Ce înseamnă un pește într-un vis

Analizăm în detaliu la ce visează peștele – interpretarea somnului în diferite cărți de vis

Peștele este un simbol interesant și cu mai multe fațete, care are o semnificație specială pentru femei. Un animal care visează poate personifica fie obținerea de profit, creșterea prosperității, fie boala, pierderea. Interpretarea a ceea ce visează un pește este influențată de tipul de animal, de acțiunile celui care doarme și de circumstanțe.

La ce a visat peștele (cartea de vis a Astromeridianului)

În primul rând, luați în considerare interpretarea astromeridianului:

  Un animal care stropește în apă limpede prezice beneficii profesionale.

De ce a visat peștele (conform interpretului psihologic)

Acest interpret oferă următoarele interpretări despre ceea ce visează peștele:

 1. Deoarece aceste animale nu pot vorbi, ele simbolizează adesea tăcerea. Interpretarea este influențată de starea visătorului. Cel care doarme poate fi asuprit de nevoia de a tace, de a-și ascunde adevăratele gânduri și experiențe. În același timp, peștele îți amintește să ții gura.
 2. Dacă ai visat să privești animale într-un acvariu, prin urmare, cel care dormea ​​a decis să se ghideze după principiul „coliba mea este pe margine”. Excluzându-se voluntar din joc, visătorul ratează o mulțime de oportunități.
 3. Prinde și eliberează pești mici – construiește planuri napoleoniene în realitate. Mintea subconștientă încearcă să sugereze că bucuria poate fi găsită în lucrurile mărunte plăcute din viață.
 4. Se crede pe scară largă că peștele viu promite sarcină. Dar această interpretare este relevantă numai pentru fete. Pentru a interpreta corect un astfel de vis, este necesar să rețineți situația din jurul imaginii visate.
 5. Un banc de pești poate fi privit ca o corvoadă, care ulterior se va termina cu un succes răsunător.
 6. Dacă cel care doarme a tachinat peștele, în viața reală va putea să încerce orice adversar viclean în jurul degetului său.
 7. Dacă plutitorul se zvâcnește și visătorul este inactiv, atunci toate eforturile lui vor eșua.

La ce a visat peștele (carte de vis romantică)

Interpretarea a ceea ce visează peștele este influențată de categoria de vârstă, de genul visătorului.

 1. Un pește care visează pentru o adolescentă profețește romantism, divertisment, evenimente de divertisment.
 2. Pentru o domnișoară, un astfel de vis prezice sentimente neîmpărtășite, angoasa inimii.
 3. Dacă o femeie visează la un pește, relația ei cu credincioșii va suferi o transformare.
 4. Pentru reprezentantul sexului puternic, acest vis prezice bucurii familiale.
 5. Pentru soți, un vis cu un animal stropitor prezice nașterea unui copil.
 6. Dacă se vede o anghilă, va fi posibilă rezolvarea unei situații conflictuale cu un partener, pentru a ieși din impas.
 7. Dacă o fată necăsătorită a visat la un pește viu, s-ar putea să-și întâlnească sufletul pereche.
 8. O persoană care a început recent o aventură, văzând un pește stropind într-un vis de noapte, se poate bucura, deoarece îl așteaptă relații armonioase și bunăstare în familie.
 9. Peștii tropicali confirmă posibilitatea trădării.
 10. Pescuitul, de unde visătorul a plecat cu mâinile goale, semnalează că o persoană dragă se va dovedi a fi un trădător.
 11. Pescuitul unei domnișoare este o căsnicie minunată.

Pește conform cărții de vis Micul Velesov

Mărimea peștelui care visează este, de asemenea, una dintre cele mai importante nuanțe pentru interpretarea somnului. Așadar, un animal mare visează să facă profit sau la ploaie, calomnie, bârfă. Un pește mic care visează la o femeie însărcinată promite nașterea unei fete.

Dacă se visează un pește viu, noroc în afaceri, sănătate bună și bucurie pentru copii îl așteaptă pe adormit. Un animal adormit, fetid, putred prezice fie profit neașteptat, fie boală, moartea copiilor, pierdere, vreme rea prelungită.

