De ce visezi la înmormântarea unui bunic deja decedat

Înmormântarea bunicului decedat

Interpretarea visului a înmormântării bunicului decedat ai visat de ce visează în vis înmormântarea unui bunic decedat? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți înmormântarea unui bunic decedat într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Bunicul

Văzându-ți bunicul într-un vis – spre pace și prosperitate. A vorbi cu el – la dificultăți, uneori de netrecut, dacă bunicul adevărat nu ajută cu sfaturi sau fapte.

A vedea un bătrân care arată ca bunicul tău este un prevestitor al sfârșitului său apropiat, dacă bunicul adevărat este încă în viață și dacă s-a odihnit deja într-un bose, atunci un astfel de vis oferă griji și obstacole suplimentare. Să fii într-un vis în casa bunicului tău – așteaptă-te la o persoană moartă în casă.

Interpretarea viselor – Bunicul

Visul bunicului – succes în afaceri.

Un avertisment de pericol. „Așa cum visează un bunic, o femeie, un băiat sau o fată, atunci asta este împotriva răului, dar ca bărbat sau femeie, tânăr, apoi bun.”

„Bunicul-proshak – mire” ca un bunic cu barbă este arătat în vis, aceasta înseamnă că Dumnezeu apare unei persoane, vine la el în timpul somnului.

Interpretarea viselor – Bunicul

cine devine bunic într-un vis va trăi mult timp și gradul demnității sale va deveni ridicat.

Și bunicul său într-un vis în gradul tatălui său.

Și dacă bunicul moare, atunci aspirația și eforturile lui vor scădea.

Interpretarea viselor – Bunicul

Să-ți vezi bunicul sau bunica într-un vis – spre pace, bunăstare.

Dacă într-un vis comunici cu un bătrân care arată ca bunicul tău, acesta este un prevestitor că bunicul va muri în curând (dacă este încă în viață).

Adesea, un vis în care este implicat bunicul tău este un semn că ai nevoie de sfatul bătrânilor cu privire la dificultățile care au apărut în viața ta.

Interpretarea viselor – Decedat, decedat

A-ți vedea tatăl sau bunicul decedat, mama sau bunica în viață într-un vis înseamnă să scapi de dificultăți și probleme.

A vedea morți pe cei dragi în viață înseamnă că viața lor va dura.

Un vis în care decedatul îl bate pe visător înseamnă că a comis un fel de păcat.

Cine vede că a găsit un mort se va îmbogăți în curând.

Dacă decedatul, pe care îl vezi în vis, face ceva rău, atunci te avertizează să nu faci asta.

Să vezi un singur om mort – la căsătorie și un decedat căsătorit – la despărțirea de rude sau la divorț.

Dacă decedatul, pe care l-ai văzut în vis, a făcut un fel de faptă bună, atunci acesta este un semn pentru tine să faci ceva similar.

A visa la un mort viu și a depune mărturie că este în viață și că totul este în regulă cu el indică o poziție foarte bună a acestei persoane în lumea următoare.

Coranul spune: „Nu, sunt în viață! Ei își obțin moștenirea de la Domnul lor.” (Sura-Imran, 169). Dacă visătorul se îmbrățișează și vorbește cu defunctul, atunci zilele vieții sale se vor prelungi.

Dacă într-un vis visătorul sărută o persoană moartă necunoscută, el va primi binecuvântări și bogății de unde nu se aștepta.

Și dacă face asta cu un mort familiar, va dobândi de la el cunoștințele necesare sau banii lăsați de el după el însuși.

Oricine vede că întreține relații sexuale cu defunctul (decedatul, va realiza ceea ce și-a pierdut de mult speranța.

Oricine vede într-un vis că o femeie moartă a prins viață și a avut relații sexuale cu el va avea succes în toate eforturile sale.

A vedea o persoană moartă tăcută într-un vis înseamnă că din lumea următoare el favorizează persoana care a văzut acest vis.

Oricine vede că defunctul îi dă ceva bun și curat va primi în viață ceva bun și plăcut din partea de la care nu se așteaptă.

Și dacă lucrul este murdar, atunci el poate săvârși o faptă rea în viitor.

