pregătiți pentru ce este mai rău. Este recomandat să experimentați ceea ce se întâmplă cu familia sau prietenii.

Citeste mai mult:  De ce visează sora soțului meu

Dar se poate întâmpla ca sensul unui vis despre un avion în cădere conform cărții de vis să nu se refere la o persoană adormită, ci la ruda sa. Dacă cineva apropiat are probleme, atunci este necesar să-l susțineți nu numai moral, ci și financiar.

O interpretare mai exactă depinde de emoțiile pe care le-a experimentat dormitorul într-un vis. Dacă visul a fost însoțit de:

 • groază și o stare de șoc, atunci în realitate temerile vor fi depășite. Este recomandat să analizați ce sperie o persoană acum. Numai depășindu-ți temerile poți merge mai departe;
 • stare de panică, stupoare, atunci planul nu se realizează, va eșua;
 • sufletul este calm, nu există anxietate și frică, atunci, în realitate, nu vă puteți teme nici măcar de cei mai puternici rivali.

Vezi cum avionul se prăbușește și explodează

Inițial, se pare că dacă un avion a căzut în vis și a explodat, atunci acesta este un simbol rău care prezice ceva teribil. Dar nu este întotdeauna cazul. Principalul lucru este să reuniți evenimentele din vis cu evenimentele actuale reale și să trageți concluziile corecte.

Iată doar câteva dintre transcrieri:

 • dacă este o afacere de făcut, aceasta va eșua, iar partea visătorului va suferi cheltuieli grele;
 • accident de avion și explozie – riscul de a pierde bani și proprietăți. Este mai bine să așteptați puțin și să nu investiți în proiecte dubioase. O altă versiune a interpretării este o scădere rapidă și chiar faliment;
 • a vedea un astfel de vis pentru o femeie înseamnă o dragoste pasională, care va fi similară cu faimosul complot întortocheat al unui serial TV mexican;
 • pentru a vedea explozia, dar nu pentru a vedea avionul în sine – știri care vor fi discutate aprins la fiecare colț. Distanța de la explozie depinde direct de cât de mult îl va preocupa pe dormitor. De asemenea, trebuie să acordați atenție căldurii, cu cât se simte mai puternic, cu atât mai fierbinte se va discuta visătorul însuși;
 • dacă este atins de un fragment, pot exista probleme la locul de muncă;
 • ca un bărbat să se uite la flacără – o dorință subconștientă de a întâlni o femeie „fierbinte”. Acest lucru se va îndeplini dacă un bărbat acordă atenție doamnelor din mediul său.

Dacă avionul se prăbușește la sol, în apă sau explodează pe cer

Avionul poate exploda pe cer, dar adesea visează că aeronava cade în apă sau se prăbușește la sol. Fiecare dintre aceste situații are propria sa interpretare.

 1. Dacă avionul a căzut în apă, atunci pe calea aleasă trebuie să treci prin „foc, apă și conducte de cupru”. Această expresie descrie bine întregul volum de încercări care vor cădea pe capul unei persoane.
 2. Dacă aeronava s-a prăbușit la sol – sistemul nervos este epuizat și cere odihnă. Din acest motiv, termenele limită pot fi ratate. Avionul s-a prăbușit, dar nu a luat foc – așteptați-vă la trădare de la cei dragi, rude sau parteneri de afaceri. Trădarea a fost plănuită de mult timp și cineva așteaptă doar momentul potrivit pentru a înjunghia în spate.
 3. Accidentul aviatic s-a petrecut pe cer – un semn bun. Necazurile majore sau durerea vor ocoli o persoană. Evenimentele vor avea loc undeva în apropiere, iar visătorul va simți că îngerul păzitor l-a îndepărtat de epicentrul dezastrului.
 4. Avionul s-a prăbușit în oraș – nu vin cele mai bune vremuri în viața visătorului, ceea ce îl va afecta nu numai pe el, ci și pe întreaga familie. În astfel de momente, este mai bine să vă raliați, să uitați nemulțumirile sau, în cazuri extreme, să încheiați un armistițiu temporar. Cu cât familia este mai unită, cu atât mai repede va depăși dificultățile vieții.
 5. A căzut în desiș – o stare de lucruri neclară va continua de ceva timp. Trebuie să avem răbdare și să așteptăm criza. În curând totul se va limpezi și viața va reveni la normal.
 6. Prăbușit în deșert – în toate zonele o persoană trebuie să experimenteze golul spiritual și singurătatea. De asemenea, va fi stagnare în relațiile profesionale și personale. Nu sunt prevăzute oferte sau oferte în viitorul apropiat.

A fi în interiorul unui avion în cădere într-un vis

A te vedea într-un vis îi spune adesea celui care doarme să se uite la sine în realitate. Dar a fi participant la evenimente și a vedea totul de la persoana întâi, în contextul acestui vis, vorbește despre prăbușirea planurilor. Nu este greu de ghicit la ce visează avionul care căde dacă cel care doarme este înăuntru. Cu toate acestea, unele nuanțe pot schimba decriptarea.

