Interpretarea visului de a încerca o rochie albă

De ce să visezi la o rochie albă într-o carte de vis

16 octombrie 2019 la 0:41 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează rochia albă citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Rochie albă într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Sonnik Miller

De ce visează rochia albă într-un vis?

Rochie albă – Finalizarea cu succes a lucrării începute, o bună recompensă pentru munca depusă, încrederea autorităților și recunoașterea subordonaților, onoare și glorie. A vedea o rochie albă frumoasă într-un vis înseamnă a fi în centrul atenției în realitate, a primi o mulțime de complimente, vești bune care se vor dovedi a fi extrem de importante pentru tine.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce a visat la o gaură într-o rochie albă

Rochie albă – Un simbol al inocenței, purității și creșterii spirituale. A vedea o rochie albă într-un vis înseamnă a crește spiritual, a scăpa de orice vicii, a câștiga recunoaștere și respect universal.

A păta o rochie albă înseamnă a te certa cu un prieten, a întâmpina dificultăți și obstacole în afaceri care au apărut ca urmare a autocriticii crescute.

Cartea viselor moderne

Rochie albă – Recunoaștere generală, performanță publică este posibilă. Încercați o rochie albă – străduiți-vă pe cont propriu, obțineți succes în viața personală, la un rezultat favorabil al afacerilor, o nuntă.

A vedea o fată într-o rochie albă pentru un bărbat este o înșelăciune, o jonglare cu fapte. Persoana în care ai încredere poate să nu fie cine spun că este. Coaseți singur o rochie albă – eforturile voastre vor fi în curând bine răsplătite, salariu decent pentru muncă, promovare.

Dream Vanga

Care este visul Rochiei Albe

Rochie albă – Pentru a vedea o rochie albă într-un vis – o întâlnire cu prietenii, un fost iubit. Încercarea unei rochii albe – învață curând de la un prieten despre un rival.

Interpretarea visului lui Freud

De ce ai visat să încerci o rochie albă

Rochia albă simbolizează corpul gol al unei femei. Astfel, pentru a demonstra altora o rochie albă – o femeie este mulțumită de silueta ei și este mândră de ea. O rochie albă ambalată cu grijă într-un dulap sau valiză – lipsă de relații sexuale, nemulțumire.

Examinându-ți rochia albă într-un vis – experimentarea unei dorințe de autosatisfacție, fantezii ascunse cu privire la sexul opus.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează Rochia Albă?

Rochie albă – Pentru căsătorie curând. Văzând o rochie albă înainte de nuntă – ar trebui să te ferești de ipocrizia și duplicitatea unuia dintre prietenii tăi. A proba o rochie albă înseamnă a experimenta invidie, gelozie, o pasiune interzisă pentru un vechi prieten.

Vis pentru întreaga familie

Vedeți Rochia Albă, cum să dezlegați simbolismul

Pentru ca un bărbat să vadă o rochie albă într-un vis – o lipsă de atenție, o dorință de recunoaștere, faimă, celebritate. Pentru o femeie în vârstă, să cumperi o rochie albă într-un vis înseamnă să experimentezi invidia relațiilor celorlalți, intenții rele. Primește cadou – o cerere în căsătorie, o căsătorie iminentă.

Dicționar de vise / Stern Robinson și Tom Corbet (traducere în rusă)

Dezvăluim de ce visează Rochia Albă

 • O rochie albă, curată fără exces, vorbește despre un rezultat bun al tuturor treburilor planificate. Trebuie să fii foarte atent la interpretarea somnului. Când într-un vis există o rochie albă magnifică și elegantă, atunci ești mulțumit și admirat.
 • Dar dacă în visul tău rochia este ruptă și murdară – fii pregătit pentru certuri și insulte de la o persoană pe care o cunoști.
 • Dacă într-un vis îți cumperi o rochie albă, viața ta se îmbunătățește.
 • Să visezi la o rochie albă pentru un bărbat – pregătește-te pentru o nouă relație pasională.
 • O rochie albă într-un vis are și un caracter negativ – eșecuri în afaceri, dificultăți în dragoste. Puteți vorbi despre asta dacă rochia din vis nu este în mărime, încrețită, veche sau nu vă aparține deloc.

