picioarele umflate dorm

„Interpretarea viselor Tumora pe picior a visat de ce într-un vis o tumoare pe picior”

Interpretarea viselor Tumora pe picior

De ce visezi la o tumoare pe picior într-un vis dintr-o carte de vis?

Am visat la o tumoare pe picior – un vis este un prevestitor al îmbogățirii materiale și spirituale. Noile dvs. abilități și cunoștințe, precum și o abordare creativă a soluționării cazurilor obișnuite, vă vor permite să obțineți profit, să vă îmbunătățiți situația financiară.

 • Abonați-vă la canalul Felomena în Yandex.Zen

  Capacitatea de a interpreta visele este un dar valoros, pentru că uneori este în vis că conștiința ne oferă cele mai profunde și importante indicii.

  Evaluează acest articol!

  Am visat la o tumoare pe picior, dar nu există o interpretare necesară a somnului în cartea de vis?

  Experții noștri vă vor ajuta să aflați la ce visează Tumora de pe picior într-un vis, trebuie doar să scrieți visul în formularul de mai jos și vi se va explica ce înseamnă dacă ați văzut acest simbol într-un vis. Incearca-l!

  Bine ai venit!

  Dacă visele devin realitate de joi până vineri, atunci tumora visată amenință să se manifeste și în realitate?

  Buna ziua!Am visat ca ma uit la picioarele mele, toate erau in vene si apoi intr-un loc am vazut un nodul sau ceva de tumoare. Spune-mi ce ar putea fi un astfel de vis? Mulțumesc!

  Am visat că mergeam și îi spuneam mamei, uite, picioarele mele erau foarte umflate

  Am visat că mi-a ieșit un cucui foarte mare de pe picior, de mărimea unui pumn.

  Apoi erau mai mulți pe ambele picioare

  Prietenii m-au dus la spital

  Apoi a explodat cucui? Nici nu l-am simțit și un lichid alb ieșea în evidență

  Bună, numele meu este Shahzoda. Aseară am visat la un cucui pe piciorul drept și răni roz pe picioare. Și am visat și că soțul meu era supărat pe mine într-un vis. La început mi-am îmbrăcat o rochie frumoasă și apoi dintr-un motiv oarecare am ajuns într-o rochie diferită. Iată a doua rochie pe care soțului meu nu i-a plăcut. Care ar putea fi acest vis?

  Am visat la o umflătură pe picior și răni roz. Apoi mi-am pus mai întâi o rochie cu pietre și a doua era maro. Și soțul nu era fericit într-un vis.

  Umflare mare pe nas deasupra degetelor. Am glumit despre magazinul din primischennі, de eu sunt mic pratsyuvati. Nu știam. Am vândut o bucată de ziare pe stradă la depozit, am dat un ban copiilor. Dali nu a vândut, pentru că vlasnikul a spus că nu este suficient să plătești.

  Interpretarea viselor: de ce visează picioarele, pentru a vedea picioarele într-un vis, ceea ce înseamnă

  Interpretarea visului lui S. Karatov

  De ce visezi picioare într-o carte de vis:

  Dacă ai visat la picioare, atunci îți vei finaliza în curând afacerea cu succes.

  De ce visează să vadă cum și-au rupt piciorul – adică probabilitatea de a pierde un prieten de lungă durată și de a-l priva de sprijin.

  Dacă într-un vis ai condus o așchie în picior, atunci vei avea probleme în serviciu.

  De ce visezi să vezi că ți-ai ars picioarele rău – atunci vei avea mari probleme.

  Vezi și: de ce visezi șosete, de ce visezi cârje, de ce visezi pantofi strâmți, de ce visezi picioare păroase.

  De ce visezi picioare într-o carte de vis:

  Dacă ai visat la un picior, atunci aștepți probleme de sănătate sau eliberarea de ceva.

  Interpretarea visului lui V. Melnikov

  De ce visezi picioare într-o carte de vis:

  Ca sa vezi ca te-ai spalat pe picioare, atunci vei pleca in curand intr-o calatorie interesanta, in care vei avea o mica aventura amoroasa.

  De ce visezi să vezi picioare murdare – atunci ești foarte nesățios în dragoste.

  Dacă ați văzut picioarele dureroase într-un vis, atunci vă așteaptă probleme financiare din cauza unei afaceri nereușite.

