Văzându-ți moartea într-un vis

De ce visezi la moarte

Psihologul, în raționamentul său pe tema viselor, s-a bazat pe concluziile celebrului medic, alchimist și filozof renascentist elvețian Paracelsus. El a sfătuit să fie atent la ceea ce raportează morții într-un vis. Omul de știință credea că umbra unei rude decedate pur și simplu trezește părți latente ale creierului și scoate la iveală cunoștințele ascunse acolo. Aceasta este singura formă de informație pe care o poate percepe un creier care se odihnește. După cum au arătat observațiile lui Paracelsus, sfaturile primite de la morți au ajutat cu adevărat. Prin urmare, Miller acordă o atenție deosebită nu morții ca atare (o consideră un semn de încercări și pierderi grave), ci conversațiilor cu oamenii după moartea lor.

Vocea unui prieten mort avertizează despre vești proaste; tată – despre intrigi, nevoia de a proteja o reputație și de a gândi cu atenție toți pașii tăi într-o nouă afacere; mame despre problemele de sănătate și consecințele negative ale obiceiurilor proaste; frate – despre problemele unuia dintre cei dragi, nu le refuza ajutor și simpatie.

Dacă după moarte o persoană încearcă să obțină un fel de promisiune de la tine, atunci ia asta ca pe o chemare de a te înveseli, de a nu te încuraja și de a nu ignora sfaturile înțelepte.

Vanga consideră propria moarte într-un vis un simbol al unei vieți fericite și lungi alături de o persoană iubită. În general, astfel de vise sunt văzute de către mesagerii lui Dumnezeu de pe Pământ.

Moartea unei persoane importante pentru lume sugerează că una dintre țări va fi condusă de un conducător înțelept. Datorită lui, omenirea va opri războaiele și va înceta să se blesteme reciproc, iar diferitele națiuni își vor găsi în sfârșit înțelegerea reciprocă.

Te vei confrunta cu o nedreptate flagrantă dacă o persoană grav bolnavă nu își revine într-un vis. Te vei confrunta cu o alegere dificilă: fă ceea ce îți este benefic, alți oameni vor avea de suferit. Vanga instruiește – decizia ta va afecta mântuirea sufletului.

Ciuma umană într-un vis se va transforma într-o epidemie în realitate. O boală teribilă va aduce milioane de vieți înainte să se găsească un leac. Apropo, va fi inventat de un om de știință care nu fusese niciodată luat în considerare sau ascultat până acum.

Moartea însoțită de suferință este prevestitorul războiului nuclear. Va fi provocat de liderul uneia dintre țările europene. O mare stare va pieri, iar cei care supraviețuiesc în mod miraculos își vor încheia călătoria pământească în agonie.

Moartea clinică avertizează că vechii tăi prieteni creează un plan în secret de la tine. Când vine vorba de viață, interesele tale pot avea de suferit.

Teologii islamici oferă o varietate de interpretări și uneori foarte vagi ale viselor despre moarte. Prin urmare, este mai bine să vă familiarizați cu toate explicațiile și să înțelegeți care este cel mai potrivit pentru situația dvs. de viață.

Moartea poate indica pierderea unei surse de plăcere; la o viață de prosperitate pentru cei săraci și o existență săracă pentru cei bogați; despre importanța pocăinței și a faptelor bune pentru a pleca liniștit într-o altă lume; la frică, groază și dușmănie; într-o călătorie; pentru liniște și relaxare.

Contează a cui moarte a fost visată. Proprietar – la longevitate; alima (domnul musulman) – la inovațiile legate de religie; părinţii – la sărăcie; soții – la pierderea interesului pentru viață; imam – la devastarea în locurile lor natale (ciucrata este simbolizată și de un număr mare de decese); străin – din păcate despre ceva semnificativ. Dar cine moare în vis, dacă acest lucru se întâmplă prin înec, atunci persoana se îneacă în păcatele sale. Dacă stă goală pe pământ, atunci această persoană va fi frâută sau va avea mare nevoie de ceva. Iar dacă defunctul este spălat și învelit într-un giulgiu, el va avea succes în treburile lumești, dar în sfera spirituală sau religioasă va începe să experimenteze o criză.

