De ce visezi la ruperea unghiilor

De ce visezi la o unghie spartă?

Chiar și în realitate, unghiile rupte aduc multe neplăceri, iar a vedea asta într-un vis este de două ori neplăcut. Diverse cărți de vis explică în moduri diferite de ce se visează această viziune nocturnă, sugerând dificultățile și problemele vieții în interacțiunea cu ceilalți.

Cartea de vis a lui Miller despre munca neprețuită

Domnul Miller afirmă cu încredere în interpretul său că a vedea unghiile sparte într-un vis înseamnă eșecuri în afaceri. Complotul de vis servește drept avertisment: în viitorul apropiat, o persoană adormită va trebui să lucreze pentru o recompensă foarte slabă. Și despre ce este vorba despre un vis, în care trebuie să-ți pui unghiile în ordine pe mâini, înseamnă să faci o muncă prost plătită, dar nobilă.

Evaluați sobru posibilitățile

Într-o carte de vis combinată modernă, visul la unghii rupte servește drept avertisment: dacă nu evaluezi în mod adecvat situația asumând o sarcină care este prea mult pentru tine, vei pierde nu numai câștigurile, ci și respectul celorlalți. A-ți sparge unghiile în mod intenționat înseamnă că persoana adormită a ales în mod deliberat o cale spinoasă pentru a-și atinge obiectivele.

Văzând pixurile neîngrijite într-un vis, potrivit Interpretului General de Vise, indică o lipsă a perspectivelor așteptate în serviciu din cauza intervenției străinilor. Dacă placa de unghii de pe mâinile tale nu a fost doar ruptă, ci și murdară, atunci vina eșecurilor tale va fi critica inadecvată a altcuiva.

Acordați atenție relațiilor de familie

Necazuri de familie, dezacorduri reciproce, certuri între gospodării sau rude, la asta visează unghiile rupte. În plus, potrivit Cărții de vis a femeilor de est, visul de murdărie sub ele înseamnă că în timp real o pată de rușine va cădea asupra familiei tale din cauza comportamentului prost al unuia dintre membrii familiei, o rudă.

Ai grijă de bunăstarea ta

Visarea picioarelor neîngrijite, cu placa de unghie bolnavă, ruptă, promite în realitate probleme de sănătate. Dacă se sparg sau se sparg chiar în fața ochilor noștri, atunci, așa cum interpretează Family Dream Book, ați ajuns la devastarea morală.

Dr. Freud este sigur că unghiile cu probleme într-un vis reprezintă atitudinea frivolă a visătorului față de sex și metodele contraceptive. A vedea unghiile extinse sparte înseamnă că, în realitate, mijloacele tale de protecție nu vor fi suficient de eficiente.

Scapa de exces

Cartea de vis a lui Medea interpretează cu încredere la ce visează unghiile extinse rupte. Visul solicită nevoia de a te elibera de lucruri inutile, relații, comportament. Spărgerea celei mai extinse plăci de unghii într-un vis – la o schimbare a caracterului, obiceiurilor, priorităților vieții. Vedeți neajunsuri în voi și încercați, dacă nu să scăpați de ele, atunci în mod semnificativ să le reparați.

Piese necesare pentru vederea nocturnă

Potrivit Universal Dream Book, pentru a interpreta un vis despre unghiile sparte, este important să se țină cont de forma și dimensiunea acestora. Asa de:

 • lung – promite încercări lungi;
 • lung și ascuțit – avertizează asupra unui conflict cu o persoană dragă sau o rudă;
 • scurt – prevestește speranțe goale și eforturi neprețuite;
 • unul rupt – avertizează că o ceartă minoră se va transforma în consecințe mari.

Alege-ți visul 👇

De ce visezi la unghii?

Tăiați-vă unghiile într-un vis

Tăiați unghiile într-un vis

Pentru ce sunt unghiile?

De ce visezi la oja?

De ce visezi la unghii lungi?

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

De ce visezi la o unghie spartă?

Starea unghiilor indică starea generală de sănătate a unei persoane. Dacă unghiile se sparg sau își schimbă forma, atunci există modificări patologice în organism. Ce înseamnă unghiile într-un vis, de ce visează o unghie ruptă? Luați în considerare interpretarea diferitelor cărți de vis.