Rochie albă în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi la o rochie albă pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

Visat la o rochie albă – interpretare a somnului din cărțile de vis

Rochie albă. Dacă într-un vis vezi o rochie albă – acest semn este pentru tine cea mai de succes relație cu oamenii, mai ales la nivel emoțional și în prietenie. Te vei dezvolta în diferite domenii ale vieții tale.

De ce să visezi o rochie albă – Cartea de vis a lui Freud

Un vis despre o rochie albă este un avertisment pentru oamenii falși care se prefac a fi prietenii tăi pentru a-ți afla secretele și slăbiciunile și apoi să folosească aceste cunoștințe împotriva ta.

Ea visează să poarte o rochie albă, visul are sensul opus, deoarece arată că vei afla cine îți este cu adevărat credincios și care are sentimente sincere pentru tine.

Visand la o nunta si la o rochie alba inseamna ca relatia, in care se afla in prezent, va trece intr-o alta faza, si va deveni mai puternica si mai durabila, ca amandoua o veti simti.

Când dormi și visezi la o rochie albă frumoasă, acesta este un semn că, în realitate, ai un prieten fidel și devotat, care este întotdeauna gata să te grăbească în ajutor.

A visa la o rochie alb-negru înseamnă experiențe neplăcute, iar pentru persoanele care sunt într-o relație serioasă, despărțirea.

Conform cărții de vis a lui Freud, acesta este un semnal destul de clar din subconștientul tău, ceea ce înseamnă că în adâncul tău înțelegi că nu ești foarte încrezător în tine și că ești prea modest – ar trebui să încerci să fii mai agresiv și să nu-ți fie frică să-ți exprimi pe a ta. opinie. În general, acest simbol înseamnă că în realitate vă asumați o muncă utilă care vă va plăti, iar dacă nu este utilă pentru dvs., atunci și pentru alții. Poate fi și un semn din subconștientul tău că ești o persoană foarte modestă, poate chiar prea modestă, mai ales în unele situații.

Daca visezi o rochie alb-rosu, promite niste neintelegeri cu persoana iubita si complicatii generale bazate pe emotii.

Care este visul unei mirese într-o rochie albă – Cartea de vis a lui Miller

Când acest simbol apare în visul tău – o mireasă într-o rochie albă, indiferent de context, cel mai probabil înseamnă că înțelegi că oamenii din mediul tău sunt nemulțumiți de realitatea din jurul lor.

Acesta este un semnal pentru tine că nu trebuie să permiti să apară vreo dispută sau dezacord între voi, pentru că, cel mai probabil, nu îi veți putea convinge să se răzgândească, în ciuda faptului că sunteți sigur că aveți dreptate și ei. sunt greșite.

O rochie lungă albă visează, ca simbol, cartea de vis promite stabilirea de noi prieteni și poate chiar prietenie.

Daca visezi la o rochie alba si la un voal, asta poate insemna si ca in curand vei intalni ceva neplacut de la cei dragi, si este posibil ca acesta sa puna umbra relatiei tale pentru o lunga perioada de timp.

Citeste mai mult:  Îngroapă mama într-un vis

Când un tip visează la o rochie albă într-un vis, acesta este un avertisment pentru tine că trebuie să fii foarte atent cu cine și cui acorzi încrederea ta, pentru că fiecare persoană nouă pe care o cunoști poate fi sinceră cu tine.

De ce visezi să vezi o rochie albă – Cartea de vis a lui Wangi

Visând să vezi o rochie albă – un vis promite că obstacolele care ți-au apărut până acum în cale nu te vor mai deranja.

Și dacă ai visat că prietena ta era într-o rochie albă, acesta este un semn că rivalitatea la care participi va fi victorioasă pentru tine.

Un vis în care o femeie însărcinată într-o rochie albă visează – prevestește neînțelegeri și dezacorduri în mediul tău imediat și o scădere a nivelului de viață al familiei tale și se va termina în conflicte grave.

Dacă ai visat că visezi la o rochie albă din dantelă, acesta este un semn foarte de bun augur, deoarece arată că îți vei putea îndeplini toate visele prețuite. În total, acest simbol poate sugera că îți vei putea atinge obiectivul, dar va trebui să te străduiești în mod constant și constant pentru el.

