Într-un vis, părul este mai lung decât în ​​viață

Ce înseamnă să visezi că ai părul lung?

Prezintă ceva bun într-un vis să vezi părul lung? Sau este un astfel de vis o prognoză a unor evenimente nefavorabile? Să încercăm să ne dăm seama.

Pentru ca interpretarea să fie corectă, încearcă să-ți amintești visul până în cel mai mic detaliu. Cel mai bine este să faceți acest lucru dimineața: când vă treziți, luați imediat o bucată de hârtie, un pix și descrieți intriga visului în detaliu.

Păr lung conform cărții de vis

Deci, amintiți-vă visul și încercați să găsiți o interpretare potrivită din lista noastră. Prezintă previziunile celor mai buni autori de cărți de vis populare:

 • Dacă ai visat că ai un păr lung superb pe cap, vei avea o călătorie lungă sau o călătorie interesantă. Pregătește-te să îți faci bagajele pentru drum. Cât de sănătos și frumos arăta părul într-un vis depinde de câte emoții pozitive va aduce călătoria.
 • Autorii altor cărți de vis cred că a vedea părul lung și luxos pe cap este o sănătate bună. Vei trăi mult, iar bolile te vor ocoli.
 • Există susținători ai unei opinii diferite: ai visat la păr lung – vei fi bogat. Fie primiți un cadou scump, fie primiți o moștenire, fie faceți o afacere bună. Oricum, viața ta financiară se va schimba în bine.
 • Dacă un bărbat visează că i-a crescut părul lung și frumos pe cap, pe care orice femeie îl poate invidia, în viața reală ar trebui să fii în gardă. Așteaptă-te la înșelăciune, „configurații” și trădare – o persoană a ajuns în mediul tău imediat care vrea să te folosească în propriile sale scopuri egoiste.

Acestea sunt interpretări tradiționale, dar există și altele. Dacă nu ați găsit ceea ce aveți nevoie în listă, căutați printre ele.

De ce visezi părul lung?

Amintiți-vă detaliile visului și căutați o interpretare potrivită din următoarea listă:

 • Am visat că pieptănați părul lung, dar era atât de încâlcit încât pieptene s-a rupt. Acesta este un vis nefavorabil care promite eșec în următoarea afacere. Încearcă să fii atent și să fii atent la lucrurile mărunte, apoi pot fi evitate necazurile.
 • Este un vis să-ți speli părul, dar nu poți să-ți speli complet murdăria de pe cap. Un astfel de vis prevestește o călătorie în țări îndepărtate. Poate fi atât o excursie interesantă în străinătate, cât și o excursie pentru a vizita rudele din alt oraș. Dar, în orice caz, emoțiile vor fi doar pozitive.
 • În cartea de vis a lui Martyn Zadeki, este indicat că părul lung fluturând în vânt visează la reconciliere cu un vechi inamic. Se pare că motivul vrăjmășiei îndelungate care a durat toți acești ani este nesemnificativ și nu mai aveți nimic de împărtășit.
 • Autorii cărții de vis ezoterice cred că a vedea părul lung pe capul unei alte persoane într-un vis este o boală lungă. Mai mult, proprietarul părului luxos este cel care se va îmbolnăvi grav. Dacă acesta este persoana iubită, încearcă să fii constant acolo și să-l susții.
 • În cartea de vis a lui Hasse există o astfel de interpretare: dacă într-un vis vezi părul de pe cap crescând foarte repede în fața ochilor tăi, acesta este un semn favorabil. Esti prudent in afaceri, asa ca se vor incheia cu un rezultat bun, vei fi multumit.
 • A vedea părul lung într-un vis și a-l împleti frumos în împletituri înseamnă a întâlni un tânăr foarte interesant, care va deveni singura ta iubire adevărată. Cunoașterea se va întâmpla foarte neașteptat – nu ratați soarta.
 • Dacă visezi că mergi pe stradă cu părul lung curgător, aceasta este o îngrijorare. Va avea loc un eveniment care va aduce confuzie și disconfort în starea ta de spirit.
 • De asemenea, Hasse credea că o coafură luxoasă cu păr lung văzută într-un vis înseamnă că în viața reală te bucuri de autoritate printre altele. Ești iubit și respectat, iar opinia ta este apreciată. Ai grijă de reputația ta, îți este foarte util.
 • Miller credea că, dacă o fată visează cum își pieptănează părul lung, atunci domnișoara este foarte frivolă în viață. Ar trebui să fii mai atent la propriul tău comportament, altfel riști să-ți strici reputația.
 • Și Vanga credea că părul lung la care visa este personificarea dezvoltării spirituale și a creșterii personale. Ești o persoană care își stabilește obiective ambițioase și merge spre ele, indiferent de situație. Ține-o așa!

