Văzând un dulap într-un vis

Care este visul dulapului conform cărții de vis

10 iulie 2019 la 12:35 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Garderoba citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

La ce servește garderoba într-un vis?

Cartea de vis idiomatică

Garderoba pentru ce vis

Așa că, în limbajul obișnuit, ei numesc un om mare și corpulnic.

Dream interpretare Tsvetkova

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

Dacă visezi Cabinete

Mijloace – plictiseala; profit la fermă; canotaj

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea dulapurilor din visul tău

Garderoba – Un bărbat, doarme el însuși, corpul său; persoană semnificativă, influentă.

Visul lui Azar

De ce a visat la o viziune cu o garderobă conform surselor spirituale

Acesta este pentru un lucru nou, a sosit.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Cumpărare – bunăstare; a ascunde ceva în ea – va trebui să te limitezi; a vedea – sinceritatea va atrage oamenii mai mult decât secretul; pentru lenjerie – logodna; pentru o rochie – fericire.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Garderobă – cu lucruri – bogăție – cu rochii – pierderi în comerț – gol – eșec – să cumperi – sărăcie, prosperitate – să ascunzi ceva în ea – va trebui să te limitezi – să vezi – sinceritatea va atrage oamenii la tine mai mult decât secretul – pentru in – logodna – pentru o rochie – fericire.

ABC-ul interpretării viselor

Garderoba de vis, ce înseamnă?

Dulap (comodă, bufet) – Un recipient simbolic al experienței noastre, al emoțiilor trăite, al sentimentelor plecate. Semnificația articolelor din dulap ar trebui, de asemenea, interpretată. Acestea sunt calitățile care ar trebui arătate (tras din dulap) sau ascunse (puse în dulap). Un dulap plin de haine și lucruri înseamnă că relația ta cu cineva este confuză. Un dulap gol este o dezamăgire în viață. Dulap încuiat – vei întâlni un bărbat încăpățânat care își păstrează secretul.

Cartea viselor moderne

Dulapuri ce înseamnă visătorul

Garderoba cu haine – daune, pierderi de bani.

Vis pentru întreaga familie

Văzând o mulțime de dulapuri, cum să deslușești simbolismul somnului

Dacă ați văzut dulapuri într-un vis, atunci necazurile pentru care vă pregătiți, știind inevitabilitatea lor, nu vor fi atât de grave și nu vă vor provoca prea multe neplăceri. Dacă într-un vis ai visat la un dulap cu ușile deschise, atunci cauți o ieșire dintr-o situație cu toată puterea și pur și simplu nu o poți găsi. Colegii nu te văd ca persoana care încerci să fii. Dacă deschizi un dulap, atunci în curând te așteaptă un fel de achiziție, în legătură cu care vei avea dificultăți financiare. Dacă într-un vis închideți bine garderoba, înseamnă că ați comis un fel de abatere pentru care vă este frică de responsabilitate. Dacă ai deschis un dulap într-un vis și ai descoperit că este gol, atunci ești o persoană prea deschisă și de încredere și, din această cauză, te găsești în diverse situații neplăcute. Dacă în dulap s-au găsit lucruri care nu erau acolo înainte, atunci vei avea o întâlnire cu un prieten pe care ți-ai dorit de mult să-l vezi.

Carte de vis modernă mare

Garderoba – de ce visează visătorul?

Garderoba – de fapt, vei primi o mare moștenire.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

De ce visează Garderoba într-un vis în fiecare zi a săptămânii

Cauta ceva in dulap – Un vis petrecut luni seara inseamna ca vei cauta confirmarea zvonurilor care au ajuns la tine; un vis văzut în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – spre supărare; iar în noaptea de sâmbătă sau duminică – la vise și amintiri dulci. Ascunde ceva în dulap Un vis care a avut loc luni seara este dezamăgitor; iar în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – la o pierdere neașteptată a interesului pentru o activitate care ți-a plăcut mereu; un vis văzut sâmbătă sau duminică noaptea avertizează că s-ar putea să uiți să faci ceva important sau să pierzi un lucru valoros. Urcă-te în dulap Un vis care a avut loc luni seara – la refuzul de a face un lucru neplăcut; un vis văzut în noaptea de marți, miercuri, joi sau vineri – la un incident care te va speria foarte mult; un vis care a avut loc în noaptea de sâmbătă sau duminică, la amestecul fără tact în treburile altora.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Faceți cunoștință cu garderoba:

Garderoba – Plină de haine – la o achiziție de succes, goală – o doliu. Dacă ai avut un dulap gol într-un vis, imaginează-ți că îl umpli cu haine frumoase și scumpe din mătase naturală, lână, blană și piele.

