De ce visezi să bei apă potabilă

A bea apă într-un vis: ce înseamnă cartea de vis?

Un vis în care bei apă are o semnificație importantă, reflectă dorințele și scopurile visătorului. Viziunea de noapte arată cât de fezabile sunt visele, cât de mare este noroc în relațiile de afaceri și amoroase. Dacă într-un vis o persoană bea dintr-o sticlă, atunci în realitate este insuportabil de obosită. Probabil că oamenii apropiați și problemele cotidiene provoacă furie și iritare. Îmi doresc să mă întorc la o copilărie fericită și fără griji.

Un vis este considerat bun, în care apare apa curată și răcoritoare. Visătorul își va putea îmbunătăți sănătatea și își va atinge obiectivele. Dar apa noroioasă într-un vis avertizează despre debutul unei perioade dificile de viață sau despre dezvoltarea unei boli neplăcute.

Lichidul rece promite fericire, indică faptul că a fost aleasă calea corectă. Dacă visezi apă caldă sau apă clocotită, ar trebui să mergi imediat la medic. Printr-un vis, corpul semnalează că a avut loc un eșec grav în el.

Dacă într-un vis apa nu a ajutat să scapi de sete, atunci, în realitate, multe încercări vor trebui depășite. Mai mult, în depășirea obstacolelor vieții, visătorul ar trebui să se bazeze numai pe propriile forțe și abilități.

Apă limpede într-un vis

Toată lumea știe că apa este un simbol al vieții. În viziunile nocturne, ea simbolizează și circumstanțe pozitive ale vieții. Dacă s-a întâmplat să bei apă proaspătă și curată într-un vis, atunci, în realitate, poți spera la o îmbunătățire a stării corpului, la dezvoltarea relațiilor de afaceri și la câștiguri financiare. Visătorul trebuie să profite de momentul pentru a transforma viața într-o direcție mai bună, deoarece următoarea oportunitate de a îmbunătăți situația în viață nu va fi prezentată curând.

Este posibil să-ți potolești setea cu apă curată și rece dintr-o sticlă – în realitate vei putea depăși toate necazurile. Visul sugerează că visătorul are suficientă putere pentru a face față problemelor.

Apă murdară într-un vis

Apa murdară este dezgustătoare. În vise, are un sens negativ. Utilizarea unui lichid tulbure și urât mirositoare în vederea nocturnă este un prevestitor al descurajării. Probabil, se va întâmpla un eveniment neplăcut, din cauza căruia de ceva timp va trebui să-ți iei rămas bun de la cursul calm și măsurat al vieții. Risc ridicat de a dezvolta depresie. O persoană care vede un astfel de vis va avea nevoie de ajutorul moral al celor dragi.

Dacă visezi că dintr-un robinet curge apă murdară sau ruginită, atunci, în realitate, ar trebui să te ferești de bârfe. Oamenii invidioși vor răspândi zvonuri false și neplăcute despre visător pentru a-i distruge reputația.

A bea lichid murdar dintr-un pahar sau o cană este un semn că sufletul este neliniştit. Visul prezice că începe o perioadă dificilă a vieții. Visătorul va trebui să petreacă mult timp și efort pentru a remedia problemele.

Este adus să bea un lichid cu gust neplăcut – în realitate ar trebui să fii extrem de atent în toate domeniile vieții. Mai mult, cu cât gustul băuturii este mai dezgustător, cu atât pericolul iminent este mai grav.

A bea apă murdară dintr-o băltoacă sau alt corp de apă într-un vis înseamnă să te îmbolnăvești în realitate.

Alte interpretări

Dacă se întâmplă să beți apă sfințită într-un vis, atunci, în realitate, va fi posibil să vă mențineți o sănătate excelentă pentru mulți ani. De asemenea, folosirea apei sfințite poate însemna că visătorul a atins armonie în suflet.

Potolirea setei cu ceai dulce este un semnal că visătorul este prins în circumstanțe neplăcute și nu poate găsi o cale de ieșire. Se va putea ieși dintr-o situație neplăcută, dar nu va fi ușor.

Bea o băutură sărată într-un vis – pentru a dezamăgi și a dezamăgi. Sarea dizolvată în apă simbolizează lacrimile.