La ce altceva poate visa părul lung de pe capul tău, vezi videoclipul:

De ce altfel poate visa părul lung?

Nu ați găsit o interpretare potrivită în secțiunile anterioare ale articolului? Încercați să găsiți în această listă de predicții:

 • În visul tău, o fată din afară începe să crească foarte repede părul lung, literalmente în fața ochilor tăi. Aceasta înseamnă că în viața reală visezi la împlinirea unei dorințe foarte secrete, dar nu este destinat să devină realitate.
 • Vezi într-un vis o fată care își pieptănează cu grijă și grijă părul lung? Asta înseamnă că în viața reală ești frivol și frivol în relațiile cu sexul opus. Prin urmare, nimeni nu te cheamă să te căsătorești, iar relațiile nu durează niciodată mult. Este timpul să schimbăm comportamentul și apoi totul se va rezolva.
 • Se crede că părul lung visează la un cadou neașteptat, dar foarte scump și plăcut. Pregătește-te să te bucuri și să accepți un cadou de lux.
 • Am visat că într-un vis pieptănai părul lung al unei persoane cunoscute? Cel mai probabil, în viața reală, te tratează urât. Încercați să evitați această comunicare – vă va face doar rău.

Dar psihologii cred că părul lung este visat de oamenii nesiguri și retrași, cărora le este greu să se realizeze în societate. Dacă este așa, doar tu poți judeca singur.

De ce visezi la păr lung: vrei să-l crești?

În căutarea de a descifra un vis, majoritatea oamenilor încearcă să înțeleagă nu numai ce le va aduce viitorul, ci și să se pregătească pentru tot felul de schimbări. În primul caz, o persoană este motivată de curiozitate, iar în al doilea, de un sentiment de îngrijorare, deoarece puțini oameni le plac răsturnările neașteptate ale sorții. Un alt stimul pentru decodare pentru unii oameni este căutarea de sine sau răspunsuri interne la întrebări care preocupă fiecare persoană din când în când. Având în vedere de ce se visează părul lung, putem spune cu siguranță că acest vis particular îndeplinește toate criteriile de mai sus.

De ce visezi părul lung: interpretări în cartea de vis

Interesant este că după moartea unei persoane, singurul lucru care continuă să crească este părul și unghiile. Părul lung într-un vis este o formă de percepție a căii viitoare a unei persoane și, cu cât sunt mai lungi, cu atât decalajul în calea lui va fi mai clar. Lungimea părului într-un vis nu vorbește despre longevitatea visătorului însuși, ci doar despre o înțelegere specifică a unui anumit interval al căii care este important pentru o persoană adormită. Majoritatea cărților de vis în interpretarea părului lung se înclină spre potecă sau drumul lung (a nu se confunda cu călătoria).

 • Dacă luăm în considerare un singur păr din punct de vedere rațional, atunci acesta este o parte naturală a scalpului, păstrând pielea de expunerea la lumina directă a soarelui, frig, evaporarea excesivă a umidității. Linia părului este mai rigidă, protecția inițială a corpului nostru de condițiile de mediu schimbătoare și agresive.
 • Știința vede părul ca pe un purtător laconic și brut de informații despre genomul uman, care conține atât cunoștințe individuale despre individ, cât și cunoștințe despre întreaga specie de mamifere.

La urma urmei, acesta este un fel de unitate flash. La urma urmei, nu degeaba există credința în rândul oamenilor că este imposibil să porți o perucă din părul unei persoane decedate sau al unei persoane care le-a vândut în mare nevoie. Cu alte cuvinte, „a încerca părul altei persoane înseamnă a-i încerca soarta”.

Păr lung (video)

Văzând în vis părul lung frumos de la o altă persoană

Un vis în care visătorul poate observa buclele lungi și frumoase ale unei alte persoane spune multe, dar interpretarea exactă poate depinde de imaginea specifică pe care a văzut-o visătorul.

