De ce visezi la sânge gros

Care este visul sângelui într-un vis (interpretare din cartea de vis a lui Magini)

De ce visezi la sânge? Conform cărții de vis – la unele informații despre rudele de sânge.

De văzut multe sânge într-un vis – la un eveniment mare când multe rude se adună. Море sânge – pe lângă plăcerea de a comunica cu cei dragi, veți primi și multă anxietate și emoție în kit. râu sânge conform cărții de vis a lui Magini – viața cu rudele. La ce râu ai visat? Furtunos sau calm? O astfel de viață este așteptată în viitorul apropiat. Ванна visează cu sânge să reînnoiască legăturile de familie. Este posibil să găsiți un nou soț (soție). băltoacă sânge – să se bucure de comunicarea cu familia. O picătură sânge – din păcate, cei dragi primesc extrem de puțină atenție.

pete sânge – o anumită reputație. Spray sânge – oaspeți neaștepți cu care sunteți înrudit. urme sângeroase visează într-un vis – urmaș.

Mirosul de sânge (gust) – presentimentul tău nu te va înșela.

Ce sânge era într-un vis?

Visând în vis negru sânge – nedoritorii dintre cei mai apropiați și dragi. întuneric – așteptați probleme din partea lor. Stacojiu – sete de incest. Vedea albastru – sa fie marcat cu un semn de respect si admiratie.

Sânge gros (cheaguri) conform cărții de vis – chiar și numărul mic de rude pe care le ai este prea mare și dureros pentru tine. ofilit înseamnă a nu menține legăturile de familie.

Rece – răcirea atașamentelor anterioare. Fierbinte – dimpotrivă, la o pasiune aprinsă, poate chiar una interzisă.

Sânge lunar (ciclu menstrual) pentru a vedea în vis – un vis vă vorbește despre sănătate (este important ca doamnele să acorde o atenție deosebită ginecologiei). Dacă sângele menstruației este visat pe chiloți – adesea un astfel de vis promite sarcină și apariția moștenitorilor în familie. tampon de sânge în timpul menstruației – dorința de a fi conștienți de intimitatea rudelor, este posibil să ajuți în ceva, să sfătuiești.

De văzut altcineva este sângele este interpretat ca informații referitoare la rude și prieteni, dar evenimentele te vor afecta și pe tine. Sânge propriu (propriu) – visul va preocupa direct persoana ta. Sânge relativ – un vis despre un membru al familiei tale. Sânge animal visul eșecului.

De unde?

Am visat că există sânge dintr-un deget – vorbim despre copii, sau rude tinere, pentru a descifra visul mai detaliat – cautati o interpretare a simbolurilor care insotesc visul. Există sânge din gură – dispute și certuri cu cei dragi, poate un fel de împărțire neloială a proprietății sau a proprietății imobiliare. Visând, curgând sânge de la ureche (de la urechi) – auzi știrile despre rude. vezi sângele din nas merge – pentru a fi la curent cu toate suișurile și coborâșurile legate, pentru a ține treburile de familie sub control. Din ochi – Ești urmărit îndeaproape. Există sânge din abdomen – ajutor familiei. Din capul rupt curge – un act erupție va duce la o mare frustrare. Din anus picurare – acțiunile rudelor vă vor da unele dificultăți. Visând la sânge din gât – cel pe care ai încercat va aduce el însuși probleme considerabile. Sânge dintr-o venă curge într-un vis – o persoană iubită vă va „seta vagonul”. Din piept – ghinion. Din gumă picurare – legături de familie puternice. Sânge din rană curge conform cărții de vis a lui Magini – așteptați-vă la o lovitură de la cercul dvs. de familie.

