Văzând un fost iubit într-un vis

Fost iubit

Interpretarea viselor Fost iubit ai visat de ce fostul iubit visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un fost iubit într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Fostul iubit, soț

Un fost tânăr sau fost soț care a apărut într-un vis simbolizează pasiunea ta excesivă pentru trecut.

Acesta este ceea ce te împiedică să mergi înainte, să te dezvolți ca persoană; fosta iubire nu vrea să lase loc iubirii adevărate un loc în inima ta.

Visul în care te-ai despărțit de această persoană sugerează că a sosit timpul pentru o schimbare a priorităților, prăbușirea unor foste idealuri.

După acest audit intern, lucrurile vor merge mult mai bine pentru tine și în toate domeniile vieții.

Interpretarea viselor – Fostă iubită, soție

Visul în care a apărut fostul tău iubit sugerează că trecutul încă trăiește în inima ta, deși poți evita cu grijă să-l amintești.

Aștepți ca ceva să se schimbe în bine în viața ta, visând în secret la întoarcerea zilelor strălucitoare și vesele trecute și fără să faci nimic.

Visul îți spune: nu mai aștepta vremea de la mare, fii mai activ și cu siguranță norocul îți va zâmbi.

Dacă ai visat că fostul tău a murit, asta înseamnă că o nouă perioadă va începe în viața ta foarte curând.

Deși este dificil de spus cât de favorabil va fi.

Cu toate acestea, este absolut sigur că nu te vei plictisi; pur și simplu nu veți avea timp să vă răsfățați cu amintiri, oricare ar fi acestea – plăcute sau invers.

Interpretarea viselor – Iubit

Să-l vezi într-un vis pe iubitul tău, care, într-un halat negru, trece, uitându-te la tine cu reproș și tristețe, în realitate acest lucru prevestește o răcire a sentimentelor prietenești.

Dansează într-un vis cu iubitul tău – în viața reală, atrageți atenția multor bărbați. A vedea un iubit dansând cu altul – doar rezistența și un comportament plin de tact vă pot aduce succesul dorit.

Să-ți cântărești iubitul pe cântar într-un vis – în realitate pentru a descoperi noi virtuți în el și, cel mai important – pentru a te asigura de sinceritatea și devotamentul lui.

Pentru ca o tânără să-și vadă iubitul într-un vis îmbătrânit – la posibila pierdere a lui în realitate și imaginați-vă că îl veți pleca la război, ceea ce înseamnă că în viața reală îl veți recunoaște din partea negativă.

Dacă te tratează cu fructe exotice, atunci în realitate va încerca să te subjugă complet influenței sale. Dacă îl aștepți pe o peluză verde, atunci aspirațiile tale pentru bogăție și o căsnicie profitabilă se vor împlini.

Văzându-l într-un vis într-o formă inestetică – la o căsnicie de succes, dacă este scris frumos – în realitate, vei fi dezamăgit de alegerea ta înainte de a te lega în căsătorie. Să-l vezi bolnav sau suferind – în viața ta de familie, bucuriile și necazurile se vor înlocui într-o serie nesfârșită.

Văzându-l mort – în curând va apărea o serie de eșecuri și îndoieli în viața ta, care va dura mult timp.

Dacă visezi că iubitul tău îți dă perle, atunci acest lucru arată unei fete tinere că un mire iubitor și credincios va fi complet lipsit de gelozie, crezând că este o forță distructivă; pentru femeile căsătorite, un astfel de vis oferă distracție și o mare varietate de plăceri.

Să visezi la iubita ta în hainele unui prizonier – vei avea motive să te îndoiești de adevărul iubirii lui pentru tine. A visa că iubitul tău joacă cărți înseamnă a-i pune la îndoială bunele intenții față de tine.

Să visezi că te privește cumva cu nebunie – vei fi în pericol să-ți pierzi reputația. Dacă într-un vis pare foarte dulce și galant – la o căsnicie rapidă și de succes. Odihnindu-te într-un balansoar – raiul pe pământ te așteaptă.

Îmbrăcat în dantelă – fidelitate în dragoste și îmbunătățirea poziției tale în societate.

Dacă visezi că stai cu iubitul tău pe verandă, atunci te îndoiești implicit de decența lui. Consideră-l un mincinos în același timp – mai bine ai grijă de tine, indiferent de modul în care comportamentul tău duce la pierderea celui mai bun prieten al tău.

