Văzând un tren într-un vis

De ce visează trenul: interpretare din diferite cărți de vis

Toată lumea a călătorit cu trenul cel puțin o dată în viață. Tren – care este visul acestui tip de transport familiar din copilărie. Potrivit cărții de vis, un tren într-un vis este un simbol al schimbărilor și schimbărilor din viața ta. Uneori, visul în care ai văzut trenul vorbește direct despre o călătorie iminentă. Dar cel mai adesea această imagine este o alegorie, a cărei decodare depinde de detaliile și detaliile visului tău. Deci, să ne dăm seama de ce trenul visează într-un vis conform diferitelor cărți de vis.

Dacă ai văzut un tren și o cale ferată într-un vis, cartea de vis spune că interpretarea unui astfel de vis se referă în primul rând la cariera ta.

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detaliile acestuia

Poate că fiecare dintre noi cel puțin o dată în viață a mers cu trenul. Unii au emoții pozitive, alții își găsesc prieteni noi pe drum, alții se îndrăgostesc și își construiesc o familie. În trenuri întâlnim diferiți oameni, unii prietenoși și vorbăreți, alții posomorâți și gânditori. Dar fiecare dintre ei merge undeva cu gândurile și visele lor de un viitor mai luminos. Deci de ce visezi la trenuri și căi ferate?

Ați văzut un tren de la sol sau un tren în metrou?

Dacă ai visat la un tren, așteaptă-te în curând la schimbări în viața ta. Dacă calea ferată a fost netedă, atunci schimbările vor fi pozitive. Este timpul pentru o dungă albă în viață. Veți găsi bogăție materială, o poziție bună, relații ideale în familie.

Dar a visa la un tren care circulă de-a lungul unui drum care are multe întorsături înseamnă că s-ar putea să întâmpinați probleme. Dificultățile pot fi legate de muncă. Fii atent și atent, atunci te poți descurca cu mici pierderi. Dacă depui efort, succesul va veni.

Dacă te-ai văzut ca un copil într-un tren – ceva nu ți se potrivește în viața reală. Fii calm și încearcă să te concentrezi. Va trebui să muncești din greu pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă într-un vis trenul se mișcă pe sol și nu pe șine, nu planifica lucruri importante.

De ce visezi la metrou și la trenuri – vine o perioadă dificilă, relații dificile cu colegii de muncă. Nu planificați achiziții mari în viitorul apropiat. S-ar putea să fii înșelat. De asemenea, nu vă ocupați de probleme grave. În această etapă, succesul nu este atins.

Ai văzut trenul din lateral sau te-ai plimbat în el?

Dacă s-a întâmplat să vezi un tren trecând într-un vis, în viața reală te străduiești să-ți atingi scopul. Drumul către scopul ei este lung și spinos, dar continuă să te miști, cu siguranță vei reuși. Vezi și: care este visul căii ferate.

Într-un vis, numărați vagoanele unei locomotive? Un eveniment important vă așteaptă în curând. Este posibilă întâlnirea cu rude îndepărtate sau vechi prieteni.

A visa la un tren care se apropie de peron înseamnă că în viața reală vei găsi o nouă întâlnire interesantă care va fi importantă pentru tine. Poate că persoana pe care o întâlniți vă va ajuta să urcați pe scara carierei. Nu ratați șansa. Dar dacă trenul s-a oprit în locul greșit, nu toate dificultățile vor fi rezolvate în viitorul apropiat. Vezi și: de ce visează gara.

Dacă într-un vis aștepți un tren la o gară sau un peron suburban, ceva te deranjează în realitate. Această anxietate poate fi legată de muncă. Vi s-a dat o sarcină importantă care trebuie finalizată cât mai curând posibil. Nu vă panicați. Cu efort, vei reuși să termini ceea ce ai început la timp.

De ce visează trenul

Psihanalistul a considerat cele mai multe dintre visele despre trenuri ca vestigii de necaz și doar câteva imagini, în opinia sa, ar aduce ceva bun.

Oricine vede un vagon într-un vis va începe să se confrunte cu diverse dificultăți în viață și dificultăți în relațiile de familie. Dacă mașina este închisă, atunci ar trebui să vă pregătiți pentru trădare și trădare, urmate de o serie de eșecuri.