Interpretarea visului Calvin Hall

Dacă vezi Garderoba, pentru ce este?

Simbolizează – reînnoire, profit. Deschideți ușile dulapului – pentru a vă muta într-o cameră mică. Ascunde ceva în dulap – nevoia de a-ți limita cheltuielile.

Garderoba într-un vis

Un dulap este o piesă de mobilier universală care se găsește în aproape fiecare apartament și casă. Acolo sunt depozitate haine, cărți, ustensile de bucătărie. Prin urmare, a vedea un dulap într-un vis este un simbol asociat cu bogăția materială, spirituală, acumularea de bani și experiență. O interpretare detaliată a ceea ce visează dulapul depinde de nuanțele visului: tipul de mobilier, plin sau gol, unde se afla și ce se afla în el.

La ce a visat dulapul într-un vis

Cu haine și lucruri

O garderobă într-un vis cu rochii și alte haine înseamnă o viață sigură, mulțumită. La locul de muncă, lucrurile merg bine, fac afaceri profitabile, tranzacții de succes, negocieri. Poate vei primi o moștenire.

Cartea de vis alfabetică interpretează un dulap cu haine la modă de la mărci celebre pentru fete ca pe o întâlnire mult așteptată cu o persoană dragă. Acum nu vă veți putea desprinde mult timp unul de celălalt.

Ce obiecte erau în dulap?

 • Conform cărții de vis a lui Hasse, lenjeria de pat promite o cerere rapidă în căsătorie pentru femei. Pentru bărbați – o viață din belșug și o soție inteligentă.
 • A vedea lenjeria intimă este o nouă cunoștință plăcută și iubește divertismentul.
 • Multe rochii elegante – mult noroc la fiecare pas.
 • Paltoane de blană și îmbrăcăminte exterioară scumpă – independență financiară.
 • Pantofi noi – vesti bune. Vechi – la probleme, probleme financiare.
 • Îmbrăcăminte sport, adidași – pentru a atinge obiectivul, trebuie să uiți de lene și să te miști cu viteză dublă.
 • Haine de casă, halate de baie – o atmosferă caldă în familie.

Citeste mai mult:  Cum arata un buchet de flori?

Văzând un dulap cu o ușă secretă înăuntru – ai un secret pe care îl ascunzi de ceilalți. Bărbatul din dulap, bărbatul, copilul înseamnă același lucru. Poate fi o dragoste secretă, legături pe partea laterală, o sarcină nedorită.

Pentru a vedea o oglindă pe ușa interioară a dulapului – ești ocupat cu dezvoltarea ta spirituală și nu dai atenție lumii din jurul tău.

Un dulap cu îmbrăcăminte exterioară, pantofi, genți pe hol – în viitorul apropiat va fi timp să vă relaxați, să plecați în vacanță.

Florile într-un ghiveci pe dulap promit schimbări favorabile la locul de muncă în realitate, cu ajutorul colegilor. Dacă ați fost ofilit, cu frunze ofilite – așteptați-vă la probleme financiare.

cu cărți

Bibliotecă conform cărții de vis a lui Tsvetkov – pentru a încasa chitanțele. Când visezi la o mulțime de cărți pe rafturi, acestea sunt aranjate uniform și în ordine – o persoană adunată și punctuală adormită, cu planuri clare pentru viitor și perspective excelente. Dacă nu erau cărți pe rafturi, din cauza unor circumstanțe neprevăzute, va trebui să schimbați tipul de activitate. Bibliotecă goală – la un portofel gol.

Mobilier de epocă cu cărți vechi – toate căile sunt deschise înaintea ta, mai ales când vine vorba de învățare și dobândire de cunoștințe, autocunoaștere.

Dulap de bucătărie

 • De ce visezi un dulap cu vase? Farfuriile și ceștile curate vorbesc despre relații armonioase în familie. Dirty – despre scandaluri și confruntare.
 • Văzând feluri de mâncare din diferite seturi – până la dificultăți financiare.

Sonnik Miller

Ai deschis un dulap de acasă într-un vis plin de haine și a căzut de pe rafturi? Un psiholog american interpretează un astfel de vis ca fiind încercările celui care doarme de a face multe lucruri în același timp. Ei bine, dacă totul merge bine. Dacă nu, atunci ar trebui să te oprești și să te gândești la ceea ce vrei cu adevărat și să te concentrezi într-o singură direcție.

