De ce visul de sicrie s-a închis mult

Multe sicrie închise

Interpretarea viselor Multe sicrie închise a visat de ce într-un vis există multe sicrie închise? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți multe sicrie închise într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Sicriu

Vederea unui sicriu într-un vis prezintă obstacole; pentru persoanele în vârstă – moartea iminentă sau pierderea unei rude dragi; pentru oamenii de familie – profit și prosperitate; pentru tineri – o nuntă și o viață lungă confortabilă.

Sicriul văzut în biserică – la o căsătorie nereușită. Un sicriu deschis este o sărbătoare plină de bucurie. Presarate cu flori – la eșecuri și boli. A vedea un prieten în sicriu înseamnă a primi vești importante. Întins într-un sicriu – pentru a dobândi o ocupație liniștită, o viață lungă. Purtarea unui sicriu într-un vis este un prevestitor al unei boli care va umbri viitoarea sărbătoare. Să-i vezi pe alții purtând-o reprezintă circumstanțe triste și vești proaste.

Coborarea sicriului în mormânt este o moarte tragică. A săpa o groapă pentru un sicriu este o căsnicie fericită. Îngroparea unui sicriu este o boală cronică. A da în cuie un sicriu înseamnă a fi foarte speriat.

Văzându-te stând pe un sicriu – la certuri, urmate de pocăință și iertare reciprocă. Cumpărarea unui sicriu este o cheltuială mare.

A vedea un mormânt într-un vis înseamnă a primi protecție în realitate și, prin el, a câștiga noroc. A fi închis într-un mormânt într-un vis înseamnă dezamăgire și îndepărtare din afaceri.

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriul visează la o doliu. Un sicriu presărat cu flori într-o biserică – la o căsătorie nereușită.

Visul în care te vezi într-un sicriu – la certuri, boală.

Așa a interpretat Vanga vise în care există un sicriu.

Să presupunem că ai visat la un cortegiu funerar. Te apropii și observi cu groază că numele tău este scris pe sicriu. Acest vis înseamnă că trebuie să-ți schimbi nu numai obiceiurile, ci și stilul de viață.

Un sicriu gol simbolizează goliciunea interioară și greutățile spirituale.

Am visat că mergi într-un cortegiu funerar și cărai un sicriu – în realitate, fă un act urât care va aduce multe necazuri și necazuri cuiva apropiat.

Cu efort, bagi cuie în capacul sicriului – în viața reală vei face totul pentru a scăpa de viciile și slăbiciunile tale.

A vedea un sicriu căzut într-un vis este un semn bun. Îngerul tău păzitor te va ajuta să eviți necazurile.

Un sicriu acoperit cu pământ prevestește răul.

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriu – dor, frică (dorința de a se ascunde de lumea exterioară), profit din muncă / treburi inutile / expunere tragică.

Un sicriu deschis și gol este un pericol pentru viața unei persoane dragi.

A face un sicriu este o promovare.

A purta un sicriu este un profit.

Urcarea într-un sicriu este un dor de cunoaștere.

A te vedea într-un sicriu din lateral este o piedică în implementarea planurilor.

Întinsul într-un sicriu este un păcat pentru a empatiza / a tânji după naivitatea copilărească / a dorinței de a te ascunde de lume / a trăi frica de un spațiu larg.

A sta întins într-un sicriu și apoi a ieși din el – o trezire a puterii, o reînnoire a sufletului.

A cădea într-un sicriu este un rău de la buna faimă.

Săpând un sicriu – secretul tău va deveni evident.

Îngropați sicriul – încercați să uitați ceva.

A fura scânduri de sicrie este un pericol.

Interpretarea viselor – Sicriu

Prefigurează scăparea de anxietate.

Există un sicriu în sala mare – oferă bucurie și pace.

Sicriul este adus în locuință – va avea loc o promovare.

A vedea un sicriu plutind pe apă promite o mare bogăție.

