De ce visezi să săruți morții

Sărută și îmbrățișează morții într-un vis

Sărutul unei persoane moarte într-un vis este ciudat și chiar înfiorător. Un astfel de vis este plin de mai multe semnificații și interpretări, iar fiecare carte de vis specifică are propria sa opinie în acest sens.

De ce visează viziunea?

Sonnik Miller

Sărut un mort într-un vis înseamnă că, în realitate, oamenii apropiați, rudele au nevoie de ajutor sau sprijinul visătorului. Un astfel de semnal nu trebuie neglijat și imediat după trezire, luați măsuri active pentru a elimina problema.

Dacă defunctul însuși l-a sărutat pe visător, atunci ar trebui să fie atent în cuvinte sau acțiuniÎn caz contrar, poate agrava o situație deja dificilă.

Carte de vis rusă

Sărut o persoană vie într-un vis, dar o persoană moartă în realitate spune asta visătorul a jignit cumva pe defunct și nu știe cum să-și repare nelegiuirile. A săruta o persoană moartă într-un sicriu înseamnă a experimenta regrete legate de pierderea unei oportunități sau a timpului.

Dream interpretare Tsvetkova

Sărut cu morții într-un vis prefigurează un pericol grav în realitate – după trezire, visătorul trebuie să fie cât mai atent în timpul zilei, deoarece orice detaliu poate deveni fatal. Un sărut triplu înseamnă o despărțire timpurie de persoana iubită, un rămas bun forțat de la persoana iubită.

Sărutând o femeie moartă într-un vis, care în realitate este în viață, indică faptul că cel care doarme trebuie să fie mai precis și mai lizibil în cunoștințele lui. Sărutarea unui mort într-un vis promite necazuri și pierderi materiale.

Roma Cartea visurilor

Sărut o persoană moartă într-un vis ca și cum ar fi în viață prezice succes, bunăstare îmbunătățită și prosperitate în toate sferele vieții. Sărutul unei persoane moarte care este de fapt în viață prezice că visătorul va câștiga la loterie.

Sărută și îmbrățișează cu morții promite celui adormit schimbări viitoare. Îmbrățișarea unui tată mort într-un vis indică faptul că o persoană trebuie să se comporte cu îndrăzneală și hotărâre în realitate. Îmbrățișarea unei mame decedate într-un vis indică un pericol iminent, un dezastru care poate fi evitat dacă te comporți mai atent.

Interpretarea viselor Longo

Sărută o persoană moartă pe obraz vorbește despre o perioadă bogată, emoțională a vieții. Dacă într-un vis o femeie a fost sărutată de soțul ei decedat, atunci acest lucru indică faptul că dificultățile în realitate nu sunt atât de dificile pe cât par la prima vedere. Un astfel de vis poate indica, de asemenea, că defunctul își îngrijește și își susține soțul chiar și după moartea sa.

Interpretarea viselor Navi

Sărutul unei persoane moarte pe buze este indică probleme în viața personală, pe incapacitatea unei persoane de a construi o relație de dragoste sănătoasă. Visul indică, de asemenea, că în curând persoana adormită riscă să fie dezamăgită de viața sa intimă.

Dacă defunctul însuși l-a sărutat pe visător pe buze, aceasta indică boli fizice ascunse. Sărutarea defunctului pe frunte – la separarea de cei dragi, rude.

Est Dream

Sărut o persoană moartă într-un vis indică schimbări iminente ale vremii, schimbări climatice dramatice. Dacă defunctul l-a sărutat pe frunte pe visător, aceasta indică înțelepciunea și calitățile morale înalte ale celui care doarme, privilegiul său sigur care îl deosebește de mulțime.

Interpretarea visului rătăcitorului

A săruta mâna unei persoane moarte într-un vis înseamnă să depinzi de opiniile oamenilor din jurul tău, să încerci să faci o impresie pozitivă celorlalți. A linge puternic mâna celui decedat înseamnă să te simți vinovat, regret din orice motiv. Sărutarea picioarelor mortului indică credibilitatea excesivă a visătorului, tendința lui de a răspunde emoțional la orice mesaj de la alte persoane.