Un vis nefavorabil este să vezi rafturi fără cărți. Stocul de idei s-a secat și este necesar să căutăm o nouă inspirație.

O fată tânără visează să pună lucrurile în ordine în dulap – așteptați-vă la cadouri frumoase de la rude.

Pentru a vedea ușile dulapului pe care le închizi și ele înșiși se deschid din nou – memoria ta stochează numeroase amintiri din trecut. Te gândești în mod constant la ei și nu poți renunța, dar nu vrei să împărtășești asta cu cei dragi.

Un semn bun este achiziționarea unui dulap frumos mare – în curând vor avea loc schimbări dramatice în soartă.

Pierderi bănești îl așteaptă pe cel care a visat că este închis într-un dulap.

Interpretarea visului lui Freud

 • Pentru femei, să visezi la multe haine în dulap înseamnă sănătate bună. Empty, pe de altă parte, vorbește despre o atitudine indiferentă față de cei dragi, despre apatie.
 • Mobilierul spart este interpretat negativ. Exacerbarea bolilor este posibilă.
 • Reparați ușile sparte – nu aveți încredere în cei dragi, partenerul dvs. Pentru femei – probleme de sănătate intime.
 • Un bărbat a visat că deschide un dulap – o dorință de intimitate cu o femeie. Căutarea unui lucru este dezamăgirea unui partener, un fiasco sexual.
 • Pentru a vedea ușile deschise ale dulapului – este timpul să uiți relațiile tale din trecut.

Caracteristici ale mobilierului de vis

Garderoba noua sau veche

Ca și în realitate, cumpărarea de mobilier nou este un pas vesel și de bun augur. Alegerea unui dulap alb, negru – schimbări, începutul unei noi perioade de viață, primirea unui venit stabil.

Văzând un dulap vechi cu o oglindă – trecutul nu te lasă să pleci. Amintiți-vă că cine trăiește în trecut nu are viitor.

Dulap vechi, murdar – o mulțime de probleme nerezolvate care interferează cu o viață normală.

Văzând dulapul altcuiva cu lucruri, lenjerie – urcați în propria afacere, interferați cu ceilalți.

Gol

Conform cărților de vis, un dulap este experiența, sentimentele și emoțiile noastre. A vedea o piesă de mobilier goală înseamnă a experimenta dezamăgire în viață. Prezintă, de asemenea, nevoie, sărăcie.

Potrivit Noble Dream Book, un dulap adânc și lung, fără haine, cu umerase goale – în drum spre a întâlni o persoană fără principii morale, lacomă de bani sau un vampir energetic.

Văzând un dulap încuiat cu o cheie și neștiind dacă este gol sau plin – în curând vei întâlni o persoană care păstrează un fel de secret.

Conform cărții de vis a lui Vanga, un dulap gol visează la probleme de sănătate.

Ce au făcut cu el

 • Închideți strâns ușile dulapului – limitați-vă în realitate. Pentru femei, poate însemna să încerce să țină o dietă, să renunțe la ceva.
 • Urcându-vă într-un dulap într-un vis sau ascundendu-vă în el – pentru a experimenta frica și a vă teme să schimbați situația actuală.
 • Punerea in ordine a mobilierului: spalat, vopsit, curatat, mutat – schimba-ti radical viata in bine.
 • Trecerea prin lucruri vechi din dulap – scăparea de vechile probleme emoționale.
 • De ce visezi să colectezi o nouă garderobă – o schimbare în viață.
 • Un dulap spart, pentru a vedea cum s-a prăbușit și s-a destrămat – un dulap care cade prevestește o deteriorare a sănătății.

În dulap era un șarpe, un gândac

Ai visat un șarpe care iese din dulap? Acesta este un semn de avertizare, cei nedoritori s-au apropiat prea mult și pot face rău în orice moment. Pe de altă parte, în est, șarpele înseamnă înțelepciune. Când își renunță pielea, înseamnă că există o perioadă de reînnoire și de a pune lucrurile în ordine înainte.

Pentru a vedea un gândac în dulap – la sosirea oaspeților bogați. Dacă l-ai trântit cu un papuc, atunci așteaptă-te să primești un cadou.

De ce visează dulapul?

