De ce visezi să te ții de mână

Ținerea de mână: interpretare din cărți de vis cu autoritate

A ține mâna într-un vis este, de obicei, un semn bun care prevestește visătorul la câștiguri financiare rapide sau la avansare în carieră, ceea ce îi va permite să facă o achiziție sau o călătorie mult așteptată. Cu toate acestea, uneori ceea ce vezi se poate schimba dramatic în interpretare dacă acordați atenție mediului și oamenilor, emoțiilor trăite de visător. Interpretarea din cărțile de vis a unei situații în care o persoană se ține de mână cu cineva are multe semnificații.

Interpretare conform intrigii

Interpretarea ținerii de mână într-un vis poate varia în funcție de complot și de alte caracteristici aparent nesemnificative. O serie strălucitoare de noroc, din păcate, se poate termina în orice moment, așa că este recomandat să interpretați corect ceea ce vedeți, pentru a te pregăti pentru dificultățile sau bucuriile viitoare:

 • A lua mâna dreaptă, a o strânge ferm este un semn favorabil. Un astfel de vis poate fi visat de o persoană care va avea evenimente și schimbări plăcute în viitorul apropiat. Dacă îți asumi riscuri, dar cu înțelepciune, te vei putea realiza. În toate eforturile, norocul va însoți, iar pe parcurs se vor întâlni și oameni sinceri care vor ajuta la realizarea a tot ceea ce este planificat.
 • A lua mâna stângă într-un vis este un simbol al micilor necazuri și al instabilității. Este foarte posibil ca visătorul să întâmpine neînțelegeri și conflicte și doar arătând agresivitate totul va fi rezolvat. Pentru a preveni conflictele și certurile în echipă, este mai bine să încerci să găsești un compromis fără a dovedi că ai dreptate cu spuma la gură. Acasă, ar trebui să fii reținut și să nu înjuri cu gospodăria, acest lucru îi poate jigni și supăra foarte mult.

În cărțile de vis cu autoritate și puțin cunoscute, un număr mare de intrigi sunt interpretate, prin urmare, pentru o evaluare obiectivă și o interpretare corectă, visătorul trebuie să țină cont de toate detaliile pe care a reușit doar să le amintească. Visele pot însemna următoarele:

 • Mersul mână în mână cu un soț iubitor înseamnă că, în realitate, o femeie vede sprijin și sprijin în această persoană. În unirea lor, domnește respectul și înțelegerea reciprocă. De regulă, astfel de uniuni trăiesc fericite și devin un model de urmat printre prieteni, rude și doar cei din jurul lor.
 • Dacă visătorul își ia șeful de mână în timpul unor negocieri importante, atunci acest lucru îi promite probleme la locul de muncă. Este foarte posibil ca la locul de muncă să apară neînțelegeri cu colegii, conflictul nu poate fi evitat. O persoană care are un vis este sfătuită să se concentreze asupra muncii sale, îndeplinindu-și toate sarcinile. Dacă mâna nu a fost șeful, ci un partener de afaceri, atunci visul promite o cooperare fructuoasă și un rezultat favorabil al tuturor afacerilor.
 • A ține o persoană iubită în brațe este un simbol al dificultăților într-o relație. Soarta le-a pregătit un test, pe care îl pot depăși doar dacă se iubesc sincer.
 • Potrivit diferitelor cărți de vis, ținerea de mână cu un bărbat care trezește simpatie în realitate este o reflectare a gândurilor și sentimentelor sincere. Visătorul treaz se gândește mult la obiectul adorației.
 • Dacă un bărbat își ține iubita în brațe și se plimbă prin locuri plăcute, atunci în realitate își vor legitima relația în curând. Ambele jumătăți sunt pregătite pentru acest pas serios și vor putea să-și construiască o familie puternică.
 • A ține în brațe un fost tânăr înseamnă că, în realitate, va fi posibil să cunoști un vechi prieten.
 • Dacă un prieten îl ia pe visător de mână, atunci, în realitate, are nevoie de ajutorul lui. Merită să-i oferi ajutorul și sprijinul tău.