Interpretarea viselor lui Felomen

Sărută morții într-un vis prezintă greutăți și obstacole serioase pe drum (mai ales în sectorul de afaceri). De asemenea, este posibilă exacerbarea relațiilor cu rudele sau partenerii de afaceri.

Sărutul mortului pe buze indică o boală gravă, stare de rău ascunsă. Sărutul pe obraz a unui mort ne prevestește o perioadă anxioasă în viață, plină de tristețe și griji, precum și de probleme financiare.

Sărută-l pe obraz pe bunica moartă prevestește o boală gravăexacerbarea unei boli cronice. Pentru a vedea cum bunica decedată sărută pe cineva – un vis indică un dușman secret al visătorului, posibilitatea trădării unui prieten apropiat.

Cartea de vis din Medea

Sărutarea unei persoane moarte pe buze într-un vis înseamnă în curând visătorul va fi cuprins de o boală gravă sau chiar moartea.

Soț mort într-un vis

Îmbrățișarea cu un soț mort sugerează că totul temerile și îndoielile în realitate vor fi nefondateși toate problemele groaznice sunt rezolvabile. Un visător treaz care să facă față tuturor problemelor și împrejurărilor care i se potrivesc.

Dacă într-un vis soțul decedat își îmbrățișează și sărută soția, aceasta indică o boală, o tendință la depresie, precum și neglijarea sănătății. Visătorul nu se protejează deloc, iar o astfel de atitudine poate avea consecințe dăunătoare.

Dacă într-un vis soțul decedat sărută pe obraz, atunci nu se așteaptă nicio schimbare în viața visătorului. O relație intimă cu un soț decedat prevestește o serie de eșecuri minore, pierderi bănești. Imbratisarea in pat cu un sot decedat prezice succesul in afaceri si bunastarea materiala.

Dacă visătoarea însăși își sărută soțul mort într-un vis, atunci în realitate o așteaptă un fel de truc, o aventură care se poate transforma atât în ​​succes, cât și în pierdere. Sărutul unui soț mort într-un vis oferă succes în afaceri și angajamente pentru o femeie de afaceri.

Sărutul bunicii

Adesea, rudele decedate visează înaintea evenimentelor importante – astfel de vise servesc ca un semn sau un avertisment. Răposata bunica prevestește schimbări iminente în viața visătorului, în cele mai multe cazuri în bine.

Un sărut de la o bunică întârziată către proaspetele mame indică atitudinea lor frivolă față de creșterea copiilor. Pentru fetele fără experiență, un astfel de vis indică neglijență, presupunerea unor greșeli în viață.

Dacă o bunica decedată sărută un visător într-un vis, atunci asta semn de sănătate precară, stare psihică instabilă a persoanei adormite. A vedea o femeie moartă sărutând pe cineva pe frunte înseamnă moartea unei persoane din cercul interior al visătorului.

Sărută bunica decedată, care trăiește într-un vis, înseamnă nu iubire reciprocă, nefericită a visătorului, inima lui frântă. Sărutul unei bunici întinsă într-un sicriu promite eliberarea de regrete și poveri, poveri din suflet, eliberare de datorii debilitante.

A vedea pe altcineva îmbrățișând și sărutând bunica decedată indică cheltuieli materiale rapide, o schimbare a statutului social în rău.

O bunica decedată își sărută nepoata într-un vis – acesta este un semn că visătorul trebuie să fie precaut față de un tânăr care se îndesă în pretendenții ei. Acesta este un tip nesigur, egoist, care poate profita cu nerăbdare și fără rușine de visător.

Sărut pe frunte pe răposata bunică înseamnă primi binecuvântarea unei rude pentru toate lucrurile si intreprinderile. Sărutând o bunică moartă care este în viață în realitate – un astfel de vis prezintă un pericol grav.

Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „Pentru ce este visul decedatului?”:

Ce înseamnă să săruți o persoană moartă pe buze într-un vis

Potrivit credinței populare, o întâlnire cu o persoană decedată visează de obicei la o schimbare a vremii și nu este de bun augur. În același timp, sărutarea unei persoane moarte într-un vis este un semn rău, pe care majoritatea interpreților îl consideră un simbol al abordării bolilor și necazurilor majore. Cu toate acestea, interpretarea unui astfel de vis este ambiguă și depinde de o combinație de mulți factori.

