De ce visează șobolanii

Văzând o mulțime de șobolani într-un vis: interpretare din cărțile de vis

În viață, șobolanii sunt puțini oameni care provoacă simpatie. Cum să te raportezi la faptul că visezi aceste rozătoare neplăcute? Astfel de vise îi sperie pe mulți și provoacă descurajare. Pentru a descifra corect visul, trebuie să vă amintiți situația până la cel mai mic detaliu.

Adesea, un astfel de vis vorbește despre apariția în mediul imediat a dușmanilor sau a nedoritorilor care încearcă să se uite la cei mai buni prieteni. Dar poate că visul indică faptul că visătorul însuși are calități atât de neplăcute precum meschinăria, răzbunarea, lașitatea. Răspunsul la această întrebare poate fi găsit în câteva dintre cele mai precise cărți de vis.

Carte universală de vis

Un șobolan într-un vis arată că cineva se va comporta necinstit și fără scrupule față de tine. Acest rozător cu coadă visează de obicei dacă cineva vrea să te trădeze sau răspândește în mod deliberat bârfe murdare despre tine. Dacă ai visat un șobolan mare, poate că, în realitate, visătorul va trebui să depășească obstacole dificile, dar nu ar trebui să-ți faci griji – totul se va rezolva

Când interpretați un vis, trebuie să acordați atenție tuturor, chiar și detaliilor mici, de exemplu, culoarea unui șobolan care visează. Rozătoarea neagră este considerată un simbol al unui inamic periculos. Cartea de vis prezice că cei care văd un astfel de vis ar trebui să fie mai atenți la oamenii din mediul lor. Trebuie să înțelegeți că nu toată lumea poate avea încredere și să-și împărtășească planurile pentru viitorul apropiat, altfel pot apărea probleme serioase.

Sobolanul negru poate simboliza si atitudinea negativa a rudelor fata de visator.

Un șobolan alb dintr-un vis poate însemna atât bunătate, cât și gânduri pure, precum și singurătate și anxietate. Dacă o rozătoare albă ca zăpada vorbește cu o voce umană, atunci aceasta prezice posibilitatea de a obține o sumă mare de bani obținută prin fraudă. Un mic mouse alb indică faptul că trebuie să renunți la frici și să mergi cu îndrăzneală înainte, atingându-ți obiectivul.

Când un bărbat visează la un șobolan de o culoare nefiresc de strălucitoare, acest lucru prevestește un mare câștig la loterie sau orice joc de noroc. Un șobolan mort dintr-un vis poate speria pe cineva, dar nu ar trebui să vă fie frică de el. Dimpotrivă, o rozătoare moartă înseamnă sfârșitul tuturor necazurilor din viața visătorului. În acest caz, problemele vor fi rezolvate de la sine, fără niciun efort din partea visătorului.

Fiul lui Nostradamus

Marele Nostradamus credea că unul sau mai mulți șobolani într-un vis avertizează despre moarte și, de asemenea, probabil, vorbesc despre lizibilitatea excesivă și fertilitatea persoanei adormite. Dacă ai visat la o mulțime de șobolani care distrug recolta, atunci trebuie să treci printr-o iarnă rece și înfometată. Prin urmare, merită să vă pregătiți pentru testele viitoare.

În viața modernă, un astfel de vis avertizează asupra problemelor grave ale vieții și asupra necesității de a lua deciziile corecte la timp. Norocul le va zâmbi celor care au văzut în vis cum se împrăștie șobolanii de frică de el.

O femeie care visează la un șobolan semnalează trădare, așa că în acest moment trebuie să fie extrem de atenți. Atunci înșelăciunea „șobolanului” se va putea desluși în timp util. Dacă ai visat că hrănești un șobolan din mâna ta, atunci fii atent. Unul dintre angajații tăi folosește cu succes evoluțiile tale.