Un nou sicriu – prezice scăparea de anxietate.

Sicriul apare singur din mormânt – din fericire.

Mortul se ridică din sicriu – va sosi un oaspete de afară.

A vedea un om mort într-un sicriu prevestește un câștig material.

A deschide sicriul și a vorbi cu morții este nefericit.

Interpretarea viselor – Sicriu

Într-un vis, ai văzut un cortegiu funerar în care era purtat un sicriu. Te apropii și observi cu groază că numele tău este scris pe el – în realitate, acest vis groaznic înseamnă că trebuie să-ți schimbi nu numai obiceiurile, ci și stilul de viață, deoarece o persoană trebuie să se schimbe odată cu vârsta.

Un sicriu gol simbolizează goliciunea interioară și greutățile spirituale.

Dacă într-un vis mergi într-o procesiune funerară și porți un sicriu, asta înseamnă că, în realitate, vei comite un act urât care va aduce multe necazuri și necazuri cuiva drag.

Un vis în care bagi cu forță cuie în capacul sicriului înseamnă că în viața reală vei face tot ce-ți stă în putere pentru a scăpa de viciile și slăbiciunile tale.

A vedea un sicriu căzut într-un vis este un semn bun. Îngerul tău păzitor te va ajuta să eviți un dezastru periculos.

Un sicriu acoperit cu pământ înseamnă prezența unui rău teribil, incomparabil.

Interpretarea viselor – Sicriu

Interpretarea viselor – Sicriu

Un sicriu într-un vis înseamnă un obstacol în afaceri. Dacă sicriul stă peste drum în visul tău, atunci aștepți o schimbare în afaceri (bună sau rea), dar asociată cu experiențe grozave. Totul depinde de unde te îndrepti într-un vis și unde nu ai ajuns. Dacă într-un vis nu ai ajuns niciodată la locul în care mergeai, atunci visul îți prezice că în viitor vei înceta să-l vizitezi. Întinsul într-un sicriu într-un vis este o experiență grozavă care se va încheia fericit. A visa la un sicriu cu frânghii înseamnă că în curând vei auzi despre moartea unei persoane dragi. Un sicriu deschis într-un vis înseamnă un eveniment important. A vedea un sicriu purtat este un semn că primim vești proaste. Vezi interpretarea: car funerar, înmormântare, mort.

Închiderea capacului sicriului într-un vis este un semn al sfârșitului unor afaceri sau dispute neplăcute îndelungate.

Interpretarea viselor – Sicriu

Pentru nunta, a sosit.

Realizarea unui sicriu – pentru nunta viitoare, realizarea unui profit sau promovare.

Pentru îndrăgostiți, un astfel de vis pentru nunta viitoare.

Să vezi un sicriu deschis și gol este în pericol.

Un sicriu plutind pe apă – spre mare bogăție.

Din mormânt apare un sicriu – din fericire.

Să stai într-un sicriu într-un vis și apoi să te ridici din el – la renașterea puterii, câștigând pace și încredere în sine.

Pentru a vedea mormântul – vă așteaptă noroc și patronaj.

A fi în interiorul sicriului – spre dezamăgire, dificultăți în afaceri.

Car funerar într-un vis – la separare, schimbări în afaceri

Citeste mai mult:  visează părul alb lung

Interpretarea viselor – Sicriu

Sicriul este cel mai adesea un simbol al organelor genitale feminine, uterul.

Un sicriu scump și frumos simbolizează sănătatea și posibila fertilitate.

Un sicriu putrezit sau rupt simbolizează infertilitatea.

Un sicriu ieftin simbolizează un complex de inferioritate și vorbește despre lipsa stimei de sine a visătorului.

Sicriul de zinc simbolizează posibile pericole și necazuri pentru visător, inclusiv în sfera sexuală.

Interpretarea viselor – Sicriu

Visezi un sicriu gol – un vis prevestește moartea prematură a unei rude; în cel mai bun caz, o boală.

