Interpretarea viselor interpretarea viselor bisericii

De ce visează biserica în interior: interpretarea semnificației somnului conform diferitelor cărți de vis pentru bărbați și femei

Dacă ai visat la o clădire religioasă, aceasta indică prezența unor probleme spirituale. De ce visezi la o biserică în interior cu icoane – astăzi vom vorbi despre asta… Dacă ai visat la o biserică, cartea de vis îți amintește că ai uitat complet de viața spirituală. Biserica poate apărea în vis nu numai ortodocșilor, ci și unui musulman, un ateu și un reprezentant al oricărei alte religii. Și în orice caz, va fi un semn să te gândești la spiritualitatea ta. Dacă vi s-a întâmplat să vedeți o biserică în vis, gândiți-vă la acest semn și luați decizia corectă în funcție de situația dvs.: vizitați o biserică adevărată, cereți iertare cuiva, ajutați pe cei care au nevoie etc. Amintiți-vă că există multe religii, dar ideile despre bine și rău, comportamentul corect și greșit, sunt în mare măsură unificate.

Dacă ai visat la o biserică în vis, ce înseamnă asta? La ce evenimente să vă așteptați la bine sau la rău

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detalii

După cum spune cartea de vis, a vedea o biserică într-un vis poate însemna schimbări viitoare în viață, sub forma unei etape de viață care se termină și începutul uneia noi, mai responsabilă și care necesită mai multă atenție. Cu toate acestea, merită să luați în considerare o caracteristică, înainte de a începe o nouă etapă, trebuie să vă odihniți bine. Pentru o vreme, îndepărtează-te de chestiunile presante, oferindu-te astfel pentru purificarea spirituală, rămânând singur cu „Eul” tău și construind un model al ființei tale viitoare.

Fiecare dintre noi avem omisiuni și ignoranță în partea spirituală a vieții noastre, nu-i așa? O persoană care vede o biserică în vis caută, fără îndoială, să elimine acest fapt și să se spiritualizeze, poate că încă nu realizează acest lucru, dar după ce a văzut, merită să se întoarcă adânc în sine și să-și pună cele mai intime întrebări.

Pentru o analiză mai detaliată a visului și o determinare ulterioară a ceea ce visează biserica în interior, este necesar să fim atenți la toate detaliile care caracterizează direct templul însuși.

Care a fost exteriorul bisericii pe care ai văzut-o?

Cu cât icoanele și decorațiunile din interiorul bisericii pe care le-ați văzut sunt mai bogate, cu atât aveți mai multă armonie în suflet.

De ce visezi la un templu sau la o biserică? Dacă biserica pe care ai văzut-o în vis era de dimensiuni impresionante, s-ar putea numi templu, atunci te subestimezi și poți face ceea ce ai plănuit și, cu siguranță, ar trebui să fii mai hotărât în ​​intențiile tale. Nu crezi în ceea ce se presupune că vrei, nu crezi în tine până nu crezi în tine și în puterea ta până la capăt și te vei mulțumi cu puțin.

Bisericile sau capelele mici au, desigur, interpretarea opusă. În viitorul apropiat, ar trebui să vă concentrați eforturile pe ceva anume, dar să o faceți bine și eficient, altfel riscați să eșuați din cauza supraestimării capacităților dumneavoastră și a multitaskingului excesiv.

Dacă ai visat la o biserică veche, un vis înseamnă că în această etapă a vieții tale viitorul tău este sub semnul întrebării, deoarece nu ai nicio certitudine, ar trebui să te gândești la planurile tale. A vedea o biserică din lemn într-un vis înseamnă că ocupația ta se va schimba în viitorul apropiat, iar schimbările pot afecta și locul de reședință, până la o schimbare a țării de reședință, dar în cele din urmă acest lucru promite numai consecințe pozitive pentru visatorul.

Visează la o biserică cu decorațiuni bogate în interior

După cum spune cartea de vis, biserica din interior simbolizează lumea ta interioară. Interiorul bisericii, prezența icoanelor, picturi artistice, lumânări etc., vorbește despre o lume interioară bogată. Curățenia și ordinea din clădire mărturisesc capacitatea de a gestiona competent această lume, precum și statornicia în deciziile situațiilor vitale. O biserică văzută în vis, cu mult aur și elemente strălucitoare, promite dormitorului o stare pozitivă a sănătății sale fizice.