 • În sensul literal, părul altei persoane, unde visătorul vede clar cui îi aparține, înseamnă că visătorul va lua parte direct la soarta cuiva, mai probabil să joace un rol important în viața altei persoane.
 • Părul lung și frumos visează la relații de succes pe termen lung, dragoste adevărată, beneficii materiale reciproce, bogăție spirituală atât a purtătorului de păr, cât și a participantului la viziune.
 • În sensul indirect al somnului, dacă imaginea în sine este foarte apropiată sau familiară visătorului, dar nu este asociată cu una dintre rudele sau prietenii săi, atunci visătorul și-a văzut probabil propriul viitor, care este facilitat de imaginea familiară, unde cel care doarme se vede pe sine, dar pe altul.

Decodificarea acestei viziuni indică calea viitoare a vieții, care va face literalmente diferit visătorul, iar frumusețea coafurii indică faptul că cel care doarme se va schimba clar în bine. De asemenea, frumusețea și lungimea indică o perioadă destul de lungă și fericită pentru visătorul însuși.

Care este visul unei fete, o femeie cu păr lung curgător

Uneori, o persoană visează la o femeie complet necunoscută sau la o fată cu păr lung curgător. În acest caz, interpretarea visului poate avea din nou mai multe semnificații:

Citeste mai mult:  De ce visezi la o sumă mare de bani
 • Dacă fata este complet necunoscută visătorului, atunci în acest caz un detaliu complet nesemnificativ joacă un rol important – sentimentele experimentate pentru proprietarul părului.
 • Adesea, pentru bărbați, o fată într-un vis cu păr lung curgător poate însemna un viitor destul de ploios, fără nori, asociat cu vechile lor visuri.
 • Poate că o moștenire va cădea brusc asupra unui bărbat visător sau norocul mult așteptat va zâmbi.
 • În cazuri speciale, acest vis prevestește nașterea unui copil (fată) mult așteptat.

Dacă fata este complet necunoscută visătorului, atunci în acest caz un detaliu complet nesemnificativ joacă un rol important – sentimentele experimentate pentru proprietarul părului

Pentru o femeie, un astfel de vis are exact același sens, dar cel mai adesea este asociat cu călătoria, surpriza.

 • Dacă într-un vis o femeie a avut un vis cu păr lung curgător, atunci pentru un bărbat aceasta ar putea însemna o schimbare mult așteptată la locul de muncă, o schimbare a decorului acasă, uneori o căutare cu succes a unui partener sexual sau de afaceri, o intervenție fatidică. în desfășurarea oricărei afaceri (construirea unei afaceri, a carierei etc.) .
 • Pentru o femeie, un astfel de vis poate prevesti pierderea partenerului ei (o rupere a relațiilor) sau apariția unui rival. Dar, în acest caz, este mai probabil ca visul să fie inspirat de fricile subconștiente ale visătorului.
 • Dacă vedeți într-un vis moartea cu păr lung și frumos sau personificarea acestuia, care este asociată cu îngerul morții, atunci visătorul va experimenta un stres sever, poate pierderea a ceva valoros în viață, din cauza căruia visătorul se va muta într-un noua etapă asociată cu bunăstarea și cunoașterea clară a modului tău.

Uneori, un înger al morții cu o coafură frumoasă și luxuriantă poate fi un avertisment direct că un deznodământ neașteptat așteaptă viața luxoasă și plină de evenimente a visătorului.

Văzând păr foarte lung și gros într-un vis

Vederea părului lung și gros într-un vis este asociată cu următorul timp saturat pentru visător. În general, durata lor este inițiată în mare parte ca un anumit interval de luni întregi, sau chiar ani.

 • Este interesant că, dacă coafura este bine îngrijită într-un vis, atunci evenimentele viitoare pentru visător promit să meargă fără prea multă aventură. În afaceri, capcanele nu îl vor aștepta, partenerii nu vor face pași, nu sunt prevăzute riscuri în viitorul apropiat.

Același lucru este valabil pentru aproape orice activitate financiară.

 • În viața obișnuită, care nu are nimic de-a face cu finanțele, viața visătorului se așteaptă la evenimente bogate și interesante, deși nu sunt legate de intrigi, bârfe sau aventuri.

