vezi o pană într-un vis

De ce să vezi pene într-un vis

Cartea de vis generală interpretează pana ca un semn de aerisire, ușurință, un simbol al credinței și spiritualității. Dacă o persoană visează la pene de înger, visul are un sens mistic asociat cu puteri superioare. Poate că în viitorul apropiat vă așteaptă încercări serioase, pe care le veți depăși cu onoare.

A vedea pene de păsări într-un vis este noroc sau o veste bună. Dacă ar fi unul și foarte mare, visătorul se va găsi într-o situație incomodă, din care va ieși extrem de demn. O pană mică – una dintre rude se gândește la tine, vrea să te vadă cât mai curând posibil. Interpretarea somnului va depinde și de culoarea pufurilor visate:

  • Pene negre – cei nedoritori vă pot aduce probleme, cu toate acestea, pur și simplu nu pot scăpa de asta. Pentru o femeie, un vis înseamnă apariția unui rival îndrăgostit, asupra căruia va prevala. Pentru un bărbat, un vis promite agitația asociată cu munca.
  • Alb – un eveniment solemn important cu privire la familia ta va avea loc în curând. Pentru o fată, un vis poate prevesti o căsătorie timpurie. Bărbatul a visat la puf – pentru un profit timpuriu.
  • Pene de păun – ești prea ocupat cu propria persoană și nu observi nimic în jur. Încercați să discutați cu alte persoane și să găsiți mulți prieteni. De asemenea, un vis poate însemna că cineva îți joacă un truc.
  • Multicolor – un eveniment zgomotos, o petrecere. Visul unei femei promite vești bune. Pentru un bărbat – o afacere bună, o creștere a salariului sau un festin zgomotos.

Interpretare în funcție de caracteristicile visului

Să ne oprim mai în detaliu asupra interpretărilor date de cartea de vis a lui Miller acestui simbol. Am visat la o penă maro de pasăre – mă așteaptă treburile casnice, construirea unei case sau repararea. A vedea pene de lebede într-un vis înseamnă a întâlni adevărata dragoste pentru viață. Smulgerea penajului din carcasa unei păsări și așezându-l pe masă – veți primi o sumă mare de bani.

Dacă într-un vis ai văzut pene pe corpul unei persoane, încercările îl așteaptă în curând și el va apela la tine pentru ajutor. Un vis în care oamenii poartă pălării cu decorațiuni șic din pene pe cap – îți invidiază succesul și bârfesc în secret la spate.

De ce visezi o pană care cade pe părul unei persoane? Acesta este un simbol al binecuvântării de sus, un dar minunat. Pentru o femeie, somnul poate însemna o sarcină mult așteptată, o naștere reușită și nașterea unui copil sănătos.

După cum explică Modern Dream Book, penele prevestesc distracție, râsete și o viață fericită. Să te visezi într-o coafură a lor – la o promovare. Pene de cioara – studiile legate de munca vor veni in curand. Împingerea penelor în buzunare – vă așteaptă treburile casnice plăcute.

Interpretarea viselor Hasse. Un vis de puf amestecat cu pene este o aventură amoroasă. Puf împăturit într-o pungă – un vis avertizează că nu ar trebui să comită acte frivole. A înțepa cu o pană în sânge – te așteaptă o relație de dragoste, care se va încheia cu o ușoară dezamăgire în cel ales. A primi cadou un puf frumos este o surpriză neașteptată, un câștig, un premiu în bani.

Interpretarea visului lui Tsvetkov. A vedea puf alb într-un vis înseamnă a-ți găsi un prieten adevărat. Scoaterea penelor – în curând oameni importanți vor veni să vă viziteze și să vă aducă vești bune. Să vă tăvăliți într-un morman de pene – nu ar trebui să renunțați la propria fericire din cauza fricilor stupide. Purtând un costum de la ei – vei primi o invitație la o petrecere în care vei întâlni oameni foarte respectabili care pot juca un rol important în destinul tău.

Cartea de vis de familie. De ce visezi pene îngrămădite într-o grămadă mare? Ai mulți prieteni adevărați care sunt gata să te ajute în cel mai dificil moment. Dacă penele sunt albe, o dorință prețuită se va împlini. A scrie cu o penă de gâscă înseamnă a face o afacere bună care va aduce profituri solide. A le oferi înseamnă a stabili conexiuni de afaceri care te vor ajuta să faci o carieră.

Cartea de vis de vară. Puful care urcă dintr-o pernă ruptă – visătorul va fi foarte surprins. Poate că unele dintre secretele tale vor deveni cunoscute altora. Suflați puf – aveți nevoie de intimitate, lumea din jurul vostru este prea obosită. A încerca o ținută din puf – pentru o fată poate însemna o schimbare radicală a imaginii. Autor: Ekaterina Volkova

Pene: de ce visezi

10 octombrie 2019 la 11:04 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează Feathers citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

De ce visează penele într-un vis?

Sonnik Miller

De ce visează Feathers într-un vis?

Pene – A visa că pene cad în jurul tău înseamnă că necazurile viitoare vor fi mici și ușor de suportat.

A vedea pene de vultur înseamnă că toate aspirațiile tale vor deveni realitate.

Penele de pui prevestesc o mică supărare. Cumpărarea sau vânzarea pene de gâscă sau de pui înseamnă prosperitate și fericire.

Penele negre promit necazuri și dragoste nefericită.

Pentru o femeie, struț magnific sau alte pene frumoase – la succesul în societate, pe care îl va obține prin mijloace foarte dubioase care nu provoacă dorința de a fi aplicate de către alții.

Veche carte de vis rusească

Pene – Albul înseamnă bogăție și plăcere, iar lacrimile negre și oprirea în afaceri.

Citeste mai mult:  De ce visează purceii

Interpretarea visului lui Simeon Prozorov

De ce visează visătorul pene?

A vedea pene într-un vis este împlinirea dorințelor. Imaginează-ți că îți decorezi hainele și casa cu pene.

Micul Weses carte de vis

Pene într-un vis ce înseamnă ele

Pene – Vei avea nevoie de cineva; alb – profit, prietenie; negru – pierdere; colorat – bucurie; zbura – stiri goale.

Cartea de vis astrologic

Pene vezi ce înseamnă?

Pixuri pentru scris – pentru scris. Dacă sunt de oțel, atunci acesta este pericolul birocrației și al plagiatului pentru scriitor. Penele de păsări sunt un semn bun, dar uneori un simbol al corupției.

Carte de vis modernă pentru 365 de zile

De ce visează Feathers în fiecare zi a săptămânii?

Pene de struț – la bani mari. Păuni – pentru ochiul rău. Pui – la treburi goale și plictisitoare. Pene de vultur – spre speranțe neîmplinite.

Cartea de vis idiomatică

Pene – ceea ce simbolizează ceea ce văd

„Puful și pene zboară” – scandal, haos; „mai ușor decât o pană”, „pix”; „penă în păr” – excentricitate, comedie; fii atent la tine cu moda originala. Vezi separat puf.

ABC-ul interpretării viselor

A visa pene, ce înseamnă?

Pene – Acesta este un semn antic bun care simbolizează protecția (în special pene albe). A vedea o pană este o veste: o pană albă este bună, una neagră este rea. Multe pene cad în aer – distrugere, anxietate.

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Pene negre – nenorocire; a vedea – vei ieși curat de suspiciune; zborul în aer – împlinirea dorințelor; scrie cu pene – vești bune rapide; curăță cu pene – un drum apropiat; a lupta este o victorie.

Cartea de vis veche franceză

Penele visează, interpretare:

Pene – Visând la pene albe de pasăre – prevestesc bogăția și satisfacția multor dintre dorințele tale. Pene negre – până la lacrimi și dificultăți în afaceri. Murdar – un prevestitor al evenimentelor triste. O pană de pasăre ascuțită pentru scris – promite o creștere a averii și o finalizare cu succes a cazului.

Cartea viselor esoterice

Pene – Separat, oamenii obișnuiți te vor critica, „puful și pene” vor zbura. Luminos, exotic unde speri la laude, vei fi ridiculizat si umilit. Pe pălării, evantai, vă lipsește o oarecare extravaganță, nu vă fie teamă să pari ridicol. Pe păsări, dă frâu liber imaginației, vezi, ceva se va împlini, așa este interpretat acest vis conform cărții de vis.

Interpretarea viselor magicianului alb Yuri Longo

Dacă visătorul a visat pene

Pene văzute – Spre succes, bucurie, distracție. Smulgerea penelor – în casa ta vor apărea oaspeți neaștepți, de care vei fi foarte bucuros. Te vei distra de minune cu ei. Întins pe un morman de pene – refuzi fericirea de a iubi și de a fi iubit (iubit), pentru că odată ai experimentat deja o dezamăgire puternică în dragoste și acum îți este frică să o experimentezi din nou. Decoreaza-ti parul cu pene – vei primi o invitatie neasteptata la o seara festiva, unde vei auzi muzica minunata, vei gusta preparate delicioase si vinuri. O pălărie cu pene – datorită aspectului tău atractiv, ai mare succes cu sexul opus. Dar aveți grijă să nu răniți sentimentele iubitului sau persoanei iubite.