Visul în care intri în biserică și găsești în ea întuneric complet și absența completă a ceva îți va spune despre problemele cu lumea ta interioară și despre lipsa de autocontrol cu ​​tine însuți. Existența armonioasă a corpului fizic și a corpului spiritual este principala garanție a unei vieți lungi și fericite, prin urmare, după ce ați văzut un vis similar, ar trebui să vă gândiți la gândurile și dispozițiile tale.

Interpretarea unui vis despre lumânări în interiorul unei biserici. Cum să eviți necazurile

De ce visezi la o biserică și la icoane? Punctul de referință, în interpretarea semnificației pe care icoanele îl poartă în vis, vor fi chipurile înfățișate pe aceste icoane. Fețe amabile și zâmbitoare vor povesti despre perioada viitoare, pline de bucurie și fericire. relele, și cu atât mai mult imaginile plângătoare, prevestesc probleme cu lumea exterioară, dezacorduri în familie, precum și irealizabilitatea ideilor și dorințelor persoanei adormite.

Mulți oameni se întreabă la ce visează biserica dinăuntru și lumânările. Lumânările sunt purtătoare de informații fericite. Văzându-i într-un vis, visătorul poate conta pe mare noroc în viață, precum și pe întruchiparea tuturor obiectivelor vieții.

Lumânările aprinse într-un vis prevestesc apariția a ceva nou în viața unei persoane adormite – prietenie, relații, dragoste etc., atunci când găsiți lumânări care se estompează într-un vis, ar trebui să încercați să nu le lăsați să se stingă, dacă este posibil, deoarece o lumânare stinsă prevestește apropierea morții.

Poate că în complotul visului, s-a pus accentul pe lumânările care ardeau puternic. Atunci te poți bucura, căci marele noroc este în drum spre casa ta, iar puterea ta morală se va întoarce sau se va întări. Planurile făcute se vor transforma cu siguranță în realitate, iar tot ceea ce este conceput în această perioadă va avea o putere incredibilă, iar universul și lumea înconjurătoare vor însoți îndeplinirea planului.

Răstignirea văzută înseamnă că o dungă neagră se apropie în viața ta. Tot ceea ce era un „atu” înainte nu mai funcționează, iar planurile nu sunt implementate. Nu te grăbi să te întristezi, această perioadă nu este nesfârșită, dar în cazul tău este de scurtă durată. Perseverența ta va fi mântuire, așa că nu-ți pierde încrederea în tine și într-un rezultat bun, pozitiv.

Citeste mai mult:  De ce visezi la înot

De ce visează Biserica?

Ați avut vreodată vise profetice?

Care este visul Bisericii

Apariția acestui simbol într-un vis mărturisește disperare, purificare spirituală, pocăință.

A te vedea intrând într-o biserică este un semn că în viața reală acțiunile tale sunt dictate de egoismul personal și de lipsa de dorință de a lua socoteală cu oamenii din jurul tău. Acest vis este un avertisment că este timpul să-ți schimbi viața și să te pocăiești de păcatele tale.

A fi prezent într-un vis la o slujbă bisericească înseamnă că, în realitate, poți conta pe dragostea și respectul oamenilor din jurul tău.

Visul în care ai văzut o biserică goală, cu ușile cu scânduri, prevestește schimbări de viață spre mai rău, dor și deznădejde.

Într-un vis, stai într-o biserică în ruină și încerci să pui o lumânare într-un sfeșnic – acest vis înseamnă că în viața reală vei contribui la renașterea și reînnoirea spirituală.

Intri in biserica in timpul slujbei. Este foarte aglomerat, deoarece sub cupola ei s-a adunat un număr mare de oameni. Oamenii îngenunchează și se roagă. Ridiți capul în sus și în loc de cupolă, vezi un cer presărat de stele, printre care plutește o lună roșie aprinsă. Cu cât această lună se apropie mai mult, cu atât mai puternic simți frica, pare puțin mai mult și va cădea de la înălțime chiar pe capetele oamenilor care se roagă – acest vis este un prevestitor al unui conflict religios crud și sângeros. Cel mai probabil, vei deveni un martor, nu un participant.

A visa cum ajuți la restaurarea unei biserici veche este un semn că, în realitate, toate nemulțumirile vechi vor fi uitate și îți vei putea restabili vechea relație cu o persoană apropiată.