Se poate întâmpla ca într-un vis după moarte o persoană să prindă viață. Dacă ești tu însuți, atunci vei păcătui și atunci te vei pocăi foarte mult. Dacă reușești să readuci la viață decedatul, atunci datorită influenței tale, un evreu, un creștin sau un ateu se va converti la islam. Învierea multor morți înseamnă că vei ghida întregul popor adevărat pe cale.

Psihanalistul asociază în mod tradițional această categorie de vise cu subconștientul, dar spre deosebire de multe dintre celelalte interpretări ale sale, el nu o asociază cu sfera sexuală.

Visele despre moarte pot fi împărțite în două mari grupuri:

despre propria ta moarte. Asta înseamnă că mintea ta este condusă de temeri. Din cauza lor, viața pare mai tristă și lipsită de sens decât este în realitate. Freud sfătuiește să renunțe la fatalism și să analizeze tot ce se întâmplă. În orice caz, mai întâi găsiți, dacă nu pozitive, atunci momente utile;

– despre plecarea rudelor sau a cunoștințelor. Dacă un eveniment din vis te-a atins, te-ai îngrijorat și plâns, atunci la nivel subconștient îți dorești ca această persoană să moară. Această imagine vine cel mai adesea copiilor sau naturii infantile. Dacă, din cauza morții altei persoane, nu ai vărsat o lacrimă, aceasta reflectă și dorințele tale ascunse, dar ale unui plan complet diferit, de exemplu, despre o întâlnire sau o comunicare mai strânsă.

De ce să visezi la propria ta moarte?

Dacă ai visat că ai murit – nu te grăbi să te superi. În schimb, interesează-te de ce se visează o astfel de groază. Potrivit celor mai populare cărți de vis, moartea ta văzută într-un vis este un semn că vei trăi fericiți pentru totdeauna. Desigur, multe nuanțe de interpretare depind de detaliile visului. Prin urmare, cu cât vă amintiți mai bine visul, cu atât interpretarea va fi mai bună.

Cele mai importante caracteristici

Ai visat că ești mort și din groază ai uitat detaliile morții tale? Tot ce vă puteți aminti este doar un episod anume? Nu fi suparat! Orice carte de vis poate contura pe scurt esența a ceea ce îți rezervă soarta.

 • A muri într-un vis – la o viață fericită.
 • Să-ți vezi moartea în viitor este o cale lungă de viață.
 • A muri pentru o altă persoană înseamnă a reevalua și a prioritiza.
 • Supraviețuiește morții clinice – pentru a te schimba.
 • Aflați data morții voastre – încercați să evitați pericolul în această zi.
 • Pregătiți-vă pentru moarte – pentru dezamăgire și descurajare.

Citeste mai mult:  De ce visezi să faci poze cu morții

Sonnik Miller

Fiind unul dintre cei mai precisi interpreți ai viselor nocturne, cartea de vis a lui Miller oferă următoarea interpretare a viselor în care o persoană își vede moartea: aruncați o privire atentă la cei care sunt în apropiere. Moartea este un simbol al renașterii, iar o moarte visată este o tranziție la un nou nivel în relațiile cu cineva apropiat.

Cauza morții, ca simbol al fericirii schimbătoare

Dacă visezi dintr-o dată la propria ta moarte într-un accident de avion, atunci fii pregătit pentru schimbările pe care le-ai dorit atât de mult. Arde în foc – la izbucnirile de agresiune care emană de la tine, cartea de vis din est profetizează.

Ți-ai văzut propria moarte într-un accident de mașină într-un vis? Interpretarea somnului vă va mulțumi: veți îndeplini sarcinile planificate fără prea mult efort. Dar dacă ai visat că ai murit într-un accident de cale ferată și vezi un cadavru, în plus, al tău, atunci pregătește-te pentru o scădere bruscă a energiei și a optimismului.

A muri „in absentia” – la o veste importanta

Dacă s-a întâmplat să fi auzit vestea morții tale, atunci în realitate vei primi niște vești. Vestea a fost primită de la un prieten – așteptați-vă la o veste bună, dar a auzi o astfel de veste de la un străin este o veste proastă.

Este un vis că cineva a aflat că ești o persoană moartă și a spus tuturor despre asta? Asta înseamnă că un prieten te va ajuta cu recomandări bune. A afla că inamicul răspândește zvonuri că nu ești în viață este un semn rău, ceea ce înseamnă bârfă, supără Cartea de vis a femeilor.