Cartea viselor de femeie

De ce visează o femeie la pene, despre ce este acest vis?

A vedea pene zburând în jurul tău într-un vis înseamnă probleme minore în viitorul apropiat. Dacă acestea sunt pene de vultur, toate aspirațiile tale se vor îndeplini. Pui – la neînțelegeri enervante. Cumpărarea sau vânzarea pene de gâscă sau de pui înseamnă prosperitate și fericire. Dacă o femeie a văzut pene de struț luxuriante într-un vis, succesul în societate o așteaptă, dar îl va obține în moduri foarte dubioase. În general, penele decorative într-un vis prevestesc începutul unei vieți furtunoase și de succes. Penele negre promit necazuri și dragoste nefericită. Dacă pene au fost visate de oameni predispuși la meșteșugurile literare, succesul le așteaptă. Dacă o fată a visat că își pune o pană la pălărie, asta înseamnă că va încerca să cucerească mulți, iar succesul ei ar depinde de atractivitatea ei.

Veche carte de vis

Am avut un vis – Pene

Să vezi multe pene diferite într-un vis este un profit. Ținerea unui stilou în mâini este o veste importantă. Penele albe mint, faci ceva cu ele etc. – schimbari; profit. Zboară în vânt sau sunt împrăștiate pe scară largă pe pământ – moartea și distrugerea a ceva bun. A avea pene negre sau a te vedea în vis este o virtute. Găsirea lor este tristă. Zboară în vânt – moartea ticălosului, răul în epavă. O pană de struț este o bucurie adusă de o persoană iubită. Multe pene de curcubeu colorate – bucurie; seducții ale lumii, ispite. A avea o pană pe o pălărie înseamnă a invidia. Găsiți în pat – veți fi înșelat insidios. A scoate o pană din organele iubirii este un rău din viciu.

Interpretarea viselor de la A la Z

De ce visează Feathers?

A vedea pene pentru stilouri într-un vis oferă un caz neplăcut, dar în același timp amuzant. Oțelul – aprobarea și sprijinul prietenilor, aurul – succesul, plin de multe dificultăți și probleme. Scrierea într-un vis cu pene de afiș – pentru a extinde legăturile de afaceri, pene de ridiche – sentimente nostalgice și amintiri din anii trecuți.

Citeste mai mult:  Ce vise ai după ce ai înlăturat deteriorarea

Să vezi pene de păsări căzând peste tine din cer este un semn al unei căsnicii fericite, să le strângi – în realitate nu vei putea face față unei chestiuni care la început părea ușoară și simplă. Penele de vultur prevestesc în realitate pericolul reprezentat de o persoană în care ai încredere ca în tine. Pui – pentru noroc și o schimbare în afaceri în bine, pene de gâscă – pentru pierderi care pot fi evitate.

Văzând o penă de struț – visele tale sunt destinate să devină realitate și mult mai devreme decât te așteptai. Pena de păun prevestește implementarea cu succes a planurilor, ceea ce vă va face să vă animați din nou. A te evantai cu un evantai de pene multicolore prevestește o pierdere mediocră de timp în căutarea unor plăceri dubioase. Purtarea unei pene frumoase pe o rochie sau pe o pălărie este un semn de avansare rapidă în carieră.

Pentru ce este visul Feathers?

Ați avut vreodată vise profetice?

De ce visezi pene

Visează despre Pene

Ce înseamnă visul Pene

Văzând că pene zboară în jurul tău într-un vis este ușor să înduri un fel de necaz.

Pene albe – succes.

Negru – dragoste nefericită.

Penele de pui sunt o supărare minoră.

Pene de vultur – împlinirea dorințelor.

La ce pene te uiți? Asta ți-a dat vulturul dintr-un alt vis ca amintire. Și acesta este negru și pui. Aruncă-l repede!

Visează despre Pene

O pană într-un vis este un simbol al știrilor. O pană neagră într-un vis înseamnă să primești vești proaste. O pană albă într-un vis oferă vești bune de la cei dragi.

Pentru a vedea o mulțime de pene albe într-un vis – pentru profit. Penele pestrițe într-un vis înseamnă bucurie. Visul în care ai văzut că o pană albă a căzut în mâinile tale prevestește împlinirea unei dorințe prețuite. Scoaterea penelor într-un vis – spre succes într-o afacere la care nu sperai. Decorarea hainelor cu pene de struț într-un vis este un semn de onoare și prosperitate. Vezi interpretarea: păun, păsări.