Semnificația unghiilor în vise

Imaginea unghiilor într-un vis vorbește despre statutul unei persoane în societate și despre sprijinul său material. Unghiile rupte sau deformate simbolizează problemele din aceste domenii ale vieții. Dacă ai văzut unghii rupte pe mâini în visul tău, subconștientul avertizează asupra viitoarelor încercări cu privire la muncă și finanțe. De asemenea, nu este exclusă posibilitatea unei boli asociate cu o tulburare metabolică în organism.

Pentru a interpreta visul, trebuie să vă amintiți în detaliu:

 • unde s-au rupt unghiile – pe maini / pe picioare;
 • care au fost unghiile – lungi, scurte, murdare;
 • ale căror unghii le-ai văzut în vis – ale tale sau ale altcuiva.

Cărțile antice de vis indică următoarea interpretare: lipsă de înțelegere cu ceilalți, conflict cu rudele. Despre ce vorbesc ei unghiile de la picioare rupte? Această imagine avertizează asupra epuizării fizice și morale, a pierderii puterii. Dacă nu există probleme de sănătate, o unghie spartă poate avertiza asupra unui obstacol. Cu toate acestea, obstacolul va fi îndepărtat cu ușurință și veți face față singuri problemei.

Este considerat un semn rău unghie smulsă. Această imagine avertizează asupra unui colaps financiar iminent sau a unei ruine complete. În cărțile de vis antice, un cui rupt este considerat un simbol al vinovăției: o persoană se teme de responsabilitatea pentru acțiunile sale.

Dacă unghiile doar crăpate, înainte de munca grea sau de o călătorie obositoare. Cartea de vis chinezească vede în imaginea unghiilor crăpate imposibilitatea de a corecta situația actuală.

Ce altceva înseamnă acest vis? O unghie spartă poate prevesti prăbușirea unui vis pe care visătorul l-a prețuit de mult timp. Dacă cineva îți rupe unghiile în mod deliberat, ar trebui să vă așteptați la probleme minore de la rude sau prieteni. Dacă visătorul își rupe propria unghie de pe deget, în curând va avea loc împăcarea cu o rudă.

Simbolul norocos este imaginea unghiilor crescute în locul celor rupte Veți primi venituri neașteptate, o sumă mare de bani.

Ce înseamnă visul în care vezi unghiile altei persoane? Interpretarea viselor consideră că visătorul așteaptă obstacole în drumul către obiectiv de la străini. De asemenea, această imagine avertizează asupra probabilității unui accident din vina altei persoane. Considera fragmente de unghii ale altora într-un vis – imaginea este considerată un prevestitor al dezvăluirii secretelor altcuiva.

Citeste mai mult:  Ceas de mână cu interpretare a viselor la îndemână

Unghiile murdare

Unghiile murdare avertizează despre bârfe despre visător. De asemenea, o unghie murdară spartă poate avertiza asupra apariției unei boli: ai grijă de sănătatea ta, ai grijă de tine.

Unghiile murdare te pot avertiza să nu te încurci cu oamenii a căror reputație este îndoielnică. Dacă sunteți invitat să participați la o tranzacție discutabilă, refuzați această ofertă.

Uneori, o unghie murdară spartă visează la umilire publică. În unele cazuri, acest vis avertizează asupra unei situații neplăcute cu care nu va fi ușor de gestionat.

Unghiile lungi

Spărgerea unui cui lung într-un vis – pentru a rupe o prietenie pe termen lung sau o relație apropiată. Dacă nu stârnești un conflict, o despărțire poate fi evitată. Prin urmare, controlează-ți emoțiile.

Dacă o unghie lungă se rupe la rădăcină cu sânge, cineva din familie se îmbolnăvește grav. Dacă se sparg unghii nefiresc de lungi, drumul către vis va fi plin de obstacole. Îți poți atinge scopul prețuit cu sârguință și perseverență.

Dacă unghiile rupte provoacă durere și disconfort, iar colțurile lor sunt ascuțite, va exista un conflict major în familie. Încercați să nu folosiți un limbaj ofensator pentru a preveni o despărțire.

Dacă ești disperat după cineva zgâriați-vă și rupeți-vă unghiileînseamnă că ești rănit de declarațiile altor persoane. Încearcă să fii calm în privința punctelor de vedere opuse, pentru că au dreptul să existe. Sau să nu iei la inimă părerea nimănui.