Citeste mai mult:  De ce visezi pește fiert

Detalii importante

Există credința că un prieten sau o rudă care a apărut într-un vis trebuie să fie amintit prin distribuirea dulciurilor prietenilor și colegilor. Dar acest lucru se aplică doar situațiilor în care defunctul a comunicat cu visătorul la distanță, fără să-l atingă. Interpretările viselor de noapte, în care a apărut un contact apropiat (în special, un sărut), sunt determinate de diverse detalii:

 1. Identitatea decedatului. Se crede că rudele apropiate (mame, bunici), care au tratat bine persoana adormită în timpul vieții și după moarte nu îi doresc rău. Sărutul tatălui decedat servește drept cuvânt de despărțire pe care visătorul trebuie să-și dedice mai mult timp familiei sale și să aprecieze principalul lucru din viața lui. Mama și bunica decedată îndeamnă să învețe să vadă indiciile de sus. Visele care îl implică pe răposatul bunic simbolizează o situație dificilă de viață din care se va putea ieși cu pierderi minime. Dar sărutul unui străin mort promite persoanei adormite probleme grave de sănătate.
 2. Emoții. Dacă contactul cu decedatul a lăsat în urmă un sentiment de calm și liniște, visul ar trebui interpretat ca un semn de protecție sub care se află visătorul. Frica și entuziasmul indică mașinațiunile insidioase ale dușmanilor. Panica și dezgustul promit probleme – până la moartea cuiva apropiat.
 3. Vedere sărut. O atingere ușoară a buzelor mortului pe mână simbolizează câștigul financiar. Dacă visătorul însuși este aplicat la mâna decedatului, în realitate el este excesiv de dependent de opiniile celorlalți și este complet incapabil să-și apere punctul de vedere. O persoană care sărută defunctul pe obraz caută să cunoască ceva nou și necunoscut în viață. Un sărut pe frunte este un semn bun, simbolizând înțelepciunea, sprijinul și iertarea vechilor nemulțumiri. Atingerea buzelor mortului de gât îl avertizează pe cel care doarme că ar trebui să acorde mai multă atenție relațiilor cu sufletul său pereche. Un mort care se străduiește să-l sărute pe visător pe buze simbolizează o boală iminentă.
 4. Podeaua dormitorului. Pentru bărbați, un vis oferă succes în afaceri și creșterea carierei, iar pentru fetele necăsătorite promite o întâlnire rapidă cu viitorul soț. În același timp, acesta din urmă va fi strict și zgârcit cu emoțiile, cu toate acestea, dragostea lui va fi exprimată nu în cuvinte, ci în fapte. Visul femeilor avertizează asupra probabilității de a deveni victima unui jaf sau fraudă în viitorul apropiat.

Interpretări comune

Contactul cu decedatul într-un vis poate indica abordarea dificultăților și deteriorarea relațiilor cu membrii gospodăriei. Pentru a evita situațiile conflictuale, cel care doarme ar trebui să fie mai tolerant și să încerce să netezească colțurile ascuțite, evitând ciocnirile directe. Interpreții renumiți descifrează astfel de vise după cum urmează:

 1. Potrivit psihologului Gustav Miller, un sărut cu defunctul înseamnă că, în realitate, cei dragi au nevoie de sprijinul și ajutorul visătorului. În plus, visele de noapte cu participarea defunctului solicită prudență – cuvintele și faptele neplăcute pot aduce probleme persoanei adormite.
 2. Conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov, sărutarea pe buze a unei persoane moarte într-un vis este un semn rău care avertizează asupra unui pericol grav. În decurs de o zi după un astfel de vis, trebuie să aveți maximă precauție – orice detaliu poate deveni fatal. Un sărut triplu simbolizează despărțirea de o persoană iubită. Contactul cu o femeie moartă care este de fapt în viață îl încurajează pe cel care doarme să devină mai selectiv în relații.
 3. Yuri Longo interpretează optimist visele despre morți, argumentând că sărutul defunctului înseamnă declanșarea unei perioade pline de evenimente. Atingerea buzelor soțului decedat simbolizează dragostea și sprijinul acestuia și înseamnă, de asemenea, că, în realitate, dificultățile nu sunt deloc atât de insurmontabile pe cât par.
 4. Sigmund Freud asigură că o persoană care sărută un mort într-un vis este împovărată de nemulțumirea sexuală în viață.