Vederea părului lung și gros într-un vis este asociată cu următorul timp saturat pentru visător.

Aceasta este probabil doar o vacanță mult așteptată, o pauză plăcută de la toate grijile sau o scurtă călătorie.

 • Dacă ai visat bucle încâlcite, atunci viitorul viitor nu este atât de ploios pe cât pare la prima vedere.

În munca visătorului, așteaptă unele dificultăți, sunt posibile situații de conflict cu rudele sau prietenii.

Aveți părul lung într-un vis: pentru ce este

Uneori, în timpul unei nopți de odihnă, o persoană își poate vedea părul lung într-un vis.

Uneori, în timpul unei nopți de odihnă, o persoană își poate vedea părul lung într-un vis.

 • În acest caz, visul arată că o anumită cale îl așteaptă pe adormit, legat de extinderea capacităților sale, uneori o schimbare reușită a locului de muncă.
 • A vedea bucle lungi printr-o oglindă înseamnă a afla păreri despre tine de la alți oameni, poate că nu corespund întotdeauna realității sau propriilor judecăți.

Dar cel mai precis sens al somnului poate fi interpretat doar cu ajutorul diverselor detalii. Adesea, buclele lungi nu sunt elementul principal al unui vis, ci doar un factor pe care se bazează decodarea viitoare, ca un fel de cale viitoare. Foarte importante pot fi: o oglindă, un pieptene, spălarea părului, pieptănarea, împletirea etc.

De exemplu, dacă un visător visează la o fată care are grijă de părul ei superb, atunci sensul somnului este fundamental diferit de decodificarea principală. Un astfel de vis înseamnă decizii frivole, urmărirea promisiunilor goale, auto-înșelăciune și agitație inutilă.

De ce visează părul (video)

Pentru interpretarea corectă a somnului, este mai bine să vă amintiți chiar și cele mai mici detalii, iar apoi visul va fi descifrat cu precizie.

De ce visezi la păr lung pe capul unei femei – o carte de vis

Fără a cunoaște detaliile, este dificil de spus la ce visează părul: lung și frumos poate avea un singur sens în cărțile de vis, vârfuri despicate și neîngrijite – cu totul alta. De exemplu, un vis cu părul creț sau neted este interpretat diferit.

Citeste mai mult:  Să văd o fată în visul unui copil

De ce visezi părul lung

Adesea, cărțile de vis explică un astfel de vis ca dovadă a sănătății bune a visătorului. Cu toate acestea, în funcție de genul său, semnificația poate varia.

Ce înseamnă un vis pentru un bărbat, o femeie, o fată

O coafură îngrijită pe capul unei fete îi poate promite aspectul unui prieten credincios de încredere. Pentru un tânăr, un astfel de vis promite venituri din noile începuturi.

Un pieptene care s-a rupt la pieptănarea părului gros de bărbați – din cauza pasiunii visătorului pentru cariera, și-a uitat familia. O fată care are același vis se va confrunta cu faptul că alesul ei nu se va arăta din partea cea mai bună. S-ar putea pregăti pentru o asemenea dezvoltare a relațiilor dacă și-ar scoate la timp ochelarii de culoare trandafirie.

De ce visezi la păr lung pe cap, pe cont propriu, pe o altă persoană

 • Un străin care are împletituri lungi care cresc chiar în fața ochilor tăi este un vis al celor care nu sunt destinați să aștepte împlinirea dorinței lor prețuite.
 • Dacă îți cresc pe cap, sensul este aproape invers: prudența și prudența ta îți garantează succesul în afaceri.
 • Dacă femeia pe care o fotografiați își pieptănează părul, schimbă-ți atitudinea față de viață, în special față de sexul opus. Singurătatea ta este o consecință directă a frivolității.Varfurile plictisitoare, despicate

 • Când visezi că coama ta este neîngrijită și plictisitoare, vei avea probleme serioase.
 • Dacă vezi că cosmosul se desparte, aceasta este o serie întreagă de probleme care te pot duce în disperare. Bara neagră va fi lungă, dar în timp se va termina.

De ce visezi un păr gros, lung și frumos

Într-un vis, ai împletituri lungi luxuriante, atractive – în curând vei avea o călătorie destul de lungă. Mai mult, cu cât coafura ta arată mai frumoasă, cu atât va avea mai mult succes.

