De ce visează valurile

De ce visează valurile

Valurile într-un vis sunt un fenomen natural foarte ambiguu. Dar, din moment ce este imposibil să vă luați ochii de la tipul de element chiar și în realitate, întrebarea visătorilor despre ce visează valurile este destul de de înțeles. În cărțile de vis există multe interpretări ale viziunilor nocturne cu valuri. Prin urmare, nu este foarte ușor să le faci să se lege de evenimentele din viața reală.

Valuri într-un vis

Marea cu valuri mari – carte de vis

Este întotdeauna foarte interesant să știi la ce visează valuri mari. Pentru a descifra astfel de vise, este necesar să ne amintim nu numai mărimea valurilor, ci și natura lor. În plus, pentru o interpretare corectă, trebuie să fii atent la ce impresie v-au făcut valurile de vis.

Când visezi la o mare cu valuri mari, atunci în viața reală ar trebui să te aștepți la schimbări mari. Caracterul lor poate fi determinat de culoarea undelor de vis. Cu cât apa este mai limpede, cu atât schimbările vieții vor fi mai favorabile și vesele.

Întrebarea de ce visează marea cu valuri poate fi răspunsă în moduri diferite. Dar, în orice caz, dacă în visele de noapte vezi valuri mari, dar care se rostogolesc uniform pe țărm, atunci în viața reală te așteaptă o călătorie lungă. Și când astfel de valuri acoperă debarcaderul, atunci, în realitate, există o mare probabilitate ca să-ți întâlnești soarta.

De ce visezi la valuri uriașe

Dacă visezi la valuri uriașe care ridică turbiditatea de pe fundul mării, atunci există o mare probabilitate ca în viața reală să faci o greșeală fatală. Prin urmare, în realitate este mai bine să amânăm adoptarea unor decizii responsabile.

Valurile uriașe transparente într-un vis indică faptul că a venit un moment favorabil în viață pentru a lua orice decizie. Orice ai face, totul va fi bine. Acest fapt poate impresiona atât de mult oamenii din jurul tău, încât în ​​viitor vor apela la tine pentru sfaturi.

creste înalte de valuri

Dacă într-un vis atenția este concentrată pe crestele înalte ale valurilor, atunci în curând va trebui să faci o cantitate mare de muncă. Dar dacă apa este limpede în același timp, atunci vei face față cu succes tuturor sarcinilor care ți-au fost atribuite.

Unde măsurate – interpretarea somnului

De asemenea, un semn bun sunt undele măsurate care stropesc la picioarele tale fără niciun pericol. Acest lucru indică faptul că veți avea ocazia să vă schimbați radical propria viață în bine. Și dacă în același timp auzi sunetul valurilor, atunci asta prezice că cei răi vor bârfi despre tine. Este puțin probabil să vă facă rău, așa că nu îi acordați prea multă atenție.

Vedeți un tsunami într-un vis

Când visezi un val de tsunami, ar trebui să te aștepți la probleme foarte mari în diverse sfere ale vieții. Acordați o atenție deosebită propriei sănătăți și sănătății celor dragi. De asemenea, adesea se poate visa un tsunami înainte de schimbarea locului de muncă.

Visând că valul acoperă

Foarte des se pune întrebarea de ce se visează că un val acoperă. Acesta este un semn nefavorabil care prevestește dezvoltarea unei boli grave sau probleme majore de viață care vor afecta negativ întreaga soartă în ansamblu.

Dacă într-un vis trebuia să vezi din exterior cum se rostogolesc valurile pe țărm, atunci în viața reală vei avea o confruntare furtunoasă cu partenerul tău. De asemenea, un astfel de vis avertizează că trebuie să fii atent la propria sănătate.

Priviți marea care se ridică

Și dacă stai pe țărm și privești marea în creștere, atunci astfel de vise de noapte îți prevestesc sarcini care te pot tulbura. Nu cedați și acordați atenție stării dvs. de spirit.

Alte evenimente dintr-un vis cu valuri pot fi interpretate după cum urmează:

 • Un val curat acoperă casa – spre bunăstarea în viața de familie;
 • A călări pe un val mare înseamnă a primi favoarea norocului;
 • Privirea tsunami-ului din lateral este o șansă mare de a rupe relațiile cu un partener;
 • Valurile se sparg pe stânci – apariția dificultăților în drumul către obiective.

