De ce visează oaia albă

oaie albă

Interpretarea viselor Oaia albă a avut un vis despre de ce Oaia Albă visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o oaie albă într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Oaia

Oile albe, curate, bine îngrijite într-un vis sunt un vestitor al fericirii și al bogăției. O oaie albă într-un vis simbolizează și un prieten adevărat. A vedea capul unei oi albe foarte aproape într-un vis înseamnă că vei întâlni un prieten apropiat și credincios.

Un vis despre o oaie neagră te avertizează adesea că ai un prieten mincinos în care ai încredere. Oaia neagră, murdară, bolnavă – un semn de eșec în afaceri, dezamăgire, obstacole. Daca visezi ca vezi o turma de oi pascand linistit pe o pajiște sau pe un câmp, atunci dorința ta se va împlini. Un astfel de vis aduce fericire. Cu cât este mai mare turma de oi în visul tău, cu atât mai multă bogăție și fericire îți promite acest vis. Visul in care calari o oaie intr-un loc spatios (pe un camp, pe o pajiște, de-a lungul unui drum lat, incapator) este considerat foarte bun. Un astfel de vis prezice că dorințele tale ambițioase se vor împlini. Dacă vrei faimă sau mare succes în afaceri, atunci cu siguranță vei obține acest lucru. Dacă visezi că vezi oi cu miei, atunci vei primi o ofertă profitabilă. Tunderea oilor într-un vis înseamnă că puteți conta pe obținerea unei poziții bune sau a moștenirii. Lâna de oaie, cumpărarea, deținerea sau primirea ei de la cineva într-un vis simbolizează, de asemenea, bogăția și prosperitatea. Demontarea sau rotirea lui într-un vis înseamnă că ar trebui să vă puneți treburile în ordine. Lâna murdară, putredă sau puternic încurcată într-un vis prevestește pierderi, pierderi și dezamăgiri.

Păscutul oilor într-un vis este un semn că va trebui să munciți din greu pentru a vă proteja starea și a o menține în ordine. Oile adormite într-un vis simbolizează prietenia și armonia. A mânca carne de oaie într-un vis este un semn de dezamăgire. Acest vis indică faptul că ai ratat o oportunitate genială. Vezi interpretarea: miel, animale, păr.

Interpretarea viselor – Oaia

Imaginea unei oi care a apărut într-un vis este cel mai probabil rezultatul expresiilor populare transformate de subconștientul tău: „O turmă de oi” sau „Bravo pentru oi, nu sănătos pentru vaci”.

Prima înțelepciune populară vorbește despre oameni dependenți, lipsă de inițiativă și supuși, a doua vorbește despre îngâmfați, proști și lași. Aceste calități umane sunt personificate de un animal domestic cu voință slabă – o oaie.

A tunde o oaie într-un vis este un semn că în realitate există o mulțime de oameni inactivi și dependenți în jurul tău.

Poate că acest vis indică faptul că conduci oameni care nu îți vor justifica încrederea din cauza supunerii lor totale și a lipsei de interes pentru afacerile tale.

Dacă nu puteți tăia uniform viespea, atunci un astfel de vis indică faptul că în viața reală nu ar trebui să vă ocupați de o afacere în care nu înțelegeți nimic.

Păscutul oilor într-un vis este un semn că în realitate vei comite o mare prostie, pe care ulterior o vei regreta foarte mult.

Dacă ai visat la o turmă de oi, atunci în viață cedezi cu ușurință influenței altcuiva, ceea ce nu va duce la nimic bun.

A trage o oaie de frânghie într-un vis înseamnă că unul dintre cei dragi, din cauza lenei și lipsei de dorință de a lucra, își folosește bunătatea.

A sacrifica o oaie pentru carne într-un vis este dovada că îți vei pierde persoana iubită din cauza propriului tău truc stupid.

A auzi băiatul unei oi într-un vis este o mare dezamăgire pentru prietenul tău. Lașitatea și smerenia lui te vor înnebuni.

A da naștere la o oaie înseamnă că copiii tăi îți vor da în curând multe necazuri. Poate că un astfel de vis sugerează că îți este foarte greu să înțelegi că copiii tăi sunt deja adulți și să încetezi să-i patronezi.

Dacă ai visat mieluți, atunci în viața reală vei fi dezamăgit de fapta rea ​​a copiilor tăi.

