Spălați picioarele murdare într-un vis

Spălați picioarele murdare

Interpretarea viselor Spălați picioarele murdare a visat de ce într-un vis Spălați picioarele murdare? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să spălați picioarele murdare într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Spălați

Spălarea vaselor într-un vis înseamnă declanșarea unor evenimente care sunt nedorite pentru tine.

Dacă vezi cum se spală o mașină sau alte echipamente, vei întâlni o afacere murdară sau o persoană necinstită.

A te spăla pe mâini într-un vis înseamnă că vei scăpa de multe griji care te bântuie.

Dacă vă spălați picioarele într-un vis, veți obține o protecție bună în realitate.

O față proaspătă spălată înseamnă o companie plăcută, interlocutori interesanți.

O persoană nespălată și murdară într-un vis prevestește un incident scandalos care ți-ar putea submina reputația.

A te spăla într-un vis cu apă caldă este un semn de ipocrizie care va ieși în lateral când vei vedea un astfel de vis. Spălați-vă în apă rece – faceți față unei boli grave.

Dacă vă spălați în râu – aceasta este o bătaie de cap asociată cu banii.

A face o baie prevestește o mare dezamăgire cu promisiunile neîmplinite.

Dacă te speli în baie cu un bărbat, asta înseamnă neliniște puternică din cauza fricii de a nu pierde favoarea persoanei dragi.

A spăla un copil într-o baie – în realitate, ferește-te să nu fii înșelat mergând într-o călătorie lungă cu colegi de călători la întâmplare.

Fă baie într-o baie – la o boală neașteptată departe de familie și casă. Să vezi o mulțime de bărbați spălându-se cu femei în baie – te așteaptă o societate pestriță de oameni de diverse interese și gusturi.

Spălați-vă în piscină – obțineți un bonus sau un premiu neașteptat și admirația tuturor.

Spălarea animalelor într-un vis oferă o sănătate bună și o sărbătoare abundentă la o petrecere, la care vei fi invitat în curând.

Spălatul sub un duș fierbinte înseamnă că serviciile tale modeste vor fi plătite cu generozitate.

Un duș rece oferă o surpriză plăcută. Dacă te speli, stând sub duș în haine, acesta este un semn de boală și mașinațiunile inamicilor.

Să spălați, săpunând întregul corp – veți fi în treburile cuiva, dacă sunteți săpunit – veți deveni o victimă a înșelăciunii ticăloase și a trădării din partea prietenilor imaginari.

Să te speli cu o cârpă tare – în realitate vei încerca să te descurci cu soțul tău, dând dovadă de pocăință și de smerenie neîndoielnică.

Dacă îți speli copilul cu un burete moale, va trebui să renunți la principiile tale pentru a dobândi un patron puternic.

Spălarea părului într-un vis este un semn de adulter.

Dacă folosești un șampon bun atunci când te speli pe păr, înseamnă că te vei implica într-o afacere murdară sub amenințarea șantajului și dezvăluirii unei aventuri amoroase secrete.

A spăla capul cuiva sau a vedea cum îl spală alții singuri – în curând vei pleca într-o călătorie interesantă care îți va aduce multă plăcere.

Interpretarea viselor – Picioare

Să-ți vezi picioarele frumoase și zvelte într-un vis înseamnă că te așteaptă noroc în afaceri, un drum plăcut și de succes.

Examinând ambele picioare într-un vis înseamnă că te vei gândi la relația ta cu o persoană.

Rănile, ulcerele sau picioarele rupte într-un vis prevestesc nenorociri, obstacole în afaceri și eșecul planurilor.

Să-ți murdărești picioarele într-un vis este un semn al unei greșeli neglijente care se va sfârși cu rușine pentru tine, ceea ce nu îți va fi ușor să supraviețuiești.

Să-ți vezi gambele picioarelor într-un vis este un semn al obstacolelor în afaceri. Visul în care ai văzut că gambele picioarelor tale sunt dure prezice că vei sta ferm pe picioare.

Dacă visezi că zgâriești picioarele cuiva până când acesta sângerează, atunci te așteaptă vești proaste despre necazurile celor dragi care au nevoie de sprijinul și confortul tău.

