De ce visezi un incendiu

De ce visezi un incendiu într-un vis

Un foc puternic într-un vis este departe de cel mai plăcut vis pentru o persoană. Este greu să rămâi calm când totul în jur este în flăcări, vrei să te trezești mai repede și să uiți de această obsesie.

Problema este ca dupa astfel de vise ramane in suflet o vaga anxietate. Aș dori să înțeleg ce înseamnă flăcările stacojii și pentru ce ar trebui să fie pregătit în viitorul apropiat.

Foarte des așa visele indică faptul căcă emoțiile grave fac ravagii în interiorul unei persoane care încearcă să izbucnească. O interpretare mai detaliată va fi dată de cartea de vis.

Am visat un incendiu ce înseamnă

 • Dacă visezi foc într-un vis pentru o fată – în curând o așteaptă o schimbare fericită a soartei (dar numai cu condiția ca focul să nu ia o singură viață umană).
 • Dacă flacără trebuie sa scoate pe cont propriu, ceea ce înseamnă că în curând vor apărea noi perspective la locul de muncă. Poate că va urma o promovare și o creștere a salariului.
 • Pentru o femeie astfel de somnPoate însemna bucurie și o explozie de emoții, pentru un bărbat – venit rapid în numerar.
 • Dacă tot orașul este în flăcări, poate începe un război sau o epidemie a unei boli periculoase.
 • Pentru gravidă un astfel de vis poate însemna că în interior ea nu este pregătită pentru viitoarea maternitate și naștere. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu va face față testului viitor – dimpotrivă, totul va fi bine cu ea și cu copilul. O astfel de schimbare semnificativă în viață se va termina cu bine pentru ea.

Dacă visezi un incendiu într-o casă și un apartament

 • Incendiu într-un apartament sau casă poate prevesti o călătorie viitoare sau vești bune neașteptate.
 • De văzut focul casei tale – înseamnă că ar trebui să te ferești de străini și să nu faci cunoștințe dubioase în viitorul apropiat.
 • Când într-un vis vezi contururi casa altcuiva, învăluită în foc și fum – mari schimbări te așteaptă în viitor. Poate că veți accepta cadouri scumpe sau va exista o creștere a bunăstării generale.
 • element de foc furibund la cel mai apropiat vecinpoate însemna bârfă la spate și bârfă, care se va opri rapid și nu va cauza probleme tangibile.

De ce visezi foc și foc

Pot exista multe interpretări ale unui astfel de vis. Cartea de vis a lui Miller prezintă schimbări fericite în viitor – dar numai cu condiția ca în vis să nu existe victime umane.

Mai mult decât atât, foc de multe ori marturiseste despre curățarea și eliminarea lucrurilor inutile, vechi. Probabil, te așteaptă o nouă etapă în viață – un alt loc de muncă, mutarea într-un loc nou, căsătorie, reparații și așa mai departe.

Dacă într-un vis trebuie să o faci singur lupta cu focul, te așteaptă obstacole și dificultăți.

Care este visul incendiului casei tale

Dacă visezi casa ta în flăcări – un eveniment fericit vă așteaptă în viitorul apropiat.

Dacă în acelaşi timp te-ai ars flăcări – vei deveni un participant la o poveste de dragoste care se va întâmpla în mod neașteptat și spontan.

Majoritatea interpreților de vise, inclusiv Wang, sunteți de acord că un incendiu în propria casă într-un vis este un semn bun. Înseamnă că ești înconjurat de prieteni adevărați și oameni amabili în care poți avea încredere în orice situație dificilă.

De ce să visezi un incendiu în casa altcuiva

Dacă visezi incendiul casei cu foc și fum, asta poate însemna să primim vești în curând.

Dacă fumul în care luminos – vestea va fi bună, fumul negru înseamnă vești proaste.

Fum întunecat învolburat poate simboliza prăbușirea speranțelor și prăbușirea întreprinderilor.