Interpretarea viselor – Oaia

Oile care pasc în pajiște oferă o sănătate bună și un viitor fericit. O turmă de oi care merge la sau de la o pășune este un semn de noroc și o perioadă de creație fructuoasă. Dacă într-un vis pășești oi, înseamnă că în realitate vei deveni proprietarul unei bogății neașteptate.

Deținerea unui număr mare de oi într-un vis înseamnă că vei fi mulțumit de schimbările viitoare din viața ta. Hrănirea oilor cu fân înseamnă să faci profituri mari.

Visul în care tundeți oile prefigurează aplicații profitabile și încheierea unui contract pe termen lung care vă garantează un venit stabil.

Oile albe prezic prieteni adevărați, negre – măgulitoare și perfide. O oaie sacrificată vorbește despre incapacitatea ta de a te concentra pe un lucru, o prioritate, împingând totul în plan secund. Gătirea sau mâncarea de miel – vei fi ridiculizat, dar, obținând succes, vei dovedi că ai avut dreptate.

A vedea piei de oaie într-un vis prevestește o discordie într-o echipă de colegi din cauza unor probleme monetare controversate. Cumpărarea unei haine din piele de oaie – calea pe care ați ales-o va duce la bunăstare. Întoarceți lâna de oaie, răsuciți fire sau tricotați ceva din ele – veți pune lucrurile în ordine în casă sau veți începe reparațiile.

Văzându-te ca o oaie într-un vis – în realitate vei experimenta un șoc puternic cauzat de vești neașteptate și nefavorabile. A trage o oaie pe sine – munca grea nu va aduce securitate și prosperitate. Călărind o oaie într-un vis – îți vei atinge cu succes obiectivul. A vedea o oaie cu un miel este pentru bunăstarea familiei.

Interpretarea viselor – Oaia

Interpretarea viselor – Oaia

sunt supuși drepți și ascultători ai conducătorului lor. A urmări oile într-un vis este un semn de putere și putere. Oile indică, de asemenea, trofee, soții, proprietăți, culturi și pomi roditori. Oile sunt, de asemenea, barakat (har) în orice. A vedea o oaie într-un vis promite bucurie și fericire pentru exact un an. Înșau o oaie – așteptați-vă să întâlniți o femeie bogată și castă. sacrifică o oaie – întreține relații sexuale.

A urmări oile într-un vis, dar a nu putea să le ajungă din urmă înseamnă a nu atinge scopul sau a rămâne fără muncă.

Interpretarea viselor – Oaia

Oaia albă și ușoară – sănătate, fericire, bogăție.

Oaia cu miei – afacere calmă, profitabilă.

O turmă de oi care păsc în pajiște – spre împlinirea dorințelor celor care caută funcții și titluri, putere și onoare.

Tunderea oilor – la începutul unei perioade bune din viața ta.

Oaia murdară și slabă – la intenții neîmplinite.

Negru – la boală.

Vă rugăm să rețineți că visele despre oi pot însemna și frică fără cauză, pierderea independenței, iar o oaie ucisă poate însemna chin și pocăință în realitate.

Citeste mai mult:  De ce visezi o mulțime de mere

Interpretarea viselor – Oaia

Un semn că calmul și liniștea te pot conduce la succes.

Berbecul este un simbol al nobleței calme și al puterii.

Oaia albă într-un vis: simbolizează fidelitatea și sinceritatea.

Lână murdară zdrențuită pe oi: este un semn că treburile tale sunt prea neglijate, iar planurile de viitor sunt confuze și nu specifice.

Oaia neagră: un semn de anxietate și neliniște care îți poate întuneca sufletul.

Atmosfera generală de somn vă poate spune cât de justificate sunt anxietățile tale.

A vedea o turmă de oi la păscut prevestește un curs de succes al treburilor.

Dacă oile se împrăștie sau se împrăștie, visul vorbește despre organizarea proastă a afacerilor tale, care îți poate afecta negativ bunăstarea.

Tunderea oilor într-un vis: promite implementarea cu succes a ideilor și planurilor tale.

Interpretarea viselor – Oaia

Vei fi extrem de fericit și prosper.

A purta o oaie pe umeri este un prevestitor al prosperității iminente.

A ucide o oaie înseamnă îngrijorare și tristețe.

Oile adormite pentru a vedea – pentru a-și face noi prieteni.

A vedea o oaie albă înseamnă a întâlni un prieten adevărat.

Oaia neagră este un simbol al oamenilor de temut.

Să văd o mulțime de oi – din fericire, au ajuns, noroc, bogăție neașteptată.

Oaia cu miei de vazut – de linistit.

A vedea o stână este un semn că mediul este plin de dragoste pentru tine.

Interpretarea viselor – Oaia

A vedea o oaie albă este un prieten adevărat.

Oaia neagră sau oaia sunt oameni de temut.

Pentru a vedea o mulțime de oi – fericire, profit, noroc / bogăție neașteptată.

A fi printre ei înseamnă a simți natura haotică a vieții spirituale.

Dormit să văd – o prietenie puternică.

Oaia cu miei de vazut – linistire.

Să vezi o stână – mediul tău te iubește.

De ce visează oile

Oamenii pot visa orice. De exemplu, oile. Dar un lucru este când un fermier vede un astfel de vis. Și cu totul altceva – o persoană obișnuită. Ce înseamnă apariția acestui animal într-un vis?

Ce spun cărțile de vis?

Aproape toate cărțile de vis afirmă că imaginea unui miel într-un vis este un vestitor al evenimentelor vesele și bune.

O oaie visează conform cărții de vis a lui Freud

A vedea o oaie într-un vis înseamnă că ești prea timid. Îți este greu să-i spui persoanei dragi despre dorințele tale secrete. Crezi că este mai ușor să mergi cu fluxul decât să schimbi ceva într-o relație. Orice lucru care nu este tradițional după standardele societății îți insuflă un sentiment de groază.

Oaia – cartea de vis a lui Vanga

Oaia – din fericire și înțelegere reciprocă în familie.

Miel – cineva va avea nevoie de ajutorul tău. Ignorarea unei astfel de cereri este un păcat grav.

A da mâncare unui miel – așteptați-vă la necazuri plăcute. Înseamnă și o faptă nobilă care îți va fi creditată de sus.

Care este visul unei oi conform cărții de vis a lui Miller

Miei la pășune – aveți prieteni adevărați care sunt întotdeauna gata să vă ajute din necazuri.

O oaie hrănește un miel – pentru o viață calmă și prosperă.

Baran – unul dintre prietenii tăi nu este inteligent.

Oaia – cartea de vis a lui Esop

Oaia – trebuie să decideți asupra unui pas important. Dacă faci asta, viața ta va fi mai bună.

A ucide un animal înseamnă a te certa cu un ales din vina ta.

Bâlhâituri de oaie – dezamăgire în prietenie.

Animalul de pe lasso – oamenii apropiați abuzează de bunătatea ta.

Oaia are miei – urmașii tăi îți vor da multe probleme.

Miei – copiii tăi nu te vor supune.

Care este visul unei oaie – carte de vis în engleză

Se spune aici că apariția unei oi în vis este un semn de bun augur. Ar trebui să se întâmple ceva bun în viitorul apropiat. Poate vei fi promovat.

Pentru a vedea o oaie într-un vis – cartea de vis est

Dacă o persoană visa la o oaie sau un miel, atunci era destinată rolului de lider.

Care este visul unei oaie albe, negre, oaie vie, oaie moartă

Interpretarea viselor în care este prezentă o oaie depinde foarte mult de culoarea acesteia. Și, de asemenea, din starea în care ai văzut acest animal blând.

Ce indică culoarea unei oi?

Oaia albă – poți fi sigur de loialitatea prietenilor tăi. Sunt oameni cinstiți și cumsecade.

O oaie neagră într-un vis – aveți o persoană invidioasă care complotează răul.

Oile luminoase și întunecate stau separat una de cealaltă – trebuie să decizi de ce parte vei fi: bine sau rău. Somnul poate însemna și că va exista un conflict între camarazii tăi. Și vei fi obligat să alegi între ele.

O oaie neagră dintre multele albe – cărțile de vis privesc somnul în bine. Conducerea va aprecia în sfârșit toate eforturile dumneavoastră. De acum înainte, vei fi în stare bună cu el. Există, de asemenea, un bonus în numerar de așteptat.

Oaia: vie sau moartă?

Oaia vie – din fericire, succes si noroc. Privirea unei oaie într-un vis care este sănătos este întotdeauna privită într-un mod pozitiv.

O oaie moartă este un semn rău. S-ar putea să apară probleme.

A vedea moartea unei oi înseamnă a suferi pierderi, a te certa cu rudele și prietenii. Poate însemna și o pauză cu persoana iubită.

Măcelăriți o oaie – se va întâmpla să comiteți un act nerezonabil, pe care îl veți regreta foarte mult timp.

Visând o turmă de oi, o turmă, o mulțime de oi, oi într-un padoc

Dacă într-un vis apar mai multe animale, dar mai multe sau chiar o turmă întreagă, aceasta are și propriul său sens.

Multe oi – la bogăție neașteptată.

O turmă de oi – spre prosperitate și liniște. Dacă animalele se odihnesc, te așteaptă o nouă cunoștință.

O turmă de oi – ești respectat între colegi sau angajați.

Corral cu animale – o creștere rapidă a carierei te așteaptă.

Visează oi și miei, oi și berbeci, vaci și oi, oi și capre

Ce spune visul în care apare o oaie alături de miei, berbeci, vaci sau capre?

Oi cu miei – experiențele vor dispărea, iar sufletul va deveni calm. Pentru o femeie, un astfel de vis poate însemna că a făcut pași mari în materie de maternitate.

Oi și oi – în viitorul apropiat o dungă albă va veni în viață. Dacă întreaga familie de berbeci visează – așteptați nașterea copilului.

Vaca și oaie – o îmbunătățire bruscă a situației financiare. Dacă animalele coexistă pașnic – pentru a obține liniștea sufletească și un mare succes în creativitate. Privirea vacilor și oilor neprietenoase înseamnă următoarele: aruncați o privire mai atentă la colegi, încercați să evitați conflictele.

Oile și caprele – spre o fericire fără margini. Faptul este că în cărțile de vis aceste două animale au aceeași interpretare. Prin urmare, să-i vezi împreună este un semn de două ori bun.

De ce altfel visează oile

Adesea, într-un vis, o persoană interacționează cu un animal. Se poate explica și asta.

O tânără visează la o oaie – foarte curând se va căsători și va deveni mamă.

Tunderea animalelor – pentru împlinirea dorințelor. Oamenii de afaceri ar trebui să se aștepte să încheie un contract profitabil. Dacă nu puteți obține o tunsoare dreaptă, atunci acesta este un avertisment. Nu face o muncă pe care nu o înțelegi deloc.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă sarcina într-un vis

Pentru a vedea cum taie alții – cineva din mediul tău va deveni bogat.

Oile care pasc – la abundență monetară.

A naște într-o oaie – la apariția de noi prieteni. O altă interpretare – vei lucra într-o echipă prietenoasă.

Mângâind o oaie însărcinată – vei fi încântată de un cadou valoros.

Învârtirea părului de animale este un mediu curat și bine îngrijit în casă.

Spălați lâna – ați ales calea greșită.

Cumpărați lână – luați deciziile corecte care vă vor duce la succesul financiar.

Înșeați o oaie – tot ce ați visat se va împlini.

Fugirea de un berbec – la probleme și evenimente neplăcute.

Ridică un miel – fă un sacrificiu, fă ​​un act generos.

A vedea o oaie pierdută înseamnă a fi influențat de o altă persoană.

Un fapt interesant este că interpretarea diferitelor cărți de vis poate diferi. Prin urmare, este foarte important să ne amintim că visul trebuie întotdeauna evaluat pozitiv. Chiar dacă sensul somnului nu este. Văzând acest lucru doar un avertisment, puteți încerca oricând să îl remediați.

Interpretarea viselor: Oaia albă ce înseamnă?

12 decembrie 2019 la 14:27 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Oaia Albă citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Oaia albă într-un vis: interpretarea a 100 de cărți de vis

Interpretarea viselor serafimilor țigani

Care este visul Oii albe, interpretarea somnului:

virtute spirituală; urmașii lui Isus; conformism; sugestibilitate (vezi simbolurile „Capră” și „Miel”).

Interpretarea visului unei gospodine

Care este visul unei oaie albe pentru o femeie:

O oaie albă văzută într-un vis simbolizează suplețea caracterului tău, concilierea, suprimarea individualității. O oaie adormită sau o oaie cu miei – vei fi iubit pentru bunătatea ta. Mielul ești tu însuți și ești gata să-ți sacrifici interesele. Oile care pasc în pajiște oferă o sănătate bună și un viitor fericit. O turmă de oi care merge la sau de la o pășune este un semn de noroc și de cooperare creativă fructuoasă. Oile care pasc – vei deveni proprietarul unei bogății căzute în mod neașteptat. Deținerea unui număr mare de oi – vei fi mulțumit de schimbările din viața ta. Hrăniți oile cu fân – obțineți un profit mare. Oile sacrificate – nu știi cum să te concentrezi asupra unui singur lucru

Cartea de vis psihanalitic a lui Freud

De ce visezi și ce înseamnă o oaie albă într-un vis?

Un astfel de vis te caracterizează în mod viu în viața reală. Timiditatea și timiditatea sunt motivele pentru care îți este greu să-ți spui partenerului despre sentimentele și preferințele tale. Nu poți să-ți împărtășești dorințele cu el, așa că vei îndura chiar și ceea ce este neplăcut pentru tine. Înțelege că, dacă nu încerci să schimbi măcar ceva, este puțin probabil ca relația ta să se schimbe în bine.

Cartea de vis veche

De ce visezi și ce înseamnă Oaia albă într-un vis:

Am visat că într-un vis ai văzut o oaie, apoi, în realitate, asta demonstrează caracterul tău în condiții de zi cu zi. Ești timid, așa că de multe ori ești prea timid pentru a-ți exprima sentimentele față de partenerul tău. Nu puteți să vă exprimați dorințele și să împărtășiți informații despre dependențe cu un partener. Acceptați cu răbdare tot ce se întâmplă și nu încercați să schimbați situația sau să o îmbunătățiți. Orice depășește obișnuitul și tradiționalul te va șoca și te va speria. Trebuie urgent să vă reconsiderați sentimentele și atitudinea – altfel riscați să vă despărțiți de partenerul dvs.

Cartea viselor moderne

Care este visul unei oaie albe într-o carte de vis?

Un vis în care visează o oaie albă simbolizează personajul tău în viața reală. Ești timid și timid, îți este greu să-ți exprimi sentimentele față de partenerul tău. Nu vă puteți articula clar dorințele, nu vă puteți exprima pasiunile. Acceptați cu răbdare tot ce se întâmplă și nu încercați să schimbați situația în bine.

Interpretarea viselor a vindecătorului Evdokia

De ce visează Oaia Albă într-un vis?

Sănătate, bogăție, profit.

Cartea de vis psihologic

De ce visează Oaia Albă într-un vis?

Turmele mari și grase de oi sunt un semn de noroc pentru toată lumea. Pentru femeile de toate profesiile, vine o perioadă de succes și noroc. Oaia slabă, chinuită – până la prăbușirea planurilor și a speranțelor.

Carte de vis slavă

Am visat o oaie albă într-un vis, pentru ce este:

Un prieten adevărat, un partener bun și ascultător. A tunde o oaie – a profita în detrimentul oamenilor credincioși. Berbec.

Interpretarea visului unei gospodine

Am visat la o oaie albă într-un vis, interpretare:

Supunerea la presiuni publice. Îngrijirea unei oaie înseamnă a ajuta oamenii; turma de oi – bunăstare.

Interpretarea viselor a vindecătorului Akulina

Ce înseamnă o oaie albă într-un vis?

Dacă o oaie albă visează, s-ar putea să-ți ratezi norocul din cauza timidității. Imaginează-ți că măcelești o oaie și faci un grătar din ea.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Am visat la o oaie albă, de ce:

Vei vedea o oaie în vis – în zilele următoare vei face ceva prostie, dar această prostie va fi remediabilă. Vedeți o turmă de oi într-un vis – cele mai recente idei și întreprinderi vă vor duce la prosperitate. Visezi la o oaie adormită – timpul te va conecta cu cineva cu o prietenie puternică. Este ca și cum ai tunde oile – vor veni la tine cu oferte promițătoare și vei face o afacere bună. Vedeți o oaie slabă într-un vis – planurile voastre vor eșua; nu te-ai îndoit de succes, dar trebuie să rămâi fără nimic. Visezi o oaie albă cu miei – în cazul propus vei vedea beneficiile; nu renunța – aceste beneficii sunt reale.

Carte de vise magice

Am visat la o oaie albă în vis – ce înseamnă asta?

Poziție financiară puternică, forfecare – pentru profit, pășunat – proprietate proprie, oaie albă – un mediu bun, negru – o poziție falsă.

Carte de vis psihanalitică

Am visat o oaie albă în vis, pentru ce este?

Cunoscut pentru instinctul ei de turmă, și aceeași proprietate este atribuită imaginii unei oi în vise. Neputința unei oi în afara turmei este un alt aspect care o caracterizează ca un individ neînzestrat cu minte. Oaia este un animal pasiv și timid, iar în vise aceste calități trebuie interpretate în același mod. Un vis despre oi și lupi sau despre oi și capre înseamnă că există un conflict între bine și rău.

Carte de vis rusă

Am visat la o oaie albă într-un vis, de ce:

Creatură supusă, domestică; lipsă de inițiativă, lipsă de criticitate.

Oaia albă în interpretarea experților

Mai jos vă puteți împărtăși visul. A descoperi care este visul unei Oi albe pentru o femeie sau un bărbat – este recomandabil să interesezi cititorii și experții cărții de vis cu amintirile lor despre evenimente și imagini.

Lasa un comentariu:

Câmpurile obligatorii sunt marcate cu * .

Văzând oile într-un vis

O oaie este o creatură blândă care adesea nu se poate descurca singură. Dacă această imagine apare în vise, ea poate avertiza despre cum se va arăta viața în viitorul apropiat. Același simbol este uneori asociat cu bogăția și prosperitatea, astfel încât poate prezice oferte profitabile. Amintește-ți toate circumstanțele vederii nocturne pentru a determina ce ai visat vezi oi în vis.

Citeste mai mult:  De ce visezi un bărbat care se sărută pe buze

Subconştient

La nivel subconștient, această imagine poate fi asociată cu conștiința colectivă. Văzând o turmă de oi într-un vis – un semnal că urmați exemplul altora. Probabil că permiteți conștiinței de grup să vă influențeze gândurile. Faci doar ceea ce va fi aprobat de societate. Dar gândește-te – când ai făcut ultima dată ceva ce ai vrut cu adevărat să faci?

Poate că îi lași pe cei din jurul tău să decidă cum să arate cel mai bine și cu cine să construiești relații. Ești în captivitatea stereotipurilor care sunt deja adânc înrădăcinate în mintea ta.

O altă posibilă interpretare a imaginii este asociată cu dictonul „lup în haine de oaie”. Este posibil ca în viața ta să existe cineva care să provoace frică, în care nu ar trebui să ai încredere. Subconștientul sugerează că este mai bine să stai departe de pretendenți.

Dacă apare un mic miel, asta reprezintă nesiguranța ta în fața circumstanțelor. Simți că nu poți face față la ceea ce se întâmplă. Nu înțelegi cum să acționezi pentru a corecta situația.

Carte de vis popular

În interpretul clasic, este definit după cum urmează: de ce visează oile:

 • culoarea albă ca zăpada a hainei prezice o cunoștință cu o persoană care poate deveni adevăratul tău prieten;
 • culoarea neagră este un semn că vei întâlni personalități insidioase care pot provoca multe necazuri;
 • părea că călăriți pe spate – aveți un scop, iar în viitorul apropiat vă veți putea îndeplini planul;
 • a tăia – de fapt, cea mai secretă dorință se va împlini;
 • a hrăni este un semn că vei câștiga bogăție. Prosperitatea vă va permite să nu vă faceți griji cu privire la câți bani cheltuiți;
 • Am visat la un mamifer mort – personificarea comiterii unei greșeli neplăcute. Ea va intoarce chiar si oamenii apropiati impotriva ta si poate provoca o pauza finala;
 • devii tu o oaie – se va întâmpla ceva din care te vei cufunda într-o stare de depresie;
 • un adult cu miei prezice evenimente pozitive, calm și armonie;
 • vezi o mulțime de oi într-un vispășunatul pașnic în pajiște – un simbol al faptului că realizarea unui vis secret este chiar după colț;
 • dacă turma fuge undeva – în realitate, norocul va fi de partea ta;
 • pășește-te – în viitorul apropiat vei primi o sumă mare de bani;
 • dacă turma ți-a aparținut, vin schimbări serioase;
 • tăierea unui animal – faci ceva care nu este de mare importanță și amâni lucruri importante pentru mai târziu;
 • a găti carnea sau a o mânca este un semn că angajamentele tale vor fi ridiculizate. Dar după ce vei reuși, oamenii vor recunoaște că au greșit;
 • visat la piei de oaie – în lumea reală te vei certa cu colegii. Aceasta va fi legată de momentele de lucru sau probleme financiare;
 • poartă un miel asupra ta – vei munci din greu, dar nu vei găsi niciodată bogăția dorită.

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul era sigur că imaginea personifică caracterul persoanei adormite, acțiunile sale în raport cu sexul opus. Probabil că ți-e greu să arăți simpatie față de cineva pentru că ești timid. Timiditatea naturală nu îți permite să declari deschis ceea ce ți-ai dori în intimitate. Faci doar ce vrea partenerul tău, uitând de propriile tale dorințe. Îți este greu să faci măcar ceva pentru a influența situația. În plus, aveți opinii conservatoare asupra intimității.

Sonnik Miller

În opinia interpretului, să vezi că tai lână este un semn că în curând vor urma oferte profitabile. Dacă ai visat o turmă întreagă, atunci trebuie să profiti de moment, pentru că norocul te va favoriza.

Este un vis că vitele arată slabe, neîngrijite și slăbite – de fapt, nu ar trebui să te bazezi pe punerea în aplicare a planului tău. Se părea că mănânci carne – un simbol rău care prezice probleme din acțiunile inamicilor.

Vis Aesop

Acest interpret se bazează pe faptul că vitele personifică o persoană cu voință slabă și fără plângeri. De aceea visează oi în curte poate avea urmatoarea semnificatie:

 • Am visat că le tăiați – în realitate, ești înconjurat de oameni care nu iau inițiativa și nu știu să fie independenți. Probabil că sunt sub controlul tău direct. Cel mai probabil, ei execută implicit comenzi, dar nu sunt interesați de ceea ce se întâmplă;
 • într-un vis, nu ai putut tăia lâna uniform – semn că riscați să vă asumați un proiect în care înțelegeți puțin. Nu ar trebui să faci asta, pentru că vei strica totul;
 • pasc turma – în realitate, faceți o greșeală gravă, pe care va trebui să o regretați în viitor;
 • s-a văzut o turmă întreagă – simbol al faptului că este ușor să te influențezi. Nu urmați sfaturile altora;
 • într-o viziune, tragi animalul de funie – în realitate, rudele tale te folosesc pentru a nu lucra singuri;
 • tăiați o oaie – faceți o greșeală stupidă. Comportarea ta necorespunzătoare va duce la despărțirea de persoana iubită;
 • vis de behăit – dezamăgit de o persoană iubită. Se va purta nevrednic și laș;
 • într-un vis naști la vite – în curând va trebui să te deranjezi din cauza modului în care se vor comporta copiii tăi. Probabil că ești prea protector cu ei, deși s-au maturizat de mult și pot acționa singuri;
 • a visat miei – un semn că copiii vor face ceva rău. Comportamentul lor te va supăra și chiar te va dezamăgi.

Dream Grishin

În această carte de vis, oile albe reprezintă prietenii, iar oile negre reprezintă oameni de care este mai bine să stai departe. Dacă un număr mare de animale au visat, viziunea simbolizează fericirea și profitul neașteptat. Fiind într-o turmă – simți că haosul domnește în sufletul tău. Dacă mamiferele dorm, aceasta reprezintă o prietenie puternică. Am visat la un adult cu miei – vei atinge armonie. A apărut o stână – semn că cei dragi te iubesc.

Interpretarea viselor Melnikov

Dacă visezi că vitele pasc liniștite pe o pajiște, interpretul consideră că acesta este un simbol pozitiv. Visul aduce sănătate și fericire. Otara se îndreaptă undeva – în realitate, urmează o perioadă favorabilă și creativă. Să te pășești este un semn că bogăția neașteptată va cădea asupra ta.

Am visat că toată turma îți aparține – de fapt, urmează schimbări serioase și foarte bune. Hrăniți fân – profitul va fi de dimensiune medie, dar stabil.

Interpretarea visului Hasse

În această carte de vis, ca și în celelalte, a vedea o turmă care pășește este un simbol pozitiv, prevestind bucurie. Dacă oile au fost tunse, aceasta promite un venit mare. Animalele sacrificate sunt o predicție de necaz. A le pășuna într-un vis înseamnă că vei câștiga proprietăți.

Dacă turma era mare, atunci veți fi doar mulțumiți de schimbările care au loc. Lâna de oaie reprezintă bogăția. Cumpărarea acestuia este deja aproape de succes în lumea reală. Pentru a curăța gunoiul – trebuie să lucrați din greu împreună cu oameni neplăcuți.