A-l vedea pe decedat bogat într-un vis înseamnă că totul este bine în lumea lui următoare.

A saluta decedatul într-un vis înseamnă a primi favoare de la Allah.

Dacă decedatul într-un vis este gol, atunci în viață nu a făcut fapte bune.

Dacă decedatul îl anunță pe visător cu privire la moartea sa iminentă, atunci în curând va muri cu adevărat.

Fața înnegrită a defunctului într-un vis indică faptul că a murit fără credință în Allah.

Coranul spune: „Și celor ale căror fețe devin negre, (va suna): „N-ați renunțat la credința care a fost acceptată de voi? (Sura-Imran, 106).

Cine va vedea că el, împreună cu defunctul, intră în casă și nu iese din ea, va fi la un fir de păr de moarte, dar atunci va fi mântuit.

A te vedea într-un vis dormind pe același pat cu o persoană decedată este pentru longevitate.

Cine vede într-un vis că defunctul îl cheamă la sine va muri la fel cum a murit defunctul.

A vedea într-un vis defunctul interpretând Namaz în locul în care de obicei l-a executat în timpul vieții înseamnă că nu este foarte bine în viața de apoi.

A-l vedea interpretând Namaz într-un alt loc decât în ​​care l-a interpretat în timpul vieții înseamnă că în lumea următoare el este destinat unei mari recompense pentru treburile pământești.

Visul în care decedatul se află în moschee indică faptul că este lipsit de chin, pentru că moscheea într-un vis înseamnă pace și siguranță.

Dacă într-un vis defunctul conduce rugăciunea celor care sunt în viață în realitate, atunci viața acestor oameni va fi scurtată, deoarece în rugăciunea lor urmează acțiunile morților.

Dacă cineva vede într-un vis cum unii oameni drepți decedați anterior au prins viață într-un loc, aceasta va însemna că binele, bucuria și dreptatea de la conducătorul lor vor veni locuitorilor acestui loc, iar afacerile conducătorului lor vor merge fără probleme.

Citeste mai mult:  Într-un vis, vorbește cu un tip

Interpretarea viselor – Înmormântare

Un vis despre ei prevestește sfârșitul unei afaceri neplăcute și ușurare. Pentru pacienți, un astfel de vis prezice moartea. Uneori, un astfel de vis oferă și o moștenire sau o căsătorie timpurie.

Dacă într-un vis participați la înmormântarea altcuiva, atunci visul prezice moartea iminentă a unei rude sau a unei persoane dragi. Uneori, un astfel de vis prevestește eșec în afaceri și o mare răbdare.

Dacă visezi că ai fost îngropat de viu, atunci ar trebui să te ferești de răspunderea pentru acțiunile tale dezonorante sau ilegale.

A fi prezent într-un vis la înmormântarea rudelor apropiate sau a unor persoane importante înseamnă că te vei îmbogăți datorită rudelor sau legăturilor tale. Pentru îndrăgostiți, un astfel de vis oferă o nuntă rapidă cu o persoană dragă.

A auzi o conversație despre o înmormântare într-un vis prevestește sfârșitul iminent al unui caz în instanță și bucurie în legătură cu acesta. Uneori, un astfel de vis prezice că o anumită persoană se va căsători în curând.

O înmormântare foarte solemnă într-un vis este un semn de mare răbdare. Înmormântarea ta într-un vis este un semn de mare noroc și longevitate. Visul în care vezi înmormântarea celor dragi are același sens.

Un astfel de vis le promite longevitate și bunăstare.

A auzi un discurs la o înmormântare într-un vis este un semn că primim vești bune despre succesul în afaceri. Dar a vedea un cortegiu funerar într-un vis înseamnă o perioadă lungă de suferință și o mare tristețe.

Interpretarea viselor – Înmormântare

Dacă într-un vis întâlnești o mulțime de rude, prieteni și doar fețe cunoscute la înmormântarea cuiva – în realitate, aceasta promite bogăție printr-o căsătorie profitabilă. Visul în care îngropi o rudă prevestește prietenie și reconciliere cu toată lumea, chiar și cu foștii dușmani.