Transcrieri alternative

În Orient, visul sărutării morților este considerat un simbol al iertării păcatelor și al curățării spirituale.

Potrivit unei interpretări alternative, un astfel de vis poate însemna înțelepciune dăruită de sus.

Există o serie de alte decriptări:

 1. Cartea de vis țigănească susține că sărutul defunctului oferă succes și prosperitate în toate domeniile vieții. Dacă o persoană moartă este de fapt în viață, visătorul se va aștepta în curând la un mare câștig. Îmbrățișările defunctului avertizează asupra schimbărilor iminente și îl îndeamnă pe cel care doarme să se comporte mai atent pentru a evita necazurile.
 2. Potrivit cărții de vis rusești, o persoană care sărută un mort într-un vis se simte vinovată în fața lui și nu știe cum să-și descurce răul.
 3. Potrivit lui Felomen, sărutul defunctului este un semn rău care avertizează asupra dificultăților și problemelor din toate domeniile vieții. Uneori, un vis poate semnala patologii ascunse care trebuie identificate cât mai repede posibil prin supunerea unui examen medical.
 4. Interpretarea lui Navi spune că un mort care sărută visătorul pe buze simbolizează incapacitatea acestuia din urmă de a construi o relație de dragoste sănătoasă. În plus, un vis servește ca un avertisment că în curând o persoană va fi dezamăgită într-o viață intimă. Sărutarea defunctului pe frunte – la despărțirea de cei dragi.
 5. Potrivit cărții de vis din Est, orice contact cu o persoană decedată înseamnă o schimbare bruscă a vremii. Dar dacă defunctul îl sărută pe frunte pe bărbatul adormit, aceasta indică calitățile morale înalte ale acestuia din urmă și un anumit privilegiu care îl deosebește de mulțime.
 6. Medea susține că sărutarea defunctului pe buze într-un vis este un prevestitor al unei boli grave sau chiar al morții visătorului.
 7. Potrivit cărții de vis a rătăcitorului, îmbrățișările și săruturile defunctului simbolizează o dependență puternică de opiniile celorlalți și dorința de a face întotdeauna o impresie favorabilă celorlalți. Dacă cel care doarme sărută picioarele unui mort, în viață are exces de încredere și tinde să ia la inimă tot ce se întâmplă.

Interpretări non-standard

Dacă visătorul este un om de afaceri sau un antreprenor, visele de noapte despre sărutarea unei persoane decedate capătă un sens favorabil. Decedatul, care îl sărută pe buze pe bărbatul adormit, simbolizează profitul maxim din implementarea unui nou proiect. Dacă visătorul însuși a inițiat contactul, în viitorul apropiat ar trebui să fie mai atent la propunerile de afaceri – una dintre ele se va dovedi a fi foarte profitabilă și va îmbunătăți semnificativ statutul întreprinderii.

Sărutările, transformându-se fără probleme în intimitate, prevestesc persoana adormită să primească în curând o recompensă binemeritată. Complotul sugerează că, în curând, participantul la vis va simți un val de putere, iar munca lui grea va fi apreciată.

Pentru persoanele în vârstă, un vis poate prevesti certuri cu ceilalți (în primul rând cu copiii). Dar dacă defunctul a fost în relații bune cu visătorul în timpul vieții sale, sărutul lui promite vizita unui vechi prieten. Cu o boală prelungită, un vis despre decedat prevestește o moarte rapidă.

Un sărut pe buze cu un străin dezgustător – la o boală periculoasă a pielii sau remușcări. Dacă omul mort este de același sex și vârstă ca și visătorul, acesta din urmă ar trebui să-și reconsidere prioritățile și să evite promiscuitatea – altfel se va confrunta cu probleme grave, până la o boală incurabilă.

