Interpretarea viselor jură cu mama într-un vis

Într-un vis, înjură-l pe mama

Ce visează să înjure cu mama, cartea de vis îl consideră adesea un avertisment. O astfel de interpretare a ceea ce ați văzut într-un vis intră în vigoare dacă în realitate aveți o relație excelentă. O explicație a acestui sau aceluia detaliu vă va spune care dintre sferele vieții este acum cea mai vulnerabilă. Pentru cei care sunt într-adevăr într-o ceartă, sensul visului este în mare parte neutru.

interpretările lui Miller

Dacă ai visat să te certe cu mama ta, cartea de vis a lui Miller explică ceea ce a văzut în vis prin dezechilibrul persoanei adormite. Nu este greu de ghicit la ce visează simbolul: în această stare, nu durează mult să spargi lemnul de foc. Riscul scandalurilor domestice și familiale crește.

Dacă s-a întâmplat să vezi drama familiei din exterior, fără a participa la conflict, pot apărea probleme la locul de muncă. Prudența și reținerea vor ajuta la neutralizarea sensului a ceea ce vedeți. O ceartă într-un vis înseamnă și un sentiment de singurătate.

De ce era supărată femeia moartă?

În cartea de vis există o explicație a motivului pentru care cineva visează să se certe cu o mamă care nu mai este în viață. Dacă ai avut o ceartă cu defunctul, interpretul se concentrează pe cauza acestuia.

 • A fi certat de o mamă moartă se întâmplă celor care au ceva de ascuns;
 • Dacă defunctului nu-i place alesul tău, în realitate te vei certa cu el;
 • Când ești prea leneș în opinia defunctului, asta înseamnă obstacole în afaceri;
 • A vedea nemulțumirea față de extravaganță se întâmplă cu probleme financiare reale;
 • Defunctului nu-i place aspectul tău? Ai grijă de sănătatea ta;
 • Dacă ai visat să înjuri fără niciun motiv, există un risc mare de a face o greșeală de neiertat.

Cine a primit

Când un bărbat a reușit să se ceartă cu un părinte într-un vis, în viitorul apropiat ar trebui să te ferești de noile cunoștințe, în special de frumusețile seducătoare.

Pentru o fată, un astfel de complot promite un răcoare în relațiile cu persoana iubită sau o surpriză neplăcută într-un cerc prietenos. Un visător căsătorit este amenințat cu probleme în familie. Dacă o femeie însărcinată a trebuit să se ceartă într-un vis, în realitate era neliniștită în sufletul ei.

Când se întâmplă să vă certați, fiind într-adevăr într-o ceartă, cartea de vis oferă o interpretare directă a somnului: este timpul să îmbunătățim relațiile. Dacă ați reușit să vă certați într-un vis și apoi să faceți pace, un dar generos al destinului îl așteaptă pe cel care doarme.

Scuipat serios

În cartea de vis, poți afla de ce visezi să înjuri cu putere cu mama ta, până la asalt. După trezire, visătorul va depăși autoflagelarea: va începe să se învinovățească pentru toate greutățile. Astfel de dispoziții pot duce la depresie.

O ceartă puternică într-un vis și plecarea de acasă se întâmplă în ajunul unor schimbări mari, adesea pozitive. Dacă se întâmplă să vezi un astfel de simbol, o nouă poziție, o mutare, un câștig mare sau un cadou scump sunt chiar după colț.

Interpretarea visului rătăcitorului explică de ce cineva visează să o jignească pe mama și să se bucure de ceea ce se întâmplă. Trezirea va experimenta dezamăgire. Dacă ai avut o ceartă, ghicitorul Vanga sugerează un conflict ascuns între tați și copii.

Rușinos până la lacrimi

Există mai multe explicații pentru care am visat să mă cert cu mama și să plâng în același timp. Imaginea este o reflectare a stării reale de spirit. Chiar ești gata să plângi în orice moment din cauza unui fleac. Cartea de vis ezoteric nu sfătuiește să te înfrânezi printr-un efort de voință. Campingul, meditația și petrecerile prietenoase sunt mult mai eficiente.

Cartea de vis de Est crede că într-un vis, încăpățânii și bătăuții care nu reușesc să găsească un limbaj comun chiar și cu ei înșiși trebuie să înjure mama lor și să plângă.

Nora vs soacra

Cartea de vis țigănească oferă o explicație foarte distractivă a motivului pentru care cineva visează să se certe cu mama sau soacra unui tip. Predicția depinde în întregime de cine a câștigat argumentul.

