Vedeți într-un vis un accident din lateral

Vezi accidentul din lateral

Interpretarea viselor Vedeți un accident din lateral ai visat de ce într-un vis să vezi un accident din lateral? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un accident într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Accident

Un accident visat promite o întâlnire în realitate și o lungă explicație cu o persoană îngustă, dar ambițioasă – asta dacă observi evenimentele care au loc în vis, ca din exterior.

Un alt lucru este să fii participant la accident. În acest caz, totul sugerează că ai putea fi în pericol din partea forțelor adverse.

Dacă în același timp ai fost lovit de orice vehicul terestre, cu siguranță vei evita orice complicații și necazuri.

Dacă tu însuți te-ai lovit în urma unui accident – în realitate, nu te aștepta la satisfacție de la restul pe care ai decis să-l permiți.

Dacă ai fost în pragul unui accident teribil, dar l-ai evitat cu bucurie, totul va fi bine, vei putea evita cu sinceritate o coliziune cu inamicul planurilor tale.

Un accident care s-a întâmplat la bordul unui avion de linie îți promite multe planuri noi care pot aduce o oarecare confuzie și anxietate în viața ta.

Un accident pe o navă maritimă este o veste bună, spre succes într-o problemă dificilă.

Dacă mori în timpul unui naufragiu, o persoană foarte apropiată îți va cere ajutor, ceea ce te va costa foarte mult risc.

Dacă necazurile nu ți s-au întâmplat pe mare, atunci tu însuți vei avea nevoie de protecția și ajutorul unui prieten.

Interpretarea viselor – Accident

Participarea la un accident de transport sau prezența în cazul unei defecțiuni a echipamentului, orice mașină sau unitate indică încălcări ale activității organelor genitale sau teama pentru funcționarea acestora, care poate fi cauzată de suprasolicitare fizică sau emoțională.

Mai multe defecțiuni sau accidente într-un vis vorbesc despre frica de moarte.

A intra într-un accident sau sub un vehicul înseamnă dorința de a avea un contact sexual.

Prezența rudelor sau a persoanelor apropiate în timpul unui accident sau a unei avarii indică un conflict în curs de dezvoltare cu aceștia, pe care încă îl rețineți.

Interpretarea viselor – Accident

Interpretarea viselor – Accident

Un accident într-un vis este un semn nefavorabil.

Dacă ai visat că ai fost într-un accident de mașină, pregătește-te pentru orice circumstanțe neprevăzute. Acordați o atenție deosebită sănătății.

Dacă într-un vis ai reușit să eviți un accident, în viață vei ieși onorabil dintr-o situație confuză.

Dacă într-un vis ați asistat doar la o catastrofă, atunci vor apărea anumite circumstanțe neprevăzute, dar nu vă vor provoca prea mult rău.

Văzând doar consecințele dezastrului, în realitate încearcă să nu te bazezi pe alții. Atunci toate planurile tale vor fi îndeplinite la timp.

Un accident poate fi visat ca un prevestitor al unei pasiuni furtunoase, mistuitoare, pentru o persoană neobișnuită, extraordinară. Poate vei experimenta momente de neuitat de fericire și beatitudine care vor rămâne pentru totdeauna în memoria ta.

Interpretarea viselor – Accident

Un accident este un semn elocvent care îți spune să încetinești.

Evaluează-ți situația actuală.

Ce vrei de la viață? Înainta încet și în mod deliberat.

Un accident de mașină poate reprezenta corpul tău fizic, un accident de apă se poate referi la corpul tău emoțional, iar un accident de avion se poate referi la corpul tău spiritual.

Interpretarea viselor – Accident accident rutier

Ea personifică tendințele suicidare, eventual ascunse, care se pot manifesta cu orice ocazie.

Un accident într-un vis poate indica și impactul unei naturi negative, care este transmisă de o altă persoană în mod inconștient.

Într-un vis, acea persoană poate fi reprezentată sub forma unui șofer de mașină sau a unei persoane care stă lângă el sau sub forma unor persoane dintr-o altă mașină implicate într-un accident.

Interpretarea viselor – Accident

O surpriză neplăcută pe parcurs. Văzând un accident din lateral – un eveniment neplanificat va perturba planurile prietenilor tăi apropiați. Acest lucru vă va afecta indirect așteptările pentru schimbări în bine.

Imaginează-ți că accidentul se termină fericit. Toate au rămas în viață, iar prejudiciul a fost compensat de mai multe ori.