Dream Vanga

Vanga avertizează că dacă ai visat un șobolan în casă, necazurile nu ar putea fi evitate. Trebuie să treci prin mai multe teste, iar pentru a ieși din ele fără pierderi, trebuie să te pregătești pentru ele din timp. În perioada următoare, prudența și prudența nu vor interveni.

Dacă într-un vis ai întins capcane pentru șobolani, dar niciunul dintre ei nu a căzut într-o capcană destinată lor, știi că în realitate vei fi înșelat de un prieten apropiat sau de o prietenă. Fii mai atent în următoarele relații.

Cea mai înțeleaptă decizie pe care o poți lua într-un vis este să omori un șobolan. Acest lucru vă va împiedica să intrați în necazuri și probleme. Dacă reușești să scapi de un rozător într-un vis, atunci poți deveni un câștigător chiar și în cea mai dificilă situație.

Un șobolan care atacă o persoană poate visa pe cineva care în prezent își rezolvă problemele cu ajutorul justiției. Un vis cu numeroase stoluri de rozătoare care se grăbesc aleatoriu pe străzile orașelor și drumurile de țară ale așezărilor avertizează despre începutul unui război monstruos. Dar dacă un astfel de vis înfricoșător se va împlini, timpul va spune.

Interpretarea visului lui Freud

Sigmund Freud crede că un șobolan văzut într-un vis reflectă agresivitatea și energia sexuală a persoanei adormite. Ea indică dorința celui care doarme de a experimenta noi emoții sexuale. În plus, un astfel de vis vorbește despre tendința unei persoane spre sadism sau masochism.

Dacă un șobolan a fost văzut într-un vis de o persoană fără experiență sexuală, atunci aceasta indică teama lui de actul sexual. Uneori, un astfel de vis indică temerile și îndoielile celui care doarme înainte de următoarea întâlnire importantă și neplăcută. Dacă un bărbat a visat la un șobolan, atunci aceasta înseamnă că ar putea avea o relație sexuală cu un prieten dintr-o copilărie îndepărtată.

Interpretarea visului Hasse

Potrivit lui Hasse, un vis cu un șobolan avertizează asupra intrigilor inamicilor, care vor fi extrem de greu de depășit. A vedea un șobolan adormit calm într-un vis înseamnă că inamicul tău doarme în realitate, dar în fiecare secundă își poate arăta adevărata față. Merită să aruncați o privire mai atentă asupra împrejurimilor dvs., cu siguranță, veți observa o persoană care este întotdeauna de acord cu dvs. și nu încearcă să se certe. Gândește-te cât de bine îl cunoști. Dacă o femeie într-un vis mângâie și hrănește un șobolan, atunci în viață va avea negocieri serioase.

Interpretarea viselor Longo

A vedea un șobolan viu într-un vis înseamnă a experimenta trădare sau rușine. A fi înconjurat de șobolani este un avertisment pentru visător. Va trebui să se gândească cu atenție la fiecare pas, altfel poți cădea în capcana pe care prietenii săi imaginari au pregătit-o. Dacă acest rozător s-a furișat pe lângă visător, atunci problema poate fi evitată cu ușurință și, poate, norocul nu îl va ocoli. Când într-un vis șobolanii se ceartă între ei, atunci în realitate nu ar trebui să te implici într-un scandal.

Interpretarea viselor lui Loff

Înțeleptul Loff credea că, pentru a interpreta corect somnul cu șobolani, visătorul trebuie să decidă cum se raportează cu adevărat la ei. Visul promite noroc dacă ești amabil cu șobolanii. În caz contrar, un astfel de vis indică un pericol grav și ar trebui să fie cât mai atent posibil în rezolvarea propriilor probleme.

Cartea de vis veche franceză

Această carte de vis îi îndeamnă pe cei care văd un șobolan într-un vis să nu-și piardă vigilența în viața reală, deoarece sunt amenințați de dușmani care au conspirat între ei. Cei care au visat că mănâncă carne de șobolan pot fi calmi – vor putea învinge dușmanii și criticii plini de rău.