Ceea ce înseamnă unghie falsă spartă Pentru o fată? Acesta este un semn nefavorabil: criticii invidioși și plini de rău vor avea prioritate. O neînțelegere nefericită va tulbura și va aduce multe griji.

Ce spun cărțile de vis despre unghii

Carte universală de vis interpretează acest complot ca un semn de necaz. Dacă ați conceput un fel de afacere, este mai bine să nu începeți să o implementați: nu vor fi suficiente forțe și oportunități. Dacă unghiile aparțin unui străin, complotul promite conflicte cu alții.

Spărgându-ți singur unghiile – aranjează-ți o viață grea, asumă proiecte dificile. Plăcile de unghii rupte complet avertizează asupra unei boli.

Cartea viselor moderne consideră că un cui căzut este un prevestitor al unei ruperi în relații inutile de care visătorul vrea să scape. Acest lucru se aplică oricărei relații, personale sau de afaceri. Farfuriile murdare prevestesc boli și pierderi financiare. Să-ți muști unghiile și să le rupi este dezamăgitor pentru un prieten bun.

Sonnik Miller consideră intriga în funcție de degete. O unghie ruptă pe degetul mic al mâinii drepte promite pierderi bănești, pe degetul inelar – o ceartă cu rudele, pe degetul mijlociu – o călătorie lungă, pe degetul arătător – probleme în relațiile personale, pe degetul mare – probleme în Afaceri.

Degetele mâinii stângi își fac propriile ajustări la interpretare. Unghia de la degetul mic promite o sosire neașteptată a oaspeților, pe degetul inelar – vești bune, pe degetul mijlociu – un risc nobil, pe degetul arătător – respect, pe degetul mare – o întâlnire plăcută neașteptată.

Cartea viselor esoterice dă o interpretare pozitivă acestui complot: sfârșitul unei înfrângeri. Înaintea visătorului este o etapă favorabilă a vieții, noroc și noroc. Toate greutățile și încercările din trecut, puteți respira liber profund.

unghii sparte

Interpretarea viselor unghii sparte pe mână a avut un vis despre ce într-un vis unghiile rupte pe mână? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți unghiile sparte pe mână într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – picioare și brațe rupte

Interpretarea viselor – Unghii

Daca visezi ca iti tai unghiile, le lustruiesti si iti faci manichiura, asta inseamna ca iti pasa prea mult de ceea ce spun oamenii despre tine. Visul in care iti vezi unghiile lungi si viu vopsite are acelasi sens.

Unghiile false într-un vis indică faptul că ești predispus la minciuni și prietenii tăi nu te plac pentru asta.

Pentru a-ți vedea unghiile sănătoase și puternice – munca ta va fi apreciată.

Dacă unghiile sunt galbene, bolnave, se sparg – ai muncă grea pentru un salariu slab.

Dacă unghiile tale au fost murdare într-un vis, asta înseamnă că cineva răspândește zvonuri murdare despre tine – din păcate, nu fără motiv.

Dacă o femeie visează că zgâriește pe cineva cu unghiile lungi, visul prevestește o aventură sexuală în lateral. Dacă în același timp iese sânge din zgârietură, soțul ei va afla despre trădare.

Dacă un bărbat are un astfel de vis, în realitate agresivitatea lui poate provoca o ceartă cu femeia lui iubită.

Dacă într-un vis te-ai zgâriat, înseamnă că o greșeală a ta îți va aduce multe necazuri.

Dacă ești zgâriat până la sânge, rudele tale vor fi și ele implicate în aceste necazuri.

Dacă visezi că ți-au căzut unghiile (sau au fost smulse) – visul este foarte rău, poate însemna pierderea unei persoane dragi.

Aruncarea sau arderea propriilor unghii tăiate – vei comite o crimă neintenționată pe care vei încerca să o ascunzi de ceilalți.

Dacă nimeni nu a fost prezent în visul tău, în realitate vei putea ascunde capetele.

Dacă într-un vis cineva a fost în apropiere, atunci în realitate vei avea martori. Puteți realiza acest vis imaginându-vă că unghiile tăiate nu sunt ale voastre, ci ale altcuiva.

Citeste mai mult:  Vedeți caca într-un vis

A vedea cum cresc unghiile este un semn favorabil. Visul spune că vei trăi până la o bătrânețe copt.

Unghiile excesiv de scurte – la o viață scurtă.