Bea ceai fierbinte sau orice băutură caldă – pentru a îmbunătăți relațiile cu cei dragi. Visătorul va avea suficient timp pentru a comunica cu rudele. Și rudele vor avea ocazia să ofere sprijin moral visătorului.

A bea sifon sau orice altă băutură delicioasă este o bucurie a vieții.

Bea apă curată din palme – pentru a cunoaște o persoană interesantă. Cel mai probabil, visătorul va intra într-o relație intimă cu o nouă cunoștință.

Сонник XXI века

Consumul de apă dintr-un recipient de sticlă este un avertisment de pericol. A bea o băutură delicioasă într-un vis promite bunăstare, iar pentru o persoană bolnavă, recuperare. Consumul de apă dintr-un recipient metalic este un avertisment cu privire la o posibilă rănire. O băutură fierbinte promite o căsnicie fericită, una amară promite profit, iar una sărată promite un eveniment vesel. Bea pentru fraternitate – nu ar trebui să comită acte erupții.

Cartea de vis din Medea

Consumul de apă curată și rece este un semn de sănătate excelentă. Consumul de apă tulbure și caldă este un avertisment despre boală. Consumul de apă de izvor este un prevestitor al succesului în afaceri sau al unei căsnicii de succes. Senzația de sete într-un vis este nevoia de ajutor și sprijin. Bea ceai sau suc într-un vis promite o întâlnire cu prietenii pe care nu trebuie să o ratezi. Folosirea băuturilor alcoolice înseamnă că visătorul speră în zadar pentru alți oameni, dar nu se bazează pe propriile puteri. Utilizarea laptelui și a băuturilor din lapte într-un vis este un semnal că visătorul trebuie să dobândească noi cunoștințe și abilități pentru a-și îmbunătăți situația de viață.

Interpretarea viselor: Ce înseamnă să bei apă curată?

12 decembrie 2019 la 16:17 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online de ce visați să beți apă curată citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Bea apă curată într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Interpretarea visului unei gospodine

De ce visezi să bei apă curată pentru o femeie:

Savurați atmosfera din jur – bucurie sau tristețe. Consumul de apă curată visează la sănătate. A bea apă caldă, neplăcută este o boală. A simți sete este nevoia de ajutor. A bea cu cineva din același pahar este publicitatea unui secret. A bea din vase de aur sau argint este fericire în toate întreprinderile. Să bei apă de fântână într-o zi fierbinte este o mișcare bună. A bea apă dintr-o găleată este un accident, boală sau rănire. A visa că bei apă curată dintr-un ulcior este un semn de bunăstare. Este distractiv să bei vin. Consumul de apă murdară este o boală. Bea apă cu gheață dintr-o gaură de gheață – te vei îndrăgosti brusc. Bea apă dintr-un izvor – nu vei rezista unui mediu familial nefavorabil. Bea ceai – iti vei rasfata capriciile. Bea bere – spre dezamăgirea unei persoane dragi

Citeste mai mult:  Moartea într-un vis ce înseamnă

Cartea viselor moderne

De ce visezi să bei apă curată conform cărții de vis?

Visul în care ai băut băuturi bune este un vis de bunăstare. Au băut ceva dintr-un vas curat și rotund – obțin un profit mare și poate o moștenire. Au băut vin simplu – la o mare pierdere și se ceartă cu vecinii lor. Bea vodcă, bere, porter sau ceva gros – spre nenorocire sau boală. Era un vis că ți s-a oferit o înghițitură de alcool – este posibilă rivalitatea sau o ceartă pentru proprietatea mică. Au crezut într-un vis că au încetat să mai bea sau au descoperit că alții au făcut-o – poziția ta în societate se va îmbunătăți și prosperitatea va apărea.

Interpretarea visului lui S. Karatov

Dacă visezi să bei apă curată, pentru ce este:

Dacă ai visat că bei, atunci te așteaptă probleme.

Ea visează că a băut apă curată – atunci totul va fi bine cu tine.

Dacă într-un vis ai băut apă murdară, atunci vei avea probleme de sănătate.

Am visat că într-un vis ai băut kvas – atunci vei avea sănătate bună.

Dacă într-un vis ai fost chemat să bei, atunci vei avea o viață lungă.

Vezi și: care este visul apei reci, care este visul unei fântâni, care este visul compotului.

Interpretarea visului lui V. Melnikov

Dacă visezi să bei apă curată, pentru ce este?