Interpretarea viselor – Accident

Dacă vezi vreun accident într-un vis, trebuie să ai de-a face cu o persoană proastă, proastă.

Participarea ta la accident înseamnă o coliziune, un conflict cu oameni care îți sunt ostili.

Interpretarea viselor – Accident

Visul în care ai fost martorul unui accident este un semn că vei fi implicat în proceduri judiciare sau că acțiunile tale neplăcute vor duce la prăbușirea planurilor.

Partenerii tăi vor face pretenții față de tine, iar tu va trebui să te scuzi pentru o lungă perioadă de timp. Visul avertizează că te așteaptă necazuri și s-ar putea să-ți pierzi locul.

Un accident de tren în visul tău prevestește o pierdere de bani, iar un naufragiu prevestește pierderea prietenilor și dezamăgirea în dragoste.

Dacă într-un vis ai fost martor la un accident, dar nu ai nimic de-a face cu el, atunci visul îți promite profit, care va ajunge în mâinile tale, datorită unei supravegheri comise de alte persoane.

A ajuta victima într-un vis este un semn că ai primit știri de la un prieten cu probleme.

Interpretarea viselor: de ce visezi la un accident de mașină cu participarea mea, cu și fără victime?

Mulți dintre voi probabil au avut un astfel de vis în care ați avut un accident de mașină. De ce să visez la un accident de mașină cu participarea mea, cu sau fără victime? Ce poate prezice acest vis și cum să-l interpretăm corect? Cel mai groaznic vis este să vezi moartea într-o mașină. A fi martor la un accident de mașină sau a deveni o victimă a acestuia – ambele cazuri vor aduce emoții negative, tulburătoare. Întrucât mulți dintre noi sunt pasionați de a conduce și, în unele cazuri, nici măcar nu văd viața fără ea, întrebarea este: de ce să visezi un accident de mașină, asta prefigurează o tragedie în realitate? Să aruncăm o privire mai atentă…

Citeste mai mult:  Ariciul în visul unei femei

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detalii

Nu fi supărat, chiar dacă ai avut un accident cu victime, acesta nu este un vis profetic. Accidentul în sine este o oprire bruscă, o oprire, un șoc. De parcă timpul îngheață. Visele noastre sunt o reflectare a sufletului, a subconștientului. Conform cărții de vis, un accident de mașină înseamnă că într-un vis ai făcut o „oprire” bruscă. Deci sufletul chiar are nevoie de el.

Da, poți să dovedești că mergi în direcția bună, nu obosești sau obosești deloc, dar nu poți să-ți înșeli sufletul! Încercați să luați o pauză. Poate că sacrificiile tale sunt în zadar și, în realitate, vrei ceva complet diferit.

De ce visez la un accident de mașină cu participarea mea

Accident într-un vis – pentru ce este? În primul rând, interpretarea unui vis depinde dacă ai fost în interiorul mașinii sau ai fost afară. Dacă ați văzut un vis în care a avut loc un accident de mașină cu participarea dvs., atunci primul lucru la care să vă gândiți este dacă vă îndreptați prea repede spre un anumit obiectiv. Poate că în grabă nu observi detaliile cu adevărat importante, deși nu foarte vizibile, iar viața va trece pe lângă tine. Sau mai rău, să-ți ofere o surpriză neplăcută. Este posibil să fii prea purtat de un scop pe care să nu-l observi în alte domenii ale vieții tale. Ar trebui să vă reconsiderați prioritățile, altfel puteți întâmpina dificultăți.

Visul în care stăteai pe scaunul pasagerului, iar cunoscutul sau prietenul tău conducea mașina și neglijența lui a provocat accidentul, are propria sa interpretare. Trebuie să vă gândiți dacă merită să continuați să comunicați și să păstrați legătura cu această persoană. Cel mai probabil, această cunoștință îți promite mari probleme cu un rezultat prost.

Cel mai rău complot al unui vis este cel în care ai văzut un accident cu participarea și moartea ta. Dacă ți-ai văzut moartea într-un vis, atunci în realitate te vei confrunta cu probleme uriașe, un fel de dâră neagră în viață. Potrivit cărții de vis, un accident de mașină cu victime poate însemna că o persoană importantă și dragă pentru tine va muri sau te vei îmbolnăvi grav. Cu toate acestea, există o interpretare mai pozitivă: dificultățile și problemele nu pot fi evitate. Acesta este un semn că trebuie să te pregătești mental pentru ei.

