Cartea de vis a lui Bat Miller

De ce visează un liliac într-un vis pentru o femeie

Datorită stilului lor de viață nocturn și aspectului extraordinar, liliecii par multora a fi misterioși, misterioși și sinistri. Zboară în întuneric complet, atârnă cu capul în jos și preferă să trăiască în peșteri. Apariția unui fluturaș de noapte ciudat într-un vis este percepută de mulți ca un semn rău. Nu ar trebui să vă fie frică, trebuie doar să găsiți răspunsul la ceea ce visează liliacul.

Am visat un liliac – sensul general al imaginii

Printre popoarele lumii, imaginea liliacului primește o interpretare diferită. Chinezii îl consideră un simbol norocos al vieții lungi. Indienii îl văd ca pe un simbol al cunoașterii intuitive. Pentru unii interpreți, un liliac alb într-un vis este un semn al morții. În toate națiunile, această imagine este importantă pentru visător. Acesta este un semn la care trebuie neapărat să fii atent!

Interpretarea corectă este influențată de detaliile poveștii visului. Culoarea animalului contează și ea, sunt multe sau este una. Adesea, această imagine poate fi privită ca un semnal de alarmă, un avertisment despre pericol.

Genul visătorului

 • Dacă o femeie a visat la un liliac și a mușcat-o într-un vis, acest lucru poate avertiza despre prezența unui rival în viața ei personală. Visul avertizează că este necesar să se mențină relația existentă pentru a preveni o serie întunecată și grea în viață.
 • Un liliac promite unei fete tinere un test dificil, poate moartea unei persoane dragi sau o pauză într-o relație costisitoare, multe necazuri.
 • Femeile însărcinate ar trebui să acorde atenție sănătății.
 • Pentru un bărbat, un astfel de vis amenință cu pierderea reputației, a datoriilor și a unei posibile urmăriri penale.

Număr

Dacă există o mulțime de lilieci într-un vis, acest lucru promite multe mici probleme. Ei scot un scârțâit – reputația poate avea de suferit irevocabil.

Culoarea albă a animalului dă speranță pentru o rezolvare cu succes a unei situații neplăcute dacă visătorul este atent. Atât el însuși, cât și rudele și prietenii săi pot avea probleme. Ajutând, tu însuți poți evita lovitura destinului.

Este mai greu de înțeles de ce visează animalul negru. Se crede că aceasta este o reflectare a gândurilor grele ale persoanei însuși.

Șoarecii atacă, mușcă, atacă…

 • Dacă un liliac se ondulează peste cap și apoi se încurcă în părul său, pregătește-te pentru o perioadă foarte grea din viață. Nu poate fi evitat, așa că trebuie să fii perseverent.
 • Urmărirea și atacul stolurilor de lilieci din cărțile de vis vorbesc despre dorința visătorului de a fugi de rudele atacatoare, colegii de muncă, o adevărată frică de persecuție.
 • Oaspetele nopții a zburat în casă – la o ceartă cu oaspeții nepoftiti.
 • Liliacul spune ceva, trebuie să-și amintești cuvintele – poate că ele poartă informații importante pentru tine și subconștientul încearcă să ajungă la minte în acest fel.
 • Un animal mort căzut simbolizează victoria asupra dușmanilor. Un semn puternic, bun că totul va fi bine.
 • Pentru a se transforma el însuși într-un liliac, dintr-o mușcătură sau în funcție de complotul unui vis – visătorul va deveni o sursă constantă de probleme pentru cei dragi. Un vis avertizează asupra aroganței și a atitudinii categorice față de ceilalți.
 • Hrăniți animalul din mână – pentru a găsi soluția corectă la probleme. Iar soluția va veni de la sine, fără prea mult efort.
 • Trezirea abilităților psihice oferă un vis în care o persoană urmărește zborul mai multor indivizi zburători. Trebuie să ai încredere în al șaselea simț.

Interpretarea viselor

Diverse surse interpretează acest simbol luminos în moduri diferite. În funcție de direcția cărții de vis, liliecii pot fi atât un semn bun, cât și un rău. Cărțile vechi promit orgii de noapte!

Bat: Cartea de vis a lui Freud

Potrivit psihanalistului, un vis promite dezamăgire unui iubit.