Nu întotdeauna contactul corporal în vise simbolizează relații apropiate și de încredere între oameni. Separat, merită să vorbim despre strângeri de mână: de regulă, ele sunt personificarea a ceva bun.

Adesea, o strângere de mână promite cunoștință și cooperare fructuoasă cu o persoană influentă și de încredere. Există o altă interpretare alternativă a ceea ce a văzut – o întâlnire cu o veche cunoștință.

Vise și senzații

Potrivit cărții de vis, ținerea de mână se poate face și în moduri diferite, de exemplu, cu plăcere și fără ea. Nu ignora senzațiile trăite de visător în timpul somnului. Uneori, senzațiile sunt o componentă cheie care vă permite să interpretați corect un vis:

 • acțiunea a stârnit emoții plăcute, visătorului îi plăcea tot ce se întâmpla – spre surprize plăcute și surpriză;
 • visătorul s-a simțit extrem de bine și confortabil, iar trezindu-se, persoana a fost plină de emoții plăcute – puteți prelua în siguranță orice afacere, rezultatul va fi favorabil;
 • o strângere de mână a provocat emoții neplăcute – la ghinion, sunt posibile conflicte și dezacorduri în familie și la locul de muncă;
 • la contact, visătorul nu a simțit nimic – nu ar trebui să vă asumați noi proiecte, fapte, timpul nu este tocmai potrivit;
 • frig de gheață în timpul atingerii – în realitate, relațiile se vor deteriora;
 • dacă palma unui prieten a fost umedă și neplăcută la atingere, atunci, în realitate, visătorul își impune cuiva părerea. Nu este corect să-ți impuni oamenilor dorințele și opiniile. Acest lucru poate duce la conflicte grave;
 • atingerea mâinilor murdare – promite înșelăciune sau o înșelătorie, ar trebui să fii atent și prudent;
 • dacă mâna era curată, atunci intențiile tovarășului sunt bune și sincere.

Opinia psihicilor și experților

Fiecare expert în această industrie și psihic poate avea propria sa explicație pentru ceea ce a văzut. Concluzii principale:

 • Vanga este o faimoasă văzătoare bulgară care este convinsă că ceea ce vede simbolizează nevoia de timp liber. Visătorul este constant ocupat cu munca sau se dedică prietenilor și rudelor. Prietenii și rudele vor înțelege totul, deoarece uneori trebuie să-i dediți timp doar persoanei iubite: acest lucru va ajuta la atingerea armoniei spirituale.
 • Freud vede o reprezentare complet diferită a ceea ce a văzut. El este de părere că contactele corporale în vise reprezintă o energie sexuală excesivă, care nu poate găsi o ieșire în viața reală de zi cu zi.
 • Henry Miller a interpretat, de asemenea, strângerile de mână în felul său. El este de părere că visătorul are nevoie nu numai de acceptarea lui însuși, ci și de noi cunoștințe, de unde își poate dobândi cunoștințele necesare, își poate extinde orizonturile etc.

Ce altceva poate prevesti un vis

Dacă în timpul somnului obiectul cheie sunt mâinile, atunci, în realitate, cel mai probabil, va trebui să muncești din greu. Cu cât sunt mai tensionați în acest moment, cu atât va trebui aplicată mai multă forță fizică și mentală pentru implementarea planurilor.

Citeste mai mult:  De ce visezi să dai naștere unei pisici

Cu toate acestea, odată cu îndeplinirea competentă a tuturor sarcinilor, visătorului i se promite o recompensă bună și o avansare în carieră. Strângerea de mână poate fi, de asemenea, prevestitoare de succes și noroc., entuziasm și ușurință în realizarea tuturor planurilor.

O strângere fermă de mână este un simbol al ajutorului pe care visătorul se poate baza de la o persoană de încredere și inteligentă. Dacă nu ai vrut să renunți la o persoană, atunci, în realitate, ea va fi unită de o cantitate mare de muncă care va fi făcută cu brio și apreciată.