Unde și pe ce ai visat?

sânge pe fata – atitudinea dumneavoastră față de familie. Pe mâini în cartea de vis are o interpretare – afaceri, afaceri la care vor participa persoane înrudite. picioare în sânge – rudele apropiate vor interveni în planurile tale. Sânge pe buze – a fi interesat de o rudă de sânge. Pe corp – starea ta financiară sau bunăstarea fizică va depinde de cineva apropiat. Pe cap – frivolitate. visat buton de burtă în sânge conform cărții de vis – părinți și comunicare cu ei.

Bărbat în sânge (bărbat sau femeie) – relația ta cu cineva din familia ta. Copil în sânge într-un vis – noi rude vor apărea în realitate. soț în sânge – cineva apropiat va interveni în relația ta. fiu în sânge conform cărții de vis – oportunitățile și angajamentele tale vor fi asociate cu legăturile de sânge.

Pe haine sângele prevestește – succesul în afaceri depinde direct de sănătate. Conform cărții de vis, sângele pe o rochie simbolizează o relație cu o rudă de sex masculin. Rochie de mireasa în sânge – noilor cunoștințe prin legăturile de familie.

Cadavru acoperit de sânge (decedat) – așteptați ca rudele să vină în vizită.

vezi sânge Pe podea – Familie de încredere. Pe perete – te ferești de oamenii care nu îți sunt deloc străini. Dar în zadar. Pe tavan – o rudă va lua un post înalt, dar dacă sângele picură din tavan, atunci cel mai probabil își va pierde postul sau poziția solidă va fi zguduită.

E sânge pe pat (pe pat, cearșafuri) conform cărții de vis a lui Magini – una dintre rude vrea să se amestece în relația ta intima. Dacă ești vinovat că ai înșelat cealaltă jumătate, cu siguranță vei fi „așternut”.

Pe zăpadă visând la sânge – oaspeți complet neaștepți. Pe pământ – influența rudelor asupra viziunii tale asupra lumii și asupra percepției vieții.

Нож pentru a vedea în sânge într-un vis – conflicte agravate cu ale lor. seringă cu sânge – o rudă de sânge are nevoie de ajutor medical.

carne cu sânge – ceva rău se va întâmpla rudelor. Carne crudă cu sânge conform cărții de vis a lui Magini – cineva apropiat se va îmbolnăvi.

avort cu sânge – pierdere, tragedie în familie.

Dintele cu sânge – ruda cea mai apropiată. Un dinte a căzut fără sânge – a visa la căderea dinților înseamnă pierderi, iar faptul că nu a existat sânge calmează doar faptul că vei pierde rude care nu sunt de sânge.

câine Am visat în sânge – atât prietenul cât și ruda s-au rostogolit într-unul. Pisica in sange (pisica) – un inamic pândește printre cei dragi. Visând la un pește în sânge – una dintre rude se va îmbolnăvi.

lapte cu sânge în vis, dimpotrivă, promite sănătate. Apă cu sânge – viață cu rudele (atenție la puritatea apei, asta vă va spune dacă veți conviețui bine împreună, sau prost).

vărsături cu sânge (vărsături de sânge) – afecțiuni și eșecuri în rândul rudelor. urină cu sânge – rudele te vor lăsa în pace.

Alte vise

Tușirea cu sânge (scuipat sânge, tuse), de regulă, are o interpretare în cartea de vis că vor ieși la iveală secretele de familie. Lacrimi de sânge (sânge plâns) – o întâlnire fericită cu familia. Face pipi sânge (scrie) – respinge rudele. Scuipă sânge (scuipă, scuipă) conform cărții de vis a lui Magini – să simtă un sentiment de nemulțumire față de rudele lor.

A bea sânge – să accepte atât fizic cât și moral pe cele din sângele tău consanguin. O altă interpretare a acestui vis este folosirea legăturilor de familie/atitudinea consumatorului față de ceilalți.

Citeste mai mult:  Văzând o vacă într-un vis

dona sânge (donează sânge) într-un vis – o investiție de forță și energie într-un eveniment care nu va avea randamentul așteptat. Predarea de la un deget pentru analiză – toate acestea vor fi legate de copii. Donează dintr-o venă – va aduce multe bătăi de cap și stres de neconceput.

