Vis în mână ce înseamnă

Vis în mână

Aici puteți citi vise în care apar simboluri Vis în mână. Făcând clic pe linkul Interpretarea unui vis sub textul unui anume vis, puteți citi interpretări online scrise gratuit de interpreții de vis pe site-ul nostru. Dacă sunteți interesat de interpretarea somnului conform cărții de vis, urmați linkul Interpretarea viselor și veți fi dus la o pagină în care puteți citi interpretarea viselor, în forma în care acestea sunt interpretate de diferite cărți de vis. .

Pentru a căuta imaginea care te interesează, introdu cuvântul cheie din visul tău în formularul de căutare. Astfel, puteți afla cu ușurință ce înseamnă visele Vis în mână sau ce înseamnă să vezi Visul în mână într-un vis.

Vis în mână

Vis în mână

Vis în mână

Visează la mâini

Am avut un vis neobișnuit – mâna a căzut

În primul rând, puțin despre mine. Rareori văd vise și, când de obicei le văd dimineața, aproape că nu-mi amintesc.

Am avut acest vis de miercuri până joi, a fost destul de viu și memorabil.

A început cu mersul calm și mi-a căzut brațul drept (poate că înseamnă ceva, dar am avut o fractură acum câțiva ani la acest braț doar în zona mâinii) la mijloc între cot și mână. . S-a întâmplat repede, doar am căzut și gata, fără durere nu mi-a fost frică de așa ceva. L-am ridicat de la sol și am încercat să-l fixez pe loc, mi-a funcționat, a funcționat puțin și chiar mi-am putut mișca puțin degetele. După ce mi-am atașat mâna, m-am plimbat puțin și m-am gândit cum aș putea să o coase bine, dacă va fi totul în regulă cu ea, unde să găsesc un spital. După ce am rătăcit o vreme, m-am trezit.

Cine poate ajuta la interpretarea visului. Vă mulțumesc anticipat!

Mână într-un vis

În visele mele, mă uit la mâinile mele. Văd dosul mâinii, adică nu palma. Ma uit in stanga, nu imi place ceva la el, incerc sa il repar si dintr-o data imi dau seama ca pielea de pe brat incepe sa se rupa, iar carnea iese cu ochiul de sub ea, incerc sa fac remediați totul înapoi, rana doar devine mai mare. Nu există deloc sânge.

Îmi ating mâna și înțeleg că este ruptă. O iau în mâini. Și observ că mâinile mele sunt la locul lor. Ambii. Deși inițial mi s-a părut că stânga acum a dispărut.

Nu am văzut locul unde a fost smuls, sau vreo problemă, cu excepția bucăților de carne de pe acel braț.

La început a fost frică, apoi mi s-a părut că era egal.

Mâini și inele într-un vis

Am visat că o persoană care îmi place foarte mult mergea mână în mână, apoi un alt vis în noaptea aceea. Cu ochii deschiși, trebuie să aleg cu mâna o persoană dintr-un șir de bărbați.

Cred că tocmai acesta, care îmi place, după inele. Și îi iau mâinile în ale mele, uitându-mă la degetele noastre. Are un inel pe mâna stângă, un fel de grămadă, nu un inel de logodnă, ci cu o piatră sau cu legături de aur – nu-mi amintesc cum arăta.

În stânga mea este inelul meu, pe care în realitate îl am pe el, pe cel al inelului: aur cu o perlă neagră și trei diamante minuscule, arată absolut la fel ca în realitate. Mă uit la mâna mea dreaptă și sunt surprins că nu există inel pe ea, pentru că în realitate am un inel de aur cu o mână feminină pe cea fără nume. Și aici nu este pe mine. Și nu înțeleg de ce nu este acolo. Și apoi îl văd fie pe el, fie un inel asemănător cu acesta în mâna dreaptă a acestei persoane.

Mâinile la castel într-un vis

În noaptea de luni spre marți, am avut un vis care implică o persoană pentru care simt simpatie. La începutul visului a fost o nuntă, nu a mea. Mă uitam doar de pe margine și, cel mai probabil, nici măcar nu am fost invitat. Am fost acolo cu prietena mea, dar apoi ne-am despărțit și am rămas în piață. Cum a ajuns prietenul meu cu mine, nu-mi amintesc, dar am stat sprijiniți de gard și mi-am pus capul pe umărul lui. Apoi ne-am strâns mâinile în castel, și o perioadă lungă de timp nu le-am văzut decât pe ei. Degetele lui le-au mângâiat pe ale mele, iar la final, cu mare reticență, ne-am desfăcut mâinile.