Care este visul unei femei într-o rochie albă – Interpretarea viselor lui Nostradamus

Când visezi o femeie într-o rochie albă, acesta este un semn că cineva din familia ta – intenționat sau nu – va fi cauza problemelor tale cu legea. Acest simbol poate reflecta dorinta ta in realitate de a gasi un loc de munca mai bine platit care sa iti permita sa-ti realizezi planurile, pentru care ai nevoie de resurse financiare semnificative.

Visând să încerci o rochie albă – acest simbol îți poate aduce și o viață lungă, fericită, în plină sănătate până la bătrânețe.

Pantofii albi visează la o rochie albă – acest simbol poate însemna că ai un fel de complexe despre silueta ta, pe care s-ar putea să nu vrei să le realizezi pe deplin în realitate. Dacă acest motiv apare în visul tău, este foarte posibil să ai niște probleme în realitate și ți-ar plăcea să ai un fel de autoritate să știi cum să acționezi sau să cauți confortul și protecția celor apropiați.

Care este visul unei fete într-o rochie albă – Interpretarea viselor Hasse

Dacă o fată într-o rochie albă visează, acesta este un semn că în realitate credința ta este mult mai puternică, poate din cauza unor evenimente.

Dacă vezi un vis în care o mamă visează într-o rochie albă, acesta este un prevestitor al unor evenimente fericite care pot fi așteptate în viitorul apropiat și în viitor, cartea de vis interpretează că acesta este un semn de fericire pentru tine pe viață.

Dacă visezi la o rochie albă pufoasă, acesta este un semn că oamenii pot țese la spate diverse intrigi menite să-ți facă rău, așa că trebuie să fii foarte atent în tot ceea ce faci și, în primul rând, cu cine ai de-a face.

De ce o femeie căsătorită visează la o rochie albă – Interpretarea visului lui Loff

Dacă visezi la o rochie albă pentru o femeie căsătorită, aceasta este o șansă de a cunoaște o persoană foarte interesantă. Interpretarea visului spune că acest lucru poate însemna că, în realitate, încerci să-i ajuți pe alții și, în măsura în care poți, să faci fapte bune.

Un vis în care se visează o rochie de mireasă alb-negru – acesta poate fi un avertisment că s-ar putea să pierzi o sumă semnificativă de bani sau să ai grijă să nu te implici într-o afacere dubioasă, mai ales pe baza presupunerilor, deoarece poți astfel pierde aproape tot ce ai. Când acest simbol apare într-un vis, este de obicei o încurajare din subconștientul tău, astfel încât să încerci să fii mai atent în fiecare zi și să nu-ți fie frică să faci și să spui ce vrei.

De ce visezi la o rochie albă murdară? Poate fi, de asemenea, un semn că trebuie să accepți în cele din urmă fapte neplăcute despre personalitatea ta, pentru că evaziunile nu-ți dau nimic și doar mărturisesc imaturitatea și iresponsabilitatea ta, încălcându-ți imaginea reală în ochii mediului tău.

De ce visezi o rochie albă – Interpretarea viselor Longo

Când visezi o rochie albă, cartea de vis interpretează că acesta este și un avertisment, pentru că poate cineva dorește să te folosească în propriile scopuri, ceea ce cel mai probabil nu va fi foarte bun pentru tine.

Când visezi să dansezi într-o rochie albă, acesta este un semn că în curând cineva va dori să ia un împrumut de la tine, dar nu ar trebui să crezi asigurările lui că va plăti cu siguranță datoria, deoarece nu se știe dacă această persoană poate fii de încredere.

Un vis despre o rochie albă scurtă prezice faliment – al tău sau al unei persoane din cercul tău interior, iar acesta este un avertisment că poți pierde tot ce este în realitate.

Văzându-te într-o rochie albă într-un vis

Sexul frumos a fost întotdeauna parțial față de ținutele frumoase. Prin urmare, nu este de mirare că mulți oameni visează să se vadă într-o rochie albă într-un vis sau într-o toaletă de alte culori strălucitoare. În funcție de culoarea hainelor pe care le purtați în momentul visului și de cum arăta în același timp, puteți interpreta ceea ce ați văzut. În articol, vom lua în considerare de ce visăm să ne vedem într-o rochie nouă, galbenă, roșie sau albă.