Cartea de vis englezească veche

După cum se spune în această carte de vis, un șobolan în vise avertizează despre prezența multor inamici care vor începe în curând să te enerveze. Un astfel de vis pentru îndrăgostiți înseamnă că au un rival sau rival care caută să ocupe un loc lângă persoana iubită.

Citeste mai mult:  Care este visul unui pește mort

De ce visează șobolanul

La vederea șobolanilor, oamenii experimentează cel mai adesea dezgust și dezgust, prin urmare, chiar și într-un vis, întâlnirea cu acest animal lasă sufletului un gust neplăcut. În plus, multe cărți de vis interpretează visele nocturne cu prezența acestor rozătoare ca un prevestitor al conflictelor, bârfelor și eșecurilor financiare. Dar, în funcție de toate nuanțele unui astfel de vis, rozătoarele mici pot prezice și profitul visătorului, o cunoștință plăcută și chiar o nouă relație romantică. Și pentru a descifra ce visează șobolanul într-un vis, este recomandabil să ne amintim cele mai mici detalii și detalii ale unui astfel de vis.

Valoarea generală

În ciuda faptului că aceste animale sunt asociate cu murdărie, distrugere și sabotaj, șobolanii sunt, de asemenea, înzestrați cu calități pozitive, cum ar fi perspicacitatea, perseverența în atingerea obiectivelor, inteligența rapidă și dexteritatea. Prin urmare, un vis cu un rozător viclean nu trebuie interpretat întotdeauna ca un semn nefavorabil, deoarece în unele cazuri un astfel de complot promite succes și prosperitate.

 • Un șobolan văzut poate indica faptul că o persoană adăpostește gânduri necurate și experimentează remuşcări din această cauză. Este probabil ca un astfel de vis să fie un semn că observatorul ar trebui să-și reconsidere atitudinea față de oamenii din jurul lui;
 • Și, de asemenea, un rozător care visează poate avertiza despre certuri și conflicte cu vecinii, poate chiar despre o luptă;
 • Dacă o persoană a experimentat o groază de panică într-un vis, atunci ar trebui să se ferească de intrigile colegilor;
 • Visele de noapte, în care animalul stă în palma mâinii tale sau se târăște peste corp, prevestesc o cunoștință plăcută, care în timp se poate dezvolta într-o relație de dragoste serioasă;
 • Să visezi un șobolan decorativ care stă într-o cușcă – pentru a profita și a îmbunătăți situația financiară;
 • Ai visat un animal cu pui mici? Ar trebui să vă pregătiți pentru problemele de familie și conflictele cu cei dragi;
 • Priviți într-un vis cum se spală o rozătoare – spre bârfa celor răi;
 • Dacă visătorul a prins animalul de coadă, atunci bunăstarea financiară sau avansarea în carieră îl așteaptă în viitorul apropiat;
 • Un scârțâit caracteristic poate avertiza că aveți un rău invidios care încearcă să facă rău;
 • Dacă oamenii cu capete de șobolan au visat, atunci un astfel de vis indică faptul că observatorul este nemulțumit de poziția sa în societate și simte că nu este apreciat de superiorii săi;
 • Complotul, în care pisica urmărește victima, oferă prosperitate și profit;
 • Puteți spera să primiți o moștenire sau să câștigați o sumă mare la loterie dacă ați visat că animalul a mestecat mobilă în casă sau haine;
 • Ar trebui să fiți atenți la hoți când într-un vis un dăunător alergă prin bucătărie și fură mâncare din farfurii sau tigăi;
 • Hrăniți rozătoarele într-un vis – pentru a atinge scopul propus.

Ceea ce promite unei femei

Pentru sexul frumos, un șobolan observat în vise nocturne prezice trădare și trădare. Pentru o femeie căsătorită, un astfel de vis este un avertisment că are un rival care încearcă să-și ia soțul departe de familie.

Se are în vedere un scenariu favorabil dacă o femeie aruncă un rozător din casă sau îl ucide, deoarece se poate spera că situația controversată va fi rezolvată în favoarea ei.