Dacă într-un vis returnează medalionul pe care l-ai dat, vei fi dezamăgit: bărbatul pe care îl iubești te va supăra cu actul său incorect în realitate.

A visa că se droghează, explicând că este dezamăgit de viață, înseamnă eșecuri viitoare în afaceri și pierderea unui prieten.

Pentru o fată tânără, a lua cina în compania iubitului ei înseamnă, dacă nu o rupere completă cu el, atunci o ceartă majoră.

Dacă te îmbrățișează, acesta este și un prevestitor al unei certuri sau al unei boli. Dacă îl îmbrățișați cu un sentiment de bucurie care debordează, un astfel de vis vă oferă fericire.

Dacă îndrăgostiții își văd într-un vis iubitul suferind de paralizie, asta înseamnă că nemulțumirea într-o relație le poate distruge fericirea.

Fiind cu iubitul tău într-o peșteră misterioasă – te vei îndrăgosti de o persoană dezonorantă și, prin urmare, vei submina încrederea prietenilor tăi în tine.

Dacă o domnișoară visează că iubitul ei fie ară pământul, fie sapă în el cu o lopată, va obține un soț minunat și demn, iar bucuria ei va fi profundă și de durată.

Să-ți săruți iubitul în întuneric prezintă pericol și flirt cu ceilalți, iar în lumină – nici măcar nu-i vei da un motiv să te îndoiești de dragostea ta pentru el.

Pentru a vedea că un rival îl sărută – ești în pericol să pierzi respectul iubitului tău.

Interpretarea viselor – Iubit

Interpretarea viselor – Iubit

Un bărbat vede o fată atrăgătoare și prietenoasă într-un vis și știe că este iubita lui – o căsnicie fericită îl așteaptă pe acest bărbat.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor a cadavrelor umane

Iubitul într-un vis este neprietenos și nesimțitor, poate sumbru sau chiar sumbru – bărbatul a făcut o alegere greșită; acea fată sau tânără cu care își petrece acum timp se va plictisi de el înainte de a decide să-și conecteze soarta cu ea.

Iubitul pare să fie bolnav; este palidă, are o grimasă dureroasă – viața de căsătorie care-l așteaptă pe acest bărbat nu poate fi numită fericită; la început vor fi câteva zile de fericire, dar apoi se vor întinde ani lungi de dor; farmecul va trece rapid și amândoi își vor da seama că nu se potrivesc unul pentru celălalt și nu vor îndrăzni să rupă relația.

Iubitul visează să fie mort – pentru o perioadă destul de lungă de timp vei fi chinuit de îndoieli cu privire la cutare sau cutare cont; îți va fi dificil să iei o decizie; afacerea ta va eșua.

Interpretarea viselor – Iubit

Iubit – Străin – ești nemulțumit din punct de vedere emoțional, dar este mai bine să nu-ți arunci sentimentele asupra unui animal de companie, ci să-l folosești în scopul propus.

O cunoștință în rolul unui iubit este o imagine a „prințului” tău imaginar, pe care nu ai văzut-o în realitate la cunoștința ta.

Iubit în viață – un vis amintește de unele probleme nerezolvate cu el (ea).

Interpretarea viselor – Iubit sau iubit

Dacă o femeie își visează iubitul într-o formă inestetică, va fi dezamăgită de el.

Dacă un bărbat își visează iubitul și într-o formă inestetică, aceasta este o căsnicie lungă și fericită.

Despre ce viseaza fostul tip?

Un vis despre un fost iubit înseamnă că, în realitate, îți este dor de el și visezi la o reuniune. De asemenea, un astfel de vis poate indica faptul că, în comunicarea cu alesul tău actual, experimentezi o neînțelegere și prevesti o pauză.

Dacă te îndoiești că despărțirea de un fost iubit a fost decizia corectă, reevaluează-ți relația și cântărește evenimentele pozitive și negative.

Sărut cu fostul iubit

Dacă ai avut un sărut cu un fost iubit, atunci în curând se vor întâmpla evenimente imprevizibile în viața ta. Surprizele vor fi pozitive și vă vor umple de bucurie.

Sex cu un fost iubit

Sexul cu un fost iubit visează la certuri și conflicte. Relația ta se va înrăutăți și se va transforma în dușmănie.