A vedea unghiile de la picioare este o călătorie.

Dacă unghiile au fost murdare, prăfuite, călătoria va fi lungă și nu foarte plăcută.

Ciuperca unghiilor – pentru a bârfi și a intriga.

Într-un mod universal, poți realiza visul unghiilor imaginându-ți că unghiile tale sunt de lungime normală, nici prea scurte și nici prea lungi, curate, sănătoase și puternice.

Interpretarea viselor – Unghii

Visul în care îți vezi unghiile are un sens pozitiv, pe picioare are un sens negativ.

Unghiile prea lungi înseamnă suferință atunci când ai nevoie de ajutorul prietenilor.

Unghiile scurte mușcate prevestesc evenimente triste pentru care tu însuți le vei servi drept pretext.

Tăierea unghiilor într-un vis înseamnă o situație dificilă, o situație aproape fără speranță.

Pentru a face o manichiură – va trebui să fiți de acord cu condiții care sunt nefavorabile pentru dvs., o pedichiură – munca nu vă va aduce bucurie, darămite bogăție materială.

Unghiile sparte înseamnă că vei fi indus în eroare cu privire la o chestiune în care nu vei fi complet dedicat.

Unghiile bolnave și căzute prevestesc că te vei confrunta cu nevoia cu ochii tăi.

Unghiile acoperite cu lac stacojiu strălucitor sunt un semn de împăcare cu rudele după o lungă ceartă.

Un vis în care îți sunt smulse unghiile sau ace sunt băgate sub ele – te așteaptă succesul în afaceri și răzbunarea împotriva infractorilor tăi.

Dacă cineva te zgârie cu unghiile ascuțite, acesta este un semn de eșec și boală în familie.

Curatarea unghiilor cu murdărie înghesuită sub ele prevestește o situație înrăutățită în afaceri și antreprenoriat, o discordie cu persoana iubită.

Dacă vezi gheare de pisică în loc de unghii, sugerează că în căutarea unor plăceri dubioase, poți ceda unei influențe proaste.

Interpretarea viselor – Unghii

Dacă visezi că îți tai unghiile, atunci cineva te va trata foarte crud, deși nu ai meritat.

Lustruirea unghiilor într-un vis înseamnă că vei prețui un fel de dorință în tine.

Unghiile strălucitoare într-un vis prevestesc înșelăciune sau o relație falsă.

Unghiile frumoase, lungi și bine îngrijite într-un vis oferă noroc și plăcere. Uneori, un astfel de vis prezice respectul celorlalți.

Un cui rupt într-un vis este un semn al speranțelor înșelate.

Dacă visezi că ți s-a smuls unghia, atunci vei avea o mare nenorocire într-o luptă sau pe drum. Uneori, un astfel de vis prezice o rană mortală.

A-ți scoate propria unghie într-un vis înseamnă că trebuie să faci pace cu persoana iubită.

Visul în care ați văzut că ați fost mușcat de cuie înseamnă: așteptați-vă laude zgomotoase de la alții.

Văzând creșterea unghiilor într-un vis – spre faimă și recunoaștere.

Dacă visezi că unghiile ți-au crescut, atunci succesul în afaceri și bogăția te așteaptă.

Vezi interpretarea: mâini, palmă, degete.

Interpretarea viselor – Unghii

Starea unghiilor într-un vis: simbolizează caracterul unei persoane și comportamentul său în societate.

A visa că cineva pe care îl cunoști are unghii îngrijite și curate înseamnă că, în realitate, poți să te descurci în siguranță cu această persoană.

Curățenia unghiilor tale într-un vis: indică faptul că bunele maniere și bunele abilități sociale te pot ajuta foarte mult în viață.

Murdăria de sub unghii: un semn de rușine. Este posibil ca bârfa sau intriga celor răi să ducă la un conflict serios.

Unghiile vopsite într-un vis: simbolizează viclenia și viclenia.

Unghii lungi și ascuțite: avertizează asupra posibilității unei certuri.

Unghia spartă într-un vis: indică faptul că un fel de conflict poate lăsa o urmă foarte dureroasă.

Unghii muscate: semn de impotenta si dureri.

A-ți tăia unghiile într-un vis înseamnă că nu te deranjează să-ți îmblânzești oarecum caracterul învățând cum să te comporți corect în societate.

Interpretarea viselor – Unghii

Unghii lungi, frumos tăiate – obțineți bogăție, onoare.

