De ce o femeie mare visează la o broască râioasă

broasca uriasa

Interpretarea viselor Broasca uriașă ai visat de ce o broască râioasă uriașă visează într-un vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă, în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți o broască râioasă uriașă într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Broasca

Broasca râioasă sare peste tine – aventurile amoroase se pot termina cu eșec. Ucide o broască râioasă – comportamentul tău va provoca o întrerupere a relațiilor amoroase. O broască râioasă stă pe drum – cineva încearcă să te defăimeze în ochii unei persoane dragi. Broască broască în camera ta – printre cercul tău interior se află un nedoritor care este gelos pe succesul tău cu sexul opus. Auziți crocâitul unei broaște râioase – veți fi atras într-o relație amoroasă care vă va distruge reputația. Prinde o broască râioasă – un hobby trecător va duce la pierderi financiare mari. Multe broaște râioase – promiscuitatea este plină de boli grave. Există o broască râioasă – cealaltă jumătate a ta a început o aventură. O broască broască într-o grădină cu legume – obiectul dorinței tale preferă dragostea între persoane de același sex.

Imaginează-ți că ai confundat o broască cu o broască râioasă de frică. Este doar o broasca, nu o broasca! (Vezi Broasca.)

Interpretarea viselor – Broasca, broaște

A vedea o broască sau o broască într-un vis înseamnă că ar trebui să te uiți mai atent la împrejurimile tale și să nu ai încredere în străini pentru a evita înșelăciunea, scandalul, umilința și pierderea.

O broască broască într-un vis poate însemna o persoană rea sau o boală.

Pentru o persoană investită cu putere, un astfel de vis îi prezice subordonați ascultători.

Prinderea sau uciderea broaștelor sau broaștelor cu mâinile goale este un semn al unei promovări iminente, deși vecinii vă vor condamna.

A ține o broască broască în mână într-un vis înseamnă că vei putea să-ți dai seama în timp util planurile insidioase ale celor răi.

Prinderea unei broaște râioase într-un vis este un semn al expunerii dușmanilor. Dacă broasca nu este prinsă, așteptați-vă la înșelăciune și nu sperați la împlinirea dorinței, deoarece oamenii invidioși vor interfera cu implementarea acesteia.

Broaștele râioase alungate din casă într-un vis sunt un semn al primirii de vești neplăcute din casă și certuri domestice.

O broasca mare in vis (pentru femei) inseamna o persoana respectabila de varsta mijlocie care iti va face o oferta din motive egoiste.

Dacă într-un vis o femeie se teme de ea, atunci ar trebui să se aștepte la probleme.

A vedea broaște râioase sau broaște într-o mlaștină într-un vis este, de obicei, un vestitor al veștilor proaste sau al problemelor.

Interpretarea viselor – Broasca

A vedea o broască râioasă într-un vis – la bârfă, rivalitate și tot felul de obstacole. Prinderea unei broaște râioase într-un vis înseamnă să te sături de ceva în viață, prinderea ei înseamnă că te așteaptă un mare câștig. Dacă într-un vis ai zdrobit o broască râioasă, acesta este un semn rău. Aruncând mireasa din casă ca o broască râioasă care a ajuns acolo – la morți.

Dacă într-un vis casa ta este plină de broaște râioase, înseamnă că printre noii tăi prieteni vei recunoaște în curând oameni vicleni, perfid și egoist. Să-ți fie frică de broaște râioase înseamnă să intri într-o mizerie neplăcută, a cărei consecință poate fi expunerea ta scandaloasă.

A ridica o broască râioasă înseamnă că părerile tale vor fi întâmpinate cu respingere și condamnare. Acoperiți broasca cu mâna – la faptul că veți fi învinuit pentru nenorocirea care i s-a întâmplat prietenului dvs.

Interpretarea viselor – Broasca

Visele în care apare broasca au multe semnificații: rivalitate, bârfe, intrigi, tot felul de obstacole, apariția unei persoane malefice, înșelăciune și prostia „noilor cunoștințe, sațietate, aventuri și certuri dubioase, conversație neplăcută.

Cu toate acestea, visul în care ai zdrobit broasca sau ai dat-o afară din casă este un semn de nenorocire iminentă, iar dacă ai acoperit broasca cu mâna într-un vis, vei fi vinovatul voluntar sau involuntar în moartea ta. prieten.