Încearcă să limitezi comunicarea cu fostul tău iubit. Acest lucru vă va scuti de rezolvarea relațiilor și a scandalurilor.

Reconciliere cu un fost iubit

Reconcilierea cu un fost iubit într-un vis, conform cărții de vis, înseamnă a primi vești de la el. Astfel de știri vor trezi vechi sentimente și te pot împinge la un act neplăcut.

Nu lăsa emoțiile tale să preia controlul. Evitați să faceți lucruri pe care le puteți regreta ulterior.

Căsătorirea cu un fost iubit

O nuntă cu un fost iubit într-un vis este un semn negativ. În viitorul apropiat, vă așteaptă necazuri și griji. Iubitul tău actual va deveni probabil sursa lor.

Conversație cu un fost iubit

O conversație cu un fost iubit într-un vis înseamnă că în curând se va face simțit și va cere reluarea relațiilor. De asemenea, un astfel de vis indică faptul că nu poți scăpa de gândurile despre fostul tău iubit, nu poți să te învinuiești că te-ai despărțit și să vrei să-l returnezi.

Încercați să scăpați de gândurile despre fostul iubit – vor fi un obstacol în drumul spre începerea unei noi relații și crearea unei familii.

Moartea unui fost iubit

Moartea unui fost iubit într-un vis este un semn bun. Un astfel de vis prezice o căsătorie de succes cu un bărbat demn și o maternitate fericită.

Fii deschis către o nouă iubire. Aruncă o privire mai atentă la fanii tăi – printre aceștia se află viitorul tău partener de viață.

Întâlnire cu un fost iubit

Întâlnirea unui fost iubit într-o carte de vis înseamnă că ești deschis către noi relații. În curând va apărea în viața ta o persoană dragă, lângă care te vei simți fericit.

Luptă cu fostul iubit

O ceartă cu un fost iubit într-un complot de vis oferă noroc în domeniul iubirii. Veți întâlni o persoană interesantă. Între voi vor apărea sentimente reciproce și vor apărea relații armonioase.

Fost iubit beat

Un fost iubit beat într-un vis înseamnă că acum trece printr-o perioadă dificilă și este în pragul epuizării emoționale.

Dacă încă ești prieten cu fostul tău, sună-l și oferă sprijinul tău. El va fi bucuros să vă ajute și vă va răspunde atunci când vă aflați într-o situație similară.

Fostul iubit conform cărții de vis a lui Freud

Un vis în care o fată își întâlnește fostul iubit poate fi un prevestitor al unei certuri sau discordie cu un iubit adevărat. O ceartă poate apărea și din cauza faptului că o fată, neconștientă de gravitatea unui vis, îi va spune iubitului sau soțului ei despre asta și pentru că bărbatul ei simte instinctiv că se gândește la altceva, chiar dacă inconștient.

Sexul cu un fost iubit într-un vis simbolizează dorințe sexuale ascunse, nemulțumire conștientă sau inconștientă.

Adesea, un fost iubit care visează simbolizează începutul unei noi relații pentru o fată, o căsătorie timpurie sau o cerere în căsătorie.

Fostul iubit conform cărții de vis a lui Vanga

Din punctul de vedere al lui Vanga, totul înseamnă că a dispărut. Adică ceva care nu poate fi returnat sau nu trebuie returnat. Aceasta va deveni o povară sau un obstacol în formarea unei vieți noi, mai fericite.

Fost – la dor, suferință, dorința de a întoarce o iubire trecută sau o persoană plecată.

Dacă ai un vis în care tu și fostul tău iubit sunteți împreună și din nou fericiți, l-ați lăsat complet să plece și nu aveți niciun sentiment. Un astfel de vis poate fi un prevestitor al unei noi relații care se va dezvolta în căsătorie.

Un fost iubit visează adesea să se despartă de un iubit actual sau un obstacol din partea rudelor.

Fostul iubit conform Modern Dream Book

A vedea într-un vis oameni sau obiecte care se potrivesc definiției „fostului” înseamnă că nu totul a mers fără urmă.

Dacă într-un vis îl vezi pe fostul tău iubit, mai este loc în inima ta pentru el.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor bebe

Dacă în visul tău sunteți împreună, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat – în viața reală, durerea despărțirii a trecut în sfârșit.

Dacă ai visat că te întâlnești cu foștii colegi de clasă, colegi, colegi și așa mai departe, în viitorul apropiat vei auzi de la prietenul tău, care acum este departe.