Dacă ai visat că ai băut apă dintr-o fântână, atunci afacerea ta va avea succes.

Am visat că într-un vis ai băut apă dintr-o găleată – atunci te poți răni.

Dacă visezi că bei apă dintr-un pahar, atunci te poți infecta cu o boală periculoasă.

Dacă ai visat că bei dintr-un ulcior, atunci totul va fi bine cu tine.

Au băut dintr-o cană în vis – la bunăstarea financiară.

Dacă ai băut apă dintr-un pahar, atunci te așteaptă un conflict de familie.

Am visat că într-un vis ai băut dintr-un corn – atunci visele tale se vor împlini.

Interpretarea viselor lui Adaskin

De ce visezi într-un vis Bea apă curată:

A bea dintr-un pahar este moarte. Dacă vrei să bei apă curată – un vis este o problemă.

Carte de vis popular

De ce visezi noaptea Bea apă curată:

A bea apă fierbinte într-un vis prevestește nenorocire sau un fel de durere, în funcție de temperatura apei, deoarece în ce măsură apa rece promite fericire, aceeași apă fierbinte și clocotită înseamnă contrariul.

Carte universală de vis

Bea apă curată într-un vis:

Scurtă interpretare: umplere; spiritualitate; otrăvire.

Expresie populară: bea pentru sănătate; respira viata; stinge.

De ce bem pentru sănătatea cuiva? Poate pentru că băutura de chihlimbar ne ridică moralul și ne face să ne simțim mai bine? Într-un vis, bei alcool pentru a te înveseli? Un vis destul de comun este atunci când o persoană a visat că bea apă sau altă băutură și nu se poate îmbăta în niciun fel. Acesta este un simbol clar al setei.

Un alt sens al acestui vis este supraviețuirea. Dacă turnați o băutură pentru o altă persoană, este posibil să o ajutați să treacă printr-o perioadă dificilă din viața lui. Sau, dimpotrivă, îți servește cineva ceva de băut? Visul în care bei lichid este asociat și cu spiritualitatea: simbolizează potolirea setei spirituale. Pentru a înțelege dacă visul tău are un astfel de sens, fii atent la locul exact unde bei băutura și cine ți-o servește.

Cartea de vis acasă

Ce înseamnă dacă ai visat să bei apă curată:

Utilizarea experienței de viață.

Interpretarea visului lui E. Erickson

Am visat într-un vis Să beau apă curată, interpretare:

Interpretarea viselor a vindecătorului Akulina

Am visat să beau apă curată – ce înseamnă somn?

Îndeplinirea dorințelor. Imaginează-ți că bei băutura ta preferată și îți aduce satisfacție.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Am visat să beau apă curată, de ce:

Este un vis că bei apă curată dintr-un vas frumos – dragostea secretă nu numai că îți va aduce bucurie, ci și tristețe; persoana care este înșelată va dori răzbunare. O tânără visează că ține un vas cu apă curată, dar din anumite motive nu se poate îmbăta din el – vor încerca să o târască pe această femeie într-o întreprindere dubioasă; o vor trage de mână, iar ea se va duce – va ști că se înșală, dar totuși se va duce la tine de parcă ți-ar oferi să bei alcool – din cauza unei mici achiziții, te vei certa serios cu cineva . Este ca și cum ai bea alcool – vei fi invitat la o petrecere, dar nu ar trebui să mergi la ea; sunt șanse mari ca această petrecere să se termine prost. Într-un vis, ai decis să nu mai bei – vei fi în curând mulțumit de schimbări în bine; statutul tău va crește în societate.

Carte de vis psihanalitică

Am visat în vis Să beau apă curată, pentru ce este?

A bea într-un vis înseamnă a absorbi ceva. Este extrem de important ce bem exact. Deci, sucul de fructe înseamnă că avem nevoie de purificare și puritate. Culoarea lichidului este, de asemenea, importantă (vezi Alcool și culori). 2. A bea într-un vis poate însemna nevoia noastră de compasiune și hrană. Ca o condiție de bază a vieții, băutura simbolizează jocul intern dintre nevoia internă de a susține viața și capacitatea externă de a face acest lucru. 3. Din punct de vedere spiritual, există credința că a bea vin simbolizează absorbția puterii și a vieții divine.

