De ce visezi la pierdere

De ce visezi să pierzi într-o carte de vis

23 septembrie 2019 la 21:13 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online de ce visați să pierdeți citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visezi să pierzi?

Interpretarea viselor astromeridianului

Care a fost visul Pierderii

Pierde – Fundalul simbolic al semnelor că visezi că ai pierdut pe cineva sau ceva este unic în felul său. Și acest lucru este de înțeles: nu este ușor să te despărți de lucruri scumpe și mai ales de oameni. Dar visele cu astfel de comploturi sunt adesea interpretate invers. Interpretarea depinde de esența pierdutului, dar în cea mai mare parte rămâne pozitivă și este legată de achizițiile din realitate.

 • Pierderea a ceva valoros, de exemplu, simbolizează fericirea viitoare, iar pierderea unui lucru mic cu o semnificație sacră pentru tine va deveni un prolog către noi surse de venit, la fel de bruscă și care nu necesită efort suplimentar din partea ta. O excepție este atunci când plângi amar într-un vis, îți spui pentru totdeauna la revedere de la cineva important pentru tine.
 • Conform cărții de vis, pierderea proprietății – un vis prezice cheltuieli financiare, părți ale corpului – stare de rău.
 • Dacă un bolnav a pierdut ceva, trebuie să fie cât mai atent, pentru că soarta este în pericol de moarte. Totuși, dacă găsești pierderea în timp, poți fi sigur că relația emoționantă va dura mult timp și va lăsa în urmă doar amintiri calde.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Pierde lucruri

Pierde – Căutarea interioară nu se oprește niciodată. Dar uneori o persoană dorește în mod subconștient să uite de momentele neplăcute și de fapte descoperite. În acest moment, se întâmplă să vadă pierderea ca un simbol al scăpării de relații fără viitor, obiceiuri inutile, situații nepromițătoare și alți factori negativi.

 • A pierde darul cuiva înseamnă a te despărți de amintirile proaste. Psihanaliștii consideră astfel de privațiuni într-un vis ca dorințe ascunse sau aspirații ascunse.
 • Potrivit cărții de vis, pierderea unei rochii frumoase – un vis este asociat cu o luptă constantă pentru armonie – o astfel de imagine pare să calmeze visătorul, vă permite să uitați temporar de figură.
 • A pierde ustensile de bucătărie donate de cineva apropiat este o lipsă de dorință de a-și repeta soarta. Dacă cei pierduți ar putea fi înapoiați, aceasta simbolizează întoarcerea pe o cale ușoară și ușoară.
 • Găsirea pierderii este și o oportunitate de a afla secretele gospodăriilor care nu vă vor plăcea deloc.

Carte de vis romantică

Pierde de ce visezi

 • Pierderea vocii înseamnă că nu-ți vei putea spune iubitului despre sentimente sau nu vei putea justifica.
 • Pierderea auzului într-un vis prevestește răceală și neînțelegere într-o relație.
 • Pierde-ți vederea – dușmanii încearcă să te implice cu sufletul tău pereche.
 • Am visat să pierd o verighă – discutați situația cu familia dvs.
 • Pierderea unei persoane dragi într-un vis – spre iertare de sine.

Vezi și: de ce visezi la lucruri, de ce visezi la pierdere, de ce visezi să pierzi o umbrelă.

Veche carte de vis rusească

A pierde ceva în favoarea bolnavului prevestește moartea, iar pentru alții o aventură neplăcută.

Cartea de vis psihanalitică a lui Samokhvalov

Dacă visezi să pierzi, ce simbolizează?

Pierde – Pierderea reală a ceva în viața de zi cu zi poate fi asociată cu o dorință inconștientă de a scăpa de acest obiect, care, de exemplu, a fost donat de o persoană care pare negativă individului. Pierde ceva sau încearcă să pierzi. Fii nebun. Err. Găsiți din nou obiectul, găsiți calea. Perioada dificilă a trecut în urmă. Pierdeți un obiect care arată ca un falus. Frica de castrare.

Micul Weses carte de vis

De ce visezi să pierzi?

Pierdeți – O descoperire neașteptată // veți plânge, eșec, moarte (pentru pacient), necaz, despărțire, pierderi; pierde și găsește – vei vedea din nou persoana la care te gândești; a pierde și a nu găsi – persoana la care te gândești nu se va întoarce, conform cărții de vis, acest vis este descifrat.