Văzând o biserică în vis

Pentru a visa la o biserică de piatră albă cu cupole de aur – aceasta prevestește zorii culturale ale țării, fundamentele sale morale și spirituale, pentru a vedea un astfel de vis de vineri până sâmbătă – dorința ta de spiritualitate și cunoaștere va fi răsplătită.

Dacă într-un vis de sâmbătă până duminică sau de duminică până luni ai văzut o biserică distrusă, acesta este un vestitor al bolii și al suferinței morale.

Un vis de miercuri până joi, în care ești prezent la o slujbă bisericească, înseamnă că în curând armonia și pacea vor domni în casa ta.

Dacă într-un vis de vineri până sâmbătă ai văzut o biserică împletită cu un șarpe, acest vis este un vestitor de necaz pentru întreaga omenire.

A vedea un castel pe o biserică este un semn rău.

Ce înseamnă Biserica de somn

Dacă ai visat că intri într-o biserică, în realitate vei fi dezamăgit de plăceri, dar vei găsi satisfacție în muncă.

Poți realiza acest vis imaginându-ți că intri într-o biserică liniștită din sat și aprinzi lumânări, te simți bine și calm aici.

O biserică frumoasă, înaltă, din piatră albă – datorită calităților personale, veți obține o poziție înaltă și respect pentru oameni. Biserica de lemn – veți găsi pace și prosperitate în familie. Stând la porțile bisericii, privind cupolele și botezați – ești în pragul unei noi vieți. În curând totul se va schimba în bine. Vezi cum intră oamenii în biserică – prietenii te vor ajuta să iei decizia corectă. Dacă oamenii au părăsit biserica (după slujbă sau la procesiune) – problemele tale vor fi rezolvate în cel mai bun mod. Biserica veche, dărăpănată – faceți cunoștință cu un bătrân care vă va oferi o bucată din înțelepciunea lui. Pentru a vedea multe biserici (de exemplu, într-o mănăstire) – se vor deschide oportunități magnifice în fața ta. Indiferent de calea pe care o alegeți, veți avea succes peste tot.

Imaginează-ți că intri într-o biserică, aprinzi lumânări, te rogi pentru cei dragi. Știi că totul va fi bine.

Vedeți biserica în vis

O biserică văzută într-un vis oferă dezamăgire. Fiind în biserică – vei lua parte la înmormântare, vor veni vremuri rele. Rugăciunea în biserică este fericire în toate aspectele. Apropiați-vă de altar și îngenuncheați – la o descoperire valoroasă. Văzându-te ca un cerșetor pe pridvorul unei biserici – în realitate te vei angaja în activități caritabile.

Mărturisirea în biserică aduce mângâiere și bucurie, vorbind cu un preot – prietenii te vor feri de un pas imprudent. Părăsirea bisericii este o ușurare spirituală.

Ce înseamnă visele Biserică

A visa la o biserică în depărtare înseamnă dezamăgire față de evenimentele așteptate de atâta timp.

Intrarea într-o biserică scufundată în întuneric este un semn că va trebui să participi la înmormântare. De asemenea, oferă perspective sumbre și o lungă așteptare pentru vremuri mai bune.

Visează la Biserică

Biserica este un simbol al prosperității culturale, spiritualității, purității.

A visa la o biserică albă ca zăpada cu cupole aurii prevestește înflorirea culturală a țării, fundamentele ei morale și spirituale și unitatea universală.

Visul în care ai văzut biserica distrusă înseamnă boală și suferință morală.

Dacă într-un vis ești prezent la o slujbă bisericească, atunci în viața reală vei experimenta remuşcări.

Construirea unei biserici într-un vis – dorința ta de cunoaștere va fi răsplătită de o sută de ori.

A visa la o biserică împletită cu un șarpe este un semn rău. Aceasta este o amenințare la adresa umanității, deoarece toate valorile umane vor fi distruse de rău.

Dacă într-un vis ați văzut un castel pe biserică – aveți grijă! Izolarea și tendința ta spre singurătate pot înstrăina de tine o persoană apropiată și dragă.

Visul în care ai văzut biserica în flăcări aduce dușmănie între generații și prăbușirea ordinii mondiale universale.

Ce înseamnă Biserica într-un vis

Sensul viselor Biserica

Spre trezirea conștiinței, evitarea pericolului și răbdare.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor online Philomena

O biserică frumos decorată este un vis – asta pentru distracție și siguranță.

Am visat la o biserică înaltă – la o atitudine respectuoasă.

O biserică în flăcări visează – pentru vremuri grele.