Să-și ia rămas bun de la morți, sărutându-și telul pe frunte – schimbărilor globale în viață. Cel mai probabil, în viitorul apropiat, dormitorul va trebui să-și schimbe locul de muncă, să se mute în altă țară sau să se căsătorească cu o persoană dragă. Pentru cei care au experimentat recent o ceartă cu prietenii apropiați, visul promite o restabilire a relațiilor.

Sărută și îmbrățișează morții într-un vis

Sărutul unei persoane moarte într-un vis este ciudat și chiar înfiorător. Un astfel de vis este plin de mai multe semnificații și interpretări, iar fiecare carte de vis specifică are propria sa opinie în acest sens.

Citeste mai mult:  Dansează într-un vis cu un prieten

De ce visează viziunea?

Sonnik Miller

Sărut un mort într-un vis înseamnă că, în realitate, oamenii apropiați, rudele au nevoie de ajutor sau sprijinul visătorului. Un astfel de semnal nu trebuie neglijat și imediat după trezire, luați măsuri active pentru a elimina problema.

Dacă defunctul însuși l-a sărutat pe visător, atunci ar trebui să fie atent în cuvinte sau acțiuniÎn caz contrar, poate agrava o situație deja dificilă.

Carte de vis rusă

Sărut o persoană vie într-un vis, dar o persoană moartă în realitate spune asta visătorul a jignit cumva pe defunct și nu știe cum să-și repare nelegiuirile. A săruta o persoană moartă într-un sicriu înseamnă a experimenta regrete legate de pierderea unei oportunități sau a timpului.

Dream interpretare Tsvetkova

Sărut cu morții într-un vis prefigurează un pericol grav în realitate – după trezire, visătorul trebuie să fie cât mai atent în timpul zilei, deoarece orice detaliu poate deveni fatal. Un sărut triplu înseamnă o despărțire timpurie de persoana iubită, un rămas bun forțat de la persoana iubită.

Sărutând o femeie moartă într-un vis, care în realitate este în viață, indică faptul că cel care doarme trebuie să fie mai precis și mai lizibil în cunoștințele lui. Sărutarea unui mort într-un vis promite necazuri și pierderi materiale.

Roma Cartea visurilor

Sărut o persoană moartă într-un vis ca și cum ar fi în viață prezice succes, bunăstare îmbunătățită și prosperitate în toate sferele vieții. Sărutul unei persoane moarte care este de fapt în viață prezice că visătorul va câștiga la loterie.

Sărută și îmbrățișează cu morții promite celui adormit schimbări viitoare. Îmbrățișarea unui tată mort într-un vis indică faptul că o persoană trebuie să se comporte cu îndrăzneală și hotărâre în realitate. Îmbrățișarea unei mame decedate într-un vis indică un pericol iminent, un dezastru care poate fi evitat dacă te comporți mai atent.

Interpretarea viselor Longo

Sărută o persoană moartă pe obraz vorbește despre o perioadă bogată, emoțională a vieții. Dacă într-un vis o femeie a fost sărutată de soțul ei decedat, atunci acest lucru indică faptul că dificultățile în realitate nu sunt atât de dificile pe cât par la prima vedere. Un astfel de vis poate indica, de asemenea, că defunctul își îngrijește și își susține soțul chiar și după moartea sa.

Interpretarea viselor Navi

Sărutul unei persoane moarte pe buze este indică probleme în viața personală, pe incapacitatea unei persoane de a construi o relație de dragoste sănătoasă. Visul indică, de asemenea, că în curând persoana adormită riscă să fie dezamăgită de viața sa intimă.

Dacă defunctul însuși l-a sărutat pe visător pe buze, aceasta indică boli fizice ascunse. Sărutarea defunctului pe frunte – la separarea de cei dragi, rude.

Est Dream

Sărut o persoană moartă într-un vis indică schimbări iminente ale vremii, schimbări climatice dramatice. Dacă defunctul l-a sărutat pe frunte pe visător, aceasta indică înțelepciunea și calitățile morale înalte ale celui care doarme, privilegiul său sigur care îl deosebește de mulțime.