Subconştient

La nivel subconștient, ținutele indică cel mai adesea cum se simte o persoană.

Sunt, de fapt, a doua ta piele, protejând în același timp de lumea exterioară. Prin urmare, este important să ne amintim cum arăta toaleta într-un vis.

Dacă ai visat că este greu și cu greu te poți mișca în el, înseamnă că ești mereu pregătit pentru apărare. Se pare că îți îmbraci o armură care ar trebui să te ajute să te protejezi pe tine și pe teritoriul tău. Să visezi la o rochie frumoasă, verde sau roșie, în care te simți atrăgătoare – această viziune poate semnala că ești într-o dispoziție bună. Dimpotrivă, speranța ruptă sau uzată avertizează asupra oboselii morale severe. Ai nevoie urgent de o pauză de la îndatoririle zilnice.

Carte de vis popular

Într-un interpret clasic, a vedea în vis o rochie pentru copii sau adulți care arată frumos este un semn că vei avea noroc. Cartea de vis conține, de asemenea, următoarele interpretări ale viziunilor nocturne:

 • cumpără o ținută nouă în magazin – pentru a întâlni un rival cu care te poți descurca cu ușurință;
 • hainele iti sunt prezentate cadou – in realitate vor veni in ajutor, dar in schimb vor avea nevoie de sprijin reciproc;
 • călci ținuta – pentru a efectua lucrări de rutină;
 • a ars o gaură în timpul călcării – colegii vor încerca să vă facă rău și să vă denigreze în ochii conducerii;
 • culoare neagră – pentru a primi vești proaste;
 • nuanță albastră sau verde – pentru împlinirea fanteziilor secrete;
 • silueta este brodata cu aur – vei gasi un patron puternic;
 • un dulap plin de lucruri – te vor defăima;
 • haine cu fusta scurta – lucrurile vor merge prost;
 • a te îmbrăca în ceva murdar – de rușine;
 • dacă toaleta ta este cu găuri, atunci aceasta prezice nenorocire sau înșelăciune. De asemenea, imaginea este asociată cu condamnarea pe care o pot provoca unele dintre acțiunile tale;
 • o rochie scumpă prezice o întâlnire cu oameni invidioși;
 • șifonate avertizează despre griji;
 • dacă încerci ținuta altcuiva, înseamnă că în lumea reală te vei ocupa de treburile altora și vei rezolva problemele altora;
 • îmbrăcămintea din hârtie promite să primească beneficii și să îmbunătățească starea materialului.

Citeste mai mult:  De ce visezi la cartea de vis sfârșitul lumii

Interpretarea visului lui Freud

În mintea unui psihanalist, imaginea este legată de felul în care te simți într-o relație sexuală. Ceea ce vezi poate spune despre înrobirea ta sau, dimpotrivă, despre capacitatea de a primi plăceri senzuale:

 • de ce visezi să încerci rochia altcuiva într-un vis – ai o stima de sine extrem de scăzută, ceea ce te împiedică să trăiești o viață normală. Te gândești în mod constant la ceea ce vor crede sau vor spune alții despre tine;
 • dacă te lauzi cu toaleta în fața altora, atunci în realitate te consideri atractiv și nu încerci să o ascunzi;
 • dacă hainele tale sunt murdare, atunci acest lucru amenință cu probleme grave în viața ta personală;
 • să te vezi într-o rochie albastră frumoasă într-un vis care ți se potrivește perfect – ești mulțumit de propriul aspect. Dimpotrivă, o ținută largi, care clar nu este mărimea ta, indică prezența multor complexe. Crezi că ai multe defecte vizibile și, prin urmare, nu te simți încrezător în abilitățile tale. Acest lucru face dificilă construirea de relații cu sexul opus.

Sonnik Miller

Cartea de vis a lui Miller spune că o rochie poate prezice atât evenimente pozitive, cât și negative din viața unei persoane adormite. De exemplu, a vedea o rochie roșie frumoasă într-un vis este un semn că o femeie se comportă impecabil și stârnește admirația celorlalți.