Lua sânge de la un deget – pentru a deveni o cauză pentru experiențele altora.

Preluați sânge dintr-o venă (luat pentru analiză) – cineva te mângâie intenționat pe nervi.

Transfuzie sânge conform cărții de vis a lui Magini – o sursă de venit sau informații valoroase va apărea la dispoziție, desigur, dacă nu tu însuți ai acționat ca donator într-un vis, altfel binecuvântările vieții vor fi de la persoana ta. desenat.

sângerare (pierdere de sânge) – Epuizare, atât fizică, cât și psihică.

murdareste sânge într-un vis cu sângele altcuiva – căsătorie cu cineva. În interacțiunea lui cu rudele. Spălați sângele (ștergeți, spălați-vă pe mâini) – scăpați de legăturile de familie inutile și de comunicarea excesivă.

Câinele mușcă de sânge (mușcă) – așteaptă-te la o lovitură dureroasă de la o rudă în care ai avut foarte multă încredere. Sânge de la o mușcătură – consecințele dureroase ale trădării unei persoane dragi.

sânge de la crimă conform cărții de vis – o crimă comisă de una dintre rudele tale va fi o lovitură pentru tine.

Sânge și vampiri – cineva dintre cei mai apropiați vă folosește în propriul interes.

Sânge și naștere – în implementarea planurilor tale grandioase, poți conta pe ajutorul unei persoane conectate cu tine prin legături de sânge.

luptă cu sânge este interpretat ca – luptă, conflicte, o încercare de a realiza ceea ce îți dorești, iar rudele tale vor fi implicate în toate acestea.

Sânge și prăbușire într-un vis – o ciocnire de interese a două personalități complet diverse care au o relație de familie.

Să-ți vezi sângele într-un vis – ce promite conform cărților de vis celebre

Sângele reprezintă familia, legăturile de familie. Vederea ei de noapte prezice dificultăți asociate cu rudele. Interpretările pot varia. Multe nuanțe vor influența explicația somnului. Pentru o explicație exactă a somnului, trebuie să vă familiarizați cu cărțile de vis.

Interpretarea cărților de vis celebre

Interpretarea viselor astromeridianului

A izvorât din rana ta – boala, depresia sunt posibile.

Cartea de vis de toamnă

Sânge pe corpul tău – spre sănătatea precară.

Cartea visurilor de vară

Sânge de la o rană – la o rănire gravă. O rană deschisă cu sânge – până la moarte.

Cartea de vis pentru femei (numai pentru femei)

 • Să o vezi pe brațe sau pe picioare este un semn cu o conotație negativă. Prevestește eșecuri, probleme.
 • Văzând-o pe hainele tale – acțiunile unei rude îți pot dăuna reputației.
 • O încercare de a opri sângerarea este tristețea și amintirea unei rude decedate.

Micul Weses carte de vis

O viziune a sângelui tău – până la sosirea rudelor.

Interpretarea viselor ezoterice E. Tsvetkov

Sângele din nas promite pierderi în sectorul financiar.

Interpretarea viselor rătăcitorului (T. Smirnova)

S-a scurs din rană direct la pământ – pentru a îmbunătăți starea financiară.

Carte de vis franceză

 • A vedea o rană care sângerează este un eveniment neplăcut.
 • Mult sânge, chiar și pe haine – spre succes în domeniul afacerilor.

Dreamer al vrăjitoarei Medea

 • Sângerarea simbolizează o cădere, boală, epuizare a corpului. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta.
 • Văzându-ți sângele visează și la dificultăți financiare, la pierderea rudelor și a celor dragi.

Interpretarea de vis a tarotului

Pentru a-ți vedea sângele – la știrile de la rude.

Interpretarea psihologului G. Miller

 • Văzându-ți sângele într-un vis – la consecințe adverse.
 • Aceasta promite o deteriorare a sănătății, eșec în sfera afacerilor.