Senzațiile pe care le provoacă valurile pot schimba interpretările după cum urmează:

 • Dacă simțiți un pericol de la un val mare în visele nocturne, atunci acesta este un avertisment că trebuie să vă controlați propriile emoții în realitate și să nu intrați în panică sub nicio circumstanță;
 • Când admiri valurile uriașe ale mării într-un vis, aceasta simbolizează vitalitatea ta enormă, care îți va permite să depășești orice obstacol în drumul către obiectivul tău.

Înotați cu plăcere pe valuri

Dacă visezi că înoți cu plăcere pe valuri, atunci acest lucru prevestește evenimente de viață vesele. În viitorul apropiat, te așteaptă multe realizări și majoritatea dorințelor tale se vor împlini. Un astfel de vis este adesea asociat cu succesul în domeniul profesional.

De ce visezi să înoți în valuri

După ce ai visat să înoți în valuri într-un vis, durerile și greutățile vor dispărea în realitate. Viața va începe să se îmbunătățească în toate domeniile și, cel mai important, va fi posibil să construiți relații armonioase cu cei dragi.

Interpretarea visului lui Freud

În cartea de vis a lui Freud, valurile de pe mare în visele nocturne sunt asociate cu relația dintre sexe în realitate. Dacă ai visat valuri, atunci, potrivit unui cunoscut psiholog, ar trebui să te aștepți la schimbări în viața ta personală. Cu cât crestele valurilor sunt mai înalte, cu atât schimbările vor fi mai radicale. Prin urmare, este foarte important să fii atent la propriile tale acțiuni în relația cu partenerul tău, pentru a nu provoca schimbări ireversibile.

În plus, următoarele interpretări sunt date în cartea de vis a lui Freud:

 • Pentru o femeie, valurile dintr-un vis care au apărut pe fundalul unui potop sunt o posibilă sarcină;
 • Pentru un bărbat, marea agitată indică pofta lui de femei însărcinate;
 • Pentru orice persoană, urmărirea valurilor de pe mare înseamnă dorința de a prelungi familia.

Citeste mai mult:  De ce visezi o mulțime de dulciuri

Daca valul te asculta in somn

Dacă într-un vis simți că un val uriaș te ascultă și te bucuri de puterea și puterea lui, atunci asta simbolizează că în viața reală ai atins apogeul autoperfecțiunii, dar, în același timp, nu ai învățat să faci față emoții.

Val albastru și scoici de spumă

Dacă într-un vis atenția este concentrată pe culoarea albastră a unui val uriaș, atunci acest lucru indică faptul că visele tale se vor împlini în curând. Dar dacă vezi scoici spumoase pe valuri, atunci ar trebui să te ferești de inamicii care pot interfera cu tine răspândind zvonuri false.

Pentru ce sunt valurile?

Valurile mari visează la o ridicare emoțională, energia va fi în plină desfășurare. Încercați să vă îndepliniți toate planurile și luați totul sub control. cărțile de vis vă vor spune ce altceva înseamnă valurile.

De ce visezi valuri conform cărții de vis a lui Miller

Vederea valurilor într-un vis prezice că persoana adormită va avea un pas important în învățare și reflectare serioasă.

Valuri pentru a vedea curat – va oferi un stoc de cunoștințe. Privind valuri întunecate în momente de vreme rea – în realitate, comite un act nepotrivit.

Valuri într-un vis – cartea de vis a lui Freud

A vedea valuri într-un vis înseamnă că va exista discordie în relația unui cuplu de dragoste.

Dar dacă vrei să menții o relație cu iubitul tău, atunci trebuie să-ți reconsideri comportamentul și să-ți întărești legătura.

Ce înseamnă, am visat valuri – cartea de vis a lui Tsvetkov

Valuri – o cale apropiată sau neașteptată, o croazieră, emoții, mare emoție.

Valuri negre, înalte în timpul unei furtuni – un scandal major sau o boală dureroasă.

Valurile se sparg pe mal fără a-l revărsa – rezolvă rapid lucrurile.

De ce visează valurile conform cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zima

Valurile în vise – reflectă sentimentele personale, percepțiile visătorului.