Inexistența și învierea sau renașterea speranței

Cei care s-a întâmplat să-și experimenteze moartea și învierea într-un vis pot fi invidiați, deoarece un astfel de vis promite, conform cărții de vis a domnișoarei Hasse, reluarea unei relații importante. În general, moartea și învierea ulterioară este întotdeauna un simbol bun, care denotă „nemurirea” a ceva valoros: relații, prosperitate, succes.

Este un vis că premonițiile nu v-au dezamăgit și că ați înviat din morți, în ciuda predicției de rău augur despre distrugerea completă atât a cărnii, cât și a sufletului? Acesta este un vis de avertizare. Asigurați-vă că niciun străin nu are acces la secretele și secretele dvs. Și dacă nu ai ascultat premoniții și ai fi fost la înălțimea așteptărilor inamicului, care spera că nu vei putea renaște, riști să cazi într-o situație absurdă.

Alege-ți visul

De ce visezi la moartea unui prieten?

De ce visezi la propria ta moarte?

De ce visezi la moartea unui soț?

De ce visezi la moartea unei rude?

De ce visezi la moartea unui prieten?

De ce visezi la moartea unui frate?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

De ce să visezi la moartea ta

Frica de moarte este inerentă tuturor oamenilor într-o măsură sau alta. Acest lucru nu înseamnă că o persoană ar trebui să se gândească la asta tot timpul, dar din când în când este dificil să scapi de gândurile dureroase. Nu este surprinzător că, după ce și-au văzut propria moarte în vise, mulți încep să caute un semn secret în aceasta și se întreabă de ce visează propria lor moarte în vis. În articol, vom lua în considerare modul în care psihologii consideră că o persoană a visat să moară într-un vis și, de asemenea, de ce acesta este un vis, potrivit diverșilor interpreți.

Subconştient

Dacă vorbim despre nivelul subconștientului, nu este greu să răspundem la întrebarea de ce se visează propria moarte într-un vis. Cel mai adesea, asta înseamnă că ți-e frică de ceva. Să te vezi anticipând o moarte iminentă și, în același timp, să te temi de ea, este un semn că în realitate nu ești sigur de propriile decizii. Cel mai probabil, ai regretat alegerea pe care ai făcut-o, pentru că ți-ar putea face rău. Acum nimic nu poate fi schimbat, așa că vedeți singura cale de ieșire în a scăpa din situația problemă.

Psihologii cred, de asemenea, că un vis vorbește despre instabilitatea ta morală. Nu poți să iei nicio decizie importantă și să o amâni constant. Ceilalți oameni pot face stropi, invocând angajare, dar este greu să te minți pe tine însuți. Înțelegi că este timpul să te ocupi de lucruri, altfel nu vei putea continua să te dezvolți.

Carte de vis popular

În interpretul clasic, aceeași imagine poate prezice mai multe scenarii diferite simultan:

 • să-ți vezi înmormântarea – vei câștiga bogății neașteptate;
 • dacă ai murit, dar ai înviat aproape imediat, atunci în lumea reală vei reuși. Este un simbol al renașterii și al victoriei asupra dușmanilor. Dacă aveți treburi neterminate, acum este momentul să le finalizați;
 • în cazurile în care un vis îți provoacă anxietate subconștientă, aceasta semnalează suspiciunea și neîncrederea cu care tratezi alte persoane;
 • cartea de vis promite ani lungi de viață unei persoane care s-a văzut murind;
 • dacă vezi că ai murit și apoi urmărești înmormântarea din lateral, acesta este un simbol al modului în care decurge viața ta. Aruncă o privire mai atentă la cei pe care îi vezi în acest moment – se vor dovedi a fi cei mai fideli prieteni. De asemenea, este posibil ca în viitorul apropiat să vă întâlniți cu rude sau prieteni pe care nu i-ați mai văzut de mult;
 • când un accident mortal sau sinucidere apare într-un vis, vei avea noroc în toate. Acest lucru nu se aplică situațiilor în care sunteți ucis. Aruncă o privire mai atentă la cel care a comis crima – poate că această persoană se află în mediul tău și chiar a plănuit răul;
 • Vederea nocturnă prezice, de asemenea, primirea de știri și rezolvarea cu succes a disputelor cu cei dragi.