Dacă visezi că picioarele tale sunt în flăcări, atunci ar trebui să amâni călătoria planificată, chiar dacă este foarte importantă pentru tine. Uneori, un astfel de vis prezice eșecul în afaceri.

Visul în care ai văzut că bagi picioarele în foc îți prevestește că doar intervenind într-un fel de ceartă vei putea să-i pui capăt.

Orice mișcare îndemânatică a picioarelor de efectuat într-un vis este un semn că afacerea ta va reuși datorită inteligenței tale rapide, vicleniei și abilității de a face cunoștințele necesare.

Dacă visezi că ai devenit invalid și ți-ai pierdut picioarele, atunci așteaptă-te la mari eșecuri, greutăți, nenorociri. Același lucru înseamnă un vis în care picioarele nu te ascultă.

Dacă visezi că ți-a fost luat un picior, atunci vei fi separat de o persoană dragă sau de partenerul pe care l-ai prețuit.

Întorsarea piciorului într-un vis este un semn că în curând vei avea atât de multe probleme încât vor începe durerile de cap.

A admira picioarele copiilor într-un vis este un semn de consolare și plăcere. Uneori, un astfel de vis prezice un mic profit.

A avea multe picioare într-un vis este un semn că vei găsi profit în tranzacționare sau o călătorie profitabilă. Uneori, un astfel de vis prezice o boală a picioarelor, o răceală sau umflare.

A avea un picior de lemn într-un vis este un prevestitor al înșelăciunii.

A vedea sau a avea picioare strâmbe într-un vis este un semn de deteriorare din cauza unei afaceri riscante.

A vedea sau a avea picioare subțiri într-un vis înseamnă că unele afaceri sunt prea grele pentru tine și mai bine renunți la ea.

Să-ți vezi picioarele murdare într-un vis – să faci necaz și rușine.

Spălarea picioarelor într-un vis este un semn că ai o călătorie înainte. Spălarea picioarelor într-un iaz cu apă curată și limpede este un semn de fericire și noroc. Uneori, un astfel de vis prezice o mică răceală (mai ales dacă apa era rece).

Dacă visezi că cineva îți spală picioarele și le freacă cu substanțe aromatice, atunci vei găsi mare succes, plăcere și bunăstare.

A spăla picioarele cuiva sau a-l săruta într-un vis înseamnă că va trebui să te pocăiești de fapta ta și să te împaci cu circumstanțele.

A avea calusuri dure pe picioare într-un vis este un semn că, în ciuda obstacolelor, îți vei atinge scopul.

Dacă visezi că cineva te mușcă de picior, atunci vei fi supărat, dezamăgit și în necaz. Un vis în care simți că cineva îți gâdilă picioarele sau călcâiele te avertizează despre lingușitorii vicleni.

A șchiopăta într-un vis este un semn de dezonoare, pierdere și umilire.

Un vis în care ai văzut că o persoană fără picioare te amenință sau te urmărește prezintă mari dificultăți și obstacole în afaceri.

Dacă visezi că ai un picior blocat și nu-l poți scoate, atunci așteaptă-te la obstacole în afaceri.

Dacă într-un vis ai reușit să-ți eliberezi piciorul și să continui munca începută, atunci succesul te așteaptă, indiferent de ce.

A visa că ai o gaură în călcâi înseamnă: așteaptă-te la probleme. Situația se va agrava și mai mult dacă rana de pe călcâi sângerează sau doare piciorul. Cu toate acestea, dacă ai scos din el un obiect străin, atunci afacerea ta se va îmbunătăți.

Citeste mai mult:  De ce visează copacul

Dacă visezi că te dor picioarele din cauza gutei, atunci te așteaptă la obstacole în obținerea banilor.

Există o părere că, dacă într-un vis te doare piciorul drept de gută, atunci visul îți aduce noroc, iar dacă este piciorul stâng, atunci visul arată contrariul.

Dacă într-un vis îți vezi picioarele (picioarele) goale (goale), atunci te așteaptă o aventură amoroasă.

A vedea picioarele altor oameni goale într-un vis este un prevestitor al pierderii financiare.

Picioarele rănite într-un vis prezic pierderi și eșecuri.