A vedea într-un vis înmormântarea unuia dintre membrii familiei este o victorie sau o descoperire mult așteptată a unui lucru pierdut de mult, care îți este foarte drag. Dacă sunteți prezent la propria înmormântare, acest lucru vă prezice o viață lungă și fericirea familiei.

A fi accidental într-un vis la înmormântarea unei persoane complet necunoscute pentru tine, dar, după cum se dovedește, foarte binemeritat, este un semn de tristețe și pierderi mari. O magnifică înmormântare solemnă cu o orchestră și salve de rămas bun – spre confuzie în problemele inimii.

O înmormântare modestă cu un minim de cei prezenți – în realitate te vei regăsi într-o societate plăcută, în care vei fi venerat nu prin merit, ci prin minte și calități spirituale.

Înmormântarea unui bătrân este semnul unei vieți liniștite, pașnice, în izolare de forfotă și tot felul de griji. Dacă în visul tău este înmormântat o persoană foarte tânără sau un copil, asta înseamnă că, în realitate, vei ceda presiunii dure și te vei resemna cu rolul de veșnic datornic.

Dacă înmormântarea are loc într-o zi însorită și senină, acest lucru vă oferă activități încântătoare și perspectiva de a vă îmbunătăți situația financiară. Vremea dezgustătoare de la înmormântare sugerează că evenimentele fatale îți vor suprima voința și încrederea în tine pentru o vreme.

Mergând într-un vis într-un cortegiu funerar, purtând o cruce – un vestitor al speranțelor pierdute, purtând un sicriu – spre iubire neîmpărtășită. Coborând sicriul cu defunctul în mormânt – în curând te vei vindeca de o boală cronică, adormi – la noi griji.

Însoțind sicriul cu trupul defunctului într-un car funicular și văzând cum îți face cu ochiul – îndrăgostește-te în curând de o persoană căreia imaginația ta îi va oferi astfel de trăsături pe care nu le-a avut niciodată și nu se poate datora caracterului său absurd direct opus cu aceste calitati.

carte de vis pentru a îngropa într-un vis un bunic deja decedat

carte de vis pentru a îngropa un bunic deja decedat cartea de vis a avut un vis, de ce să visezi să îngroape un bunic deja decedat într-un vis? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți într-un vis o carte de vis pentru a îngropa un bunic deja decedat, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Într-un vis, vezi bunica și bunicul (strămoși)

Obțineți sfaturi valoroase de la cineva mai în vârstă decât tine.

În timpul zilei de somn, fii atent la sfaturile bătrânilor. Fă o întâlnire cu cineva mai în vârstă decât tine. Dacă bunicii tăi sunt în viață, sună-i. Dacă nu, amintiți-vă.

Predicția somnului Bury

De ce visezi la îngropare

Vedeți într-un vis Bury

Ești îngropat într-un vis.

Sfatul zilei: un vis prevestește un sfârșit de succes al unei perioade dificile. Momentul este bun pentru angajamente: căsătorie, schimbare de profesie, mutare.

Îngropi pe cineva.

Sfatul zilei: pierderile sunt posibile și chiar pierderea unei persoane dragi. În aceste zile este important să finalizați toate cazurile pe rol

Predicția somnului Bury

De ce visezi la îngropare

Îl vezi pe bunicul într-un vis

Bunicul este un simbol al principiului masculin, penisul.

Pentru o femeie, un bunic simbolizează dorința ei de a găsi un partener sexual de încredere și permanent.

Pentru un bărbat, bunicul își simbolizează frica de posibilă impotență sau teama de a fi insuficient de bogat în pat, adică teama că partenerul său va rămâne nemulțumit.

Predicția somnului bunicul

De ce visează bunicul

Dacă ai visat la un bunic, așteaptă-te la vești proaste. Este posibil ca una dintre rudele sau prietenii tăi să moară. Daca visezi ca stai la aceeasi masa cu bunicul tau, asta inseamna ca ai o viata lunga in fata ta. Un vis în care bunicul îți oferă un fel de cadou îți promite o moștenire bogată pe care ți-o va lăsa o rudă îndepărtată.