Doar să prinzi o broască râioasă este un câștig, să vezi o mulțime de broaște este o boală.

Interpretarea viselor – Broasca

Broaștele râioase într-un vis sunt un semn al aventurilor nefericite. Dacă o femeie visează la o broască râioasă, numele ei bun este amenințat de o expunere scandaloasă.

A ucide o broască râioasă într-un vis înseamnă că părerile tale vor fi sever condamnate.

Dacă acoperi o broască râioasă cu mâna înseamnă că vei deveni vinovat în moartea prietenului tău.

De ce visează broasca

Amfibienii fără coadă în folclor sunt considerați o manifestare simbolică a ticăloșiei, scăderii banilor și a altor vicii. Pe de altă parte, broaștele râioase sunt creditate cu capacitatea de a atrage bani. Prin urmare, atunci când interpretăm ceea ce visează broasca, se poate citi sensuri opuse.

Interpretarea viselor: a vedea o broască râioasă într-un vis

Prin interpretare cartea de vis a lui Gustav Miller o broască râioasă într-o mlaștină murdară prevestește o situație dificilă. Va fi posibil să ieșim din ea doar cu sprijinul celor dragi. A ucide o broască râioasă – a complica relațiile cu prietenii și rudele. Acoperiți cu palma – contribuiți la moartea cuiva. Un amfibian care visează femei avertizează despre expunerea unei vechi abateri, care va fi însoțită de un scandal. Șarpele și broasca râioasă servesc drept avertisment asupra înșelăciunii. Probabil, rivala nu va disprețui metodele murdare pentru a-și recuceri iubita de la visător.

Potrivit profetesei bulgare Wangidacă o broască râioasă visează, așa sunt exprimate sentimentele distructive ale unei persoane. Este recomandabil să reconsiderați prioritățile și perspectiva asupra vieții. Să sari direct pe o broască râioasă adormită înseamnă că în curând va trebui să treci prin ispită. Cartea de vis vă sfătuiește să vă păstrați rece și să nu cedeți tentației. O ploaie de broaște râioase este o perioadă dificilă în viață. Uciderea unui amfibian este un indiciu pentru a controla gelozia.

Conform cărții de vis a lui Simon Kananit broaștele râioase înseamnă obstacole în atingerea scopului. O rivalitate acerbă în dragoste și afaceri. Cu toate acestea, broaștele și broaștele care visează împreună sunt interpretate pozitiv. Acesta este un semn de profit.

Conform cărții de vis a lui Tsvetkov broasca râioasă reprezintă răutatea și lăcomia. Să o prinzi este un semn bun. Scapă de o parte semnificativă a bătăilor de cap. O mulțime de broaște râioase – pericolul de a se îmbolnăvi. Să fi dat afară din casă este rău. Se găsesc probleme. Este și mai rău dacă se întâmplă să ucizi o broască râioasă într-un vis. Acesta este un prevestitor de nenorocire.

Cartea viselor de femeie interpretează broasca ca fiind începutul sarcinii. Sursa clarifică că acesta va fi un eveniment foarte neașteptat. A goli anxietatea – a prinde o broască râioasă. Dar dacă ai reușit să prinzi, probabil nașterea unei fete.

Citeste mai mult:  Văzând distrugerea casei într-un vis

Interpretarea viselor lui Yuri Longo avertizează că după ce a dormit cu un amfibian, treburile enervante sunt înainte. Cu toate acestea, magicianul alb nu sfătuiește să se sustragă de la îndatoriri – munca se va transforma într-o garanție a norocului viitor. A experimenta un sentiment de dezgust și a fugi de o broască râioasă este o încredere de sine crescută. Acesta împiedică succesul. Sursa interpretează pozitiv uciderea unei broaște râioase. Se va dovedi a depăși complexele și temerile.

Cartea viselor esoterice susține că o broască râioasă într-un vis prevestește o perioadă uscată.