Dacă în timpul accidentului este posibilă ejectarea, înseamnă că în ultimul moment averea îi va zâmbi persoanei și planul se va împlini cu siguranță. Va fi oferit un sprijin puternic din partea prietenilor, atât moral cât și material.

Căderea la pământ într-un avion – în realitate, suportați stres sever. Va fi necesar un șoc, deoarece persoana devine prea moale și incapabilă să-și apere drepturile, să se apere în conflict. Situația te va învăța multe. După aceea, visătorul va deveni mai rigid acolo unde este necesar. Nu îi va mai fi frică să se confrunte, ceea ce îi va deschide mai multe oportunități.

Mori într-un accident de avion – în viața reală, schimbă-ți dramatic convingerile. Un credincios devine ateu, iar un sceptic devine brusc interesat de una dintre religii. O femeie își poate întâlni partenerul de viață, în timp ce un bărbat este înclinat să ceară divorțul și își dorește să trăiască o viață de burlac. Schimbările în viață vor fi atât de neașteptate și dramatice încât prietenii și familia vor fi surprinși. În acest sens, relațiile se pot deteriora, dar visătorul va fi convins că face totul bine, ceea ce înseamnă că alții greșesc.

Dacă avionul se prăbușește, dar cel care dormea ​​supraviețuiește, acesta este un semn al Forțelor Superioare. Așa că încearcă să informeze persoana că i-a fost repartizat un înger păzitor.

Din acea zi, visătorul este obligat să ducă o viață evlavioasă, să fie bun cu oamenii, să-i ajute pe cei slabi și săraci. Deci va fi protejat, ceea ce înseamnă că orice necaz îl va ocoli, iar dorințele vor începe să devină realitate.

De ce să visezi un avion de linie care căde dacă cel care doarme îl controlează? Un astfel de vis rar sugerează că o persoană va prelua conducerea, dar nu va face față. Deși, dacă într-un vis avionul încă nu cade, atunci dificultățile vor fi temporare.

Autor articol:

Nikolay Kostyuk. Expert în domeniul ezoterismului și culturii mondiale, candidat la științe filozofice.

E-mail pentru a contacta autorul: nkostyuk@taynoeznanie.com

De ce să visezi un avion în cădere

interpretarea somnului conform a 36 de cărți de vis

1 Un avion în cădere conform interpretării viselor unui Pathfinder

prezice așteptări zadarnice.

1 Un avion în cădere conform cărții de vis a lui Vanga

Un avion în cădere, dacă ești un observator exterior? Un astfel de spectacol promite urgențe, necazuri, vești proaste care nu te vor afecta în niciun fel, ocolindu-te.

Un avion care se prăbușește nu este întotdeauna un lucru rău. Dacă ești înăuntru, în timp ce el începe să piardă rapid în înălțime, un astfel de vis vorbește despre o dungă neagră în viața ta, care va aduce încercări severe, necazuri, dezacorduri cu cei dragi, probleme constante, dar nu vor fi de netrecut. Drept urmare, vei face față tuturor, vei ieși din situații dificile de viață cu demnitate și, drept recompensă, vei primi împlinirea dorințelor și planurilor tale prețuite.

Citeste mai mult:  De ce visezi să donezi sânge dintr-o venă

1 Un avion în cădere conform Cărții Universale de Vis

Nu există o interpretare unică a acestui vis. Poate indica trecătoarea vieții, amintindu-ți astfel că nu strică să reconsideri unele valori, să-ți schimbi viața, să acorzi mai multă atenție celor dragi.

Un avion în cădere este, de asemenea, un semn al viitoarelor evenimente neplăcute, boli, deteriorare a relațiilor cu rudele sau eșecuri în sectorul financiar.

Poate că trebuie să-ți prețuiești viața mai mult, să nu o irosești pe fleacuri, să nu-ți fie frică să iei decizii îndrăznețe. După ce ai experimentat frica într-un vis, în realitate îți vei schimba atitudinea față de evenimente, vei învăța să trăiești mai relaxat și mai liber.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

1 Avion în cădere conform cărții de vis a lui Loff

Un avion în cădere poate indica o stimă de sine scăzută. Dacă într-un vis ești pilot și conduci cu încredere naveta, înseamnă că în viața reală reușești să faci față problemelor. Accidentul aviatic vorbește despre lipsa ta de încredere în tine, în realitate trebuie să înveți să fii mândru de realizările și abilitățile tale.

1 Planul de cădere conform ABC-ului interpretării viselor

Interferența extraterestră va perturba viața.

1 Avion în cădere conform cărții de vis online

Pregătește-te pentru faptul că îți mărturisești dragostea.

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

1 Un avion în cădere conform cărții de vis a lui Miller

Un accident de avion nu poate semnifica ceva bun, indică necazuri, prăbușirea planurilor și a speranțelor, atât din punct de vedere financiar, cât și în sfera personală. Ar trebui să vă așteptați la consecințe deosebit de distructive dacă sunteți proprietarul păsării de fier.

Dacă zburați într-un avion și apoi începeți să cadeți brusc, înseamnă că succesul în afaceri vă așteaptă, dar nu va dura mult.

1 Avion în cădere conform cărții de vis romantice

Pentru a schimba, poate că străinii vor interveni în viața ta personală.