Apropo, nici țara noastră nu a fost cruțată de exemple de mesageri în vise. Există multe vise profetice în istoria Rusiei. Un astfel de exemplu este asociat cu numele marelui om de știință rus M. V. Lomonosov. Despre acest lucru aflăm din povestea academicianului Ștolin, care a fost contemporan și prieten cu Lomonosov: „Pe drumul de întoarcere pe mare către patrie din Germania, el a visat odată că și-a văzut tatăl, aruncat afară după ce nava a fost spartă, în Marea Înghețată pe o insulă nelocuită, pe care în tinerețe a fost aruncat odată cu el, adus de o furtună. Acest vis a fost impresionat în gândurile lui. Ajuns la Sankt Petersburg, prima sa grijă a fost să-și viziteze tatăl din poporul Arhangelsk și Kholmogorsk. Mi-am găsit acolo propriul frate și am auzit de la el că tatăl lor din același an, după prima deschidere a apelor, a mers, ca de obicei, la mare să pescuiască; că deja au trecut patru luni și nici el, nici vreun alt artel al lui care a mers cu el nu s-a întors încă.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă să dansezi într-un vis

Visul spus și cuvintele frățești l-au umplut de o neliniște extremă. A hotărât să ceară o vacanță, să meargă să-și caute tatăl chiar pe insula pe care o văzuse în vis, pentru a-l îngropa cu cinstea cuvenită, dacă își găsește cu adevărat trupul acolo. Dar circumstanțele nu i-au permis să-și pună intențiile în fapt. A fost nevoit să-și trimită fratele, dându-i bani pentru călătorie, la Kholmogory cu o scrisoare către artelul local al pescarilor, cerându-i cu tărie ca, la prima plecare la pescuit, să conducă până pe insulă, a cărei poziție și tip de coasta le-a scris cu acuratețe și în detaliu; ar fi cercetat toate locurile, iar dacă ar fi găsit trupul tatălui său, l-ar fi îngropat în pământ. Acești oameni nu au refuzat să-i îndeplinească cererile și, în aceeași toamnă, au găsit adevăratul trup al lui Vasily Lomonosov exact pe acea insulă goală și l-au îngropat, așezând o piatră mare pe mormânt. În iarna care urma, el, Lomonosov, a fost informat despre toate.

De ce visezi la înmormântarea celui deja decedat?

Într-un vis, înmormântarea defunctului reflectă în mod simbolic dispariția stereotipurilor învechite, modele irelevante de comportament, sfârșitul etapei actuale de viață. Cartea de vis te va ajuta să afli de ce se mai visează acest eveniment trist.

Potrivit lui Miller

Ai avut un vis că ai vizitat înmormântarea unei persoane necunoscute? De fapt, pregătește-te pentru dificultăți neașteptate în relațiile cu ceilalți.

Tânăr sau bătrân?

De ce visezi la o înmormântare de vis a decedatului în general? Dacă mortul era bătrân, atunci se apropie o perioadă de viață liniștită, solitară, fără bătăi de cap și agitație.

A trebuit să îngropi tinerii într-un vis? Interpretarea visului avertizează: în realitate, împotriva voinței tale, cedează presiunii dure și regăsește-te în rolul unei victime.

A vedea înmormântarea unui copil înseamnă că înțelegerea și prosperitatea vor domni în casa ta. Dar, din păcate, prietenii apropiați se așteaptă la probleme serioase.

Surprinde!

Ai văzut înmormântarea unui mort de mult timp? Interpretarea visului suspectează că ai pierdut din vedere un detaliu foarte important, așa că trebuie să o iei de la capăt.

Cu toate acestea, cel mai adesea este bine să îngropați într-un vis oamenii morți de mult. În realitate, se va întâmpla un incident amuzant, sau ți se va returna ceea ce deja nu sperai să primești înapoi.

Gata?

Ce altceva este înmormântarea unei persoane decedate? Dacă a fost un membru al familiei, atunci vei câștiga bani solidi sau vei găsi un lucru pe care l-ai pierdut de mult.