Unghiile neobișnuit de lungi visează – la necaz, cruzime.

Tăiați unghiile – la resentimente, iritare, ceartă.

Mușcă-ți unghiile – primești un cadou.

Unghii strălucitoare – la vești neașteptate.

A vedea o manichiură strălucitoare la o femeie este un pericol pentru un bărbat.

Făcând o manichiură într-un vis – pentru ca o femeie să cumpere haine noi, să cumpere ceva scump.

Interpretarea viselor – Unghii

Să ai unghii lungi frumos tăiate – bogăție, onoare, bani neaștepți.

A avea unghii lungi este o pacoste / cruzime de comis sau în gând să ai un crud / într-un fel spiritual să devină ca un cadavru.

Să ai unghii scurte – nu există forță de luptă/rezistență și conflictele reprezintă un mare pericol pentru tine.

Tăiați unghiile – resentimente, ceartă, iritare.

Tăiați o unghie blocată – nevoie, pierdere.

Roștul unghiilor (ștergerea mâinilor umede) este un cadou.

Interpretarea viselor – Unghii

A te uita la unghiile într-un vis este o treabă mare.

Punându-ți unghiile în ordine – vei face un fel de faptă nobilă.

A alerga unghiile este o rușine.

Să-ți muști unghiile este o boală.

Vedeți, și într-un vis se dovedește că „a gândi la frumusețea unghiilor” este utilă.

Interpretarea viselor – Unghii

Frumos, curat, lung – noroc, bogăție, onoare.

A avea unghii foarte lungi este o pacoste, cruzime.

Unghii scurte – neputință în luptă, rezistența este plină de pericol.

Unghiile murdare – dor, sărăcie.

Tăiați unghiile – ceartă, resentimente, iritare.

Să-ți muști unghiile este un cadou.

Interpretarea viselor – Unghii

Să vezi unghii în visele tale indică faptul că va trebui să muncești din greu pentru un salariu mic.

A-ți face ordine unghiilor înseamnă că vei face o muncă nobilă, chiar dacă este foarte modestă.

A vedea unghii alergate sau rupte înseamnă boală și eșec în afaceri.

Citeste mai mult:  De ce visezi să speli morții

Să-ți vezi unghiile murdare într-un vis promite rușine, dezonoare care va cădea asupra casei tale dacă nu reușești să evaluezi critic starea reală a lucrurilor.

De ce visezi unghii sparte: interpretare

Mulți oameni sunt îngrijorați de întrebarea de ce visează la unghii sparte. Această problemă provoacă multe neplăceri în viața reală. Desigur, văzând o unghie ruptă într-un vis, o persoană va fi îngrijorată. Pentru a înțelege ce înseamnă acest lucru și ce evenimente prefigurează, merită să vă uitați la interpreți populari.

Interpretare conform cărții de vis a lui Miller

De ce visezi la unghii sparte? În cartea de vis a lui Miller puteți găsi următoarea explicație:

 • Eșecul afacerii. Dacă ați văzut un astfel de vis, încercați să nu începeți niciun proiect serios sau să faceți oferte în viitorul apropiat.
 • Daca esti deja implicat intr-un fel de munca, somnul inseamna ca nu va aduce rezultatele dorite. Cel mai probabil, vei primi o recompensă foarte mică pentru asta.
 • Dacă ai visat că repari unghiile rupte, aceasta este o reflectare a faptului că munca ta nu îți aduce suficientă trai. Cu toate acestea, sunteți angajat într-o cauză nobilă care vă oferă satisfacție morală.

Interpretare conform cărții de vis moderne

De ce visezi la unghii sparte? Cartea de vis modernă interpretează această viziune după cum urmează:

 • Un avertisment că trebuie să vă evaluați în mod adecvat capacitățile. Cel mai probabil, ai tendința să asumi suprasolicitare, drept urmare pierzi bani și respect.
 • Dacă visezi că îți rupi unghiile intenționat, înseamnă că ai ales calea greșită pentru a-ți realiza ideile și obiectivele. Înainte de a fi prea târziu, schimbă-ți tactica.
 • Dacă toate unghiile mâinilor tale sunt rupte, asta înseamnă că străinii se vor amesteca în treburile tale și te vor împiedica să-ți atingi scopul.
 • Unghiile murdare sparte sunt dovada că ai oameni invidioși. critica lor distructivă te împiedică să mergi în direcția succesului.
 • De ce visezi la unghii extinse sparte? Asta înseamnă că în viața reală faci un lucru neiubit. Poate că acum este momentul să schimbi locul de muncă.