 • Mușcătura unui liliac va aduce o ceartă pe bază de bârfă, iar o femeie – o rivală de succes.
 • Site-ul mușcăturii văzut avertizează că nu ar trebui să te întorci la un partener din trecut – o nouă întâlnire așteaptă înainte.

Opinia despre cartea de vis franceză

Cartea de vis franceză consideră că liliacul este un semn al necazurilor pe care visătorul le aduce din vina celorlalți. Trebuie să-ți alegi prietenii cu mai multă atenție. Aceeași sursă indică faptul că nunta văzută cu un liliac simbolizează alegerea corectă a unui partener demn.

Liliacul într-un vis conform lui Miller

În scrierile lui Miller, o muscă albă prevestește atât moartea pentru văzătorul însuși, cât și pierderea unei persoane dragi. În plus, este de așteptat colapsul financiar. O stare generală de tristețe și anxietate va otrăvi viața.

Cărți de vis psihologic

Imaginea fluturașului vorbește despre un conflict interior profund al unei persoane.

Alte interpretări

 • Interpreta modernă a viselor, Nina Grishina, crede că fluturașul de noapte este un semn neplăcut. În curând vă puteți aștepta la informații care vă vor supăra.
 • Potrivit lui Tsvetkov, pentru a vedea un animal adormit – va fi posibil să se evite problemele.
 • Cartea de vis țigănească consideră acest animal un semn bun. Toate necazurile vor fi de domeniul trecutului, iar norocul îl va depăși pe visător.
 • Cartea de vis ezoteric crede că un liliac într-un vis este un semn de prosperitate și succes în toate direcțiile. Dar morții, dimpotrivă, profețesc boala și pierderea puterii.
 • Conform cărții de vis a lui Vanga, liliacul recomandă unei persoane să curețe energia, deoarece el însuși atrage negativitatea.

Trebuie amintit că, dacă ai visat la lilieci, trebuie să fii atent în următoarea perioadă a vieții tale. Somnul este un indiciu al subconștientului.

De ce a visat liliacul: caracteristici de interpretare din cărțile de vis

Un liliac, o creatură cu aspect neplăcut, capătă propriul său sens simbolic atunci când îi apare unei persoane într-un vis. Cu toate acestea, interpretarea viselor pe care le vizitează ca oaspete este departe de a fi întotdeauna negativă. Pentru a determina corect la ce visează liliacul în fiecare caz individual, este necesar, amintindu-ne toate circumstanțele vederii nocturne, să deschizi cartea ta de vis preferată.

Interpretare generală

Trăind în peșteri întunecate și orientați perfect fără lumină, liliecii în viziuni nocturne pot personifica frica de necunoscut, de neînțeles. Visătorul ar trebui să se bazeze pe intuiție și să se uite în interiorul său – poate că există ceva ciudat în comportamentul său.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor de ce visează calul

Potrivit unei interpretări, această creatură înaripată oferă o călătorie. Conform altor versiuni, de exemplu, conform cărții de vis chinezești, promite visătorului o viață lungă și fericită.

Indienii nativi americani considerau această fiară un simbol al muncii active a intuiției, renașterea. După ce au văzut un vis care implică acest animal, oamenii simt adesea un val de forță nouă, reînnoire spirituală și emoțională.

Dacă liliacul văzut în vis doarme, acesta este un semn rău, prevestind o serie de viață neagră. Dacă indivizii acestui animal din visul visătorului se uită în fereastra lui – în viața reală, poate fi necesar să deveniți martorul ocular la un fenomen anormal.

Un liliac mort într-un vis prevestește o boală iminentă. Merită să luați măsuri pentru întărirea imunității și menținerea sănătății. O fiară înaripată care zboară sub acoperișul casei visătorului prevestește o călătorie lungă în străinătate. Posibilă călătorie lungă de afaceri.

Alte detalii de interpretare

Dacă o creatură neplăcută atacă o persoană care urmărește un vis, acesta este un semn extrem de rău, prevestind tristețe, pierdere și posibilă moarte a unei persoane dragi.

De asemenea, un astfel de vis poate fi un avertisment care avertizează visătorul împotriva activităților periculoase și riscante, deoarece în perioada de după un astfel de vis pot aduce consecințe nedorite, răni grave.

O mușcătură de liliac vorbește despre dispoziții și păreri pesimiste asupra vieții visătorului. Cei care văd o astfel de imagine de noapte ar trebui să lupte cu emoțiile negative și să lase viața să strălucească cu culori noi.