Citeste mai mult:  De ce visează nits

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit interpretului psihanalistului, imaginea pe care o vedeți sugerează că sunteți prea lăsat de panică și negativitate. Ești o persoană care este îngrozită chiar și cu dificultăți minore. Micile probleme ți se par sfârșitul lumii, pentru că ești obișnuit să vezi totul într-o lumină proastă. Din cauza acestei calități, nu te poți bucura pur și simplu de viață, pentru că întotdeauna ți se pare că ceva rău este pe cale să se întâmple. Trebuie să-ți reconsideri atitudinea față de realitate dacă nu vrei ca alții să se îndepărteze complet de tine.

Sonnik Miller

Miller a privit visele astfel:

 • dacă te vezi mort, ar trebui să acorzi mai multă atenție cuvintelor și acțiunilor tale. Cu acțiuni neglijente, poți distruge tot ceea ce ai creat atât de mult timp. Reputația ta este în joc, dar numai dacă nu îți reconsideri stilul de comunicare cu ceilalți;
 • a simți moartea care se apropie – la faptul că în lumea reală te împotriști împlinirii datoriei cu toată puterea. Nu faci nimic, dar, ca urmare, suferi nu numai pe tine însuți, ci și răni pe oameni care îți sunt dragi;
 • dacă într-un vis simți o dorință irezistibilă de a părăsi lumea muritorilor sau de a încerca să te sinucizi, atunci nu ești în cea mai bună formă acum. Ești obosit, deprimat și incapabil să faci față adversității. Trebuie să câștigi putere pentru continuarea luptei, așa că ia o pauză de la toate treburile tale și odihnește-te.

Dream Vanga

Interpretul clarvăzător nu interpretează întotdeauna ceea ce vede din punct de vedere negativ. Vanga credea că oamenii care își văd propria moarte în viziunea de noapte pot conta de fapt pe o viață lungă și fericită. De asemenea, această imagine promite bunăstare materială, iar pentru cei singuri – o întâlnire cu alesul inimii.

În plus, clarvăzătorul a asociat visul cu manifestarea talentelor speciale ale persoanei adormite. În unele cazuri, asta înseamnă că ești mesagerul lui Dumnezeu pe pământ, chemat să faci fapte bune.

Dar să te vezi într-o stare de moarte clinică este un simbol al faptului că nu-ți poți înțelege propriul suflet. Ești în limb. Dușmanii încearcă să vă facă rău, iar acest lucru vă împiedică să vedeți adevărul. Visul avertizează că dușmanii sunt foarte aproape de tine, așa că aruncați o privire mai atentă la cei pe care îi considerați rude.

Interpretarea viselor lui Loff

Interpretarea lui Loff este legată de sensul imaginii morții pentru visător. Dacă simți că ești amorțit și ca și cum ți-ai urmări moartea dintr-o parte, atunci îți este frică de orice pericol din lumea reală. Trebuie să apelați la subconștient pentru a determina sursa amenințării și a scăpa de ea.

Pe de altă parte, imaginea de noapte poate fi un fel de întruchipare a morții psihologice. Aceasta vorbește despre deșertăciunea speranțelor, finalizarea unei etape importante a vieții, sfârșitul căii. Consultați-vă sentimentele în momentul vederii nocturne. Ai experimentat dezamăgire, anxietate, eliberare? Emoțiile vor fi cheia care va deschide calea către subconștientul tău.

Fiul lui Nostradamus

Potrivit predictorului, imaginea văzută într-un vis nu are o conotație negativă. Chiar dacă ți-e frică, nu ar trebui să consideri un vis drept un semnal al morții iminente. Dimpotrivă, Nostradamus credea că o astfel de viziune pentru o persoană adormită indică faptul că va trăi mult timp și nu va cunoaște nevoia și nenorocirea. Nu ai de ce să te temi.

Un vis este considerat un semn rău în care te vezi murind de o moarte lungă și dureroasă. Acesta este un avertisment că vei întâlni o persoană rea care îți va aduce durere și suferință. În unele cazuri, ceea ce vezi avertizează asupra unui pericol grav. S-ar putea să întâlnești un adevărat maniac, așa că fii vigilent.

Dacă vă urmăriți propria moarte clinică din exterior, atunci vă veți confrunta cu probleme. La orizont se profilează evenimente care îți vor schimba complet viața pentru o perioadă lungă de timp. Trebuie să depui toate eforturile pentru a readuce situația pe drumul cel bun.