Destul de des, o strângere puternică de mână indică faptul că visătorul pregătește o surpriză plăcută, la care a visat de mult. Locul contează și el. Dacă situația este favorabilă, atunci rezultatul cazurilor planificate va fi favorabil. Dacă, dimpotrivă, situația este opresivă și opresivă, atunci trebuie să fii mai atent în rândul oamenilor, poate că cineva din cercul tău interior este invidios.

Pentru o interpretare corectă a somnului, trebuie să luați în considerare cu atenție toate detaliile pe care ați reușit să le amintiți. Mediul și oamenii, iluminatul, emoțiile – toate aceste detalii pot interpreta corect mesajul destinului.

Doar visătorul poate da o explicație corectă a ceea ce a văzut, pe baza emoțiilor, sentimentelor și evenimentelor care i se întâmplă în viața reală. Cărțile de vis și opiniile experților pot oferi doar direcția corectă, nu ar trebui să crezi orbește toate interpretările, trebuie să-ți asculți intuiția, care nu te va dezamăgi.

Interpretarea viselor pentru a ține mâna unui bărbat

Îndrăgostiții trebuie adesea să țină mâna unui bărbat în visele de noapte. În explicațiile la ce visează o strângere de mână, vorbim în principal despre ele. Interpretarea visului ia în considerare detalii precum starea civilă a visătorului și a însoțitorului ei, scena acțiunii, situațiile și senzațiile care au însoțit visul.

Prognoza lui Gustav Miller

Conform cărții de vis a lui Miller, ținerea unui străin de mână este un semnal de alarmă. Dacă ai visat la așa ceva, în realitate poți auzi o invitație inacceptabilă. Dacă într-un vis un străin atrăgător a fost prins de încheietura mâinii stângi, va avea loc o căsătorie.

Când vine vorba de o persoană dragă, analizează situația în realitate. Poate că acesta este un semn că el așteaptă grija și înțelegerea ta.

Încredere și simpatie

Senzațiile trăite într-un vis vă vor ajuta să determinați ceea ce visați să atingeți. Emoțiile împotriva cărora a fost posibil să ții un bărbat de mână vor fi reproduse în realitate. Ai visat la atingerea unui domn frumos? Cartea de vis promite că viața personală va deveni mai strălucitoare și va căpăta un nou sens.

Dacă eroul de vis este o cunoștință interesantă din viața reală, o combinație de circumstanțe te va aduce mai aproape de a îndeplini o anumită sarcină. Cel mai probabil, comunicarea ulterioară nu se va limita la probleme pur de afaceri și hobby-uri similare.

Dacă o atingere dintr-un vis insuflă un sentiment de securitate, te poți baza pe visător în realitate.

Atingeri nedorite

Când nu este confortabil să ții mâna unui bărbat într-un vis, cartea de vis oferă interpretarea exact opusă a visului. Dacă ai avut un astfel de vis, vrăjitoarea Medea te sfătuiește să refuzi serviciile enervante sau exagerat de tentante. O cerere în schimb va suna neașteptat, va deruta și va supăra pe visător.

Dacă o doamnă a visat cum încearcă să-și elibereze stiloul sub orice pretext, în realitate uniunea nu va dura mult.

Cui îi aparține

Pentru a interpreta mai exact de ce s-a întâmplat să țină de mână un bărbat, este important să ținem cont de natura comunicărilor care unesc cuplul. Interpretarea viselor este extrem de atentă la starea civilă și personalitățile visătorilor.

 • A trebuit să te vezi mergând cu soțul tău de braț? Ani lungi de dragoste înainte;
 • A ține strâns de un iubit într-un vis se întâmplă în ajunul unui test;
 • Dacă ați visat la o strângere de mână cu un partener de afaceri, toate acordurile vor fi respectate;
 • O strângere de mână căsătorită cu un străin prevestește o mare ispită;
 • A te ține de un fost înseamnă a fi norocos să vezi prieteni vechi;
 • A nu vedea de cine a trebuit să te ții se întâmplă în așteptarea patronajului;
 • Un gest într-un vis înseamnă o atracție puternică, deși nu întotdeauna reciprocă.

Prezentare Leadership

Este curios să știi la ce visează doamna, cum a trebuit să-l conducă pe domnul. O astfel de distribuție non-standard a rolurilor sugerează că, în realitate, există un risc mare de a aluneca și de a face o greșeală.

Dacă într-un vis o astfel de inițiativă a avut succes, cartea de vis a lui Yuri Longo îți amintește că tovarășii nesiguri pot fi periculoși. Subconștientul încearcă să se protejeze de o situație extrem de neplăcută: de exemplu, un partener, contrar așteptărilor, va prezenta lipsă de spinare.

Când s-a întâmplat să prindă un prieten de mânecă într-un vis, viața lui se va transforma în curând într-o direcție neașteptată. O atingere blândă informează despre oportunitatea de a aduce un pic pozitiv în biografia ulterioară a visătorului.

Окружающая среда

Cartea de vis a lui Loff îți va spune de ce visezi să te plimbi printr-un peisaj pitoresc, admirând peisajul și ținând mâna unui bărbat care, în realitate, nu este indiferent. Prognosticul este foarte favorabil: relația ta are perspective strălucitoare.

Când mediul de vis nu se complace în frumusețe și chiar sperie puțin, dificultățile îi așteaptă pe eroii visului. Interpretarea visului cheamă să nu fii supărat: depășirea împreună nu te va aduce decât mai aproape. O plimbare în întuneric complet sugerează că acești doi, din păcate, nu sunt un cuplu.

Noaptea visează un străin

Interpretarea a ceea ce atinge un străin într-un vis capătă o semnificație specială. Cunoașterea accidentală poate juca un rol important în soartă.

Dacă s-a întâmplat să vezi un tip necunoscut ca însoțitor, cartea de vis a lui Tsvetkov îți promite participarea activă la un eveniment de masă.

Compania unui domn necunoscut într-un vis sugerează că, în realitate, cineva este îndrăgostit în secret de tine.

Doi este prea mult

În cartea de vis există o explicație a motivului pentru care cineva visează să fie între doi tipi necunoscuți. Acesta este un semn de avertizare care promite mari probleme.

Predicția capătă un caracter complet diferit atunci când acești tipi sunt prietenii tăi. Toți trei așteaptă un ciclu de evenimente incitante.

Alege-ți visul

Ținerea unui tip de mână într-un vis

Interpretarea viselor de luat de mână

Am visat un bărbat care îl ținea de mână

Interpretarea viselor de luat de mână

De ce visezi să mergi mână în mână?

De ce visezi să îmbrățișezi un străin?

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.

De ce te-ai ținut de mână într-un vis: interpretarea viselor

Ai avut un vis destul de interesant, care spune că trebuie doar să devii un adevărat „om de fier”. Un astfel de vis este doar un simbol al sentimentalității tale, nu ți-l recunoști niciodată, ci te gândești constant la bunătatea ta excesivă. Deci de ce visezi să te țin de mână? Interpretarea visului va da răspunsurile necesare.

Citeste mai mult:  Văzând o broască râioasă într-un vis

În primul rând, trebuie să înțelegi exact ce ai vrea să primești din visul tău. Ești cu adevărat sincer cu tine însuți sau încerci constant să devii altcineva. Astfel de vise senzuale apar adesea la oamenii sentimentali care se gândesc constant la sensul vieții, vor să facă viața mai bună pentru ei înșiși și pentru alți oameni.

Iar visul în sine, în care ții de mână cu cineva, simbolizează curajul tău interior. În ciuda contradicțiilor interne, ești întotdeauna gata, chiar și trecând peste tine, să stabilești un conflict cu o altă persoană. Această calitate vorbește despre tine ca fiind o persoană foarte diplomatică, care cunoaște o abordare individuală a fiecărei persoane.

Nu ar trebui să tragi imediat nasul și să te gândești că amenințările externe nu provin din acest vis. Chiar dacă vin, în primul rând sunt conectați cu mediul înconjurător, stimulii externi vor fi cunoscuții sau prietenii tăi în care ai prea multă încredere. Ei sunt cei care, după cum se spune, vor arunca cu piatra în grădina ta. Va trebui să te aperi de ei, iar aici bunătatea excesivă și filantropia nu te vor ajuta cu nimic.

Cu toate acestea, îi poți transforma în aliații tăi. Orice situații de viață aparent extrem de dificile pot fi rezolvate din punctul tău de vedere, din propriile tale abilități. Aceasta este ceea ce subconștientul tău sugerează prin trimiterea unui astfel de vis conflictual.

Interpretarea unui vis în funcție de anumite circumstanțe

Trebuie să fii sigur că te sincronizezi cu subconștientul tău și să înțelegi că orice acțiune are o reacție egală și opusă. Iar celălalt sine al tău încearcă doar să-ți spună ce fel de amenințare te așteaptă, ce ți se poate întâmpla sau invers, cât de mult te poate ajuta bunătatea excesivă. Să analizăm principalele aspecte ale acestui vis:

 • Ținând-o de mână cu o persoană dragă. Dacă există o persoană iubită în realitate, înseamnă că ai doar o relație minunată. Ai absolut încredere în această persoană și nu ascunzi niciodată nimic, doar încerci să faci totul și mai bun. O astfel de relație poate fi numită în siguranță ideală, deși tu însuți nu gândești atât de adânc în interior;
 • Dacă te-ai ține de mână cu o persoană dragă care nu există. A ține mâna într-un vis cu o persoană iubită fictivă înseamnă singurătate extremă, cauți de ceva vreme un suflet pereche, dar succesul nici nu se gândește să te viziteze. Această tendință înseamnă prioritizarea greșită, depinde de tine. Acest lucru este cu siguranță ceva la care să te gândești;
 • Își țineau mama sau tatăl de mână. A ține pe cineva sau ambii părinți de mână înseamnă că într-adevăr nu ai suficientă căldură parentală. Poate că în copilăria voastră îndepărtată v-ați dorit foarte mult să petreceți mai mult timp cu mama și cu tata, dar în acest moment nu vă mai puteți permite un asemenea lux, pentru că timpul a devenit mult mai valoros în comparație cu o copilărie lipsită de griji;
 • Țineți de mână un prieten. Această stare de lucruri trădează cu siguranță un prieten foarte bun din tine. Poți fi mândru. cu siguranță merită să te bazezi. Poți fi numit cel mai bun prieten pe care doar o persoană obișnuită îl poate avea. Ai grijă constant de toată lumea, totuși, nu ai timp deloc pentru tine. Chiar vrei să fii atent la toată lumea, astfel încât nimeni să nu rămână jignit. Adesea, în spatele unui astfel de ecran, uiți de propria bunăstare.

A SE ȚINE DE MÂNĂ

Interpretarea viselor Țineți-vă de mână a visat de ce într-un vis ȚINEȚI DE MÂNĂ? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți ȚINUT DE MÂNĂ într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Țineți-vă în mâini

Interpretarea viselor – Țineți pâinea în mâini

Interpretarea viselor – Țineți titlurile în mâini

Interpretarea viselor – Țineți o sumă mare de bani în mâini

Interpretarea viselor – Țineți

Să ții o ramură de copac în mâini este o schimbare în afaceri. Dacă ramura este verbală – spre bucurie, dacă este laur – succesul și gloria în artă te așteaptă.

Ținând o bufniță în mână – în realitate va trebui să acceptați și să distrați o persoană care este complet plictisitoare și nu înțelege umorul. Țineți un cal de căpăstru într-un vis – sunteți în pericol. Dacă într-un vis ții un șarpe în mâini, atunci vei putea găsi o modalitate de a-l opri pe cel care încearcă să te șantajeze. Dacă o fată tânără într-un vis ține o pisică sau un pisoi în brațe, atunci în realitate va fi implicată în niște fapte nepotrivite.

A ține un banner în mâini înseamnă a lua o poziție falsă în societate. Păstrarea horoscopului, întocmit de un astrolog familiar, prevestește schimbări neașteptate în afaceri și o călătorie lungă, care va fi însoțită de întâlniri cu oameni celebri.

A ține niște mâncare în mâini și a o scăpa înseamnă că iubitul tău își va muta atenția asupra altuia și vei regreta comportamentul tău nerezonabil. Ținerea unui țurțuri – la posibilitatea de a se îmbolnăvi fără niciun motiv aparent.

Dacă o fată tânără vede că ține pe cineva în poală, înseamnă că, în realitate, va fi aspru condamnată. Dacă ține o cruce în mâini, aceasta prezice că va observa modestia și bunăvoința în comportament, ceea ce va câștiga dragostea celorlalți și va provoca favoarea destinului.

A ține un termometru sub braț înseamnă că te confrunți cu probleme în familie și nu ești mulțumit de munca ta.

Menținerea unei oale pe foc într-un vis prevestește o încăierare verbală care se dezvoltă într-un scandal intern. A te ține de balustradă înseamnă că vei încerca să folosești o oportunitate disperată de a ține o persoană pasionată. Văzând ustensile de lemn într-un vis – vei putea face niște economii pentru o zi ploioasă.

Citeste mai mult:  Ceas de mână alb interpretare vis

Pantofi de lemn – datorită frugalității, vei obține bogăție. Mobilierul din lemn văzut într-un vis arată că o atmosferă de nemulțumire reciprocă și neînțelegere se va stabili în casa ta de ceva timp.

Produsele din lemn înseamnă că unele plictisuri te enervează și nu știi cum să scapi de el. Detalii din lemn – la faptul că intențiile tale vor fi criticate și vor fi revizuite. Cârje sau proteze din lemn în loc de picioare – trebuie să pleci la drum. Consumul de ulei de lemn – la boala unuia dintre cei dragi.

Interpretarea viselor – Țineți

Intrarea în barcă, ținând în mână un felinar, o torță, o lampă, este o mare fericire.

Ținând un obiect în mâini, urci munții – soția va aduce un fiu nobil.

Stând într-o barcă, mergi la casa ta – prevestește ruină, pierderea bunăstării.

A ține soarele și luna în brațe este o poziție nobilă a conducătorului.

Ținerea unui arc și a săgeții în mâini aduce o mare fericire.

Ținerea unei sabie (cuțit) în mâini, provocarea de lovituri și injecții altei persoane – prevestește o pierdere.

A ține regalii, bannere sau obiecte similare în mâinile tale oferă favoruri, laude, recompense.

Păstrarea unui panou mânjit pentru înregistrarea publicului va fi o mare favoare din partea unei persoane nobile.

Păstrarea pumnilor de cereale indică bogăție și carieră.

A ține constelația în mâinile tale este o mare bogăție și noblețe.

O altă persoană îți ține oglinda în mâini – prevestește nenorocire cu soția sa.

O femeie ține o sabie în mâini – mare fericire, onoruri.

O barcă sau un vagon se sparge, se prăbușește – un vestitor al nenorocirii.

Purtați sau țineți un sigiliu – se va naște un descendent nobil.

Interpretarea viselor – Țineți

„Țineți, mențineți puterea” supune.

„păstrați cuvântul” responsabilitate, diligență.

ascundeți „ține în întuneric”. „Pentru a menține calea, cursul într-o direcție, vitală sau teritorială (de exemplu, spre sud.”

„continua sa vorbesti”. „Ține-te de cineva, de ceva” incertitudine, dependență, instabilitate.

Interpretarea viselor – Mâini

A-ți admira mâinile într-un vis este un vestitor al bunăstării.

Pe vremuri, se credea că mâna dreaptă în vis înseamnă bărbații prezenti sau apropiați, iar mâna stângă înseamnă rudele viitoare sau femei.

A pierde o mână într-un vis înseamnă pierderea unei persoane dragi.

Strângerea mâinii într-un vis înseamnă a face prieteni bune cu cineva.

Dacă într-un vis o persoană importantă îți strânge mâna, atunci în curând vei avea un patron de rang înalt, folosind ale cărui capacități poți reuși în viață.

Un vis în care strângi mâna cuiva pentru a mângâia o persoană indică faptul că în curând te vei certa cu această persoană.

Dacă visezi că vrei să strângi mâna cuiva, dar nu poți, prevestește că ai concurenți.

Un vis în care ai văzut că cineva îți sărută mâinile te încurajează să nu ai încredere în această persoană.

Dacă persoana îți este necunoscută, atunci ar trebui să te ferești de oamenii invidioși și calomniatori care vor să te defăimeze, dar în același timp să obțină un beneficiu.

Dacă într-un vis spun despre tine că stai cu mâinile întinse, atunci ar trebui să începi imediat să-ți implementezi planurile.

A avea multe mâini într-un vis este un semn că vei avea multă muncă care îți va oferi o existență decentă. Dar un astfel de vis prevestește criminalilor că vor fi prinși în curând și vor suferi o pedeapsă binemeritată.

Dacă visezi că mâinile tale sunt pătate de sânge, atunci în curând vei avea o separare dificilă de persoana iubită. Uneori, un astfel de vis prezice că te așteaptă o ceartă cu rudele.

Un vis în care ai văzut că mâinile tale sunt acoperite de ulcere sau coșuri vă oferă tristețe și dezamăgire.

Dacă într-un vis ți-ai rupt brațul, atunci te așteaptă sărăcia, lipsa, nevoia, foamea sau boala.

Pentru femei, un astfel de vis prezice o scurtă separare de un iubit sau de soț.

A vedea mâini murdare sau a-ți murdara mâinile într-un vis este un prevestitor al eșecului în afaceri. Uneori, un astfel de vis te avertizează că ar trebui să te abții de la activități sau jocuri riscante sau de jocuri de noroc. Uneori, un astfel de vis te avertizează despre calomnii sau oameni invidioși.

Spălarea mâinilor într-un vis înseamnă că vei scăpa de unele îndatoriri neplăcute sau vei putea refuza să faci niște lucrări neplăcute.

Dacă visezi că cineva a spus despre tine că ai mâini de aur, atunci succesul în afaceri te așteaptă. Cu toate acestea, se crede că a avea mâini de aur într-un vis înseamnă că te așteaptă obstacole în afaceri.

Un vis în care ai văzut că brațele tale au devenit mai puternice și mai lungi promite profit și bogăție.

Pentru femei, un astfel de vis arată că soțul sau iubitul lor va deveni mai bogat sau va primi o promovare.

Să vezi mâini păroase sau aspre într-un vis este un semn de bogăție, noroc în orice afacere.

Dacă visezi că brațele tale au devenit musculare, atunci vei depăși cu succes dificultățile și vei putea să te ridici în orice afacere. Pentru pacienți, un astfel de vis prezice o recuperare rapidă.

A vedea mâinile unui copil într-un vis este un semn de bunăstare și fericire în familie.

Dacă într-un vis afli că mâinile tale au devenit slabe și mici, atunci vei fi supărat din cauza eșecurilor constante în orice, indiferent de ceea ce ai întreprinde. Uneori, un astfel de vis indică faptul că prietenii sau partenerii tăi te pot trăda în cel mai inoportun moment.

Visul în care ai văzut o mână fără trunchi prezice pierderi în afaceri și pericolul înșelăciunii.

Dacă visezi că mâinile tale sunt legate, atunci te vei afla într-o situație de suferință și vei fi neputincios să faci ceva pentru a corecta această situație.

A renunța la ceva într-un vis înseamnă că nu ai răbdarea și perseverența pentru a-ți îndeplini intențiile.

Dacă într-un vis ai văzut că cineva ți-a acoperit mâna cu a lui sau ți-a luat mâna, atunci cineva va interfera cu punerea în aplicare a planurilor tale sau te va condamna pentru un act necinstit sau josnic.

Vezi interpretare: palmă, degete, spălare, săpun, spumă, unghii, păr.