Cartea viselor moderne

Pierderea unui articol este o descoperire profitabilă.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Pierde ceva – Te asumi de o muncă zadarnică.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Pierde ceva – Asumă o muncă zadarnică; – vezi – ajuta la nevoie – participă – întâlnește un prieten.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

De ce visezi să pierzi?

A pierdut ceva – separare, pierderi.

Interpretul viselor Mariei Fedorovskaya

Pierderea a ceva – La o pierdere.

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul să piardă?

Pierde – Somnul este opusul. Înseamnă o descoperire bună. Imaginează-ți că ești foarte întristat de pierdere. Așa că plângi lacrimi arzătoare.

Cartea de vis acasă

Pierdeți într-un vis

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

A pierde ceva într-un vis este un dar.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Pierde ceva într-un vis – până la ruina financiară.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Să pierzi ceva într-un vis și să nu-l găsești niciodată – să pierzi ceva sau pe cineva foarte drag în viață.

De ce visezi să pierzi

Pierde conform cărții de vis a lui Freud

Pierderea a ceva – simbolizează propriul eșec sexual în cel mai inoportun moment pentru un bărbat. Pentru o femeie, un astfel de vis simbolizează eșecul partenerului ei. Cu toate acestea, în unele cazuri, un astfel de vis poate simboliza trădarea partenerului tău.

Pierde conform cărții de vis a lui Hasse

A pierde ceva – te asumi de o muncă zadarnică.

Pierde conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Pierdere – așa că, din păcate, se va întâmpla.

Pierde conform cărții de vis de primăvară

A pierde ceva într-un vis este un dar.

Pierde conform cărții de vis de vară

Pierde ceva într-un vis – până la ruina financiară.

Citeste mai mult:  Ajutând o femeie însărcinată într-un vis

Pierde conform cărții de vis de toamnă

Să pierzi ceva într-un vis și să nu-l găsești niciodată – să pierzi ceva sau pe cineva foarte drag în viață.

Pierdeți într-o carte de vis de la A la Z

Un vis în care ți-ai pierdut bagajele în agitația gării prevestește un eșec în afaceri. Dacă ți-ai pierdut tovarășul în mulțime, o ceartă în familie te așteaptă în realitate, iar pentru persoanele necăsătorite asta înseamnă despărțirea de un iubit care și-a găsit altul.

Pierderea bijuteriilor într-un vis înseamnă că, în realitate, vei avea de-a face cu lingușitori care îți vor păcăli capul până în punctul în care pur și simplu îi trimiți. Dacă ți-ai pierdut verigheta, în realitate un astfel de vis poate duce la rușine și nevoie. Pentru a pierde un colier de perle – la suferință și tristețe, un lanț de aur – din cauza propriei tale miopie, ratați, poate, singura șansă de a vă îmbogăți semnificativ.

Visul în care ai pierdut bani mici înseamnă o atitudine disprețuitoare față de oamenii de sub tine pe scara socială, ceea ce va duce la pierderi nefericite. Pierderea unei sume semnificative înseamnă că un dezastru neașteptat va veni în casă și situația va fi agravată de necazuri în serviciu.

Dacă într-un vis ați pierdut și nu puteți găsi un ac sau un ac, înseamnă că în curând veți suferi daune minore sau vă veți certa cu un prieten. Să pierzi vâsle într-un vis și să fii dus departe de țărm – nu încerca să-ți realizezi planul, pentru că toate eforturile tale în această direcție vor eșua.

Pierderea unei cutii de pudră sau a rujului într-un vis este noroc în afaceri. Chei pierdute – prevestesc pierderea libertății sau separarea din cauza geloziei. Pierderea unui medalion este un semn al evenimentelor triste din cercul prietenilor adevărați.

Pierderea mănușilor de blană nou-nouțe este un comportament nerezonabil cu persoanele care îți sunt favorabile. Pierderea unei batiste înseamnă speranțe neîmplinite, puncte – vei primi o rănire ușoară din cauza propriei neatenții și a spălarii de gură.

Pierderea într-un moment neașteptat și într-un loc aglomerat a unor detalii ale toaletei prefigurează interferențe în afacerile comerciale și obstacole în dragoste. Să pierzi o perucă, să fii beat și să te întorci la masa unui restaurant fără ea, înseamnă că ți se vor presta servicii, confundând cu o altă persoană.

Visul în care ți-ai pierdut haina arată că va trebui să-ți rearanjezi soarta și te vei pocăi amarnic, blestemându-te pentru propria ta miopie și indiscreție. A pierde pantofii într-un vis, a fugi de persecuție înseamnă că vei fi abandonat, dar vei găsi în tine puterea de a menține veselia și credința în decența umană.

Pierderea documentelor într-un vis înseamnă că vei fi implicat într-o afacere care este evident sortită eșecului. Dacă într-un vis ați pierdut dreptul la o proprietate semnificativă, cum ar fi o casă sau o mașină, acest lucru prevestește eșecul planurilor importante.

Visul în care ți-ai pierdut dinții prevestește o perioadă dificilă pentru tine, umilință și nevoie. Pierde-ți nasul într-un vis – în realitate vei fi ridiculizat de colegii neprietenos.

Pierderea unui braț sau a unui picior – un astfel de vis promite bogăție și prosperitate.

Pierde conform cărții de vis a lui Simon Kananit

Pierde ceva – Asumă o muncă zadarnică; – vezi – ajuta la nevoie – participă – întâlnește un prieten

Pierde conform cărții de vis a lui Azar

pierde un diamant – experiență, lacrimi

pierderea unui ametist pentru o tânără prevestește o logodnă ruptă sau neatenție față de iubitul ei

a pierde o piatră prețioasă – pierderea prosperității și a fericirii, pierderea unei persoane dragi, vei deveni o victimă a trădării

Pierde conform cărții moderne de vis

Pierderea unui articol este o descoperire profitabilă.

Pierde conform cărții de vis a lui Schiller-Schoolboy

orice articol este o descoperire profitabilă.

Pierde conform cărții de vis a vindecătorului Fedorovskaya

Pierderea a ceva – La o pierdere.

Pierderea a ceva – Pierderea unei părți a corpului. Adesea visează în pierdere.

Pierde conform cărții de vis a doamnelor

Pierde conform cărții moderne de vis

A pierde ceva – Orice obiect – o descoperire profitabilă

Pierde conform cărții de vis creștine

Pierde ceva – Somnul este opusul. Înseamnă o descoperire bună. Imaginează-ți că ești foarte întristat de pierdere. Așa că plângi lacrimi arzătoare.

Pierde conform cărții de vis vechi rusești

Pierde – Ceva pentru bolnav prevestește moartea, iar pentru alții o aventură neplăcută.

Pierde conform cărții de vis psihoterapeutic

Pierde – Pierderea reală a ceva în viața de zi cu zi poate fi asociată cu o dorință inconștientă de a scăpa de acest obiect, care, de exemplu, a fost donat de o persoană care pare negativă individului. Pierde ceva sau încearcă să pierzi. Fii nebun. Err. Găsiți din nou obiectul, găsiți calea. Perioada dificilă a trecut în urmă. Pierdeți un obiect care arată ca un falus. Frica de castrare.

Pierde prin cartea de vis online

Pierderea unui lucru important este un semn că o achiziție profitabilă pentru tine este chiar după colț. Mai multe interpretări Dacă cartea noastră de vis s-a dovedit a fi utilă pentru dvs., atunci adăugați-o în browserul dvs., astfel încât să fie întotdeauna la îndemână. Folosită deja de peste 450 de utilizatori! © Autor-compilator: Alexey Krivenky. Foto: depositphotos.com

Pierde conform interpretului de vis din 1829

A pierde ceva în favoarea bolnavului prevestește moartea, iar pentru alții o aventură neplăcută.

Pierde conform cărții de vis psihanalitice a lui V. Samokhvalov

Pierderea reală a ceva în viața de zi cu zi poate fi asociată cu o dorință inconștientă de a scăpa de acest obiect, care, de exemplu, a fost donat de o persoană care pare negativă individului.

A pierde ceva sau a încerca să pierzi înseamnă a fi supărat. Err.

Citeste mai mult:  Apa sfintita in vis

A descoperi din nou obiectul, a descoperi calea – perioada dificilă este lăsată în urmă.

A pierde un obiect care arată ca un falus este o frică de castrare.