Sicriul stă în biserică, este presărat cu flori – ești înnebunit după alesul tău, dar căsătoria va fi nereușită; cel rău dornic îți va face un nod la spate, iar lecțiile trecutului nu-ți vor face bine; cere unui prieten să dezlege acel nod.

Știi că sicriul din fața ta este pentru tine – nu în cele mai bune momente vă așteaptă viața de familie; necazurile îți vor umbri pacea.

Te vezi într-un sicriu sau te vezi stând pe un sicriu călare – atât în ​​afaceri, cât și în viața personală te așteaptă mari necazuri; îngerul tău păzitor pare să fi uitat de tine.

De ce visează multe sicrie: sens și interpretare, ce anume, la ce să te aștepți

  • 25 noiembrie 2018
  • Religie și misticism
  • Nick Zolotukhin

Sicriele din vise nu sunt întotdeauna vestigii ale unor evenimente rele și o deteriorare a stării emoționale pentru o persoană. Cărțile de vis spun că acest simbol prezice, în unele cazuri, episoade favorabile de viață. Articolul va explica în detaliu la ce visează multe sicrie.

Interpretarea lui Miller

Această colecție de explicații despre vis este un exemplu minunat al faptului că orice viziuni nocturne au un sens ascuns. Interpreții știu de ce există multe sicrie cu morți într-un vis. Experții spun că un astfel de vis înseamnă că cel care doarme în viața reală va avea șansa de a-și îmbunătăți situația financiară, precum și de a-și consolida statutul social și material. Dacă visătorul are copii în realitate, atunci acest vis este considerat pentru ei un semn de succes și prosperitate.

Cu toate acestea, unele detalii pot schimba complet sensul visului. De exemplu, a vedea sicrie sparte sau învechite într-un vis este un prevestitor de necazuri și vești proaste pentru un dormitor treaz.

Dacă o persoană visează că el și rudele sale se află în sicrie diferite, înseamnă că dificultăți financiare și probleme la locul de muncă îl așteaptă în viața reală.

Interpretarea viselor lui Felomen

Această carte de vis are o explicație pentru vis, când s-a întâmplat să văd multe sicrie închise noaptea. De ce ai astfel de vise? Interpreții răspund că acesta este un semn care promite necazuri și griji. Pe scurt, acest simbol este considerat un prevestitor al descurajării care îl așteaptă pe cel care doarme. O astfel de persoană trebuie să se gândească la propria sa stare emoțională și să umple găurile care s-au format în sufletul său schilod.

Cartea de vis a lui Felomen mai menționează că nu va fi posibilă rezolvarea rapidă a problemelor existente, așa că cel care doarme va trebui să se adreseze rudelor și persoanelor apropiate lui. În caz contrar, tristețea care i-a cuprins inima pur și simplu va absorbi toate gândurile, iar acest lucru va duce inevitabil la boli și, eventual, la moarte. Nu neglija consecințele acestui vis.

interpretarea lui Freud

Dacă credeți această colecție de interpretări, atunci sicriele simbolizează organele genitale feminine. Visul menționat este explicat în așa fel încât cel care doarme este fertil și neobișnuit de sănătos în realitate, astfel încât să își poată continua cursa în siguranță, deoarece urmașii vor fi puternici în trup și suflet.

Cu toate acestea, detaliile somnului sunt cele care sunt importante: unele detalii pot schimba semnificativ sensul viselor nocturne. Vă interesează de ce există multe sicrie care sunt făcute din zinc? Aceasta înseamnă că o persoană nu este sigură de sexualitatea sa în realitate. Iar produsele din lemn înseamnă că pe adormit îl așteaptă evenimente plăcute, care îi vor oferi multă bucurie și îl vor face fericit.

Dacă sicrie putrezite au visat, atunci visătorul trebuie să-și depășească complexele din viață.