Într-un vis, spălați-vă picioarele. Interpretarea viselor: spălați-vă picioarele în apă curată, spălați picioarele copilului. Interpretarea viselor

 • 13 septembrie 2019
 • efect
 • Denis Dmitriev

Un astfel de complot de vis poate prevesti atât consecințe negative, cât și pozitive. Depinde mult de detaliile specifice, așa că nu trebuie uitate niciodată. Într-adevăr, într-un vis, poți să-ți speli picioarele pentru tine, pentru cineva pe care îl cunoști sau pentru un străin complet. În fiecare situație va exista o anumită interpretare.

Spălarea în apă curată

Un astfel de scenariu sugerează că o persoană se va confrunta cu obstacole serioase în viitorul apropiat. Dacă nu le poate elimina în mod competent și rapid, atunci cu greu își va atinge scopul stabilit de mult timp. Pentru a ieși din această situație, câștigătorul va trebui să adune toată voința într-un pumn și să nu pregătească niciun efort pentru a implementa planul. În orice caz, eforturile depuse vor fi răsplătite, iar energia va fi restabilită foarte repede.

Merită să luăm în considerare un alt scenariu în care o persoană din vise trebuie să-și spele picioarele în apă curată. Într-un vis, acesta este un simbol al unei întâlniri neplăcute cu critici plini de rău în viitorul apropiat. De regulă, evenimentele se vor desfășura în jurul sferei de afaceri. În plus, un astfel de vis poate semnala că o persoană este ocupată cu lucruri inutile, pentru care alții îl privesc cu reproș și neplăcere.

Spălarea cu săpun

Principalul vector al direcției gândirii în acest caz este probabilitatea unor probleme din cauza propriei iresponsabilități sau a încrederii în sine. O sete exorbitantă de victorie și lăcomia colosală pot ruina orice întreprindere bună. Ar trebui să refuzați imediat profitul ușor propus, altfel problemele nu vor fi evitate. A-ți spăla picioarele cu săpun într-un vis înseamnă a fi rezonabil, deoarece acest articol de baie simbolizează tocmai această calitate la o persoană.

În plus, orice probleme care apar nu trebuie eliminate, deoarece se vor acumula ca un bulgăre de zăpadă. La un moment dat, visătorul va înceta complet să controleze situația și întreaga sa viață. Putem spune că un astfel de vis este un avertisment și un avertisment. Ar fi complet greșit să-l ignori, deoarece este capabil să influențeze destul de puternic existența unei persoane.

spălați picioarele copilului

Multe depind de sexul copilului. Dacă acesta este un băiat, atunci spălarea picioarelor unui copil este un vis care aduce noroc. Cel care doarme poate fi în curând incredibil de norocos, dar nu trebuie să rateze acest moment. Chiar și cele mai nebunești și aventuroase proiecte și întreprinderi se pot încheia cu succes. Probabil, visătorul are deja un plan pe care anterior îi era frică să-l pună în aplicare. S-ar putea să nu existe un moment mai bun pentru realizarea sa în viitor.

Spălarea fetei sugerează că eroul viziunii este o persoană colectată și consecventă. Mulți oameni se minunează de rezistența și capacitatea sa de a controla afluxul de emoții chiar și în situații extreme. Dacă fata nu este familiarizată într-un vis, atunci visătorul se străduiește din toate puterile să țină anumite persoane sub control vigilent. El face asta, după toate probabilitățile, pentru a-și exprima propria semnificație și auto-realizare.

Spălarea în lighean

Acest scenariu promite o alegere dificilă în viitorul apropiat. Cel mai probabil, va trebui să iei o decizie cu privire la orice problemă financiară. Spălarea picioarelor într-un vis într-un recipient ca un lighean simbolizează, de asemenea, aruncarea între propria conștiință și bogăție. Dacă principiile morale sunt neglijate, atunci mulți oameni apropiați și prieteni se vor îndepărta pur și simplu de persoana respectivă. Acționând cu conștiință bună, poți evita o astfel de soartă, dar nu vei reuși să câștigi independență financiară și putere completă.

Există și o altă interpretare din acest domeniu. Conform cărții de vis, puteți spăla în diferite locuri și cu diferite dispozitive. De exemplu, dacă se folosește un robinet cu apă curentă, care toarnă apă într-un lighean cu picioare, iar visătorul vede că se formează spumă în acest caz, atunci acesta poate fi un semn favorabil. În această poveste, o persoană va scăpa de problemele enervante inutile și de alte adversități. De asemenea, problemele de sănătate se pot rezolva rapid.