Explicația magicianului alb Y. Longo

 • Ea a curs de la rană – la o problemă complexă. Va fi greu de rezolvat. Totul se va îmbunătăți treptat și neașteptat pentru tine.
 • A-l duce la laborator pentru cercetare este o supărare din cauza lucrurilor mărunte.

Fiul lui Nostradamus

Să sângerezi într-un vis – spre singurătate și dor. Nu va dura mult.

Cartea viselor esoterice

Un astfel de vis prezintă dificultăți în relațiile cu cei dragi.

Сонник XXI века

 • Ți-ai băut sângele – aceasta este o confirmare a naturii tale egoiste.
 • S-a scurs de la cap – la creșterea bunăstării, de la nas – la o viață fericită.
 • Sângerarea a fost de la brațe și picioare – până la dor și necaz.
 • Un vis cu un astfel de scenariu te avertizează că trebuie să fii atent în realitate. Ai mai multă grijă de sănătatea ta.
 • A vărsa lacrimi sângeroase este probabilitatea de a fi într-o situație neplăcută, de a experimenta un sentiment de rușine.

Explicaţia psihologului A. Meneghetti

Văzându-ți sângele înseamnă o rănire gravă.

parerea lui Vanga

Sângele într-un vis simbolizează legăturile de familie, dor pentru cei care au murit deja.

Din ce parte a corpului sângera? Conteaza

 • Îți revarsă din gură – trebuie să-ți aperi părerea în fața rudelor. Este, de asemenea, un prevestitor al dezacordurilor cu privire la împărțirea moștenirii sau a altor active financiare.
 • Scuipat sânge este o boală gravă. Fă-ți testul la clinică. Boala poate fi detectată într-un stadiu incipient.
 • Fata a visat că iubitul ei tușește sânge într-un vis – pentru a-și cunoaște rudele sau îl va prezenta pe tip părinților ei.
 • Pentru o femeie, o viziune în care soțul ei tusea sânge este un avertisment că el ascunde ceva important de ea. Poate avea o amantă.
 • A venit din gât – vorbește despre declarațiile tale dure în realitate în timpul unei dispute cu cineva. Acest lucru se poate reflecta prost asupra reputației acestei persoane.
 • Sângele curgea din buze – visătorul se pocăiește pentru cuvintele sale exprimate cu o zi înainte. Ar putea fi și lucrurile pe care le-a făcut.
 • Sângele era pe față – acest lucru promite o creștere a bunăstării. Pentru oamenii de afaceri, acest lucru prevestește o afacere profitabilă, succes financiar.
 • Femeile visează la sânge pe cap pentru o conversație neplăcută cu soția lor. A acumulat multe plângeri despre ea, legate de menaj, creșterea copiilor și aspectul ei.
 • S-a scurs din ochi – spre nemulțumirea față de persoana iubită, o posibilă înșelăciune.
 • Dacă a fost de la ureche – la veștile bune de la rude.
 • Pentru o doamnă necăsătorită, acesta este un avertisment că iubitul ei nu este complet sincer cu ea.
 • Ea a transmis din buric – la problemele de sănătate ale rudelor. Pentru bărbații căsătoriți, acesta este un semn clar al unei soții înșelatoare.
 • Sângele din piept prezice un eveniment dificil, ale cărui consecințe nu vor trece curând.
 • Ea a trecut de la stomac – la mari necazuri și pierderi bănești. Sunt posibile probleme grave de sănătate.
 • Picioarele erau în sânge – visătorul în realitate a acumulat o mulțime de lucruri care trebuie finalizate cât mai repede posibil.
 • Toate acestea ar trebui făcute încet, pentru a nu le reface mai târziu.