Dacă visezi cum casa altcuiva este în flăcări, dar în același timp complet nu vezi fumul și nu simți un miros neplăcut – înseamnă că toate planurile tale vor fi implementate cu succes, noroc așteaptă și în relațiile amoroase.

Stingeți un incendiu într-un vis ce înseamnă

 • Stingând focul poate indica faptul că veți putea finaliza bine un proiect început recent.
 • Dacă în acelaşi timp tu scoateți lucrurile dintr-o clădire/casă în flăcăriceea ce înseamnă că te așteaptă schimbări fericite și surprize plăcute.
 • Dacă tu însuți a provocat un incendiu, drept urmare oameni au murit – în curând vei pierde pe cei dragi și vei găsi dușmani. Pentru a preveni acest lucru, fiți atenți în declarațiile și acțiunile dvs.
 • Foc de fetiță însărcinată visele înainte de realizarea unui vis prețuit. Dacă ea încearcă părăsi casa în flăcări Cineva încearcă să-i strice căsnicia fericită.

Dacă visezi la o mașină de pompieri

Ar trebui să vă pregătiți pentru o urgență, anxietăți, necazuri, griji. Dacă visezi asta mașina se grăbește să sune cu sirena aprinsă – va apărea o situație extremă, pentru a ieși din care va trebui să depui mult efort. Din fericire, rezultatul va fi favorabil.

Există, de asemenea, astfel de interpretări ale viselor în care visează un camion de pompieri:

 • mașina este în garaj – problemele vor veni după o lungă pauză;
 • se aude o sirenă – ați contactat compania greșită;
 • mașina se grăbește să sune – pregătește-te pentru un accident;
 • mașina de pompieri a avut un accident – vor fi dificultăți în afaceri;
 • mașina stinge focul – dificultăți așteaptă la locul de muncă.

Incendiu de pădure de ce visezi

 • Într-un vis, acesta este un semn bun, cu condiția ca totul să meargă fara victime.
 • Incendiu de pădure stins rapid înseamnă o recuperare rapidă (dacă cineva apropiat este bolnav), finalizarea unei sarcini dificile, o ieșire dintr-o situație dificilă.
 • Dacă în jurul tău ardând copaci iar tu te afli in chiar epicentrul elementului de foc – inseamna ca regreti trecutul si ca deja este imposibil sa te intorci. Probabil, un patron imperios te va lua sub protecția lui.
 • Dacă trebuie salvează animalele din foc Problemele pot veni de la vecinii tăi.

Dacă visezi un foc fără foc

Ai visat fum fără foc – cel mai probabil, vei avea noroc în curând, totuși, acest eveniment va fi însoțit de experiențe și aruncări mentale.

Fum de la ferestrele altora prevestește încercările vieții și sprijinul celor dragi.

umbla într-un vis pe cenuşă proaspătă? Probabil că persoana care îți va lăsa o moștenire va muri în curând.

frică puternică, pe care le experimentați în timpul unui incendiu poate indica dorințe neîmplinite.

Citeste mai mult:  Dansează într-un vis cu un prieten

De ce visezi un incendiu

Dacă ai visat foc, atunci mai des înseamnă schimbări pozitive în viața ta. Uneori, un astfel de vis poate chiar profeți o nuntă, o relație sau un nou loc de muncă, în unele cărți de vis există și o interpretare negativă. În acest articol, veți găsi informații utile despre vise legate de observarea focului și a focului.

Ce spune mica carte de vis Velesov despre incendiu? Dacă ai visat un incendiu, atunci aceasta este o nuntă, o nouă relație de dragoste, succes material sau atingerea oricăror obiective. Dacă un oraș întreg arde, atunci acest lucru poate duce la o boală lungă, certuri, scandaluri. Dacă stai și vezi cum alții sting focul, atunci acesta este un semn bun, cel mai probabil există oameni buni în mediul tău, iar succesul te așteaptă în afaceri. Dacă clădirea este în flăcări pe vreme senină, atunci este posibil să aveți mai mulți bani în curând.