Fostul iubit conform Cartea Viselor Femeilor

De ce o fată visează la un fost iubit care nu se gândește la el în realitate? Aceasta este o dorință subconștientă de a întoarce relația.

Dacă relația s-a încheiat din inițiativa ta, s-ar putea să te îndoiești dacă ai făcut ceea ce trebuie sau dacă motivul a fost suficient de bun.

Dacă motivul despărțirii a fost trădarea lui sau dorința de a te despărți de tine, experimentezi o dublă dorință de a fi din nou cu el și de a uita de el pentru totdeauna. În acest caz, este mai bine să acordați atenție vieții personale actuale, să faceți noi cunoștințe și să comunicați cu vechii prieteni.

Este de nedorit să rămâneți complet singur pentru o lungă perioadă de timp – acesta poate fi un imbold pentru a face o alegere greșită sau a lua o decizie care nu vă va afecta soarta în cel mai bun mod.

De ce visează fostul iubit: „Poate că aceasta este soarta?”

Așa că te-ai despărțit de persoana iubită și a trecut mult timp și, în sfârșit, te-ai liniștit… Dar într-o noapte frumoasă de lună la care ai visat EL – un fost iubit. Te trezești cu o sudoare rece (sau dormi dulce până dimineața – depinde deja de contextul visului) și alergi la cartea de vis. „Dacă aceasta este soarta și vom fi din nou împreună?” trece prin mintea majorității fetelor.

Este chiar așa, sau un vis despre un fost iubit ar putea însemna ceva mai profund? WANT.ua vă va spune de ce visează fostul bărbat!

FOSTA PERSOANE PREFERATĂ VISĂ: CARTEA DE VIS A LUI WANGI

Conform cărții de vis a lui Vanga, un fost iubit într-un vis este interpretat ca dor, suferință pentru o persoană care ți-a părăsit viața, dar îți este dor de el. Crezi că o reuniune este inevitabilă, așa că visezi la un fost iubit, vrei să crezi în ce este mai bun și nu poți pur și simplu să-l iei și să-l lași din viața ta. Recunoaște-te că încă ți-e dor de fostul tău, că încă mai înseamnă ceva pentru tine și că poate că nu este totul pierdut. Pe de altă parte, un vis poate prevesti o rupere cu iubitul tău actual, așa că nu te agăța.

LA CE VISEAȘTE FOSTEUL BĂUT PREFERIT: DUPA FREUD

Fondatorul psihanalizei este cunoscut pentru că vede nuanțe sexuale în orice. Deci, de exemplu, conform teoriei sale, a vedea un fost iubit într-un vis este o ceartă cu un iubit actual. Bătrânul Freud a insistat că scandalurile și discordia vor apărea din cauza comparației dintre băieții foști și actuali. Sub influența visului tău, poți să-ți împărtășești preocupările cu actualul tău iubit, să te certați cu el, fără să știi, pentru fleacuri și, în cele din urmă, despărțirea este inevitabilă. Singurul lucru pe care îl poți face este să uiți de visul tău, să nu te oprești pe interpretarea lui Freud și să trăiești pentru ziua de azi fără să te întorci în trecut.

CE VISEA FOSCUL TANAR: Cartea de vis a lui Loff

Dacă crezi cartea de vis a lui Loff, este regretabil să vezi un fost tânăr într-un vis. Când te căsătorești cu un fost iubit, fii sigur că vor apărea mari necazuri în viața ta. Daca un fost iubit iti marturiseste dragostea, asteapta-te la surprize neplacute. Dar dacă un fost tânăr se căsătorește sau își mărturisește dragostea unei alte fete, s-ar putea să-ți faci noi prieteni buni sau să ierți pe cineva. În cazul morții unui fost iubit în visul tău, cel mai probabil te vei căsători în curând și vei avea un copil.

VISĂ FOSTE PERSOANE PREFERATE: CARTEA DE VIS A LUI MILLER

Potrivit lui Miller, o fostă persoană iubită visează la schimbări viitoare. Schimbările în viață pot fi atât pozitive, cât și negative. Daca ai visat ca te-ai reunit cu un fost iubit, in viata reala asta ar putea insemna o situatie legata de o fosta relatie. Un sărut cu un fost iubit visează la un eveniment plăcut și neașteptat, iar sexul cu el – la conflicte.