Dacă toaleta este ruptă, avertizează asupra prezenței inamicilor. Vor răspândi zvonuri rele despre tine și vor încerca să provoace condamnarea generală. Văzându-te într-o rochie albastră într-un vis pe care îl încerci – în realitate ai un rival. Numai dacă ți-ai cumpărat haine după ce le-ai probat, îți poți întoarce iubitul.

De asemenea, un semn că o persoană dragă te poate înșela sau poate fi tentată este să încerci ținuta altcuiva în vis. Miller consideră ținuta de nuntă un semn bun. Vei avea noroc în relațiile personale.

Dream Vanga

Potrivit lui Vanga, imaginea care apare poate fi privită atât pozitiv, cât și negativ. Amintește-ți detaliile visului. Vă vor spune multe despre ce să vă așteptați în viitorul apropiat:

 • pentru a vedea o fată în ținută de nuntă (poate să nu o cunoști) – la deciziile dificile viitoare. Te așteaptă necazuri și griji, în urma cărora va trebui să-ți asumi anumite obligații. Va depinde doar de tine ce decizie să iei în problemele importante;
 • dacă ai visat la un dulap în care există o mulțime de ținute, asta semnalează că îți stabilești un număr mare de sarcini diferite;
 • în viziunea de noapte, toaleta ta corespunde celor mai noi tendințe de modă – te vei comporta în așa fel încât oamenii mai în vârstă și mai înalți în societate să vorbească favorabil despre tine;
 • dacă hainele tale sunt destinate unui fel de ocazie solemnă, de exemplu, există o mulțime de funde și alte decorațiuni pe ea – acesta este un semn că te critici constant și de multe ori ești nemulțumit de ceea ce faci;
 • există o mulțime de paiete, strasuri și alte pietre pe fuste – acest lucru prezice o deteriorare a situației financiare și dificultăți pentru care trebuie să vă pregătiți;
 • a vedea o rochie neagră într-un vis este un semn că te vei confrunta cu o boală sau te vei despărți de persoana iubită;
 • albul este un semn de iubire care îți va schimba viața;
 • o ținută nouă – pentru schimbările viitoare pe care nu le poți prezice în niciun fel acum;
 • să te vezi o prietenă sau pe tine însuți într-o rochie roșie într-un vis – la longevitate.

Interpretarea viselor lui Loff

În viziunea lui Loff, orice toaletă este legată de felul în care se simte o persoană, de emoțiile sale. De fapt, ceea ce porți într-un vis este un indicator al stimei de sine. Așa că analizează viziunea și amintește-ți cum arătau hainele tale. Dacă arătai impecabil în ea și te simți confortabil – acesta este un semn de încredere în sine și dorința de a-ți atinge obiectivele.

Dimpotrivă, o ținută ruptă, murdară, uzată avertizează că ești predispus la o stimă de sine scăzută. Vă lipsește încrederea, așa că trebuie să contactați un specialist care vă va ajuta să înțelegeți cauzele problemei.

Fiul lui Nostradamus

În interpretul lui Nostradamus, o ținută de nuntă albă ca zăpada prezice visătorului noroc în afaceri. Dacă îmbraci o rochie de hârtie, faci profit și obții bunăstare financiară. Toaleta ta a fost scumpă – unul dintre cei nedoritori este gelos pe tine. Am visat că au ars hainele până la găuri – spre pierderea unei persoane dragi. A te îmbrăca în haine murdare este o rușine.

Dream interpretare Tsvetkova

Potrivit ezotericului, îmbrăcarea în ceva frumos și elegant este pentru promovarea viitoare și prosperitatea financiară. Dacă purtați ceva necurat, încrețit și rupt, acesta este un test. Pentru a vedea o rochie de mireasă lungă – vei întâlni un nou amant, dar nu va ajunge la căsătorie.

Semnificația unui vis despre o rochie albă

Dacă interpretați corect visul pe care l-ați văzut, veți putea ocoli necazurile. Femeile într-un vis văd adesea o rochie albă într-o rochie de vis. Mulți interpretează acest lucru ca pe un semn neplăcut.