Pentru fetele tinere, un vis cu prezența acestor animale poate însemna întâlnirea cu un tip sau oferirea unei mâini și a unei inimi.

Dacă ai visat un bărbat

În cele mai multe cazuri, un șobolan văzut în vise de noapte este interpretat pentru sexul puternic ca un semn de succes și bunăstare materială. Un astfel de vis promite un profit deosebit de bun dacă ar exista o mulțime de rozătoare.

În același timp, animalul poate avertiza despre înșelăciune și trădare din partea unui partener sau partener de afaceri. Dacă un bărbat a visat că un șobolan îl atacă, ar trebui să fie atent și atent când face tranzacții.

Care este visul unui șobolan alb sau negru

Culoarea unei rozătoare văzută într-un vis este de mare importanță, deoarece depinde de culoarea hainei,

ceea ce se așteaptă visătorul în viitorul apropiat – pericol sau succes în afaceri.

 1. Un animal cu o culoare albă promite venituri suplimentare și promovare. Pentru oamenii de afaceri, un vis cu un șobolan strălucitor este un semn favorabil, prezice profit și noroc în tranzacționare;
 2. Un rozător cu o haină neagră avertizează visătorul că poate fi înșelat sau pus la cale de colegi. Și, de asemenea, un astfel de vis oferă vestea morții unei rude îndepărtate;
 3. Un șobolan gri care visează înseamnă că o persoană, aflându-se într-o situație critică, va putea ieși din ea ca un câștigător dacă ascultă sfaturile practice ale unui prieten apropiat;
 4. Un animal cu o haină de blană maro sau roșie simbolizează o persoană vicleană și dezonorantă care răspândește bârfe murdare despre visător;
 5. Un vis este considerat deosebit de nefavorabil dacă un șobolan albinos cu ochi roșii arzătoare a fost prezent în el, deoarece complotul promite o coliziune cu un inamic periculos și crud.

A visat un șobolan mort

În ciuda faptului că un vis cu o rozătoare fără viață poate fi numit cu greu plăcut, este interpretat ca un semn de bun augur, ceea ce înseamnă că toate dificultățile și greutățile sunt lăsate în urmă.

A ucide personal în vise de noapte – la victoria asupra dușmanilor și a nedoritorilor.

Dacă o femeie visează că a ucis o rozătoare, atunci în viața reală va putea scăpa de rivala ei.

Dacă animalul atacă sau mușcă

Complotul în care rozătoarea atacă observatorul este un semn că visătorul va trebui să se confrunte cu dificultăți financiare.

O mușcătură de animal într-un vis promite unei persoane scandaluri și conflicte cu rudele.Un șobolan ți-a mușcat mâna într-un vis? O astfel de viziune avertizează că în viitorul apropiat nu ar trebui să împrumuți bani sau să iei un împrumut.

Dacă visezi că ai mușcat până la sânge, atunci poate că urmează o despărțire de persoana iubită.

Interpretări în diferite cărți de vis

Majoritatea surselor interpretează un rozător care visează ca un semn nefavorabil, promițând certuri cu cei dragi, precum și dificultăți și obstacole în atingerea obiectivelor. Dar, în unele cazuri, așa cum asigură astrologii, un rozător care vizitează un vis oferă succes și bunăstare materială.