Am visat la o biserică părăsită – o respingere a marilor adevăruri.

Intrarea într-o biserică în vis – aveți condiții prealabile bune pentru punerea în aplicare a planurilor dumneavoastră.

A fi prezent în catedrală în timpul închinării este un semn de succes în buna ta întreprindere.

Un bărbat în închisoare visează la o biserică – în curând va fi eliberat.

Starețul mănăstirii a visat – atmosfera din jurul tău se îngroașă, situația poate fi zguduită.

O vezi pe stareța mănăstirii – un test crud pentru o tânără, ea trebuie să-și adune toate puterile pentru a supraviețui.

Stareța mănăstirii zâmbește amabil în visul tău – un simbol al fiabilității prietenilor tăi.

Ce înseamnă Biserica într-un vis

Pentru a crea semne de fericire și bunăstare în cel mai înalt grad.

A intra în biserică înseamnă caritate și comportament cinstit.

A te ruga lui Dumnezeu în biserică înseamnă mângâiere și bucurie.

A vorbi în biserică marchează săvârșirea unei crime și o pedeapsă demnă pentru asta.

A sta sau a sta întins în biserică înseamnă o schimbare în felul de viață.

Biserica de interpretare a viselor

Biserica de interpretare a viselor, interpretarea somnului. Ce înseamnă să vezi o biserică într-un vis, poți afla în 27 de cărți de vis de pe această pagină. Un vis reflectă starea ta psihologică și fizică, cartea noastră de vis te va ajuta să înțelegi la ce ai visat. Puteți vedea ce alte vise încep cu litera „C” în secțiunea Cartea de vis cu litera C.

Biserica în cărți de vis

Credință, speranță, iubire. Templul sufletului. Sanctuar; cer; Siguranță. Citește mai mult →

Biserica poate simboliza credința, speranța, iubirea, sanctuarul, raiul, securitatea și templul sufletului, poate vorbi și despre dogmatism și interdicții religioase. Citește mai mult →

A vedea biserica este trezirea conștiinței / a bolii și a răbdării. Biserica împodobită este distractivă. Foarte frumoasă – siguranță. Înaltă – cinste. A intra în ea – a merge la închisoare. Biserica este în flăcări – Mai mult →

O biserică văzută undeva în depărtare prevestește dezamăgire față de evenimentele așteptate de mult timp.Dacă în vis ai intrat într-o biserică scufundată în întuneric, ai în față Citește mai mult →

Veți primi vești proaste. A fi într-o biserică este o veste foarte proastă, o stare de depresie. Citește mai mult →

Culoarea hainelor în care stai în biserică în vis este foarte importantă. daca esti imbracata in doliu inseamna ca astepti o nunta. Dacă ești în alb – o înmormântare. Citește mai mult →

A vedea o biserică sau a fi în ea înseamnă răbdare. Te îmbraci în negru la biserică? Pregătește-te pentru nuntă. În alb – vai, la înmormântare. Citește mai mult →

A vedea o biserică în depărtare într-un vis înseamnă dezamăgire față de evenimentele așteptate de atâta timp.Intrarea într-o biserică scufundată în întuneric este un semn că va trebui să participi la înmormântare. Aceasta Citește mai mult →

roagă-te – fericire în toate problemele; intră – remuşcări; vezi – noroc. Citește mai mult →

Apariția acestui simbol într-un vis mărturisește disperare, purificare spirituală, pocăință. A te vedea intrând într-o biserică este un semn că în viața reală acțiunile tale sunt dictate Citește mai mult →

A vedea o biserică în vis este o dezamăgire. A intra într-o biserică scufundată în întuneric înseamnă că, în realitate, va trebui să participi la înmormântare. Perspective sumbre te așteaptă. Citește mai mult →

De lemn, mic – la alegerea unui loc sau a unui tip de activitate; Intra in Biserica – vei face alegerea corecta, pe care o vei vedea in curand; Treci – decizia la care esti inca Citeste mai mult →

Este o structură arhitecturală în care oamenii se adună pentru a se închina transcendentului, ceea ce este diferit de propria lor natură organismică. Biserica Citește mai mult →