De ce visezi la sânge menstrual

 • Pentru doamnele mai în vârstă, acest lucru oferă sănătate și longevitate.
 • Pentru fetele tinere, aceasta vorbește despre starea excelentă de sănătate și despre disponibilitatea corpului de a concepe un copil.
 • Adolescenți – vorbește despre debutul unei noi perioade de viață, adultă.

Citeste mai mult:  Într-un vis ei spun că sunt însărcinată

Sânge și sarcină

Pentru o fată care așteaptă un copil, un astfel de vis pentru o naștere ușoară.

Interpretarea visului „Sânge”

De ce visezi la sânge?

Sânge într-un vis

În cazul general, sângele visează la frică, surpriză, sănătate fizică proastă sau anxietate mentală.

Sângerare nazală

Sângerările nazale visează să piardă bani.

sânge gros întunecat

Dacă într-un vis ai văzut sânge întunecat, îngroșat, te așteaptă o boală.

Sânge din gură

Sângele din gură într-un vis este un simbol al disputelor de proprietate cu rudele în realitate.

Vampirul bea sânge

Dacă ai visat la un vampir care bea sânge, te așteaptă o boală lungă și dureroasă a unei persoane dragi.

Sângele vine dintr-o venă

Dacă într-un vis sângerați dintr-o venă, așteptați-vă la probleme. Cu cât sângele curge mai abundent, cu atât acestea vor fi mai grave.

insecte suge de sânge

Insectele care suge sânge visează la o durere de cap de la lepra copiilor.

Sânge dintr-o tăietură

Dacă ai visat la o tăietură severă din care țâșnește sânge, te așteaptă pierderi ireparabile. O tăietură minoră într-un vis prevestește o pierdere a încrederii într-un iubit sau iubit.

Dinți cu sânge

Dinții cu sânge visează la moartea rudelor.

Scuipa cu sange

Dacă într-un vis scuipi cu sânge, atunci cineva din familia ta are nevoie de ajutorul tău. Dacă scuipi sânge pe pământul gol, fiul sau prietenul tău este în pericol de moarte într-o țară străină.

Corpul sângerând

Un corp care sângerează visează la probleme cu persoana iubită.

sângerare

Dacă într-un vis ai văzut sângerare, atunci așteaptă-te să apară zvonuri rău intenționate despre tine.

Familiar în sânge

Dacă ai visat la un prieten în sânge, profitul îl așteaptă.

Rană cu sânge

Pentru o femeie, o rană cu sânge într-un vis prevestește pierderea unui soț sau a unui iubit în realitate, pentru un bărbat – o calomnie. Dacă ai văzut într-un vis sângele care se revarsă din rana ta în pământ, succesul în afaceri te așteaptă.

Opriți sângerarea cu un garou

Dacă într-un vis aplici un garou pentru a opri sângerarea de la o rană, vei fi pedepsit pentru o infracțiune gravă.

Sângera

Un vis în care sângerezi pe cineva promite pierderi și slăbiciune în sănătate.

Analiza sângelui

Dacă într-un vis donezi sânge pentru analiză, atunci chiar ai probleme de sănătate. Trebuie să vezi un medic.

Sânge de animal

Sângele animalelor la care ai visat promite să depășească toate dificultățile și obstacolele în afaceri.

Stropi de sânge inamic

Dacă într-un vis te-ai apărat și ai lovit inamicul atât de tare încât sângele lui s-a stropit pe tine, atunci orice amestec într-o ceartă între cei dragi se poate termina cu consecințe grave pentru tine.

oprește sângele

Un vis în care încerci să oprești sângele care curge dintr-o rană sugerează că tânjești după o persoană dragă decedată.

sange varsat

Dacă vărsați sângele cuiva într-un vis, în realitate puteți arăta nepăsare atunci când rezolvați o problemă foarte importantă. Ar trebui să iei inițiativa în propriile mâini.

Sânge pe pământ

Pământul ud de sânge pe care l-ai văzut într-un vis simbolizează posibile calvaruri, conflicte și victime umane.

Sânge în baie

Sângele din baie visează la moarte subită.