Dacă ai visat că ai reușit să preiei, în realitate vei realiza și ceea ce îți dorești. Superioritatea adversarului promite eșec. Zborul sau indiferența prevestesc vești proaste.

Alege-ți visul

Într-un vis, înjură cu soțul ei

Într-un vis, înjură cu un tip

Într-un vis, jură cu un tată mort

Într-un vis, jură pe tatăl tău

Într-un vis, înjură cu o femeie

Înjurând într-un vis

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

Ce înseamnă o ceartă cu mama într-un vis și cum să înțelegi interpretarea cărții de vis

O ceartă cu mama într-un vis are un motiv în resentimentele acumulate în realitate. Într-un vis, fie ți-e frică de o ceartă, încercând să ascunzi o anumită conduită greșită, fie visezi să exprimi tot ce crezi cât mai curând posibil. Încercați să vă amintiți ce se întâmplă exact în visul dvs. și vă veți da seama cine provoacă conflictul. După ce ați clarificat această problemă, puteți încerca să rezolvați problemele fără ceartă. Poate că îți este frică inutil de furia mamei tale sau te simți vinovat. Să ne dăm seama de ce se visează o ceartă cu mama mea în cărțile de vis.

Valori cheie

O ceartă într-un vis este considerată un semn al unui conflict mocnit, al neînțelegerii, al dezacordului, al anxietății active. O ceartă cu mama este o situație destul de ridicolă, deoarece ambele părți, de regulă, își doresc numai bine. În unele cazuri, bunătatea reciprocă este atât de energică încât provoacă un sentiment de protest, dacă nu în realitate, atunci cel puțin într-un vis.

Într-adevăr, dacă în realitate nu vrei să-ți superi mama, atunci cel puțin într-un vis ai dreptul să refuzi să mănânci gris și cotlet de morcov. Într-un vis, poți arunca mănușile de cauciuc, poți turna supa în coșul de gunoi și te întorci acasă târziu sau chiar poți să stai peste noapte într-un alt oraș din emisfera cealaltă, într-un loc fără telefon, electricitate și o adresă exactă. O ceartă poate fi văzută ca o dorință de a scăpa de controlul parental.

 • Certurile într-un vis din vina ta înseamnă, de obicei, o tutelă excesivă din partea mamei, anxietate excesivă.
 • Certerea și confruntarea se transformă într-o luptă – suprimați cu sârguință agresivitatea, furia și sunteți gata să vă impuneți punctul de vedere. Cel mai probabil, visezi să-ți pedepsești mama pentru o conduită greșită reală sau imaginară, să o pui cu o palmă și să o faci să se pocăiască pentru greșelile din creșterea ta. Sperăm că înțelegeți că, în realitate, acesta este un scenariu absolut eșuat. Pentru a scăpa de iritație, îndepărtați-vă de părinți, vizitați-i de câteva ori pe an dacă nu au nevoie de îngrijire suplimentară.
 • Cartea de vis feminin susține că, dacă nu reușești să faci față temperamentului tău rapid, poate provoca nenorociri, erupții cutanate, acțiuni drastice pe care va trebui să le regreti foarte mult.
 • Dacă o ceartă cu mama ta într-un vis se transformă într-o ceartă cu întreaga familie – acesta este un motiv să te gândești, poate că toți acești oameni nu vor să-ți facă rău și te înșeli în privința lor. Pe de altă parte, chiar dacă părerea ta este greșită, ai dreptul să faci propriile greșeli în viața ta dacă ești dispus să plătești pentru ele. Gândește-te din nou la deciziile tale și analizează cu atenție toate consecințele posibile.
 • Plecarea de acasă în căldura unei certuri este o negare a cadrului și fundațiilor obișnuite. Poate doriți să construiți ceva propriu și fără sfaturi din afară.
 • Dacă locuiești cu familia ta, departe de părinții tăi, atunci o ceartă într-un vis poate însemna că mama are probleme pe care tu le poți ajuta să le rezolvi. Se pare că ești foarte atașat de familie și îți este dor de părinții tăi.
 • Certele din cauza banilor, a locului de reședință, arată lipsă de independență și lipsă de dorință de a-și rezolva problemele. Dacă vezi o ceartă între una dintre rudele tale și mama ta cu privire la moștenire, ar trebui să fii atent la această persoană, el poate încerca cu adevărat să-ți revendice partea. Situația este complicată de faptul că vorbirea despre moștenirea unei persoane în viață pare nedelicată.
 • O dispută care se dezvoltă într-o ceartă este dovada unei naturi strălucitoare, care provoacă dependență. Se pare că sunteți în căutarea unui conflict din senin și încercați să găsiți vina în orice lucruri mărunte. Nimic groaznic. Cei care te iubesc sunt obișnuiți cu caracteristicile tale, deși speră la toleranță reciprocă față de complexitățile caracterului. Dar, dacă continui să cicăli, s-ar putea să te trezești singur chiar în momentul în care ai nevoie de ajutor.