Lucrul surprinzător este că în urmă cu doar câteva zile, am visat cum mergeam de-a lungul terasamentului și am observat timpul de ridicare și coborâre a podului. Drept urmare, a durat 5 minute. Dar după experiment, aceeași persoană și cu mine am mers de-a lungul aceleiași părți a podului, iar prietena lui în momentul de față mergea spre, și am trecut cu ea de două ori, pe măsură ce mergeam mai repede.

Ajută la interpretarea acestor vise.

Mâinile dureroase într-un vis

Visez că sunt în curtea mea, parcă merg pe jos. Simt un fel de senzație de arsură pe mâini – de parcă m-ar fi mușcat cineva. Mă uit la mâna stângă – începe să apară o pată umflată. O văd pe mama stând pe bancă.

Mă apropii de ea și spun ceva despre mâinile mele. Îi arăt mâinile (le îndrept pe amândouă, din spate) – iar în zonele din spatele coatelor sunt multe, multe răni, ca niște excrescente, pielea a crescut împreună pe alocuri. Mi se pare că nu doare – mai degrabă, există un sentiment că mă „mâncărime” mâinile.

Citeste mai mult:  De ce visează o femeie la un pui de leu

VIS ÎN MÂNĂ

Cât de ușor este să cazi din rai: vis în mână <. >. <. > Tot ce s-a întâmplat a reprodus exact ceea ce am văzut în vis. Ne-am așezat pe o bancă: Iulia, pentru că era uluită, eu, pentru că încă nu-mi mai trag sufletul. Mi s-a părut că întreaga lume a început în mod deliberat să respire mai des, astfel încât să nu pot primi suficient aer. V. Vishnyakov, Cât de ușor este să cazi din cer.Vis nebunesc, ca bitul, / Bătut fără milă. / M-am uitat neclar în ea / Și inestetic. <. > / Vis în mână dacă? Și în mână / A rămas întrebarea. <. > / O să-mi fie rușine, ca într-un vis, / În care m-am răvășit. / Dar ei îmi vor spune: – Cântă la unison! / Apasă ce ai la spirit! – / Și înțeleg: asta este somn, / Care în mână. V. Vysotsky, Vis nebunesc.

În mână dacă somn Ale mele? <. > Auzi, ţigane, aşteaptă! Iar bătrâna a răspuns: „Pentru noroc. Vei fi fericit, draga mea.” A. Rosenbaum, cal gri pătat.

[Eroul a visat că a primit o ofertă tentantă și instrucțiuni despre cum să o ducă la îndeplinire.] Chiar dacă a fost un vis obișnuit, ce pierd? Ei bine, o să fac o plimbare până la Strada Verde, asta-i tot! Îmi place să mă plimb, am o noapte liberă, așa că. Dar dacă „vis în mână„. Atunci băiete, asta e șansa ta! Și ce altceva! M. Fry, Labirint (străin).

<. > fată, hai să facem furie: se spune că a visat noaptea că avionul va exploda, va exploda și atât. <. > Ei bine, când avionul a dispărut, tot credeam asta vis în mână a fost. D. Dontsova, Moștenitori cool.

Marele dicționar frazeologic al limbii ruse. — M.: AST-Press. E.N. Telia. 2006 .

Vedeți ce este „VISUL ÎN MÂNĂ” în alte dicționare:

Vis în mână – Dorm în mână, sau valiza (film) Vis în mână sau valiza Gen comedie Regizor Ernest Yasan Scenarist V. Lobanov În rolurile principale Vladim … Wikipedia

Vis în mână – Dormi IN MÂNĂ. Razg. S-a adeverit, s-a dovedit a fi profetic. „Am văzut [în vis] că mi-a apărut și mi-a dat stiloul ei de crin … O, dacă, mi-aș spune, eu, împreună cu Griboedov, aș putea spune: un vis în mâna mea” (Pismsky. Serghei Petrovici Khozarov și … … Dicționar frazeologic al limbii literare ruse