Cine a visat la o broască broască în vis

broasca visată fată necăsătorită promite să se căsătorească în curând. Cu cât amfibiul era mai mare, cu atât va fi mai favorabil. Cu toate acestea, să ții o broască râioasă în mâini este un avertisment cu privire la necesitatea de a avea grijă de menținerea reputației tale. Sărut – cerințe excesive pentru un candidat pentru o mână și inimă. Pentru mireasă, o broască râioasă care visează este un indiciu că s-a grăbit cu alegerea ei. În spatele înfățișării dulce a mirelui se ascunde un caracter crud și prudent și mai există posibilitatea de a evita greșelile.

Predicție despre câmpul viitorului pui – la asta visează broasca gravidă. Probabil că se va naște o fiică frumoasă și sănătoasă.

lingău femeie casatorita servește ca un indiciu simbolic despre prezența unui rival. De asemenea, este probabil ca secretele spuse unei iubite să fie cunoscute unui număr mare de oameni. Prin urmare, este de dorit să dezvăluiți mai puțin detaliile propriei vieți private.

lingău om familia prevestește tulburări în relațiile cu soția sa. Va fi nevoie de răbdare și timp pentru a întoarce căldura în vatră.

Interpretarea somnului prin aspectul unei broaște râioase

Cel mai adesea, o broască râioasă vie visează. Pentru interpretare, este important să luați în considerare dimensiunea și culoarea acestuia.

mai mare broasca râioasă simbolizează o încercare de seducție, căreia este de dorit să o reziste. De asemenea, amfibiul este personificarea celui care dorește rău și este important să aruncăm o privire mai atentă la cine din mediul înconjurător este capabil de un act ticălos.

imens o broască râioasă, și cu atât mai mult un număr mare, servește și ca avertisment cu privire la o posibilă boală a tractului respirator superior. Este important să vă mențineți sănătoși.

minion broasca râioasă reprezintă vorbirea goală. Poate că va fi atras să participe la aventuri, dar fără prea multe riscuri.

uleios o broască broască într-un vis prezintă schimbări bruște. Culoarea vă va spune care vor fi.

verde broasca râioasă avertizează asupra unui scandal care va apărea după descoperirea secretului adormitului. Pentru familie și îndrăgostiți, această culoare semnalează dispariția sentimentelor, dar ele pot fi totuși salvate.

Vine o perioadă în care chiar este posibil să corectezi greșelile făcute în trecut, dacă ai visat alb broască râioasă. Un moment bun pentru pocăință și curățire spirituală.

Anxietatea puternică simbolizează negru broască râioasă. Cel mai adesea, ea apare înaintea evenimentelor fatale. În timpul negocierilor și călătoriilor, este indicat să nu reacționați la provocări.

Brown prezice afaceri de rutină. Necazurile se învârte, aproape că nu lasă timp de odihnă.

Culoarea neobișnuită a amfibiului semnalează probleme de sănătate care, probabil, încă nu s-au manifestat în niciun fel. galben broască râioasă – o indicație pentru a verifica parametrii hepatici.

Broasca otrăvitoare este un avertisment serios. Cel care doarme în stare de veghe este în pericol, iar în zilele următoare trebuie să se comporte deosebit de atent.

Nu ar trebui să vizitezi locuri aglomerate sau companii mari dacă ai visat mort broască râioasă. Probabilitatea de a fi într-o situație nefavorabilă este prea mare.

Unde a visat broasca în vis

Când o broască râioasă visează in apa, interpretarea diferă în funcție de puritatea sa. Dirty promite probleme. Dacă a fost o mlaștină, acestea vor fi prelungite, dar datorită intervenției prietenilor vor fi rezolvate cu succes. Un amfibian în apă limpede simbolizează profitul.

lingău in iaz bine îngrijit și frumos profetizează, de asemenea, venituri financiare semnificative. Un rezervor murdar sau uscat indică bârfe neplăcute.

Dacă ai visat o broască râioasă pe mal, acesta este un avertisment de zvon. Sunt respinși de oameni invidioși, așa că nu vă lăudați prea mult cu realizări, și mai ales cu profituri.

La o neînțelegere cu cei dragi, apare o broască râioasă in casa în timpul somnului. Cauza certurilor va fi gelozia nerezonabilă. O mulțime de amfibieni care au inundat apartamentul simbolizează prieteni nesinceri.

A vedea o broască râioasă în propriul frigider este un semn de avertizare asupra unei posibile boli. Este indicat să luați măsuri preventive.

Problemele cu relațiile intime sunt simbolizate de o broască râioasă în pat. Avem nevoie de o conversație sinceră.

Gândurile neplăcute se reflectă în lumea viselor ca o broască râioasă în păr. Probabil, un sentiment de invidie neagră a pus stăpânire pe persoana adormită și nu-i permite să simtă bucuria vieții.

Dacă broasca s-a aflat pe iarbă verde luxuriantă într-un vis, acesta este un vis grozav. Persoana nouă va fi un prieten de încredere.

Faptul că nedoritorii se pregătesc să dea o lovitură urâtă în viitorul apropiat este semnalat de o broască râioasă care visează. în mână. Cel mai probabil, vei putea ghici despre planurile insidioase dacă te uiți cu atenție la mediu.

lingău în gură reflectă tendința visătorului la limbajul urât. Un astfel de vis neplăcut îți amintește că înjurăturile și răspândirea zvonurilor sunt activități nepotrivite.

Interpretările la ceea ce visează broasca nu sunt complet clare. Prin urmare, cu opțiuni alternative, merită să luați în considerare emoțiile trăite. Dacă nu a existat un sentiment de dezgust, chiar și o prognoză nu foarte bună este înmuiată semnificativ.

De ce visează o broască râioasă mare – o interpretare detaliată

Visele cu broaște râioase sunt un prevestitor al unor schimbări semnificative în viață. Cu siguranță se va întâmpla ceva care va afecta soarta unei persoane, prin urmare, atunci când se interpretează întrebarea de ce visează o broască râioasă mare, ar trebui să fie luată în considerare cu atenție, ținând cont de cele mai mici nuanțe.

Visele nocturne, în special cele care pot avea un impact puternic asupra realității, sunt cel mai bine luate ca un avertisment, o oportunitate de a face față adversității viitoare. În acest caz, chiar dacă interpretarea somnului este clar sumbră, majoritatea problemelor pot fi rezolvate fără probleme și consecințe.

Cele mai răspândite cu participarea amfibienilor sunt visele în care o persoană le atinge cu mâinile, le examinează comportamentul pe uscat sau în apă, ucide, ascultă croncăturile. Interpretarea viselor, aceste evenimente sunt interpretate într-o varietate de moduri, dar mulți sunt de acord că o persoană care vede așa ceva va fi forțată să experimenteze niște emoții puternice sau să depună eforturi pentru a se ajuta pe sine, pe cei dragi și adesea pe străini.

Broaștele râioase, în marea majoritate, nu se bucură de multă dragoste, prin urmare, din punctul de vedere al psihologiei general acceptate, în visele nocturne ale acestor creaturi se observă oameni care se așteaptă conștient sau intuitiv probleme la locul de muncă, în familie, relații amoroase. . În consecință, dacă factorii care irită conștiința sunt eliminați, atunci consecințele viselor neplăcute vor deveni mai puțin distructive.

Important! Când o persoană vede un vis urât, trebuie mai întâi să determine probabilitatea de a traduce interpretarea viziunilor în realitate. După cum știți, departe de fiecare zi a săptămânii sau într-o zi lunară, visele de noapte devin realitate, nu ar trebui să vă stricați din nou nervii cu previziuni negative, dacă tratezi viața pozitiv, atunci îți va răspunde la fel.

O broasca mare a visat la o femeie

Multe doamne vor fi de acord că broaștele alunecoase și coșuri nu le oferă deloc plăcere estetică. Prin urmare, dacă o femeie vede o broască râioasă mare, atunci acest lucru nu este de bun augur. Deci, o creatură așezată calm, care nu provoacă emoții deosebit de violente – aventurilor nedorite. Există o mare probabilitate de publicitate a secretelor atent ascunse, cum ar fi adulterul, frauda financiară și alte acțiuni imparțiale. Este clar că astfel de dezvăluiri nu vor duce la nimic bun, va trebui să depui multe eforturi pentru a-ți restabili numele bun.

Citeste mai mult:  Nisip într-un vis de ce visezi

Visele de noapte în care o femeie ucide un amfibian devin un semn și mai sumbru. În acest caz, pe lângă scandal, ar trebui să se aștepte la pedeapsă și, în același timp, să nu se bazeze pe simpatie. În ciuda unor astfel de prognoze sumbre, nu este nevoie să disperăm, visele nu se împlinesc instantaneu, viața ne oferă timp să restabilim karma. De exemplu, atunci când nu există nicio modalitate de a corecta faptele rele, este necesar să se realizeze alte acțiuni, dar care vizează faptele bune. În acest caz, cupa cu greutatea Universului se va balansa într-o direcție pozitivă și chiar dacă urmează pedeapsa pentru acțiunile comise, nu va fi atât de distructivă.

Miller consideră viziunea unei păsări de apă din punctul de vedere al componentei emoționale. Dacă doamna a experimentat un dezgust clar, frică, atunci acesta este un semn de nemulțumire în viața ei sexuală. Cel mai probabil, o femeie nu primește nicio plăcere dintr-o viață intimă și este timpul să se ocupe de această problemă. În plus, un amfibian poate personifica un bărbat insidios, viclean, care încearcă să seducă o femeie pentru propria sa plăcere, nu este deloc preocupat de aspectul senzual al relației. Prin urmare, nu trebuie să fii credul, să construiești planuri pe termen lung în relație cu sexul opus.

Broasca în visele unei fete

O fată amfibiană în vise nu poartă evenimente excesiv de negative. Este un prevestitor al vieții obișnuite, în care nu vor fi nici urcușuri, nici coborâșuri. O pasăre de apă poate fi văzută în următoarele situații:

  • sare pe o fată – există un fel de aventură pe partea, al cărei fapt va fi dezvăluit;
  • încercând să fugă, să călătorească – există șansa de a face o nouă cunoștință, dar acest lucru se va întâmpla numai dacă doamna se demnează să părăsească casa în căutarea aventurii;
  • croaks – ar trebui sa te astepti la dezamagire de la o persoana iubita;
  • cere o mână de ajutor – unei noi cunoștințe cu un tânăr, o relație cu care se poate termina cu o nuntă.

Pentru fete, o broască neplăcută poate fi un avertisment că în mediul lor nu ar putea să-l vadă pe singurul care este capabil să devină un suport de încredere în viață, să ofere dragoste, tandrețe, să devină un soț fidel. Prin urmare, merită să aruncați o privire mai atentă la oamenii de sex opus, cu siguranță, printre aceștia, sub o apariție nedescriptivă, se ascunde un prinț.

Atenţie! Interpretarea aceluiași vis de către diferite cărți de vis poate fi radical diferită una de cealaltă. Alege varianta care iti place cel mai mult, considera-o singura adevarata, iar apoi vei merge tocmai din acest motiv catre calea aleasa. Cu toate acestea, ar trebui să ne ghidăm după studiile ezoteriştilor general acceptaţi, testaţi în timp.

Broasca în visele unui bărbat

Un bărbat nu ar trebui să simtă frică și alte sentimente puternice față de amfibieni. Prin urmare, visele despre ele în relație cu sexul puternic sunt interpretate în tonuri mai calme, deși există o oarecare negativitate în interpretări. În visele de noapte, puteți întâlni următorul comportament al broaștelor râioase:

  • stând pe drum – există o anumită persoană care face multe eforturi pentru a-ți discredita numele bun;
  • stând într-o cameră – cineva este gelos pe succesul tău cu femeile și va face rău călătoriei, va concura pe frontul dragostei;
  • săriți în mâini – ar trebui să suspendați temporar relațiile cu fete noi, altfel vor urma pierderi financiare semnificative;
  • pentru a vedea broaște râioase în apă – probabilitatea unei boli cu transmitere sexuală;
  • există o broască – un avertisment – un soț sau o fată obișnuită a început o aventură pe partea;
  • stând în grădină – nu ar trebui să speri la sex cu altă pasiune, deoarece ea preferă dragostea între persoane de același sex.

Adică, pentru bărbați, viziunile păsărilor de apă promit în principal orice evenimente din viața lor personală, intimă.

Sfat! Când te trezești, amintește-ți cel mai important și luminos moment de somn după părerea ta, descrie-l pe o foaie de hârtie. După ceva timp, încercați să vă amintiți din nou momentul, dacă nu există probleme cu acesta, atunci puteți începe să descifrați visul, deoarece conține în mod clar informații utile.

Văzând o broască râioasă vie în casă

A visa la un amfibian în casă este un semn neutru care nu va implica niciun eveniment distructiv sau pozitiv. Să nu uităm că broaștele mari, deși arată neplăcut, sunt totuși creaturi pașnice, sigure, care pot fi tratate cu ușurință.

Deci, dacă o broască râioasă vie stă liniștită pe margine, nu interferează cu nimeni, nu există niciun interes special pentru el, atunci aceasta este o rezolvare cu succes a treburilor de zi cu zi. O broască râioasă care sare prin casă oferă plăcere, poate cineva va prezenta o surpriză plăcută. Văzând o mulțime de broaște – la ispite, încercări de seducție, un astfel de vis ar trebui privit ca un avertisment. Pe de o parte, nu ar trebui să renunți la oportunitatea de a face noi relații de dragoste, dar trebuie să fii atent în ele, să-ți controlezi sentimentele. În acest caz, aventura va lăsa o impresie plăcută, altfel există o mare probabilitate de probleme grave.

De ce visezi la o broască râioasă mare și neplăcută?

O broască broască visătoare evocă adesea asocieri negative, dar din punctul de vedere al interpretării unui vis, totul nu este atât de simplu. Pe de o parte, o broască râioasă mare poate indica necazuri și aventuri dubioase și, pe de altă parte, promite bunăstare materială și prosperitate. Pentru a afla de ce visează broasca mare, ar trebui să vă comparați propriile sentimente cu interpretările surselor autorizate.

Citeste mai mult:  Găsirea banilor de hârtie într-un vis

Opțiuni de interpretare

Sonnik Miller

Apariția unei broaște râioase mari într-un vis prezintă unei persoane aventuri ridicole și dubioase care vor avea consecințe negative. Pentru o femeie, un vis promite expunere, dezvăluirea secretelor ei personale. De asemenea, un vis poate însemna prăbușirea planurilor ei ambițioase, incapacitatea de a urca pe scara carierei și de a se împlini.

Fată care visează promite o cunoștință cu un tânăr dubios, ceea ce va cauza prejudicii semnificative reputației ei. Ținerea unei broaște uriașe în brațe indică faptul că visătorul va fi legat de moartea unei persoane dragi.

Acoperiți broasca cu mâna de vânt sau lumină prea puternică înseamnă încercările visătorului de a ascunde consecințele acțiunilor sale nesăbuite. Uciderea unei creaturi amfibie într-un vis indică condamnarea publică și acuzația de tiranie și frivolitate.

Dream Vanga

Am visat la o broască broască – acesta este un semn de imoralitate, decădere spirituală și tendință spre vicii și patimi josnice. A visa la o broască râioasă uriașă care sare peste visător îl caracterizează ca o persoană fără spinare, care nu poate rezista dorințelor și slăbiciunilor sale.

Ține o broască râioasă în brațe indică bârfă inactivă și intrigi ale dușmanilor. Pentru femei, un vis sugerează că cineva încearcă să afecteze serios reputația ei.

Uciderea unei broaște râioase indică o gelozie incontrolabilă a unei persoanecare are consecinţe devastatoare. Somnul este deosebit de periculos pentru bărbați – din cauza geloziei lor, visătorul își poate pierde pentru totdeauna femeia iubită.

Auzi cum croncăie o broască râioasă uriașă, înseamnă necazpe care visătorul îl va aduce asupra sa. Un vis pentru o fată tânără prezintă probleme în viața ei personală, răsfățând dorințele iubitului ei în detrimentul ei înșiși.

Vedeți o broască râioasă mare în mijlocul camerei indică relații tensionate cu rudele de sânge din cauza chestiunilor materiale și a invidiei pentru succesul celorlalți.

O ploaie de broaște râioase profețește catastrofe și dezastre care vor cădea peste capul oamenilor din cauza imorității lor.

Interpretarea viselor Longo

O broască râioasă uriașă într-un vis înseamnă treburi care vor aduce visătorului necazuri și suferință emoțională. Deși faptele nu vor fi plăcute, ele trebuie făcute – după ce sunt îndeplinite, norocul îi va zâmbi celui care doarme.