Sânge pe zgârietură

Dacă într-un vis te-ai zgâriat și a ieșit sânge pe zgârietură, în realitate, atât boala ta, cât și copiii tăi sunt probabile.

Fălci de vampir însângerate

Dacă ai visat la fălcile goale ale unui vampir, roșii de sângele victimei, dificultăți te așteaptă într-o relație de dragoste.

Sângeros de şcoală

Un pumnal sângeros visează la o schimbare a circumstanțelor în rău.

Pete de sânge pe haine

Petele de sânge de pe haine visează la un accident.

Căpușe cu sânge

Într-un vis, căpușele mari băute cu sânge prevestesc o luptă dificilă pentru a-și apăra proprietatea de atacurile altor oameni.

Sânge din abdomen

Dacă într-un vis sângele curge din stomac, în realitate se vor întâmpla necazuri în familie.

Interpretarea „sângelui” visului conform cărții de vis a lui Miller (1901)

Sângerarea nasului

Un nas care sângerează într-un vis este un semn de nenorocire pentru oricine vede acest vis.

haine însângerate

Hainele sângeroase pe care le-ați văzut într-un vis vorbesc despre posibili inamici care caută să interfereze cu o carieră de succes care se deschide înaintea ta. Oricine vede acest vis ar trebui să se ferească de noile prietenii ciudate.

Sânge din rană

Într-un vis, sângele care se revarsă dintr-o rană este un semn de sănătate fizică proastă sau de anxietate iminentă, eșec în afaceri cauzat de tranzacții nereușite cu sindicate străine, carteluri și alte asociații.

Sânge pe mâini

Sângele de pe mâinile tale pe care l-ai văzut într-un vis prezice eșecul și ghinionul fatal dacă nu ai grijă imediat de tine și de treburile tale. Veți găsi o înstrăinare temporară în rândul persoanelor apropiate sau o condamnare nedreaptă a unui prieten.

Cap tăiat și însângerat

Un cap tăiat și însângerat într-un vis prevestește o întrerupere a afacerilor și multe alte suferințe în realitate.

Asasin pătat de sânge

Dacă ai văzut un ucigaș stând deasupra victimei sale, vei eșua în realitate.

Hematemeza

Vărsături sângeroase visuri de boală.

„Sânge” în cartea de vis a lui Morrison (secolul al XVIII-lea)

Sânge într-un vis

Sângele într-un vis este un semn foarte rău. Ești în pericol să pierzi pe cineva apropiat. Sunt posibile și alte privațiuni și pierderi. Pentru cei care se pregătesc de nuntă, acest vis va servi ca un semn rău: nu vor fi împreună, un eveniment neașteptat le va distruge uniunea.

Sângerare în vis

Un vis în care sângerezi este un semn foarte rău, mai ales dacă sângerarea este de neoprit. Ești amenințat cu o boală prelungită care te va epuiza și te va slăbi. Pentru comercianți, un vis prevestește tranzacții proaste și pierderi materiale grele. Dacă ești în proces sau anchetă, atunci riști să faci cheltuieli care aproape că te vor ruina. Dacă ești îndrăgostit, iubitul tău te va înșela cu prietenul tău apropiat și se va căsători cu el. Acest vis oferă, de asemenea, certuri și discordie pe termen scurt în propria ta familie, care te vor face să suferi mult mai târziu. Dar, în cele din urmă, decalajul se va vindeca și fericirea se va întoarce acasă. Acest vis ar trebui să vă servească drept avertisment: nu faceți nicio afacere nouă și, mai presus de toate, nu împrumutați bani, altfel veți pierde atât banii, cât și prietenia celui căruia i-au fost împrumuți.

Sângerare nazală

Dacă visezi că îți sângerează nasul, înseamnă că te vei îmbolnăvi și viața ta va fi în pericol.