Biserica este un simbol al prosperității culturale, spiritualității, purității. A vedea o biserică albă ca zăpada cu cupole aurii într-un vis prevestește înflorirea culturală a țării, ea morală și spirituală Citește mai mult →

viitor mare; a fi în ea – la nevoie vei găsi ajutor și mângâiere; să auzi cântând în ea – dorințele tale se vor împlini. Iluminat – o nenorocire gravă; distrus – recunoști nevoia; trece Citește mai mult →

să te rogi lui Dumnezeu în biserică – un șoc să fii în biserică – la nevoie vei găsi ajutor și mângâiere o cruce pe biserică – fericirea bisericii – un viitor minunat o biserică distrusă – vei recunoaște nevoia Citește mai mult →

Dacă o persoană vizitează un templu în vis, atunci o așteaptă o veste bună, iar rugăciunile sale vor fi ascultate, va fi sănătos și prosper. Citește mai mult →

A vedea o biserică frumoasă este o mare bucurie. A vedea că biserica s-a prăbușit aduce un pericol pentru episcop sau presbiteri. Citește mai mult →

Biserica, care apare pe cărțile de Tarot, simbolizează aspectul spiritual și iluminarea. reînnoire spirituală. În Cinci de Pentacole, pentru a realiza acest lucru, trebuie să treci prin suferință și Citește mai mult →

A irosi; la ghinion în viața personală; caută o modalitate de a te răscumpăra. Pocăința Bisericii – săvârșiți o ofensă păcătoasă. Citește mai mult →

Biserica – a vedea – bunăstare; trezirea sentimentului religios; eveniment asociat cu acesta: nuntă (căsătorie), slujbă de înmormântare (moartea unei persoane dragi). Slujbă bisericească, închinare – Mai mult →

Biserică, moschee, casă de rugăciune (inclusiv accesorii religioase). Origini corespunzătoare ideilor de altruism, moralitate și religiozitate. Peste I. Profanarea bisericii. Protest împotriva Super Citește mai mult →

Să visezi la o biserică din piatră albă, cu cupole aurii – asta prevestește zorii culturale ale țării, fundamentele sale morale și spirituale, să vezi un astfel de vis de vineri până sâmbătă este al tău Mai mult →

Construirea unei biserici marchează fericirea și prosperitatea în cel mai înalt grad; Intrarea într-o biserică înseamnă caritate și comportament cinstit; Rugăciunea într-o biserică la Dumnezeu înseamnă mângâiere și Mai mult →

tristețe și dezamăgire. Citește mai mult →

rugă-te – fericire în toate problemele; intra – remuşcare; vezi – mult noroc. Citește mai mult →

Biserica este o latură străină, un pământ străin. Cum visează biserica, așadar, cine este în captivitate, atunci acesta este un semn care va fi eliberat în curând. Biserica este o închisoare. Cum visează bisericile – va fi un fel de răbdare. Citește mai mult →

Citeste mai mult:  Este posibil să obțineți un orgasm într-un vis

În cartea de vis, interpretarea visului „biserică” poate fi diferită, iar sensul său poate fi de neînțeles. Privește cu atenție ilustrațiile pentru interpretarea somnului, poate la ce visează biserica – nu este deloc ceea ce crezi? Noroc!

Biserica de interpretare a viselor: de ce Biserica visează într-un vis – interpretarea viselor

Gustav Hindman Miller

cartea de vis a Bisericii visate

A visa la o biserică în depărtare înseamnă dezamăgire față de evenimentele așteptate de atâta timp. Intrarea într-o biserică scufundată în întuneric este un semn că va trebui să participi la înmormântare. De asemenea, oferă perspective sumbre și o lungă așteptare pentru vremuri mai bune.

Evgeny Tsvetkov

interpretarea viselor Cartea de vis a bisericii

Rugați-vă – fericire în toate problemele; intra – remuşcare; a vedea este noroc.

Sigmund Freud

sensul somnului Cartea de vis a bisericii

Biserica simbolizează o femeie sau organele genitale feminine. Dacă un bărbat merge la biserică, atunci el caută contact sexual cu femeia lui iubită. Dacă nu poate intra în biserică (poate că ceva a împiedicat acest lucru), atunci se îndoiește de viabilitatea sa sexuală și caută să evite contactele sexuale viitoare.

Dacă o femeie merge la biserică, atunci este predispusă la iubirea lesbiană. Dacă nu poate intra în biserică, atunci aceasta indică răceala față de partenerul ei sau posibila frigiditate.

Dacă admiri biserica, atunci aceasta simbolizează puterea relației tale cu partenerul tău sexual.

O biserică în construcție sau în curs de restaurare simbolizează viața sexuală activă și armonia relației tale cu partenerul tău sexual.