Semnificația unui vis despre o rochie albă

Sonnik Miller

Potrivit lui Miller, a vedea o rochie albă într-un vis este un semn de finalizare cu succes a unei sarcini la locul de muncă. Persoana va fi recompensată cu generozitate pentru munca depusă. Dacă o persoană încearcă hainele, va fi respectată de colegi, prieteni și superiori. Dacă șeful a văzut un astfel de vis, subalternii lui îl respectă.

un vis în care o femeie într-o rochie albă frumoasă se admiră vorbește despre vești bune. După astfel de vise, ar trebui să vă așteptați la o atenție generală, în special din partea sexului opus. Dacă o femeie încearcă haine diferite, ea se străduiește să fie independentă.

Citeste mai mult:  Numerele de interpretare a viselor într-un vis

Dacă un bărbat a visat la o fată într-o rochie albă timp de mai multe nopți la rând, conform cărții de vis a lui Miller, ar trebui să se uite mai atent la împrejurimile sale imediate. Cineva dintre prieteni sau parteneri nu este de încredere și caută să facă rău. Lucrurile merită făcute pe cont propriu.

Dacă o femeie sau un bărbat a văzut într-un vis cum coase singuri o ținută, munca lor, care în acest moment par a fi zadarnică, va da în curând rezultatul dorit. Conform interpretării lui Miller, un vis promite o îmbunătățire a situației financiare sau o avansare în carieră.

Dream Vanga

Conform interpretării lui Vanga, dacă s-a visat o rochie albă, dar persoana adormită nu o măsoară și nu o vede pe alți oameni, atunci se va întâlni cu vechi prieteni. Dacă o fată a visat că încearcă o ținută, alesul ei o înșela. Veștile proaste vor fi aduse de un prieten sau de cineva apropiat.

Un vis în care o femeie arată o ținută șic unui număr mare de oameni indică faptul că este mulțumită de ea însăși. Cu toate acestea, nu observă pe nimeni decât pe ea însăși, ceea ce va afecta negativ relațiile cu colegii și prietenii.

Dacă o persoană a visat la o ținută albă bine ambalată într-o valiză sau întinsă pe un raft de dulap, persoana nu obține ceea ce își dorește de la viață. Cel mai adesea, motivul constă în relațiile care au devenit de mult o povară. Este necesar să le lăsați în trecut și să treceți mai departe.

Un vis în care dormitorul examinează cu atenție ținuta indică pasiuni care fierb în interior. În apropiere se află o persoană a cărei romantism va umple viața cu emoțiile lipsă.

Dacă o fată încearcă o rochie albă într-un vis, atunci alesul ei o înșală.

Cartea viselor de femeie

Potrivit cărții de vis pentru femei, dacă o fată necăsătorită visează la o rochie albă pe care nu o încearcă, atunci o așteaptă o cerere în căsătorie. Dacă fata este deja logodită, atunci visul este un avertisment că printre prietenii apropiați cineva nu vrea să aibă loc nunta. Nu crede orbește tot ce spun alții despre alesul și grăbește-te să anuleze logodna.

A-ți pune o ținută și a te admira este o provocare. Femeile care sunt într-o relație vor găsi un motiv să fie geloase. Nu stricati relatia cu alesul. De asemenea, acest vis înseamnă că persoana adormită este invidioasă pe cineva din jurul său. O persoană riscă să comită acte erupții cutanate care vor avea consecințe negative.

Dacă încerci o ținută într-un vis, asta înseamnă că în curând vei dori să-ți reînnoiești vechea relație. Chiar dacă reușești să-ți întorci persoana iubită, romantismul nu va dura mult și va aduce noi chinuri.

Cartea de vis a lui Robinson

Pentru a vedea un halat alb ca zăpada într-un vis – la un rezultat de succes al întregii lucrări începute. Daca tinuta este din dantela si eleganta, colegii si superiorii vor fi incantati de munca visatorului. Dacă rochia este murdară, încrețită sau ruptă, scandalurile așteaptă înainte. Va trebui să rezolvi lucrurile cu un prieten apropiat sau o prietenă.

Cumpărarea unei rochii albe, conform cărții de vis a lui Robinson, este un semn bun, ceea ce înseamnă că toate problemele vor fi rezolvate în curând și o viață fără griji urmează. Există o altă interpretare. Cumpărați o ținută frumoasă – spre invidia prietenelor sau a prietenilor.