Dream interpretare Tsvetkova

Potrivit acestui interpret, pentru a vedea cum mori tu – pentru a primi vești bune, un fel de eveniment vesel și, în general, noroc în afaceri. De ce să visezi la moartea altcuiva într-un vis – și la bucurie. Dacă ai văzut că moartea te-a cuprins acasă, atunci pregătește-te de călătorie, dacă altundeva, te vei întoarce acasă. A vedea că ești îngropat înseamnă a primi profit financiar. Dacă pământul apasă tare, vor fi mulți bani.

De ce să visezi la propria ta moarte în coșmaruri?

Moartea într-un vis are în cele mai multe cazuri un sens pozitiv, inclusiv propria ta moarte și chiar propria ta înmormântare. De regulă, un astfel de vis promite sănătate și longevitate bună, dar există și interpretări mai puțin optimiste ale ceea ce înseamnă propria moarte într-un vis.

Am murit într-un vis: sensul viziunii

Sonnik Miller

Moartea in vis indică sentimentele interioare, la bătălia viziunilor și judecăților despre lume din interiorul unei persoane. De regulă, un vis prezice un moment de criză în viață, când o persoană s-a rătăcit și nu poate distinge rău de bine, util de dăunător.

Vezi cum rudele plâng la sicriul visătorului, indică relația sa fragilă cu rudele, la certuri și reproșuri constante în relațiile cu rudele. Un astfel de vis sugerează că visătorul trebuie să-și schimbe atitudinea față de cei dragi, altfel riscă să fie lăsat în pace.

Interpretarea viselor lui Veles

Moartea sau înmormântarea ta într-un vis oferă o viață lungă și prosperă unei persoane. A te vedea într-un sicriu prezice o recuperare rapidă pentru persoanele bolnave și o perioadă activă în viață pentru oamenii sănătoși.

Dream interpretare Tsvetkova

Moartea proprie într-un vis este un semn favorabil. Pentru o femeie, un astfel de vis prevestește o sarcină precoce dorită.. Dacă o femeie însărcinată are un astfel de vis, aceasta sugerează că toate temerile ei sunt nefondate și că în curând va naște un copil sănătos și puternic.

Citeste mai mult:  Mănânc pește fiert într-un vis

Să mori pe masa doctorului în vis prevestește o mutare rapidă, o schimbare de reședință. De asemenea, visul indică faptul că nimeni nu poate fi de încredere – există o mare probabilitate de trădare de către cei dragi.

Cartea de vis a Ucrainei

Am visat cum cineva într-un vis îl informează pe visător despre propria sa moarte – în viața unei persoane adormite, va veni în sfârșit o perioadă strălucitoare și fericită fara probleme si necazuri. A te vedea mort într-un sicriu înseamnă a trăi o viață lungă fără boală.

Interpretarea viselor din secolul 21

Dacă o femeie a visat că trebuie să moară – acest lucru prevestește în realitate schimbări favorabile în viață – bogăție, prosperitate și succes. Dacă dintr-o dată ți-ai văzut propria înviere într-un vis, asta înseamnă începutul unei noi perioade în viața ta.

Interpretarea visului lui Jung

Moartea sa într-un vis indică schimbări adverse ale corpului uman – boli, surmenaj cronic, durere persistentă, depresie iminentă. Acesta este un vis complet normal – fiecare persoană cel puțin o dată în viață visează la propria înmormântare sau la moarte.

Un astfel de vis înseamnă conștientizarea unei persoane despre propria sa moarte, reflectată astfel într-un vis. De asemenea un vis indică dorința unei persoane de a se dezvolta, a învăța ceva nou, o tendință spre perfecționism.

Carte de vis franceză

propria moarte în vis indică o boală care se dezvoltă în organism. Este necesar să ascultați „semnalele” corpului dumneavoastră și să consultați un medic. Visul îți amintește că trebuie să ai grijă de tine și nu doar de oamenii din jurul tău.

Interpretarea viselor lui Fedorovskaya

Moartea ta în vis prezice un eveniment fericitprimind o mulțime de emoții pozitive. Pentru o fată, un vis indică probabilitatea căsătoriei ei iminente, iar pentru un bărbat căsătorit, promite succes în domeniul profesional. Un astfel de complot este deosebit de favorabil pentru personalul militar.