Dream interpretare Tsvetkova

Visezi sicrie cu morți? Acest vis duce la multe lucruri. De regulă, cartea de vis afirmă că acesta este un vis pozitiv, care prezice avansarea în carieră și bunăstarea financiară pentru un dormitor treaz. Dacă o persoană bolnavă a văzut sicrie goale la momentul vederii nocturne, înseamnă că în curând se va vindeca. În plus, un astfel de vis este un prevestitor al unei ruperi în relațiile cu o persoană care otrăvește viața visătorului cu prezența sa.

A te vedea într-un sicriu înseamnă finalizarea unei afaceri lungi la care ai lucrat în timp ce dormi în realitate.

Interpretarea lui Vanga

Când o persoană începe să se întrebe de ce există multe sicrie goale într-un vis, atunci în colecția indicată de interpretări există o explicație pentru această viziune de noapte. Aceasta este o reflectare a stării morale a unei persoane în viața căreia există o mulțime de discuții goale și evenimente nesemnificative. Poate că, în realitate, visătorul s-a plictisit de zilele monotone, așa că trebuie să se relaxeze în natură sau să meargă în alt oraș. Dragostea poate umple de bucurie sufletul celui adormit și îl poate face mai fericit, așa că căutarea unui suflet pereche este acțiunea care trebuie efectuată dacă apare un astfel de vis.

Dacă într-un vis sicriele sunt acoperite cu pământ, atunci acest semn înseamnă că o persoană singură nu își poate rezolva problemele. Un adormit în viața reală trebuie să-și schimbe obiceiurile și modul de a gândi pentru a deveni puțin mai fericit.

Sicriele zboară din cer și se prăbușesc pe pământ? Aceasta înseamnă că necazurile îl vor ocoli pe visător. Poate că nici nu va înțelege ce fel de eveniment rău ar fi trebuit să se întâmple, dar tot nu va umbri viața celui care doarme.

Sicrie în mormânt

Acest simbol înseamnă că cel care doarme va uita vechile nemulțumiri și va face pace cu rudele sale. În plus, visul sugerează că relațiile calde se vor îmbunătăți în familie. Cu toate acestea, uneori, astfel de vise sunt interpretate diferit: o persoană trebuie să meargă la spital, deoarece începe să dezvolte o boală gravă. Principalul lucru este să începeți tratamentul la timp.

Cartea de vis chineză menționează ce visează despre sicrie deschise și mulți morți reînviați în mormânt. Interpreții explică acest vis după cum urmează: cunoștințe îndepărtate vor veni să-l viziteze pe adormit, așa că, în realitate, el trebuie să se pregătească pentru acest eveniment.

Dacă au fost visate sicrie închise într-un cimitir, atunci visătorul din viața reală va deveni puțin mai fericit, deoarece va avea o afacere de succes la locul de muncă.

Diverse obiecte în interior

În sicrie se văd nu numai morții, ci și lucruri întâmplătoare. Aceste detalii trebuie reținute pentru a stabili cu exactitate sensul visului. Dacă obiecte rituale și diverse gunoi (de exemplu, jucării vechi și bijuterii) au visat, atunci cel care doarme trebuie să-și amintească cea mai emoționantă impresie a copilăriei. Când o persoană reflectă asupra lui și își dă seama cum l-a schimbat acest eveniment luminos, atunci relația sa cu cei dragi se va schimba în bine.

Interpreții știu de ce există multe sicrie în care sunt flori într-un vis. Acesta este un semn că un hobby trecător așteaptă o persoană adormită în viața reală, din cauza căruia va începe să aibă probleme în sectorul financiar. Dacă apare un astfel de vis, înseamnă că orice unități de divertisment trebuie evitate pentru ceva timp.

Citeste mai mult:  Dă naștere unui copil mort într-un vis

Ai văzut sicrie cu carne crudă în visele tale de noapte? Există o explicație pentru aceasta într-o carte de vis modernă: o persoană adormită se va îmbolnăvi în realitate.

sicrie roșii

Cartea de vis a lui Magikum menționează că astfel de vise nocturne înseamnă pentru o persoană finalizarea unei etape importante din viața sa. Sicriele roșii sunt un semn că cel care doarme va vedea rude îndepărtate.

În colecția mondială de interpretări există o explicație pentru acest vis. Se spune că acesta este un prevestitor al începutului unor lucruri noi pe care o persoană le-a planificat de mult timp. Sicriele roșii închise sunt semnul unei vieți lungi și confortabile. Iar cele deschise, în care zac morții, înseamnă că pierderile îl așteaptă pe visător.

Ai visat sicrie roșii care plutesc pe apă? Interpreții explică acest lucru: visătorul va deveni bogat și va deveni de succes în viața reală. Probabil că va primi o moștenire de la o rudă influentă. Cartea de vis a lui Juno spune că pentru un om de afaceri un astfel de vis este un precursor pozitiv, deoarece un om de afaceri poate evita pierderile financiare.

Concluzie

Nu este ușor de înțeles de ce multe sicrie visează. Cel mai adesea, visele nocturne menționate trebuie interpretate individual, deoarece este necesar să se țină cont de starea emoțională a unei persoane. Uneori, astfel de vise sunt visate de oameni care se trezesc și nu își pot rezolva problemele. Cu toate acestea, poate că persoana este doar îngrijorată de cineva apropiat.

În articol, toată lumea va găsi răspunsul la întrebarea la ce pot visa astfel de viziuni nocturne. Este necesar să memorați detaliile viselor pentru a găsi o explicație corectă și rațională pentru ele.

De ce a visat la un sicriu închis – nuanțele interpretării

Cu toții suntem în această lume pentru o perioadă scurtă de timp și toți suntem muritori. Oricum ar fi, a vedea un sicriu închis într-un vis provoacă întotdeauna groază și frică. De ce visează un astfel de complot, vom afla în cărțile de vis.

Trăim o singură dată

Multe controverse și raționament ale filozofilor sunt cauzate de viziuni asociate cu obiectele rituale de înmormântare și înmormântarea unei persoane moarte.

Unii cred că acesta este un semn de sus pentru o persoană vie – să se oprească, să se gândească din nou, să se uite în jur cât de frumoasă este viața lui și într-o clipă, cu o singură mișcare greșită, poate distruge totul. Pentru cineva, un astfel de vis va fi un avertisment că a luat-o pe drumul greșit și va suferi în curând durere, prăbușire și disperare.

Alte interpretări se rezumă la faptul că un sicriu închis, deși este un atribut al morții, nu poartă un semn atât de sumbru. Dimpotrivă, este un fel de înveliș protector, marchează leagănul unei noi vieți, simbolizând speranța, credința și dragostea pentru toate viețuitoarele.

Adică, pentru visător – acesta poate fi un fel de renaștere, eliberare de boli, iertare de păcatele anterioare, purificare a gândurilor și a conștiinței pentru un început luminos și creativ.

Cultul funerar poate lua cele mai bizare și ridicole forme de divinație pentru bărbați și femei, unele situații merită luate în considerare mai detaliat.

O femeie frumoasă trăiește ca un acordeon

Tânăra a visat la un sicriu în biserică, împodobit cu flori – nu ar trebui să te căsătorești cu prima persoană pe care o întâlnești. Această căsătorie va fi nereușită, iar soțul va fi un necinstit.

Un cortegiu funerar pentru o doamnă căsătorită – la o deteriorare a relațiilor cu soțul/soția, vă îndepărtați unul de celălalt și deveniți în esență străini. Există o mare probabilitate de separare și divorț.

Un vis în care o fată bate cuie în capac cu efort sugerează că s-a răzgândit în timp și încearcă să facă tot ce îi stă în putere pentru a-și corecta soarta fără a merge la vale.