Dacă un bărbat vede ținute albe într-un vis, atunci îl așteaptă o poveste de dragoste furtunoasă. Dacă visează la o iubită într-o rochie albă, atunci subconștient este gata de căsătorie. Este nevoie de a asculta vocea interioară. Nu te grăbi doar dacă ținuta fetei are un aspect inestetic.

Să-ți îmbraci rochia altcuiva este un eșec la serviciu și în dragoste. Visele în care o fată își îmbracă un halat mic sau mare au aceeași interpretare. Purtarea unui halat prea lung sau prea scurt, de asemenea, nu este bine.

Cumpărarea unei rochii albe într-un vis este un semn bun

Detalii importante

Dacă visezi la o rochie albă, trebuie să-ți amintești fiecare detaliu al visului. Detaliile îi influențează în mare măsură interpretarea:

 1. Poartă o rochie din dantelă – pentru o veste bună sau o întâlnire neașteptată.
 2. Să vezi un prieten îmbrăcat într-o ținută albă într-un vis este un semn rău. Cineva apropiat va avea probleme grave de sănătate.
 3. Un vis în care, pe lângă o rochie de mireasă, există un voal, înseamnă că evenimentele viitoare te vor face să-ți schimbi perspectiva asupra multor lucruri.
 4. A vedea o fiică într-un halat alb este o schimbare plăcută în soarta ei. Noi prieteni cu mari oportunități vor apărea în viața ei. Merită să-l ajutați pe copil să se împlinească. Dacă îți supraprotejezi fiica, întrerupând comunicarea cu o nouă companie, atunci ea nu va profita de șansa dată de soartă.
 5. Nu subestima visele în care pete sunt vizibile pe halatele albe. Ele indică conflicte cu ceilalți. Pentru a le evita, nu ar trebui să comită acte erupții.
 6. Prietenul decedat, îmbrăcat într-o ținută albă, este o reaprovizionare în familie. Femeile care nu aspiră să aibă un copil vor primi vești despre adăugarea unor prieteni apropiați sau rude în familie. Decedatul prevestește o sarcină ușoară și o naștere fără probleme. Dacă ai visat o prietenă moartă care se oferă să încerce o ținută, vor apărea probleme de sănătate.
 7. Un vis în care un bărbat a visat la o femeie într-o rochie albă este interpretat în moduri diferite. Miller vorbește despre un pericol care se apropie, iar o carte de vis musulmană oferă o poveste de dragoste furtunoasă. Unii indică prezența unei ambiții inutile.
 8. Dacă o femeie însărcinată își îmbracă o rochie de mireasă, atunci copilul se va naște prematur. Va fi sănătos, iar nașterea va fi ușoară. Visul este un prevestitor al unei sărbători la care fata va primi o invitație neașteptată.
 9. Încercarea unei rochii albe într-un vis și mânjirea accidentală a acesteia – neglijând darurile existente ale sorții. Dacă nu își schimbă atitudinea, va pierde în curând tot ce are. Probarea ținutei mamei este un semn al dificultăților care vor fi mult mai ușor de depășit cu ajutorul rudelor sau prietenilor decât singur.
 10. Ținutele luxuriante indică dorința celui care doarme pentru o relație lungă. Nu contează dacă este lung sau scurt.
 11. Dansul într-o ținută albă nu este bine. Merită să ne așteptăm la probleme care vor fi rezolvate cât mai curând posibil. Dacă cel adormit dansează un vals de nuntă, va fi dezamăgit, una dintre rudele sale nu își va justifica speranțele.
 12. Dacă o persoană a visat la o fată îmbrăcată într-o ținută albă, o viață liniștită fără probleme îl așteaptă pe adormit. Acest lucru este valabil și pentru relații. Principalul lucru este să nu cauți singur problemele.
 13. Alegerea unei rochii într-un vis este o scurtă dragoste. Visul unei femei căsătorite spune că va avea un rival care nu-și va putea scoate soțul din familie.
 14. Dacă un bărbat și-a visat soția într-o rochie de mireasă, o așteaptă necazuri.