Citeste mai mult:  De ce visează ursul în casă

Bea apă curată, conform interpretării experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi de ce visezi să bei apă curată pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

Ce înseamnă visul în care ai băut apă – nuanțele interpretării

Anticii spuneau „in aqua sanitas”, care înseamnă „sănătate în apă”. Cartea de vis așa crede? Care este visul lichidului limpede sau tulbure pe care l-ai băut în vis?

Interpretarea generală a somnului

 • A bea apă într-un vis este un semn grozav. Cea mai comună interpretare a acestui vis este considerată a fi: viața fără boală te așteaptă sau vindecarea de o boală care te epuizează în acest moment.
 • De ce visezi să bei apă stând în patru picioare? Subconștientul tău avertizează: ești prea egoist, iar dacă tu însuți nu scoți coroana imaginară din cap, viața o va face, și într-o formă foarte neplăcută pentru tine.

Cum era apa asta?

 • Curat, transparent. Somnul înseamnă sănătate, iar dacă apa era și izvor, atunci noroc în afaceri. Tot ceea ce ai în vedere, vei implementa cu succes.
 • Noroios, murdar. Dimpotrivă, acesta nu este cel mai reușit vis. În curând, ceva te va supăra până la lacrimi, și mai mult – până la apatie și deznădejde universală, și numai rudele sau prietenii te pot scoate din abisul tristeții.
 • Sărat. Vei fi amar dezamăgit. Poate vei plânge din cauza cuiva.
 • Cald. Vei avea o relație foarte prietenoasă cu rudele tale. Dacă era apă clocotită, visul avertizează asupra unei boli iminente. Cu cât apa era mai fierbinte, cu atât boala va fi mai gravă.
 • Rece. După cum spune cartea de vis, bea apă care reduce chiar și pomeții – pentru sănătate … dacă, desigur, nu a fost curată în același timp.
 • Era apă sfințită. Un astfel de vis îți promite sănătate bună, și nu pentru o lună sau două, ci pentru mulți ani. Cu toate acestea, acest vis are o altă interpretare: ești curat la suflet și există pace deplină în tine.
 • Sifon. A fost transparent, curat, plăcut de răcoare? Soarta îți oferă o șansă favorabilă. Dar nu ezitați mult timp, apucați-l imediat cu ambele mâini, altfel următorul astfel de caz va trebui să aștepte oh, cât timp.
 • Limonadă, apă dulce. Viața îți promite multe bucurii și momente plăcute.

De unde ai luat-o, ai băut-o?

 • Dintr-un pahar (mai rar – dintr-un pahar). Era ea transparentă? Acesta nu este cel mai favorabil vis. Se crede că vrea să te avertizeze despre boală, în timpul tratamentului căreia vei cheltui o mulțime de nervi.
 • A fost de proastă calitate, tulbure? Te așteaptă o serie tristă, persistentă și tristă.
 • Ți-ai împărțit paharul cu altă persoană? Acest vis înseamnă că alți oameni îți vor declasifica în curând secretul.
 • Dintr-o sticlă. Să bei apă pură din ea este un semn bun. Dumnezeu (sau soarta, sau doar mama natură) îți va trimite multă putere și vei putea muta munții.
 • Dintr-o găleată. Acesta nu este cel mai bun vis, promite o accidentare sau o boală neplăcută. După aceasta, trebuie să vă gândiți bine înainte de a urca o stâncă abruptă pentru o ședință foto sau de a cumpăra produse din carne din mâinile dvs. De asemenea, un astfel de vis spune: ai grijă de nervii tăi, o dâră neagră începe în viața ta.
 • Doar din mână. Vă așteaptă o cunoștință apropiată cu o persoană plăcută. S-ar putea chiar să-l iubești, iar el te va iubi înapoi.
 • De la robinet și era un curent curat, care curgea pașnic? Acesta este un semn bun: ești o persoană armonioasă, iar viața ta ți se potrivește, veselă și plină de evenimente.
 • Te-ai aplecat peste robinet, iar apa era „leneșă” să curgă de acolo? Mintea ta subconștientă îți sugerează că este timpul să-ți umpli viața cu impuls sau evenimente plăcute, este prea plictisitor și monoton pentru tine.
 • Apa de la robinet era murdară? Ferește-te de bârfele pe care dușmanii tăi le vor elibera cu răutate în „masele” care visează să-ți strice numele bun.
 • De la fântână. Să bei apă delicioasă a satului de o calitate excelentă este împlinirea celui mai prețuit vis al tău. O speranță neașteptată pentru un miracol pâlpâie în adâncul sufletului tău? În curând această speranță se va aprinde cu un foc strălucitor!
 • Dintr-un izvor. Consumul de apă curată – pentru sănătate (mai rar – pentru reînnoirea spirituală). De asemenea, un astfel de vis vă poate promite dragoste reciprocă.