Sonnik Miller

Visele asociate cu spălarea picioarelor aduc multe dificultăți. Printre cunoscuții unei persoane, există cu siguranță oameni invidioși care încearcă să-l împiedice să-și atingă obiectivele dorite prin viclenie. În același timp, visătorul însuși nici măcar nu este conștient de astfel de idei egoiste ale mediului său. Trebuie să acordați atenție unui detaliu important. Dacă vă spălați picioarele într-un vis și vedeți apă curată după finalizarea procesului, atunci acesta se poate dovedi a fi un semn bun. Astfel, o persoană va ieși în continuare din situație ca un câștigător.

Însăși locația eroului de vis nu este mai puțin importantă. De exemplu, spălarea picioarelor într-un râu curat promite o surpriză plăcută în zilele următoare. Cu toate acestea, aveți grijă la apa murdară sau tulbure. Este considerat un simbol al necazurilor și necazurilor iminente. Aceeași apă cu gheață este un prevestitor al bolilor grave și al sănătății precare. Uneori, aceasta indică o ceartă între soți. Este necesar să încerci să găsești un contact comun cu sufletul tău pereche.

Interpretarea visului lui Freud

A te spăla în cartea de vis a lui Freud înseamnă a efectua o procedură destul de intima. Piciorul însuși este într-un astfel de complot personificarea falusului. Un membru frumos, cu aspect plăcut și zvelt este considerat un simbol al activității sexuale ridicate și al unui exces de energie. Dar un picior murdar sau slab spune exact contrariul. În acest caz, este posibil ca visătorul să aibă probleme cu potența în prezent sau în viitorul apropiat.

Situația este și mai gravă dacă piciorul este rupt complet. Membrele inferioare rănite implică slăbiciune sau impotență în termeni sexuali. Multe picioare este un semn bun. Astfel, se reflectă viața sexuală activă a visătorului.

Cartea Dream House

Această carte menționează prezența unor persoane false cu două fețe în mediu. În acest caz, nu este nimic bun în spălarea în vise. În cartea de vis, acesta este considerat un semn de trădare și unul de succes. Dușmanii îți vor distruge cu ușurință planurile pe termen lung. Totuși, nu renunța și descurajează-te imediat. Cea mai bună recomandare într-o astfel de situație poate fi considerată menținerea unei minți rece și sobru. Cu această abordare, va fi posibil să vă reconstruiți visul pas cu pas, iar după aceea nimeni nu va putea împiedica realizarea lui.

Dacă visătorul își adună forțele și nu renunță, atunci dușmanii săi vor simți asupra lor întreaga putere a propriilor lor intrigi. Nu ar trebui să-ți pară rău pentru adversari, deoarece aceștia au încercat prin orice mijloace să împiedice avansarea obiectivelor eroului visat. În plus, toată această poveste va ajuta o persoană să decidă complet cine sunt prietenii săi adevărați și cine pur și simplu a încercat să pară ca ei.

Interpretarea viselor din secolul 21

Majoritatea textului despre motivul pentru care visezi să te speli pe picioare vorbește despre consecințele negative ale unei astfel de vederi nocturne. De asemenea, vorbește despre probabilitatea de a pleca într-o călătorie în curând. Desigur, pe drum visătorul se va confrunta cu multe adversități, dar aventura va rămâne complet neobișnuită, strălucitoare și veselă. Riscul va merita, pentru că o persoană își va aminti cele mai bune momente până la sfârșitul zilelor sale.

Citeste mai mult:  Încercarea unei rochii de mireasă într-un vis pentru o femeie căsătorită

În plus, într-una dintre parcele, puteți mai întâi să vă spălați picioarele într-un vis și apoi să le ștergeți cu un prosop. Un astfel de scenariu oferă surprize și cadouri interesante și neașteptate. Mai mult, astfel de oferte pot fi așteptate nu numai de la prieteni apropiați și rude, ci și de la străini completi. Picioarele cu aspect ciudat promit o nouă întâlnire plăcută. În același timp, picioarele altcuiva simbolizează precaritatea situației financiare a visătorului, precum și posibilele pierderi financiare în viitorul apropiat.