Citeste mai mult:  De ce visezi să mănânci varză proaspătă

Interpretări ale autorităților

 • Cartea de vis a lui Wangi profețește probleme serioase dacă nu încerci imediat să afli ce este în neregulă. Poate mama ta are nevoie de ajutor. Dacă într-un vis vezi că cineva se ceartă cu mama lui în public, pregătește-te pentru probleme din cauza comportamentului neplăcut al colegilor.
 • Cartea de vis feminin susține că certurile într-un vis au uneori sens exact opus. Vedeți o problemă care poate provoca controverse și sunteți dispuși să petreceți timp și efort pentru a o rezolva și a preveni scandalurile reale.
 • Înjurând într-un vis cu mama soțului tău – va trebui să arăți delicatețe în realitate și să încerci să nu observi remarci tăioase, să eviți colțurile ascuțite. Nu ceda provocărilor și caută o poziție avantajoasă. A te certa cu mama unui prieten sau a unui prieten – ești prea receptiv și unii pot considera această calitate excelentă o obsesie și o dorință de a intra în treburile altora. Retrageți-vă de la problemele care nu vă interesează cu adevărat, chiar dacă știți o soluție excelentă. Există multe modalități de a vă exprima punctul de vedere fără a intra în discuții sau contact direct. Lăsați oamenii să decidă singuri cum să trăiască.
 • Cartea de vis a lui Miller consideră certurile într-un vis în general, ca un semn al nervilor supărați. Într-un vis, trebuie să te odihnești. Dacă chiar și într-un vis încerci să rezolvi lucrurile cu cei dragi, s-ar putea să fie nevoie să-ți pui în ordine sistemul nervos, să te relaxezi, să schimbi situația, să iei o vacanță.

Concluzie

Scandalurile familiale, în special o ceartă cu mama ta într-un vis, arată un nivel ridicat de îngrijorare pentru părinții tăi. Dacă nu ți-ar păsa, visele tale pur și simplu nu ar fi despre acele subiecte.

Încearcă să te calmezi, sună mai des și află cum merg lucrurile, încearcă să ajuți. Pune-ți nervii în ordine, ai grijă de sănătatea ta. Cel mai bun lucru pentru acest lucru este un fel de hobby interesant care necesită atenție și răbdare.

De ce visezi să înjuri cu mama: cartea de vis

O viziune în care o persoană a trebuit să se ceartă cu mama sa este interpretată negativ de cartea de vis. Cea mai inofensivă explicație pentru un astfel de complot este că, în realitate, cel care doarme ar trebui să acorde mai multă atenție relațiilor cu ea. Dar există și interpretări mai serioase. Despre ei acum și se va spune.

Interpret universal

Această carte de vis poate oferi o explicație bună pentru această viziune. Să înjurați cu mama nu este bine, dar dacă ea a fost calmă în timpul unei certuri inițiate de însuși visătorul, atunci nu trebuie să vă faceți griji. Cel mai probabil, în realitate ea se gândește adesea la copilul ei și pur și simplu îi lipsește. Prin urmare, după o astfel de viziune, o persoană ar trebui să se gândească: îi dedică suficient timp mamei sale?

Dacă relația cu ea în realitate este aproape ideală, atunci visul poate reflecta pur și simplu emoțiile negative care s-au acumulat în visător. Acest pachet de nervi te face să elimini agresivitatea în vis, ceea ce cu siguranță nu este bine. Este recomandat să vă gândiți la vacanță și la restabilirea forței spirituale și a armoniei. Deși uneori un astfel de vis încă reflectă sentimentul recent trezit de vinovăție trăit de o persoană în fața mamei sale pentru faptul că a fost cândva departe de a fi cel mai bun copil.