A avut un vis despre cum au îngropat un străin complet? Sfat de carte de vis: așteptați-vă la pierderi și griji majore.

Dacă ceremonia de înmormântare cu participarea unei persoane necunoscute s-a dovedit a fi prea magnifică și solemnă într-un vis, atunci dificultățile sunt subliniate pe frontul dragostei.

Ce făceau ei?

Este foarte important să vă amintiți ce ați făcut exact la un eveniment atât de trist. Cartea de vis oferă o transcriere a celor mai populare acțiuni.

 • Au plâns mult – fericire de scurtă durată.
 • Condoleanțe acceptate – o vacanță.
 • Au purtat crucea – prabusirea sperantelor.
 • Sicriul este dragoste neîmpărtășită.
 • L-au coborât în ​​mormânt – recuperare.
 • Îngropat – noi griji, probleme.

Viața devine din ce în ce mai bună!

Ai visat la înmormântarea unui prieten decedat? În realitate, relațiile cu el se vor schimba. Ai vizitat în vis înmormântarea unui vecin? Unele conflicte vor fi rezolvate în favoarea ta.

Puteți vedea înmormântarea unui personaj familiar înainte de succesul sau nunta lui. Cartea de vis promite visătorului o perioadă de bunăstare, profit substanțial, eventual o moștenire.

De ce să visezi dacă ai avut șansa să-ți îngropi propriul soț? În realitate, vor apărea prietenii credincioșilor și de ceva vreme casa se va transforma într-o farsă.

Ce ai simtit?

De ce visezi la o înmormântare neașteptată a unei rude decedate? De fapt, așteptați-vă la fericire, prosperitate și sănătate.

A avut un vis despre cum au îngropat fericiți o rudă? Interpretarea viselor garantează reconcilierea universală (chiar și cu inamicii).

Dar dacă procedura de îngropare a unei rude a provocat emoții negative, atunci interpretarea visului este invers: în realitate, vin dezacorduri, neînțelegeri și anxietate.

Ai grijă!

Ce înseamnă dacă s-a întâmplat să îngroape tatăl decedat? Fii cât mai atent în afaceri, poți face o greșeală. Este posibil ca o tânără să vadă înmormântarea tatălui ei decedat înainte de dezamăgirea și înșelăciunea alesului.

Dacă ai visat la înmormântarea tatălui tău, atunci cartea de vis profetizează o pierdere a poziției sau rușine pentru propriile tale acțiuni. Uneori, înmormântarea unui părinte avertizează într-un vis despre un accident.

Nu te grabi!

De ce visezi la un ritual organizat pentru mama? Vin necazuri serioase, va trebui să accepți literalmente ajutorul altcuiva. Uneori, înmormântarea mamei reflectă simbolic o respingere conștientă a înțelepciunii și a precauției.

Puteți vedea înmormântarea unei mame într-un vis înainte de boala cuiva sau de vești proaste de la distanță. Intriga sugerează, de asemenea, că în forfotă ai uitat de ceva foarte important.

Hotaraste-te!

Ai visat la o ceremonie de înmormântare aranjată pentru bunica ta? Se apropie un moment critic, va trebui făcută o alegere foarte dificilă.

Dacă procedura a decurs fără probleme, atunci dificultățile se vor încheia în curând. Ai avut dificultăți neobișnuite într-un vis la înmormântarea bunicii tale? O anumită problemă vă va deranja mult timp.

De ce visezi la înmormântarea unui bunic decedat? În viața reală, urmează o etapă favorabilă. Ai vizitat în vise înmormântarea bunicului tău? Interpretarea viselor recomandă pregătirea pentru o perioadă deosebit de supărătoare și agitată.

Alege-ți visul 👇

De ce visezi la înmormântarea unei rude?

Visează la înmormântarea ta

De ce visezi la înmormântarea unei soții?

De ce visezi la înmormântarea unui tată?

De ce visezi la înmormântarea unui copil?

De ce visezi la o înmormântare?

Buna ziua! 🤗

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? 🔮 La care am visat azi. Exact în noaptea asta.