Conform cărții de vis a lui Nostradamus. Focul este un simbol al noului, pasional, dorit. Uneori acest lucru poate duce la noi aventuri amoroase, o altă opțiune este că vei avea idei proaspete, poți crea ceva nou și unic. Dacă într-un vis stingi un incendiu, atunci toate experiențele pe care le trăiești acum se vor transforma în curând în acțiuni eficiente. A lua parte la incendiere înseamnă a experimenta rezultatul schimbărilor în viață care pot duce la probleme grave.

Dacă salvezi pe cineva de la un incendiu, atunci, în realitate, acest lucru poate duce la un rezultat al unor evenimente care nu este cel mai benefic pentru tine, ceea ce a luat mult timp și efort. Într-un vis, vezi cum apare un incendiu din cauza unui fulger – vei întâlni unul dintre cei mai importanți oameni din viața ta, dar acest lucru se va întâmpla într-un mediu neașteptat.

Cartea de vis a lui Miller despre foc. Un semn suficient de pozitiv pentru tine, dacă nu simți o frică puternică de a privi un incendiu. Dacă nu au existat victime într-un vis în timpul unui incendiu, atunci aceasta poate însemna schimbări pozitive pentru tine în viitor. În curând poți primi o ofertă profitabilă, pe care nu o poți refuza în niciun caz. De asemenea, un incendiu fără moartea oamenilor este un simbol al fericirii și al succesului. Dacă ai propria ta afacere și vezi clădirea arzând, atunci acesta este un semn bun. Cel mai probabil, în viitor vei găsi succes și profit.

Dacă oamenii creativi visează la un incendiu, atunci asta înseamnă faimă și recunoaștere, iar dacă oameni de afaceri, atunci succes în toate eforturile lor și creștere rapidă a carierei.

Foc conform cărții de vis a lui Freud. Dacă ești observator și te uiți la flăcările aprinse, atunci acesta este un semn că te vei îndrăgosti în curând și asta va duce și la iubire reciprocă. Cu o astfel de persoană, vei găsi rapid un limbaj comun și vei găsi armonie. Dacă vorbim despre componenta sexuală, atunci cu această persoană vei avea o compatibilitate perfectă. Începutul unei noi vieți, începutul iubirii, începutul unei noi etape pentru tine și sufletul tău pereche.

Foc conform cărții de vis a lui Vanga. Dacă vezi foc dintr-o lumânare, atunci un astfel de vis îți va aduce o mulțime de lucruri bune, iar dacă într-un vis te încălzești lângă foc, atunci în viață ești o persoană fericită, care are oameni apropiați și dragi care sunt gata să ajute și să sprijine. Dacă simți un miros neplăcut de la un foc, atunci în curând vei deveni conștient de bârfe neplăcute și de intențiile răuvoitoare ale dușmanilor tăi. Fii gata să respingi calomnia despre tine pentru a-ți păstra numele, onoarea și demnitatea.

La ce fel de foc visezi? Evenimentele care pot avea loc în curând în viața ta depind în mare măsură de detaliile visului, așa că fii atent la partea de jos.

1. Pompierii au stins flăcările. Dacă vezi că o mașină ajunge la o casă în flăcări și salvatorii încep să stingă incendiul, atunci acesta poate fi un semn că faci ceva greșit în viața ta, reconsideră-ți acțiunile și încearcă să schimbi ceva. În acest caz, nu contează deloc a cui casă este în flăcări: a ta, a vecinilor tăi sau a persoanelor complet necunoscute pentru tine. Adesea, un astfel de vis indică faptul că observatorul ar trebui să fie mai puțin egoist, să arate mai multă atenție familiei și prietenilor săi.