Spălați-vă picioarele într-un vis sau vedeți-le murdare: pentru ce este

Picioarele murdare nu sunt cea mai plăcută imagine. Cu toate acestea, apariția lor într-un vis poate provoca nu numai dificultăți, ci și schimbări în bine. Și la ce să vă mai așteptați de la o astfel de viziune nocturnă?

Picioare murdare și spălarea lor într-un vis: ce spun cărțile de vis despre asta

Cărțile de vis populare oferă o varietate de interpretări ale unei astfel de viziuni:

 1. Cartea de vis a lui Miller. Un vis în care a trebuit să vă spălați picioarele avertizează despre o persoană ticăloasă înconjurată de un visător. Dacă într-un vis ți-ai șters picioarele murdare, înseamnă că te așteaptă o surpriză neașteptată sau o achiziție mult așteptată. Spălați-vă picioarele în apă curată – pentru a călători.
 2. Cartea de vis a lui Freud. Picioarele murdare indică faptul că visătorul nu vrea să se mulțumească cu puțin și este capabil să-și treacă peste cap pentru a-și atinge propriile obiective. Aceasta este o persoană carismatică, capabilă să câștige simpatia celorlalți.
 3. Cartea de vis a lui Wangi. Clarvăzătorul bulgar a considerat visul picioarelor murdare un semn al sărăciei iminente și al problemelor materiale.
 4. Interpretarea visului lui Tsvetkov. Somnul se așteaptă la boli și dificultăți în relațiile cu cei dragi. Interpretul de familie al viselor în care vă spălați picioarele explică modul în care prezența inamicilor și a personalităților înșelătoare în împrejurimile dvs.
 5. Cartea de vis musulmană. Picioarele murdare care apar într-un vis indică anxietatea visătorului cauzată de păcatele sale din trecut.

Care a visat la picioare murdare

O fată sau o femeie care își vede picioarele murdare într-un vis ar trebui să se pregătească pentru faptul că va avea dușmani care vor încerca să întoarcă un număr mare de oameni împotriva visătorului și să-i strice reputația. Picioarele murdare ale unui iubit, visate într-un vis, prevestesc dezamăgirea visătorului în partenerul ei. Cu toate acestea, ea nu va rupe relațiile cu el, fiindu-i frică să rămână singură. Pentru o doamnă căsătorită, o viziune de noapte în care visau picioarele murdare ale soțului ei devine un semn că doamna îi lipsește atenția bărbaților. De asemenea, un vis poate prevesti o trădare a unui soț.

Degetele îngrijite de la picioare în visul unei femei sunt un simbol al pierderilor materiale și al costurilor ridicate.

Dacă un bărbat a văzut un vis despre propriile picioare murdare, atunci îl așteaptă o întâlnire romantică. Cu toate acestea, relațiile care încep nu vor deveni fericite și se vor termina în necazuri.

Detalii de vedere pe timp de noapte

Un vis despre picioare murdare promite visătorului bogăție nespusă. Cu toate acestea, ei vor fi câștigați prin mijloace necinstite. Ce mai oferă o astfel de viziune poate fi aflat în funcție de detaliile care au fost văzute în vis.

ale cărui picioare s-au văzut

Dacă propriile picioare au fost văzute murdare într-un vis, ar trebui să vă așteptați la astfel de schimbări în viață:

 • apariția unor răi care vor încerca să facă rău visătorului prin cei dragi;
 • dezacorduri cu alte persoane;
 • bârfele care au apărut în jurul persoanei adormite.

O femeie care, într-un vis, spală picioarele unui bărbat necunoscut cu apă cu săpun, își va întâlni în curând viitorul iubit

De asemenea, este important ce parte a picioarelor a fost murdară:

 • picioare – cel care doarme a comis un act nepotrivit, iar acum trebuie să găsească o scuză demnă pentru sine;
 • toate picioarele – visătorul se va plonja într-o dragoste pasională, care se va încheia cu răni spirituale și o inimă frântă;
 • tocuri – dorința celui care doarme nu se va împlini, așa că nu ar trebui să irosești energie pentru realizarea ei;
 • degetele – visătorul nu este favoritul Fortunei, prin urmare el este forțat să realizeze totul pe cont propriu.