VIS ÎN MÂNĂ – Vezi TREGI ÎN MÂINI VV Vinogradov. Istoria cuvintelor, 2010 … Istoria cuvintelor

vis în mână — adverb, număr de sinonime: 1 • vis profetic (1) Dicţionar de sinonime ASIS. V.N. Trishin. 2013 … Dicționar de sinonime

vis în mână – (devenit realitate) cf. Visul meu era în mână, dragă! Visează înainte de ziua Spasovy. Nekrasov. Jack Frost. 1, 22. Cf. Ah, tată, dormi în mână. Griboedov. Vai de la minte. 1, 8. Sofia. mier Dormi în mâna mea, ea s-a demnat să-mi șoptească. Acolo. 1, 9. Famusov. mier Acolo. 1 … Marele dicționar frazeologic explicativ al lui Michelson

Vis în mână – Vis în mână (devenit realitate). mier Visul meu era în mână, dragă! Dormi înainte de ziua Spasovy. Nekrasov. Nas roșu de îngheț. 1, 22. Cf. O, tată, dormi în mână. Griboidov. Vai de la minte. 1, 8. Sofia. mier „Vis în mână”, s-a demnat să-mi șoptească… … Marele dicționar frazeologic explicativ al lui Michelson (ortografia originală)

vis în mână – vezi vis … Dicţionar de multe expresii

Vis în mână – 1. Folk. Despre un vis profetic care se împlinește în realitate. DP. 519; 1996S 434, 2; SRGC 360, 2. 396. Zharg. narc. Despre injectarea de droguri. Maksimov, XNUMX … Marele Dicționar de zicale rusești

vis în mână – cu el în mână… dicționar ortografic rusesc

Vis în mână, sau valiză – Gen comedie Regizor Ernest Yasan Scenarist V. Lobanov În rolurile principale … Wikipedia

Vis în mână. Cum să distingem un vis profetic de o obsesie fără sens?

Visele sunt o lume specială paralelă cu realitatea. Abia perceptibil, complex, misterios. Are propriile sale legi, propriile semne, propriile simboluri… Cum să ne dăm seama ce înseamnă visul nostru? A fost o previziune? Sau doar o amăgire de conștiință obosită?

Desigur, înțeleg că sunt mulți oameni care sunt sceptici în privința unor astfel de conversații. Acest articol nu este pentru ei. Majoritatea oamenilor tind să creadă în supranatural. Așa a fost întotdeauna. Așa va fi mereu. Și visele sunt unul dintre astfel de fenomene supranaturale ale vieții noastre.

Din punct de vedere religios, visele sunt călătoria unui suflet rătăcitor. Din punctul de vedere al psihanalizei, visele sunt adânciturile subconștientului. Dar chiar și din punct de vedere rațional, există o explicație pentru vise: toate informațiile pe care le percepem nu numai cu creierul, ci și cu simțurile noastre sunt ordonate tocmai în timpul unei nopți de odihnă. Pentru că în acest moment, conștiința, eliberată de percepția realității și nemizând pe bunul simț, este capabilă să vadă lumea mai holistic, ceea ce înseamnă să supună informațiile primite în timpul zilei unei analize obiective.

În orice caz, un lucru este clar: visele nu sunt întâmplătoare în viața noastră. Și înțelegerea sensului lor nu este inutilă. Doar nu uitați că un vis este un vis – ceartă.

CE SUNT VISELE?

Toate visele sunt necesare și utile. Și toate, fără excepție, dezvăluie adevărata esență a fiecărei persoane – ceea ce îl chinuiește, din ce trăiește, la ce aspiră. Și, este clar că visele sunt indisolubil legate de realitate și sunt pe deplin continuarea acesteia.Tot ceea ce s-a acumulat în câmpul nostru informațional timp de o zi, o săptămână, o lună și chiar ani trece prin subconștient și, cu ajutorul unor imagini bizare, comploturi, asocieri, revine în conștiință pentru a ne dezvălui esența ceea ce nu am putut realiza imediat. Aceste vise sunt o continuare logică a realității. Trebuie doar să înveți să înțelegi corect semnificațiile lor ascunse.