Pierde conform cărții de vis slave

Pierde – la necaz.

Pierde conform cărții de vis Veles

Pierde ceva – o descoperire neașteptată / vei plânge, eșec, moarte (pentru pacient), necaz, despărțire, pierdere; pierde și găsește – vei vedea din nou persoana la care te gândești; pierdut și negăsit – persoana la care te gândești nu se va întoarce.

Pierde conform cărții de vis ucrainene

Pierdere – Dacă visezi: ai pierdut ceva – despărțire, pierderi.

Lose by Dream Book 2012

Pierderea – o reflectare a fricii de a pierde ceva (pe cineva) (de asemenea, o oportunitate).

Apetitul – o reflectare a lipsei de auto-recunoaștere; reflectarea prezentării unor cereri exorbitante; o reflectare a dorinței de control complet asupra vieții cuiva.

Sensibilitate – o reflectare a unei atitudini insensibile față de ceva (cineva)

Ce înseamnă pierderea și căutarea valorilor într-un vis?

Pierderea într-un vis este una dintre cele mai comune comploturi și se referă la principalele comploturi ale formării unei persoane – protest și zbor, pauză, pierdere, drum spre casă, reuniune cu baza, câștig. Să ne gândim de ce se visează pierderea conform cărților de vis de top.

Valori cheie

În general, nu contează exact ce ai pierdut într-un vis, pentru că, în orice caz, ai pierdut o parte din tine și acum rătăci, privind în jur în confuzie, examinând diferite locuri secrete.

În unele cazuri, visătorul însuși nu își amintește exact care a fost pierderea și speră ferm să afle elementul pe care îl caută atunci când se întâlnește. Perioada de căutare și pierdere este una dintre cele mai sumbre în dezvoltarea personalității. Te vei confrunta cu toate fricile din copilărie.

Vă rugăm să rețineți că coșmarurile au crescut și s-au întărit în acest timp, au mâncat bine și au luat noi înfățișări. Aprovizionați cu valeriană. Cu toată complexitatea și imprevizibilitatea intrigilor, aceasta este o parte necesară a formării unei personalități. Veți pierde vise vechi, prieteni necredincioși, veți pierde vechile moduri obișnuite de comunicare și atingere a obiectivelor, veți opri relațiile inutile.

Deoarece conceptul de pierdere este larg, am combinat interpretări ale cărților de vis în funcție de semnificații semantice.

Pierderea copiilor sau a bebelușilor

Dacă ați pierdut un copil sau copii – un vis înseamnă despărțirea de relații învechite. Este posibil ca cineva din cuplu să fi fost oarecum copleșit de cerința de a pecetlui uniunea cu apariția unei noi unități umane și plantarea valorilor familiei. Chiar și o persoană sănătoasă și fără copii în acest caz dezvoltă un coșmar asociat cu apariția copiilor.

Adesea, visătorul este viclean și el însuși nu-l deranjează să piardă nou-născuți sau copii mici în spațiul somnului, dar apoi se prinde și începe să-i caute cu un dor de neînțeles, găsește, este dezamăgit, observă transformarea copiilor în ceva. mici si nesemnificative.

După un astfel de vis, oamenii, în special femeile, se trezesc cu o sudoare rece, cu mâinile tremurânde și aleargă la un psiholog sau psihoterapeut. Aceasta este decizia corectă. Dar pentru a nu fi atât de speriat pe parcurs, vom dezvălui secretul principal – copiii dintr-un astfel de vis nu sunt deloc copii și nu au fost niciodată copii. Acestea sunt gânduri, emoții, relații, sentimente dragi inimii. Le-ai cultivat cu grijă, prețuind tot felul de speranțe.

Dar nu au fost utile deloc și este păcat. Ați dori să salvați, poate chiar să creșteți, dar înțelegeți perfect că acest lucru este imposibil, sunt defecte, voraci și adesea chiar născuți morți. Pierderea unor astfel de copii înfiorătoare într-un vis este cel mai frecvent fenomen. Nu-ți face griji, nu ești un monstru. Conștiința ta știe perfect că copiii pierduți nu sunt deloc copii.

Pierderea transportului

Pierderea unei mașini, motociclete, motorete, orice transport într-un vis înseamnă că pierzi modul obișnuit de a te deplasa la visul tău. Ești prins și intri în panică. Transportul este important. Poate că visul indică faptul că ar trebui să schimbați transportul cu unul nou, să schimbați ritmul și viteza de mișcare.