Cartea de vis acasă

Un vis al propriei morți prezice unei persoane o viață lungă și o sănătate bună și indică renașterea interioară, spirituală, a persoanei adormite. Cursul actual al evenimentelor a încetat să-l mulțumească pe visător, iar el este matur în interior pentru a schimba totul.

Interpretarea visului Hasse

Mori o moarte violentă într-un vis indică un pericol grav în realitate – în următoarele zile, visătorul trebuie să fie atent și atent, mai ales pe drum. Dacă visătorul a murit dintr-o eroare medicală într-un vis, aceasta înseamnă infidelitatea celei de-a doua reprize sau trădarea prietenilor.

Vezi datele morții pe piatra ta funerară spune că un eveniment important va avea loc în această zi în viața visătorului.

Înmormântare de vis

Propria înmormântare într-un vis oferă o reconciliere timpurie cu o persoană, un eveniment vesel timpuriu, inclusiv un eveniment festiv. A-ți vedea înmormântarea pe vreme caldă și însorită înseamnă că visătorul va avea o viață lungă, fericită, fără durere și necazuri. Dacă înmormântarea a avut loc pe vreme înnorată, mohorâtă, atunci aceasta promite boală și vești neplăcute.

Pregătirea unui mormânt pentru o înmormântare prevestește mutare într-o casă nouă, schimbare de reședință. A vă vedea înmormântarea din lateral indică o călătorie viitoare sau, dacă visătorul este departe de casă, o întoarcere în țara natală.

Dacă oamenii au plâns mult la o înmormântare, asta indică intrigile dușmanilor și ale criticilor plini de rău în realitate. A fi îngropat de viu într-un vis înseamnă că visătorul face greșeli ireparabile, pe care le regretă foarte mult. Dacă visătorul s-a ridicat în timpul serviciului de înmormântare din sicriu, atunci, în realitate, va putea face față tuturor problemelor și necazurilor care au căzut asupra lui.

Să fii prezent la trezi și să te vezi mort din lateral – acesta este un semn de mare noroc și succes, primind profit la întâmplare, gratuit. Adunarea oaspeților pentru propria dvs. trezire indică o căsătorie de comoditate, găsirea unei ieșiri dintr-o situație fără speranță.

Întins nemișcat într-un sicriu, dar înțelegerea a tot ceea ce se întâmplă în jur, indică relații de familie nefavorabile, certuri cu cei dragi și conflicte cu rudele în privința moștenirii.

Toată lumea știe faimoasa poveste despre Abraham Lincoln, care și-a visat propria moarte și a fost ulterior asasinat. Pe baza acestui fapt, se poate spune că un astfel de vis poate fi într-adevăr profetic pentru cineva. Și ce altceva poate visa la moartea propriei persoane? Răspunsul la această întrebare este ambiguu, fiecare poate visa ceva propriu.

Cu toate acestea, unele imagini sunt considerate vestigii ale unei morți iminente – aceștia sunt oameni morți, care le cheamă, cimitire și toate atributele asociate cu moartea.

Suflet mort: ce înseamnă?

A-ți vedea sufletul separat de corp indică faptul că în realitate o persoană a trăit o experiență nouă, incomparabilă. Poate că persoana a început să profeseze o altă religie sau s-a alăturat culturii unei alte naționalități.

Să-ți vezi sufletul mort spune asta visătorul a încălcat normele și fundamentele morale, iar acum se confruntă cu o pedeapsă teribilă. Visul prevestește și moartea reală a visătorului, în pregătirea propriei sale morți. Adesea, astfel de vise vin la credincioși, la oameni extrem de morali.

Data morții mele

Văzând data morții pe o piatră funerară prevestește schimbări iminente în viață. Merită să ne amintim acest număr – un eveniment important va avea loc în această zi, care va avea un impact mare asupra vieții viitoare a unei persoane.

Până la data morții indicată în vis visătorului este necesar să finalizeze munca începută, să facă ceea ce încearcă de mult. În plus, data morții poate fi un șir de numere câștigătoare la loterie.

O femeie află într-un vis data propriei morți anunță o schimbare în viața ei personală. Dacă are copii, atunci va avea loc în curând o întorsătură bruscă în viața lor, despre care mama nu va ști imediat.

Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „De ce visați la moarte?”: