De ce visează o femeie la un hering

De ce să visezi un hering

Hering conform cărții de vis a lui Miller

A vedea un hering într-un vis înseamnă că problemele financiare vor cădea asupra ta și va trebui să depui mult efort pentru a le rezolva; totuși, până la urmă, vei reuși în toate.

Hering conform cărții de vis de familie

Dacă ai visat un hering, problemele financiare pot cădea asupra ta. Va trebui să depui mult efort pentru a le rezolva, dar în cele din urmă vei face față cu succes și totul se va rezolva.

Hering conform cărții de vis a lui Dmitry și Nadezhda Zima

Heringul sărat într-un vis este un semn de nemulțumire față de poziția cuiva. Se pare că afacerea ta nu este foarte de încredere și nu te deranjează să cauți un venit mai de încredere.

În același timp, un hering apetisant în ulei vegetal sugerează că nu aveți motive speciale de nemulțumire.

Dacă nu renunți și nu dai drumul la emoțiile negative, cu siguranță norocul va veni la tine.

Hering conform celei mai recente cărți de vis a lui G. Ivanov

Hering – la concepția unui copil; a comunica cu o persoană frivolă; la boli de inima.

Hering conform cărții de vis de primăvară

Tăiați heringul – pretindeți că sunteți de acord, nu intrați în conflict și totul se va rezolva.

Hering conform cărții de vis de vară

Măcelărirea unui hering – la o boală a organelor interne, eventual la o operație.

Hering conform cărții de vis de toamnă

Măcelărirea unui hering – angoasa ta mentală te va duce la extrem.

Hering conform cărții de vis de la A la Z

Cumpărarea unui hering într-un vis prevestește primirea oaspeților invitați. Hering sărat – până la lacrimi, murat – vă veți pierde independența, proaspăt înghețat – răcirea sentimentelor de dragoste.

Fierbeți sau prăjiți hering – faceți o greșeală gravă, sărați-vă – nu veți avea probleme cu copiii, tăiați la masă – cel mai drag soț vă va distruge starea de spirit.

Hering putred – vei fi înșelat.

Hering conform cărții de vis a lui Fedorovskaya

Pentru a vedea un hering într-un vis – la problemele familiei.

Prinde, pescuiește un hering – la problemele de la serviciu.

Într-un vis, sări un hering – tu însuți vei fi de vină pentru necazurile tale de la locul de muncă.

Există un hering – să faci probleme la locul de muncă cu rudele tale.

Într-un vis, privești pe cineva cum mănâncă un hering – prietenii tăi au probleme la serviciu.

Dacă ai visat că cumperi un hering, tu însuți vei deveni vinovatul nenorocirilor tale.

Dacă ai visat că vinzi hering, vei putea lua toporul destinului care atârnă peste familia ta.

Hering conform cărții de vis ezoteric

Să vezi un hering, să mănânci – la acte frivole, pe care mai târziu va trebui să le regreti.

Prindeți un hering cu plase – sunteți gata să vă înșelați, să fiți tentat de promisiuni false.

Te tratează cu hering – vor să înșele.

Tratezi – tu însuți vei comite un act dezonorant. Te complați să plătești pentru asta cu o răzbunare.

Hering conform cărții de vis a unei femei moderne

A vedea un hering într-un vis este o problemă financiară serioasă. Vei depune mult efort pentru a le rezolva; totuși, în cele din urmă, totul se va termina cu bine.

Hering conform cărții de vis a lui Evgeny Tsvetkov

Hering – returnarea datoriilor.

Hering conform cărții moderne de vis

A vedea un hering într-un vis înseamnă că vă așteaptă dificultăți financiare serioase, dar în curând vă veți îmbunătăți cu succes afacerile.

Hering conform cărții de vis Nobile a lui N. Grishina

Hering conform cărții de vis a vindecătorului Akulina

Ai visat un Hering, pentru ce este – Faceți față cu succes problemelor financiare. Imaginați-vă că spălați un hering cu bere (vezi Bere)

Hering după marea carte de vis online

Heringul pe care l-ați văzut într-un vis poate sugera probleme viitoare în viața de familie.

Dacă s-a întâmplat să pescuiți un hering din apă în timpul somnului, așteptați-vă la probleme mici, dar pe termen lung în serviciu.

Dacă în timpul somnului săriți hering, aceasta este și o pacoste la locul de muncă, dar în acest caz, visul tău indică faptul că tu însuți ești de vină pentru necazurile tale.

În cazul în care ai visat că privești pe cineva mâncând un hering, atunci necazurile la locul de muncă te așteaptă nu pe tine, ci pe prietenii tăi: exact cei pe care i-ai prins mâncând acest pește.

În visul tău, cumperi hering – acesta este un avertisment. Tu însuți vei fi de vină pentru necazurile care ar trebui să ți se întâmple în viitorul apropiat, dar stă în puterea ta să iei măsuri din timp pentru a le elimina.

Dacă vindei un hering în vis, acesta este un semn bun: împreună cu peștele vândut, toate necazurile și greutățile te vor părăsi pe tine și pe familia ta.

Hering după Marea Carte de Vis

Hering sărat – Returnarea datoriilor.

Hering după cartea de vis a lui A. Mindelle

Ai visat la un hering – vezi hering într-un vis – vei simți un fior de la persoana pe care o iubești. Este ca și cum ai mânca un hering – este puțin probabil să reușești în curând să scapi de nevoie.

Hering conform cărții de vis evreiești

Ce înseamnă Hering într-un vis – Există un hering Dacă ai avut un vis în primăvară – cu puțină plăcere; vara – spre enervare și nemulțumire; un vis în toamnă prevestește o viață plictisitoare și tristă; iar iarna înseamnă că mergi la sărăcie. Un butoi mare de hering – pentru noroc și bani.

Hering conform cărții de vis pentru femei

Hering sărat – Văzând un hering într-un vis – la probleme financiare grave. Vei depune mult efort pentru a le rezolva; totuși, în cele din urmă, totul se va termina cu bine.

Hering conform cărții de vis a unei gospodine

Hering – probleme financiare; eșecuri.

Hering conform cărții de vis online

Dacă a existat un hering în visul tău, atunci va trebui să treci printr-un conflict familial.

Gătitul este un avertisment că tu însuți îți creezi probleme inutile în munca ta.

A vinde hering într-un vis înseamnă că problemele tale familiale vor deveni un lucru din trecut.

Cumpărarea acestuia este un semn că un oaspete plăcut vă va vizita.

Potrivit cărții de vis, heringul sărat – vorbește despre probleme la locul de muncă sau de afaceri, totul este atât de rău încât este timpul să ne gândim la surse mai stabile de venit.

Vezi-o pe masă

Pentru a curăța un hering într-un vis – încearcă să te calmezi și să alungi toate gândurile depresive de la tine, altfel nu este departe de o cădere nervoasă.

Hering conform cărții de vis rusești

Hering – boli ale celor dragi.

Hering într-o carte de vis pentru o cățea

Pentru a cumpăra sau a mânca hering – vor exista costuri financiare neprevăzute care îți vor submina în totalitate bugetul și, pentru a-l reumple, va trebui să muncești mult și din greu.

Hering conform cărții de vis a secolului XXI

A vedea un hering într-un vis – la probleme financiare cu cheltuielile de efort considerabil pentru a le rezolva.

Hering conform cărții de vis Veles

Hering – achiziție, datorii de returnare.

Hering conform cărții de vis culinare

Există un hering într-un vis – prezice un eveniment sau o serie de evenimente în viitorul apropiat care va trezi în voi dorința de a căuta o noutate nepământeană, exotică, iar această dorință vă va supune toate celelalte sentimente și dorințe pentru o in timp ce.

Citeste mai mult:  De ce visezi mult la coroane funerare

De ce să visezi un hering

Se crede în mod tradițional că un pește care visează prevestește sarcina. Totuși, în realitate, în funcție de detaliile a ceea ce se vede, există și alte sensuri. Heringul este unul dintre cele mai populare și căutate tipuri de pește, iar diverse surse acordă o atenție sporită interpretării sale. În același timp, să vă dați seama la ce visează heringul, în primul rând, trebuie să vă amintiți cum a fost și, de asemenea, să țineți cont de cine a visat.

Interpretarea viselor: a vedea un hering într-un vis

Sonnik Miller interpretează heringul ca dificultăți materiale din cauza risipei nerezonabile. Pentru a corecta situația, trebuie să munciți din greu. Chiar și după ce criza financiară a trecut, este important să nu cheltuiți în exces.

profetesă bulgară Wang avertizează că, dacă un hering nu este în viață într-un vis, acesta este un semn alarmant. Este posibil să apară probleme cardiace și ar trebui să contactați imediat un cardiolog.

Cântecul visurilor culinare vorbește despre ce înseamnă să mănânci hering. În realitate, evenimentele te vor împinge să-ți reînnoiești viața și să cauți emoții vii.

Interpretarea de vis a lui Sigmund Freud interpretează heringul ca prevestitor al unei aventuri amoroase. Cu toate acestea, nu ar trebui să se grăbească într-o relație ca un bazin cu capul, pentru a nu experimenta o dezamăgire amară. Pentru o femeie, intriga unui vis în care se răsfățește cu hering sărat cu poftă înseamnă un sentiment de nemulțumire în realitate. Din această cauză, ea încearcă să obțină o descărcare senzuală atunci când comunică cu mulți parteneri, dar riscă să piardă persoana care se află acum în apropiere.

Interpretarea viselor ezoterice Evghenia Cvetkova tratează heringul ca pe o chestiune de datorie. Mai mult decât atât, banii către dormitor pot fi atât returnați, cât și despăgubiri.

Conform cărții de vis Nobil Grishina un hering care visează înseamnă tristețe. Situația care s-a dezvoltat în realitate este foarte întristată.

Care a visat un hering

O întâlnire plăcută prorocește heringul fata indragostita. Pentru o femeie singură, un pește simbolizează o afacere, dar o femeie de afaceri va trebui să suporte o scădere a profiturilor.

Dacă un hering visează gravidă, aceasta indică sexul copilului nenăscut. Cel mai probabil se va naște o fiică.

Hering sărat femeie casatorita prevestește necazuri în familie. Dacă peștele a visat să fie tăiat în bucăți, doamna este de așteptat să se remușcă din cauza unui act dezonorant.

Faptul că a venit o perioadă de succes pentru negocieri este semnalat de un hering care visează. om. În realitate, există o mare probabilitate de a găsi un compromis chiar și cu un rival implacabil.

La ce hering ai visat

Pentru visătorii de ambele sexe trăi hering înseamnă vestea adăugării. Un eveniment vesel se poate întâmpla direct în familie sau într-un cerc apropiat.

proaspăt heringul înseamnă creșterea veniturilor. Poziția financiară va fi consolidată.

Dacă pește hering într-un vis s-a dovedit a fi fără cap, acesta este un avertisment pentru visător. O atitudine frivolă față de sănătatea cuiva și lenevia la locul de muncă este o cale directă către probleme.

Pentru persoanele căsătorite sau îndrăgostite, îngheţat heringul este un prevestitor al unor neînțelegeri și al răcoririi sentimentelor. Cu toate acestea, acest proces poate fi încă oprit, iar sentimentele pot fi readuse la căldura și tandrețea lor de odinioară.

Se ia în considerare un vis despre nemulțumirea față de propria poziție Sărat hering. Starea sferei personale și de afaceri provoacă îngrijorări serioase pentru cel care doarme.

marinata heringul semnalează probabilitatea de a cădea sub influența din exterior. Pierderea independenței va aduce un sentiment de disconfort.

afumat heringul într-un vis este un semn al dorinței de divertisment extrem. Cu toate acestea, este important să nu uităm de siguranță.

uleios hering înseamnă că, în viitorul apropiat, visătorului i se va încredința o misiune responsabilă. În cazul îndeplinirii cu succes a sarcinii, vă așteaptă o încurajare solidă.

Abilitatea de a te bucura de viață simbolizează întreg hering. Cu toate acestea, merită să monitorizați îndeaproape situația în schimbare și să răspundeți în timp util, în conformitate cu situația.

Pentru a înțelege de ce visează heringul in bucati, este important să ne amintim cum arătau. Feliile îngrijite simbolizează parteneri de încredere în dragoste și afaceri. Dacă o bucată de hering este neuniformă, aceasta este o reflectare a sentimentelor negative față de cineva pe care îl cunoști. Cu toate acestea, visul cere să judeci nu după aparență, ci după caracter.

Visând separat cap heringul reprezintă dorința de a se relaxa în compania unor prieteni buni. Cel mai probabil cel adormit va trebui să organizeze o întâlnire îndrăzneață.

putred heringul este un semn rău al unor evenimente triste iminente. De asemenea, este necesar să se verifice starea sistemului cardiovascular.

Salata preferată de mulți „hering” sub haina de blană” înseamnă că vrei să fii într-un cerc de oameni plăcuti și să obții emoții plăcute. La scurt timp după un astfel de vis, oaspeții bineveniți pot face o vizită.

E bine când visează un hering cu caviar. Noroc va însoți afacerile, se apropie o perioadă de prosperitate.

hering cu ceapă tratat de asemenea favorabil. Achiziția, care a fost planificată de mult timp, va fi în sfârșit finalizată și va aduce bucurie. Pentru cei bolnavi, visul unui hering sărat cu cartofi pentru garnitură înseamnă întărirea sănătății. Restul visului prezice o sănătate excelentă.

Dacă visezi mult hering și totul este sărat, va trebui să fii supărat în realitate. Motivul va fi actul unei persoane de sex opus.

Acțiuni cu hering într-un vis

măcelar hering – un avertisment despre sănătatea precară. Poate chiar necesita o intervenție chirurgicală.

Vulnerabilitatea emoțională este simbolizată de un vis în care s-a întâmplat чистить hering. Un număr mare de griji zilnice se vor dezechilibra.

tăiat hering pentru a servi la masă – la o sărbătoare răsfățată în realitate. Acest lucru se va întâmpla din cauza tragediilor nepotrivite ale unei persoane cunoscute.

Când o femeie visează la un hering prins cu propriile mâini, acesta este un semn de sarcină. Sărarea peștelui este un indiciu că cel care doarme însuși este vinovat de probleme.

La neînțelegeri minore, apare un complot mânca hering. Micile greșeli pot fi găsite la locul de muncă, iar relațiile cu cei dragi vor fi complicate de pretenții și dispute mărunte. Cu toate acestea, perioada nefavorabilă se va încheia rapid.

La dificultăți în sfera afacerilor visele cumpăra hering în vis. Problemele pot fi depășite, dar numai cu efort considerabil.

Vânzarea este o cale demnă de ieșire dintr-o situație neplăcută.

Tratează un partener cu hering – cu plăceri senzuale la o întâlnire de neuitat.

Când vă dați seama la ce visează un hering, există diverse interpretări și, concentrându-vă pe sfaturile cărților de vis, puteți face viața mai armonioasă.

Văzând un hering într-un vis

Văzând un hering într-un vis poate fi personificarea bogăției, prosperității și succesului. Acest pește în Rusia este considerat de bază pentru pescuit. A fost minat tot timpul. Este important să acordați atenție formei exacte în care v-a apărut pentru a interpreta cu exactitate sensul imaginii. Vă vom spune cum mai mulți interpreți celebri de vise se raportează la acest simbol și care este semnificația acestuia.

Subconştient

În cele mai multe cazuri, visele cu prezența heringului vorbesc despre dorința unei persoane adormite de a realiza ceva semnificativ. La nivel subconștient, simbolizează dorința de a obține prosperitate, prosperitate. Amintește-ți exact cum arăta în viziunea ta. Peștele putrezit și răsfățat semnalează că ești departe de a-ți atinge scopul.

Dacă visezi nu doar un hering, ci și caviar în el, acest lucru se datorează nașterii. Pentru o femeie, un vis înseamnă de obicei că își dorește să aibă copii, indiferent dacă își dă seama sau nu.

Citeste mai mult:  De ce visezi la nașterea unui copil de băiat la un bărbat

Carte de vis popular

În cartea de vis populară, imaginea are următorul sens:

 • Am visat că vrei să mănânci un produs – în curând vei dori unele schimbări. Dar dorința ta nu va duce la bine, pentru că vei face prostii;
 • înțelegi că peștele este sărat – riști să intri în probleme de sănătate;
 • ai mers la pescuit și ai prins hering în plase întregi – în realitate, cei pe care crezi că vor încerca să te înșele. Dacă cedați înșelăciunii, atunci vă înrăutățiți situația financiară. Nu vă angajați în acțiuni dubioase sau riscante;
 • tratezi pe cineva într-un vis – în realitate plănuiești să comită un act imparțial de care vor avea de suferit alți oameni. Dar nu spera că vei rămâne nepedepsit – vei răspunde pentru tot;
 • a cumpăra hering congelat este un semn că aștepți o răcire a sentimentelor. Dar nu trebuie să fie lung;
 • ai cumpărat un produs stricat și l-ai mâncat – ai încredere în cei care nu ar trebui. Naivitatea ta este folosită de cei răi;
 • a dobândit un pește fără cap – în realitate trăiești foarte frivol. Nu acordați importanță nici sănătății, nici relațiilor;
 • curățarea unui hering și sculptarea acestuia este un semn că va avea loc o ceartă minoră în familie;
 • prăjiți sau fierbeți – în curând veți lua o decizie prea neplăcută. Alegerea ta se va întoarce înapoi.

Interpretarea visului lui Freud

În viziunea unui psihanalist, imaginea se referă de obicei la aventuri amoroase. Adevărat, Freud credea că o astfel de experiență devine adesea neplăcută pentru o persoană. Simbolul poate avea și următoarea semnificație:

 • o fată tânără a visat că mănâncă cu lăcomie hering – de fapt, era nemulțumită de relația în care se afla în prezent. Drept urmare, ea se aruncă în brațele diverșilor bărbați. Dacă nu opriți acest lucru, atunci relația cu actualul partener va fi întreruptă în curând;
 • femeie în vis vede un hering sărat, pe care o mănâncă persoana iubită – ar trebui să te ferești de un rival în realitate. Ea elaborează deja un plan de acțiune pentru a-și lua partenerul departe. Trebuie să fii mai atent. Omul tău nu vrea să plece, dar rivalul va încerca să te depășească;
 • visând că tu și iubitul tău mănânci un fel de mâncare – în realitate, legătura ta este foarte puternică. Are tot ce ai nevoie – înțelegere, iubire, armonie. Poate că nu erai sigur de alesul tău recent, dar în curând vei înceta să te îndoiești;
 • o fată singură a visat la un număr mare de pești care înoată într-un iaz – în realitate, mulți tineri îi vor acorda atenție. Adevărat, visătorul însăși nu îl poate uita pe cel de care s-a despărțit recent. Nu ar trebui să te gândești atât de mult la el, deoarece conexiunea ta nu va fi reînnoită. Eliberați-l pentru a începe viața de la zero.

Sonnik Miller

În viziunea lui Miller, această imagine este legată de dificultăți materiale. Dacă îți apare într-un vis, înseamnă că în curând te vei confrunta cu dificultăți serioase care vor fi legate de chestiuni financiare. Va trebui să rezolvi problemele care au apărut de mult timp. Cel mai probabil, le vei face față dacă dai dovadă de diligență și atenție la detalii.

Miller a sugerat că, în majoritatea cazurilor, dificultățile materiale apar din vina persoanei adormite însuși. Prin urmare, le poți evita dacă acționezi mai atent. În caz contrar, te vei confrunta cu sărăcia, vei datora o sumă mare de bani altor oameni. Gândește-te la ce poți face. Poate că merită să apelați la cei dragi pentru ajutor.

Cu cât peștele este mai sărat în viziune, cu atât situația ta va fi mai proastă. Poate că ați împrumutat deja bani și brusc vă vor fi solicitați înapoi. Dar acest lucru se va întâmpla într-un moment foarte inoportun, când nu vei avea ocazia să plătești. În acest caz, vă veți găsi în dificultăți serioase și vă veți gândi de unde să obțineți fondurile.

Dream Vanga

Potrivit clarvăzătorului, această imagine poate avea următorul sens:

 • visează la hering fără viață, dar netocat încă – de fapt, ferește-te de bolile cardiovasculare;
 • Am visat putred, stricat – vei avea o perioadă de durere și necaz. Este posibil ca boala să te lovească pe tine sau pe cineva apropiat;
 • măcelărirea unei carcase – în realitate veți avea probleme grave de sănătate. Este posibil să aveți o operație;
 • sărarea unui pește – la complicațiile viitoare la locul de muncă;
 • a-l cumpăra într-un vis este un semn că lucrurile nu vor funcționa cel mai bine în afaceri. Nu aveți încredere în partenerii de afaceri – aceștia vă pot dezamăgi;
 • vinde – trece testul cu onoare și face față unei situații neplăcute;
 • există un fel de mâncare – vei face datorii, iar bunăstarea materială va fi zguduită. Adevărat, perioada neplăcută nu va dura mult.

Cartea visurilor de vară

În acest interpret, tăiați pește și să vezi în vis un hering sărat în bucăți – un semn că sănătatea ta se deteriorează grav. Cel mai probabil, vei întâlni boli ale organelor interne. Dacă ignorați semnele de avertizare, va provoca complicații.

Nu intrați în panică, deoarece reacția corectă vă va ajuta să faceți față rapid cu boala. Dacă nu sunteți sigur cum să procedați cel mai bine, atunci cereți sfatul oamenilor dragi. Vă vor sprijini în momentele dificile, iar acest lucru vă va aduce deja o ușurare semnificativă.

Cartea viselor esoterice

La fel ca mulți alți interpreți, cel ezoteric indică faptul că imaginea este legată de probleme financiare. Dacă îți apare în viziuni, ar trebui să fii atent în zona de afaceri. Altfel, riști să ai probleme. Ele vor apărea din vina ta dacă nu faci nimic la timp.

Amintește-ți dacă cineva a adus hering acasă. Dacă da, atunci această persoană poate fi un trădător. Din vina lui, vei suferi o înfrângere zdrobitoare în domeniul material. Probabil că deja bănuiești că joacă un joc dublu. Dacă da, atunci ai pierdut mult timp. Ai ezitat în zadar, deoarece el a dezvoltat un plan pentru a-ți distruge bunăstarea.

Am visat un hering mort – în realitate, veți încerca să vă întoarceți vechea relație. Acest lucru se va întâmpla din cauza golului interior extrem. Nu sperați că totul va ieși mai bine decât data trecută. Nu cedați în fața emoțiilor – ele nu vă vor aduce la bine.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul a susținut că această imagine are o singură interpretare posibilă. El prezice că o datorie sau o afacere pe care nu ai făcut-o de mult timp se va întoarce.

De ce visezi hering: sărat, murat, afumat, bucăți

Din timpuri imemoriale, s-a obișnuit ca un pește văzut într-un vis și indiferent sub ce formă, înseamnă adăugarea unei familii. Fiecare specie de pește are o interpretare specifică.

Luați în considerare de ce visează heringul

Fiecare detaliu contează aici.

Acest lucru vă va permite să interpretați mai precis visul și la ce să vă așteptați în viitor:

 • ce fel de pește (sărat; proaspăt; întreg, bucăți);
 • starea ta de spirit la momentul somnului;
 • ce emoții au însoțit;
 • pregătit; cumparat; fiert sau prăjit, mâncat etc.

Citeste mai mult:  Care este visul unui șobolan roșu mare

Această interpretare este potrivită pentru ambele sexe, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acest lucru se aplică peștilor care înoată în apă sau prinși cu mâna.

Am visat un hering (viu, mort, putred, cu caviar, sărat, prăjit):

 1. Un hering viu văzut într-un vis înseamnă sarcină. Dacă un bărbat a văzut-o, atunci cu siguranță lasă-l să se pregătească pentru paternitate.
 2. Hering sărat văzut – prevestește dificultăți financiare, necazuri minore sau chiar boală.
 3. Hering putred văzut – precede înșelăciunea, așa că trebuie să fii mai atent la oamenii din jurul tău. Atenție! Nu vă mulțumiți cu oferte care vă fac să aveți îndoieli. Apoi, fără pierderi grave, toate situațiile neplăcute vor fi rezolvate.
 4. Hering mort fără un miros putrezit – vine într-un vis la apariția problemelor de sănătate. Această problemă îl privește nu numai pe visător, ci și pe membrii familiei sale.
 5. Hering cu caviar – așteptați-vă oaspeți neaștepți. Acest lucru nu vă va împiedica să vă relaxați și să obțineți o mulțime de emoții pozitive.
 6. Hering prăjit – un mesager de știri neplăcute sau comiterea unui act erupție cutanat.Acțiuni cu hering (vânzare, cumpărare, prindere, prăjire sau fierbere, sare, tăiat în bucăți și curățați):

 • dobândind un hering într-un vis, o persoană își asumă sarcini inutile care contribuie la deteriorarea bunăstării fizice și a moralului. Dar dacă heringul achiziționat a fost sărat – un precursor al debutului unei boli care va duce la complicații sau capacitatea de a rezolva toate problemele actuale. Hering cumpărat în marinată – marchează pierderea independenței tale. Dar peștele cumpărat, proaspăt congelat – profețește răcirea sentimentelor pentru o persoană dragă;
 • dacă într-un vis pe piață faci comerț cu hering sau pur și simplu iei bani pentru el – acesta este un prevestitor al sfârșitului certurilor și dezacordurilor în familie;
 • dacă ai visat la un hering care a fost prins cu mâna, atunci asta înseamnă că cineva din mediul înconjurător plănuia o înșelăciune neplăcută. Când un hering a fost prins cu o plasă, aceasta este o dovadă clară a pregătirii tale de a cădea într-o înșelăciune financiară;
 • heringul într-un vis în timpul gătitului sau prăjirii este un avertisment. Cel mai probabil, visătorul încearcă să facă un pas neplăcut în viață. De asemenea, poate prevesti o ceartă sau o confruntare neplăcută care vă va afecta profund sufletul pereche;
 • sculptați și, în același timp, găsiți caviar în el – așteptați-vă la dificultăți financiare cărora le veți face cu siguranță;
 • sare-l într-un vis – poate prevesti tot felul de probleme cu copiii: dificultăți la studiu, afecțiuni, dezacorduri cu semenii sau este un prevestitor de dificultăți și momente neplăcute la locul de muncă, iar tu vei fi vinovatul acestor nenorociri;
 • peștele tăiat prevestește că a doua jumătate îți va distruge starea de spirit sau la o ceartă cu ea;
 • curățarea unui hering din cărțile de vis are mai multe semnificații, dar toate vorbesc despre faptul că acțiunile vor aduce o mulțime de experiențe rudelor. Aceasta poate fi o boală periculoasă, pe care operația o va ajuta să o rezolve sau mărturisește durerile conștiinței visătorului.

Unde să vezi peștii

Într-un vis, un hering fără cap, pe o farfurie, într-o găleată, un borcan, o pungă, umplut cu ulei, ulei cu ceapă, în saramură – fiecare este interpretat în felul său:

 1. Un hering văzut într-un borcan va precede exacerbările bolilor cronice, deci este mai bine să se efectueze prevenirea în avans.
 2. Visat într-un pachet – este un avertisment al unui diagnostic neașteptat sau este un prevestitor al unei răceli.
 3. Hering, văzut într-o găleată, indică faptul că este necesar să ne gândim la relațiile cu cei dragi fără agitație și grabă.
 4. Întins pe o farfurie la o mică ceartă de familie.
 5. Heringul în ulei indică faptul că impulsurile tale vor fi răsplătite, dar pentru asta trebuie să faci un efort.
 6. Un pește care visează fără cap va duce la nevoia de a rezolva probleme importante, de a-ți asculta inima și de a nu uita de intuiție.
 7. Hering în ulei și cu ceapă sugerează că nu va fi posibil să se evite conflictul cu cealaltă jumătate.
 8. Visarea la pește sărat în saramură este un prevestitor al unei perioade de lacrimi și necazuri.

Ce înseamnă să vezi părțile individuale ale unui hering (coadă, solzi, cap, caviar):

 1. Coada simbolizează că sentimentele tale pentru iubitul tău nu sunt reciproce.
 2. Solzii indică îngrijorare excesivă pentru ceilalți, ceea ce va duce la deteriorare.
 3. Și dacă o femeie visează la caviar de hering, nu ezitați să vă așteptați la o completare a familiei.
 4. Capul visează la faptul că foarte curând vei pecetlui nodul căsătoriei, o relație care a durat mult timp.

Există un hering într-un vis (crud, prea sărat, murat, afumat, conserve, proaspăt congelat, feliat, ușor sărat, nedecojit, uscat, hering sub cartofi, salată „hering sub blană”)

Este extrem de important, după trezire, să ne amintim tipul de hering în care l-a mâncat visătorul:

 1. Hering crud – la numeroasele obstacole care vor apărea pe drumul către obiectiv.
 2. Hering afumat – indică în mod clar probabilitatea de a plăti pentru răspândirea conversațiilor negative despre alte persoane sau simbolizează lipsa de „ascuțire” a senzațiilor și, în curând, vei merge în căutarea lor.
 3. Heringul prea sărat – prevestește lacrimi.
 4. Consumul de pește murat – la pierderea independenței.
 5. Conserve – prevestește apariția unei cunoștințe influente, care va aduce schimbări semnificative în destinul tău.
 6. Hering proaspăt congelat – la răcirea reciprocă a sentimentelor de dragoste.
 7. Pește nedecojit – la oportunitatea de a-ți realiza ideile și planurile creative.
 8. Hering feliat – pentru a rambursa împrumutul în viitorul apropiat.
 9. Mâncatul unui hering uscat va duce la faptul că visătorul se va agăța de sufletul său pereche în zadar, dar acest lucru nu va face decât să-și întărească oboseala de la impunerea ta.
 10. Heringul integral gras și sărat indică o lipsă acută de atenție față de cei dragi.
 11. Heringul împreună cu cartofi înseamnă să ne așteptăm la o îmbunătățire a bunăstării în curând.
 12. Salată de hering „sub blană” înseamnă că apar probleme financiare la scară largă. Atenţie! Acesta este un avertisment de vis. Ceea ce vi se pare tentant acum este de fapt plin de probleme. De asemenea, consumul acestei salate într-un vis este un tam-tam cu hârtiile.

Într-un vis, s-au înecat cu un os când au mâncat un pește – așa că pregătește-te, trebuie să fii stabil emoțional sau există un risc mare de ceartă. Ei tratează heringul în vis – în realitate, aceasta este o păcăleală, iar dacă vă tratați singuri prietenii, atunci fie ați planificat un act complet necinstit, fie veți avea o petrecere de neuitat.

Un pește plutitor în apă curată (sau limpede) va servi drept mesager că visătorul, fiind chiar lângă fericirea lui, nu-l va vedea în spatele tam-tamului și va trece. Dar heringul care se „scălda” în apă tulbure vorbește despre comunicarea cu oameni periculoși.

O femeie visează că copilul ei mănâncă cu lăcomie pește, indică o lipsă de atenție față de el, nu numai celor din jur, ci și ai tăi. Trebuie să discutați despre problemele de prietenie cu el și să luați în considerare modalități de a rezolva diverse situații conflictuale care au apărut în familia ta în ultima vreme.