Bagaj, portofel, echipament

Va trebui să călătorești prin lumina vieții, fără o povară apăsătoare. În viața reală, un vis înseamnă pierderea unei proprietăți semnificative. Cel mai probabil, pierderile fizice vor fi însoțite de pierderi în afaceri, în bani, în active. Înseamnă doar că ideea ta de afaceri s-a epuizat. Este urgent să ne gândim la unul nou. Sau, și aceasta este cea mai bună opțiune, încercați să vă pensionați pentru o perioadă, planificând și minimizând pierderile.

Telefon

Pierderea mijloacelor de comunicare sau a numerelor și adreselor înregistrate în memoria aparatului înseamnă o întrerupere a vechilor autorități, o lipsă de dorință de a comunica. În viața reală, copiii din adolescență suferă de acest lucru. Ei pierd telefoane și, în același timp, dispozitive destul de scumpe, cu viteza spațiului. și mă întreb cu sinceritate de ce se pierde totul și în ce bucurie sunt atât de supărați părinții. Dându-ți seama de reticența de a comunica, îți vei salva telefonul adevărat de soarta tristă de a fi pierdut.

bijuterii

Pierderea de bijuterii, bijuterii într-un vis înseamnă că de ceva timp ați fost păcălit în mod activ de lingușiri disperate. Acum vraja este ruptă. Nu, nu ești cea mai inteligentă, cea mai frumoasă sau cea mai talentată persoană de pe planetă. Să te hrănești și să te susțin nu este cea mai mare onoare care poate reveni unei ființe vii. Desigur, bijuteria din vis ești tu. Dar acum nu mai contează, pentru că diamantele s-au prăbușit și au fost luate împreună cu alte resturi.

Pierde-ți hainele și plimbă-te goală

Îți dorești de mult să te prezinți lumii fără înfrumusețare. Vei avea o mare oportunitate de a te dovedi. Poate vi se va da propriul proiect, o sarcină individuală. Nu fi surprins dacă nu provoci încântarea așteptată. Dar se poate dovedi că vei ieși dintr-o situație dificilă ca un câștigător.

Citeste mai mult:  Mărgele de interpretare a viselor

Alte pierderi

 • Pierde ceva în apă. Situația în care ați scăpat ceva în apă și acum nu îl puteți găsi într-un vis este de obicei asociată cu trădarea și prietenii falși.
 • Ceva a zburat cu o rafală de vânt – despărțindu-se de vise și speranțe. Uneori – cu cele mai bune vise, speranțe pentru onestitatea umană, loialitate, devotament, sinceritate. Vai. Va trebui să crești noi speranțe în tine. Amărăciunea dezamăgirii este șocantă, dar aceasta este o imagine generală, la fel de inevitabil ca și căderea atunci când o persoană învață să meargă.
 • A pierde bani mici, a-i arunca, a-i împrăștia este dispreț. Mari – până la cheltuieli neplanificate.
 • Ochelari, lentile – ai ratat o greșeală enervantă.
 • Cheile sunt capacitatea de a-ți gestiona viața, incapacitatea de a te întoarce în același loc.

Concluzie

Perioada dificilă în care trebuie să vezi pierderi într-un vis nu este pentru totdeauna. Totul se va schimba, vei putea să găsești ceea ce ai nevoie și să-ți continui drumul. Perioada este cu adevărat grea, dar fascinantă.

Când înțelegeți că pierderile dintr-un vis nu sunt în întregime reale și au mai mult de-a face cu pierderea iluziilor, lumea ar trebui să devină mai interesantă. La trecerea prin această etapă, apar adesea excese, încercări de despărțire de toată lumea în general, ștergerea celor mai apropiați oameni, părinți, frați și surori din viața ta. În timp, relațiile importante vor fi restabilite.

Oamenii cu intuiție subtilă, realizând nevoia de schimbare, încep să arunce violent din viața lor tot ceea ce cred că se pot descurca. Controlează-te și nu intra în panică. Cu siguranță totul va fi bine.

A visat să pierzi o persoană: interpretarea somnului

De ce visezi să pierzi o persoană

Dacă într-un vis o persoană a dispărut din vedere, atunci acest lucru prefigurează schimbări semnificative asociate atât cu evenimente plăcute, cât și cu probleme. De ce visul de a pierde o persoană în locuri aglomerate, cum ar fi stadioane, gări, piețe, este pentru o întâlnire devreme, care poate schimba semnificativ cursul obișnuit al vieții.

Pierderea unei persoane în sensul morții sale este o predicție a unei vieți lungi pentru el, fără probleme serioase și griji împovărătoare, în plus, un astfel de vis poate însemna și o plecare bruscă cu succes într-o altă țară pentru ședere permanentă. Dacă o fată visează în ajunul nunții că o mare nenorocire i s-a întâmplat femeii destinate, atunci acest vis poartă semnul unei conexiuni puternice și de durată bazată pe respect reciproc și grija universală, căsătoria va fi lungă și fericită.

Ca o mamă să-și piardă fiul înseamnă să-l suspecteze de acele fapte pe care nu le-a comis, în zadar să învinovățească, să nu creadă și să se îndoiască de corectitudinea educației. Pierderea tragică a unei fiice visează la evenimente plăcute, care, cu toate acestea, vor fi destul de supărătoare și împovărătoare din punct de vedere financiar, mamele au adesea astfel de vise în ajunul căsătoriei sau la nașterea nepoților.

Ce se întâmplă dacă visezi să pierzi o persoană

Dacă sunteți interesat de motivul pentru care visați să pierdeți o persoană într-un loc neașteptat, unde visătorul aproape că nu se întâmplă niciodată în viață, atunci răspunsul va fi următorul – un astfel de eveniment oferă o distracție foarte neobișnuită cu străini care se vor dovedi în curând. pentru a fi buni cunoștințe și, eventual, prieteni adevărați. Așadar, de exemplu, pierderea cuiva într-o fabrică, depozit sau orice altă cameră tehnică înseamnă obținerea de noi impresii pozitive de la o activitate care anterior părea neinteresantă.

Pierderea în supermarket – la achiziții neașteptate și excesive de articole de zi cu zi, alimente sau haine, pierderea unei iubite într-o cameră de probă – primiți de la ea sfaturi neobișnuite legate de modă și stil. Dar dacă rudele se pierd în cabina de probă, atunci acest lucru prefigurează o vacanță comună asociată cu cheltuieli semnificative, care, totuși, nu vor afecta negativ bugetul familiei.

Pierderea unei fiice sau a unui fiu pe un loc de joacă pentru părinți – acordând puțină atenție jocurilor comune și distracției cu copiii, periându-le, permițându-le să-și petreacă timpul liber folosind gadget-uri moderne, pierderea unui nepot visează la o ceartă mică cu rudele, subiectul acestei neînțelegeri va fi viziuni diferite asupra educației și dezvoltării descendenților.

Ce înseamnă pierderea unei persoane?

Conform cărții de vis ezoterice, a pierde o persoană înseamnă a-și pierde încrederea în abilitățile, voința și determinarea sa, să fii dezamăgit și să realizezi brusc că a încetat să mai fie o persoană interesantă. Cartea de vis țigănească, dimpotrivă, spune că pierderea într-un vis este o achiziție indispensabilă în viață, iar dacă se referă la oameni, atunci interpretarea este aceeași – apariția de noi conexiuni profitabile, oportunitatea de a obține mult mai mult cu impunitate decât înainte.

Cartea de vis clasică interpretează pierderea unei persoane într-un vis ca începutul unei serii de evenimente care duc la succes în capacitatea de a comunica cu ceilalți și chiar de a le influența viziunea asupra lumii și modul de viață cu autoritatea lor. Dar, conform cărții de vis a lui Miller, a pierde pe cineva înseamnă a nu crede complet în el și a opri comunicarea pentru totdeauna, chiar dacă a fost lung și părea de neclintit.

De asemenea, pierderea unui mentor într-un vis oferă dobândirea de noi cunoștințe, cu toate acestea, acestea nu vor aduce nicio valoare practică și este puțin probabil să devină un suport pentru primirea recompenselor bănești. Cartea de vis a orașului interpretează această situație puțin diferit – un astfel de vis va aduce succes într-un domeniu de activitate complet nou, care anterior părea neinteresant sau neprofitabil.