Potrivit lui Miller

Această carte de vis poate spune și ceva interesant. Ai avut ocazia să înjuri cu mama ta în propria ta casă? Acesta este începutul unei dâre negre în viață. Ceea ce probabil va dura mult. Urmează o perioadă dificilă, în care o persoană va trebui să treacă prin multe verificări și teste pentru rezistență.

Citeste mai mult:  De ce visezi la boala unei persoane dragi

A fost lupta lungă și zgomotoasă? Este general acceptat că aceasta este o boală gravă a unei persoane dragi, eventual a unei rude.

Dar dacă un astfel de vis a fost visat de o persoană care, în viitorul apropiat, intenționează să facă o achiziție majoră sau să-și investească banii undeva, atunci merită să aștepte. Poate că strategia nu este gândită suficient de clar.

Dar visul în care încăierarea s-a încheiat cu împăcare este un semn bun. El subliniază că toate problemele care deranjează o persoană vor fi rezolvate foarte curând ca de la sine. Urmează o serie strălucitoare de viață, iar acesta este cel mai bun moment pentru a transpune în realitate planurile și ideile care au fost anterior abandonate.

Cartea viselor de femeie

Nu va fi de prisos să cercetăm acest interpret. Fata nu s-a certat cu mama ei, ci cu o potențială soacră? Acesta este un semn rău. O ceartă cu mama unui iubit este un prevestitor al începutului unei perioade dificile în relația lor. Este posibil ca în curând să existe un dezacord serios între tip și fată. Poate chiar de nicăieri.

Cartea de vis feminin poate spune altceva. A avut fata vreo șansă să se certe cu mama ei în prezența tatălui ei? Asta pentru singurătate. Dintr-o dată își va da seama că toți prietenii, tovarășii și cunoștințele ei sunt angajați exclusiv în propriile lor afaceri și nu-i lasă nici măcar un minut. Din cauza singurătății, fata se va simți deprimată și va experimenta o nevoie urgentă de îngrijire și dragoste. Dar nu va fi nimeni de la care să o ia, așa că până la urmă se poate scufunda în depresie, ceea ce îi va provoca și alte probleme.

Interpret al secolului XXI

Această carte recomandă să fiți atenți nu la situația în care a avut loc cearta, ci la ceea ce a provocat-o. De subiectul scandalului depinde interpretarea cărții de vis.

A trebuit să te certați cu mama ta din cauza performanțelor academice slabe sau a problemelor la locul de muncă? Asta pentru conflicte cu camarazii sau colegii de universitate.

Subiectul unei certuri a fost viața personală a visătorului? Acest lucru înseamnă a nu fi de acord cu „a doua jumătate”.

L-a certat mama pe visător pentru cheltuieli excesive și incapacitate de a gestiona banii? Poate că în viitorul apropiat va trebui să se confrunte cu probleme financiare.

Cel mai important lucru este că o persoană nu se ceartă cu mama sa din cauza aspectului său. Pentru că o astfel de viziune prefigurează boală și probleme de sănătate.

Consecințele scandalului

Fiecare carte de vis recomandă cu tărie să le țineți cont. Înjurarea cu mama ta într-un vis nu este bună în aproape toate cazurile, dar detaliile viziunii pot clarifica interpretarea cutare sau cutare viziune.

Cum s-a terminat cearta? Dacă prin atac, atunci în curând o persoană va fi depășită brusc de autoflagelare. Indiferent ce greutăți i se întâmplă (nu numai lui), el se va învinovăți pentru tot. Este mai bine să nu te lași dus de autoflagelare, altfel te poți duce în cele din urmă la depresie.

S-a bucurat și s-a bucurat persoana aflată la finalul ceartei de faptul că și-a jignit mama? Atunci nimic bun nu este de așteptat. O astfel de viziune este un prevestitor al celor mai puternice dezamăgiri.

Ai avut șansa să înjuri cu mama și să plângi? Interpretarea visului consideră această viziune o reflectare a stării de spirit a unei persoane. Poate că este atât de deprimat încât se poate rupe în orice moment. Dacă acesta este cazul, atunci este recomandat să vă gândiți la meditație, recreere în aer liber sau petrecerea timpului într-o companie distractivă.

Visătorul a avut o ceartă mare cu mama lui și, în cele din urmă, a plecat de acasă? Acest lucru este, destul de ciudat, bun. O astfel de viziune promite schimbări pozitive în viață. Ele pot fi o programare într-o nouă poziție, o mutare, o achiziție semnificativă, un cadou scump sau o călătorie mult așteptată.