 • În Interpretarea viselor lui Tsvetkov, un șobolan care a venit în vise de noapte – la schimbări viitoare în viață, cel mai adesea neplăcute, cum ar fi divorțul sau concedierea;
 • Potrivit Cartei de vis a lui Miller, un rozător care visează avertizează o persoană că ar trebui să fie pregătită pentru înșelăciune și intrigi de la colegi;
 • De asemenea, Vanga a interpretat astfel de imagini ca pe un semn că trădarea unui prieten apropiat sau a unei persoane dragi așteaptă în realitate;
 • Interpretarea modernă a viselor a interpretat ceea ce el a văzut ca un simbol al prosperității și al îmbunătățirii stării financiare;
 • Conform cărții engleze de vis, un animal mic pare să avertizeze asupra mașinațiunilor dușmanilor și celor răi;
 • Însă Nostradamus a descifrat visele cu prezența acestor rozătoare, ca dovadă că se așteaptă o reîncărcare în familie;
 • Sigmund Freud credea că un astfel de vis indică faptul că o persoană ascunde în sine dorința de a arăta agresiune sexuală și are o înclinație pentru sadism;
 • În Interpretarea visului lui Loff, o imagine similară este personificarea fricii visătorului de a fi singur din cauza pierderii celor dragi sau a fricii de a fi respins de societate.

Citeste mai mult:  Visează la președinte

De ce visează un șobolan în fiecare zi a săptămânii

De luni până marți. Cel mai probabil, în realitate ești înconjurat de dușmani ascunși. Învingeți-i sau nu depinde de complotul visului.

De marți până miercuri. Așteptați-vă la schimbări în viața personală, socială, interacțiunea cu mulți oameni este posibilă.

De miercuri până joi. Reflectă bunăstarea materială. Profit sau pierdere, în funcție de natura visului.

De joi până vineri. Bazează-te pe intuiția ta. Visele de joi sugerează soluțiile potrivite, indică sursa problemei.

De vineri pana sambata. Șobolani prietenoși – succes în afaceri, bunăstare. Agresiv – la necazuri minore, certuri.

De sambata pana duminica. Ești la cheremul experiențelor, gândurilor care roiesc ca rozătoarele, bântuitoare.

De duminică până luni. Pregătește-te pentru numeroase întâlniri în realitate.

Visele nocturne reflectă dorințele ascunse și temerile subconștiente ale unei persoane și nu poartă întotdeauna o amenințare sau prevestesc nenorociri viitoare. Dar, în același timp, merită să vă analizați propriile vise, deoarece uneori ele avertizează observatorul despre ce ar trebui să fie pregătit și cum să evite problemele și eșecul în viața reală.

De ce visează Șobolanul?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visează Șobolanul

Șobolanii visează la certuri, așa că încercați să nu agravați relațiile cu nimeni.

Dacă într-un vis ai prins un șobolan, atunci îți poți învinge în mod adecvat inamicii.

Au ucis un șobolan într-un vis – vei deveni un câștigător în orice afacere și în orice situație.

Potrivit lui Nostradamus, șobolanul este un simbol al lizibilității, exigenței, fertilității, norocului etc. moarte.

Un vis în care un număr mare de șobolani mănâncă recolte vorbește despre o recoltă insuficientă.

Am văzut un șobolan alb neobișnuit de frumos călare într-o trăsură – rețineți că aspectul este înșelător și înclinația către lux nu indică tăria de caracter și o tendință de compromis.

Am visat oameni cu cozi de șobolan – ai grijă de sănătatea și siguranța ta.

D. Loff a scris: „În lumea modernă, șobolanii sunt tratați aproape universal cu dispreț.

Pentru cei mai mulți oameni, visele despre șobolani indică teama lor de a se transforma în aceiași groapăni singuratici – pierderea prietenilor și devenind proscriși.

Potrivit unei alte versiuni, dormitorul simte că siguranța lui publică i s-a scurs. Spre deosebire de furt, care se întâmplă cu viteza fulgerului, șobolanii distrug mediul treptat.”

Văzând un șobolan într-un vis

A vedea șobolani într-un vis înseamnă că vei fi înșelat și bătut de vecinii tăi. Sunt posibile și certuri cu tovarășii tăi.

A prinde un șobolan într-un vis înseamnă că îți vei disprețui josnicia umană și vei învinge în mod adecvat inamicii.

Uciderea unui șobolan într-un vis este un semn de victorie în orice afacere și în orice situație.

Ce înseamnă somnul șobolan

Dacă ucizi sau expulzi un șobolan, atunci acest semn indică finalizarea cu succes a bolii.

La un act josnic, o conversație cu o persoană vicleană, dar foarte inteligentă.

Dacă șobolanul este negru, semnificația somnului este îmbunătățită.

Văzând un șobolan într-un vis

Șobolanul este un simbol al lizibilității, exigenței, fertilității, morții, norocului.

Văzând o mare de șobolani mâncând culturi – acest vis avertizează că, dacă nu sunt luate măsuri pentru conservarea pământului și exterminarea în mod rezonabil a dăunătorilor agricoli, acest lucru se poate transforma într-un dezastru ecologic care va duce la foamete.

A vedea un șobolan alb neobișnuit de frumos călare într-o trăsură înseamnă că negocierile cu o putere nordică nu vor fi atât de ușoare pe cât pare la prima vedere. Visul avertizează că aspectul este înșelător și o înclinație pentru lux nu indică un caracter blând și o dispoziție de compromis.

A vedea perechi de șobolani mergând pe stradă ca niște oameni este un prevestitor al faptului că, în 2020, ecologiștii vor anunța anul inviolabilității ființelor vii.

Pentru a vedea o navă controlată de șobolani – acest simbol înseamnă că înainte de era prosperității universale, va trebui să treci printr-o perioadă dificilă, care va începe cu o inundație în 2066.

A vedea oameni pregătind un fel de mâncare de șobolani înseamnă că 2008 va fi marcat de o venerare generală a șobolanilor, experimente pe baza cărora vor face posibilă descoperirea unui medicament care este foarte necesar unei persoane.

A vedea oameni cu cozi de șobolan este un semn care avertizează asupra unei boli, ar trebui să sugereze sănătate și îngrijorare pentru siguranța vieții.

A vedea că șobolanii se pregătesc pentru un atac este un prevestitor al agresiunii din Marea Britanie.

Ce înseamnă visele de șobolani

Visează un șobolan

Șobolanul este impuritatea ta spirituală, gândurile meschine, urâte, mânia / rușinea, rușinea / pericolul secret / înșelătoria prietenilor.

A ucide un șobolan este bine / a învinge dușmanii / a întâlni o persoană vinovată de tine.

Prinderea șobolanilor este un pericol.

A le mânca este o pacoste.

Ce înseamnă un șobolan într-un vis

Sentimente interne de furie, rușine, vinovăție.

Un semn de influență violentă sau un precursor de boală.

Dacă un șobolan te mușcă – un vis prevestește eșec, boală.

Dacă ai ucis un șobolan, vei depăși dificultățile și vei evita interferențele extraterestre.

Sensul viselor Sobolan

Prinderea unui șobolan este un pericol.

Există – o pacoste.

Uf! Ce vis! Probabil că ai obținut din greșeală visul prindetorului de șobolani.

Ce înseamnă un șobolan într-un vis

Unirea sau compatibilitatea opozițiilor; instinctul si spiritul.

Mândrie sau curaj.

Sensul somnului Sobolan

Interpretarea somnului Sobolan

Imaginează-ți că îi dai o otravă unui șobolan, acesta o mănâncă și moare. Îngroapă-l în pământ.

Ce prezice șobolanul într-un vis

Ce înseamnă să vezi un șobolan într-un vis

Interpretarea somnului Sobolan

La vești proaste.

Prinderea șobolanilor este în pericol.

A mânca șobolani este o pacoste.

Intră într-o capcană pentru șobolani – trebuie să te ferești de jaf.

Pentru a vedea o capcană pentru șobolani goală – nu ești amenințat de calomnie și rivalitate.

Punerea unei capcane pentru șobolani este un semn că vei deveni conștient de intențiile dușmanilor tăi.

Ce prezice un vis Sobolan

Sensul visului Sobolan

Văzând un șobolan într-un vis

Predicția somnului șobolan

De ce visează Șobolanul

Văzând șobolani – pentru un număr mare de inamici.

O femeie vede cum ține un șobolan – până la nașterea unui copil.

Citeste mai mult:  De ce visează șoarecii albi mici

Prinde un șobolan – pentru a întâlni o persoană nesigură sau la faptul că oamenii îți pregătesc probleme.

Pentru a vedea cum o pisică a prins un șobolan înseamnă bunăstare.

A vedea un șobolan într-o groapă este un jaf al casei tale.

Dacă un bărbat a văzut că a fost mușcat de un șobolan, să fie în necaz.

Văzând un șobolan într-un vis

Șobolanii într-un vis sunt dușmani periculoși. Ei pot însemna și cei dragi, care ne dau necazuri și dureri constante.

Uciderea unui șobolan într-un vis este un simbol al victoriei asupra unui inamic sau al problemelor. Un astfel de vis înseamnă, de asemenea, că nu tolerați slăbiciunile umane și nu veți suporta răutatea, lașitatea, ipocrizia.

Mângâierea unui șobolan într-un vis este un prevestitor de necaz de la o persoană pe care o considerai prietenă și în care aveai încredere. Un șobolan alb într-un vis este dușmanul tău ascuns.

Vezi interpretarea: animale, animale.

Jupuirea ei într-un vis înseamnă că vei putea depăși un inamic insidios și vei putea profita pe cheltuiala lui. Principalul lucru este că pielea nu se rupe în vis, deoarece acesta este cel mai valoros lucru pe care îl are un șobolan.

De ce visează șobolanii

Un vis în care șobolanii au visat nu este de bun augur. Dar nu vă panicați, nu este deloc rău. Trebuie să te uiți în cartea de vis pentru a ști ce se poate întâmpla atunci când o haită de șobolani te însoțește sau o rozătoare te mușcă într-un vis.

În același timp, nu trebuie să ratezi lucrurile mărunte: ce culoare aveau animalele, a fost dureros sau nu de la mușcătura lor, a apărut sânge?

A visat șobolani ce înseamnă

Conform cărții de vis a lui Miller, visând pachet de șobolani pentru o femeie sau un bărbat privită ca o ceartă cu vecinii nemulțumiți. Această stare de fapt poate provoca un incident conflictual și chiar o luptă. Uneori, un astfel de vis indică planurile viclene ale vecinilor cu acțiuni înșelătoare.

 • Când visat la unul sau mai mulți șobolani – feriti-va de actiunile insidioase ale colegilor sau partenerilor de afaceri.
 • Pe Cartea de vis antică slavă întâlnirea cu o rozătoare neplăcută duce la o situație explozivă la locul de muncă, la locurile de studiu, acasă.
 • Sobolanii viseaza verificare, revizuire, relatii neplacute cu superiorii.
 • Dacă ar fi multe animale, și au atacat, bit, apoi o vizită de inspecție va scoate la iveală un deficit, neglijență, resortare a mărfurilor, contabilitate incorectă.
 • Sobolanii in casa viseaza la apariția unor dușmani periculoși, probleme, durere și „intrigi” de la rude, parteneri, colegi de muncă.
 • Mușcătură de șobolan de sânge Probleme cu rudele de sânge.

De ce șobolanii visează la o femeie

Interpretarea viselor nu prezice nimic bun o femeie când întâlnesc rozătoare. Prezintă răutate, certuri, situații conflictuale, trădare.

Dacă o femeie visează la șobolani, asteapta-te la necazuri de la sotul tau, el iti este infidel.

Când într-un vis femeile au observat masacru cu pui de șobolan și o femelă, rezultatul va fi pozitiv. Femeia va acționa cu înțelepciune în acțiunile ei și va întoarce bărbatul infidel în familie.

Femeie care visează la șobolani de la detașarea șobolanilor care mușcă până la sânge, vor apărea bârfe de la rude îndepărtate.

De ce visează un șobolan la un bărbat

Interpretarea viselor crede că bărbați pot vedea rozătoare în parcela de noapte, pentru a-și îmbunătăți starea financiară. Cu cât vor fi mai mulți – cu cât suma de bani este mai semnificativă.