  De ce să visezi să vezi picioare subțiri – atunci vei găsi un conflict familial și o trădare.

  Dacă ai visat la picioare frumoase, atunci în zadar vei spune prostii unei persoane dragi și îl vei jigni foarte mult.

  Interpretarea visului lui I. Ermakov

  De ce visezi picioare într-o carte de vis:

  Picioare păroase – Un semn foarte rău – pentru a vedea într-un vis că picioarele sunt în flăcări.

  A vedea că dansezi ușor și cu dibăcie este mijlocire și prietenie.

  Picioare tăiate – neplăcere și probleme.

  Dacă visezi că admiri picioarele copiilor tăi, acest lucru aduce bucurie, profit, sănătate, plăcere și consolare. A vedea o femeie la picioarele tale înseamnă a îmbunătăți lucrurile.

  A-ți vedea picioarele murdare este durere.

  A vedea că stai lângă o fântână sau un râu și te speli pe picioare înseamnă blândețe de caracter, fericire și uneori catar și umflături.

  A vedea că săruți picioarele altuia înseamnă pocăință și smerenie. A vedea că un șarpe sau o altă reptilă diabolică care încearcă să muște s-ar fi putut învălui, înseamnă invidie, dar dacă visezi că a mușcat, tristețe și neplăcere.

  Citeste mai mult:  De ce visează o femeie la o pisică cu pisoi

  Dacă cineva visează că cineva îi gâdilă talpa, aceasta înseamnă pierdere din cauza lingușirii.

  Să vezi într-un vis că cineva îți spală picioarele cu parfumuri și uleiuri aromate este respect din partea servitorilor tăi.

  Dacă cineva visează că are un genunchi sau un picior rupt, aceasta înseamnă că subalternul său va trebui să experimenteze pierderi, tristețe sau o încetinire a călătoriei.

  O persoană care visează că este șchiop se așteaptă la josnicie și dezonoare, dar dacă este prizonier, atunci i se pare această pedeapsă; Pentru o persoană bogată, acest vis prevestește o pierdere a norocului.

  A vedea că mergi în genunchi din cauza pierderii picioarelor înseamnă sărăcie sau pierderea averii și a servitorilor tăi.

  Dacă cineva vede într-un vis că are un picior de lemn, aceasta înseamnă o schimbare a circumstanțelor de la rău la bun sau de la bun la rău.

  Dacă visezi la picioare, pentru ce este:

  A-ți vedea picioarele este o oportunitate de a afla cât de ferm ocupi o poziție în societate, cât de puternice sunt legăturile tale de familie, relațiile cu partenerii și așa mai departe.

  Dacă ai visat la picioare subțiri de femeie de la care nu-ți poți lua ochii, atunci în viața reală poți să-ți pierzi prudența obișnuită și să comită un act neobișnuit pentru tine.

  Dacă ai visat la picioare urâte strâmbe, atunci, în realitate, va trebui să te angajezi în afaceri neprofitabile în viitorul apropiat, care nu vor aduce niciun profit.

  Dacă ai visat la picioare care nu te supun, atunci ești amenințat cu mari pierderi financiare, posibil faliment. Dacă picioarele tale sunt rănite sau acoperite cu ulcere într-un vis, atunci, în realitate, veniturile tale vor fi reduse, dar datorită faptului că faci lucrări de caritate.

  Pentru a vedea că ți-a fost amputat piciorul, atunci în viața reală vei pierde o persoană foarte apropiată, mai bună decât un prieten. În plus, este posibilă tensiune în relațiile de familie: neînțelegerile și reproșurile reciproce pot duce la divorț.

  Pentru a vedea că ți-ai văzut picioarele, atunci, de obicei, un astfel de vis înseamnă că te afli într-o situație foarte dificilă și nu poți să-ți evaluezi sobru puterea pentru a elabora un plan de acțiune despre cum să ieși din această situație cu cele mai puține pierderi. Pentru a vedea că te speli pe picioare, atunci în viața reală va trebui să faci față trădării oamenilor apropiați.

  Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

  De ce visezi picioare într-o carte de vis:

  Să-ți vezi picioarele frumoase și zvelte într-un vis înseamnă că te așteaptă noroc în afaceri, un drum plăcut și de succes. Privind ambele picioare într-un vis înseamnă că te vei gândi la relația ta cu o persoană. Rănile, ulcerele sau picioarele rupte într-un vis prevestesc nenorociri, obstacole în afaceri și eșecul planurilor. A avea calusuri dure pe picioare într-un vis este un semn că, în ciuda obstacolelor, îți vei atinge scopul.

  A vedea picioare frumoase este un semn al unei greșeli neglijente care se va sfârși cu rușine pentru tine. A vedea că picioarele tale sunt frecate cu ierburi parfumate sau substanțe aromatice înseamnă respectul și dragostea subordonaților. Sărutarea picioarelor altuia într-un vis înseamnă pocăință, mărturisire jignitoare și schimbarea stării. Picioarele tăiate pentru a vedea semnele de dificultate și pierdere. A avea picioare ușoare într-un vis înseamnă bucurie, plăcere, prietenie și bunăvoință generală. Să-ți vezi picioarele ardând într-un vis este un semn al celei mai mari nenorociri. A avea picioare bolnave într-un vis oferă ușurare în travaliu și o călătorie fericită.

  Vederea picioarelor umflate marchează pierderea, vătămarea, pierderea și, de asemenea, prevestește boala și moartea prietenilor sau a servitorilor. A vedea un picior de lemn sau un alt picior artificial în sine prefigurează o schimbare a stării de la bine la rău.

  Care este visul picioarelor, interpretare:

  Dacă într-un vis picioarele tale sunt frumoase, atunci în realitate te așteaptă succesul, noroc, un viitor minunat și prieteni adevărați. Picioare umflate, roșii, picioare în ulcere – la pierderi, necazuri. Spălați picioarele păroase – pentru călătorie sau recuperare; rupe sau pierde un picior – dificultăți în prietenie și la locul de muncă. Picioare caluse – la bogăție, un picior de lemn – la tristețe din nedreptate. Picioarele nu se supun – sărăciei. Pantofi – la drumul rapid; pierderea pantofilor este un obstacol în calea unei călătorii profitabile.

  Numai pentru femei – Dacă o tânără a visat că are picioare păroase, atunci, în realitate, după ce s-a căsătorit, și-ar comanda soțului ei.

  Visezi la picioare? Vezi următorul interpret.

  De ce visează Legs, din ce motiv:

  Picioare (picioare) – Picioarele au o gamă largă de semnificații de la sex la supunere. De asemenea, simbolizează mobilitatea, libertatea și soliditatea. Diferite metafore pot fi reprezentate în reprezentarea literală a picioarelor într-un vis: „faceți un pas în direcția corectă”, „stați cu un picior în mormânt”, „loviți în cur” și așa mai departe. Picioare – „Ridică-te din genunchi” înseamnă că visătorul și-a recăpătat încrederea de a se ridica și de a prelua din nou controlul. Picioarele, în plus, înseamnă mișcare, în special, alergare.

  Citeste mai mult:  De ce visezi să mănânci o prăjitură cu smântână

  De ce visezi la picioare:

  la boală sau la libertate. Vărsător. Vezi cu ce este asociat Vărsătorul în horoscopul tău.

  Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

  De ce visezi picioare într-o carte de vis:

  Visarea picioarelor goale într-un vis prevestește o nouă poveste de dragoste. A vedea picioare cu aspect ciudat este o nouă cunoștință. A te uita la picioarele tale este o pierdere a dorinței. Privind la străini – vei pierde bani. A avea picioare foarte mari într-un vis este o nenorocire.

  A-ți vedea picioarele goale înseamnă a începe o nouă relație de dragoste; spală-le – scapă de anxietăți și griji; a-i privi înseamnă a pierde poziția pe care o aveau în societate. Privirea la picioarele cuiva este o pierdere de bani.

  picioare umflate

  Interpretarea viselor Picioare umflate ai visat de ce visează picioarele umflate într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

  Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți picioarele umflate într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

  Ați avut vreodată vise profetice?

  Interpretarea viselor – Picioare

  Să-ți vezi picioarele frumoase și zvelte într-un vis înseamnă că te așteaptă noroc în afaceri, un drum plăcut și de succes.

  Examinând ambele picioare într-un vis înseamnă că te vei gândi la relația ta cu o persoană.