Călătoria viitoare vă va dezamăgi dacă vă urcați într-un tren într-un vis (dar să plecați din el este noroc).

Un accident de tren vorbește despre prăbușirea speranțelor tale.

Trenul rapid simbolizează împlinirea iminentă a dorințelor. Dar pe drumul spre bunăstare și bunăstare, propriul tău egoism, care trebuie abandonat, se poate ridica. Acest lucru va fi semnalat de un vis despre vagoane de dormit.

O precizare importantă: dacă o fată visează la ei, atunci trebuie să-ți schimbi comportamentul. În caz contrar, frivolitatea vă va dăuna afacerilor.

Când există greutate în inimă și tristețe și dor în suflet, s-ar putea să visezi la un tren în mișcare. Lungimea lui arată cât timp va dura depresia ta. Dacă într-un vis tocmai ați urcat în mașină, atunci vă așteaptă diferite tipuri de schimbări și, dacă erați deja pe drum, atunci în realitate va trebui să mergeți și pe drum. Cu cât vezi mai multe bagaje, cu atât vei avea mai multe probleme în viitorul apropiat. Vor fi conectați cu cei dragi.

Citeste mai mult:  De ce pisoii visează la cartea de vis a unei femei

Am mers de-a lungul șinelor într-un vis – așteptați-vă la situații de conflict în mediul imediat, dar nu vă faceți griji – nu vă vor afecta în niciun fel. Dacă această imagine nu are niciun context, atunci aceasta indică sarcini suplimentare neplăcute la locul de muncă care au apărut din cauza unei situații neprevăzute. Dacă în acest fel ajungi acasă, atunci acesta este un semn favorabil – ai toate șansele să treci în poziția pe care ai visat-o de mult.

Trenul în sine visează la o întâlnire fericită, dar dacă îl călăriți, veți cădea în melancolie.

Diferitele tipuri de trenuri au interpretări diferite: cel de călători vorbește despre schimbări importante viitoare; rapid – despre implementarea rapidă a ideilor tale; marfă – despre comerțul profitabil. Dar toate aceste valori sunt tăiate de un tren deraiat – în acest caz, eșecurile te vor bântui.

Dacă nu visezi întregul tren, ci la o anumită mașină, ia asta ca pe un avertisment – o amenințare planează asupra ta.

Un simbol bun este fluierul unei locomotive într-un vis. Asta înseamnă că soarta îți va da semne cu privire la evenimentele viitoare.

Mașina este un spațiu închis, așa că Freud l-a corelat cu organele genitale feminine. O mașină cu ușile larg deschise avertizează că actualul tău partener nu te va mulțumi.

Frica de intimitate reflectă un vis în care nu vei putea lua trenul. Cu cât îți va fi mai dificil să-ți găsești mașina într-un vis, cu atât mai mult va dura căutarea partenerului ideal în realitate.

Încercările zadarnice de a părăsi mașina indică abaterile tale în comportamentul sexual. Pofta pentru numeroase relații sexuale cu diferite persoane dă un vis în care vei număra mașinile dintr-un tren care trece. O interpretare similară are un vis în care cădeți din greșeală în mașina altcuiva. Am condus în locul nostru – înseamnă că ești nepretențios în sex și, într-un fel, nu ești în contact cu viața.

O mașină perfect curată promite o nouă dragoste (deși cea veche ți se potrivea în general); murdar, ruginit, detașat – indică boli ale sistemului reproducător și, ca parte a trenului, reflectă dezgustul tău pentru a doua jumătate din cauza necurăției. Problema rămâne nerezolvată pentru că nu ai curajul să o discuti cu partenerul tău.

A fi în mașina ta – ești modest în sex și, într-un anumit sens, nu ești în contact cu viața.

Interpretarea viselor: de ce visează trenul, pentru a vedea trenul într-un vis, ceea ce înseamnă

Interpretarea viselor lui E. Avadyaeva

Care este visul trenului din cartea de vis:

Tren – am visat un tren – apoi te asteapta o calatorie in strainatate.

De ce visezi să vezi trenul în mișcare – acest lucru vă prevestește o creștere rapidă a bunăstării financiare.

Gestionează trenul – succesul nu este așteptat în afacerile tale.

Am visat un Tren rapid și fără control – atunci vei fi încântat și foarte surprins de apariția unui prieten care a lipsit de mult.

Pentru a vedea că reparați Trenul, atunci în curând va trebui să vă asumați responsabilități grele.

Vezi și: de ce visează șinele, de ce visează căruciorul.

Interpretarea viselor pentru fete

Care este visul trenului din cartea de vis:

Tren – Dacă nu ați călătorit într-un vis, ci ați privit trenul care se grăbește din lateral, înseamnă că în viitorul apropiat părinții voștri vor pleca în vacanță undeva departe de oraș și veți fi lăsat în grija bunicii. Desigur, invidia te va birui puțin, dar și în absența părinților îți poți găsi farmecul (de exemplu, pentru a-ți da dovadă de independență).

De ce visează Trenul, ce înseamnă:

Tren – Tren în mișcare – trecerea timpului sau o călătorie importantă, o invitație undeva. Plimbare de-a lungul vagoanelor – numărând ani, luni sau zile până la un eveniment. Urcă-te în tren – începe o nouă afacere. Tren de marfă – schimbări în bine. Trecând pe lângă – spre speranțe neîmplinite. Plecarea sau săritul din tren – la un fel de pericol în calea punerii în aplicare a planurilor tale. A pierde trenul – a te îndoi de ceva.

De ce visează Trenul, ce înseamnă:

Tren – A vedea un tren este un vis care prevestește schimbări iminente în viața ta. Dacă ai visat la un tren la care ai întârziat și vezi cum pleacă fără tine, atunci în viața reală vei simți dezamăgire și tu însuți vei fi de vină pentru asta.

De ce să visezi să mergi cu trenul – Dacă ai avut un vis în care te urci într-un tren, atunci în realitate te așteaptă schimbări mari, care, foarte posibil, îți vor afecta viața. De asemenea, este foarte important ce tren ai văzut într-un vis.

Citeste mai mult:  De ce o prietenă visează la un tip

Așadar, să vezi un tren de pasageri într-un vis înseamnă că relația ta cu oamenii apropiați și/sau colegii va suferi mari schimbări, va trece la un nou nivel. Dacă vorbim despre un tren de marfă, atunci te poți aștepta la noroc în chestiuni financiare, la profituri mari.

Am visat la un tren rapid, atunci dorințele și aspirațiile tale se vor împlini în viitorul foarte apropiat. Dacă ai avut un vis în care ai văzut un tren deraian, atunci ar trebui să te pregătești pentru mari dezamăgiri din viața ta.

Mersul cu trenul – Văzând că mergi cu trenul, dar ți se pare că merge prea încet, atunci, în realitate, un astfel de vis oferă speranțe zadarnice, un număr mare de rutină, treburi casnice și rezultatul muncii tale va nu corespunde așteptărilor tale.

Ce înseamnă să visezi un tren?

Tren – Scurtă interpretare: mișcare; fi pe drum; directie directa.

Expresie populară: tren de gândire; rătăciți; vedere îngustă; de-a lungul drumului bătut; proteste vehement.

Trenul simbolizează mișcarea rapidă și o cale rapidă și directă către obiectiv. Trenul este, de asemenea, asociat cu o persoană care se caracterizează printr-o perspectivă îngustă, o lipsă de flexibilitate atunci când vine vorba de schimbarea direcției.

Când mergi cu mașina, bicicleta sau scuterul, poți schimba direcția într-o secundă, dar acest lucru nu este posibil când mergi cu trenul: trenul nu îți permite să iei decizii spontane. Ești atât de conservator în viața reală?

Cu ce ​​tren mergi într-un vis: o ambulanță sau un tren electric? Dacă ești într-un tren rapid, visul simbolizează stresul și presiunea, ești gata să „explodezi”?

Dacă ești un tren de marfă supraîncărcat, atunci simți că trebuie să iei prea multă responsabilitate. Sau, dimpotrivă, te simți suficient de puternic pentru a depăși toate obstacolele sau dificultățile care îți stau în cale?

Într-un vis, te vei urca într-un tren? Unde te îndrepți? Cu cine călătorești? Această persoană vă ajută sau vă împiedică? De ce visezi să vezi că ai pierdut trenul, ce te împiedică să pornești la drum? Unde voiai să mergi?

Visezi la un tren? Vezi următorul interpret.

De ce visează Trenul, din ce motiv:

Tren – Acest simbol de vis este adesea asociat cu interpretarea freudiană a unui tren (falus) care trece printr-un tunel (vagin), care simbolizează actul sexual. Cu toate acestea, chiar și Freud a dat și alte interpretări trenului (de exemplu, pierderea unui tren poate însemna o oportunitate ratată și chiar pierderea propriei morți). A fi mașinist, a conduce un tren nestingherit de-a lungul șinelor, poate însemna „a te rostogoli de-a lungul șinelor vieții tale”. De asemenea, ca și în alte cazuri, asociațiile trecute ale visătorului cu trenul determină semnificația acestui simbol într-un anumit vis.

Pentru ce este visul trenului?

Tren – Trenul visa – atunci te așteaptă noroc în afaceri.

De asemenea, aveți o viziune prea demodată asupra vieții.

Vezi și: la ce visează drumul, la ce visează căruța.

Trenul visează:

Trenul are noroc în afaceri. Perspectivă de modă veche asupra vieții.

De ce visezi un tren în cărțile de vis: Miller, Tsvetkov etc.

Datorită trenurilor, oamenii au posibilitatea de a călători pe distanțe lungi și de a vedea lumea în toată frumusețea ei nesfârșită. De ce visează trenul? În primul rând, fiecare persoană asociază acest tip de transport cu călătoriile. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că aproape fiecare carte de vis interpretează apariția unui tren într-un vis ca un simbol al viitoarelor schimbări sau călătorii. Cu toate acestea, aceasta nu este singura interpretare a acestui vis.

Interpretarea generală a somnului

Mersul cu trenul într-un vis este un semn de schimbare. Acest vis vorbește despre mișcarea corectă către scopul urmărit, trebuie doar să aplici puțină determinare și toate visele tale vor deveni realitate.

Dacă trenul s-a oprit în visul tău, atunci în curând te așteaptă dificultăți pe drum. Se crede că numărul de astfel de opriri în visele nocturne este direct proporțional cu obstacolele viitoare. Traficul monoton, cu opriri repetate în mod constant, vă poate avertiza cu privire la problemele viitoare ale documentelor.

Dacă în visul tău te-ai găsit într-o mașină cu compartiment, atunci o nouă afacere la scară largă este chiar după colț. Această întreprindere vă va aduce atât satisfacție morală, cât și materială. Cu toate acestea, visul poate fi și mai literal. În acest caz, vă puteți aștepta la o călătorie rapidă.

Se crede că trenul este un simbol al mișcării timpului. Cu cât transportul se mișcă mai repede, cu atât mai repede vei atinge scopul dorit în viața ta. Cu toate acestea, dacă trenul a ieșit din șine, acesta este un semnal al începutului unei dâre negre în viața ta.

Dacă ați întâlnit un tren într-un vis, așteptați-vă la profit. Bogăția materială poate veni la tine sub forma unei tranzacții profitabile sau a unei oferte interesante cu o recompensă bună.

Citeste mai mult:  De ce o femeie visează la coacăze roșii

Un vis în care așteptați pe peron cei dragi care sosesc este un semn minunat. Acest lucru este valabil mai ales pentru acele persoane de la care ați așteptat de mult timp câteva vești. În acest caz, în curând te vei întâlni cu persoane la care te gândești sau vei primi știri de la ei. Dacă, dimpotrivă, ai văzut pe cineva pe platformă, în curând te vei despărți de prieteni sau rude.

Care este visul trenului după care alergai? În realitate, ceva important îți scapă din mâini. Dacă într-un vis ai reușit să intri în tren înainte de plecare, atunci în viața ta totul se va dovedi și va funcționa. Dacă încă întârzii la tren, atunci în curând vei avea probleme cu colegii sau superiorii. Prin urmare, ar trebui să fii în alertă și să fii atent la toate ofertele, chiar dacă ți se par deloc promițătoare.