CE INSEAMNA DACA VISATI UN FOS BAT: CÂNTUL CĂLĂTORULUI

Un anume Wanderer interpretează primul într-un vis ca apariția unor noi relații în realitate. Înseamnă că te-ai răcit cu siguranță de relațiile anterioare, ai făcut alegerea potrivită și ești pregătit pentru bunăstare și fericire cu o altă persoană. Zâmbetul unui fost iubit într-un vis vorbește despre probleme de sănătate iminente sau cu un iubit actual (în acest caz, ar trebui doar să-ți asculți corpul).

CE VISEA FOSTEUL BĂUT PENTRU JOI: INTERPRETARE PE ZILE SĂPTĂMÂNIEI

De luni până marți: fostul iubit, în ciuda despărțirii, te respectă, îți dorește numai lucruri bune și nu spune nimic urât despre tine.

De marți până miercuri: un fost tânăr se gândește la tine, își amintește de relațiile trecute, regretă că s-a despărțit și te vrea înapoi.

De miercuri până joi: un fost iubit se gândește la tine, dar încearcă să uite cu ajutorul altor fete.

De joi până vineri: fostul iubit are sentimente pentru tine, poate chiar iubiri, de care sufera foarte mult si nu poate fi consolat in bratele altor fete.

De sâmbătă până duminică: fii vigilent, pentru că tipul inițiază o conversație serioasă cu tine despre nemulțumirile din trecut, subestimarile și cazurile restante.

Duminică până luni: fostul bărbat caută o întâlnire cu tine, vrea să vorbească și doar să vadă cum trăiești fără el.

LA CE VISEAȘTE FOTUL SOȚ

  1. A vedea un fost soț într-un vis înseamnă a înfrunta trecutul (orice) în viața reală. Puteți întâlni atât un fost soț, cât și prieteni pe care nu i-ați mai văzut de mult. Dacă ai visat că un bărbat vrea să se întoarcă la tine, în realitate poate fi, de fapt, el caută o întâlnire. Ai visat la o ceartă cu fostul tău soț, ceea ce înseamnă că au existat unele neînțelegeri între voi, din cauza cărora a existat o separare.
  2. Dacă ai visat la sex cu fostul tău soț, dar nu ai experimentat nicio plăcere, asta indică temperamentul tău, care interferează cu comunicarea cu oamenii din jurul tău. În cazul în care aproape l-ai sărutat în vis pe fostul tău soț, înseamnă că îți ascunzi sentimentele în viața reală, motiv pentru care ai o relație serioasă cu sexul opus.
  3. Să-ți vezi fostul soț beat într-un vis înseamnă comportamentul tău frivol în realitate. Fii atent, deoarece îți poți distruge serios reputația. Dacă vezi nunta fostului tău soț, înseamnă că în curând viața personală se va schimba dramatic (și nu ar trebui să excluzi posibilitatea de a te reuni cu fostul tău soț), și vei obține rezultatul dorit în orice afacere.
  4. A vedea un fost soț cu o nouă soție într-un vis înseamnă că s-ar putea să te trezești în curând într-o situație incomodă, așa că evită actele pripite și gândește-te la consecințe. Moartea unui fost soț – cel mai probabil vei deveni prieten apropiat cu el în viața reală. Dacă visezi că te căsătorești din nou cu fostul tău soț – ai necazuri – în viața reală vei avea necazuri grave, scandaluri și eșecuri în viața ta personală.

Citeste mai mult:  De ce o femeie în vârstă visează la sarcină

DE CE VISĂ EX-CORP

Multe fete cred naiv că tipul încă iubește, abia așteaptă să se întâlnească și să se reîntâlnească. De fapt, visele sunt o reflectare a dorințelor, fricilor sau experiențelor subconștiente, așa că cauza viselor despre trecut ar trebui căutată nu în magie, ci în sine. Mai des, foștii iubiți visează la fete care nu se pot împăca cu despărțirea. și gândește-te constant la vremurile când erau împreună. După ce a lăsat trecutul și s-a îndrăgostit din nou, cel mai probabil, fostul iubit nu va mai visa.

Uneori, foștii sunt visați ca o proiecție, adică. vrei să-l vezi pe tipul nou exact la fel ca pe cel vechi. Cauți în mod subconștient aceleași trăsături de aspect și caracter la noile cunoștințe și, dacă nu te potrivești, respingi pețitorii. Nici acest lucru nu este bine – toți oamenii sunt unici și nu există alții identici (chiar și gemenii sunt diferiți).