Experimentați frica la vederea acestei creaturi promite o poveste de dragoste nereușită. Pentru un bărbat, un vis indică înșelăciune din partea unei femei pentru care are sentimente romantice. Pentru femei, un vis indică prezența rivalilor în dragoste.

Uciderea unei broaște este o victorie asupra complexelor, fricilor și nesiguranțelor tale. În curând toate lucrurile se vor îmbunătăți și visătorul va reuși în toate domeniile vieții.

Interpretarea visului lui Freud

Speriat sau dezgustat de o broască râioasă vorbește despre sentimentele și asocierile negative pe care le provoacă relațiile sexuale la visător. O persoană nu vede niciun sens în intimitate și o consideră o ocupație de bază și inutilă.

Vedeți o broască râioasă în grădină sau printre iarba înaltă indică tendința unei persoane adormite pentru dragostea între persoane de același sex. A admira o broască râioasă, încercând să o sărute sau să o mângâie indică o tendință la masochism.

Interpretarea visului rătăcitorului

A visat broasca mare indică invidioșii și dușmanii răi ai visătorului. Pentru o femeie căsătorită, un vis promite apariția amantei soțului ei. Pentru bărbați, un vis promite bunăstare materială – vor fi suficienți bani pentru a trăi cu demnitate, dar nu pentru a se arăta.

Carte universală de vis

Auziți crocâitul unei broaște râioase într-un vis prezice primirea unui premiu sau laude de la superiori. Pentru fete, un astfel de vis prezintă o aversiune față de iubitul lor într-un mod intim, care va trece în curând.

A vedea o broască râioasă uriașă în apă vorbește despre o gafă financiară, un eșec fără precedent în sfera materială. Dormitorul a făcut o greșeală, din cauza căreia riscă acum să devină faliment. O broască râioasă cu ochi mari oferă noroc la jocuri de noroc, câștigarea la loterie sau pariuri.

Daca sunt multi?

Un număr mare de broaște râioase indică sănătatea precară a visătorului, susceptibilitatea lui la boli infecțioase și cronice. De asemenea, un vis poate indica oboseală cronică și lipsa somnului.

O mulțime de broaște râioase în apă vorbește despre o boală mintală gravă a visătorului, pe care el însuși nu o observă. De asemenea, un vis asemănător indică faptul că în curând o persoană va primi multe complimente și laude în direcția sacare de fapt se dovedesc a fi linguşiri şi minciuni.

Broasca sare peste mine

O broască broască sărind pe un visător indică necinstea persoanei în sine, acțiunile sale nesăbuite, pentru care va trebui să plătească. Visul vorbește și despre un sentiment de vinovăție care roade o persoană adormită. A da deoparte un amfibian săritor înseamnă refuzul visătorului de a admite adevărul, un fel de orbire față de circumstanțele vieții.

Dacă o broască râioasă a sărit peste visător într-un vis și s-a așezat pe gât, cap, umăr, atunci aceasta înseamnă ispitele și ispitele care înving o persoană și cu care încearcă să lupte. Femeile căsătorite după un astfel de vis ar trebui să se ferească de prietenii care încearcă să-și defăimească soțul – de fapt, ei invidiază fericirea familiei visătorului și încearcă să o distrugă.

Vedeți o broască sărind pe altcineva vorbește despre dependența visătorului de opinia publicădin dorinta de a face pe plac altora. Dacă o broască râioasă sare de-a lungul cărării în fața unei persoane, aceasta aduce o veste bună de la persoana iubită.

Ucide un amfibian

Uciderea unei broaște râioase într-un vis este întotdeauna un semn favorabil. Înseamnă că o persoană rezistă adversităților vieții și le câștigă. Visătorul va reuși și niciun dușman nu va putea să-și distrugă planurile.

femeie casatorita un vis promite condamnare publicăprin urmare, visătorul trebuie să fie extrem de atent și să nu ia acțiuni pripite.

Pentru ca oamenii îndrăgostiți să omoare o broască râioasă într-un vis vorbește despre o alegere bună a parteneruluicare nu va trăda și nu va pleca în necaz. Uciderea unei broaște râioase într-un vis, apoi gătitul și mâncarea acesteia indică o boală umană gravă.

Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „De ce visează broasca?”: