Mână de interpretare a viselor

Interpretarea viselor: de ce visează Peria, pentru a vedea Penia într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea viselor lui A. Vasiliev

Care este visul Peniei din cartea de vis:

Pensula – De ce visezi sa vezi o pensula pentru pictat – atunci vei fi flatat de oameni invidiosi.

Dacă ai văzut într-un vis pensulele cu care artistul creează, atunci te așteaptă un picnic minunat cu prietenii.

Vezi și: de ce visează mâna dreaptă, la ce visează artistul, la ce visează pictura în ulei.

Interpretarea viselor împăratului Petru I

Dacă Peria visează, pentru ce este:

Mână – A vedea o mână înseamnă că în realitate vei găsi faima pe care o vei dobândi prin pricepere profesională. Perii urâte, urâte, cu degete strâmbe și tuberculi proeminenti de vene prevestesc necazurile vieții, din care vei ieși destul de ponosit și vei pierde încrederea în abilitățile tale.

O mână deteriorată (bandată sau în ipsos) indică faptul că va trebui să sacrifici ceva din ceea ce deții. A vedea o perie amputată înseamnă că vei pierde: după ce ți-ai stabilit obiectivul principal de a acumula bogăție, vei pierde ceva mult mai valoros.

Mâinile păroase sau arse sunt un semn că vei câștiga patroni puternici și de încredere, dar în același timp și inamici puternici. Periile murdare într-un vis sunt un semn că oamenii care te iubesc pe nedrept te vor trata, provocând astfel traume mentale profunde. Un vis în care vezi ciorchini de struguri atârnând din abundență printre frunzișul verde arată că vei obține în curând o poziție proeminentă în societate și vei răscumpăra dragostea unei persoane bune. Cumpărarea unui ciorchine de struguri într-un vis este un simbol al faptului că vei experimenta supărare și rușine atunci când vei afla despre zgârcenia admiratorului tău.

O perie de struguri negri este un semn că la serviciu te așteaptă reproșuri și replici nerezonabile; o perie de struguri albi – la armonie în viața de familie și la locul de muncă. O perie de rowan este un simbol că nunta viitoare din viața ta nu va avea loc. O perie de rowan călcată în picioare prevestește prăbușirea tuturor speranțelor și planurilor de viață.

O ramură de liliac care visează este o promisiune a unui sentiment mare, strălucitor, care va lăsa o amprentă pe sufletul tău pentru viață. O perie de vopsea prezintă într-un vis necazurile care pot apărea din declarațiile tale necugetate și neglijente despre cei dragi. A ține o pensulă sau a picta ceva cu ea într-un vis înseamnă că vei fi mulțumit de rezultatele muncii tale.

O pensulă artistică arată că vei reuși să-ți îndeplinești planurile personale. Ca sa vezi ca tii o pensula in maini, in timp ce lucrezi la o poza, in realitate vei fi inselata in asteptarile tale, prietenul tau te va parasi, preferand o alta femeie.

O perie de acuarelă de veveriță sau kolinsky într-un vis îți promite noroc dacă pictezi cu ea și tristețe în suflet dacă o folosești în alte scopuri, de exemplu, pentru aplicarea lipiciului.

O persoană care a lucrat cu o perie într-un vis nu ar trebui să renunțe la planul său, chiar dacă cineva încearcă să-l descurajeze. Să vezi un ciucuri pe haine este un semn bun, promițând onoare și respect.

De ce visează Penia, ce înseamnă:

Pensula – A vedea pensulele pictorului, a lucra cu ele – a experimenta un sentiment de incantare de la un eveniment; a vedea sau a lucra cu pensule – pentru a comunica cu o persoană complet nerușinată, fără suflet. O perie uscată simbolizează stagnarea în afaceri.

Dacă Peria visează, pentru ce este:

Brush – visează la înșelăciune și furt. Pensula de vopsea – măgulire. Pensule de artist – spre bucurie și o excursie reușită în afara orașului sau în călătorie.

Interpretarea visului lui I. Ermakov

De ce visează Peria, sensul somnului:

Mâinile – Înțelepții numesc mâinile slujitorii minții și simbolul omului. Dacă cineva vede că mâinile sunt mai frumoase și mai puternice decât de obicei, asta înseamnă că va întreprinde o afacere importantă care se va termina fericit și va aduce profit și respect; mai mult, va fi iubit de slujitorii săi, iar ei îl vor sluji cu credincioșie și nu ipocrit.

Dacă cineva visează că mâna dreaptă este tăiată sau arsă, uscată și mai subțire, îi va pierde pe cei mai devotați dintre colegii săi sau nu va putea munci și cădea în sărăcie. Pentru o femeie, acest vis prezintă mari probleme.

Cine vede că mâna și degetele au devenit mai mici decât erau, unul dintre colegii lui îl înșală sau nu-l iubește.

A lucra într-un vis cu mâna dreaptă este fericire, cu mâna stângă – nenorocire.

Între timp, unii explică că mâna dreaptă sau mâna dreaptă într-un vis înseamnă ceea ce este bine pentru un fiu, tată, frate, prieten care vede un astfel de vis, iar stânga este aceeași pentru mamă, preț sau noroc deja realizat. in business.

Degetele de pe mână sunt tăiate – pierderea prietenilor sau a soților.

Șapte degete pe mână – prietenie, conexiune nouă, fericire – moștenire și venit.

Perii acoperite cu păr – înseamnă făină și închisoare.

Dacă un tânăr vede într-un vis că are gută de la mâini, aceasta înseamnă că va suferi, așteptând un pericol, dar pentru bătrâni, acel vis prevestește slăbiciune și sărăcie.

Dacă cineva vede într-un vis că are multe mâini, aceasta înseamnă fericire, putere, bogăție și abundență; pentru hoți, acest vis are un efect dezastruos – vor fi prinși și pedepsiți pentru faptele lor rele.

Să vezi că iei foc cu mâinile, fără să-ți provoci nici un rău și durere, înseamnă că dușmanii și invidioșii persoanei care vede acest vis nu vor putea să-i facă niciun rău și că va reuși în toate, potrivit dorintele lui.

Mâinile

Mâinile de interpretare a viselor a avut un vis despre ceea ce visează Mâinile într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți Mâinile într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Mâini

Înțelepții numesc mâinile slujitori ai minții și un simbol al onoarei umane.

Citeste mai mult:  Văzând sânge într-un vis

Dacă cineva vede într-un vis că mâinile sunt mai frumoase și mai puternice decât de obicei, aceasta înseamnă că va întreprinde o afacere importantă care se va încheia fericit și îi va aduce profit și respect.

Mai mult, va fi iubit de slujitorii săi și ei îl vor sluji cu credincioșie și nu ipocrit.

Dacă cineva visează că i s-a tăiat mâna dreaptă sau a fost arsă, uscată și mai subțire, atunci va pierde pe cel mai devotat dintre slujitorii săi sau nu va putea munci și va cădea în sărăcie.

Pentru o femeie, acest vis prezintă mari probleme.

Oricine vede în vis că mâna și degetele lui au devenit mai mici decât erau, acest vis îl informează că unul dintre slujitorii săi își înșală stăpânul sau nu-l iubește.

A lucra într-un vis cu mâna dreaptă înseamnă fericire, cu stânga – nenorocire.

Între timp, unii explică că în acest vis mâna dreaptă înseamnă ceva bun pentru fiul, tatăl, fratele sau prietenul celui care a văzut acest vis.

Cel din stânga înseamnă același lucru pentru o mamă, o soție, o femeie de serviciu sau un succes deja realizat în afaceri.

A visa că degetele mâinii sunt tăiate prevestește pierderea prietenilor sau a soției.

Dacă cineva visează că are șapte degete pe mână, asta înseamnă prietenie, o nouă legătură, fericire, moștenire sau venit.

A visa că mâna este acoperită de păr prezice chin și închisoare.

Mâinile albe și tandre sunt un semn de prietenie.

Pentru cei săraci, același vis înseamnă lenevie și nevoie.

Dacă un tânăr simte în vis că are gută în mâini, îi va fi frică de pericolul care îl așteaptă.

Pentru bătrâni, acest vis prezintă slăbiciune și sărăcie.

Dacă cineva vede într-un vis că are multe mâini, aceasta înseamnă fericire, putere, bogăție și abundență.

Pentru hoți, acest vis are un semn dezastruos, anunță că vor fi prinși și pedepsiți pentru acțiunile lor.

A visa că iei foc cu mâinile tale fără să-ți provoci nici un rău și durere înseamnă că dușmanii și oamenii invidioși nu-ți vor face niciun rău în timp ce stai în picioare și vei reuși în totul conform dorințelor tale.

Dacă cineva visează că bate pe cineva cu mâna, cu pumnul sau că dă o palmă în față, aceasta prezice consimțământul sau dragostea pentru un soț și o soție.

Pentru un burlac, acest vis prezice că va curte în curând o femeie care îl va iubi foarte mult și va triumfa asupra dușmanilor săi.Dacă o femeie visează că își bate soțul, aceasta prezice boala ei, chiar dacă este iubită de sotul ei.

Dacă visează că își bate iubitul, atunci acest lucru prevestește un sfârșit neplăcut al intrigilor ei.

Dacă cineva visează că ține o sabie în mână și lovește oameni necunoscuți cu ea, asta înseamnă victorie, siguranță și succes complet în afaceri.

Dacă, în loc de sabie, un băț este în mâini, atunci dominația și profitul îl așteaptă.

Văzând inele de aur pe degete într-un vis – pentru onoare, fericire și prosperitate.

Interpretarea viselor – Mână, inel, inel

Interpretarea viselor – Mână, palmă

Aceasta este puterea unui om. Palma deschisă este un semn al dezvăluirii bunurilor lumești pentru el și viața în plină abundență.

O mână într-un vis înseamnă, de asemenea, încetarea afacerilor cuiva.

Interpretarea viselor – Mână

La înșelăciune și la furt.

Pensula de vopsea – măgulire.

Perii pitorești – spre bucurie și o excursie reușită în afara orașului sau în călătorie.

Interpretarea viselor – Perie

A vedea o mână într-un vis înseamnă că faima te așteaptă în realitate, pe care o vei obține cu înaltă abilitate profesională, dacă aceste mâini sunt subțiri, frumoase și grațioase. Perii urâte, urâte, cu degete strâmbe și tuberculi proeminenti de vene prevestesc necazurile vieții, din care vei ieși destul de ponosit și vei pierde încrederea în abilitățile tale.

O perie bandajata sau tencuita indica faptul ca va trebui sa renunti la o parte din ceea ce iti apartine in totalitate. A vedea o mână amputată într-un vis prevestește pierderea ta în competiția cu soarta, deoarece stabilindu-ți obiectivul principal de a acumula bogăție, vei pierde ceva mult mai valoros.

Mâini păroase sau arse – vei găsi sponsori puternici și de încredere, dar în același timp dușmani remarcabili. Perii murdare sau ascunse cu mănuși – un semn că vei fi tratat nedrept de oamenii care te iubesc, provocându-ți astfel o traumă emoțională profundă.

Un vis în care vezi ciorchini de struguri atârnând din abundență printre frunzișul verde arată că vei obține în curând o poziție proeminentă în societate și vei putea oferi fericire altora. Cumpărați în vis un ciorchine de struguri – în realitate veți experimenta supărare și rușine pentru zgârcenia admiratorului dvs.

O perie de struguri negri prevestește reproșuri acasă și replici la locul de muncă, struguri albi – bune relații ici și colo.

Rowan brush – spre o amară dezamăgire într-o încercare eșuată de a se căsători. O perie de rowan călcată în picioare prevestește prăbușirea tuturor speranțelor și planurilor de viață.

O perie albă de liliac care visează este o promisiune a unei senzații grozave, strălucitoare, care vă va lăsa o amprentă asupra sufletului pentru viață. O perie de liliac este un prevestitor al unei furtuni care se îngroașă într-o atmosferă de familie și este gata să verse o ploaie de lacrimi în orice moment.

Vederea unei pensule într-un vis oferă probleme care pot apărea din cauza declarațiilor tale necugetate și neglijente despre colegii tăi. Ținând o pensulă în mână sau pictând ceva cu ea – vei fi mulțumit de rezultatele muncii tale. Să văruiți copacii cu o perie într-un vis – vorbește despre o sărbătoare viitoare, la care vă vor uita sau nu vor dori să vă invite.

O pensulă artistică arată că vei reuși să-ți îndeplinești planurile personale. Dacă într-un vis ții o pensulă în mâini, lucrând la un autoportret, în realitate vei fi înșelat în așteptările tale de iubire fericită, căci vei fi abandonat de prietenul tău, care îți va prefera o altă femeie.

O pensulă veveriță sau kolinsky pentru acuarelă îți promite noroc dacă pictezi cu ea și tristețe în suflet dacă o folosești în alte scopuri, de exemplu, pentru aplicarea lipiciului.

O pensulă de machiaj sugerează că va trebui să te menții în limitele decenței atunci când vei fi prezentat părinților logodnicului tău. O perie pentru ungerea clătitelor, plăcintelor etc cu ulei sau grăsime – la abundență în casă. O perie pentru curățarea aparatelor de uz casnic este o problemă urgentă.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor Interpretarea extensivă a viselor

Interpretarea viselor – Perie

Dacă ai visat că pictezi cu o pensulă (vopsește pereții, tavanul etc. cu o perie), atunci în viitorul apropiat vei veni cu ceva original. Pentru ca tu să ai ocazia să-ți dai viață ideii, pictează cu o pensulă cea mai plăcută amintire a ta și arde-o imediat.

Dacă ați visat că faceți (cumpărați, furați) o perie, atunci în viitorul apropiat va trebui să căutați metode de lucru mai eficiente. Pentru a preveni ca procesul să se prelungească pentru o lungă perioadă de timp, beți cafea cu bucăți de fructe dimineața.

Interpretarea viselor – Perie

Pentru a vedea pensulele pictorului într-un vis, pentru a lucra cu ele – pentru a experimenta un sentiment de încântare de la un eveniment.

A vedea sau a lucra cu pensulele de vopsea înseamnă a comunica cu o persoană complet nerușinată, fără suflet.

O perie uscată simbolizează stagnarea în afaceri.

Interpretarea viselor – Perie

Răsucirea unei pensule în mâini este o scrisoare de departe.

O altă persoană dă o perie – prezice promovarea talentului.

Interpretarea viselor – Perii

Pensule (orice, cu excepția artei) – Vezi – moliciune, tandrețe. Te vei scalda in fericire.

Țineți, simțiți – veți mângâia copiii, cei dragi.

Interpretarea mâinii tăiate a cărții de vis

Nu e de mirare că spun: ca fără mâini. Această expresie reflectă adesea neputința completă, eșecul unei persoane. A pierde una dintre pensule în realitate și într-un vis este o tragedie teribilă. Dar de ce o astfel de rănire teribilă poate visa?

Observați un membru separat de corp

Relații proaste cu prietenii și cu alți oameni, singurătate și o dispoziție pesimistă – asta este ceea ce profețește visul în care ai văzut o mână întinsă la distanță de corp.

Dar, în mod paradoxal, o mână separată de mâna tăiată a altcuiva este, conform cărții de vis a lui Miller, un vestitor al unui venit bun, al unui profit semnificativ.

Dacă într-un vis de noapte ați asistat la o scenă îngrozitoare: cineva îi taie mâna cuiva, atunci ar trebui să știți că certurile cu rudele sunt probabile în realitate. Pentru a preveni conflictele și pentru a nu provoca oamenii la mai multă dușmănie, fiți atenți la expresii, arătați toleranță și delicatețe.