Ce înseamnă un vis unde este îngropat o persoană moartă

Psihologii explică situația în care înmormântarea unei persoane deja decedate este visată ca o traumă psihologică ca urmare a trăirii a ceea ce s-a întâmplat. Ezoteriştii interpretează viziunea ca pe un mesaj al Forţelor Superioare. Interpretarea viselor de noapte depinde de detaliile care vă vor permite să interpretați mai precis intriga.

Citeste mai mult:  De ce visezi la moartea unui soț care este în viață

Sensul viselor cu înmormântarea celui deja decedat și îngropat

Ezoteriștii neagă culoarea exclusiv negativă a viziunii, în care trebuie să îngroape o persoană deja decedată într-un vis. Dacă oamenii care au venit la înmormântare au lacrimi în ochi, predicția este legată de latura materială a vieții. După ceva timp, va exista o scădere ușoară a afacerilor financiare.

Cărțile de vis europene sugerează luarea în considerare a sunetelor în interpretarea înmormântării. Dacă se aude un clopoțel undeva în depărtare, cel care doarme va primi vești. În funcție de modul în care reacționează la ele, va reuși sau va eșua în afaceri.

procesiune funerara

Interpretarea adio defunctului depinde de rolul pe care adormitul îl joacă în evenimentul de doliu.

Semna explicație Nota
Ea visează că porți o cruce în fața sicriului defunctului. Speranțele și planurile nu se vor împlini. Energia este direcționată către obiective mai realiste. Puterile superioare vorbesc despre iluzii false. Cel care doarme se complace în înșelăciune.
La înmormântare, mergi în spatele procesiunii. O persoană realizează dorințele altor oameni. Trebuie să-și regândească viața.
Să sape un mormânt singur pentru decedat. Boala se va retrage în curând, nu excludeți să mergeți la medic. Înmormântarea este visată cu puțin timp înainte de recuperare.
Mai multe persoane fac o groapă pentru înmormântare. Prietenii te vor ajuta să treci peste greutăți financiare. Astfel de evenimente sunt visate în ajunul unor decizii importante.
Organizați înmormântarea unui prieten apropiat. Bărbatul a uitat de cei care l-au ajutat cândva.
Un bărbat merge lângă un funicular. Pasărea norocului va da un câștig solid. Acesta este un vis în ajunul deciziilor financiare.
În timpul înmormântării, defunctul a făcut cu ochiul. O nouă iubire va apărea la orizont. Cel care doarme trebuie să se elibereze de iluzii pentru a nu-și pierde propria fericire.
Purtați sicriul defunctului. Semn al iubirii neîmpărtășite. Soarta a pregătit o altă pereche.

Ezoteriștii îndeamnă să analizeze vremea în noaptea în care a fost visată înmormântarea morților de mult timp. Practicile orientale și occidentale au dezvoltat următoarele modele:

 • vremea sporește sensul contextului visului;
 • visarea ploii în timpul procesiunii – culoarea negativă a viselor nocturne;
 • vânt – cărțile de vis necesită o analiză atentă a cazurilor, poate că cel care doarme își irosește energia în zadar;
 • inmormantarea are loc in ceata – se apropie problemele cu rudele;
 • vreme însorită în timpul înmormântării – dificultățile se vor încheia în curând.

Interpretarea procesiunii funerare pentru morți de mult este asociată cu tradițiile religioase. Evreii vor descifra evenimentele la care au visat exclusiv pozitiv. Oamenii din jur le vor schimba în bine atitudinea față de persoana adormită.

Interpreții musulmani îndeamnă să-și schimbe atitudinea față de rude. O persoană care participă la o înmormântare într-un vis s-a îndepărtat de rădăcini. Cultele religioase asiatice oferă o perspectivă alternativă. Este suficient să se determine gradul de relație dintre cel adormit și cel văzut decedat:

 • visele la o înmormântare repetată a unei mame sau a unui tată decedat – așteaptă dificultăți din cauza trucurilor nedoritorilor;
 • frate sau soră decedat – merită să vă reconsiderați relația cu colegii;
 • unchi sau mătușă – un prognostic negativ privind starea de sănătate;
 • visează la o înmormântare bogată a unei nepoate sau nepot decedat – călătoria planificată va avea succes.