Dacă valurile sunt înalte, clocotând, înfricoșătoare – acesta este un avertisment, stați calm, altfel excitabilitatea exorbitantă vă va provoca daune ireparabile, dar dacă valurile sunt frumoase și puternice, acesta este un semn că veți putea obține mai mult cu curajul tau.

De ce valuri de vis într-o carte de vis – D. Loff

Un vis despre valuri înseamnă despre un dezastru care se apropie, indică faptul că visătorul a pierdut controlul asupra treburilor și evenimentelor. Și această pierdere a controlului va provoca dorința de a începe viața de la zero.

A vedea o furtună de uragan înseamnă în realitate că visătorul dorește să fie curățat în viață.

De ce să vezi valuri într-o carte de vis – de la A la Z

A vedea umflarea în apă este un obstacol în afaceri, obiectivele tale și în lupta pentru succes. Privirea valurilor de lumină este un simbol al dobândirii cunoștințelor fără precedent care vă vor sprijini în viață în viitor. Valurile sunt noroioase – prevestesc o greșeală de calcul care va fi însoțită de rezultate ireparabile.

Vedeți valurile de pe un râu sau lac – spre liniștea atmosferei și încrederea în sine, valurile mării – pentru a călători. Puțuri maritime care zboară la țărm în timpul unui uragan – vei fi cuprins de anxietate și de o dispoziție mohorâtă.

Plutește pe valurile înfloritoare – vei putea smeri temperamentul sălbatic al celui care se va pleca apoi în fața ta. Scufundați-vă în apă, înecați – înseamnă că veți fi salvat de riscuri. Valul care te-a ridicat și apoi te-a aruncat, arată că partenerii în care ai încredere îți vor călca drepturile.

De ce visează valurile mării

Valurile mării – înseamnă o călătorie plictisitoare de afaceri. Ești pe malul mării, valurile bat pe mal – înseamnă că corpului tău îi lipsește atenția. Peisaj al mării cu valuri furioase – multe evenimente se vor întâmpla în viața ta – atât bune, cât și rele.

Dacă valurile de pe mare sunt noroioase, nu fierb, ci se rostogolesc în liniște pe țărm, atunci trebuie să te ferești să nu faci o greșeală care poate fi fatală. Unde de lumină – spre bucurie, fericire.

Pentru a vedea valurile purității cerești, iar ziua va fi însorită – întâlnește-ți destinul. Priviți valurile din mare – obțineți energie, experimentați senzații grozave și emoție.

De ce să visezi la un val mare, uriaș, înalt

Valuri uriașe care zboară la țărm – va apărea o circumstanță conflictuală. În acest timp, nu fii agresiv cu colegii. Un val înalt (și îți este frică de el) înseamnă că problema care ți-a apărut în fața ta nu poate fi rezolvată de unul singur. Acceptați ajutor pentru a rezolva situația.

Dacă fugi de valul iminent, înseamnă că cineva a întins o capcană vicleană, cineva te displace puternic. O femeie căsătorită visează la un val înalt și mare – înseamnă că o relație dificilă va începe în familie cu soțul ei, care trebuie îndurată de ceva timp.

Valurile înalte visează la o fată – la căsătorie. Un val înalt, uriaș, dar este curat și luminos – înseamnă că prosperitatea și norocul te așteaptă în viață.

De ce vis, un val acoperă într-un vis

Dacă într-un vis a fost acoperit de un val, dar nu ai nicio teamă, înseamnă că vei face față tuturor dificultăților.

Dacă ai fost acoperit de un val și ai mers la fund – nu poți spera la succes.

De ce altfel visezi valuri

 • Un val cu spumă înseamnă că speranțele tale nu se vor împlini.
 • Sărind într-un val – un vis vorbește despre dorința de a avea copii.
 • Pentru a scăpa de val – trebuie să fii vigilent, obiectivele dorite vor fi greu de atins.
 • Înot în valuri – datorită curajului și previziunii, vei obține în curând ceea ce îți dorești.

Citeste mai mult:  Ce înseamnă când visezi apă

Subiect interesant:

Autoarea articolului este LadyElena

Așteptăm comentariile și evaluările dumneavoastră – acest lucru este foarte important pentru noi!

De ce visează valurile

Valuri într-un vis poate reprezenta pacea și liniștea. Dar, în același timp, apele furtunoase pot indica, de asemenea, următoarea perioadă turbulentă din viața unei persoane adormite. În acest articol, am adunat opinii din mai multe surse populare. Amintiți-vă detaliile viziunii și folosiți unul dintre interpreți pentru a determina care sunt valurile.

Subconştient

Pentru a determina semnificația imaginii din punctul de vedere al subconștientului, este necesar să înțelegem sub ce formă a apărut. Dacă apa a stropit ușor pe mal, asta indică un sentiment de armonie pe care ai reușit să-l obții. Simți pace și te străduiești pentru o viață liniștită, fără șocuri.

De ce visezi valuri mari? La faptul că acum se întâmplă evenimente pe care nu le poți influența. Îți dai seama că viața se schimbă serios, dar nu poți face nimic în privința asta.

daca tu acoperit cu un val în vis, asta sugerează că emoțiile te absorb, nu-ți permit să gândești rațional. Circumstanțele sunt mult mai puternice decât tine.

Carte de vis popular

Interpretul popular al viselor descrie următoarele semnificații posibile ale de ce visezi la mare cu valuri:

 • părea că le urmărești – în lumea reală simți nevoia să te reîncarci emoțional, să-ți umple rezerva de forță;
 • elementul oceanului mărturisește o ascensiune emoțională, despre putere, despre creativitate;
 • a sta pe mal și a privi apele care se rostogolesc încet este un semn de liniște sufletească. Încrederea în sine vă va ajuta să realizați ceea ce vă doriți și să vă atingeți toate obiectivele;
 • să vezi apă albastră într-o zi însorită – în viitorul apropiat va avea loc o întâlnire cu destinul tău;
 • valurile care se îndepărtează de tine indică oameni răi în mediu;
 • apa murdară sau noroioasă este dovada unei greșeli fatale pe care o vei face în viitorul apropiat;
 • tsunami – un indiciu că trebuie să fii mai eficient. În caz contrar, riscați să pierdeți oportunități profitabile și să nu câștigați bani;
 • a ieși singur din valuri este un semn al amestecului viitor al unui străin în treburile tale personale;
 • dacă ai visat cum apa a acoperit o altă persoană cu un cap – în realitate, vei lua parte la o sărbătoare sau o sărbătoare de familie distractivă;
 • te acoperă cu capul – trebuie să te distrezi în compania prietenilor. Dar rețineți că divertismentul vă va face să cheltuiți mult;
 • înecarea în valuri – în viitorul apropiat vei putea câștiga buna dispoziție a unei persoane care îți va fi de folos;
 • visând că apa furioasă cu spumă se sparge chiar la picioarele tale – schimbări serioase vin în lumea reală. Probabil, în destinul tău va avea loc un eveniment care poate schimba complet totul. Există șansa să descoperi ceva care să te facă să te uiți la evenimente și pe tine într-un mod complet diferit. Nu rezista acestei reinnoiri – poate fi cel mai bun lucru care ti s-a intamplat;
 • a simți că vederea apei care se rostogolește te sperie este un semn că trebuie să fii mai reținut în exprimarea emoțiilor și sentimentelor. Altfel, dezastrul nu poate fi evitat.

Interpretarea visului lui Freud

Psihanalistul credea asta valuri într-un vis va avea semnificații diferite pentru bărbați și femei. Pentru reprezentantul sexului puternic, imaginea sugerează că nu se manifestă în cel mai bun mod în timpul intimității. Actul sexual are loc rapid, iar uneori nu ajunge deloc la el. Aceasta este o problemă reală pentru partenerul tău, așa că începe să o rezolvi. Îți vei putea satisface sufletul pereche și vei înțelege, de asemenea, că o intimitate mai lungă îți aduce plăcere.

Dacă imaginea este o femeie, atunci vorbește despre entuziasm înainte de întâlnirea viitoare. Probabil că vei întâlni în curând o persoană pentru care simți simpatie, dar ești nervos din cauza asta.