Prognoze dezamăgitoare

În coșmarul tău, te uiți la ciotul drept tăiat? O astfel de viziune profețește o întâlnire rapidă cu un bătrân tovarăș, care, între timp, se va încheia într-o încăierare și o ruptură completă a relațiilor.

Dar dacă într-un vis ați fost îngrozit la vederea unui ciot stâng separat, atunci în realitate veți comunica cu o persoană înșelătoare foarte „alunecoasă” care vă va face rău doar într-o chestiune importantă și responsabilă.

Ai visat o perie separată fără degete? Apoi, în realitate, certurile și disputele vor deveni mai frecvente în echipa ta de lucru. Și dacă mâna rănită a fost cu degetele, atunci adversitatea și neînțelegerea vă așteaptă acasă. Sunt posibile neînțelegeri cu rudele.

Bolile celor dragi, conform cărților de vis, pot prevesti viziuni în care apare o mână tăiată cu numeroase fracturi.

A se rani

Este trist, dar dacă într-o fantezie de noapte ți-ai pierdut mâna, fiind rănit, atunci acesta poate fi un semn al unei separări iminente de persoana iubită în realitate.

După ce ai pierdut ambele membre superioare într-un coșmar, primești un avertisment de la puterile Superioare – se poate întâmpla să te trezești într-o situație extrem de neplăcută într-o stare foarte inestetică. Pentru a evita o astfel de jenă, fiți prudent și precaut.

Divorțul, și mai degrabă scandalos și dureros, prezice o viziune că ți-au ratat degetele de la mâna dreaptă. Dar dacă ai pierdut mai multe degete într-un vis în palma stângă, atunci ruperea relațiilor cu un partener sau soțul/soția poate fi complet prevenită dând dovadă de un anumit tact și respect, ceea ce te va ajuta să găsești o soluție de compromis care ți se potrivește ție și „a doua jumătate”.

De ce o fată tânără visează la o mână tăiată? Dacă membrul a fost corect, atunci visătorul ar trebui să se uite mai atent la mire. Probabil că nu este persoana cu care ea poate fi fericită în barcă, indică cartea de vis.

Un vis teribil că ți-ai pierdut brațul, iar ciotul rămas este foarte umflat, prezice o perioadă dificilă, dificilă în viață. Trebuie să fii pregătit mental pentru acuzații nedrepte, pierderi și dezamăgiri. Dar dacă supraviețuiești în mod adecvat acestei dâre negre în destinul tău, atunci cartea de vis îți oferă o mare fericire și prosperitate pentru mulți ani de acum înainte.

Desfigurați-vă

Visul că ți-ai tăiat singur pensula este un semn că ești foarte pesimist și dedici mult timp și efort pentru a-ți analiza propriile greșeli și greșeli. Ce a fost, a fost. Calmează-te și mergi mai departe, încercând să nu mai calci din nou pe aceeași greblă. Amintiți-vă că viața este frumoasă și uimitoare, amintește de o carte de vis.

Te afli într-o situație dificilă, cauți dureros o cale de ieșire, dar până acum fără rezultat, asta indică visul în care tăiezi mâna cuiva. Este posibil ca modestia excesivă sau obiceiul de a nu dedica străini problemelor tale să te împiedice să apelezi la camarazi, colegi, rude pentru sprijin. Și degeaba, pentru că ar putea ajuta, dau sfaturi valoroase.

Sângerarea abundentă care apare după ce mâna într-un vis a fost separată de corp este considerată un semn rău. Nu sunt excluse accidente rutiere, accidente la domiciliu sau boli grave. Cu toate acestea, cartea de vis susține că un rezultat fatal în toate aceste nenorociri este exclus.

De ce visezi mâini fără mâini

Descrierea paginii: „De ce visezi mâini fără mâini” de la profesioniști pentru oameni.

Semnificația visului despre palmier (cartea de vis islamică)

Mâna, palma este puterea unui bărbat. O palmă deschisă este un semn al dezvăluirii bunurilor lumești pentru el și viața în plină abundență. Mâna de interpretare a viselor – într-un vis înseamnă, de asemenea, încetarea afacerilor cuiva.