O interpretare diferită a unui astfel de vis – situații dificile, probleme și necazuri, va apărea în curând în viața unei persoane care are un vis. Cu toate acestea, perseverența, curajul și statornicia vor ajuta la depășirea dungii negre și la ieșirea din apă nu numai uscată, ci și cu o achiziție valoroasă.

O fiară înaripată care zboară în jurul apartamentului într-un vis promite o plecare neașteptată. Poate fi asociat atât cu o schimbare a locului de muncă, cât și cu o invitație la vizita de la vechii prieteni. Cu toate acestea, există o interpretare mai întunecată a unei astfel de viziuni de noapte, în care veștile proaste vor servi drept motiv pentru plecare.

Acțiuni ale liliecilor

Subconștientul dă uneori naștere la cele mai bizare și aparent ridicole imagini din imaginație. Dar chiar și ei au propria lor semnificație simbolică.

 • De exemplu, căsătoria cu un liliac în vis este un semn care promite o viață de familie fericită și prietenoasă.
 • Uciderea unei fiare imparțiale în viziunea de noapte este un semn bun: promite schimbări în viață care vor aduce alinare de gândurile grele, depresie, blues și proastă dispoziție. Problemele vor fi rezolvate cu ușurință, iar bolile se vor retrage. O altă interpretare a aceleiași viziuni este victoria asupra dușmanilor, a oamenilor invidioși. Cu toate acestea, victoria nu va veni chiar așa – trebuie să muncești din greu.
 • Prinderea unui liliac este un semn excelent care promite avansare în carieră, succes în afaceri și bunăstare materială îmbunătățită.
 • Creatura înaripată, plutind deasupra visătorului, îi personifică pe cei răi. Dacă plutește pe un fundal deschis și este ușor de văzut, lucrurile nu stau chiar așa de rău: intrigile inamicilor vor fi dezvăluite și prevenite în timp. Dar dacă fundalul pe care zboară această creatură este întunecat, acesta nu este un semn bun care vorbește despre un pericol grav care atârnă asupra observatorului visului.
 • A ține o creatură urâtă în mâini înseamnă a te aștepta la o veste proastă.

Sonnik Miller

Conform afirmației pe care o citează această carte de vis, un liliac este un semn extrem de rău, prevestind o serie de necazuri, nenorociri, dureri și dezamăgiri în viața visătorului. O persoană se așteaptă la moartea cuiva apropiat, precum și la boli și răni grave ale observatorului de somn însuși.

O creatură înaripată teribilă de culoare albă avertizează visătorul de moarte. Dar un astfel de avertisment ar trebui luat ca un apel la vigilență, prudență, perseverență și curaj.

Interpretarea viselor lui Fedorovskaya

După ce ai văzut această creatură imparțială în visul tău, ar trebui să fii atent în manipularea focului, să privești mai atent copiii și să-i protejezi de foc (ține-i departe de chibrituri, sobe și șeminee). O mușcătură de liliac poate prevesti un incendiu în casă.

Interpretarea viselor Maya

În această carte de vis există două interpretări ale unui astfel de vis. Primul este pozitiv și vorbește despre acele vise în care zboară un animal neplăcut. Un astfel de vis prevestește o călătorie plăcută. Cu toate acestea, pentru a-l face și mai memorabil, puteți mânca câteva fructe exotice înainte de culcare.

A doua, interpretare negativă, vorbește despre vise în care apar lilieci morți. Astfel de vise prevestesc o boală iminentă și îndeamnă visătorul să acorde atenție stării de sănătate și sistemului imunitar.

Care este visul unui liliac conform cărților de vis ale lui Miller, Fedorovskaya, Interpretarea viselor Maya

Un liliac, o creatură urâtă, capătă propriul său sens simbolic atunci când îi apare unei persoane într-un vis. Dar interpretarea viselor pe care le vizitează ca oaspete este departe de a fi întotdeauna negativă. Pentru a găsi corect ceea ce visează liliacul în orice caz particular, este necesar, amintindu-și toate incidentele viziunii nocturne, să-ți deschizi cartea de vis iubită.

Interpretare generală

Trăind în peșteri întunecate și orientați perfect fără lumină, liliecii în viziuni nocturne pot personifica groaza necunoscutului, de neînțeles. Visătorul ar trebui să se bazeze pe intuiție și să se uite în interiorul său – poate că există ceva ciudat în comportamentul său.