2. Apelați la pompieri pentru a suna o mașină. Un astfel de vis poate indica faptul că ai anumite cunoștințe despre inamicul sau rivalul tău, pe care le poți folosi în propriile tale scopuri egoiste. Depinde de tine să decizi dacă le folosești sau nu. Dacă într-un vis aștepți doar pompierii, atunci în realitate te-ai oprit la fața locului și nu faci nimic pentru a schimba ceva. A aștepta pompierii și a vedea cum focul se aprinde din ce în ce mai mult înseamnă a pierde oportunități. Cel mai probabil, este timpul să iei o decizie importantă, altfel pot apărea mari probleme în viața ta.

3. Incendiu in apartamentul sau casa ta. Dacă focul este vina ta, atunci în viață ai făcut un fel de greșeală, a dus la probleme, iar acum trebuie să iei totul în propriile mâini pentru a remedia ceva. Dacă stingi un foc în casa ta turnând apă pe flăcări, atunci acesta este un semn bun că acum te afli în stadiul de a depăși dificultățile și problemele. Simțiți forțele invizibile care vă ajută să faceți față unui incendiu în casa dvs. – victorie în problemele vieții, succes, putere de a face față dificultăților.

4. Vezi focul din pădure. Dacă vezi cum ard copacii, atunci acesta este un semn că sănătatea ta va fi și mai bună, vei putea restabili puterea pierdută și va veni o nouă etapă fericită în viață. Stingeți copacii care ard – ajutați o persoană dragă să se recupereze după o boală gravă.

5. Fii ars. Adesea tinerii au vise cu un foc în care se ard. Un semn grozav, pentru că, cel mai probabil, o nouă dragoste amețitoare te așteaptă în curând. Dacă într-un foc arzi complet, atunci foarte curând o furtună de dragoste te va purta departe și îți vei pierde capul din cauza emoțiilor.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor mănâncă terci

– Vă recomandăm să vizitați secțiunea noastră cu materiale interesante pe subiecte similare „Psihologia relațiilor”

De ce visezi un incendiu? Un vis în care vezi un foc, ce înseamnă?

Visele sunt un fenomen care nu este pe deplin înțeles. Unii experți consideră că imaginile văzute noaptea ne avertizează asupra pericolului viitor, alții le numesc vocea subconștientului nostru și întruchiparea dorințelor noastre ascunse, alții spun că sunt un ecou al evenimentelor recente. Oricum ar fi, dar oamenii văd foarte des vise în care apar diverse dezastre naturale. De exemplu, focul. Un vis despre foc, esența și semnificația sa secretă sunt explicate în detaliu de diverși astrologi și magicieni.

Dream Vanga

Văzătorul bulgar a descris toate opțiunile posibile asociate cu focul. Ea a susținut că dacă ați văzut o foaie de hârtie care arde, atunci acest lucru prevestește incendii puternice pe planetă care vor distruge multe hectare de păduri. Oamenii vor avea deficit nu numai de lemn, ci și de aer curat. Dacă ai visat că o minge de foc zboară spre tine din cer, aceasta este căderea unui meteorit sau a unei comete.

În ciuda interpretărilor destul de sumbre și sumbre ale lui Vanga ale viselor despre un incendiu, există și semnificații pozitive. De exemplu, încălzirea lângă foc – un astfel de vis îți va aminti că în viață ești o persoană fericită și ai mulți prieteni de încredere. Și să vezi o lumânare aprinsă este un semn bun pe care ți-l spun pacea, liniștea și dragostea.

Carte de vis psihanalitică

În primul rând, cartea numește orice incendiu văzut într-un vis simbol al căminului și al familiei. Dacă flacăra este într-un fel conectată cu corpul (de exemplu, o persoană care arde), atunci această imagine este interpretată ca nașterea pasiunii și a iubirii în inimă. O lampă, o lumânare sau alte luminițe mici înseamnă iluminare, antrenament, într-un fel, chiar perspicacitate și îndepărtare a așa-numiților ochelari de culoare trandafir.