Interpret ezoteric

Există cazuri în care o persoană visează cum trebuie să înjure pe mama sa moartă. Interpretarea visului spune că o astfel de viziune personifică amărăciunea pe care o simte cu privire la cuvintele nerostite. Pierderea a fost bruscă și persoana nu a putut să se împace cu ea. Ei bine, cartea de vis vă sfătuiește să acceptați ceea ce s-a întâmplat și să realizați că nimic nu poate fi returnat. Credincioșii pot aprinde o lumânare pentru odihnă.

Dar asta nu este tot ce spune cartea de vis. A înjurat cu o mamă moartă, ca să spunem ușor, este dureros și trist. Și sensul viziunii este același. Visul indică o conștiință proastă a unei persoane. Poate că a făcut greșeli pe care nu le poate recunoaște. Sau nu s-a întâmplat nimic bun în viața lui personală de mult timp, dar persoana preferă să închidă ochii în privința asta, decât să ia orice măsură pentru a corecta situația.

Dacă mama decedată a fost inițiatoarea ceartă și l-a certat pe visător cu putere, atunci nu l-ar strica să se gândească la comportamentul său. Poate că deseori comite acte și greșeli neplăcute, pentru care trebuie să plătească scump în viitor.

Corelația cu realitatea

În cele din urmă, câteva cuvinte despre ceea ce cearta visată cu mama prezintă pentru o persoană care s-a certat cu ea în realitate. Acest lucru este detaliat în special în cartea de vis a vrăjitoarei Medea.

O astfel de viziune pare să spună: a sosit timpul pentru un armistițiu. Visătorul ar trebui să devină inițiatorul construirii relațiilor. Mama lui se simte rău pentru ceea ce s-a întâmplat și se teme să nu fie respinsă de copilul ei. Așa că nu vă fie teamă să faceți primul pas. Toate conflictele vor fi repede uitate.

Apropo, dacă după o ceartă care a avut loc în realitate, ai visat la un armistițiu, atunci te poți bucura. Foarte curând, se va întâmpla un eveniment care va fi plăcut atât pentru visător, cât și pentru mama lui.

De ce visezi la o ceartă cu mama mea conform cărților de vis și interpretărilor principalelor semnificații ale unui vis

O ceartă cu mama într-un vis are un motiv în resentimentele acumulate în realitate. Într-un vis, fie ți-e frică de o ceartă, încercând să ascunzi o anumită conduită greșită, fie visezi să exprimi tot ce crezi cât mai curând posibil. Încercați să vă amintiți ce se întâmplă exact în visul dvs. și vă veți da seama cine provoacă conflictul. După ce ați clarificat această problemă, puteți încerca să rezolvați problemele fără ceartă. Poate că îți este frică inutil de furia mamei tale sau te simți vinovat. Să ne dăm seama de ce se visează o ceartă cu mama mea în cărțile de vis.

Citeste mai mult:  Văzând un soț în vis cu o altă femeie

Valori cheie

O ceartă într-un vis este considerată un semn al unui conflict mocnit, al neînțelegerii, al dezacordului, al anxietății active. O ceartă cu mama este o situație destul de ridicolă, deoarece ambele părți, de regulă, își doresc numai bine. În unele cazuri, bunătatea reciprocă este atât de energică încât provoacă un sentiment de protest, dacă nu în realitate, atunci cel puțin într-un vis.

Într-adevăr, dacă în realitate nu vrei să-ți superi mama, atunci cel puțin într-un vis ai dreptul să refuzi să mănânci gris și cotlet de morcov. Într-un vis, poți arunca mănușile de cauciuc, poți turna supa în coșul de gunoi și te întorci acasă târziu sau chiar poți să stai peste noapte într-un alt oraș din emisfera cealaltă, într-un loc fără telefon, electricitate și o adresă exactă. O ceartă poate fi văzută ca o dorință de a scăpa de controlul parental.

 • Certurile într-un vis din vina ta înseamnă, de obicei, o tutelă excesivă din partea mamei, anxietate excesivă.
 • Certerea și confruntarea se transformă într-o luptă – suprimați cu sârguință agresivitatea, furia și sunteți gata să vă impuneți punctul de vedere. Cel mai probabil, visezi să-ți pedepsești mama pentru o conduită greșită reală sau imaginară, să o pui cu o palmă și să o faci să se pocăiască pentru greșelile din creșterea ta. Sperăm că înțelegeți că, în realitate, acesta este un scenariu absolut eșuat. Pentru a scăpa de iritație, îndepărtați-vă de părinți, vizitați-i de câteva ori pe an dacă nu au nevoie de îngrijire suplimentară.
 • Cartea de vis feminin susține că, dacă nu reușești să faci față temperamentului tău rapid, poate provoca nenorociri, erupții cutanate, acțiuni drastice pe care va trebui să le regreti foarte mult.
 • Dacă o ceartă cu mama ta într-un vis se transformă într-o ceartă cu întreaga familie – acesta este un motiv să te gândești, poate că toți acești oameni nu vor să-ți facă rău și te înșeli în privința lor. Pe de altă parte, chiar dacă părerea ta este greșită, ai dreptul să faci propriile greșeli în viața ta dacă ești dispus să plătești pentru ele. Gândește-te din nou la deciziile tale și analizează cu atenție toate consecințele posibile.
 • Plecarea de acasă în căldura unei certuri este o negare a cadrului și fundațiilor obișnuite. Poate doriți să construiți ceva propriu și fără sfaturi din afară.
 • Dacă locuiești cu familia ta, departe de părinții tăi, atunci o ceartă într-un vis poate însemna că mama are probleme pe care tu le poți ajuta să le rezolvi. Se pare că ești foarte atașat de familie și îți este dor de părinții tăi.
 • Certele din cauza banilor, a locului de reședință, arată lipsă de independență și lipsă de dorință de a-și rezolva problemele. Dacă vezi o ceartă între una dintre rudele tale și mama ta cu privire la moștenire, ar trebui să fii atent la această persoană, el poate încerca cu adevărat să-ți revendice partea. Situația este complicată de faptul că vorbirea despre moștenirea unei persoane în viață pare nedelicată.
 • O dispută care se dezvoltă într-o ceartă este dovada unei naturi strălucitoare, care provoacă dependență. Se pare că sunteți în căutarea unui conflict din senin și încercați să găsiți vina în orice lucruri mărunte. Nimic groaznic. Cei care te iubesc sunt obișnuiți cu caracteristicile tale, deși speră la toleranță reciprocă față de complexitățile caracterului. Dar, dacă continui să cicăli, s-ar putea să te trezești singur chiar în momentul în care ai nevoie de ajutor.

Interpretări ale autorităților

 • Cartea de vis a lui Wangi profețește probleme serioase dacă nu încerci imediat să afli ce este în neregulă. Poate mama ta are nevoie de ajutor. Dacă într-un vis vezi că cineva se ceartă cu mama lui în public, pregătește-te pentru probleme din cauza comportamentului neplăcut al colegilor.
 • Cartea de vis feminin susține că certurile într-un vis au uneori sens exact opus. Vedeți o problemă care poate provoca controverse și sunteți dispuși să petreceți timp și efort pentru a o rezolva și a preveni scandalurile reale.
 • Înjurând într-un vis cu mama soțului tău – va trebui să arăți delicatețe în realitate și să încerci să nu observi remarci tăioase, să eviți colțurile ascuțite. Nu ceda provocărilor și caută o poziție avantajoasă. A te certa cu mama unui prieten sau a unui prieten – ești prea receptiv și unii pot considera această calitate excelentă o obsesie și o dorință de a intra în treburile altora. Retrageți-vă de la problemele care nu vă interesează cu adevărat, chiar dacă știți o soluție excelentă. Există multe modalități de a vă exprima punctul de vedere fără a intra în discuții sau contact direct. Lăsați oamenii să decidă singuri cum să trăiască.
 • Cartea de vis a lui Miller consideră certurile într-un vis în general, ca un semn al nervilor supărați. Într-un vis, trebuie să te odihnești. Dacă chiar și într-un vis încerci să rezolvi lucrurile cu cei dragi, s-ar putea să fie nevoie să-ți pui în ordine sistemul nervos, să te relaxezi, să schimbi situația, să iei o vacanță.

Concluzie

Scandalurile familiale, în special o ceartă cu mama ta într-un vis, arată un nivel ridicat de îngrijorare pentru părinții tăi. Dacă nu ți-ar păsa, visele tale pur și simplu nu ar fi despre acele subiecte.

Încearcă să te calmezi, sună mai des și află cum merg lucrurile, încearcă să ajuți. Pune-ți nervii în ordine, ai grijă de sănătatea ta. Cel mai bun lucru pentru acest lucru este un fel de hobby interesant care necesită atenție și răbdare.