Cu toate acestea, unele cărți de vis interpretează diferit la ce visează părul lung dacă este frumos și bine îngrijit: o astfel de viziune poate avertiza că boala și necazurile te vor ocoli. De asemenea, un vis poate prevesti o surpriză plăcută.

Părul lung care cade

Interpretarea somnului în care vegetația cade în cantități mari nu va fi foarte bună.

Explicația motivului pentru care se visează părul lung, subțierea până la formarea de pete chelie, este, de asemenea, destul de alarmantă – visătorul se poate îmbolnăvi grav. Cu toate acestea, dacă coama a căzut complet, acest lucru este din fericire.

Pieptănați părul lung

Pentru ca o fată tânără să se vadă pieptănându-și buclele – la o căsnicie de succes. Dar dacă pieptănează împletiturile altora – acesta este un avertisment că este prea intruzivă, oamenii din jur nu vor întotdeauna să-i audă părerea despre problemele lor.

Dacă un bărbat de familie își pieptănă părul și nu este încurcat, visătorul sau visătorul va primi în curând cadou ceea ce a visat. Dar dacă pieptenele dă peste încurcături, scandalurile așteaptă în realitate.

Tăiați părul lung

 • O tunsoare visată, dacă îți tunzi singur părul – pentru a schimba.
 • Dacă altcineva îți tunde părul, în curând vei eșua în chestiuni financiare.
 • Să tai singur pe altul – vei găsi o modalitate de a-i mulțumi celui care te-a ajutat foarte mult.

Cu toate acestea, pentru cei care și-au găsit recent un suflet pereche, visul nu este de bun augur. Poate prevesti o pauză iminentă. Cei care au o călătorie lungă înainte poate fi nevoiți să-și schimbe planurile și să stea acasă.

De ce visezi părul lung – interpretarea cărților de vis

Opinia lui Tsvetkov

Interpretarea viselor lui Tsvetkov explică de ce părul lung este visat, nu luat în păr: în viitorul apropiat aveți o călătorie destul de lungă.

 • Să te vezi într-un vis cu părul gri – la probleme minore. Nu se va întâmpla nimic groaznic, dar va trebui să muncești din greu.
 • Îmmplețirea unei coame într-un vis este un obstacol mai serios în viață și pieptănarea lor – viața ta se va întoarce cu susul în jos.
 • Tot părul a căzut – va fi dezvăluită o trădare a unui prieten, pe care nu o puteți ierta.

Păr lung: cartea de vis a lui Miller

Conform cărții de vis a lui Miller, acest vis poate însemna că vei fi iertat de cineva care s-a îndepărtat de mult de tine din cauza ofensei cauzate.

 • O femeie care a visat că nu numai că are capul, dar și corpul ei era acoperit de fire de păr lungi, în viața reală, riscă să fie dezonoare.
 • A vedea un păr cu o floare țesută în ele este o problemă pe care visătorul o va putea depăși.
 • Pentru copiii mici, a vedea părinții cu părul lung este un semn de longevitate.

Am visat la păr lung, conform lui Vanga

Vanga atrage atenția asupra auto-îmbunătățirii visătorului.

Impleți o împletitură – pentru o călătorie lungă.

interpretarea lui Freud

Freud interpretează o astfel de viziune ca un semn de apropiere și incertitudine. Prea scurt – o persoană este promiscuă în sex.

Semnificația somnului în funcție de culoarea părului

 • Părul roșu – visătorul este excesiv de gelos. Cu toate acestea, aceeași viziune poate prevesti o surpriză neplăcută din partea unui partener.
 • Șuvițe colorate – nu ești pregătit să iei decizii importante. Dă-te deoparte pentru un timp, trebuie să te înțelegi pe tine însuți și să-ți aduni curajul.
 • Coamă de culoare nenaturală – poți fi acuzat de narcisism. Aruncă o privire din lateral – acuzația este bine meritată de tine.
 • Vedeți părul gri într-un vis – vești neplăcute sunt posibile. De asemenea, este posibil ca sănătatea dumneavoastră să fie zguduită.
 • Buclele lejere – ii vei intalni pe cei apropiati pe care nu i-ai vazut de atata timp incat nu te asteptai sa ii intalnesti.
 • Pentru a vedea bucle negre într-un vis – la iubire neîmpărtășită.