Sonnik Miller

În acest valuri de carte de vis va avea una dintre următoarele valori:

 • simbolul însuși sugerează că poți avansa în propria ta căutare spirituală. Probabil vei face un pas serios înainte, care îți va permite să dobândești noi cunoștințe;
 • dacă apa de rulare a fost murdară, luați asta ca un avertisment. În viitorul apropiat vei face o greșeală fatală;
 • visat la un ocean calm – în realitate, totul va merge ca de obicei. Pentru călători, un vis prezice călătorii reușite. Le vorbește oamenilor de afaceri despre a merge mai departe. Și pentru îndrăgostiți – acele sentimente vor fi reciproce;
 • să înoți în mare și să auzi cum se sparg valurile la bord – se apropie o perioadă periculoasă. Există riscul de a se confrunta cu pierderi de afaceri. În viața de familie apar certuri puternice;
 • a sta pe mal și a privi apa care se rostogolește și se rostogolește înapoi este un semn că vei face față intrigilor dușmanilor;
 • pentru a vedea că oceanul expune fundul, undeva valuri uriașe se retrag – de fapt, evenimentele pozitive și negative se vor înlocui reciproc în viață;
 • de ce visezi la valuri puternice și la o furtună – la faptul că te vei confrunta cu eșecuri și numeroase pierderi.

Dream Vanga

După cum a subliniat văzătorul, calm valurile mării într-un vis vorbesc despre succesul viitor în afaceri, despre respectul pentru ceilalți și despre un curs calm al vieții. Dacă marea s-a dovedit a fi furtunoasă, furioasă, atunci riști să-ți pierzi poziția câștigată. În plus, cei nedoritori pot începe să răspândească zvonuri murdare despre tine.

Dacă te hotărăști să înoți în ocean, atunci te străduiești după plăceri, dar încă nu le-ai câștigat.

Interpretarea viselor lui Loff

Interpretul a subliniat că oceanul este leagănul întregii vieți omenești. Prin urmare, oamenii încă simt influența sa puternică asupra lor. Acum imaginea apei rulante poate fi asociată cu un fel de divertisment. Într-adevăr, plăceri precum yachting-ul, scuba diving și așa mai departe sunt asociate cu marea.

Citeste mai mult:  Dormiți gravidă lapte matern băutură dulce

Dar imaginea poartă și o frică de elemente, riscul de a întâlni ceva dincolo de controlul omului. Întinderile nemărginite ale mării mărturisesc lupta cu împrejurările exterioare care nu pot fi depășite în realitate.

De ce visezi un val de tsunami? La faptul că simți pierderea controlului asupra situației. Uneori imaginea indică dorința de a o lua de la capăt. Dacă acum pare că viața a eșuat, atunci poate exista dorința de a relua scenariul deja trăit. Poate chiar ai nevoie de o a doua șansă.

Interpretarea viselor de la A la Z

În această sursă, imaginea în sine personifică obstacole, întârzieri în afaceri. De asemenea, poate avea următoarea valoare:

 • apa era curată – puteți obține informații importante care vă vor permite să reușiți;
 • murdar – face o greșeală care va duce la consecințe imprevizibile;
 • valurile râului sau lacului indică încredere în sine, calm;
 • mare – un semn al unei călătorii iminente;
 • dacă apa de mare se rostogolește în timpul unei furtuni, atunci vei simți anxietate și starea ta de spirit se va înrăutăți;
 • înot pe valurile furioase într-un vis – acesta este un semn al victoriei viitoare asupra unui om puternic. El va face ce vrei tu;
 • Am visat că au început să se înece într-un tsunami – de fapt, să facă față pericolului.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteric credea că simbolul indică o călătorie neplanificată viitoare și, de asemenea, personifică sentimente și experiențe puternice. Dacă apele erau murdare și noroioase, va fi o ceartă. Sau visătorul se îmbolnăvește grav.

Surf-ul poate indica, de asemenea, finalizarea iminentă a afacerilor planificate.

A vedea valuri într-un vis – pentru ce este?

Comploturile despre elementul apă sunt dedicate multor tratate despre interpretarea viselor. Și acest lucru nu este surprinzător: apa ne înconjoară peste tot – în fiecare zi ne spălăm, bem, înotăm în rezervoare vara, vedem peisaje pitorești. Mulți psihologi asociază apa cu lumea emoțională și chiar și în cărțile de Tarot costumul de apă – Cupe – este asociat cu sentimentele umane. Am vorbit deja despre ce înseamnă să vezi un lac, un ocean, un râu, o fântână într-un vis, iar astăzi vom lua în considerare ce spun cărțile de vis despre valuri. La urma urmei, se întâmplă adesea ca dormitorul să nu-și amintească rezervorul în sine, ci să-și amintească valurile.