Dulapul dintr-un vis reflectă simbolic starea emoțională actuală a visătorului, precum și bunăstarea și succesul acestuia. Interpretarea viselor vă va ajuta să înțelegeți cum să obțineți cea mai precisă interpretare, amintindu-vă toate detaliile viziunii.

De ce să visezi un dulap conform cărții de vis a lui Miller

Deschizi dulapul și cad hainele din el – avertisment că te angajezi să faci mai multe lucruri deodată în detrimentul tău. Închizi ușile cabinetului, dar se deschide – vrei să ascunzi oamenilor un incident rău din viața ta.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor dragă

Cumpărarea unui dulap într-un vis – la schimbări mari în viață. O tânără fecioară visează cum curăță dulapul – ceea ce înseamnă că rude și prieteni îi vor oferi multe cadouri. Ai fost închis într-un dulap – înseamnă că te vor aștepta în curând necazuri financiare.

Ce înseamnă să visezi un dulap conform cărții de vis a lui Wang

Dacă este plin de haine – spre prosperitate.

Când nu este nimic în ea – la boală, un fiasco în ceva.

De ce visezi un dulap într-un vis conform cărții de vis a lui Freud

Înfundată cu proprietăți până la eșec – femeia spune că este plină de putere și sănătate. Doamna a visat că nu are nimic în garderoba ei – acesta este un indiciu pentru ea că are multă indiferență și calm. Dacă această piesă de mobilier este defectă – pentru sănătatea proastă. Ușile sunt rupte de sănătate pentru femeile din zona genitală.

Doamna a visat cum sorta ceva în garderobă – ar trebui să fii atent la sănătatea zonei intime. Dacă vede cum o deschide, ea preferă relațiile lesbiene. Ușile dulapului sunt deschise – nu ai reușit să uiți de fostele legături ale iubitului tău.

Reprezentantul sexului puternic a visat că sapa în dulap – înseamnă că era nemulțumit de viața sa sexuală. Un bărbat visează să deschidă un dulap – vrea intimitate.

Într-un vis, nu au putut deschide dulapul – într-o relație cu o persoană iubită, va apărea o discordie, care se va baza pe problemele vieții intime. Reparați sau vopsiți dulapul – până la gelozie.

Care este visul unui dulap în cartea de vis a Gospodinelor

Dulapul înseamnă că ai devenit mai experimentat.

Dulapul este înghesuit până sus cu haine – la complexitatea relației.

Dulapul este gol – spre nemulțumire în viață.

Dulapul este închis – vei întâlni o persoană care păstrează fără încetare un secret personal.

Garderobă într-un vis conform unei cărți de vis psihologic

Un dulap plin de lucruri – până la solvabilitate.

Dacă nu se găsește nimic în ea – la sărăcie.

Care este visul unui dulap conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Garderoba – obțineți o moștenire.

Am visat la o bibliotecă – înseamnă că vei combina munca mentală cu o altă ocupație.

Dacă o bibliotecă fără cărți este un dezavantaj, sau munca ta nu ți se potrivește.

Dacă nu există cărți în dulap, ci altceva, atunci asta înseamnă că îți vei schimba munca mentală la un alt tip de activitate.

La ce visa dulapul conform cărții de vis a lui Hasse

Un dulap plin de lucruri, cu atât mai mult, cu atât afacerea ta va fi mai bogată.

Și dacă este gol – la sărăcie.

Găsești pe cineva în dulap – vei primi o surpriză nefericită pentru o persoană dragă.

Dacă stai singur în el, ceva te sperie.

De ce altfel visezi la un dulap

 • De ce să visezi la o garderobă veche

Să nu vezi un dulap nou – simbolizează cine ai devenit în viață sau acei oameni care sunt implicați în destinul tău. Aruncă o privire mai atentă la ce stare se află în visul tău – aceasta reflectă viața ta.

Un dulap vechi, deformat – la boală.

 • De ce visezi la o garderobă nouă

Un dulap nou-nouț, de înaltă calitate – la o stare excelentă de sănătate.

 • De ce visezi un dulap gol

Dulapul este gol – la ghinion, la sărăcie, la dezamăgire. El interpretează, de asemenea, că pierde nu numai bogăția, ci și ceva mai mult.

 • dulap în cădere

La orice schimbare majoră în viață.

 • Dulapul plin

Dulapul este plin de lucruri – până la solvabilitate.

