Viermi într-un vis

De ce visează viermii?

Este puțin probabil ca viermii să evoce emoții pozitive văzute într-un vis la oricine, ei simbolizează cele mai josnice calități ale unei persoane. Prin urmare, visele cu viermi provoacă întotdeauna disconfort.

Prin urmare, întrebarea de ce visează viermii este destul de firească. Pentru a interpreta un vis, este important să vă amintiți ce viermi ați visat și cum s-au comportat. În plus, folosind informațiile prezentate în cărțile de vis, acestea trebuie comparate cu evenimentele din viața reală.

Interpretarea corectă a viselor în care apar viermii depinde de mulți factori. Este necesar ca o interpretare competentă a somnului să țină cont de culoarea viermilor, de dimensiunea lor, precum și de toate cele mai mici nuanțe ale complotului. O astfel de abordare integrată va ajuta la înțelegerea corectă la ce visează viermii.

Viermi într-un vis

De ce visează viermii albi

Dacă viermii albi au apărut în vis la o persoană care se consideră absolut sănătoasă, atunci trebuie să fie examinată urgent. Cel mai probabil, sunt prevestitori ai unei boli grave care este asimptomatică într-o anumită perioadă de timp. Având în vedere natura de avertizare a visului, acesta poate fi considerat favorabil, deoarece cu un răspuns în timp util pot fi evitate probleme grave de sănătate.

Dacă viermii albi au fost visați de o persoană care suferă de boli cronice, atunci poate începe în curând o exacerbare a bolii.

În multe cărți de vis, un vierme alb indică faptul că în mediul visătorului a apărut un nedoritor, care îl folosește în mod egoist pentru a-și atinge obiectivele.

O interpretare favorabilă poate fi aplicată intrigii unui vis atunci când o persoană pescuiește și lipește un vierme alb pe un cârlig. Aceasta înseamnă că în această perioadă de viață va avea noroc în toate eforturile sale și există o șansă mare să-și realizeze rapid toate planurile.

Viermi albi în visul unei fete

Un vis cu viermi albi este, de asemenea, un semn rău pentru o fată tânără, deoarece arată că relația ei cu partenerul ei nu va funcționa și nu ar trebui să se bazeze pe căsătorie în viitorul apropiat. Adesea, un vis în care apar viermi albi indică o relație disfuncțională cu colegii și confirmă faptul că te simți ca un paria la serviciu.

Când au visat viermii albi, atunci trebuie să acordați atenție locului în care au apărut:

 • Dacă le-ai văzut pe corpul tău, atunci în curând vor apărea probleme în realitate care vor trebui rezolvate urgent.
 • Un număr mare de viermi care se târăsc peste corpul tău indică faptul că în acest moment te confrunți cu o tensiune nervoasă severă și, prin urmare, ai nevoie urgentă de odihnă adecvată.
 • Când viermii apar într-o farfurie plină cu mâncare, acest lucru indică faptul că în curând în viața reală se va revărsa împotriva ta un flux de critici, care va fi cauzat de invidia oamenilor din jurul tău. Deoarece criticii răuvoitori nu vă vor putea face rău, este mai bine să nu intrați în conflicte și să vă salvați nervii.
 • Dacă ai văzut viermi albi în gură, atunci asta indică faptul că nu știi cum să te comporți în societate, iar acest lucru nu îți permite să devii o persoană de succes.
 • Viermii din părul tău indică faptul că ai obiceiul de a găsi negativul în toate și nu știi cum să te bucuri de succesul altor oameni. O astfel de abordare a vieții te poate duce la singurătate deplină.
 • Dacă ai visat viermi care roiesc în apă, atunci acesta este un semn favorabil care indică faptul că în viitorul apropiat vei avea ocazia să faci ceea ce îți place. Adică, hobby-ul tău poate deveni o sursă permanentă de venit.
 • Viermii care roiesc în pământ sunt un semn rău care avertizează că cineva din cercul tău interior se poate dovedi a fi un trădător.