Și uneori, dimpotrivă, informațiile acumulate ne copleșesc atât de mult încât subconștientul nu poate face față și ne oferă ceea ce am experimentat sub forma unui morman fără sens de fapte, evenimente, probleme. Pot fi frici și orori și chinuri nedefinite de la ceva nerezolvat. Aceste obsesii sunt o continuare emoțională a realității și nu au nevoie de interpretare, cu ajutorul unor astfel de coșmaruri ne eliberăm de temeri și probleme care ne bântuie în timpul orelor de veghe.

NESENȚS SAU SENS SECRET?

Uneori este foarte dificil să deosebești un vis profetic de o obsesie fără sens. Și totul pentru că, trezindu-ne, încă nu prea înțelegem unde s-a terminat visul și unde a început realitatea, suntem copleșiți de impresiile visului, suntem împărțiți. Prin urmare, trebuie să vă veniți în fire cât mai curând posibil și să vă concentrați.În același timp, este greșit să încerci imediat să analizezi ceea ce s-a întâmplat într-un vis. Este mai bine să fii atent la senzațiile cu care te-ai trezit. Ce-a fost asta? Bucurie? Frică? Vai? Sau visul nu a provocat emoții? Poate simți ceva de genul curiozității sau surprinderii? Și, de asemenea, se întâmplă să fii copleșit de dorința de a spune cuiva ce ai visat? Ai incredere in tine. Curiozitatea, surpriza și dorința de a repovesti sunt semnele care indică faptul că visul tău nu este profetic. Dacă nu există emoții și nimic nu vă atinge inima, atunci nu căutați sens în astfel de vise. Uită de ei. Și chiar mai bine – simțiți-vă liber să spuneți cuiva toate aceste prostii. Vei vedea cum incertitudinea te va lăsa să pleci, iar un vis absurd va lăsa doar amintiri, sau chiar va fi complet uitat. Ei bine, dacă vrei cu adevărat să înțelegi natura amăgirii tale, analizează evenimentele din trecut și cu siguranță vei găsi în ele baza reală a absurdității visate.

Un alt lucru este dacă emoțiile te copleșesc. Atunci ar trebui să luați acest vis ca pe unul profetic.

Un vis profetic, în sens convențional, este un vis care devine realitate. Mai ales dacă ai avut un vis de duminică până luni și de joi până vineri. Dar, înainte de a încerca să vă dați seama cum se va împlini visul, ar trebui să înțelegeți care este exact „lucrurea” visului.SOMMN PERFECT

Uneori, visele profetice se împlinesc perfect, unul la unul, exact așa cum au visat. Acest fenomen este rar, s-ar putea spune chiar excepțional. Astfel de vise sunt cel mai adesea proprietatea oamenilor avansați în domeniul lor. Acesta este modul în care intuițiile și revelațiile creative ajung la genii. Se știe că Pușkin, Schumann, Rafael „au compus” o parte din lucrările lor în vis. Mendeleev, din nou, a visat la un întreg tabel de elemente chimice. Aici putem vorbi despre canale cosmice, fluxuri de energie și masa a tot ceea ce este inexplicabil și superior, care, fără îndoială, există, dar, din păcate, nu poate fi dovedit.

DUBLU DE VIS

Acest vis profetic este asemănător cu cel ideal, cu singura diferență că nu există nimic inexplicabil în apariția lui. Dacă un vis nu aduce nimic nou, dar este rezultatul unei căutări dureroase a unei soluții la o problemă care apare brusc într-un vis, atunci acesta este un vis dublu. Acesta este un fel de indiciu, o oportunitate de implementare, o șansă de a deveni realitate. Dacă ți-e frică pentru o lungă perioadă de timp, de exemplu, să-ți mărturisești dragostea, dar mărturisește într-un vis. Sau te-ai gândit „să cumperi – nu să cumperi o mașină” și visezi că ai cumpărat-o și chiar ai condus-o. Într-un vis, trăiești de fapt o situație pe care din anumite motive nu ai îndrăznit să o trăiești în realitate, ceea ce îți dă încredere și te ajută în cele din urmă să faci o alegere.