Singurul lucru care poate fi sfătuit unei persoane care are un astfel de vis este să fie pregătită pentru tulburări morale și să rezolve toate problemele în mintea sa și în memoria sobră, ignorând sentimentele care nu pot decât să înrăutățească situația.

Dacă ai visat un accident de mașină fără victime sau ai supraviețuit în ciuda severității pagubelor, acesta este un semn foarte bun. Conform cărții de vis, un accident într-o mașină fără victime înseamnă că, în viitorul apropiat, vei putea evita cu succes probleme grave și vei îmbunătăți în continuare situația financiară, sănătatea și viața personală.

Dar dacă s-a întâmplat un accident, când conduceai, dar nimeni nu a fost rănit în mod deosebit, atunci asta indică doar că în acest moment ești prea nesigur pe tine și pe abilitățile tale de a lua decizii importante. Ți-e frică de consecințele acțiunilor tale. Merită să te eliberezi și să nu-ți fie frică să faci un pas către visul tău. Vezi și: de ce visezi să lovești o mașină.

Cu toate acestea, este important să rețineți că, dacă ați experimentat un șoc emoțional, șoc sau stres cu câteva zile înainte de a dormi cu un accident, atunci un astfel de vis ar fi putut să apară ca o reacție a subconștientului dumneavoastră la situația care a provocat aceste emoții. În acest caz, nu ar trebui să deschideți cartea de vis, de ce accidentul dintr-un vis nu are un sens profetic. Acest vis este o reflectare a emoțiilor recent trăite.

Prietenii tăi au fost răniți în accident

Potrivit cărții de vis, un accident de mașină cu victime care implică cunoscuți nu prevestește moartea sau boala acestora. Dacă ai visat la asta, înseamnă că la nivel subconștient se pare că îți dorești acest accident. Desigur, acest lucru este exagerat, dar subconștientul nu poate fi înșelat. Cel mai probabil, pur și simplu îi invidiezi, dar cu invidie rea, neagră, vrei ca ei să piardă, iar tu să câștigi. Încearcă să corelezi o astfel de interpretare cu viața ta și să rezolvi imediat problema: de unde îi cresc „picioarele”. Asigurați-vă că nu ratați acest moment, altfel situația se va întoarce împotriva voastră.

De asemenea, nu te grăbi să te superi dacă într-un vis ai pierdut pe cineva apropiat într-un accident. Moartea acestei persoane, dimpotrivă, îi prevestește o viață lungă plină de bucurii. Unele cărți de vis interpretează pierderea celor dragi ca fiind atitudinea lor bună și sensibilă față de tine. Ei te iubesc sincer și îți doresc toate cele bune. Dacă aveți nevoie de ajutor, acesta va fi furnizat imediat.

Dacă oameni pe care nu îi cunoști au murit, atunci așteptați-vă la surprize financiare neașteptate în viața dvs. în viitorul apropiat. Dacă participanții la accident fără victime au fost străini și ați urmărit procesul din exterior, nu ar trebui să vă faceți griji. Totul va fi bine cu tine, problema va afecta persoanele cu care interacționezi direct: prieteni, cunoștințe. În realitate, vei fi și tu doar un martor.

De ce visezi la un accident

Tipuri teribile de catastrofe înspăimântă în realitate și, într-un vis, fac și o impresie dureroasă. Dacă, din păcate, a trebuit să deveniți un participant sau un martor ocular al accidentului sau să vizionați filmări cinematografice ale dezastrelor, nu ar trebui să căutați sensul complotului în cărțile de vis. Visul este influența a ceea ce se vede în realitate. Pentru a ne da seama exact la ce visează accidentul, ar trebui să țineți cont: cine a participat și dacă au existat victime, unde s-a întâmplat.

Interpretarea viselor: a vedea un accident într-un vis

Sonnik Miller interpretează catastrofa ca bruscă în realitate. Natura surprizei va fi negativă.

Conform cărții de vis a lui Vanga accidentul este interpretat pozitiv. În viața celui care doarme va apărea o persoană care va avea o mare influență.

Citeste mai mult:  De ce visează trandafirii albi

Un accident într-un vis este un semn de autoflagelare, așa se susține cartea de vis a lui Medeea. Dacă în același timp oameni familiari mor sau sunt răniți, așa se manifestă ostilitatea față de acțiunile lor.