Potrivit unei interpretări, această creatură înaripată prezice o călătorie. Conform altor versiuni, de exemplu, conform cărții de vis chinezești, promite visătorului o viață lungă și fericită.

Pieile roșii indigene din America de Sud au considerat acest animal o emblemă a muncii active a intuiției, a renașterii. După ce au văzut un vis cu rolul acestui animal, oamenii simt adesea un val de forță nouă, reînnoire spirituală și emoțională.

Dacă liliacul văzut în vis moțește, acesta este un semn rău, prevestind o dâră neagră reală. Dacă indivizii acestui visător bestial într-un vis se uită în fereastra lui – în viața reală, s-ar putea să fii martor la un paradox anormal.

Citeste mai mult:  Mâinile amorți în somn

Un liliac mort într-un vis prezice o boală iminentă. Merită să luați măsuri pentru întărirea imunității și menținerea sănătății. Un animal înaripat care a zburat sub acoperișul casei visătorului prezice o călătorie lungă în străinătate. Probabil o călătorie lungă.

Alte detalii de interpretare

Dacă o creatură urâtă atacă o persoană care urmărește un vis, acesta este un semn foarte rău, prevestind tristețe, pierdere și moartea probabilă a unei persoane dragi.

De asemenea, un vis similar poate fi un avertisment care avertizează visătorul împotriva activităților nesigure și riscante, deoarece în perioada de după un astfel de vis pot aduce consecințe inutile, răni grave.

O mușcătură de liliac vorbește despre dispoziții și păreri pesimiste asupra vieții visătorului. Cei care văd o astfel de imagine de noapte ar trebui să lupte cu emoțiile negative și să permită vieții să strălucească cu culori noi-nouțe.

O altă interpretare a unui astfel de vis este că situațiile dificile, sarcinile și necazurile vor apărea în curând în viața unei persoane care a văzut un vis. Dar perseverența, curajul și statornicia vor ajuta la depășirea dungii negre și la ieșirea din apă nu numai uscată, ci și cu o achiziție valoroasă.

Un animal înaripat care zboară în jurul apartamentului într-un vis promite o plecare neașteptată. Poate fi asociat atât cu o schimbare a locului de muncă, cât și cu o invitație la vizita de la vechii prieteni. Dar există și cea mai sumbră interpretare a unei astfel de viziuni nocturne, în care veștile proaste vor servi drept condiție prealabilă pentru plecare.

Acționează cu liliac

Mintea subconștientă aduce uneori în imaginație cele mai neobișnuite și aparent absurde imagini. Dar chiar și ei au propria lor semnificație simbolică.

 • De exemplu, căsătoria cu un liliac în vis este un simbol care promite o viață de familie fericită și prietenoasă.
 • Distrugerea unui animal imparțial în viziunea nocturnă este un semn bun: promite schimbări reale care vor aduce alinare de gândurile grele, depresie, blues și o dispoziție dezgustătoare. Sarcinile vor îndrăzni pur și simplu, iar bolile se vor retrage. O altă interpretare a aceleiași viziuni este victoria asupra dușmanilor, a oamenilor invidioși. Dar victoria nu va veni chiar așa – trebuie să muncești din greu.
 • Prinderea unui liliac este un semn bun care promite avansare în carieră, succes în afaceri și bunăstare materială îmbunătățită.
 • Creatura înaripată, plutind deasupra visătorului, îi personifică pe cei răi. Dacă plutește pe un fundal deschis și este ușor de văzut, lucrurile nu stau chiar așa de rău: intrigile inamicilor vor fi dezvăluite și prevenite în timp. Dar dacă fundalul pe care zboară această creatură este întunecat, acesta nu este un simbol bun, care vorbește despre o amenințare gravă care atârnă asupra observatorului visului.
 • A ține o creatură urâtă în mâini înseamnă a aștepta vești proaste.

Sonnik Miller

Conform afirmației pe care o citează această carte de vis, un liliac este un simbol foarte rău, prevestind un șir de necazuri, nenorociri, dureri și dezamăgiri în viața visătorului. O persoană așteaptă moartea unuia dintre oamenii săi apropiați, precum și bolile și rănile grave ale visului observator în sine.

O creatură înaripată teribilă de culoare albă ca zăpada avertizează visătorul de moarte. Dar merită să acceptați un astfel de avertisment ca un apel la atenție, prudență, rezistență și curaj.