În ceea ce privește ceea ce visează să prindă pește, poate prezice sarcina, un cadou, profit, victoria asupra unui inamic sau a unei boli, vreme rea (un animal alb înseamnă zăpadă, negru înseamnă o ploaie). Pescuitul în ape tulburi poate fi un semn de boală iminentă, vreme rea și chiar moarte. Dacă dormitorul a prins un pește mic, acesta este, din păcate, faliment. O captură bogată este în avantajul tău. Pradă multicoloră – la deteriorarea stării pacientului, conflict. Domnișoara care a reușit să prindă peștele va avea în curând o căsnicie fericită.

Dacă dormitorul a avut șansa de a hrăni peștii într-un vis, el va învinge inamicul. Proaspăt înseamnă știri. Un visător care alege un pește în piață se poate aștepta la profit sau, dimpotrivă, la apropierea unui fel de boală. Un animal de culoare închisă promite sosirea banilor, deși nesemnificativi.

Carne de pește, pește fiert sau prăjit – pentru necazuri, boală, supărare supărătoare. Să vezi un pește turbat într-un vis este bine. Brut – pentru a deteriora, călcare – pentru a necazuri, curățare – pentru divertisment.

Interpretarea lumească a visului peștelui (imagini alegorice ale lui Esop)

În încercarea de a interpreta ceea ce visează peștele, trebuie să țineți cont de faptul că este capabil să reflecte semnificația unităților frazeologice „tace ca peștele” și „bate ca peștele pe gheață”. Animalul se zbate în apă – cel care doarme va trebui să fie martorul unor afaceri deșarte, în care vor fi implicați mulți oameni. Dacă într-un vis de noapte un pește mare înghite unul mic, vor apărea probleme asociate cu conducerea, din cauza visătorului care ascunde unele informații.

Pescuitul la spinning este noroc în afaceri, dar cel care doarme nu ar trebui să spună tuturor despre propriile planuri. Dacă râul ar trebui să fie lăsat nesărat să sorb, cineva va împiedica punerea în aplicare a planurilor. Dacă ați reușit să plecați cu o captură, rezultatele muncii visătorului vor îndeplini așteptările.

Vizionarea peștilor de acvariu semnalează că nu trebuie să lăsați totul în mila destinului, deoarece acest lucru este plin de probleme. Dacă ai visat să gătești mâncare de pește, atunci vei putea face față lucrurilor. Principalul lucru este să le mulțumim prietenilor care au ajutat în momentele dificile. Prinderea unui pește și eliberarea acestuia din cauza dimensiunilor sale modeste este un semn că celui care doarme îi place să construiască planuri napoleoniene, în timp ce cineva ar trebui să fie mulțumit de mic.

Analiza unui vis în care a visat un pește (interpretarea lui Z. Freud)

Sigmund Freud este cunoscut pentru interpretarea viselor exclusiv într-un plan erotic. Celebrul psihiatru credea că prinderea peștelui semnalează incapacitatea celui care doarme de a se concentra asupra sexului și prezența constantă a gândurilor străine. Drept urmare, el nu reușește să primească (de fapt, precum și să ofere) plăcere. Merită să uităm măcar pentru scurt timp de probleme, renunțând complet la jocul dragostei. În caz contrar, există riscul de a deveni sclav sexual, subminând serios capacitățile corpului tău.

Dacă un bărbat este interesat de ceea ce visează să se trateze cu pește, acest vis prezintă probleme în sex. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece visătorul nu este deloc deranjat de senzațiile partenerului. Principalul lucru este să-ți satisfaci pofta.

Visătorul s-a întors de la pescuit fără nimic – în realitate îi este frică de rușine în sex. Poate că cauza unei astfel de frici a fost o experiență negativă din trecut. Ar trebui să priviți această problemă din punct de vedere filozofic: totul a trecut deja, dacă nu a funcționat o dată, asta nu înseamnă deloc că următoarea încercare va eșua. Nu este nevoie să încerci să vezi ce s-a întâmplat ca o tendință.

Citeste mai mult:  De ce visezi să lucrezi

La ce visează peștele proaspăt: interpretarea semnificației somnului conform diferitelor cărți de vis pentru bărbați și femei

Visul pe care l-ai văzut este un semn favorabil. De ce visezi la pește proaspăt? După cum spune cartea de vis, peștele proaspăt visează la profit, prosperitate, cunoștințe noi, călătorii sau chiar reaprovizionare în familie. Am visat la un pește mare proaspăt – așteptați o întâlnire importantă care va schimba toate planurile imediate. Cu toate acestea, nu în toate cazurile, visul, peștele proaspăt din care vă amintiți, este favorabil.

Conform cărții de vis, peștele proaspăt într-un vis este cel mai adesea un semn pozitiv pentru femei și bărbați, dar există excepții de la această regulă.

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detalii

Înainte de a începe să căutați sensul viselor într-o carte de vis, amintiți-vă toate detaliile. Cine a visat la un pește? Era mare sau mică? Ce ai făcut cu ea? Cum ți-ai prins captura? Cine a avut un vis? Pot fi multe întrebări și interpretarea somnului depinde de detalii.

Visele despre pește proaspăt au în același timp semnificații pozitive și negative. Merită să vă faceți griji dacă ați visat la pește de mare – vă așteaptă cheltuieli nejustificate. Râul, dimpotrivă, va aduce profit sau moștenire. Peștele proaspăt congelat este un semn nefavorabil. Interpretarea visului asigură că merită să așteptați eșecul pe frontul iubirii, poate că inima vă va fi frântă. Pentru cei care sunt în cuplu, visul prefigurează dezamăgirea în relația actuală.

Cine a văzut visul: fată, femeie, bărbat, copil

 • Pentru un bărbat să vadă un pește proaspăt mare într-un vis are o interpretare foarte interesantă. Probabil că există o subestimare în relațiile tale de familie. Peștele este soțul tău, iar acțiunile tale într-un vis trădează dorințele tale secrete în realitate.
 • Pentru o fată liberă, astfel de vise promit cunoștințe romantice și oferă o oportunitate pentru o nouă relație serioasă, o căsătorie timpurie. Sau, dacă erau mulți pești, avansarea în carieră.
 • O fată însărcinată a văzut un vis – este timpul să te relaxezi înainte de a naște. Poate că ești prea pasionat de chestiuni străine, este timpul să ai grijă de viitorul bebeluș.
 • De ce visează o femeie la pește proaspăt – un semn de reaprovizionare în familie și dragoste sinceră a soțului ei. Nu vă așteptați la o captură dintr-un vis. Totul va iesi bine pentru tine.
 • Pentru un copil care a visat la pește proaspăt, necazurile sunt chiar după colț. Poate că în curând va avea probleme de sănătate.

Un semn foarte bun pentru fiecare persoană este un vis în care un pește sare din apă. Te așteaptă o călătorie lungă, care va fi plină de momente distractive și bucurii. Multe cunoștințe care îți vor oferi noi emoții și momente pozitive.

Specii: știucă, biban, caras, biban, gândac

Pentru fete și femei, orice pește proaspăt dintr-un vis avertizează despre sarcină.

Visat: pește mare, mic, uriaș

Un pește de talie medie pregătește o mulțime de griji și necazuri, poate că o parte din fund vă va duce la lacrimi. Peștele mare promite profit și satisfacție morală. Peștele proaspăt uriaș este un semn controversat. Poate fi interpretat ca bucurie, profit sau noroc, dar și înșelăciune de către oameni de la care nu te aștepți la un truc atât de murdar.

Dacă peștele era mic, atunci vă așteaptă probleme de sănătate, intervenții chirurgicale sau proceduri neplăcute. Un pește mic într-un vis îți amintește că este timpul să ai răbdare, îți va veni la îndemână. Când o fată tânără a văzut o mulțime de pești într-un vis, în curând se va căsători din dragoste.

De ce să vezi un pește într-un vis?

Pentru a afla exact la ce visează peștele, trebuie să țineți cont de o mulțime de detalii diferite. În funcție de detalii, interpretarea viselor cu un pește poate fi foarte diferită. Cele mai comune opțiuni sunt:

 • Peștele este visat ca hrană: prăjit, sărat, uscat și așa mai departe.
 • Visând la pește crud sau mort.
 • Pești vii care înoată într-un acvariu sau iaz.
 • Pentru a prinde pește într-un vis – chiar și cu mâinile, chiar și cu o undiță.
 • Plutind în apă.
 • Un stol întreg de pești, mari sau mici.

Dacă o femeie ar avea un vis

Cartea de vis a lui Miller spune: o domnișoară visează la un pește pentru urmași. Dar asta numai dacă peștele a fost visat de o fată tânără care nu a avut niciodată copii. Și totuși un astfel de sens este atribuit somnului atunci când peștele pur și simplu a apărut, ca imagine, fără a fi legat de nimic.

Dar mă întreb de ce un pește visează la o femeie sau la o fată care are deja copii? Diferiți interpreți ai viselor, nu numai cartea de vis a lui Miller, spun că dacă o femeie sau o fată o ține în mâini, în special una mare, acesta este un semn foarte bun.

Așteptați-vă succes, profit, relații de dragoste plăcute, mare dragoste fericită și atenție din partea unui bărbat. În general, un pește care visează o fată sau o femeie este în orice caz un simbol foarte de bun augur.

Delicios și nu atât de bun

Se întâmplă ca în vise să gătești sau să mănânci pește. Și acest lucru nu este surprinzător, pentru că în viață asta este exact ceea ce facem cel mai adesea cu el.

În general, consumul de pește, mai ales dacă este plăcut în vis, gustos, dacă te bucuri de o masă, este un vis extrem de bun, promițând tandrețe, bucurie, plăcere, sănătate spirituală și fizică.

Adevărat, există excepții și aici totul depinde de detaliile somnului.

1. Ti s-a intamplat sa mananci peste fiert in vis? Acest complot avertizează că boală sau indispoziție, orice daune sau eșecuri temporare sunt posibile în curând.

2. Peștele sărat (indiferent dacă este mare sau mic) nu este atât o predicție, cât o indicație a caracterului tău. Un vis care prezintă pește sărat, uscat, precum și roșu și orice delicatese din pește, indică faptul că probabil că îți lipsesc senzațiile ascuțite și vii în viață.

Nu primești ceva, nu-ți permiți. Te refuzi ceva, iar asta nu se reflectă în cel mai bun mod asupra calității vieții tale. Gândiți-vă: poate este timpul să schimbați ceva?

3. De ce visezi la pește prăjit – aceasta este o întrebare deosebit de comună. Cel mai adesea, acesta este un semn că drumul îl așteaptă pe adormit, dar cât de bun și plăcut depinde de calitatea felului de mâncare:

 • Dacă ați prăjit pește într-un vis pentru o lungă perioadă de timp și cu dificultate, înseamnă că pregătirea pentru drum va fi prelungită și supărătoare. Pentru că prăjirea peștelui este un simbol al împachetării pentru călătorie.
 • Dacă ați mâncat pește prăjit într-un vis, amintiți-vă de gustul acestuia. Delicios, suculent, fraged – drumul va fi bun și invers.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului pentru a vedea o persoană dragă

4. Peștele afumat nu este un semn foarte favorabil. La întrebarea de ce visează peștele afumat, răspunsul este fără echivoc: problemele de sănătate sunt posibile în viitorul apropiat.

Și nu contează dacă ai mâncat pește afumat în visele tale, te-ai uitat la el, l-ai adulmecat sau l-ai afumat – totul înseamnă același lucru. Ai grijă de sănătatea ta – asta îți recomandă cartea de vis!

5. Care este visul de pește congelat, de exemplu? Se întâmplă să se viseze vise în care apare pește crud, congelat sau proaspăt. Un astfel de vis înseamnă cel mai adesea un fel de așteptare, în timp ce vesel, reverențios.

Dacă într-un vis ați mâncat un astfel de pește, aveți grijă: este posibil să aveți boli, există riscul să vă îmbolnăviți. Și dacă în visele tale tocmai ai visat la pește proaspăt, crud sau congelat, asta înseamnă că acum te afli într-o perioadă de un fel de așteptare. Și depinde doar de tine cum se va încheia această perioadă.

6. Dar peștele putred este un semn rău și avertizează asupra dușmanilor, posibilelor trădari, necinste. Uitați-vă în jur, fiți foarte atenți: este foarte posibil să aveți oameni invidioși.

Pescuit!

Pescuitul într-un vis este un fenomen destul de comun. Peștele în apă este un semn bun, dar numai dacă apa este limpede. Un astfel de vis înseamnă bunăstare, sănătate și chiar bogăție.

1. Dacă într-un vis a fost un pește viu și ai încercat să-l prinzi cu mâinile, dar fără rezultat, înseamnă că în viața reală eforturile tale sunt în zadar. Norocul alunecă, dar poate însemna și că ar fi bine să nu te grăbești, ci să cauți o altă abordare (la fel ca în vis este mai bine să iei o undiță).

2. Dacă tot ai prins un pește cu mâinile, acesta este un semn grozav. Așteptați-vă generozitatea de la soartă: vă va oferi noroc, recunoaștere și prosperitate.

3. Dacă ați văzut în vis cum un pește mort înoată în apă, acesta nu este un vis foarte favorabil. O carcasă de pește mort visează la probleme: boală, ceartă, frământare, sărăcie. Dar toate acestea sunt temporare și stă în puterea ta să depășești toate dificultățile.

4. Dacă într-un vis ai pescuit și cu succes, acesta este un semn grozav. Pescuitul în sine poate însemna dificultăți și încercări, iar cu cât așteptați mai mult o captură, cu atât aceste teste vor fi mai serioase și mai lungi.

Dar captura este o victorie, succes complet, noroc și recompensă! După un astfel de vis, este foarte important să nu-ți fie frică de obstacole, să menții puterea minții, să nu renunți și să crezi că succesul va rămâne cu siguranță în față.

5. Dacă, dimpotrivă, ați lăsat pescuitul în vis fără nimic, același lucru se va întâmpla în viitorul apropiat. Dorințele și intențiile tale sunt prea ambițioase și exagerate.

Probabil, nu ar trebui să așteptați rezultatul – veți rămâne cu mâna goală. Revizuiți-vă planurile și dorințele – este posibil să le puteți face mai realiste și să reușiți în afaceri.

6. Ei bine, dacă ai prins un pește, dar ți-a scăpat brusc din mâini – din păcate, norocul și succesul pe care le cauți de mult timp îți vor scăpa. Pentru o fată necăsătorită, un astfel de vis poate însemna pierderea unei persoane dragi, o rupere a relațiilor.

Dar nu-ți face griji! În fața ta, fără îndoială, așteaptă o nouă etapă mai bună în viață.

Un semn pentru o viitoare mamă… sau tată!

Adesea, o femeie însărcinată visează la un pește și ar trebui să acordați atenție unui astfel de vis. Amintiți-vă la ce fel de pește a visat viitoarea mamă.

Dacă are un nume „mascul” – de exemplu, sturion, crap – se crede că se va naște un fiu. Dar dacă o femeie însărcinată a visat la o belugă, șprot, capelin și așa mai departe – așteptați-vă fiica!

În general, un vis „de pește” este un semn grozav pentru o femeie însărcinată. Visează în semn de urmaș bun, sănătos și de maternitate fericită.

Bărbații visează la pește mai rar, dar astfel de vise au același sens. Pe lângă sarcină și viitoarea maternitate, desigur! Cu toate acestea, uneori, un pește proaspăt și mare care a venit la un bărbat într-un vis poate însemna că va deveni în curând tată … Dacă în visul său vede un pește în mâinile iubitului său, acesta este un semn sigur că alesul fie este deja însărcinată, fie va fi în curând. Pregateste-te! Autor: Vasilina Serova

De ce visează o femeie la un pește?

Orice imagine care vine la noi în vise trimite subconștientul nostru pentru un motiv: se crede că o persoană va fi capabilă să descifreze simbolismul unei aventuri nocturne și să prezică evenimente viitoare, să decidă strategia de comportament corectă și să evite problemele dacă sunt promise de un vis. Deoarece nu fiecare dintre noi are un contact bine reglat cu propriul nostru subconștient, cercetătorii de vise au creat cărți de vis speciale – cărți care adună cele mai comune imagini și semnificația lor. Desigur, nu veți găsi acolo nicio predicție corectă, așa că ar trebui să vă ascultați propria intuiție pentru a încerca să găsiți o legătură între ceea ce vedeți și evenimentele din viața reală. Și astăzi ne vom da seama de ce o femeie visează la un pește în vis. Deoarece există multe cărți de vis și majoritatea interpretărilor se suprapun cumva unele cu altele, am decis să grupăm interpretările nu după autor, ci după un sens similar al decodării.

Peștișor mare noroc

Deci, ce înseamnă un vis despre pește pentru o femeie? Majoritatea cărților de vis asociază un complot similar cu mare noroc. Dacă sexul frumos trece printr-o perioadă de dificultăți, toate problemele vor fi rezolvate cu succes foarte curând, iar dacă lucrurile merg oricum bine, în viitorul apropiat ar trebui să ne așteptăm doar la treburi plăcute, la întâlniri vesele, la impresii pozitive. Intr-un cuvant, aparitia unui bebelus solzos de apa prezice intoarcerea Rotii Norocului catre cel adormit. De ce visezi pești de diferite culori în apă sau într-un acvariu? La aventuri uimitoare, primirea de cadouri mult așteptate, surprize plăcute.

Citeste mai mult:  De ce visează hamsterii

Apa contează!

Dacă vă amintiți visul în detaliu, acordați atenție apei: un element transparent, pur va fi întotdeauna asociat cu evenimente pozitive, dar unul noroios, dimpotrivă, poate promite o serie de necazuri. Deci, de exemplu, un pește care înoată neliniștit în apă murdară o sfătuiește pe femeia adormită să nu ia nicio decizie importantă, iar dacă în realitate cineva face o propunere de dragoste sau de afaceri, aceasta ar trebui abandonată. Am visat la un pește stropind în apă limpede – pentru o întâlnire romantică timpurie sau pentru a întâlni o persoană care va lăsa o amprentă vizibilă asupra vieții fetei. Desigur, vorbim despre o prognoză favorabilă, deoarece elementul transparent simbolizează emoțiile pozitive.

Interpretare pentru femeile într-o relație

De ce visează un pește la o fată într-o relație cu un tip? Acesta este un semn foarte bun, care indică faptul că tinerii se iubesc sincer, vor avea o fericire lungă și, cel mai probabil, o nuntă devreme. Pentru doamnele căsătorite, un astfel de vis aduce bucuria vieții de familie, absența problemelor în viața personală, armonie în relațiile cu persoana iubită, iar dacă la momentul somnului au existat dificultăți în relație, acestea vor fi depășite cu succes. Dar peștii morți sunt un semn rău, care simbolizează o ruptură a relațiilor, o răcire a sentimentelor.

Prinde un pește, mare și mic

De ce să visezi pești în apă, pe care femeia adormită îl prinde cu mâinile? Cel mai adesea, un astfel de complot oferă o „captură” bogată în viața reală: pentru femei, un vis promite o căsătorie timpurie sau o întâlnire cu sufletul pereche, creșterea carierei și o îmbunătățire a situației financiare. Dar cea mai preferată interpretare pentru femei este debutul sarcinii. Da, da, de multe ori visele despre o situație interesantă se dovedesc a fi complet fără legătură cu concepția reală, dar o captură bună de pește doar prevestește reînnoirea familiei.

Dacă în timpul unui vis o fată a prins mai mult de un pește, dar plase pline, în realitate va avea șansa de a-și schimba radical propria viață. Desigur, schimbările viitoare vor fi în bine. Dacă nu femeia adormită însăși este angajată în pescuit, ci soțul ei legal, în realitate șeful familiei dedică prea mult timp muncii și câștigului de bani. Bărbatul este foarte obosit, așa că femeia ar trebui să se gândească la cum să-i ușureze viața. Dar a vedea obiectele de pescuit din lateral, dar nu a participa la pescuit, este un avertisment că un nedoritor se ascunde printre mediul înconjurător, pregătind un fel de truc murdar.

Să vezi într-un vis un pește mare viu care se îndepărtează de tine, nu îți cade în mâini și nu ciugulește momeala – un semn nefavorabil. Un complot similar arată că în viață norocul s-a dovedit a fi foarte aproape de cel adormit, dar, din păcate, nu va funcționa să „o apuci de coadă”. Pentru femeile care așteaptă un copil, peștele plutitor amenință cu complicații în timpul sarcinii, așa că merită să mergi din nou la medic pentru a te asigura că nu există niciun pericol. Dacă, conform intrigii unei aventuri nocturne, o fată urmărește un întreg stol de pești ageri, dar nici unul, chiar și cel mai mic, nu poate fi prins, atunci în viață este stropit în mai multe lucruri deodată, motiv pentru care ea nu pot atinge perfecțiunea în niciuna dintre ele. Excepția este un vis despre trei pești: dacă erau exact atât de mulți, așteptați-vă la mare noroc. Trei în numerologie este un număr sacru, prin urmare un astfel de vis este interpretat într-un mod pozitiv.

Știucă, crap, biban?

Este important și tipul de pește pe care femeia l-a urmărit sau l-a prins. Dacă a fost o specie prădătoare, în realitate ar trebui să ne așteptăm la neînțelegeri cu colegii, certuri cu superiorii, mustrări și alte situații neplăcute asociate activităților profesionale. Aspectul unui crap indică voință, rezistență – aceste calități vor ajuta femeia adormită în viața reală atunci când se află în fața dificultăților. Peștii aurii prevestesc de obicei căsătorie, noroc, împlinirea unei dorințe prețuite.

Ce înseamnă să vezi un pește roșu într-un vis? Cineva din mediul înconjurător reține de la fată informații importante, care pot afecta semnificativ relația cu această persoană. Cu cât culoarea peștelui este mai strălucitoare, cu atât mai periculoasă este situația pe care o prezintă în realitate. Atenție la dimensiune: un individ mare promite întotdeauna evenimente semnificative, în timp ce alevinii indică griji minore, surprize plăcute de zi cu zi (pentru bucurie sau negativitate va exista un vis – judecă după restul detaliilor).

Joi – ziua peștelui

Acum să vorbim despre vise în care peștele apare într-o formă neînsuflețită. Dacă o fată în vis se află la o piață de pește, în viața reală o așteaptă o perioadă plină de bucurie: cu cât vânzătorii au mai multe bunuri, cu atât evenimentele viitoare vor fi mai semnificative. Dacă în timpul unei aventuri nocturne, dormitorul merge intenționat să cumpere pește, problemele financiare vor fi rezolvate în curând și sunt posibile și profituri mari. Dacă o femeie curăță pește, în viața reală trebuie să se gândească la propriul comportament: poate a greșit cu cineva, a spus lucruri jignitoare sau a fost pur și simplu obișnuită să comunice cu ceilalți într-o manieră caustică. Merită să lucrezi pe tine, altfel există un mare risc de a speria toți prietenii și candidații pentru mână și inimă. Am visat la un pește pe care o fată îl gătește singură, de exemplu, fierbe, prăji sau coace în cuptor – foarte curând va avea o călătorie lungă sau va primi vești de la oameni care locuiesc departe.

Separat, trebuie spus despre preparatele gata preparate. Pentru o femeie să viseze la pește gătit de altcineva este un semn grozav. Cu cât meniul prezentat este mai divers, cu atât perspectivele mai favorabile vor apărea în realitate. Merită să acordați atenție gustului felului de mâncare: dacă în timpul mesei femeia adormită s-a bucurat, în realitate va depăși orice obstacole cu cinste. Dacă mâncarea nu a fost foarte gustoasă, oamenii apropiați și prietenii vor ajuta să facă față dificultăților. Dacă peștele s-a dovedit a fi prea sărat sau chiar amar, în curând va trebui să vă despărțiți de o persoană importantă. Un astfel de vis poate promite unei femei o pauză în relațiile cu iubitul ei, o ceartă cu un prieten, un conflict cu una dintre rudele ei apropiate. Și dacă o fată a mâncat preparate din pește cu un grup de prieteni, în realitate este înconjurată de tovarăși de încredere care o vor proteja de orice dușman, o vor ajuta la rezolvarea problemelor și o vor sprijini într-un moment dificil.