Dacă picioarele unui străin au fost văzute murdare, înseamnă că, în realitate, minciuna și trădarea te așteaptă de la cei dragi. Ai reușit să vezi cui îi aparțin picioarele? Astfel de vise au alte semnificații:

 1. Picioarele femeilor. În jurul omului adormit se împletesc intrigi și se pregătesc intenții rele. Detractorii sunt gata să acționeze prin orice mijloace, doar pentru a face rău visătorului.
 2. Picioarele bărbatului. Degetele murdare de pe picioarele unui bărbat prevestesc sărăcie și cheltuieli serioase.
 3. Picioarele copilului. Visul avertizează despre certuri și necazuri în relațiile cu propriul tău copil. Probabil, visătorul este supraprotector față de copilul său, deși nu există niciun motiv pentru acest lucru.
 4. Picioarele defunctului. Prima interpretare a unui astfel de vis susține că adormitul se va confrunta cu dificultăți la locul de muncă, care se vor termina cu o sănătate precară. Potrivit celei de-a doua versiuni, un vis este un prevestitor că visătorul va putea să-și corecteze propriile greșeli și să înceapă viața de la o pagină curată.

Ce picioare ai văzut

Pentru a interpreta corect visul, trebuie să vă amintiți cum arătau picioarele:

 1. Fără pantofi, picioarele goale. Un astfel de vis prezintă dificultăți și tot felul de probleme. De asemenea, visul avertizează asupra celor răi care vor încerca să facă rău persoanei adormite.
 2. Picioare goale. Oamenii apropiați și dragi vor începe să arate furie și furie față de visător. Tocuri murdare goale spun că este necesar să se schimbe planurile de viitor
 3. Picioare murdare în pantofi curați. Cel care vede un astfel de vis va face față cu siguranță tuturor dificultăților, deși acest lucru va necesita mult efort.
 4. Picioare murdare în pantofi murdari și neîngrijiți. Pentru a atinge obiectivul, cel care doarme va trebui să treacă prin multe obstacole. De asemenea, un vis prezice o situație conflictuală, în apariția căreia persoana adormită va fi acuzată.
 5. Picioare frumoase. Visul îl caracterizează pe visător ca pe o persoană lacomă.
 6. Picioarele erau umflate, neîngrijite sau bolnave. Un vis prevestește boală și suferință.
 7. Picioare rănite acoperite de noroi și sânge. Visătorul a ales calea greșită în viață și în curând își va pierde sprijinul.
 8. Picioare acoperite cu lipitori. Visătorul a fost subestimat la serviciu, nu este respectat și umilit. Ideile sale sunt folosite în mod activ, dar ele nu consideră acest lucru meritul unei persoane adormite și nu exprimă nicio mulțumire.

Ce s-a întâmplat într-un vis

Un rol important în descifrarea viziunii îl joacă acțiunile care au avut loc într-un vis:

 1. Au mers prin noroi și și-au murdarit picioarele. Un vis indică o ceartă iminentă cu o persoană iubită. Conflictul se formează din vina celui care doarme și se poate termina cu o ruptură a relațiilor.
 2. Picioarele murdare erau linsate. Cel care doarme își supraestimează propriile capacități. Unele dintre cazurile pe care le-a luat asupra sa se vor dovedi a fi neterminate, ceea ce va duce la o deteriorare a reputației visătorului.
 3. Am mers desculți pe drumul de pământ. Cel care doarme va face multe greșeli, din cauza cărora cei dragi vor opri orice comunicare cu el.
 4. Curățat călcâiele de murdărie. Dâra neagră din viața visătorului se apropie de sfârșit; în curând îl așteaptă noroc și succes.

Picioarele spălate

Cel mai comun complot de vise despre picioarele murdare este spălarea lor. Un astfel de vis indică faptul că dușmanii celui adormit nu îi vor putea dăuna nici vieții, nici reputației. Cel care vede o astfel de viziune își va da seama la timp despre inamicul și va putea scăpa de el.