Interpretarea viselor lui Fedorovskaya

Văzând această creatură imparțială în visul tău, ar trebui să fii atent când chemi cu focul, să arunci o privire mai atentă la copii și să-i salvezi de foc (ține-i departe de chibrituri, sobe și șeminee). O mușcătură de liliac poate prezice un incendiu în casă.

Interpretarea viselor Maya

În această carte de vis există două interpretări ale unui astfel de vis. Primul este pozitiv și vorbește despre acele vise în care zboară un animal urât. Un astfel de vis prezice o călătorie plăcută. Dar pentru a-l face și mai memorabil, puteți mânca fructe ușor exotice înainte de a merge la culcare.

A doua, interpretarea negativă, vorbește despre vise în care există lilieci morți. Astfel de vise prezic o boală iminentă și încurajează visătorul să acorde atenție stării de sănătate și sistemului imunitar.

Interpretarea viselor Liliacul

Cel mai adesea, liliacul este o imagine negativă. Prin urmare, este interpretat într-un mod negativ, indiferent de ce carte de vis este luată în considerare. Interpretarea „liliacului” depinde de forma în care ți-a apărut. Un vis poate avertiza despre o amenințare din partea inamicilor sau despre o ceartă viitoare cu cei dragi. În articol, vom lua în considerare toate interpretările posibile ale simbolului ființă.

Subconştient

Reprezentantul ordinului liliecilor la nivel subconștient este perceput ca ceva demonic și sinistru. În antichitate, se credea că vampirii se puteau transforma în ea. Nu este surprinzător că de atunci oamenii au experimentat o frică primordială când văd lilieci.

De fapt, chiar și doar apariția lor evocă asocieri negative. Arată neatrăgătoare și sperie oamenii. Deși s-a dovedit că liliecii nu reprezintă un pericol pentru oameni, oroarea primitivă rămâne totuși în subconștient.

Este general acceptat că această imagine este pentru persoanele care se confruntă cu dificultăți, în afaceri sau personal. Poate că ești în pragul depresiei și nu te simți fericit. De asemenea, presiunea celor răi, care te bântuie, nu este exclusă.

Este important să-ți analizezi sentimentele la momentul visului. Uneori, imaginea unui liliac într-un vis are un sens pozitiv. Dar pentru asta trebuie să simți pace după trezire.

Carte de vis popular

La interpretul clasic, imaginea are semnificații atât pozitive, cât și negative. Cel mai adesea, aspectul său este asociat cu evenimentele proaste viitoare:

 • a visat că ești atacat – în realitate, trebuie să supraviețuiești pierderii a ceva important. Pregătește-te pentru apariția dungii negre și pentru numeroase provocări;
 • visează că un liliac atârnă cu susul în jos – încearcă să-ți reconsidere stilul de comportament. Poate că faci ceva greșit, motiv pentru care nu poți ieși din cercul vicios. Trebuie să înveți să-ți controlezi emoțiile, altfel nu te vor aduce la bine;
 • pentru a observa cum zboară un reprezentant al ordinului liliecilor – în realitate vor fi mici dificultăți. Deși problemele vor fi nesemnificative, dar vor fi multe. Ca rezultat, vei cheltui mai mult timp și efort;
 • vânează un liliac – în lumea reală vei acționa nechibzuit. Acțiunile tale necugetate vor distruge tot ceea ce ai creat cu atâta perseverență;
 • visând că ucizi un liliac – din păcate. Poate că tu însuți o vei provoca;
 • a visat că ai fost mușcat – în curând te vei îmbolnăvi grav;
 • culoarea albă a pielii prezice întotdeauna ceva rău. Cel mai adesea este un simbol al bolii sau al morții. Pericolul poate amenința nu numai pe tine, ci și pe cei dragi. Fii vigilent dacă vrei să o eviti;
 • culoarea neagră a pielii simbolizează întunericul care domnește în sufletul tău. Poate că ești gelos pe cineva sau o urăști foarte mult. Este posibil să vrei să te răzbuni pe el pentru ceva, dar este mai bine să te gândești de câteva ori înainte de a începe să acționezi;
 • a vedea o mulțime de indivizi morți este un semn că în curând va veni o îmbunătățire a situației. Dacă ai avut probleme, atunci acestea sunt pe cale să fie rezolvate;
 • să auzi scârțâitul neplăcut al creaturilor care zboară lângă tine – reputația ta este în joc. Ea va suferi foarte mult, dar nu ai cum să o rezolvi.