Cortegiul funerar văzut în vis este însoțit de emoții și sentimente. Imediat după trezire, acestea sunt fixate pe hârtie. Precizia vă va permite să înțelegeți rapid de ce anumite fenomene visează.

Fond emoțional explicație Nota
Mâhnire, lacrimi Interpreții estici dau o interpretare pozitivă. Cu cât o persoană a experimentat mai multă durere într-un vis în timpul unei procesiuni funerare, cu atât mai mare îl așteaptă în realitate.
Cărțile de vis occidentale sunt de părere opusă. Dacă ai visat la înmormântarea unei persoane deja decedate, însoțită de lacrimi, necazurile vor veni pentru mult timp.
Visând că ți-e frică de morți Vin schimbări în viața celui care doarme, de care se teme la nivel subconștient. Cu cât frica este învinsă mai repede, cu atât este mai mare probabilitatea unei desfășurări cu succes a evenimentelor.
Bucurie, inspirație de la înmormântare. Ezoteriștii vă îndeamnă să vă uitați la acțiunile voastre, să vă reconsiderați atitudinea față de propria viață. Astfel de vise nocturne cu morții sunt visate de cei care au încredere în abilitățile lor. Greutățile trimise de soartă nu sunt capabile să-i împiedice pe oameni să-și atingă scopul.

Cortegiul funerar văzut într-un vis ascunde o cantitate semnificativă de informații. Este interpretat pe baza a 2-3 cărți de vis. Potrivirea detaliilor minimizează șansa de interpretare greșită.

Reînhumare

Nu există o explicație unică. Ezoteriștii acordă atenție gradului de relație dintre decedat și persoana adormită:

 • reînhumarea unui tată sau a unei mame decedate – problemele financiare vor veni;
 • soție sau soț – problemele se vor încheia în curând;
 • visează la înmormântarea repetată a unui fiu sau a fiicei – totul va fi bine cu copiii, o soartă fericită îi așteaptă;
 • frate decedat – împărțirea proprietății sau a banilor va certa rudele;
 • reînhumarea rămășițelor surorii – oaspeții vor veni în casă;
 • visând la o înmormântare repetată a unui unchi sau mătușă decedată – muncă grea care va fi apreciată;
 • bunici – vin vremuri grele în relațiile de familie;
 • bunicile – un trădător s-a strecurat în cercul de prieteni, ar trebui să fii atent cu el.

Luarea în considerare a aspectului psihologic va ajuta la determinarea de ce se visează la înmormântarea repetată a unei persoane deja decedate. Ezoteriştii nu caută întotdeauna sens mistic în visele nocturne. Adesea, cel care doarme „conduce” în mod independent experiențe neplăcute adânc în sine.

Merită să mergi la cimitir la decedat

Cel care doarme poate vedea într-un vis înmormântarea unei persoane deja decedate. Nu ar trebui să vă grăbiți să trageți concluzii despre complotul unui coșmar. Ezoteriștii și psihologii acordă atenție frecvenței viziunilor atunci când visează procesiuni funerare.

Răposatul după înmormântare le cere celor vii să-l viziteze într-un mod special. Primul semn – monumentul defunctului a început să viseze. Cu cât mai multă murdărie sau crăpături pe el, cu atât morții se îndreaptă mai insistent către cei vii. Al doilea semn este că într-un vis o persoană este îngropată acolo unde și-a petrecut cele mai bune momente din viața sa cu defunctul. Al treilea simbol se distinge de reprezentanții culturii evreiești. Dacă o persoană dragă a venit în curtea bisericii, ar trebui să-i vizitați imediat mormântul.

Ezoteriştii îndeamnă să nu se grăbească să explice la ce visează înmormântarea defunctului. Ei iau în considerare natura vremii, timpul, sunetele, numărul de oameni, starea emoțională. Detaliile sunt cheia pentru a înțelege ceea ce vezi. A doua nuanță este că visele profetice nu sunt confundate cu visele nocturne din cauza severității pierderii unei persoane dragi. Sensul mistic este prezent doar în acele vise care sunt văzute o dată.