Cum afectează locul de spălare a picioarelor interpretarea unui vis de noapte:

 1. În baie. Spre dezamăgirea unei promisiuni încălcate.
 2. Sub robinet. Visătorul este obosit atât fizic, cât și emoțional. Are nevoie de o odihnă urgentă, altfel persoana adormită va experimenta un stres sever.
 3. In lac. Un vis promite o relație armonioasă cu un iubit.
 4. Într-un râu. Dacă apa din râu era limpede, ar trebui să vă așteptați la schimbări plăcute în viață. Apa murdară și urât mirositoare promite durere și nenorocire.
 5. În pelvis. Visătorul va trebui să facă o alegere dificilă care îi va afecta cariera și bunăstarea financiară. Trebuie să alegi între onestitate și bani. Cu toate acestea, amintiți-vă, alegând bogăția, vă veți pierde camarazii și cei dragi.

Citeste mai mult:  De ce o fată visează să prindă pește

Apa cu gheață într-un vis îi aduce visătorului doar o sănătate precară și o boală gravă; uneori astfel de vise vorbesc despre o răcire a sentimentelor între îndrăgostiți

Spălarea picioarelor în apă curată, indiferent unde s-ar afla, este un obstacol care trebuie rezolvat rapid și competent. Va fi nevoie de multă forță pentru a rezolva problema, dar situația se va termina în favoarea visătorului.

Picioarele văzute într-un vis sunt întotdeauna asociate cu calea vieții unei persoane adormite. Prin urmare, membrele murdare indică dificultăți în atingerea dorită. Dar visele despre picioare murdare nu promit întotdeauna probleme, uneori ele par să-i sublinieze visătorului greșelile sale și să le corecteze.

Cum va afecta viața reală visul în care visezi că te speli pe picioare?

De ce visezi să te speli pe picioare

Uneori, femeile trebuie să facă anumite acțiuni în visele lor și nu înțeleg ce înseamnă visul, se spală picioarele, de exemplu – pentru ce este?

Interpretarea viselor a lui Nostradamus consideră că dacă vă spălați picioarele într-un vis, înseamnă că urmează o călătorie lungă, pentru care trebuie să vă pregătiți foarte bine. Într-un vis, oamenii de afaceri își spală picioarele – până la apariția unui partener decent cu care vor dezvolta relații de prietenie. Interpretul asigură că dacă visătorul încearcă și reușește să-și demonstreze profesionalismul, atunci problema va demara rapid și va da un profit bun.

Pentru ca o femeie să-și spele picioarele într-un vis – până la apariția unui patron puternic, dar dacă visătorul efectuează procedura pentru o altă persoană, atunci relația pe care se baza va deveni treptat învechită.

Dacă într-un vis persoana adormită descoperă brusc că picioarele sale sunt murdare și decide să le spele, atunci trebuie să fie mai atent, deoarece viclenia și lăcomia altcuiva îi pot dăuna foarte mult. Probabil, printre cunoscuții apropiați ai dormitorului se află o persoană care îl intrigă în mod deliberat, invidiându-și prosperitatea.

Cartea de vis modernă știe și de ce se visează să se spele picioarele proprii sau ale altei persoane. A-ți spăla propriile membre înseamnă că în curând cel care doarme va trebui să se confrunte cu o problemă care va necesita o acțiune imediată din partea lui. În același timp, trebuie amintit că situația nu va fi rezolvată rapid, va dura mult timp și efort. Cu toate acestea, dacă visătorul reușește, atunci aceste abilități îl vor ajuta foarte mult în viață.

Un vis în care persoana adormită spală picioarele unui străin este interpretat ca pocăință. Probabil, visătorul era atât de dornic să atingă scopul, încât a uitat de sentimentele altor oameni, dar acum a sosit momentul în care soarta însăși îi va aminti de greșelile sale. Pentru a nu cădea în astfel de situații, interpretul recomandă ca visătorul să nu treacă linia a ceea ce este permis în comunicarea cu alte persoane.