De ce să vezi pensula într-un vis (conform cărții de vis engleză)

Ce înseamnă să vezi într-un vis De ce visează Hands – Mâinile umane, ajutând mintea, au oferit oportunitatea dezvoltării civilizației umane. Mâinile noastre flexibile și agile cu degetele mari opuse pot crea și distruge la fel.

Mâna: Acestea au fost mâinile tale sau ale altcuiva? Ți-ai „luat viața în mâinile tale” – spre bine sau spre rău – sau ai „dat” controlul asupra ei altcuiva? Sau a fost „mâna sorții” care îți ghidează viața și poate interferează cu ea?)? Aceste mâini au folosit vreun instrument, au efectuat acțiuni/au creat ceva? Sau au distrus și rănit? Cum te-ai simțit despre acțiunile lor? Amintiți-vă că uneori este necesar să distrugeți vechiul și deteriorat pentru a face loc noului și mai bun.

Citeste mai mult:  De ce visezi mult aur

Într-un vis, la ce visează mâna (conform cărții de vis a lui E. Avadyaeva)

Dacă ai visat la mâini subțiri, atunci vei deveni în curând o persoană foarte faimoasă și populară.

Mână – Dacă ați văzut mâini urâte cu degete neuniforme într-un vis, atunci vă așteaptă probleme care vă vor epuiza foarte mult.

Dacă ai visat la o perie tencuită, atunci vei fi obligat să dai ceva al tău.

Cum să înțelegeți un vis (Interpretarea visului lui V. Melnikov)

Dacă ai visat la o mână, atunci poți fi înconjurat în jurul degetului sau jefuit.

Dacă viziunea de noapte se va împlini depinde nu numai de conținutul ei, ci și de ce zi a săptămânii și la ce oră din zi a avut loc visul.

Mâna de vis – dacă este mâna altcuiva – te uiți la soarta altcuiva, dacă mâna ta este a ta. Cartea de vis asiriană sugerează o mulțime de lucruri interesante Visați la o mână? Spune-mi visul tău.

Cum îți interpretează cartea de vis asiriană visul

O mână tăiată poate visa că pierde un lucru scump sau supărare, iar motivele acestei supărări nu sunt indicate în niciuna dintre cărțile de vis. De asemenea, o mână ruptă poate fi un semnal al unui obiectiv de neatins stabilit în fața ta. Un astfel de vis poate deveni un prevestitor al unei certuri conjugale, apariția neîncrederii în familie și chiar o rupere a relațiilor de familie! De asemenea, un vis cu o mână ruptă poate avertiza despre o înșelăciune iminentă sau că visătorul a devenit victima lui. Cartea de vis ezoteric spune că un vis cu o mână separată de corp vorbește despre neputința unei persoane.

A vedea o mână într-un vis înseamnă că faima te așteaptă în realitate, pe care o vei obține cu înaltă abilitate profesională, dacă aceste mâini sunt subțiri, frumoase și grațioase. Perii urâte, urâte, cu degete strâmbe și tuberculi proeminenti de vene prevestesc necazurile vieții, din care vei ieși destul de ponosit și vei pierde încrederea în abilitățile tale. Interpretarea visului lui Hasse mediu.

Cartea de vis explică în detaliu la ce visează o mână tăiată, de la care lipsesc câteva degete. Pierderea fiecăruia dintre ele aduce un nou sens interpretării somnului.De ce visezi la o mână tăiată, mână – cineva vă va râvni binele, aveți grijă.

Nuanțe de vis:

Degetul mic pierdut reprezinta potentialul pe care cel care dormea ​​nu l-a putut folosi.Mana lui Guy – fii sigur de alegerea ta: iubitul tau este pregatit sa te protejeze si sa aiba grija de tine.