Sonnik Miller

În conformitate cu interpretarea cărții de vis a lui Miller, mulți viermi albi mici într-un vis indică o posibilă deteriorare a bunăstării. Și dacă ai visat că arunci un vierme alb din corpul tău, atunci acest lucru indică întărirea valorilor tale morale și stabilitatea stării tale spirituale.

Interpretarea visului lui Freud

Conform cărții de vis a lui Freud, viermii albi care se târăsc peste corp arată că primești semne de atenție de la o persoană cu care nu ai dorința de a intra într-o relație serioasă. De asemenea, un astfel de vis poate prezice o deteriorare a relațiilor cu persoana iubită.

râme

O întrebare frecventă este cum să interpretăm un vis și de ce visează râmele? Dacă ai visat la râme, atunci acesta este un semn foarte bun. Un astfel de vis promite în realitate bogăție și prosperitate, bunăstare în familie și succes la locul de muncă. Dacă crești legume în curtea ta sau agricultura este activitatea ta principală, atunci râmele într-un vis prevestesc o recoltă bună.

Virmele văzute într-un vis

Virmele văzuți într-un vis târându-se pe iarba verde sunt un semn clar că prietenii tăi te înșală în realitate. Acest lucru indică faptul că cineva își folosește încrederea pentru propriile interese egoiste. După un astfel de vis, trebuie neapărat să te uiți la împrejurimile tale pentru a nu primi un „cuțit în spate” în cel mai inoportun moment.

viermi

În ciuda faptului că viermii sunt creaturi foarte josnice în viață, într-un vis sunt un semn de bun augur. Ele prevestesc evenimente vesele și vești bune.

A visat la viermi negri

Dacă ai visat viermi negri, atunci, în primul rând, trebuie să-ți faci griji pentru sănătatea ta. În această perioadă, crește riscul de a dezvolta boli grave, al căror tratament poate fi amânat mult timp. Dar râmele negre pot indica faptul că în viitorul apropiat vei putea să-ți învingi rivalii în viața reală.

Visând la carne cu viermi

Visul indică probleme în familie, în care pe masă apare carnea cu viermi. Mai mult decât atât, dezacordurile pot fi foarte grave, deoarece sunt adesea asociate cu trădarea. Este foarte bine dacă într-un vis ai observat la timp că carnea a fost stricată de viermi și nu ai mâncat-o. Aceasta înseamnă că aveți suficientă prudență și înțelepciune pentru a rezolva conflictul în timp util și pentru a menține relațiile de familie.

De ce visezi pești cu viermi?

Dacă ai visat la un pește cu viermi, atunci în viața reală, visătorul va fi reprosat pe nemeritat pentru ceva de către oamenii apropiați, bănuindu-l de ceva. Desigur, acest lucru este foarte neplăcut, dar ar trebui să aveți răbdare și să nu vă scuzați, astfel încât situația să fie încălzită. În curând va deveni clar că tot ce s-a întâmplat a fost doar o neînțelegere.

Cum să interpretezi ciupercile cu viermi într-un vis

Când visezi la ciuperci cu viermi, atunci cel mai probabil conținutul tău interior nu se potrivește cu aspectul tău. Acest lucru face dificilă comunicarea cu alte persoane. În plus, după un astfel de vis, nu ar trebui să luați decizii pripite și acțiuni pripite.

Interpretarea visului lui Freud

În conformitate cu interpretarea cărții de vis a lui Freud, ciupercile cu viermi din visul unei femei indică sarcina. Și dacă încercați să zdrobiți viermii într-un vis, atunci acesta este un semn al geloziei voastre dureroase. Trebuie amintit că pentru a construi o relație armonioasă cu un partener, trebuie să ai încredere în el.

Mulți viermi diferiți

Un număr mare de viermi diferiți într-un vis indică faptul că în această perioadă de timp sunteți predispus la stări depresive. Cauza lor poate fi dorința de trecut sau realizarea că visele tale nu sunt destinate să devină realitate. Uneori, depresia poate fi provocată de simpla nemulțumire față de sine. Este foarte important să alungați astfel de dispoziții pentru a nu agrava această afecțiune și a nu vă strica viața.

Citeste mai mult:  De ce visează bunica

Viermi: de ce visezi

30 septembrie 2019 la 14:01 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează viermii citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează viermii în vis?

Сонник XXI века

De ce visează viermii și ce înseamnă:

Viermi – A vedea un râme într-un vis înseamnă că toată lumea și toată lumea profită de bunătatea și naivitatea ta, agățarea acestuia de un cârlig înseamnă că ești pe drumul cel bun. A vedea viermi într-un vis – pentru a profita, râme – la tristețe. Există viermi într-un vis – la necaz, pentru a vedea viermi pe tine însuți – la dureri secrete, o societate neplăcută.

Sonnik Miller

De ce visează viermii într-un vis?

Viermi – Un vis despre viermi înseamnă că vei fi deprimat de intrigile scăzute ale oamenilor necinstiți. Dacă o fată vede într-un vis că viermii se târăsc peste ea, atunci aspirațiile și speranțele ei vor fi întotdeauna legate de ceva material. Dacă îi ucide sau îi aruncă, atunci în realitate va putea scăpa de imersiunea letargică în lumea intereselor materiale și de proprietate și se va strădui să trăiască în lumea valorilor spirituale și morale.

Folosirea viermilor într-un vis ca momeală pentru pescuit înseamnă că, datorită ingeniozității tale, vei putea beneficia de greșelile inamicilor tăi. Uneori, un vis despre viermi te încurajează să ai grijă de sănătatea ta.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat să sapi viermi

Viermi – Ce înseamnă viermii din corp – ai o problemă care te îngrijorează constant. Cel mai probabil, nu ești un cunoscător al prieteniei, dragostei, relațiilor bune, doar bogăția materială este importantă pentru tine. Viermii sunt intrigile dușmanilor tăi. Ți se pare că totul merge prost, că viața te tratează rău și nedrept.

Vezi și: la ce visează pământul, la ce visează grădina, la ce pot visa viermii.

Cartea viselor esoterice

Viermi (reptile) – Ploaia – a călători, un drum ușor și necazurile ușoare asociate cu acesta. În mâncare – cineva din invidie încearcă să vă facă rău criticându-vă și munca. În pământ – pentru un an de recoltă, creșterea animalelor, o captură bună, cules de ciuperci și fructe de pădure.

Carte intimă de vis

Dacă ai avut un vis despre Worms

Viermi – A vedea viermi într-un vis pentru o femeie înseamnă un număr mare de iubiți atractivi din punct de vedere sexual pentru ea, între care îi va fi extrem de dificil să facă o alegere. Există o altă interpretare a unui astfel de vis pentru o femeie – în momentul de față în viața ei există o oportunitate de a concepe un copil. Pentru un bărbat, un astfel de vis înseamnă că nu poate avea îndoieli cu privire la abilitățile sale sexuale.

Cartea viselor simbolice

Semnificația somnului despre viermi

Viermi – Dacă vezi un vierme, conform autorilor cărții de vis, acesta este un semn puternic negativ care te avertizează despre începutul unei perioade dificile din viața ta. Dacă te așteptai la o bară neagră, atunci asta este. În viitorul apropiat, așa cum avertizează viermele care visează, este posibil să suferiți pierderi materiale, veți începe să aveți dificultăți și probleme în afaceri și, probabil, în viața personală. Dar cel mai rău, chiar și după un astfel de avertisment, nu poți face nimic, este imposibil să rezisti, doar că circumstanțele se vor dezvolta în acest fel. Trebuie doar să accepți și să aștepți ca soarta să-și întoarcă din nou fața către tine.

Dream interpretare Tsvetkova

Ce înseamnă Worms?

Viermi – Moarte subită; viermi care se târăsc pe iarbă – mânia prietenilor.

Cartea viselor moderne

Ce înseamnă viermii pentru un visător

Viermi – Experiență îndelungată, plictiseală.

Interpretarea visului pentru întreaga familie / E. Danilova

 • Viermi – Visat de viermi din cereale, un vis simbolizează sănătatea precară; intrigi.
 • A ucide sau a arunca viermi într-un vis înseamnă a scăpa de interesele materiale și de proprietate.
 • Viermi care se târăsc prin corp – aspirațiile și speranțele sunt asociate cu ceva material.
 • A folosi viermi pentru pescuit într-un vis înseamnă că folosești greșelile altora în avantajul tău.
 • Visat la viermi în corp și cap – realizarea că o relație cu cineva nu te mulțumește.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

Faceți cunoștință cu viermii:

Viermi în ochi? Ce înseamnă râmele într-un vis? Nu vă fie teamă de o zi ploioasă: prietenii vă vor oferi asistența financiară necesară atunci când este nevoie. Imaginează-ți că strângi viermi și mergi la pescuit. Peștii mușcă grozav! Te întorci acasă cu o captură minunată.

Cartea de vis psihologic

Viermi într-un vis

 • Viermi – Ce înseamnă viermii și viermii într-un vis? În interpretarea sa de bază, viermele înseamnă penis, în funcție de atitudinea visătorului față de sex, poate fi și un sentiment de amenințare. Viermele nu este neapărat extrem de curat.
 • Viermele din carne în vise ne luminează și sentimentele de ineficiență și nesemnificație (atât pe noi, cât și pe ceilalți).
 • Dacă viermele este mai mare decât noi, atunci aceasta înseamnă că problema noastră este într-un sentiment de inferioritate.
 • Râmele sunt o imagine a transformării, transformării, ceea ce înseamnă că suntem capabili să ne schimbăm viața și să o facem mai fertilă.
 • Predarea viermilor este o metaforă a morții, așa că trebuie să fim conștienți de faptul că schimbările pot avea loc la nivel spiritual foarte curând.

Cartea de vis asiriană

Ce înseamnă viermele pentru visător

Viermi – dacă o persoană mănâncă viermi într-un vis – îl așteaptă un mare succes, un triumf și mari onoruri.

Interpretarea visului lui Freud

De ce a visat Viermele

Viermi – A vedea râmele într-un vis – la o schimbare a relațiilor cu cineva drag și apropiat. Dacă în vis ai pus un vierme pe un cârlig, intenționând să pescuiești, atunci trebuie să-ți schimbi urgent stilul vestimentar, cu care toată lumea din jurul tău s-a obișnuit de mult și nu-i surprinzi cu nimic. Dacă continui să te îmbraci așa, atunci obiectul simpatiilor tale nu își va îndrepta atenția asupra ta. Zdrobirea unui vierme într-un vis – pentru femei, acest vis înseamnă pretențiile unui iubit foarte persistent, cu care va trebui să te comporți foarte ascuțit – abia atunci va înțelege că nu ești interesat de persoana lui. Dacă un astfel de vis a fost văzut de un bărbat, atunci el trebuie să-și trateze soția cu mare încredere și să nu o suspecteze că înșală la fiecare pas.

Veche carte de vis rusească

Am visat o mulțime de viermi

Viermi – A vedea într-un vis este un semn de profit și profit.

Cartea de vis pentru copii a Danilovei

Să vezi viermele într-un vis, ce înseamnă?

Viermi – La boală și eșec.

Marea carte de vis a Nataliei Stepanova

De ce visează Viermii

Viermi într-un vis – la intrigile scăzute ale oamenilor răi. Uneori, un vis despre viermi avertizează despre sănătatea precară. Dacă o tânără vede în vis viermi care se târăsc peste ea, aspirațiile și speranțele ei vor rămâne întotdeauna la nivel material. Dacă îi ucide sau îi aruncă, se va strădui să trăiască într-o lume a valorilor spirituale și morale.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor pantofi mari

Lumea imaginilor: Antonio Meneghetti

Analizăm viziunea în care a visat Viermele

Viermi – Un aspect specific al negativității evazive și latente. De obicei, exprimă negativitatea poziției evidente de supunere, dependență, om iubitor. În unele cazuri, denotă o poziție de viermi (vezi prima parte) Ele indică o matrice slabă de negativitate, care, totuși, este capabilă să folosească un psihic feminin ridicat și să obțină un efect negativ. Declanșator al negativității feminine (vezi insecte).

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea viermilor din visul tău

Viermi – Exacerbarea unei boli cronice; simbol al decăderii, al decăderii, al morții. Produse cu viermi – declinul afacerilor; târăște în corp, prin corp – procese inflamatorii; frica de moarte sau de moarte.

Cartea de vis veche franceză

Viermi – de ce visezi

Viermi (mătase) – Viermii de mătase la care ai visat înseamnă că prietenii îți vor veni în ajutor în circumstanțe dificile de viață.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Viermi – A vedea viermi în pământ – a avea mici dușmani; vezi viermi în carne pentru boală.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Viermi în pământ – Va începe un război sau va avea loc un mare dezastru. Viermi în carne – La zvonuri false despre oameni de sânge (rude).

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Viermi în carne – La o boală a picioarelor. Văzând viermi în pământ – să comită o faptă rea.

Pentru ce este visul lui Worms?

Ați avut vreodată vise profetice?

Care este visul lui Worms

A vedea viermi într-un vis înseamnă că vei fi deprimat de intrigile scăzute ale oamenilor necinstiți.

Dacă o tânără vede într-un vis că se târăsc peste ea, visul sugerează că aspirațiile și speranțele ei vor fi întotdeauna legate de ceva material. Dacă îi ucide sau îi aruncă, atunci în realitate va putea scăpa de imersiunea letargică în lumea intereselor materiale și de proprietate și se va strădui să trăiască în lumea valorilor spirituale și morale.

Folosirea viermilor într-un vis ca momeală pentru pescuit arată că, datorită ingeniozității tale, vei putea beneficia de greșelile inamicilor tăi.

Uneori, un vis despre viermi te încurajează să ai grijă de sănătatea ta.

Văzând viermi într-un vis

Ce înseamnă visul Viermi

Vedeți Worms într-un vis

Indicați negativitatea evazivă, profund ascunsă. De obicei, ele simbolizează negativitatea unui om ascultător, dependent, iubitor și bun în exterior.

În unele cazuri, această imagine expune „poziția viermilor” ca o matrice de negativitate slab exprimată, care, totuși, este capabilă să activeze cea mai mare parte a potențialului psihicului feminin, dar întotdeauna cu un rezultat negativ.

Această „poziție de viermi” este un fel de starter care pune negativitatea feminină în acțiune.

Ce înseamnă visele Viermi

A vedea râme într-un vis oferă dezamăgire în dragoste și căsătorie.

Un vierme într-un măr sau alte fructe este un semn al neînțelegerilor nefericite și al reproșurilor reciproce între soți.

Dacă ați visat viermi albi care roiesc în canalizare, acest lucru prezice o conversație imparțială și o condamnare de trădare în viitorul apropiat.

Prinderea de pește pentru viermi într-un vis este un semn de sănătate și prosperitate în casă.

Viermii sunt ca un costum de cărți – va trebui să renunți la principiile tale, pentru că numai așa vei putea realiza ceea ce îți dorești.

Dacă viermii din visul tău sunt un atu, atunci ești garantat un succes de durată în domeniul afacerilor.

Visează despre viermi

Ce înseamnă Worms într-un vis

Sensul viselor Viermi

Ai visat la Worms, apoi visul avertizează asupra morții subite;

Dacă vezi într-un vis că viermii se târăsc pe iarbă, atunci în realitate te vei confrunta cu furia prietenilor tăi.

Ce înseamnă Worms într-un vis

Semnificația somnului Viermi

Viermi de interpretare a viselor

Un vis despre viermi prezice moartea subită a cuiva sau faptele josnice ale oamenilor de jos, furia prietenilor.

Totul trebuie să fie atent.

Adesea, viermii înseamnă profit, dar ei avertizează că pasiunea în viață doar pentru factorul material nu va duce la bine.

Punerea viermilor pe cârlig în timpul pescuitului – pentru a beneficia de greșelile inamicilor.

Ceea ce într-un vis prezice Worms

Viermii – sunt un avertisment că este posibil să fii în contact cu un pacient infecțios.

Acordați atenție sănătății dumneavoastră, luați măsuri preventive din timp.

Ce înseamnă să vezi viermi într-un vis

A vedea viermi este profit.

Există viermi – o pacoste.

A ucide un vierme înseamnă a scăpa de un rău.

Să le vezi pe tine însuți – dureri secrete, o societate neplăcută.

Să vezi o mulțime de viermi în jurul tău – lenea/dorul de trecut, apropierea bătrâneții.

Viermi, toți devorând în jur – un simbol al timpului.

Să le scoți din buzunar – să te simți ca un „cadavru viu”.

A fi printre viermii gigantici înseamnă a contempla aspirațiile lor voluptuoase.

Viermii din jur urcă de pe pământ – zgură grasă a corpului tău

Interpretarea viermilor de somn

Ce prezice visul Viermi

Dacă ai visat la viermi, atunci, în realitate, oamenii necinstiți vor țese intrigi în jurul tău.

Râmele visează la o schimbare în relația cu cineva drag și apropiat ție.

Aspirațiile și speranțele unei tinere care a visat că viermii se târăsc pe ea vor fi întotdeauna legate de ceva material.

Dacă a reușit să-i omoare sau să-i arunce, atunci, în realitate, se va strădui pentru valori spirituale și morale.

Un vis în care ai folosit viermi ca momeală pentru pești arată că ingeniozitatea ta te va ajuta să-ți depășească dușmanii.

Uneori, un vis despre viermi ar trebui luat ca un apel: ai grijă de sănătatea ta.

Dacă într-un vis ați pus un vierme pe un cârlig, intenționând să pescuiți, atunci trebuie să vă schimbați urgent stilul vestimentar. Oamenii din jurul tău s-au obișnuit de mult cu tine și nu-i surprinzi cu nimic. Și nici persoana care îți place nu te va acorda atenție dacă nu te schimbi.

Dacă o femeie visa că a zdrobit un vierme, atunci un pretendent foarte persistent ar revendica-o. Va fi necesar să te comporți foarte ascuțit cu el – atunci va înțelege că nu are nicio șansă.

Dacă un astfel de vis a fost văzut de un bărbat, atunci el trebuie să-și trateze soția cu mare încredere și să nu-i ofere scene nesfârșite de gelozie.

De ce să vezi viermi într-un vis

Nu ne controlăm visele și cu atât mai mult nu știm cum să le ordonăm.

Prin urmare, uneori trebuie să vedem în vise lucruri complet neplăcute, acelea pe care în realitate ne străduim să nu le amintim. Și viermii sunt doar un astfel de fenomen. Dar ce să facă dacă au vizitat deja visul? Cum să interpretezi de ce visează viermii, pentru că cu siguranță un astfel de vis nu este lipsit de motiv?

Desigur, după un astfel de vis neplăcut, mulți se așteaptă la ce este mai rău, cu deplină încredere la ceea ce visează viermii – ceva rău sau periculos. Nu te grăbi, mai întâi amintește-ți toate nuanțele viselor, pentru că el poate promite, dimpotrivă, ceva foarte bun. Conform cărții de vis, viermii din vise pot apărea în următoarele versiuni:

 • Vedeți aceste creaturi pe pământ, iarbă, copac, în apă.
 • Ai văzut viermi sau viermi.
 • Într-un vis, pescuiți un vierme.
 • Visezi că viermii sunt pe corpul tău.
 • Într-un vis, viermii sau viermii au ajuns în mâncare.
 • Ai mâncat un vierme sau viermi, sunt în gură.
 • Ai văzut ciuperci viermi sau un măr într-un vis.
 • Viermii sunt sub piele, în interiorul corpului.
 • Omorâți viermi în somn.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor dinți galbeni

De asemenea, multe depind de ce fel de „oaspeți” au fost: puteau fi râme, viermi, viermi, viermi roșii, negri și așa mai departe. Nu este puțin plăcut, dar merită să aflați la ce visează viermii – probabil va fi ceva la care să vă gândiți.

Doar ca să vezi

Este bine dacă tocmai ai avut un vis, în care viermii nu se târăsc peste tine, de exemplu, ci pur și simplu se încurcă în pământ. Cu toate acestea, merită să vă amintiți exact unde ați văzut creaturile – ciuperci, un măr, un copac sau apă – toate acestea contează.

1. După cum spune fiecare carte de vis, viermii văzuți în vise înseamnă oameni necinstiți, răi, intrigi josnice, bârfe, ceva neplăcut. Interpretarea visului sfătuiește pur și simplu să evitați astfel de oameni pentru a nu-și păta propria conștiință și a lăsa o reputație impecabilă.

2. Cu toate acestea, dacă visezi cum sapă râmele în pământ – acesta este un vis bun, promite bunăstare, prosperitate în casă, o recoltă bogată. Dacă ai propria ta casă, un teren este un vis deosebit de favorabil pentru tine.

3. Viermele sau viermii de pe iarba verde sunt un semn că prietenii tăi te înșală. Cineva nebun de lângă tine profită cu obrăznicie de încrederea ta și poți suferi din cauza asta.

Dacă visezi la asta, uită-te în jur, aruncă o privire mai atentă la cei în care ai încredere. Ai grijă să nu iei un cuțit insidios și neașteptat într-un spate fără apărare.

4. Viermii sunt creaturi josnice, dar în vis promit bucurie și vești bune. Deci, dacă visezi viermi – bucură-te, ceva foarte plăcut te așteaptă în realitate!

5. Să vezi viermi într-un vis pe un copac, să vezi cum îl ascuți este o pierdere. Aici viermii acționează ca o metaforă a stării tale de lucruri – ceva îți subminează profiturile, banii se duc undeva și un astfel de vis este un indiciu că este timpul să te ocupi de el.

6. Un măr cu viermi este un simbol viu al viciului, păcatului, ispitei. Te așteaptă ispita, ispita, dar fii extrem de atent – ​​un măr de viermi înseamnă că tu, cedând ispitei, riscați să suferi foarte mult și să regreti ceea ce ai făcut. Încearcă doar să nu cedezi, păstrează-ți reputația și conștiința curate.

7. Dacă visezi la ciuperci cu viermi, acesta este un semn întunecat și neplăcut. Ciupercile înseși înseamnă ceva ascuns, dăunător, întunecat, niște gânduri și fapte rele secrete.

 • Ciupercile otrăvitoare sunt un simbol al pericolului, iar în cazul viermilor acest sens este și mai puternic, ești amenințat de intrigile oamenilor răi, ei îți pot provoca un rău real.
 • Dacă un vierme ascuți ciupercile comestibile într-un vis, acest lucru, de asemenea, nu este de bun augur și prezintă pericol, înșelăciune, intenții rele și rele față de persoana ta. Ciupercile viermi avertizează întotdeauna, fii atent.

8. Este curios la ce visează viermii albi, în special viermii. Astfel de creaturi vă promit boală și, dacă visați la așa ceva, consultați medicii, faceți o examinare.

Poate că există afecțiuni în corpul tău despre care nici măcar nu știi acum și este mai bine să le găsești până când există o amenințare pentru sănătate.

9. Viermii sau viermii care plutesc în apă sunt un simbol al înșelăciunii și unul foarte insidios. Un astfel de vis, în care viermii înoată într-un cerc de apă, de exemplu, este un avertisment: cineva nebunesc complotează o înșelăciune sau ați devenit deja victima unei minciuni. Ai grijă, altfel vei fi înșelat.

10. Viermii roșii simbolizează dușmani, destul de supărați și foarte ostili. Poate că nici măcar nu bănuiești că ți-ai făcut dușmani – dar ar trebui să te ferești de mașinațiunile lor.

11. Viermii negri într-un vis prevestesc boli care se pot prelungi și se pot complica. Pentru o persoană, acesta este un apel pentru a monitoriza sănătatea mai atent, ai grijă de tine.

Contact neplăcut

Este și mai interesant de ce visează viermii dacă nu numai că au fost văzuți într-un vis, dar ai trebuit să te ocupi de ei într-un fel de contact.

Viermii, viermii, viermii fac o persoană să se cutremure la simpla vedere, dar atingerea lor, sau găsirea lor pe propriul corp, în gură sau chiar sub piele, este deja vise destul de neplăcute. Dar acesta este un vis dintr-un motiv și merită să interpretezi ceea ce vezi înainte de a te speria de acest vis.

1. Dacă într-un vis ai avut șansa să faci un vierme pe un cârlig pentru a prinde un pește, asta înseamnă că, în realitate, vei veni cu un plan inteligent despre cum să-ți depășești și să-ți învingi inamicii. Vei câștiga datorită propriei tale ingeniozități, inteligență și viclenie, fără a folosi forța brută!

2. Este extrem de neplăcut într-un vis să simți viermii cu propria ta piele, să-i găsești pe corpul tău. Astfel de vise visează să îți indice următoarele: în frunte, primul loc în viața ta ai valori materiale, profit, profit.

Acest lucru nu este bun și poate duce la un fel de probleme. Cu toate acestea, dacă visezi că ai scuturat creaturile de pe pielea ta, atunci vei putea să-ți amintești despre valorile morale și să fii atent la această parte. Astfel, îți vei schimba în bine calitatea propriei vieți.

3. Dacă dintr-o dată într-un vis găsești viermi sub piele, în corpul tău, în interiorul tău – acest vis poate provoca șoc, dar nu te speria prea mult.

Într-un vis, viermii de sub piele avertizează doar asupra posibilității de a se îmbolnăvi sau pur și simplu a-și pierde puterea. Poate că ai nevoie de odihnă, pace, forță nouă.

De asemenea, viermii de sub piele și din corp pot simboliza frica de boală și de moarte – iar această frică te împiedică foarte mult. Incearca sa duci un stil de viata curat si sanatos, ai grija de sanatatea ta, fii activ si nu cazi in blues.

4. Viermii văzuți pe alimente în visele nocturne sunt o viziune neplăcută, dar, destul de ciudat, promite o mare bucurie. Dacă ați văzut viermi în mâncare, dar nu i-ați mâncat, așteptați-vă vești bune, surprize plăcute dintr-o latură neașteptată, veți fi plăcut surprins.

5. Există o excepție: dacă viermii erau pe carne, aceasta este o boală. Ai grija de sanatatea ta, ai grija si nu te trata cu neglijenta.

6. Dacă ai mâncat viermi sau hrană cu viermi, ai găsit creaturi în gură, acest vis șocant ar trebui, de asemenea, interpretat bine.

Viermii în gură, mai ales dacă îi înghiți, promit succes, o poziție înaltă în societate, mare noroc în afaceri. În curând, situația ta se va îmbunătăți rapid și o nouă perioadă de prosperitate dorită va veni pentru tine.

7. Ucide viermii într-un vis – pentru a scăpa de necazuri. Poate că vei avea doar noroc și vei putea evita nenorocirea, dificultățile și bolile.

Visele cu viermi sunt neplăcute, dar de foarte multe ori aduc vești bune. Prin urmare, atunci când interpretați ceea ce visează râmele și alte creaturi similare, luați în considerare toate detaliile și trageți concluziile corecte – la urma urmei, cartea de vis doar ghidează, sfătuiește, oferă indicii. Și cum să le eliminați – rămâne la latitudinea dvs. să decideți. Autor: Vasilina Serova