Citeste mai mult:  De ce visezi inserarea dinților într-un vis

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit lui Freud, simbolul trebuie interpretat folosind un context sexual. Psihanalistul credea că rezidentul nocturn are legătură directă cu actul sexual și dorința de diversitate.

De exemplu, să vezi că un liliac a zburat pe lângă tine este un semn că ești în pericol de a te despărți de partenerul tău. Acest lucru se va întâmpla pentru că va găsi un nou amant. Este un vis că ești atacat – în realitate, în curând vei începe o nouă relație. Problema este că partenerul tău îți va lua energia internă. Acest vis avertizează asupra dorinței lui de a domina. Atenție la astfel de relații, pentru că din cauza lor poți dezvolta numeroase complexe.

Sonnik Miller

Liliac în cartea de vis a lui Miller apare ca un simbol al răului. Dacă îți apare în viziune de noapte, aceasta avertizează asupra numeroaselor necazuri și nenorociri pe care le vei întâlni în curând. Este dificil să prezici ce anume se va întâmpla cu tine. Dar un accident de mașină, moartea cuiva drag ție nu este exclusă. Acordați atenție culorii pielii. Dacă într-un vis era albă, Miller a considerat asta ca un prevestitor al morții cuiva.

Dream Grishin

În acest interpret, imaginea are de obicei un sens negativ:

 • a vedea un liliac într-un vis este un simbol că se va întâmpla un fel de nenorocire, vei primi vești proaste;
 • dacă în viziunea ta au fost mulți lilieci și aceștia se învârteau în jurul tău – asta prezice un dar vizionar care va ieși în curând la lumină în tine;
 • într-un vis, liliecii dormeau – în realitate, va veni un moment rău, lumea va fi condusă de forțe malefice care vor să distrugă totul în jur;
 • dacă un număr mare de reprezentanți ai ordinului liliecilor te atacă, te persecută, atunci asta indică teama ta de realitate. Din această cauză, nu te poți simți fericit;
 • se uită pe fereastra ta – în curând vei întâlni ceva necunoscut, un fel de haos;
 • liliecii se târăsc peste corpul tău în număr mare – în realitate, ești în pericol de obsesie. Ceva te va mânca din interior, din cauza căruia nu vei putea trăi așa cum îți dorești.

Interpretarea viselor lui Loff

Interpretul era sigur că imaginea este asociată cu posesiunea de spirite rele. Acest lucru nu înseamnă neapărat că un demon a luat stăpânire pe tine și controlează toate acțiunile tale. Dar acțiunile tale provoacă adesea durere celor din jur, pentru că te comporți prost sau intenționat rău. Dacă nu vrei să fii singur, atunci ar trebui să-ți reconsideri perspectiva asupra vieții.

Potrivit lui Loff, singurul sens pozitiv este visul în care te căsătorești cu un liliac. El spune că în realitate chiar trebuie să te căsătorești. Aleasa ta (sau aleasa) va avea toate calitatile pozitive. Uniunea voastră va fi fericită.

Fiul lui Nostradamus

Predictorul nu a evaluat visele emergente la fel de negativ ca majoritatea celorlalte. El a spus că a vedea un liliac zburând în casă este un simbol care prezice o călătorie iminentă. Adevărat, călătoria poate să nu aducă plăcerea la care te așteptai.

Dacă ai visat la un stol întreg de indivizi uriași, atunci trebuie să fii atent. Vine un moment periculos când poți fi rănit. Cea mai proasta valoare este visul in care ai fost muscat. El prezice pierderi grele, dezastre. Trebuie să treci prin multe momente neplăcute.

Dream interpretare Tsvetkova

Tsvetkov a considerat imaginea puternic negativă. El a atribuit cele mai rele, calități demonice reprezentantului ordinului liliecilor. Apariția sa în viziuni nocturne, conform ezotericului, prezice moartea unei persoane adormite. Pericolul poate amenința atât visătorul însuși, cât și una dintre rudele sale.

Un vis în care un șoarece zboară prin casa ta are un sens mai puțin negativ. În acest caz, pregătiți-vă pentru o călătorie de afaceri. Cel mai probabil, va fi neplanificat, dar în afară de tine, conducerea nu va putea avea încredere în nimeni altcineva.