Interpretarea viselor a psihologului Loff

Specialistul consideră că focul în multe culturi ale lumii simbolizează purificarea. Prin urmare, dacă o persoană a visat că a ieșit dintr-o flacără sau a scăpat dintr-un incendiu, în viața lui vor avea loc schimbări în bine, sufletul său se va deschide spre bunătate, gândurile vor scăpa de umbra egoismului și egoismului.

Dacă într-un vis există un foc în care ardeți, acesta este un semn că nu vedeți scopul și sensul evenimentelor care au loc. Existența pare goală și inutilă. Dacă se întâmplă să vezi un incendiu în casa, mașina sau biroul tău în vis, atunci ești prea atașat de valorile materiale. În același timp, pasiunea pentru un obiect neînsuflețit poate provoca multe necazuri și necazuri.

Psihologii identifică adesea focul cu puterea masculină. Prin urmare, un vis în care există o flacără înseamnă dorința ta de a controla situația. Dacă reușești să stingi elementele, atunci în viață vei putea nu numai să coordonezi cursul evenimentelor, ci și să prezici evenimente viitoare și posibile acțiuni ale mediului tău imediat.

Sonnik Miller

Un alt psiholog binecunoscut căruia îi plăcea să interpreteze visele consideră că un vis „de foc” este un semn bun și bun. Dar numai cu o condiție: dacă tu însuți nu arzi în flacără. În caz contrar, vă așteaptă probleme grave de sănătate, precum și la locul de muncă și în viața personală. Imaginile cu ziduri arse sau ruine vor fi, de asemenea, un semn rău.

Încercarea de a stinge flacăra – la muncă nervoasă agitată. Dacă într-un vis, dimpotrivă, aprindeți un foc, aceasta promite surprize și surprize plăcute. Mare foc – spre succes, onoruri și noroc. Cei mai mari beneficiari ai acestui lucru sunt acei oameni care lucrează în afaceri și în domeniul literaturii.

Interpretări ale lui Freud și Nostradamus

Domnul Sigmund este mai mult decât evident în declarațiile sale. Toate interpretările lui într-un fel sau altul se referă la dorințele, instinctele și aspirațiile noastre secrete. Chiar și un vis, foc, foc sau flacără în care sunt principalele decorațiuni, simbolizează relațiile intime și tot ce este legat de acestea. În opinia sa, dacă stingi focul în timpul unui vis de noapte, asta indică probleme în zona urogenitală. Uită-te la flacără – ascunde-ți fanteziile și visele erotice.

Roma Cartea visurilor

Țiganii sunt siguri că un vis în care este un mic foc în șemineu sau în cuptor este pentru sănătate sau pentru o sărbătoare plăcută cu prietenii. Dacă flacăra este puternică în același timp, sensul se schimbă în cel diametral opus – la certuri și ceartă.

Interpretări ale scriitorului Esop

Scriitorul antic este sigur că focul văzut în vis este un semn. În curând vei întâlni o persoană cu temperatură fierbinte sau cineva care va putea să-ți reaprindă sentimentele. A stinge un incendiu – a te certa cu cineva apropiat, a face foc – la un conflict major, pe care tu insuti il ​​vei provoca. A vedea un incendiu în pădure într-un vis înseamnă o călătorie nereușită, o călătorie de afaceri care nu va aduce rezultatul dorit. O casă în flăcări avertizează despre un posibil jaf sau discordie în familie.

Versiunile lui Longo și Tsvetkov

Cartea de vis, publicată de celebrul magician alb rus, are propria sa interpretare a viselor. Incendiul, potrivit lui Longo, marchează pierderi, certuri și ceartă. Dacă o persoană stinge focul, i se recomandă să-și reconsidere atitudinea față de persoanele cu care se află adesea în conflict. Fugirea de flacără este un semn de lașitate, infantilism, dorința de a-ți muta problemele pe umerii altor oameni. Incendierea unei camere este visată adesea de egoiști încrezători în sine, care, prin comportamentul lor, fac nefericiți rudele și prietenii.