Ce înseamnă visele Pene

Penele negre visează la dragoste nefericită și la separare.

O femeie care a visat la struț și la alte pene frumoase va avea succes în societate și fericită în dragoste, dar va realiza acest lucru în mod necinstit.

O fată care într-un vis își pune o pană la pălărie va încerca în realitate să câștige inimile multor oameni, dar norocul ei în problemele inimii va depinde doar de atractivitatea ei externă.

Visează pene

Ce înseamnă într-un vis Pene

Subliniază semnificația și importanța unui anumit fapt.

Găsirea unei pene de pasăre în visul tău înseamnă că un eveniment va fi de o importanță deosebită pentru tine.

O pană albă frumoasă: simbolizează solemnitatea, o penă neagră maro: prezintă anumite evenimente legate de treburile sau gospodăria ta.

Găsiți o penă de păun în visul dvs.: sugerează că un eveniment strălucitor vă va distra atenția și poate fi confuz.

Penele de struț au același sens.

O pană strălucitoare de o nuanță de foc într-un vis: simbolizează o pasiune puternică.

Pui: semn de gospodărie mică, probleme.

Pene de cocoș: prevestește gelozie sau o ceartă bazată pe rivalitate.

Gâscă: vorbește despre unele tulburări emoționale.

Multe pene într-un vis: înseamnă un prevestitor al unei certuri sau al unui conflict.

Sensul viselor Pene

Ce înseamnă Pene într-un vis

Pentru a vedea o mulțime de pene diferite – pentru profit, bucurie, pentru a ține un stilou în mâini.

Penele zboară în vânt sau împrăștiate pe scară largă pe pământ – până la moartea și distrugerea a ceva bun.

Pene albe – pentru profit.

Pene multicolore – negre spre bucurie – pentru a câștiga demnitate.

Pene de struț – spre bucuria adusă de o persoană dragă.

Pălărie cu pene – vei fi invidiat.

Găsiți o pană în pat – veți fi înșelat insidios.

Semnificația somnului Pene

În multe tradiții primitive, penele sunt considerate o legătură între o persoană și o ființă supranaturală.

Ele simbolizează zborul spiritului către cer.

Coifă din pene purtată de șefii indieni: mărturisește legătura lor cu marele spirit.

Pentru egiptenii antici, pene: semnifica vântul și zeii creatori: pasărea, Osiris, Hathor și Amon.

Sfântul Gheorghe a afirmat că penele: sunt un simbol al credinței, iar pana simbolizează cuvântul.

A găsi o pană înseamnă a primi un mesaj important de la creator.

Poate fi un simbol al ceva ușor și moale, ca o pană.

Intrați într-o stare de receptivitate relaxată.

Interpretarea viselor Pene

A vedea pene pentru stilouri într-un vis oferă un caz neplăcut, dar în același timp amuzant. Pene de oțel – aprobarea și sprijinul prietenilor, aurul – succesul, plin de multe dificultăți și probleme. Scrierea într-un vis cu pene de afiș – pentru a extinde legăturile de afaceri, pene de ridiche – sentimente nostalgice și amintiri din anii trecuți. Să vezi pene de păsări căzând peste tine din cer este un semn al unei căsnicii fericite, să le strângi – în realitate nu vei putea face față unei chestiuni care la început părea ușoară și simplă. Penele de vultur prevestesc în realitate pericolul reprezentat de o persoană în care ai încredere ca în tine.

Citeste mai mult:  Dormi sunt însărcinată cu burtă

Pene de pui – pentru noroc și o schimbare în bine în afaceri, gâscă – pentru pierderi care pot fi evitate.

Văzând o penă de struț – visele tale sunt destinate să devină realitate și mult mai devreme decât te așteptai. Pena de păun prevestește implementarea cu succes a planurilor, ceea ce vă va face să vă animați din nou.

A te evantai cu un evantai de pene multicolore prevestește o pierdere mediocră de timp în căutarea unor plăceri dubioase. Purtarea unei pene frumoase pe o rochie sau pe o pălărie este un semn de avansare rapidă în carieră.

De ce visează penele?