Interpretarea visului rătăcitorului

A săruta mâna unei persoane moarte într-un vis înseamnă să depinzi de opiniile oamenilor din jurul tău, să încerci să faci o impresie pozitivă celorlalți. A linge puternic mâna celui decedat înseamnă să te simți vinovat, regret din orice motiv. Sărutarea picioarelor mortului indică credibilitatea excesivă a visătorului, tendința lui de a răspunde emoțional la orice mesaj de la alte persoane.

Interpretarea viselor lui Felomen

Sărută morții într-un vis prezintă greutăți și obstacole serioase pe drum (mai ales în sectorul de afaceri). De asemenea, este posibilă exacerbarea relațiilor cu rudele sau partenerii de afaceri.

Sărutul mortului pe buze indică o boală gravă, stare de rău ascunsă. Sărutul pe obraz a unui mort ne prevestește o perioadă anxioasă în viață, plină de tristețe și griji, precum și de probleme financiare.

Sărută-l pe obraz pe bunica moartă prevestește o boală gravăexacerbarea unei boli cronice. Pentru a vedea cum bunica decedată sărută pe cineva – un vis indică un dușman secret al visătorului, posibilitatea trădării unui prieten apropiat.

Cartea de vis din Medea

Sărutarea unei persoane moarte pe buze într-un vis înseamnă în curând visătorul va fi cuprins de o boală gravă sau chiar moartea.

Soț mort într-un vis

Îmbrățișarea cu un soț mort sugerează că totul temerile și îndoielile în realitate vor fi nefondateși toate problemele groaznice sunt rezolvabile. Un visător treaz care să facă față tuturor problemelor și împrejurărilor care i se potrivesc.

Dacă într-un vis soțul decedat își îmbrățișează și sărută soția, aceasta indică o boală, o tendință la depresie, precum și neglijarea sănătății. Visătorul nu se protejează deloc, iar o astfel de atitudine poate avea consecințe dăunătoare.

Dacă într-un vis soțul decedat sărută pe obraz, atunci nu se așteaptă nicio schimbare în viața visătorului. O relație intimă cu un soț decedat prevestește o serie de eșecuri minore, pierderi bănești. Imbratisarea in pat cu un sot decedat prezice succesul in afaceri si bunastarea materiala.

Dacă visătoarea însăși își sărută soțul mort într-un vis, atunci în realitate o așteaptă un fel de truc, o aventură care se poate transforma atât în ​​succes, cât și în pierdere. Sărutul unui soț mort într-un vis oferă succes în afaceri și angajamente pentru o femeie de afaceri.

Sărutul bunicii

Adesea, rudele decedate visează înaintea evenimentelor importante – astfel de vise servesc ca un semn sau un avertisment. Răposata bunica prevestește schimbări iminente în viața visătorului, în cele mai multe cazuri în bine.

Un sărut de la o bunică întârziată către proaspetele mame indică atitudinea lor frivolă față de creșterea copiilor. Pentru fetele fără experiență, un astfel de vis indică neglijență, presupunerea unor greșeli în viață.

Dacă o bunica decedată sărută un visător într-un vis, atunci asta semn de sănătate precară, stare psihică instabilă a persoanei adormite. A vedea o femeie moartă sărutând pe cineva pe frunte înseamnă moartea unei persoane din cercul interior al visătorului.

Sărută bunica decedată, care trăiește într-un vis, înseamnă nu iubire reciprocă, nefericită a visătorului, inima lui frântă. Sărutul unei bunici întinsă într-un sicriu promite eliberarea de regrete și poveri, poveri din suflet, eliberare de datorii debilitante.

A vedea pe altcineva îmbrățișând și sărutând bunica decedată indică cheltuieli materiale rapide, o schimbare a statutului social în rău.

O bunica decedată își sărută nepoata într-un vis – acesta este un semn că visătorul trebuie să fie precaut față de un tânăr care se îndesă în pretendenții ei. Acesta este un tip nesigur, egoist, care poate profita cu nerăbdare și fără rușine de visător.

Sărut pe frunte pe răposata bunică înseamnă primi binecuvântarea unei rude pentru toate lucrurile si intreprinderile. Sărutând o bunică moartă care este în viață în realitate – un astfel de vis prezintă un pericol grav.

Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „Pentru ce este visul decedatului?”:

Citeste mai mult:  De ce visezi să mănânci ciocolată pentru o fată

Mortul sărută și se îmbrățișează în vis. Sărutarea morților: sensul și interpretarea visului

Nu este foarte plăcut să vezi o persoană moartă într-un vis. Se spune că anunță o schimbare a vremii. Și de ce într-un vis cu o persoană moartă sărută, îmbrățișează și ai milă? Se pare că interpretarea depinde de nuanțele și detaliile acestui contact astral. Dacă ai simțit atingerea buzelor reci pe frunte – sensul este unul, pe obraz – cu totul altceva. Să aruncăm o privire mai atentă la motivul pentru care sărutăm o persoană moartă într-un vis pentru a înțelege ce va urma în realitate în viitorul apropiat.

Semnificația identității persoanei decedate

Interpreții analizează în detaliu variantele de parcele. Și toată lumea susține în unanimitate că decodarea depinde de personalitatea defunctului. Mai întâi trebuie să vă dați seama dacă această persoană a fost o rudă, o cunoștință sau o persoană necunoscută. Acest lucru ar trebui să fie luat în considerare atunci când încercați să înțelegeți de ce sărutați o persoană moartă într-un vis. Rudele, de regulă, prevăd ploaia. Așa spun bunicile. Deoarece mortul a apărut într-un vis, înseamnă că vremea se va schimba.

În plus, oamenii în vârstă, cu experiență, sunt siguri că sufletul plecat trebuie amintit. Ei sfătuiesc să cumpere dulciuri și să le împartă colegilor, vecinilor sau copiilor din curte. Acest obicei popular era respectat pe vremuri. Și nu trebuie să uităm tradițiile. Un străin mort care mângâie o fată tânără îi promite binele sau răul, în funcție de locul exact în care a căzut sărutul lui rece. Pentru bărbați, un astfel de complot astral promite probleme continue. Dacă ai visat la un sărut cu o rudă care se află acum în viața de apoi, ar trebui să te pregătești pentru certuri în familie. O persoană dragă a venit special din lumea cealaltă pentru a avertiza, pentru a proteja.

Visul: sărutarea morților pe buze

Să trecem la cazuri mai specifice. Din păcate, această viziune nu este de bun augur pentru visător. Somnul este deosebit de nefavorabil pentru finanțatori și antreprenori. Urmează pierderi serioase, spune complotul. Este necesar să numărați fiecare bănuț, să verificați documentele de mai multe ori, să suspendați temporar angajații de a căror devotament nu sunteți sigur.

Într-un vis cu o persoană moartă, sărutul pe buze nu este, de asemenea, bun pentru o femeie. De regulă, aceasta promite pierderi, dar nu la fel de grandioase precum cele ale proprietarilor de afaceri. O fată poate fi înșelată într-un magazin, poate retrage de două ori suma pentru o achiziție din contul ei bancar sau pur și simplu își poate fura portofelul în transport. Trebuie să fii vigilent pentru a nu vărsa lacrimi din ochii frumoși. Pentru studenți și școlari, complotul oferă note proaste și profesori strânși. Și persoanele în vârstă ar trebui să alerge la medic: ceva nu este în regulă în organism, măsurile preventive nu vor strica. Interpretarea pentru toată lumea, dacă defunctul, întâlnit în țara lui Morpheus, era o rudă: un scandal grandios se pregătește acasă. Dar poate fi evitat dacă neteziți cu grijă colțurile, nu reacționați la critici, cuvinte jignitoare, strigăte grosolane și altele asemenea.

Decedat sărutat pe gât

Interpreții asociază un astfel de complot cu viața personală a unei persoane. Ceva nu-l mulțumește, îi provoacă un secret, uneori neclar pentru el. Negativul se acumulează în interior și în curând va izbucni printr-un act sau cuvânt ascuțit. Probabil, va urma un debriefing cu o persoană dragă care nu înțelege ce a cauzat un astfel de comportament ciudat. Trebuie să te înțelegi pe tine însuți, să înțelegi la ce aspiră sufletul. Dacă ai răspuns la sărutul defunctului într-un vis, ai grijă de sănătatea ta. Un astfel de complot promite o boală cu care va trebui să alergi la medici. Îmbrățișarea și sărutarea într-un vis cu o persoană moartă – pentru a face presiune asupra voinței. O anumită persoană dorește să te subjugă singur, să obțină împlinirea neîndoielnică a dorințelor sale. Visul recomandă să reziste. Dacă nu aperi libertatea, nu vei fi realizat ca persoană. Va trebui să îndurați despotismul mulți ani, să renunțați la putere și să nu primiți nici recunoştinţă, nici plăcere în schimb.

Mortul sărută pe obraz

Interpreții consideră un astfel de complot un prevestitor de succes pentru toată lumea. Pentru o fată sau o femeie singură, el promite un domn demn. Așa că bucură-te dacă s-a întâmplat să săruți un mort într-un vis în acest fel. În curând, dragostea credincioasă, reciprocă, calmă și fericită va intra în viața ta singură. Pentru cei care s-au certat cu prietenii, si intriga este de bun augur. El spune că toate diferențele vor fi în curând depășite, relațiile vor fi restabilite. Nimeni altcineva nu vrea să-și amintească lacrimile și insultele din trecut.

Pentru antreprenori, un vis oferă o operațiune de succes, o idee bună, profitabilă sau o altă șansă în afaceri. Trebuie doar să nu fii timid, ci să te uiți în jur pentru a nu pierde momentul. Dacă într-un vis o rudă decedată a fost văzută sărutându-se pe obraz, așteptați-vă în curând la împlinirea unui vis prețuit. Sufletul acestei persoane te patronează în rai. Ea se va asigura că toate obstacolele din calea fericirii sunt îndepărtate.

sărut pe ochi

Un astfel de complot este considerat pe drept cel mai pozitiv. Acesta este un semn de protecție de sus. Problemele se vor rezolva în curând, vei simți că ți-a căzut o anumită povară de pe umeri. În plus, visătorul va putea înțelege cine este adevăratul său prieten și în cine nu trebuie să aibă încredere. Un înger ceresc îi va dezvălui adevărul, îl va ajuta să privească situația dintr-un unghi diferit. Asta este ceea ce atingerea buzelor reci la ochi pentru a vedea într-un vis. Sărutarea unui bărbat mort pentru o femeie singură – la căsătorie, o fată – la un mire, o doamnă de familie – la creșterea numărului de rude. Cei care doresc cu pasiune să continue cursa li se va oferi o astfel de șansă de sus. Copilul va fi foarte talentat, vesel și sociabil, un adevărat favorit al sorții.

Sarut pe frunte

În Orient, se crede că un astfel de complot vorbește despre iertarea păcatului dacă apare o rudă decedată în el. Aceasta este o veste bună din lumea subtilă. Odată vătămarea sau ofensa provocată nu vă va mai apăsa pe suflet. Cel căruia i s-a aplicat a înțeles și a iertat totul, spune cartea de vis est. Sărutând o persoană moartă într-un vis, răspunzând tandreței sale – devenind mai activ în viața reală. Tu însuți vei simți un val de putere într-o zi sau o săptămână. Ca și cum aripile vor crește la spate. Acest complot spune că a sosit momentul să primim o recompensă și o recunoaștere binemeritată. Mai lucrează puțin, iar alții vor observa și vor aprecia eforturile tale. Obțineți de la ei exact ceea ce ați visat în secret.

Sărută mâna

Un astfel de complot este interpretat de cunoscători în două moduri. El vorbește despre drumuri deschise, voință și libertate. Cu toate acestea, realizările nu vor cădea în mâinile lor. Va trebui să faceți față obstacolelor, să depășiți capcanele inamice, să dezvăluiți complexitățile destinului. Dacă o rudă decedată de sex opus v-a sărutat mâna, simțiți sprijinul de sus. Orice s-ar întâmpla în jur, fii sigur că poți rezista la orice. Victoria mai devreme sau mai târziu va fi în buzunarul tău. Pentru o fată, un astfel de complot promite un soț strict. La început, îi va fi frică de el, chiar îl va considera un tiran. Abia după câțiva ani va înțelege că soțul ei o iubește cu tandrețe și devotament și face totul pentru fericire.