Dacă ți-ai cunoscut recent fostul, te-ai uitat la fotografii împreună sau ți-ai amintit despre mersul împreună, este logic să visezi la fostul tău. In afara de asta, visele despre relațiile anterioare sunt visate de fete care nu sunt mulțumite cu o nouă relație. Într-un vis, compari doi tipi, aranjezi „pro” și „contra”. Problema poate fi rezolvată prin aducerea tipului la o conversație sinceră, exprimându-și nemulțumirea față de ceea ce nu-ți place.

Care este visul unui fost iubit?

Visele sunt o cale de ieșire în lumea misteriosului și a secretului, adesea primește indicii despre acțiuni și situații viitoare care vor trebui depășite. Acest articol spune la ce visează fostul iubit.

Fost iubit conform cărții de vis a lui Miller

Privind un vis care îl implică pe fostul tău iubit înseamnă că până acum rănile inimii legate de despărțirea ta nu s-au vindecat. Și trebuie să mai treacă ceva timp.

Dacă vezi într-un vis că cuplul tău este împreună de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, atunci dragostea și afecțiunea au trecut, iar drumul către viitor este liber și plin de descoperiri și aventuri.

Dream Vanga

Judecând după părerea unui văzător de renume mondial, un fost tip iubit într-un vis înseamnă atașament față de această persoană, sentimente de nestins care încă te încălzesc din interior.

Cartea de vis a lui Freud: fostul iubit

Un vis care implică un astfel de personaj înseamnă că îți place să te întorci în trecut sau să regreti ceea ce s-a întâmplat. Compari constant „azi” și „ieri”, domnul trecut și cel actual. Sfatul pe care un psihiatru celebru il da in aceasta situatie este sa traiesti in prezent si sa te bucuri de el.

Fostul favorit conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Potrivit acestei surse, un fost iubit într-un vis este un act viitor plin de frivolitate și necugetare. Consecințele unei astfel de acțiuni nu vor fi cele mai roz. Prin urmare, merită să vă gândiți cu atenție la tot ceea ce faceți sau doriți să faceți.

Interpretare conform cărții de vis a lui Longo

Longo este de acord cu Freud în explicarea acestui vis. El crede că astfel de vise sunt de obicei un simbol al atașamentului tău dureros față de trecut, de care nu poți scăpa.

Interpretarea viselor lui Nostradamus – fostul iubit într-un vis

Celebrul predictor susține că cel care își vede fostul iubit într-un vis nu ar trebui să intre în contact cu lumea magiei în niciun fel, deoarece dragostea ta din trecut va încerca să te întoarcă prin toate mijloacele disponibile, inclusiv cu ajutorul vrăjitoriei și tehnici magice.

Cartea viselor esoterice

Și de ce fostul iubit visează la o carte de vis ezoteric? Astfel de vise simbolizează influența deciziilor greșite și imprudente din trecut asupra situației de astăzi. Dacă vezi un sărut cu el, atunci așteaptă-te la o situație care ți se va părea extrem de surprinzătoare și, cel mai probabil, te va scoate dintr-o rută.

Cartea de vis engleză

Compilatorii cărții de vis și-au exprimat o părere solidară cu predictorul Nostradamus despre acest vis. Potrivit interpretării lor, un fost iubit într-un vis exprimă posibilitatea iminentă a unui efect magic asupra ta, deoarece probabilitatea ca sentimentele să prindă viață în el este extrem de mare și va face orice pentru a-și atinge scopul.

Hasse și interpretarea lui

Un astfel de vis are simbolul unui apel la schimbare, pentru că, după cum se dovedește, prioritățile tale s-au schimbat puțin și acum trebuie să te străduiești pentru tot ce este nou.

Deci, un vis despre un fost iubit este cel mai probabil o reacție psihologică de atașament față de ceea ce sa întâmplat deja, față de evenimentele trecute. Ar trebui fie să uiți de ele, fie să o iei mai ușor decât este acum.

De asemenea, un astfel de vis, potrivit unor surse, poate simboliza misticismul și vrăjitoria care interferează cu destinul tău. În rezolvarea acestei probleme, va ajuta, de asemenea, scăparea de opresiunea trecutului. O astfel de atitudine va schimba atitudinea față de viață și calitatea acesteia.