Pentru o femeie în vârstă, un funicular într-un vis poate însemna o doliu, moartea unei persoane dragi sau o lovitură pentru propria ei sănătate.

Frumusețea a visat un mormânt – unui patron puternic și puternic, care se va strădui să-i asigure o viață decentă și fericită, în schimbul supunere și smerenie deplină. Dacă te-ai văzut în interiorul sarcofagului, vei experimenta o dezamăgire completă de la o viață involuntară, bine hrănită. Îți vei dori libertate, aventură și noi aventuri amoroase.

Pentru un om, o viață fără scop este ca o moarte lentă

Să te vezi într-un sicriu închis este un semn clar că trebuie să-ți reconsideri stilul de viață. Scăpați de obiceiurile proaste, înclinațiile proaste, eficientizați contactele sexuale – aceasta este singura modalitate de a evita necazurile și consecințele grave ireversibile.

O cutie de înmormântare care plutește pe apă – în realitate profetizează o mare bogăție pentru acei bărbați care sunt angajați în afaceri și caută să-și mărească capitalul. Și pentru cei tineri, promite o căsătorie fericită cu o mireasă bogată.

Să te ridici dintr-un sicriu închis este un semn grozav. Acolo va fi renașterea voastră, prin reînnoirea gândurilor, a conștiinței. Vei experimenta încredere, calm și seninătate în rezultatul fericit al destinului tău.

Viața este dată pentru fapte bune, cărțile de vis ale autorului

Sigmund Freud

Este considerat absolut normal să vezi un sicriu într-un vis. Interpretul acordă o mare atenție calității, noutății și texturii sale. Acest atribut personifică un fel de sarcofag protector pentru nașterea unei noi vieți. Prin urmare, este important ca acesta să fie scump, frumos și de încredere.

Pentru o femeie, un astfel de vis vorbește despre nașterea iminentă a urmașilor sănătoși și frumoși. Bătrân și prăbușit – promite infertilitate sau dezamăgire în a doua jumătate a capacității de a concepe un copil.

Un bărbat a văzut un sicriu tapițat cu velur roșu și căptușit cu flori proaspete – în realitate va experimenta bucuria femeilor care îl admiră și îl admiră. Există o mare probabilitate de a avea stima de sine umflată și vanitatea excesivă a unui iubit priceput.

Wang

Acesta prezice un rezultat pozitiv al evenimentelor dintr-un astfel de vis, dacă cutia de înmormântare este etanș, ermetic sigilată și nimeni nu încearcă să se uite sub capacul ei.

Culoarea neagră a acestui articol indică petele întunecate din trecut. Pentru cel care doarme, acesta este un motiv bun pentru a lăsa în urmă toate gândurile, faptele și experiențele negative. Ești gata să dovedești într-o nouă viață strălucitoare că ești talentat, inteligent și capabil să faci bine.

Cu ciocanul cuielor în capac – cineva căruia îi pasă de tine te va ajuta să reușești în viață, dând întotdeauna o mână de ajutor și dând patronaj în toate. Vă va ajuta să vă despărțiți de problemele trecute și de problemele de sănătate.

Și-au văzut numele pe vârful sicriului – un prilej de a regândi valorile, stilul de viață și de a simți acea linie dintre viață și moarte. Poate că o dragoste excesivă pentru risc, frivolitate și nepăsare te duce și pe tine în impas, din care reușești să ieși doar cu noroc.

Am visat cum o cutie rituală neagră cade în mormânt – îți promite o salvare minunată și inteligentă de pericolul care stă la pândă pe drum.

Gustov Miller

Reprezintă o interpretare exclusiv negativă a visului, unde sunt visate obiecte funerare. Acesta este un semn că ruina, boala, despărțirea de cei dragi te așteaptă. Dar toate acestea se vor întâmpla din cauza inacțiunii visătorului.

Citeste mai mult:  Care este visul unui bărbat cu un copil

Adică, fiind un semn de avertizare, visul încurajează să nu se implice în mari aventuri financiare care promit profituri mari și îmbogățire ușoară. Pentru îndrăgostiți, o perioadă în care nu ar trebui să vă faceți planuri de viitor și să vă căsătoriți. Și dacă simțiți o boală, consultați imediat un medic pentru a nu începe boala și a opri ireversibilitatea proceselor.

Am visat la propria mea înmormântare – vei experimenta o criză morală și spirituală, o cădere a valorilor, dificultăți de autodeterminare, prăbușirea liniilor directoare ale vieții. Degradarea morală poate fi evitată lângă familie și casă. Cei apropiați vă vor ajuta să regândiți totul și vă vor arăta lumina și dezvoltarea ulterioară.

Nostradamus

Prezice evenimente negative, avertizează asupra stării de sănătate și pierderi. Ca mesaj al dezastrelor iminente, sicriul din mormânt este identificat cu bătrânețea sărăcită, pierderea proprietății și eșecul complet în toate.

Evgeny Tsvetkov

Asociază un astfel de vis cu evenimente bune, mai ales în viața tinerilor care tocmai s-au pus pe picioare, încercând să trăiască și să lucreze pe cont propriu. Pentru tinerii căsătoriți, aceasta promite o căsnicie puternică și lungă, plină de momente vesele și evenimente pentru îndrăgostiți.

Pentru cei care încearcă să-și dezvolte în mod independent propria afacere, un motiv bun pentru a investi cu îndrăzneală într-un proiect promițător. Profitul nu va întârzia să apară, devenind capitalul dumneavoastră inițial pentru realizări financiare majore.

Interpretarea viselor De ce visezi sicrie închise?

De ce visezi sicrie închise? În general, răspunsul la această întrebare bântuie mulți reprezentanți ai institutului de somn, cercetători, precum și interpreți moderni și oameni obișnuiți. Cert este că din timpuri imemoriale, visele cu sicrie în rolul principal au fost considerate un semn bun. Anticii credeau că ar trebui interpretate exact invers. De exemplu, dacă în viața reală o rudă decedată este întotdeauna durere și regret, atunci a vedea o astfel de imagine într-un vis, dimpotrivă, promite această longevitate și prosperitate relativă.

Dar de ce bântuie aceste vise pe cercetătorii moderni? Cert este că în prezent să vezi un sicriu (închis sau deschis) într-un vis, precum și să privești o persoană întinsă în el, nu înseamnă deloc un viitor pozitiv în relație cu anumite persoane, așa cum se credea anterior. Din ce în ce mai mulți oameni de știință și interpreți sunt înclinați să creadă că aceste vise sunt un motiv serios pentru a vă gândi la viața actuală, pentru a vă analiza cu atenție planurile pentru viitor și pentru a încerca să vă recunoașteți greșelile.

interpretare modernă. De ce să vezi un sicriu într-un vis?

Un mac din lemn închis, conform opiniei generale a interpreților moderni, nu este de bun augur atât pentru visător însuși, cât și pentru oamenii care participă la visul său. În realitate, aceasta înseamnă lupta împotriva nedreptății, a bolilor viitoare, a pierderilor materiale etc. Cu toate acestea, un sicriu închis care a căzut în mormânt este considerat un bun augur. Interpreții cred că acesta este un fel de amuletă, un înger păzitor trimis să-l ajute pe visător. Îl va scăpa de cutare sau cutare situație periculoasă.

Sicrie închise. De ce să vezi un astfel de vis?

Sicriul (închis sau deschis) este un adevărat succes pentru tinerii căsătoriți. Un astfel de vis promite fericire și succes. Așa spune celebrul interpret de vise Evgheni Tsvetkov. Pentru cuplurile îndrăgostite, aceasta vorbește despre nunta lor iminentă. Pentru cei care sunt căsătoriți de mai bine de un an, sicriele închise vor aduce câștig monetar și un succes extraordinar în afaceri. Cu toate acestea, pentru a vedea într-un vis cum alți oameni poartă un sicriu închis – la vești proaste și circumstanțe grave.