Dacă mâna ruptă este chinuită, procesul de despărțire va fi lung și dureros. Dacă această parte a corpului a visat să fie tăiată, dar practic nevătămată, ruperea relațiilor va fi ușoară, altfel va fi posibilă evitarea cu totul. Interpretarea visului mâinii, de ce visezi mâna într-un vis pentru a vedea.

Interpretări de către alți interpreți.

Care este visul mâinii. Interpretarea viselor.

Dacă cineva visează că i s-a tăiat mâna dreaptă sau a fost arsă, uscată și mai subțire, atunci va pierde pe cel mai devotat dintre slujitorii săi sau nu va putea munci și va cădea în sărăcie.

O mână ruptă într-un vis poate însemna cu adevărat pierderea unei persoane dragi, iar dacă vedeți sânge pe ea, atunci pierderea unei rude de sânge. Mai degrabă înseamnă o rupere a relațiilor, o pierdere a conexiunii spirituale, o încetare a comunicării. Acest lucru se poate întâmpla ca urmare a părăsirii sau pur și simplu a răcirii relației. Acest lucru este pe deplin confirmat de alte cărți de vis, în care o mână tăiată este interpretată ca o singurătate apropiată. În plus, dacă ai visat că o persoană însuși și-a smuls mâna, atunci acest lucru prefigurează că scapi de inamic.

Mâna simbolizează puterea masculină și tensiunea fizică. Apariția sau accentul ei asupra ei într-un vis este interpretată ca un fel de simbol călăuzitor care trebuie urmat în viața reală. Mâinile frumoase în visele noastre sunt simboluri de bun augur și prevestesc noroc și finalizarea cu succes a unei afaceri importante și profitabile. De asemenea, vă va câștiga respectul celorlalți. Dacă periile într-un vis sunt prea lungi și par incapabile, atunci în viața reală îți va fi dificil să rezolvi unele probleme pe cont propriu. Este, de asemenea, un avertisment că este puțin probabil să te susțină cineva, ceea ce amenință să-ți piardă funcția și munca. Dacă mâinile sunt prea scurte, asta indică graba ta în realitate.

Mâna – Separată, arsă sau ofilit, văzută în vis, prevestește moartea celui mai bun și mai devotat servitor; dar pentru cel care nu are slujitori, un astfel de vis prevestește o mare și inevitabil nenorocire, iar pentru un artizan o lipsă de muncă și, în consecință, sărăcia; dacă un astfel de vis este văzut de o femeie căsătorită, ea marchează moartea soțului ei sau a celui mai mare dintre copii; a avea mâna acoperită cu lână prevestește închisoare; spălatul pe mâini înseamnă muncă și anxietate; Privirea mâinilor prevestește boală; a avea mâinile umflate marchează profit și beneficiu, mai ales pentru miniștri; a avea mâini albe și mult mai frumoase decât de obicei prevestește un sfârșit fericit și profitabil pentru chestiuni importante, dragostea subordonaților și prietenia egalilor; a avea mâinile sau degetele mai scurte decât de obicei este un semn al servitorilor infidel și al unei împuterniciri abuzive; a avea mâini albe și pline celor bogați promite încheierea de prietenii, o societate plăcută și succes în relațiile amoroase, iar celor săraci prevestește sărăcia și tristețea; a avea multe mâini înseamnă fericire, putere și o creștere a bogăției; dar pentru tâlhari, hoții de tot felul de leneși, acest vis prefigurează descoperirea crimelor lor și pedeapsa aspră pentru ei. Cu toate acestea, vezi articolele gută, foc și apă. Pentru hoți, acest vis are un semn dezastruos, anunță că vor fi prinși și pedepsiți pentru acțiunile lor.

De ce visezi o mână în vis.

De ce să visezi Sânge pe mâinile tale – să vezi sângele unui străin pe mâinile tale – cineva va încerca să-ți strice reputația.

Înțelepții numesc mâinile slujitori ai minții și un simbol al onoarei umane. Sângele altcuiva pe mâinile tale într-un vis poate însemna atât fericire – dacă este sângele inamicului pe mâinile tale, cât și certuri, stare de rău, conflicte.