Interpretare conform cărții de vis a familiei

De ce visezi la unghii sparte? Poate că ar trebui să acordați mai multă atenție relațiilor cu cei dragi. Cartea de vis de familie spune următoarele:

 • Viziunea prevestește neînțelegeri și certuri între cei dragi.
 • Dacă și unghiile rupte au fost murdare, atunci cineva va încerca să te denigreze. Acest lucru va duce la dezacorduri serioase cu sufletul tău pereche.
 • Dacă visezi cum se sparg unghiile chiar în fața ochilor, asta înseamnă că unul dintre membrii familiei tale va avea probleme grave de sănătate. Arătați mai multă atenție familiei dvs.

Interpretare conform cărții de vis a lui Medeea

Pentru a afla interpretarea unei viziuni în care au fost prezente unghiile rupte, priviți cartea de vis a lui Medeea. Are următoarele interpretări:

 • Dacă visezi o unghie extinsă spartă, înseamnă că este timpul să scapi de tot ce este de prisos. Acest lucru se aplică nu numai lucrurilor, ci și relațiilor cu oamenii.
 • O unghie spartă este un semnal pentru a-ți schimba prioritățile vieții, deoarece comportamentul tău actual nu joacă în mâinile tale.
 • Un astfel de vis poate indica faptul că cauți în mod constant unele deficiențe în tine. Dar a scăpa de ele este la fel de ușor ca să piliți o unghie spartă.

Interpretare conform cărții de vis universale

De ce visezi la unghii rupte? Pentru a interpreta corect viziunea, ar trebui să acordați atenție unor detalii esențiale (și anume, aspectul manichiurii):

 • Dacă unghiile lungi se sparg, atunci vei avea un test lung și serios. Poate că vei deschide relațiile cu ceilalți într-un mod diferit.
 • O rupere acută a unghiilor prevestește certuri serioase cu cei dragi. Cel mai probabil, motivul va fi intransigența și caracterul dur.
 • Ruperea unei unghii scurte promite dezamăgire și speranțe neîmplinite. Indiferent cât de mult ai încerca, munca ta nu va fi apreciată de alții.
 • Dacă unghia s-a rupt complet, înseamnă că urmează o ceartă minoră, care va crește până la proporții incredibile.

Interpretare conform cărții de vis a lui Freud

Freud considera visul ca fiind o reflectare a instinctului sexual uman. În acest sens, despre unghiile sparte se pot spune următoarele:

 • Dacă tăiați cu grijă o unghie ruptă, înseamnă că abordați în mod responsabil problema relațiilor intime.
 • Dacă vedeți unghii rupte într-un vis, dar nu încercați să remediați această problemă în niciun fel, aceasta indică eficacitatea slabă a contraceptivelor pe care le utilizați.
 • Un vis în care era praf și murdărie sub unghiile sparte indică atitudinea ta iresponsabilă față de viața sexuală, care poate provoca boli cu transmitere sexuală.

Interpretare conform cărții de vis a lui Hasse

Dacă ai visat la o unghie spartă noaptea, uită-te în cartea de vis a lui Hasse. În el veți găsi următoarele interpretări.

 • De ce visezi la o unghie spartă? La certuri în familie și neînțelegeri grave cu rudele. Motivul va fi un fleac neplăcut.
 • Dacă, în timp ce încercați să tăiați o unghie ruptă, ați rupt-o, aceasta înseamnă că speranțele nu se vor împlini. Amână implementarea planurilor tale până la vremuri mai favorabile.
 • Dacă îți vezi manichiura bine îngrijită cu o unghie ruptă, asta te caracterizează pozitiv. Dar micile defecte de caracter te împiedică să construiești relații cu ceilalți.
 • Dacă vezi cum s-a rupt unghia altei persoane, asta prefigurează un conflict grav. Încercați să vă amintiți exact pe cine ați văzut. Poate că această persoană va fi cauza necazurilor tale.
 • Dacă într-un vis încerci să mesteci unghiile rupte, asta indică neputința și neputința ta. Nu poți rezolva problemele acumulate fără ajutor extern.