Dacă visezi să te speli pe picioare

Conform cărții de vis a lui Grishina, spălarea picioarelor într-un vis este o întâlnire rapidă cu răi insidioși. Probabil, dormitorul va trebui să lucreze la un proiect neprofitabil, care este puțin probabil să fie ridicat, mai ales dacă cei mai apropiați colegi, în loc să ajute, îi vor reproșa visătorului lenea, deși ei înșiși vor încerca să profite de realizările lui. În acest caz, interpretul recomandă ca adormitul să nu fie prea supărat de eșecuri, deoarece acest proiect îl va pune în continuare în fața superiorilor într-o lumină favorabilă, demonstrându-și dorința de a munci. Comunicarea cu oamenii ipocriți este de dorit pentru a minimiza și a nu acorda atenție atacurilor lor.

Cartea de vis a lui Miller recomandă să acordați o atenție deosebită locului în care au fost spălate membrele. De exemplu, dacă o persoană adormită și-a spălat picioarele într-un râu curat, atunci soarta îi va oferi un cadou plăcut, principalul lucru este să nu ratați momentul. Dacă rezervorul era cu apă noroioasă, atunci vor urma în curând evenimente neplăcute care vor lăsa o amprentă lungă asupra soartei visătorului.

Un vis în care dormitorul își spală picioarele în lighean nu îl caracterizează din partea cea mai bună. De regulă, această viziune spune că o persoană a uitat de valorile spirituale, preferându-le bogăția materială. Poate că în viața persoanei adormite va apărea o situație, datorită căreia acesta își va putea îmbunătăți situația financiară, dar nu va face acest lucru în întregime legal, fără a ține cont de interesele oamenilor din jurul său. Dacă vrea să-și păstreze numele bun și să evite condamnarea celor dragi, ar trebui să fie mai amabil și uneori să se gândească nu numai la el însuși.

Problemele de sănătate sunt promise unei persoane printr-un vis în care își spală picioarele în apă cu gheață. În plus, această viziune poate vorbi despre răcirea sentimentelor. Poate că cel care doarme este atât de obișnuit cu iubita lui încât nu o mai percepe ca pe un obiect al pasiunii. Pentru a întoarce dragostea într-o relație, cartea de vis recomandă schimbarea situației sau alegerea unor activități de agrement care le-ar interesa pe amândouă.

Ce prevestește să vă spălați picioarele

Un vis în care o persoană se vede spălându-și picioarele într-o băltoacă îl caracterizează ca fiind o persoană cu voință slabă, infantilă și nesăbuită. În realitate, el nu se gândește la ceea ce face și la cum trăiește, doar mergând cu fluxul. Cu toate acestea, pentru unele dintre acțiunile sale în viitor, oamenii complet nevinovați vor trebui să plătească. Interpretul recomandă celui care doarme să devină o persoană mai responsabilă și să nu uite că acțiunile erupții pot duce la mari probleme.

Cartea de vis a lui Felomen prezintă propria sa interpretare a ceea ce a văzut. Potrivit lui, spălarea picioarelor într-un vis îi aduce visătorului să participe la o scenă neplăcută și va acționa ca un pacificator. Datorită comportamentului imparțial al celui care doarme, situația se va rezolva în mod pașnic. Dacă o persoană își spală picioarele nu pentru sine, atunci, în realitate, va trebui să se încline în fața unei persoane neplăcute pentru el.

Interpretarea visului lui Vanga crede că, dacă o persoană adormită își spală picioarele într-un vis, atunci în viața reală va trebui să-și apere onoarea și demnitatea de atacurile celor răi. De asemenea, poate indica faptul că un secret al visătorului va deveni cunoscut publicului și îl vor condamna. Dacă vrea să-și salveze propria reputație, atunci trebuie să spui totul cu sinceritate, pentru că o minciună nu a adus niciodată bine.

Dacă cel care doarme a spălat membrele altora, atunci aceasta vorbește despre pocăință. Probabil, în trecut, o persoană a comis un act pe care îl regretă foarte mult, dar nu îl poate recunoaște. Interpretul îi recomandă să-și adună toată puterea de voință și să spună victimei despre ceea ce a făcut. Altfel, remușcarea îi va otrăvi viața și nu-i va permite să se bucure din plin de fericire.

Un vis în care o femeie spală picioarele bărbaților îi oferă o întâlnire rapidă cu idealul ei. Totuși, după un timp își va da seama că pur și simplu și-a inventat un basm pentru ea, de fapt, alesul ei nu reprezintă nimic și este de dorit ca ea să-și ia rămas bun de la el.