Mâinile în sânge

Dacă într-un vis propriile mâini sunt pătate de sânge, atunci în viață ești în pragul unui pas dezastruos care amenință soarta cuiva. Gândește-te înainte de a fi prea târziu!

Semnificația somnului „sânge” conform cărții de vis a lui Artemidor (secolul II)

vărsă sânge

A vomita din belșug cu sânge de o culoare naturală și nealterată este bine pentru săraci: aceasta promite acumulare și bogăție, căci, așa cum recunoșteau vechii înțelepți, banii sunt echivalent cu sângele. Pentru beneficiul unui astfel de vis pentru un fără copii și care are o rudă într-o țară străină: ambii vor vedea pe cineva care este de același sânge cu ei, primul – un copil nou-născut, iar al doilea – o rudă întors. Dacă sângele este turnat în vas, atunci copilul va crește, iar cel întors va supraviețui; dacă sângele se varsă pe pământ, ambii vor muri. Călătorul se va întoarce în sine, adică în pământ – patria comună tuturor.

Citeste mai mult:  De ce visezi un incendiu

sânge care curge

Să vezi sânge curgând într-un vis nu este bine pentru o persoană care se ascunde – va fi expus.

sânge contaminat

Totuși, sângele stricat într-un vis promite boală.

scuipând sânge

Un vis în care scuipi sânge indică ceartă cu familia ta.

Dacă cartea noastră de vis s-a dovedit a fi utilă pentru tine, atunci adaugă-o la favorite, astfel încât să fie mereu la îndemână. Sau conectați-l la conturile dvs. de socializare:

De ce visezi la sânge gros

Interpretarea viselor a vrăjitoarei Medea.

Interacțiunea cu sângele.

Scopul și cauza apariției sale – dacă sângele este al tău, atunci a apărut ca urmare a unei răni sau ai provocat în mod conștient sângerare.

A dona sânge pentru analiză – un vis înseamnă că în viața reală vei fi enervat de lucruri mici care necesită mult timp și efort, dar nu merită deloc. Ele vor cădea asupra ta deodată și te vor epuiza complet în doar câteva zile. Dar dacă încerci să analizezi situația, tu însuți vei înțelege că tu însuți ești de vină pentru această situație, pentru că amâni constant lucrurile până mai târziu. Ei bine, este timpul să strângem pietrele. Dacă o femeie are un vis de sânge, pentru ce este.

Care este visul sângelui unui animal. Nepăsare, rezolvare cu succes a problemelor importante și planuri concepute de mult timp. În unele cărți de vis, această viziune poate indica apartenența la științele oculte și la magie, dar acest sens ar trebui interpretat împreună, concentrându-se pe imaginea văzută.

De ce visezi la sânge conform cărții de vis a lui Miller.

Ce înseamnă visul tău prin zi din săptămână

 • Luni seara – tipul vrea să plece.
 • Marți seara – cealaltă jumătate a ta caută divertisment în lateral.
 • Miercuri seara – la planuri greșite.
 • Joi seara – la ceva vechi.
 • Vineri seara – la probleme serioase.
 • Sâmbătă seara – la o mică greșeală de calcul.
 • Duminică seara – acestea, cineva se grăbește să vă mulțumească.

Sânge și naștere – în implementarea planurilor tale grandioase, poți conta pe ajutorul unei persoane conectate cu tine prin legături de sânge. Care este visul Sângelui.

De ce visezi la sânge gros de joi până vineri

Cartea de vis a lui Miller: să vezi sânge într-un vis.

„Inima sângerează” o experiență puternică.

De ce visezi la sânge gros. Interpretare conform cărții de vis a lui Miller

Visând într-un vis Sânge, de ce.

O femeie însărcinată visează la sângele altcuiva – este posibil ca sarcina ta să fie o povară pentru cineva. A fost o persoană pe care ai cunoscut-o în acest vis?