Vârcolac de vis

Acest vis profetic se poate împlini exact invers. Subconștientul în astfel de vise se joacă de ascunselea cu noi. De exemplu, când visezi că casa ta arde, poate însemna că vei dobândi o casă nouă. Sau visezi că ai fost jefuit, ceea ce înseamnă că te vei îmbogăți brusc. Și aici emoția pe care o trăiești după trezire te va ajuta să stabilești adevărul. Dacă visezi ceva negativ și simți o bucurie inexplicabilă sau dacă visezi la una pozitivă și te trezești într-o dispoziție dezgustătoare, atunci ai avut cel mai ciudat dintre vise profetice – un vis de vârcolac.

ATENȚIE DE SOMMN

Acest vis profetic avertizează de obicei despre ce se va întâmpla cu tine sau cu cei dragi în viitorul apropiat. Explicația acestei previziuni constă în fluxul puternic de energie (pozitiv sau negativ) care vine de la o persoană care suferă sau de la corpul său, dintr-o dorință sau un sentiment mare. Așa că mesajul aduce boală (a cuiva sau a ta), un strigăt interior de ajutor sau o dorință de a împărtăși bucuria, întoarcerea cuiva în viața ta sau o separare iminentă de cineva despre care încă nu știi. Aici, doar persoana la care ai visat este de încredere, totul despre el va fi un sistem complex de imagini sau simboluri care va trebui să fie dezlegate.VIS DE AMINTIRI

Morții vin uneori la noi în vise. Și fără simbolism și groază înfiorătoare, când ne cheamă undeva sau, Doamne ferește, plecăm cu ei. Visele de memorie sunt vise strălucitoare. S-ar putea să nu știm deloc într-un vis că acești oameni au murit. Somnul îi aduce pe cei dragi înapoi la noi în viață, nu pe fantome. Și abia după trezire, înțelegem amăgirea noastră nocturnă. După un astfel de vis, trebuie să comemoram morții în modul în care ne dorim. Bea la ei, amintește-ți ce este mai bun. Dacă sunteți credincioși, puneți o lumânare în templu. Aceste vise nu trebuie să fie de temut. Ele ne reduc parțial durerea și dorul, ne ajută să trăim fără cei pe care i-am pierdut, cel puțin uneori în vise, simțind că sunt din nou cu noi.

SIMBOLIC DE VIS

Visele simbolice complexe care necesită o analiză și o interpretare atentă sunt rareori visate. Și cel mai adesea cei care au un dar deosebit al intuiției, previziunii. Dar dacă înțelegeți că ați avut brusc un astfel de vis, nu căutați interpretarea lui în cărțile tradiționale de vis. Toți oamenii sunt diferiți. Fiecare are propria sa matrice asociativă, propriile preferințe și respingeri, propriul simbolism. Eu, unul, iubesc pisicile, așa că, în ciuda interpretării tradiționale că pisicile simbolizează dușmani, în visele mele simbolizează prietenii. Nu vă grăbiți să găsiți imediat un indiciu, așteptați puțin. Crede-mă, dacă ai fost vizitat de o viziune simbolică, atunci soluția simbolurilor îți va veni la fel de neașteptat ca visul însuși. Subconștientul este un lucru inteligent: nu te va lăsa fără un indiciu.

Poți să crezi sau să nu crezi în puterea viselor, poți să le deslușești semnificațiile sau să încerci să le uiți cât mai curând posibil, dar nu poți nega un lucru care este mai puternic decât visul în sine, ceea ce gândești despre el. Nu intrați în panică înainte de timp. Nu vă fie frică de obsesii, lăsați-le să meargă împreună cu visul plecat. Și dacă înțelegi că visul este încă profetic, nu-l lua în totalitate. Un vis indică doar o posibilitate, în timp ce realitatea depinde întotdeauna de noi înșine și se schimbă doar din participarea noastră la ea.

Vis în mână ce înseamnă

De regulă, toți visăm. Luminoasă, plină de evenimente și senzații, și dimpotrivă trecătoare, neremarcabilă, goală. Dar puțini oameni cred că visele sunt direct legate de viața reală, psihicul uman este foarte bogat în surprize și este plin de mult necunoscut.