Potrivit psihoterapeutului Tsvetkov, un incendiu este un semn al dezastrelor iminente. Este foarte periculos, potrivit lui Tsvetkov, să vezi o ușă complet arsă într-o casă în care clădirea în sine nu a fost deteriorată de incendiu. Un astfel de vis prevestește un pericol de moarte.

Сонник XXI века

În noile ediții ale cărții de interpretare a viselor, există opțiuni pentru a explica această sau acea imagine de noapte. De exemplu, un vis despre o flacără înseamnă un vis care se află în viața ta. Dacă focul este puternic, atunci finalizarea unei chestiuni importante este chiar după colț. Foc pe cer – la o schimbare de conducere, flacăra cade peste cap – la durere, la elemente rătăcitoare – la conversații seculare. Dacă focul pe care l-ați văzut într-un vis are loc în munți – aceasta este o dezvoltare a carierei, o promovare, o flacără pe suprafața râului promite longevitate și fericire, prieteni adevărați și parteneri de viață de încredere. Un astfel de vis aduce noroc în afaceri.

Citeste mai mult:  A visat un bunic mort spune

Încă câteva versiuni

Musulmanii s-au ferit întotdeauna de elementul foc. Ei credeau că, în orice caz, astfel de vise nu sunt de bun augur. În opinia lor, flacăra care distruge și ucide avertizează asupra războiului. Dacă într-un vis este absolut inofensiv – aceasta este o epidemie teribilă. Vechii egipteni credeau, de asemenea, că focul era un semn rău. Potrivit acestora, acesta este un simbol al pierderii unui bărbat iubit.

Oricum, indiferent de ceea ce vedem noaptea, ziua fiecare dintre noi își construiește propriul destin, ia decizii. Prin urmare, viața ulterioară depinde numai de propriile noastre acțiuni.

De ce visezi un incendiu

De ce visezi un incendiu. Un vis este cel mai probabil întruchiparea fanteziilor tale. Am visat un incendiu – vedeți interpretarea somnului în toate cărțile de vis. Mulți se pot bucura într-un vis de ceea ce pot visa doar în viață. Dar se întâmplă și atunci când un vis poate prezice un eveniment important pentru care trebuie să te pregătești cu atenție sau să te avertizezi împotriva acțiunilor și pașilor erupți. Adesea, după ce am văzut un vis interesant, vreau să înțeleg ce ne promite. De aceea, filozofii și clarvăzătorii au decis să adune multe vise și interpretarea lor într-o singură colecție și au numit-o carte de vis. Din articolul nostru veți afla părerea celor mai cunoscuți filozofi și predictori în cazul în care ați visat la un incendiu astăzi. Ce poate prezice un astfel de vis, despre ce te avertizează, ce evenimente te așteaptă în viață?

De ce visezi un incendiu – cartea de vis a lui Freud

A vedea un incendiu într-un vis este interpretat ca o fuziune a unui bărbat și a unei femei. Potrivit lui Freud – de ce visezi un incendiu? A trebuit să stingi un incendiu într-un vis, acesta simbolizează boli ale sistemului reproducător. Ai văzut epicentrul incendiului și ai fost direct în el, apoi în viața reală ți-e frică să-ți dezamăgi partenerul din cauza nesiguranței tale de a lua singur o decizie. Dacă urmăriți cu calm „dansul” flăcărilor, atunci cel mai probabil vă ascundeți fanteziile sexuale. A vedea o clădire care arde într-un vis este un semn de mare dragoste și de dorință sexuală puternică. Cărbunii dispăruți într-un vis simbolizează o relație dispărută.