Dacă se întâlnește şobolan mare negru și el mușcă – însoțitorul tău poate fi necinstit, așteaptă-te la trădare de la el.

Nu vă așteptați la nimic bun dacă vă întâlniți cu un rozător gri. Acesta este un coleg care te poate trăda în orice moment.

Șobolan alb de mână prezice prosperitate și stabilitate.

Dacă ai visat un șobolan mare

 • Cu cât rozătoarea este mai marecu atât mai multe probleme poate aduce. Acest lucru se aplică animalelor de culoare gri și negru.
 • Dacă visezi un individ alb mare este un semn bun.
 • Șobolan alb într-o cușcă – ai fost norocos. Un astfel de vis indică bunăstare financiară, un bonus neașteptat, un câștig semnificativ la loterie.
 • Când am visat mare gri – ascultați opinia liderului. Poți ajunge într-o situație critică din cauza unui coleg de muncă, a unui prieten.
 • Negru mare o creatură într-un vis aduce vești proaste legate de un accident de mașină, boală și chiar moarte.

De ce visează mulți șobolani

Un vis cu un stol de rozătoare prevestește probleme, necazuri, conflicte.

Multe cărțile de vis interpretează un astfel de vis ca bunăstarea financiară, dar nu pentru toate categoriile de populație.

Un om de afaceri pot vedea un pachet de șobolani pentru a încheia o afacere profitabilă, la venituri.

Pentru gospodine un astfel de complot de noapte prezice o ceartă cu soțul ei și rudele lui apropiate.

Văzând un șobolan alb, negru și gri într-un vis, pentru ce este

Dacă visezi rozătoare din abundenţă alb, negru și gri, ceea ce înseamnă că s-ar putea să ai certuri cu vecinii, prietenii buni, colegii de muncă.

Când animalele nu te-a atacat, poți fi doar un spectator într-o situație conflictuală.

Alb kpești și șoareciși să nu prezinte o dezvoltare proastă a treburilor. Ele sunt un simbol al purității și prosperității.

Pentru bărbați alb rozătoarea aduce venituri, iar pentru fete transmite o nuntă rapidă.

Prezența animalelor negre într-o turmă prevestește certuri, boală, sănătate precară și uneori un accident.

rozătoare cenușii nici nu face bine. Dacă ai reușit să arunci o femeie sau un bărbat cenușiu din casă, vei face față dușmanilor tăi și situațiilor de conflict.

Visez șobolani morți și morți

Văzând rozătoare moarte într-un vis – nu indică necazuri și necazuri. Dimpotrivă, necazurile s-au mutat deoparte – de parcă ar fi murit. Și dușmanii tăi au decis să te lase în pace.

uneori mort animalele indică o schimbare a vremii.

De ce să visezi un șobolan care mușcă

Interpretarea viselor susține că muscatura de sobolan prezinta scandaluri, vești proaste, apariția bârfelor, certuri și despărțiri nedorite.

Dacă o femeie visează că un animal parazit o mușcă într-un vis, atunci va exista o pauză cu persoana iubită.

Dacă visezi șobolanul care a mușcat mânaNu ar trebui să împrumuți bani. Acest lucru poate duce la o situație conflictuală cu creditorul.

Mușcă de picior conform cărții de vis – te astepti la certuri in familie, plecand de acasa.

Dacă animal mare, negru sau gri apucat de deget – mici eșecuri te așteaptă, boala este posibilă.

Ucide un șobolan într-un vis

Ucide un rozător într-un vis înseamnă, conform cărții de vis, represalii împotriva unui nedoritor, depășirea problemelor, o soluție pozitivă la probleme.

Femeia care a ucis dăunătorul învinge adversarul său.

Comerciantul va obține un investitor profitabil făcând față concurenților. Interpretarea visului interpretează un astfel de complot de noapte ca scăpare de obstacole pe drumul către rezolvarea sarcinilor.