  Rănile, ulcerele sau picioarele rupte într-un vis prevestesc nenorociri, obstacole în afaceri și eșecul planurilor.

  Să-ți murdărești picioarele într-un vis este un semn al unei greșeli neglijente care se va sfârși cu rușine pentru tine, ceea ce nu îți va fi ușor să supraviețuiești.

  Să-ți vezi gambele picioarelor într-un vis este un semn al obstacolelor în afaceri. Visul în care ai văzut că gambele picioarelor tale sunt dure prezice că vei sta ferm pe picioare.

  Dacă visezi că zgâriești picioarele cuiva până când acesta sângerează, atunci te așteaptă vești proaste despre necazurile celor dragi care au nevoie de sprijinul și confortul tău.

  Dacă visezi că picioarele tale sunt în flăcări, atunci ar trebui să amâni călătoria planificată, chiar dacă este foarte importantă pentru tine. Uneori, un astfel de vis prezice eșecul în afaceri.

  Visul în care ai văzut că bagi picioarele în foc îți prevestește că doar intervenind într-un fel de ceartă vei putea să-i pui capăt.

  Orice mișcare îndemânatică a picioarelor de efectuat într-un vis este un semn că afacerea ta va reuși datorită inteligenței tale rapide, vicleniei și abilității de a face cunoștințele necesare.

  Dacă visezi că ai devenit invalid și ți-ai pierdut picioarele, atunci așteaptă-te la mari eșecuri, greutăți, nenorociri. Același lucru înseamnă un vis în care picioarele nu te ascultă.

  Dacă visezi că ți-a fost luat un picior, atunci vei fi separat de o persoană dragă sau de partenerul pe care l-ai prețuit.

  Întorsarea piciorului într-un vis este un semn că în curând vei avea atât de multe probleme încât vor începe durerile de cap.

  A admira picioarele copiilor într-un vis este un semn de consolare și plăcere. Uneori, un astfel de vis prezice un mic profit.

  A avea multe picioare într-un vis este un semn că vei găsi profit în tranzacționare sau o călătorie profitabilă. Uneori, un astfel de vis prezice o boală a picioarelor, o răceală sau umflare.

  A avea un picior de lemn într-un vis este un prevestitor al înșelăciunii.

  A vedea sau a avea picioare strâmbe într-un vis este un semn de deteriorare din cauza unei afaceri riscante.

  A vedea sau a avea picioare subțiri într-un vis înseamnă că unele afaceri sunt prea grele pentru tine și mai bine renunți la ea.

  Să-ți vezi picioarele murdare într-un vis – să faci necaz și rușine.

  Spălarea picioarelor într-un vis este un semn că ai o călătorie înainte. Spălarea picioarelor într-un iaz cu apă curată și limpede este un semn de fericire și noroc. Uneori, un astfel de vis prezice o mică răceală (mai ales dacă apa era rece).

  Dacă visezi că cineva îți spală picioarele și le freacă cu substanțe aromatice, atunci vei găsi mare succes, plăcere și bunăstare.

  A spăla picioarele cuiva sau a-l săruta într-un vis înseamnă că va trebui să te pocăiești de fapta ta și să te împaci cu circumstanțele.

  A avea calusuri dure pe picioare într-un vis este un semn că, în ciuda obstacolelor, îți vei atinge scopul.

  Citeste mai mult:  De ce visezi la mulți câini pe stradă

  Dacă visezi că cineva te mușcă de picior, atunci vei fi supărat, dezamăgit și în necaz. Un vis în care simți că cineva îți gâdilă picioarele sau călcâiele te avertizează despre lingușitorii vicleni.

  A șchiopăta într-un vis este un semn de dezonoare, pierdere și umilire.

  Un vis în care ai văzut că o persoană fără picioare te amenință sau te urmărește prezintă mari dificultăți și obstacole în afaceri.

  Dacă visezi că ai un picior blocat și nu-l poți scoate, atunci așteaptă-te la obstacole în afaceri.

  Dacă într-un vis ai reușit să-ți eliberezi piciorul și să continui munca începută, atunci succesul te așteaptă, indiferent de ce.

  A visa că ai o gaură în călcâi înseamnă: așteaptă-te la probleme. Situația se va agrava și mai mult dacă rana de pe călcâi sângerează sau doare piciorul. Cu toate acestea, dacă ai scos din el un obiect străin, atunci afacerea ta se va îmbunătăți.

  Dacă visezi că te dor picioarele din cauza gutei, atunci te așteaptă la obstacole în obținerea banilor.

  Există o părere că, dacă într-un vis te doare piciorul drept de gută, atunci visul îți aduce noroc, iar dacă este piciorul stâng, atunci visul arată contrariul.

  Dacă într-un vis îți vezi picioarele (picioarele) goale (goale), atunci te așteaptă o aventură amoroasă.

  A vedea picioarele altor oameni goale într-un vis este un prevestitor al pierderii financiare.

  Picioarele rănite într-un vis prezic pierderi și eșecuri.

  De ce visezi la picioare umflate?

  A vedea picioarele umflate într-un vis înseamnă a alege calea greșită în realitate. Așteptați-vă la probleme dacă ați visat că și ei sunt bolnavi. Cu toate acestea, cărțile de vis moderne sunt destul de optimiste cu privire la ceea ce visează picioarele sau gleznele urâte.

  Ce spun psihologii și cartea de vis a lui Miller

  Psihologii recomandă să nu fie supărați de toți cei care au visat la o tumoare la extremitățile inferioare. Se dovedește că un vis înseamnă oportunitatea de a te îmbogăți rapid, de a moșteni o avere. Dar să șchiopătești într-un vis, să te vezi în cârje – la avansarea obositoare a propriilor obiective.

  Spune de ce visează picioarele umflate, cartea de vis a lui Miller sfătuiește să acordați o mare importanță chiar și mărunțișelor:

  • a experimenta chin, durere – la suferință în stare de veghe;
  • simți greutate în timp ce mergi – pentru a depăși obstacolele;
  • vezi umflarea – pentru a umple bugetul;
  • a fi timid și a-ți ascunde picioarele – a nu dorința de a participa la călătorii.

  Schimbați-vă comportamentul

  Dacă ai visat că ai experimentat dureri dureroase – fii pregătit pentru experiențe, suferință mentală. Un vis înseamnă că ai ales calea greșită către obiectiv și că acum ești forțat să regreti amarnic. A vedea ulcere, răni într-un vis pe membrele cuiva este o rușine pentru unele acțiuni.

  Explicând de ce visează picioarele umflate, umflarea care doare la atingere, cartea de vis a lui Tsvetkov recomandă să-și recunoască propriile greșeli și să le corecteze. Psihologul se oferă să-și ceară scuze celor dragi pentru comportament imparțial, să ia inițiativa și să facă pace cu rudele, prietenii, colegii.

  Îndreptați-vă cu răbdare către vis

  Greutatea în timpul mersului într-un vis poate fi simțită de oamenii care sunt capabili să lucreze peste norma. În ciuda faptului că fiecare pas pe drumul către obiectiv va fi dificil, vei putea stăpâni chiar și cele mai dificile sarcini. Dacă ai visat că a fost dificil să te miști, în realitate vei putea îndeplini tot ce a fost planificat mai devreme și chiar mai mult.

  Cartea de vis a lui Nostradamus promite o serie de victorii tuturor celor care nu se tem să se îndrepte către un vis, indiferent de obstacole. Obținerea unei promovări în serviciu, recunoașterea de către societate a meritelor tale – exact la asta visează picioarele umflate. Principalul lucru în acest moment este să nu te oprești aici.

  Fii prudent

  Cartea de vis avertizează împotriva a fi prea credul. Se dovedește că a vedea picioarele umflate înseamnă a fi sub „vizorul” autorităților. Unul dintre colegii tăi strânge fără milă murdăria pe persoana ta și este deja aproape să dezvăluie conducerii neajunsurile și gafele.

  A simți durere în glezne, picioare este același lucru cu a experimenta o insultă din partea oamenilor pe care îi iubești foarte mult. Cu cât părea mai multă umflătură într-un vis, cu atât era mai dureros să pășești, cu atât te doare mai mult resentimente. Încearcă să afli de la cei dragi motivul nemulțumirii lor și schimbă relația în bine.

  Alege-ți visul

  Interpretarea visului față umflată

  De ce visează oxiurii?

  De ce visezi la păr pe picioare?

  De ce visezi coarne?

  Ce vise ai pentru sarcina?

  De ce visează șobolanii?

  Hi!

  Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.