1 Un avion în cădere conform interpretării viselor magicianului alb Yuri Longo

Un vis poate fi interpretat ca un avertisment asupra unui pericol real. În viitorul apropiat, este mai bine să vă abțineți de la zboruri, să nu vă pierdeți vigilența.

2 De ce visează avionul:

Avionul poate simboliza la fel ca și pasărea: libertate și eliberare.

Sfaturi utile

Când într-un vis pare că cineva te trezește și te sună, nu răspunde și nu te uita pe fereastră – aceasta este una dintre rudele decedate care te cheamă la el.

Privirea prin fereastra lui este un semn că acordați puțină atenție problemelor de familie.

A fost un vis pe care îl ai pe al tău – asta sugerează că te vei risipi.

Poate fi un simbol al idealurilor înalte sau al aspirațiilor pentru scopuri spirituale mai înalte, eliberare și dezvoltare.

Poate fi un semn al unei dorințe mistuitoare de succes, cursând cu viteză maximă.

Când ești într-un avion, alți oameni dețin controlul călătoriei tale. Vrei să crezi că ești ghidat exact către scopul tău?

Prin imaginea de vis a unui avion, subconștientul ne oferă un indiciu despre starea noastră psihologică și fizică. Care este transportul din visele tale – vechi sau nou, modern sau demodat, frumos sau urât?

Interferența extraterestră va perturba viața.

Sfaturi utile

Dacă într-un vis cineva se cutremură, atunci această persoană crește.

Avionul este un simbol al călătoriei.

Dacă ai visat că ești într-un accident de avion, atunci te așteaptă necazuri.

Privind peisajul prin fereastră înseamnă că nu acordați atenția cuvenită problemelor celorlalți, iar ei vă vor răsplăti la fel.

Dacă ai visat că ești proprietarul unei aeronave, atunci, în realitate, te vei confrunta cu pierderi financiare mari asociate cu o plasare nereușită a capitalului.

idealuri și aspirații înalte. Ridicați-vă la noi culmi.

De valoare: Simbolurile mayașe din cartea de vis sunt adaptate timpului nostru. Dacă ai visat că zbori într-un avion, atunci în curând vei învăța ceva nou și interesant. Pentru ca aceste cunoștințe să fie utile, scoateți toate ceasurile din casă pentru o zi.

Înțeles rău: Dacă ai visat că faci un avion, atunci pregătește-te pentru faptul că vei fi forțat să mergi undeva. Pentru a preveni acest lucru, purtați o săgeată cu dvs. timp de o săptămână și nu vă îndepărtați pălăria.

Zboară într-un avion și uită în ce oraș mergi:

 • Luni seara – spre mare noroc;
 • un vis care a avut loc în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – pentru a scăpa de problemele care te-au deranjat în ultima vreme;
 • văzut în noaptea de sâmbătă sau duminică, înseamnă că va trebui să vă schimbați urgent planurile.

Zboară cu o aeronavă efectuând o aterizare de urgență:

 • Un vis petrecut luni seara avertizeaza ca esti in mare pericol;
 • vazut in noaptea de marti, miercuri, joi sau vineri, inseamna ca in curand vei avea ocazia sa te relaxezi si sa te recuperezi;
 • dacă un vis a avut loc în noaptea de sâmbătă sau duminică, înseamnă o schimbare bruscă a circumstanțelor vieții.

Găsiți-vă într-un avion plin cu cuști cu diverse animale:

 • Un vis petrecut luni seara înseamnă că te vei găsi în companie cu oameni gălăgioși și vorbăreți;
 • un vis vazut in noaptea de marti, miercuri, joi sau vineri spune ca in zilele urmatoare va trebui sa faci o alegere dificila;
 • dacă acest vis a avut loc în noaptea de sâmbătă sau duminică, prefigurează primirea mai multor comenzi și cerințe conflictuale în același timp.

Pentru succesul viitor.

1. Avioanele din vise pot fi informații despre schimbări bruște sau dramatice în viață. Un avion care decolează reprezintă un salt în necunoscut și un anumit risc. Starea jos – prezice succesul într-un nou efort sau în rezultatul unei acțiuni riscante.

2. Avionul determină căutarea libertăţii psihologice; mişcare spre independenţă.

3. Asociat cu carul înaripat, avionul reprezintă călătoria spirituală.

Vezi și Călătoria

Cumpărarea unei aeronave – la pierderi financiare mari din cauza alocării nereușite a capitalului.

Dacă tu sau cineva apropiat vei merge undeva cu avionul, un astfel de vis poate fi o reflectare a gândurilor tale. În caz contrar, un astfel de vis vorbește despre dorința de a provoca forțele naturii cu ajutorul tehnologiei.

În visul tău, avionul aterizează, este o aterizare moale sau neuniformă – poate ceva neașteptat coboară chiar la picioarele tale?

Ce fel de avion este acesta, modern și rapid sau pătat și vechi – răspunsul la această întrebare vă va spune în ce stare vă aflați acum în viață.

Și, în sfârșit, a vedea un avion într-un vis poate însemna pur și simplu că este timpul să iei o vacanță.