Conform cărții de vis ezoteric un accident din lateral înseamnă că într-o situație dificilă dormitorul va fi ajutat din lateral. A intra într-un accident – a aborda succesul cu acțiunile tale.

Interpretarea viselor din secolul 21 interpretează accidentul ca pe o situație dificilă. Există o mare probabilitate de a deveni o victimă a înșelatorilor și merită să creșteți vigilența.

Evitarea unui accident este un semn grozav. Se va dovedi a fi un câștigător în toate.

Dacă visezi un accident la locul de muncă și datorită acțiunilor celui care dormea ​​a fost posibil să-l elimini și chiar să îl previi, interpretarea este de asemenea excelentă. Abilitățile și profesionalismul vă vor ajuta să găsiți o cale de ieșire din orice dificultăți.

Interpretarea visului lui Freud sugerează că a vedea un accident înseamnă a experimenta sentimente vii pentru o persoană neobișnuită. Personalitatea sa extraordinară va lăsa o impresie pentru toată viața.

Un accident din fabrică cu o explozie reflectă nemulțumirea după contactul intim. Un accident de circulație simbolizează preocupările legate de funcționarea organelor genitale.

De ce visezi la un accident de mașină

Automobile un accident într-un vis este interpretat și în funcție de culoarea mașinilor. Albul sugerează critici excesive față de ceilalți, negrul – despre planurile insidioase ale celor răi. Un accident într-o mașină roșie avertizează despre o situație tensionată într-o relație cu o persoană dragă. O mașină albastră care a intrat într-un mic accident este un semn de stabilitate și chiar de o oarecare stagnare în afaceri. Culoarea galbenă a mașinii necesită prudență.

Accident de mașină în masă pe drum – un avertisment. În viitorul apropiat, ar trebui să te bazezi numai pe tine.

Dacă masina implicata intr-un accident într-un vis, grav deteriorat, fiecare pas trebuie calculat. Numai controlul maxim posibil asupra situației va ajuta la evitarea problemelor.

Care a suferit într-un accident în vis

Este bine când visătorul caută un răspuns la întrebarea despre complotul visului „accident fără participarea mea”. În viața reală, datorită prudenței tale, vei putea sta departe de a participa la o situație extrem de neplăcută. Într-un vis, ajutați victimele unui dezastru – obțineți vești de la prieteni.

Interpretarea complotului a ceea ce înseamnă accidentul cu participarea mea, este de dorit să ne amintim toate detaliile visului.

Probleme în diverse domenii. Despre asta este accidentul cu victime în sensul cel mai general. În primul rând, acestea sunt boli care se manifestă brusc. Este, de asemenea, un simbol al pierderii financiare și al problemelor cu ceilalți. A conduce într-un vis și a lovi un pieton este un îndemn la amânarea călătoriilor reale. Pentru oamenii de afaceri, un vis sugerează că obstacolele din afaceri nu pot fi ocolite, iar negocierile vor fi fără succes. Dacă visătorul însuși a fost rănit, urmează o lovitură a destinului, o rană spirituală. A reușit să iasă dintr-o mașină deteriorată – atingerea obiectivului va necesita eforturi extraordinare.

accident fara victime înseamnă că în realitate va trebui să comunici cu o persoană extrem de neplăcută. Sentimentele negative pot interfera cu dialogul normal și cooperarea.

Accident de vis persoana iubita – semnal de alarma. În realitate, el are probleme. În același timp, acestea nu sunt conectate cu transportul, iar dormitorul va avea șansa de a oferi sprijin.

Când visezi asta sotul a avut un accident, intriga este interpretată în două moduri. Pe de o parte, aceasta este o negativitate suprimată în realitate în direcția lui din cauza unui fel de resentimente. Pe de altă parte, aceasta reflectă o anxietate crescută pentru o persoană dragă și un semnal despre necesitatea de a-i monitoriza starea de sănătate.

De ce visezi să intri într-un accident

Un accident într-un vis sugerează că ritmul existenței este prea mare, atunci când, în căutarea lucrurilor fantomatice, nu se acordă atenție aspectelor cu adevărat importante ale vieții. Este de dorit să se reducă pretențiile.

Într-un vis prăbușire într-un accident când conducea o persoană familiară – un complot de avertizare. În realitate, această persoană va deveni sursa problemelor. Pentru a conduce singur o mașină și a intra într-un accident – există circumstanțe nefavorabile înainte. Din cauza acestora, este posibil să fiți nevoit să vă schimbați locul de muncă și reședința.

Simbol al pericolului iminent pieri într-un accident în vis. Există o serie de probleme de confruntat. Stresul va fi un partener fidel.

Ei bine, dacă reușești a supravietui după accident. Depășirea obstacolelor apărute va avea succes, dar rolul principal în lupta împotriva necazurilor va aparține celui care doarme, iar tu va trebui să muncești din greu.

Interpretarea somnului după tipul de accident

mai mare un accident într-un vis este un semn nefavorabil. Există probleme majore de experimentat în sfera de afaceri și personală.

teribil un accident, visat în cele mai teribile detalii, prevestește o deteriorare a înțelegerii reciproce cu prietenii și membrii familiei. Este indicat să evitați exprimarea emoțională a gândurilor, precum și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

Dreamed străin un accident care nu l-a afectat pe visător este o poveste mai pozitivă. În realitate, necazurile nu vor provoca daune semnificative.

Pericolul amenință – despre asta este accidentul cu moartea. Dacă o persoană cunoscută a murit într-un vis, în realitate provoacă respingere subconștientă, iar sentimentele negative sunt transformate într-un complot atât de înspăimântător.

O perioadă dificilă de viață este prefigurată de un accident de vis cu cadavre. Aceasta este dizarmonie în relațiile cu oamenii, singurătate interioară, probleme de sănătate.

Dacă un accident pe drum într-un vis nu au existat victime, acesta este un semn pozitiv. Necazurile nu vor putea face mult rău, iar starea de rău se va vindeca rapid.

Accident de vis în autobuz sugerează că un proiect elaborat cu atenție va eșua. Cu toate acestea, dacă oamenii nu sunt afectați, acest eșec va duce la succes în cele din urmă – noul plan va fi mai profitabil.

E rău când visezi la un accident pe o motocicletă. Complotul simbolizează dezamăgirea unui prieten apropiat, conflicte în familie, probleme la locul de muncă și chiar concediere.

Probleme financiare grave prevestesc accident de tren. Cel care doarme ar trebui să-și ia în serios starea de bine pentru a observa din timp simptomele bolii.

Un accident semnalează o situație confuză în realitate in cer. Cauza problemelor va fi neglijența celui care doarme și o atitudine fără scrupule față de muncă.

Când avion prăbușit visează în mod regulat, ceea ce înseamnă că este timpul să te oprești și să te relaxezi. Sistemul nervos este supraîncărcat cu numeroase responsabilități.

Citeste mai mult:  De ce visezi să cumperi pește

Dacă visezi un accident, cu siguranță ar trebui să asculți îndemnurile. Evenimentele conform interpretării cărților de vis nu sunt întotdeauna asociate cu situația din transport, iar măsurile luate în timp util vor ajuta la evitarea problemelor sau la minimizarea consecințelor negative.

Interpretarea viselor: de ce visează accidentul

Interpretarea viselor accident în cartea de vis: Interpretarea viselor Sonan

accident de vis Ai visat la un accident de mașină? Aceasta înseamnă că nerăbdarea și nervozitatea îți vor reveni în viața reală, negocierile importante sau o mare afacere vor eșua.

Un accident petrecut pe calea ferată promite o cunoștință în lumea reală, care îți va „păta” reputația.

Un accident de avion într-un vis prevestește o separare lungă și dificilă de rude, o călătorie nereușită, o schimbare a locului de muncă sau a reședinței împotriva propriei voințe.

A vedea alți participanți la dezastru lângă tine (de exemplu, alte mașini stricate) sugerează că, în realitate, nu ar trebui să te bazezi pe sfaturile și ajutorul altor persoane pentru a-ți rezolva problemele. Acest lucru poate înrăutăți situația. Bazează-te doar pe bunul simț și intuiție.

Dacă în visul tău ai evitat în mod miraculos un accident, acesta poate fi interpretat ca noroc în viața reală, o soluție ușoară la o problemă dureroasă. Vei putea ieși cu grijă din cea mai confuză situație, fără să te temi de intrigile și răzbunarea inamicilor.

Dacă aveți într-adevăr o călătorie lungă sau un zbor aerian, atunci depuneți toate eforturile pentru a reprograma sau anula călătoria.

Dacă ai visat la un accident în care nimeni nu a fost rănit, atunci te vei certa cu o persoană dragă.

Dacă ai visat la un accident, înseamnă că faci ceva greșit sau înșeli oamenii.

Dacă ai visat că accidentul a fost vina ta, atunci vei fi obligat să te scuzi pentru ceva.

Dacă ai visat că mai multe mașini au fost implicate în accident deodată, atunci te afli într-o situație în care nu te vei putea controla. Vei avea nevoie de ajutorul cuiva.

Dacă ai visat că ai avut un accident și ești singurul supraviețuitor al acestuia, atunci vei putea să-ți învingi inamicii.

Dacă ai visat că ai avut un accident, dar ai rămas în viață, atunci vei putea să treci toate testele și să-ți atingi scopul propus.

Dacă ai visat că ai văzut un accident în care sunt implicați prietenii tăi, înseamnă că o etapă dificilă a vieții te așteaptă înainte.

Dacă ai visat că ai văzut cum s-a întâmplat un accident în fața ochilor tăi, atunci îți este foarte frică de ceva. Dar această teamă este complet nefondată.

Dacă rudele tale mor într-un vis ca urmare a unui accident, atunci ar trebui să-ți anulezi călătoria în viitorul apropiat.

Dacă într-un vis persoana iubită moare ca urmare a unui accident, atunci în realitate va trăi mult timp.

Dacă într-un vis ai reușit în mod miraculos să eviți un accident, atunci în realitate vei fi foarte norocos în ceva.

Dacă într-un vis ai avut un accident teribil, dar ai rămas nevătămat, atunci vei avea noroc cu ceva.

Dacă într-un vis, din vina ta, a avut loc un accident care a pretins viața unei persoane, atunci în realitate nu te poți ierta pentru ceva.

Dacă în visul tău ai intrat într-un accident de mașină (sau orice alt), atunci în viața reală trebuie să fii pregătit pentru necazuri, boli și eșecuri. Dacă ai avut un astfel de vis în ajunul oricărei călătorii sau călătorii.

Dacă se dovedește a fi o persoană de sex opus, atunci nu poți evita obsesia și pasiunea aprinsă.

Există riscul de rănire sau rănire. Dacă este posibil, anulați călătoriile programate, nu plecați într-o călătorie lungă.

Ocupă-ți locul sau poziția. Nu ar trebui să ai încredere orbește în tot ceea ce spun și îți promit ei, chiar dacă sunt oameni cunoscuți.

Când într-un vis intri într-un accident – Acesta este un semn rău. În viața reală, în viitorul apropiat, încercați să evitați tot ce este nou, necunoscut și suspect.

Privind în vis alți oameni care au un accident din exterior îți promite aranjarea afacerilor, bunăstare în afaceri. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla cu ajutorul unei persoane influente și luminate în aceste probleme.

Urmărește accidentul din lateral – cineva așteaptă momentul potrivit pentru a vă pregăti.

Intrați într-un accident în vis – la tragedia personală.

Salvați oameni răniți într-un accident – spre bunăstare.

Să visez la un accident pe calea ferată – la mare dificultate.

A vedea un accident într-un vis este un semn neplăcut. Acest lucru este deosebit de relevant.

Vedeți într-un vis un accident în care nu a murit nimeni – la succes în afaceri.

A visa la un accident în care toată familia ta se plimbă este, din păcate.

Să visez la un accident în care mor copii – la pierderea unui vis.

Vedeți într-un vis un accident în care toată lumea a murit – Din pacate.

Vedeți într-un vis cum mor oamenii într-un accident – Avertizare de risc ridicat.

Să visezi cum ai avut tu însuți un accident – din pacate sau la o mare problema pe care trebuie sa o rezolvi singur.

Să visez că numai copiii au supraviețuit accidentului – spre un viitor fericit.

Evită în mod miraculos un accident într-un vis Vei fi foarte norocos în lumea reală. O zi bună și o dispoziție bună vă așteaptă pentru a doua zi.

De ce visezi la un accident, interpretarea somnului în alte cărți de vis

Am zburat cu avionul, toată familia cu soț, eu și copiii. La cârmă era soțul meu (e mort de 10 ani). Apoi s-a dovedit că eram în acest avion, care ne grăbim de-a lungul drumului cu o viteză vertiginoasă. Un camion uriaș, fie un camion cu combustibil, fie KamAZ, un camion se grăbește spre noi. O coliziune ar fi fost inevitabilă, dar soțul a întors cumva volanul și a oprit acest avion la un centimetru de camion. Nici un rău făcut. Un bărbat speriat se uită din KAMAZ. Ce înseamnă acest lucru?