 • Garderoba cu haine – in detrimentul.
 • Vedeți dulapul din lateral – veți obține ceea ce ați visat.
 • Ușile sunt deschise în dulap – starea materialului se va înrăutăți.
 • Ușile nu se închid din cauza faptului că multe lucruri sunt nesigure în sentimente, dar nu vrei să rezolvi lucrurile.
 • Punerea lucrurilor într-un dulap – nu vei găsi înțelegere în echipă.
 • Căutați ceva în el – din cauza voastră va fi o ceartă de oameni apropiați.
 • Te-au închis în dulap – din păcate.
 • Garderoba pentru rochii – spre bunăstarea familiei.
 • Cu rafturi – situația în familie se va schimba.
 • Garderoba cu vase – la dificultățile de la locul de muncă.
 • Dulap cu trei uși – în căutarea unei persoane în care poți avea încredere.
 • Cumpărarea unui dulap este fericirea în viața de familie.
 • Ascunde ceva în dulap – în curând te vei limita la ceva.

Vise vezi dulapuri

În cartea de vis, un dulap poate personifica orice secret, precum și poate prezice cum va fi starea ta financiară. Majoritatea interpreților cred că cu cât este mai multă lenjerie, cu atât mai bine pentru visător. Vom vorbi despre ce ar putea însemna asta. vis. vezi dulapuri poate avea o valoare pozitivă sau negativă.

Subconştient

Rafturile în viziuni de noapte reprezintă conținutul interior al unei persoane adormite. În funcție de ce era exact în ele și de cum arătau, te simți singur. La nivel subconștient, a vedea o secretară bătrână sau urâtă este personificarea faptului că ai complexe. Poate că nu ai încredere în tine sau pur și simplu nu simți că ești capabil să faci ceva semnificativ și important.

Dacă ai visat că există o mulțime de haine frumoase și noi în dulap, acest lucru poate indica dorința de a începe o nouă viață. Este posibil să fi făcut deja un pas serios spre propriul tău obiectiv.

Dar să vezi că nu există haine sau altceva pe rafturi este un semn de goliciune interioară, lipsă de energie și dorința de a lua o pauză de la viața de zi cu zi obișnuită.

Carte de vis popular

În interpretarea clasică, se oferă următoarea decodificare a imaginii:

 • erau o mulțime de lucruri în dulap, haine – munca îți va aduce profit semnificativ;
 • era gol înăuntru – vei avea nevoie, te vei confrunta cu sărăcia;
 • visează că există o cantitate mare de lenjerie intimă – vei schimba partenerii ca mănușile;
 • articolele de garderoba foarte elegante reprezinta noroc pentru visator;
 • produse din blană – întruchiparea bogăției și prosperității;
 • Am visat că s-au urcat în dressing – îți este frică de ceva în realitate;
 • într-un vis apare o nouă secretară – trebuie să lași în urmă perioada anterioară a vieții;
 • cumpărarea de mobilă este un semn că urmează schimbări majore;
 • ești închis înăuntru – simbol că te vei confrunta cu probleme financiare;
 • un dulap foarte vechi indică posibile boli;
 • părea că erau o mulțime de cărți în raft și erau în ordine – în realitate vei realiza multe datorită intelectului tău;
 • visând că pui lucrurile pe rafturi – în lumea reală îți vor face o ofertă de afaceri la care trebuie să te gândești bine înainte de a o accepta.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor a visat la o mulțime de pisici

Interpretarea visului lui Freud

Gurul psihanalizei a stabilit că imaginea reprezintă sistemul reproducător feminin. Dacă erau multe lucruri în interiorul dressingului, atunci totul este în ordine cu sănătatea, precum și cu viața sexuală. Am visat că acolo era gol – nu simți dorința de a intra în intimitate. Frigiditatea nu este exclusă.

Dacă articolul a fost rupt, atunci riscați să întâlniți boli ale zonei genitale. O femeie visează că își sortează ținutele – de fapt, este îngrijorată de propria ei sănătate. Dacă viziunea este pentru un bărbat, atunci vorbește despre nemulțumirea față de viața lui sexuală. Deschiderea ușilor – dorința de a intra în intimitate (pentru un bărbat) sau dorința de contact cu reprezentanții propriului sex (pentru femei).

A pierde cheia de la usa si a nu reusi sa o deblochezi este un semn ca ai un fel de probleme cu sfera intima, care au cauzat dificultati in relatie. Reparați, vopsiți raftul – un simbol al geloziei dumneavoastră patologice. Se întinde pe o parte – luptă pentru sex anal. Dacă secretara avea trei uși, atunci puteți lua contacte cu reprezentanți atât ai sexului opus, cât și ai dvs.