Sicrie închise. Opinia ezoteriştilor

De ce visezi la sicrie închise, conform ezoteriştilor? Compilatorii celebrei cărți de vis ezoterice nu văd nimic greșit în asta. În opinia lor, sicriele închise (neapărat goale) sunt vestigii de distracție iminentă și întâlniri vesele cu prietenii. Nu este exclusă o întâlnire cu vechi cunoștințe de sex opus. În orice caz, visătorul va fi mulțumit de această dezvoltare.

Sicrie închise. Cartea de vis engleza

Interpreții cărții de vis englezești sunt siguri că mac-urile din lemn închise într-un vis sunt un semn foarte rău. Dacă ai visat cum un astfel de sicriu a fost coborât pe frânghii în mormânt – ferește-te de evenimentele triste care ar putea pătrunde în curând în viața ta! De exemplu, după ceea ce a văzut, o rudă apropiată a visătorului poate muri.

În principiu, interpreții acestei cărți de vis consideră că orice sicriu de vis este un semn rău și nu contează deloc pentru ei dacă este deschis sau închis. În plus, acest lucru poate însemna probleme pentru străini și nu doar pentru proprietarul visului. De exemplu, se pot întâmpla dezastre naturale globale, războaie etc.

De ce visezi încă la sicrie închise? Compilatorii cărții de vis englezești compară ceea ce văd cu necazurile și sărăcia în realitate. Poate că visătorul își va pierde toată proprietatea. Este posibil ca în schimbul acestui lucru să dobândească o casă de stat, adică. va merge la închisoare. Prin urmare, în realitate, trebuie să încerci să menții spiritul bun, să nu cedezi anumitor provocări, să nu pierzi stăpânirea de sine și o minte sobră!

Apropo, sicriele aurii închise într-un vis simbolizează succesul și aduc fericirea. Cumpărarea unui Mac închis de aur într-un vis – spre prosperitate și înțelegere în familie. Adesea oamenii visează cum zac în propriul lor sicriu închis. Compilatorii acestei cărți de vis avertizează că, în realitate, o persoană poate cădea într-un fel de impas emoțional și chiar poate suferi un fel de traumă psihologică.

Sicriu închis într-un vis. Cartea de vis a lui Miller

Conform interpretărilor celebrului psiholog american Gustav Hindman Miller, a vedea un sicriu închis într-un vis este nefericit. De exemplu, pentru oamenii bogați și de afaceri, acest lucru promite datorii mari și necazurile asociate cu acestea. Pentru oamenii care aparțin clasei muncitoare obișnuite, întrebarea de ce visează sicriele închise poate fi un avantaj: treburile casnice și dificultățile la locul de muncă vin. Este posibilă și concedierea.

Gustav Miller avertizează: să-ți vezi propriul sicriu închis într-un vis – la eșecurile în afaceri și în dragoste, pregătit pentru visător de soarta însăși. Întâmpinați într-un astfel de mac – la un declin moral. În plus, unele dintre angajamentele visătorului nu vor fi încununate cu succes. Un vis în care o persoană stă pe propriul sicriu închis, în timp ce se află într-un car funicular, promite boală. De asemenea, Miller recomandă în acest caz evitarea a tot felul de certuri cu cei dragi.

A vedea un sicriu într-un car funicular în mișcare într-un vis, de asemenea, nu este de bun augur. Gustav Miller este sigur că în acest caz urmează o boală gravă care va lua viața oricărei rude a visătorului. În principiu, mutarea macs-urilor din lemn este un semn de boli grave, accidente, căsătorii nereușite. Sicriele deschise sau închise într-un vis promit tinerilor eșecuri în eforturile amoroase.