Starea părului: murdar, curat, drept, ondulat

 • Pentru a vedea un cârlig gras, neglijat într-un vis – la problemele familiei, eventual legate de bani.
 • Dacă părul este spălat curat și frumos, începe o perioadă strălucitoare, de succes.
 • Părul lung și drept pe cap – un astfel de vis este un avertisment că problemele vieții ar trebui abordate mai responsabil.
 • Pentru ca o doamnă să se vadă cu bucle – cei nedoritori vă pot lovi reputația. Pentru un bărbat, un vis promite succes, mai ales pe frontul dragostei. A vedea o fată cu bucle într-un vis este o întâlnire romantică.

Interpretarea viselor păr lung

Părul lung pe cap într-un vis, când în viața reală mergi cu părul mai scurt este un simbol foarte important. Cartea de vis te sfătuiește, în general, să fii foarte atent la orice modificări ale coafurii tale. De asemenea, merită să acordați atenție unui vis în care vă schimbați coafura, pictați, tăiați părul.

Citeste mai mult:  Îmbrățișarea într-un vis cu un bărbat

Părul într-un vis este de obicei asociat cu sănătatea, situația financiară și, de asemenea, cu profunzimea relațiilor cu persoana iubită. Cu cât părul este mai lung într-un vis, cu atât dragostea ta va fi mai puternică. La locul de muncă, poziția ta va deveni mai stabilă, mai durabilă, iar sănătatea ta se va îmbunătăți. Este, de asemenea, un indicator al succesului, de aceea este considerat un semn rău atunci când tu sau tu ești scurtat într-un vis.

De ce visează părul într-un vis

crescând rapid. Sănătatea ta va fi în curând mult mai puternică.

despletit păr. Străinii vor crea multe interferențe în viața ta.

În alimente, farfuria plutește. Ei spun lucruri rele despre tine la spate, răspândesc bârfe proaste.

Părul cade. Interpretarea visului interpretează acest lucru ca un semn rău, prevestind fără echivoc o boală.

Murdar, confuz. Certe cu cei dragi și rude. Poate însemna și o schimbare în rău a părerii despre tine.

scurt. Dacă părul este mai scurt decât de obicei, atunci un astfel de vis indică o cădere. Trebuie să vă faceți timp și să vă odihniți pentru a vă recupera.

Impletitura impletitura. Este timpul pentru acțiuni decisive și schimbare în bine. E timpul să ne adunăm și să punem totul în ordine, să punem totul împreună.

Frumoasa tunsoare. Interpretarea visului promite că toate lucrurile din această zi vor avea un succes extrem. Adună-ți puterile și mergi cu îndrăzneală la autorități pentru o promovare – în această zi o poți obține. De asemenea, puteți încerca să cumpărați bilet de loterie .

A vopsi parul. Schimbările cardinale sunt în prag și sunt pe cale să-ți bată la ușă. Dacă vor fi plăcute depinde de rezultatul somnului.

Curly, cret . Un astfel de vis vorbește despre o călătorie plăcută iminentă, poate o excursie la țară, natură. În același timp, promite că drumul va fi incitant și distractiv. Dacă într-un vis ai văzut un bărbat cu părul creț, atunci o persoană atractivă, dar, din păcate, prea frivolă va intra în viața ta.

Păr între picioare. Pasiunile îți vor pune stăpânire în curând. Toată săptămâna viitoare va fi plină de ispite și dorințe. Depinde de tine să le reziste sau nu.

Păr ud. Când vă udați părul, atunci în viața reală va răspunde cu faptul că vă „udă” reputația, părerea altora despre tine va cădea. Dacă, după un duș, le uscați cu un uscător de păr, ștergeți-le, atunci vor răspunde mult mai bine în privința dvs.

Păr moale, pufos. În viitorul apropiat, vă așteaptă un timp plăcut, fără griji, când vă puteți relaxa și respira. Nimic nu vă va perturba odihna.

Chel în vis. Să visezi cum îți cade părul unul câte unul și nu poți face nimic în privința asta pentru evenimentele importante viitoare care îți vor lua toată puterea. Și totuși, rezultatul nu va fi în favoarea ta. Aici este recomandat să așteptați pur și simplu acest moment, deoarece ați făcut deja tot ce aveți nevoie și nimic mai mult nu depinde de voi.