O pană pufoasă fără greutate este un simbol al tandreței și ușurinței. Sunt întotdeauna moi și plăcute la atingere, vrei să le atingi, vrei să te întinzi pe ele și să visezi la ceva fabulos și magic. Și, desigur, pe ele pot fi visate doar vise plăcute. Și de ce visează penele în sine? Ce înseamnă să vezi asta într-un vis, interpreți cunoscuți ai viselor – cărți de vis.

penaj de pasăre

Pentru a vedea pene ușoare de porumbel într-un vis – pentru a primi vești bune, cele întunecate – vestea te va supăra, spun cărțile de vis.

Am visat pene de păun sau de struț – acest vis avertizează o femeie că succesul în societate o așteaptă doar dacă acordă o atenție deosebită aspectului ei. Pentru un bărbat, pene frumoase ale acestor păsări mari înseamnă o perioadă de viață furtunoasă, o recompensă.

Dacă visezi penajul negru al unui corb, nu te grăbi să te superi, cartea de vis liniștește, acest vis promite respect și onoare între colegi.

Am visat la o bufniță care a pierdut câteva pene – așteptați idei geniale pentru a rezolva o problemă dureroasă de lungă durată. Dacă bufnița era polară albă – ideile îți vor veni în minte, o penă de bufniță gri – gândurile strălucitoare îl vor umbri pe prietenul tău.

Să vezi pene de vultur în jurul tău este un semn bun, toate visele și dorințele sunt destinate să devină realitate.

contactul cu puful

Dacă într-un vis vezi că pene strălucitoare de papagal zboară spre tine din cer, te așteaptă o aventură distractivă. Strânge-le în buzunare – pentru profituri neașteptate. Dacă sunteți o persoană cu o profesie creativă, succesul și recunoașterea vă vor veni în viitorul foarte apropiat.

Dacă ai visat că vinzi sau cumperi pene de pasăre, toate afacerile și întreprinderile ar înflori. Interpretarea visului sfătuiește în acest moment să vă deschideți propria afacere și să lansați cele mai nebunești proiecte – totul va funcționa.

Este un vis că, în timp ce făceai patul, ai aruncat câteva paturi de pene de pe perna de pe podea – la o ceartă cu soțul tău, iar dacă le-ai adunat și le-ai pus înapoi, certuri pot fi evitate. Ține-ți cuvintele și emoțiile sub control.

Pentru o fată tânără să viseze că introduce pene frumoase de păun într-o pălărie sau în părul ei – un astfel de vis înseamnă că va câștiga inimile multor bărbați.

Smulgerea pufului de la o pasăre este un succes în comerț, dacă stau bine și nu se trag, ferește-te de înșelăciune și pierdere de bani.

Culoarea penajului și simbolismul său

Penele albe frumoase, în special cele de lebădă, sunt un simbol al purității și purității. Dacă visezi la asta, cartea de vis îți promite noroc în chestiuni de dragoste și în comunicarea cu oamenii.

Penajul negru sumbru, cu excepția corbilor, este un simbol al bolii și al pierderii a ceva valoros și important.

Puful pestriț, multicolor în toate cărțile de vis simbolizează bucuria, plăcerea, distracția și râsul.

Este un vis că un puf de pasăre roșie a căzut în mâinile tale – trebuie să te arunci într-o aventură amoroasă. Pentru oamenii de familie – a doua jumătate vă pregătește o surpriză romantică, pentru cei singuri – Soarta v-a trimis deja logodnicul să vă cunoască, nu-l ratați în mulțime, ascultați-vă inima.

Penele verzi și albastre ale păsărilor tropicale în aproape toate cărțile de vis înseamnă legături de familie. Cu cât vezi mai multe pene în jurul tău, cu atât această legătură este mai strânsă. Apreciază-ți pe cei dragi și mulțumește-i mai des cu atenția ta.

Puful galben este un simbol al căldurii și luminii. Dacă ai un astfel de vis, nu există nimic în viață care să fie corectat.

Alte pene

Am visat la o penă de ceapă verde – există puțină energie în viața ta, te deprimă și poate duce la blues. Diversifică-ți viața, aduce mai multe momente luminoase în ea.

Pentru a vedea o coafură de șaman împodobită cu pene de păun – te așteaptă o promovare sau un profit mare, profetizează cartea de vis.

Am visat că scrii o scrisoare cu un stilou de fier – așteaptă-te la bârfă la adresa ta sau la conversații neplăcute despre viața ta.

Alege-ți visul

Interpretarea visului pene de pasăre

Interpretarea viselor papagali colorați

Părul cade în vis

De ce visează păunul?

Interpretarea visului pasăre albastră

Interpretarea visului culoarea verde

Hi!

Acum să aflăm împreună dacă visul tău se va împlini? La care a visat astăzi. Exact în noaptea asta.