O călătorie cu trenul în vise de noapte vorbește despre o cale calmă și bine aleasă în viață. Dacă suferiți de unele boli în acest moment, atunci bolile vor fi eliberate în curând și veți merge pentru o recuperare rapidă. Cu toate acestea, un vis poate prevesti și acțiuni neconsiderate. Trebuie să fii mai atent la treburile tale și să nu faci promisiuni care sunt evident imposibil de respectat.

A vedea o epavă de tren este un motiv de îngrijorare. O compoziție deraiată, de regulă, prezice un viitor eșec în treburile tale. În curând speranțele și planurile tale vor fi distruse. Trebuie să te gândești la toate deciziile și acțiunile tale din viață. Poate că visul încearcă să te avertizeze despre pericolul de a face ceva. În acest caz, este mai bine să vă abțineți de la activități asociate cu orice risc.

O interpretare diferită a visului este, de asemenea, acceptată din tipul de tren:

 • tren de călători – la schimbări mari în viață pe care le așteptați evenimente neprevăzute, dar semnificative și plăcute;
 • un tren de marfă este un simbol al faptului că ți-ai asumat prea multe obligații. Poate că merită să vă reconsiderați părerile despre viață și să vă luați un răgaz;
 • tren de marfă – la profituri semnificative și schimbări în viață în bine;
 • tren rapid – spre realizarea celor mai dorite speranțe și aspirații.

Interpretarea diferitelor cărți de vis

Conform cărții de vis a lui Miller

În această carte de vis există mai multe interpretări ale viselor cu trenul:

 • a merge cu trenul – la o adevărată călătorie în viitor;
 • simți rău de mișcare în tren – la dificultățile călătoriei, deși va fi amintit mult timp;
 • locomotivă cu viteză mică – la griji cu privire la viitorul unei afaceri promițătoare;
 • tren de marfă – la schimbări favorabile în viața ta;
 • a merge cu trenul pe raftul de sus – colegilor de călători neplăcuți. De asemenea, acest vis vă poate spune despre cheltuieli solide în viitor;
 • a merge la peron din tren – la vești bune în viitorul apropiat;
 • a cădea intenționat sub compoziție este un semnal al pregătirii tale nemărginite de a face orice sacrificiu de dragul altei persoane.

Conform cărții de vis a lui Freud

Cartea de vis a lui Freud interpretează apariția trenului în visele noastre nocturne după cum urmează:

 • urmați trenul cu ochii – la schimbarea iminentă de partener;
 • trecerea de la mașină la mașină în tren – la câteva pasiuni trecătoare în realitate care te vor conduce la sufletul tău pereche.

Conform cărții de vis a lui Tsvetkov

Interpretarea viselor lui Tsvetkov explică apariția trenurilor în vise:

 • meet the train – la propuneri de afaceri în viitor;
 • a fi în interiorul trenului – la o invitație importantă în realitate;
 • un tren de marfă este un semnal că ești foarte obosit. Este necesar să faceți o pauză pentru a vă odihni, a petrece o vacanță sau un weekend în afara zidurilor casei;
 • călătorie cu trenul – la o invitație la o cină de afaceri și discuții despre probleme de muncă. Ar trebui să iei acest vis în serios, pentru că de asta depinde creșterea sau scăderea viitoare a carierei tale.

Conform cărții de vis a lui Hasse

În această carte de vis, trenurile văzute în visele de noapte sunt interpretate după cum urmează:

 • a vedea un tren într-un vis – la schimbări iminente în viață;
 • un tren în mișcare este un simbol că planurile și aspirațiile tale sunt destinate să devină realitate;
 • un tren de marfă în mișcare – pentru a primi un profit mult așteptat din comerț sau din altă zonă de activitate care este aproape de vânzări;
 • un tren deraiat – la începutul unei dâre negre în viața ta.

Conform cărții de vis a lui Loff

Un psiholog binecunoscut oferă următoarele interpretări ale viselor cu trenuri:

 • trenul este un prevestitor al schimbărilor vieții. Poate o călătorie sau o călătorie lungă vă așteaptă în curând;
 • a vedea un tren la o gară sau o gară – la nevoia de a face o alegere de viață foarte importantă;
 • să te vezi mergând cu trenul – spre schimbări bune în viața ta personală. Dacă într-un vis nu ai fost singur, ci cu un coleg de călătorie, atunci în curând vei avea o dragoste minunată sau o lungă poveste de dragoste.