Unde sunt faptele? – tu intrebi? Istoria și-a amintit multe cazuri în care o persoană, uitându-se la un vis, putea prezice evenimente sau atrage idei pentru o descoperire cu adevărat fenomenală. Aici sunt câțiva dintre ei. Inventatorul mașinii de cusut, Elias Howe, a văzut într-un vis un atac al sălbaticilor, războaiele severe erau înarmate cu sulițe cu găuri în partea superioară a armei, trezindu-se, inventatorul și-a dat seama că ochiul acului trebuie făcut la capătul acului, și nu la capăt, așa cum își asumase înainte. Lumea își amintește cel puțin câteva astfel de perspective cu adevărat neprețuite.

DI. Mendeleev, după cum spune legenda, și-a văzut tabelul periodic în vis, lucrând mult timp fără somn și odihnă, epuizat, totuși s-a întins să se odihnească și, trezindu-se, scria deja versiunea finală a tabelului care a ajunge la zilele noastre. Acest mit a fost confirmat de profesorul A.A. Străinii, dorind să-și amuze studenții și să le insufle dorința pentru știință, au susținut că l-a observat adesea pe D.I. Mendeleev în timp ce lucra fără să se cruțe și, practic, a lucrat la masă într-un vis. După cum știți, unele dintre elemente au fost descoperite mai devreme, datorită unor oameni străluciți precum Johann Wolfgang Deborine (legea triadelor), John Newlands (legea octavelor) și Julius Lothar Meyer- (a publicat un tabel cu 28 de elemente)

Mendeleev însuși a fost sceptic cu privire la poveștile răspândite despre el și a spus: – Mă gândesc la asta (la masă) de douăzeci de ani, dar tu gândești: deodată m-am așezat… și e gata. Psihologia explică acest lucru din punctul de vedere al realității în oglindă, orice lucruri specifice ascunse adânc în subconștientul nostru, într-o stare de somn, ies la suprafață și dobândesc capacitatea de a influența în viața reală.

Prelatul catolic german Johann Schleicher a inventat personal o limbă artificială în 1879, care a devenit una dintre primele. El l-a numit Valapyuk. Fiecare cuvânt din dialectul nou bătut este un cuvânt complet distorsionat al oricărei limbi europene. Mai târziu, Valapyuk a găsit aplicație în comunicare. Pe măsură ce anii au trecut, Schleicher a recunoscut că gramatica limbajului inventat a fost luată din visele sale. Chiar merită să crezi în vise? Părerea psihologilor în acest sens este împărțită. Unii dintre ei sugerează că visele sunt un sistem de avertizare cu privire la dezvoltarea bolii. Alții tind să susțină că visele ar trebui considerate o „fereastră” prin care psihicul uman percepe lumea.

Există multe teorii, dar faptele rămân fapte. Adesea, după ce ați ajuns într-o fundătură într-un vis, puteți vedea o cale de ieșire din situația actuală, dar asta nu înseamnă că vedeți viitorul sau că sunteți capabil să preziceți. Visele deschid accesul conștiinței noastre la informațiile care se acumulează zilnic, dar trec neobservate în vederea unor evenimente mai strălucitoare, fiind eliberate, formează percepții asupra anumitor lucruri. De exemplu, ieri după-amiază ți-ai pierdut cartea preferată. Au percheziționat toată casa, au încercat să simplifice ceea ce ți se întâmplă – fără niciun rezultat!

În timp ce te odihnești, creierul tău sortează o grămadă de informații și adună treptat, puțin câte puțin, evenimentele zilei, de la începutul trezirii și dintr-o dată vezi o carte, aceasta a căzut în spatele unui dulap din sufragerie. Trezindu-te, cu siguranta vei verifica acel loc si un miracol, a fost o pierdere. După puțină gândire, începi să înțelegi, cel mai probabil, ai văzut o privire dintr-o carte căzută, dar nu ai trădat acest sens și ai uitat, dar informația nu lasă niciodată fără urmă, se depune în subconștient. Noaptea, când dormi, creierul recuperează treptat și metodic tot ce este stocat în celulele de memorie, formându-ne astfel visele. Psihologii sfătuiesc să urmăriți vise, există șansa de a vă vedea pe voi și lumea din jurul vostru într-o culoare diferită. Fii atent la tine și când visezi la ceva interesant, cu siguranță vei face față fără o carte de vis.