De ce visezi un incendiu – conform cărții de vis a lui Miller

Un vis viu al unui incendiu este un semn bun care simbolizează purificarea, schimbarea, reînnoirea și dă speranță pentru viitor. Dacă într-un vis vezi un obiect în flăcări, atunci, probabil, în curând va trebui să faci reparații. Dar un astfel de vis prezice pentru unii schimbări și o mișcare planificată. Ai luptat într-un vis cu un foc – la o viață neliniștită; a vedea victimele incendiului este un semn rău care te poate avertiza asupra unei posibile probleme de sănătate în cercul familiei. Dacă ai trebuit să stai în locul unui incendiu într-un vis, atunci reconsideră-ți viața – ai pierdut interesul pentru viață și tânjești după trecut.

Cartea de vis a lui Wangi – de ce visezi un incendiu

De ce visezi un incendiu conform cărții de vis a lui Vanga? A vedea pădurile care arde într-un vis înseamnă să te pregătești pentru o secetă severă, care este plină de un an înfometat pentru întreaga omenire. Dacă ați văzut un incendiu pe cer într-un vis, atunci acesta simbolizează apropierea unui meteorit de pământ, iar arderea hârtiei poate prezice probabilitatea incendiilor de pădure.

La ce a visat focul – Nostradamus

Nostradamus credea că visul unui foc simbolizează slăbiciunea cărnii, ideile și aspirațiile. Dacă într-un vis ai fost inițiatorul incendiului sau al unui incendiu, atunci în viață te străduiești pentru schimbări cardinale. Cel mai probabil, îți vei începe schimbările cu o revizie majoră în casa ta personală. Stingerea unui incendiu într-un vis simbolizează indecizia ta de a te schimba, inclusiv schimbări în destinul tău. Te-ai împăcat cu ceea ce trăiești în prezent și nu faci nicio încercare de a-ți îmbunătăți viața. Când într-un vis ai văzut o flacără de la un fulger, atunci vei avea o întâlnire importantă; a vedea un incendiu în camera ta – a trăda. Dacă casa ta este în flăcări – schimbări rapide.

Foc – cartea de vis a lui Hasse

De ce visezi un incendiu conform cărții de vis a lui Hasse? În visul tău a existat un incendiu și te-ai găsit în epicentrul lui, apoi în viața reală o astfel de viziune vă prezice o protecție fiabilă din exterior. Când într-un vis vezi o coloană de fum, atunci pregătește-te pentru o veste bună și plăcută; să vezi o flacără într-un vis – vei fi foarte fericit. De asemenea, Hasse crede că dansul în jurul focului prezice împlinirea dorințelor tale secrete; stinge semnele de foc distractiv

La ce a visat focul – conform cărții de vis a lui Loff

Dacă într-un vis vezi un foc puternic conform cărții de vis a lui Loff, care distruge totul în cale, atunci acesta simbolizează concentrarea ta corectă asupra evenimentelor și capacitatea de a te controla în situații neprevăzute. Dar numai cu condiția ca într-un vis să nu te panichezi și să nu te temi de o astfel de vedere. Dacă într-un vis ai reușit să faci față flacărei focului, atunci în realitate poți face față perfect emoțiilor tale. A te vedea în flăcări într-un vis fără a experimenta durere este un simbol al iertării de sine și al purificării.

Visând la un incendiu – Cartea de vis Longo

A vedea un incendiu într-un vis promite pierderi și certuri. Încercați să scapi de foc într-un vis – un astfel de vis simbolizează sensibilitatea și vulnerabilitatea ta. Dacă ai visat că stingi un incendiu, atunci în viață ești constant în conflict cu oamenii din jurul tău. A vedea oameni uciși într-un incendiu este un avertisment că s-ar putea să fii implicat într-o înșelătorie dubioasă. A da foc caselor este egoism, provoci multă durere oamenilor apropiați și îi faci să sufere.