Tăiați, tăiați părul. A le pierde înseamnă a pierde puterea, energia. Prin urmare, o tunsoare într-un vis este interpretată ca o pierdere. Cineva îți va lua timpul fără a-ți aduce beneficii sau sunt posibile pierderi reale – bani, lucruri.

Păr pe tot corpul. Să te simți puțin (sau mult) păros este de fapt un semn foarte bun. El prezice întotdeauna dobândirea iminentă a bogăției și influenței monetare. Aceeași mână păroasă care greblează aurul.

dă foc părului. Potrivit cărții de vis, este interpretată ca un mare stres nervos, tensiune care nu găsește o cale de ieșire și amenință să explodeze. Merita o odihna.

Accesorii de par. Să vezi un pieptene, fixativ, bandă de păr sau ac de păr în poșetă într-un vis este prea multă îngrijorare pentru propriul tău aspect.

Piaptănă-ți părul. Dacă vă pieptănați singur părul lung, acesta prezice probleme de familie și probleme viitoare. Dacă altcineva îți pieptănează părul, atunci trebuie să-ți amintești de această persoană. În realitate, el este cel care te va susține în momentele dificile și te va ajuta să te ții pe picioare.

par rosu. Dacă aveți – cartea de vis interpretează acest lucru ca o influență externă distructivă a colegilor sau a cunoștințelor dvs. Dacă o altă femeie este cea care te va trăda, nu trebuie să ai încredere în ea.

Păr blond. Chiar și schimbări mici, dar plăcute în viața ta, care îți vor aduce bucurie și pace.

Părul gri pe tine. Găsirea unuia sau mai multor păr gri înseamnă că devii mai experimentat, mai înțelept. Dacă aveți o mulțime de fire de păr gri pe cap sau sunt toate gri, atunci aveți grijă – multe se vor întoarce în curând împotriva voastră și chiar și cei mai apropiați oameni își vor pierde încrederea în tine.

Atinge părul altcuiva. Totul depinde de părul cui ți-a trezit interesul. Dacă aceasta este o fată, atunci acorzi prea multă atenție prietenilor tăi și nu dă roade. Dacă părul era masculin, atunci acesta este un cuvânt de despărțire pentru relația viitoare dintre voi.

Depilare. Interpretarea visului spune că principiile tale din trecut nu mai au o influență atât de puternică asupra ta ca înainte. Ați devenit mult mai inteligent, mai experimentat și acum este momentul să vă reconsiderați liniile directoare ale vieții.

Bărbatul are părul lung. Un nou om promițător se profila la orizont. Poate că merită să-i acorde atenție.

Brunet. Întotdeauna la evenimente triste. S-au acumulat multe probleme și sunt gata să aibă ca rezultat ceva neplăcut. Multe lucruri nu merg săptămâna asta. De asemenea, nu începe altele noi.

Păr nenatural luminos, multicolor. Multe, un întreg caleidoscop de evenimente te va captiva foarte curând. Dacă va fi plăcut sau nu, depinde de rezultatul somnului, dar se știe un lucru – nu te vei plictisi.

Cartea de vis a lui Miller cu păr lung

Părul lung pe cap conform cărții de vis a lui Miller promit sănătate, succes în afaceri și vitalitate sporită.

Dacă păr inghinal – un simbol al vieții dizolvate.

Piaptănă-ți părul – la frivolitate și lipsa de dorință de a aborda temeinic o chestiune importantă.

Păr blond Vei câștiga respectul celorlalți.

par rosu – sfera intimă va străluci în curând cu culori noi, furtunoase.

păr șaten – promite mici îmbunătățiri în muncă.

Bijuterii pentru păr – la un cadou neașteptat de la o persoană dragă.

Ești interesat să afli mai multe despre ce înseamnă visul tău și de ce este visul? Scrie-mi și te voi ajuta. Autorul articolului: parapsiholog, psihic și magician Boris Shabrin.

Visele sunt o oportunitate de a-ți înțelege mai bine destinul.

© Autorul articolului: prietenul tău de încredere este magicianul Fose (Boris Shabrin): psiholog practicant, psihic.