Dacă un bărbat visează la o biserică distrusă, atunci aceasta simbolizează nemulțumirea lui față de partenerul său sexual; el încearcă în toate modurile posibile să evite contactul sexual cu ea. Dacă o femeie visează la o biserică distrusă, atunci are prea multe contacte sexuale cu parteneri pe care nu îi ia în serios; se poate vorbi și despre posibile boli ale organelor genitale.

Domnisoara medie Hasse

care este visul cărții de vis a Bisericii

viitor mare; a fi în ea – la nevoie vei găsi ajutor și mângâiere; să auzi cântând în ea – dorințele tale se vor împlini. Iluminat – o nenorocire gravă; distrus – recunoști nevoia; treci de jur împrejur – săvârșește o acțiune neglijentă

Michel Nostradamus

ce înseamnă dacă biserica visează la carte de vis

Biserica este un simbol al prosperității culturale, spiritualității, purității. A visa la o biserică albă ca zăpada cu cupole aurii prevestește înflorirea culturală a țării, fundamentele ei morale și spirituale și unitatea universală. Visul în care ai văzut biserica distrusă înseamnă boală și suferință morală. Dacă într-un vis ești prezent la o slujbă bisericească, atunci în viața reală vei experimenta remuşcări. Construirea unei biserici într-un vis – dorința ta de cunoaștere va fi răsplătită de o sută de ori. A visa la o biserică împletită cu un șarpe este un semn rău. Aceasta este o amenințare la adresa umanității, deoarece toate valorile umane vor fi distruse de rău. Dacă într-un vis ați văzut un castel pe biserică – aveți grijă! Izolarea și tendința ta spre singurătate pot înstrăina de tine o persoană apropiată și dragă. Visul în care ai văzut biserica în flăcări aduce dușmănie între generații și prăbușirea ordinii mondiale universale.

Ghicitoarea Vanga

cartea de vis a Bisericii visate

Apariția acestui simbol într-un vis mărturisește disperare, purificare spirituală, pocăință. A te vedea intrând într-o biserică este un semn că în viața reală acțiunile tale sunt dictate de egoismul personal și de lipsa de dorință de a lua socoteală cu oamenii din jurul tău. Acest vis este un avertisment că este timpul să-ți schimbi viața și să te pocăiești de păcatele tale. A fi prezent într-un vis la o slujbă bisericească înseamnă că, în realitate, poți conta pe dragostea și respectul oamenilor din jurul tău. Visul în care ai văzut o biserică goală, cu ușile cu scânduri, prevestește schimbări de viață spre mai rău, dor și deznădejde. Într-un vis, stai într-o biserică în ruină și încerci să pui o lumânare într-un sfeșnic – acest vis înseamnă că în viața reală vei contribui la renașterea și reînnoirea spirituală. Intri in biserica in timpul slujbei. Este foarte aglomerat, deoarece sub cupola ei s-a adunat un număr mare de oameni. Oamenii îngenunchează și se roagă. Ridiți capul în sus și în loc de cupolă, vezi un cer presărat de stele, printre care plutește o lună roșie aprinsă. Cu cât această lună se apropie mai mult, cu atât mai puternic simți frica, pare puțin mai mult și va cădea de la înălțime chiar pe capetele oamenilor care se roagă – acest vis este un prevestitor al unui conflict religios crud și sângeros. Cel mai probabil, vei deveni un martor, nu un participant. A visa cum ajuți la restaurarea unei biserici veche este un semn că, în realitate, toate nemulțumirile vechi vor fi uitate și îți vei putea restabili vechea relație cu o persoană apropiată.

Cartea viselor moderne

vezi Biserica în vis

Un vis în care vezi o biserică în depărtare prevestește dezamăgirea plăcerilor mult așteptate. Într-un vis, intrarea într-o biserică scufundată în întuneric înseamnă că, în realitate, va trebui să participi la înmormântare. Perspective sumbre te așteaptă.

Cartea viselor esoterice

ce înseamnă dacă biserica visează la carte de vis

Din lemn, mic – la alegerea unui loc sau a tipului de activitate. Intră C. – vei face alegerea corectă, după cum vei vedea în curând. Treceți pe lângă – decizia la care încă înclinați nu are succes. Altarul bisericesc – vi se garantează ajutorul prietenilor în angajare, afaceri etc. Nu-l neglija. Vezi Catedrala, Templul.