La vederea sângelui, aproape toată lumea devine neliniștită. Prin urmare, visele cu prezența acestui lichid nu sunt percepute altfel decât ca vestigii de vărsare de sânge. De ce visezi la sânge? Este acesta un semn că ceva groaznic este pe cale să se întâmple?

De ce visezi la sânge gros. Interpretare conform cărții de vis a lui Vanga

Dacă vezi într-un vis că sângele curge din capul tău, vei dobândi proprietăți prin propriile tale eforturi. Sângerări de la picioare și brațe la probleme. Dacă sângerarea este excesivă, veți găsi slăbiciune și pierderea forței. A te vedea aproape cu sânge uscat înseamnă că în viață trăiești peste posibilitățile tale. Sânge – Dacă visezi că rana ta sângerează, visul promite necazuri și durere. Consumativ, scuipat sânge – un precursor de boală sau de oboseală excesivă. Dacă vezi un om nenorocit, te vei certa cu prietenii. În același timp, sânge abundent într-un vis, pete de sânge pe haine – spre noroc, o întorsătură fericită în afaceri.

O persoană care sângerează din stomac într-un vis este în pericol de probleme majore, precum și pierderi materiale și financiare grave. Interpretarea visului susține că visătorul ar trebui să aibă grijă de sănătatea sa fizică și morală, altfel problema se poate termina foarte prost.

Ca o fată să vadă sânge pe chiloți, care într-un vis nu este asociat cu menstruația, conform cărții de vis, este un avertisment că tânărul actual nu este interesat de ea ca fată permanentă. Este posibil ca tipul să-i fie infidel și, în curând, plănuiește să o anunțe despre despărțire.

De ce visezi Sânge în vise.

Tăierea unui deget la sânge într-un vis, conform cărții de vis, amenință o separare timpurie de rude și prieteni ai visătorului. Unele cărți de vis interpretează un vis ca o pierdere iminentă a unei persoane dragi, care va aduce confuzie în sufletul visătorului. Donarea de sânge Donarea de sânge într-un vis este o investiție de forță și energie într-un eveniment care nu va avea profitul scontat. Pentru a preda de la un deget pe analiză – toate acestea vor fi legate de copii. Donează dintr-o venă – va aduce multe bătăi de cap și stres de neconceput.

De ce visezi la sânge gros. Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Sângele și un accident într-un vis sunt o ciocnire de interese între două personalități complet diverse, care sunt înrudite.

Pentru fetele necăsătorite, a vedea sângele din vagin într-un vis înseamnă o întâlnire rapidă cu un bărbat care îi va câștiga inima și, cel mai probabil, va deveni soț. Pentru fetele adolescente, a vedea această viziune înseamnă pregătirea pentru maturitate și dorința de schimbare.

Să vezi sânge pe podea este o rudă de încredere. Pe perete – te ferești de oamenii care nu-ți sunt deloc străini. Dar în zadar. Pe tavan – o rudă va lua un post înalt, dar dacă sângele picură din tavan, atunci stâlpul este probabil să se piardă sau poziția sa solidă va fi zguduită. Pentru a încerca general, toți și bărbații acționează de principii, ca cuplu, în pregătirea lui și sexuală (prin muie dildo).

Am selectat cu atenție cele mai bune surse pentru dvs. și le-am combinat pe toate pe un singur site, astfel încât utilizarea serviciului nostru este atât convenabilă, cât și cea mai informativă. Aici puteți găsi răspunsuri la toate întrebările despre interpretarea viselor, aflați semnificația somnului pe orice subiect citind zeci de interpretări ale simbolurilor pe care le-ați visat și alegând dintre ele pe cea care vă „agăță” cel mai mult – ca o regulă, acesta este răspunsul la întrebare – ceea ce înseamnă un vis pe care l-ai avut personal și în special în acel moment.

eroism „cu sânge fierbinte”.

4 puncte importante în interpretarea unui astfel de vis.

Cu toate acestea, repet, excitarea sexuală spune erogene face o dovadă puternică.

Autor: Shcherbakov S.P.