Sonnik Miller

De ce visează valurile după Gustav Miller? Un astfel de complot oferă o dezvoltare rapidă a situației de interes pentru persoana adormită și în ce direcție se vor îndrepta circumstanțele, trebuie să judeci după natura elementelor. Apa curată, care amintește de valul răcoritor, promite o prognoză favorabilă, dobândirea și utilizarea de noi cunoștințe, succesul afacerii planificate. Dar valurile murdare, înspăimântătoare, furtunile, vremea rea ​​indică o înrăutățire a situației și o probabilitate mai mare de a face o greșeală ireparabilă.

Dream interpretare Tsvetkova

Cartea de vis Tsvetkovskiy despre mare și valuri oferă mai multe interpretări diverse. Dacă elementul nu îl sperie pe visător, ci mai degrabă îl inspiră, în realitate va trebui să plece în curând într-o călătorie plăcută. De ce visezi valuri mari? La sentimente furtunoase, o perioadă de ascensiune emoțională. Dar dacă apa este murdară, aruncă gunoiul la mal – în viața reală, este posibilă o ceartă majoră cu cei dragi sau o boală gravă. Dacă valurile se sparg pe țărm, dar nu provoacă niciun rău eroului visului, situația incitantă va fi rezolvată, deși emoțional, dar în favoarea persoanei adormite. Am visat valuri care năvăleau chiar în interiorul locuinței – un avertisment că persoana apropiată a visătorului, un membru al familiei sale, era în mare pericol. Dacă un element formidabil ia o persoană sau animalul tău de companie, această persoană sau animalul de companie va pleca în curând într-o altă lume.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce visezi valuri mari conform interpretului viselor Astromeridianului? În multe feluri, această carte de vis repetă interpretările lui Tsvetkov. Dacă ai visat un val mare pe ocean, dar nu provoacă respingere, frică, teamă de înec – în realitate, cel care doarme va avea o călătorie lungă, dacă este pe mare – o călătorie apropiată. Poate că visătorul va vizita rude sau prieteni pe care nu i-a văzut de mult timp. Cu toate acestea, uneori, astfel de vise sunt un prevestitor al unor schimbări majore în viață. Valurile albastre strălucitoare care strălucesc în soare arată direcția corectă de mișcare în viața reală, capacitatea de a face ceea ce trebuie într-o situație dificilă, o descoperire semnificativă în activitatea profesională sau în studiu. Dacă apa este murdară, iar elementele furioase inspiră frică – în realitate, persoana adormită se așteaptă la necazuri, anxietate, experiențe.

Cartea de vis lumească

Cartea de vis lumească conectează valurile cu proiecția sentimentelor noastre. Cu cât sunt mai înalte și mai curate – cu atât sentimentele mai sublime, vesele și plăcute trăiește dormitorul în viața reală, dar dacă valul provoacă ostilitate, nămolul, murdăria sunt aruncate la țărm cu apă – prea multe emoții negative s-au acumulat în sufletul visătorului , care sunt pe cale să se „împrăștie” în realitate.

Carte de vis romantică

De ce visezi valuri într-o carte de vis romantică? Acest tratat despre vise leagă apele învolburate cu aventurile amoroase. Foarte des, astfel de vise sunt văzute de oameni care în viața reală sunt capabili să înșele, să aibă o aventură, să înșele un partener. Cu cât valul este mai aproape de cel care doarme, cu atât mai aproape este tentația. A vedea valuri mari într-un vis este o amenințare la adresa unei relații existente. Dacă marea este zgomotoasă – o pauză cu un partener va fi zgomotoasă, scandaloasă. Cu toate acestea, există o altă interpretare: a fi acoperit de un val este un sfat din subconștient că visătorul are nevoie urgent să-și schimbe propriul comportament înainte să apară probleme grave. Dacă munții de gunoi au fost spălați pe țărm, necazurile nu pot fi evitate.