Sonnik Miller

La interpret, dulapul reprezintă încercări zadarnice de a realiza ceva. De asemenea, indică uneori posibile modificări:

 • cumpărați un articol – în realitate, urmează schimbări serioase. Ele pot fi atât pozitive, cât și negative. Dar, în același timp, poți fi sigur că îți vor schimba complet viața. Este posibil să decizi să te schimbi serios și să începi o nouă afacere;
 • Am visat că nu poți descuia ușile în niciun fel. Vezi doar conținutul prin gol, dar nu poți intra înăuntru. Acesta este un simbol că se va întâmpla ceva nu foarte plăcut. Probabil, cei din jurul tău vor afla secretul rușinos pe care l-ai păzit cu grijă. Nu încerca să taci o chestiune neplăcută, este mai bine să mărturisești și să te pocăiești de conduita ta greșită. Deci vor uita repede de el;
 • într-un vis că încă ai putut să deschizi ușa și o cantitate mare de haine a căzut peste tine – un vis treaz indică faptul că te hotărăști să te asumi de două lucruri în același timp. Dar, în același timp, nu te poți descurca pe niciuna dintre ele. Prin urmare, ar trebui să decideți în avans ce este mai important.

Dream Vanga

Văzătorul determină asta a vedea un dulap într-un vis este un simbol neutru. Interpretarea sa va depinde de numărul de lucruri. Ați deschis secretara și ați văzut că există o mulțime de lucruri frumos pliate în ea – în lumea reală veți planifica cu atenție proiectele viitoare, datorită cărora acestea se vor realiza. Dacă părea că rafturile sunt goale – semn că viitorul nu va fi ușor. Va trebui să munciți din greu și din greu pentru a obține prosperitate.

Am visat că ascunzi ceva înăuntru – plănuiești ceva neplăcut. Ghicitorul credea că după un vis riști să comiți un act neplăcut și imoral. Dacă speri să eviți pedeapsa, atunci în zadar. Va urma oricum.

Cartea Dream House

Mobilierul, potrivit acestui interpret, nu prezice cea mai plăcută întorsătură a evenimentelor la care te gândești constant. Dar nu trebuie să fii supărat – cel mai rău din ceea ce îți imaginezi va rămâne doar în imaginația ta. Drept urmare, totul se va dovedi în favoarea ta.

În vederea nocturnă, ușile sunt întredeschise – vei încerca să găsești o cale de ieșire dintr-o situație problematică, dar nu vei reuși. Dacă îl deschizi singur, este semn că vei cumpăra ceva, dar achiziția ta spontană va duce la dificultăți financiare. Au văzut că înăuntru era gol – în realitate ai prea multă încredere în oameni și ei doar îl folosesc. Dacă erau lucruri în dressing care nu ar trebui să fie acolo, chiar te vei întâlni cu un prieten. Ai planificat o întâlnire de mult timp, dar nu a ieșit nimic din asta.

Dream Grishin

În reprezentarea cărții de vis, dulapul simbolizează proprietatea unei persoane, ceva important pentru el. Dar uneori poate indica și dificultăți în sfera domestică:

 • dacă mobilierul a fost decorat, atunci aveți o părere supraestimată despre propriile abilități;
 • o piesă de mobilier foarte voluminoasă indică faptul că relațiile cu cineva apropiat nu vor funcționa – cu oaspeții sau cu propriul soț;
 • dacă părea că are ochelari – în realitate preferi să vorbești deschis despre ceea ce gândești;
 • dacă nu ar exista ochelari, dar nu ai putea deschide ușile – semn că nu-ți bănuiești propriile abilități, pentru că nu le-ai deschis complet;
 • am visat că erau prea multe uși pe rack – de fapt, ai un caracter prea complex, ceea ce provoacă multe probleme;
 • dulapul se învârtea – nu poți decide de ce ai nevoie. Îți schimbi constant punctul de vedere;
 • era o oglindă încorporată – receptivă la ceea ce se întâmplă, sensibilă;
 • o oglindă strâmbă este un simbol al faptului că percepi incorect realitatea;
 • scoateți ceva din dressing – aveți trăsături de caracter neplăcute pe care ar trebui să încercați să le ascundeți.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul credea că imaginea personifică primirea iminentă a unei moșteniri de către o persoană adormită.