Ți-a fost sete?

 • A fost sete, ai băut niște apă și acea sete s-a terminat. Un vis măreț, promite împlinirea unei dorințe secrete.
 • Ți-a fost sete, ai turnat apă curată în tine, dar setea nu a trecut? În viața reală, o oarecare dorință te va chinui (sau poate va fi o pasiune amoroasă), dar niciodată nu te vei putea „îmbăta” cu acest sentiment complet.
 • Setea tot nu a dispărut, iar apa era murdară în același timp? Ți-ai înghițit băutura în pahare uriașe (sticle, înghițituri) și tot nu te-ai putut îmbăta? Asta înseamnă că în viața reală vei face eforturi titanice pentru a te îmbogăți – și toate vor fi în zadar.

Interpretarea unor autori celebri

După multe interpretări colectate din cărți de vis puțin cunoscute, precum și credințe populare, vă sugerăm să vă familiarizați cu două interpretări ale viselor ale autorului. Vor coincide cu interpretarea tradițională sau vor deschide noi fațete ale somnului tău?

Bea apă într-un vis

Publicat de admin la 10.02.2019

De ce visezi să bei apă?

O persoană nici măcar nu acordă atenție unor simboluri într-un vis, deși poate spune o mulțime de informații interesante. Această categorie include vise în care trebuia să bei apă. Pentru o interpretare corectă, amintiți-vă cât mai multe detalii.

Citeste mai mult:  De ce visează șobolanii într-un vis

De ce visezi să bei apă?

Lichidul pur promite sănătate bună și împlinirea dorințelor. Dacă apa era murdară, atunci ar trebui să vă pregătiți pentru probleme și eșecuri. Un vis în care nu-ți poate potoli setea avertizează asupra apariției numeroaselor încercări și le poți face față doar contandu-ne pe propriile forțe.

De ce visezi la apă? Interpretarea viselor apă

Dacă într-un vis a trebuit să bei dintr-o sticlă, înseamnă că în acest moment vrei să te protejezi de toate problemele și să fii singur. A bea dintr-o fântână într-un vis este un semn bun care promite prosperitate și rezolvarea cu succes a tuturor problemelor.

De ce visezi să bei multă apă dintr-un izvor?

Un astfel de vis este un avertisment că secretele existente pot deveni cunoscute publice. Dacă o fată bea dintr-un izvor, înseamnă că în realitate este nemulțumită de propriul ei bărbat.

De ce visezi să bei apă de la robinet într-un vis?

Un astfel de complot indică faptul că în acest moment visătorul deține controlul complet asupra situației. Un vis în care o persoană toarnă apă de la robinet într-un pahar înseamnă că problemele complexe vor fi rezolvate în curând, în plus, fără ajutorul nimănui.

De ce visezi să bei apă sfințită?

Un vis în care a apărut apa sfințită este un semn bun care indică o sănătate bună și o stare emoțională stabilă. Dacă o persoană bolnavă vede un astfel de complot, atunci în curând vă puteți baza pe recuperare.

De ce visezi să bei apă sărată?

O astfel de viziune de noapte promite un eveniment vesel și fericit. Într-o altă carte de vis, un astfel de complot este considerat un semn rău, ceea ce înseamnă lacrimi și dezamăgiri.

De ce visezi la apă minerală

Sonnik Miller

Bea apă minerală – un astfel de vis înseamnă că, dacă faci un efort, vei avea noroc.

Ai băut apă într-un vis? Interpretarea viselor în care ai băut apă, conform cărților de vis dovedite.

Anumite oportunități ți se vor prezenta și, folosindu-le, vei putea realiza la ce ai visat de mult și cu ardoare. Apă vărsată – veți rata această șansă. În loc de apă minerală, ați găsit altă băutură în vas – un vis pentru o captură care vă va aștepta din senin. Tratează pe cineva cu apă minerală – un astfel de vis prezice că îți vei împărtăși secretele comerciale cu cineva.

Interpretarea visului lui Freud

O sticlă de apă minerală este simbolul unei femei. Ei au scos capacul din sticlă – străduiește-te să prindeți un partener, să vă supuneți pasiunile. Un jet de apă minerală carbogazoasă a scăpat din sticlă – o proiecție psihologică a ejaculării. Cumperi apă minerală, ezită cu alegerea – te simți nesigur, îți este frică de contactul sexual. Au băut apă minerală – griji de impotență sexuală.

Interpretarea modernă a viselor

Puteți începe în siguranță să utilizați oportunitățile care vi se oferă, să vă potoliți setea cu apă minerală într-un vis – un semn de cel mai mare noroc pentru dvs. Visele tale din această perioadă au șansa să devină realitate.

Dream Vanga

Am visat la o sticlă de apă minerală – în curând se va întâmpla un precedent neașteptat, situația se va dezvolta imprevizibil. Apă vărsată dintr-o sticlă – așteptați un vizitator neinvitat.

Interpretarea visului lui Meneghetti

Au băut apă minerală dintr-o sticlă – norocul te însoțește, duc la îndeplinire planuri secrete, de mult prețuite, dificultățile cu rudele vor fi rezolvate în siguranță.

Interpretarea viselor erotice

Visul în care ai băut apă minerală oferă noroc. În curând vă veți bucura de oportunitățile oferite pentru a satisface poftele de lungă durată.

Wanderer’s Dreambook

Apă minerală rece – bună, îmbunătățirea sănătății, succes. Cald – stare de rău, eșec; spumos, efervescent – dezamăgiri, dificultăți.

Interpretarea viselor de familie

A bea apă minerală înseamnă să prinzi noroc și să ai ocazia de a-ți satisface cea mai prețuită dorință. Vezi interpretarea: Bea.

Interpretarea visului islamic

Un izvor cu apă minerală – dorințele se vor împlini în curând, vor apărea oportunități reale pentru realizarea viselor.

Interpretarea viselor – Mâncare

Horoscop pentru azi

De ce visezi să bei apă?

O persoană nici măcar nu acordă atenție unor simboluri într-un vis, deși poate spune o mulțime de informații interesante. Această categorie include vise în care trebuia să bei apă.

Interpretarea viselor pentru a bea apă, de ce visezi să bei apă într-un vis

Pentru o interpretare corectă, amintiți-vă cât mai multe detalii.

De ce visezi să bei apă?

Lichidul pur promite sănătate bună și împlinirea dorințelor. Dacă apa era murdară, atunci ar trebui să vă pregătiți pentru probleme și eșecuri. Un vis în care nu-ți poate potoli setea avertizează asupra apariției numeroaselor încercări și le poți face față doar contandu-ne pe propriile forțe. Dacă într-un vis a trebuit să bei dintr-o sticlă, înseamnă că în acest moment vrei să te protejezi de toate problemele și să fii singur. A bea dintr-o fântână într-un vis este un semn bun care promite prosperitate și rezolvarea cu succes a tuturor problemelor.

De ce visezi să bei multă apă dintr-un izvor?

Un astfel de vis este un avertisment că secretele existente pot deveni cunoscute publice. Dacă o fată bea dintr-un izvor, înseamnă că în realitate este nemulțumită de propriul ei bărbat.

De ce visezi să bei apă de la robinet într-un vis?

Un astfel de complot indică faptul că în acest moment visătorul deține controlul complet asupra situației. Un vis în care o persoană toarnă apă de la robinet într-un pahar înseamnă că problemele complexe vor fi rezolvate în curând, în plus, fără ajutorul nimănui.

De ce visezi să bei apă sfințită?

Un vis în care a apărut apa sfințită este un semn bun care indică o sănătate bună și o stare emoțională stabilă. Dacă o persoană bolnavă vede un astfel de complot, atunci în curând vă puteți baza pe recuperare.

De ce visezi să bei apă sărată?

O astfel de viziune de noapte promite un eveniment vesel și fericit. Într-o altă carte de vis, un astfel de complot este considerat un semn rău, ceea ce înseamnă lacrimi și dezamăgiri.