Unde să atârnați captorul de vise

Unde este cel mai bun loc pentru a agăța un prins de vise

Unde este cel mai bun loc pentru a agăța un prins de vise, astfel încât acesta să funcționeze în forță.

Există mai multe opțiuni pentru unde să atârne captorul de vise și toate decurg din condițiile care trebuie îndeplinite, având în vedere natura și proprietățile prinsului de vise.

Astfel, prima conditie este posibilitatea ca curenții de aer să treacă prin captorul de vise – acest lucru se datorează în primul rând faptului că atunci captorul de vise va prinde mai multe coșmaruri și spirite și va extinde zona de impact.

Al doilea – găsirea directă a captatorului de vise lângă locul de somn și, de preferință, deasupra capului persoanei adormite – acest lucru sporește influența prinsului de vise asupra proprietarului său și îmbunătățește proprietățile protectoare ale amuletei.

Al treilea – locul ar trebui să fie astfel încât lumina zilei de la fereastră să cadă asupra captatorului de vise, deoarece lumina zilei (razele soarelui de dimineață), conform legendei, distruge tot ce a prins captorul de vise în timpul nopții.

Locul perfect pentru a agăța captorul de vise va fi o tăblie, dar nu aproape de perete, ci cel puțin la o oarecare distanță de acesta. În același timp, lumina zilei ar trebui să cadă în această zonă fie dimineața de la fereastră, fie când deschideți draperiile în timpul zilei și lumina umple camera. Pentru a vizualiza mai bine locația ideală, imaginați-vă un pătuț cu baldachin, peste care sunt atârnate de obicei zdrănitoare și jucării – acesta este locul perfect pentru a agăța un prins de vise.

– Dacă nu aveți ocazia să atârnați un prins de vise la capul patului, îl puteți agăța în centrul camerei (de exemplu, pe un candelabru) sau la fereastră (de asemenea, nu aproape, vizavi sau mai aproape de pat). Atunci vor fi îndeplinite 2 din 3 condiții, dar acest aranjament va fi mai puțin eficient.

Acum câteva note despre unde să atârne un prins de vise care are pietre naturale.

Dacă captorul de vis are proprietăți de curățare și pietre precum ametist, cristal de stâncă, cuarț, carnelian sunt țesute în el – nu trebuie curățat – deoarece aceste pietre purifică spațiul și transformă energia negativă și, de asemenea, purifică alte pietre din rețea. – adică te poți descurca fără soarele dimineții și lumina zilei – nu poți deschide draperiile din dormitor pe tot parcursul anului – nu vor rămâne coșmaruri și energii negative în captorul de vise.

Dacă captatorul de vise are proprietăți de protecție puternice și pietre precum hematitul, ochiul de tigru, turcoazul, malachitul, carnelianul sunt țesute în el, captorul de vise poate fi agățat în centrul camerei și, în general, oriunde în dormitor, și nu doar deasupra patului, deoarece vibrațiile acestor pietre puternice vor funcționa uniform în spațiul dormitorului.

Dar aveți grijă dacă malachitul este țesut în captorul de vise, care este o piatră puternică de curățare și protecție, dar alte pietre de curățare nu sunt țesute – un astfel de prins de vise va trebui curățat, deoarece malachitul acumulează toată murdăria necesară și este nu poate să-l „digere” – în aceasta are nevoie de astfel de ajutoare precum cristalul de stâncă, cuarțul sau carnelianul.

Dacă vă setați captorul de vise, nu îl puteți atârna deasupra patului, ci îl puteți atârna oriunde în dormitor (dar este mai bine dacă captorul de vise cade în câmpul vizual atunci când vă întindeți pe pat).

Dacă sunteți implicat activ în practici șamanice sau în practici de vis lucid, captorul de vise ar trebui să fie agățat în locul imediat al practicilor dvs., unde este asigurat atât contactul vizual, cât și tactil.

Captatoare de vise – reguli de utilizare pentru un somn odihnitor

Amuleta indiană Dreamcatcher își are originea în vremuri străvechi, dar este încă populară. Semnifică pace și liniște. Este purtat ca decor, folosit pentru a transforma interiorul si umplut ca un tatuaj. Realizată și activată corespunzător, capcana îi ajută pe oameni să scape de gândurile rele, să se calmeze și să cadă într-un vis plăcut. Dar dacă amuleta nu este făcută conform canonului, atunci este periculos pentru o persoană și îi aduce coșmaruri. În plus, este important să curățați amuleta de negativitate.

Ce sunt captatoarele de vise?

Aceasta este o amuletă care își are originile în triburile indiene din America de Nord.

Se credea că, cu ajutorul energiei sale, amuleta prinde spiritele viselor, ceea ce permite unei persoane să doarmă liniștită. Dar pentru aceasta, un Dreamcatcher rotund sau triunghiular trebuie agățat la locul potrivit (deasupra patului, canapea), astfel încât să se balanseze liber în aer. Poporul indigen din America credea și păstra tradițiile că o amuletă adevărată are o putere foarte puternică și poate rezista efectelor puternice ale energiei negative.

Amuleta arată ca un cerc de salcie, de care atârnă pene, iar firele sunt împletite în interior. În diferite națiuni, o astfel de figură este asociată cu infinitul, perfecțiunea și unitatea. Cercul este un simbol al soarelui și al căldurii. Adesea, de jos erau atârnate pene de vultur, ceea ce înseamnă un simbol al bărbaților sau o bufniță, ca semn al femininului. Firele aveau și propria denumire în funcție de culoare. Caracteristica este prezentată în tabel:

Citeste mai mult:  Văzând copii mici într-un vis

Înapoi la cuprins

Valoarea amuletei

Astfel de talismane oferă o curățare a unei persoane de energia negativă care este colectată pe parcursul zilei. Este conceput pentru a aduce pace, armonie și înțelepciune. Din America de Nord, se credea că amuleta este protecție în timpul viselor împotriva daunelor și a ochiului rău. Capturile ajută la scăparea de insomnie, conferă viselor un caracter plăcut. Se folosește și runa Dream Catcher, care este necesară pentru a vă aminti visele. Dar poate fi din lemn sau desenat pe hârtie, după care runa este pusă sub pernă.

Dar mulți oameni le folosesc doar ca decor sau cadou suvenir cumpărat pentru cei dragi. Se obișnuiește să-l dea ca detaliu pentru interior. Dar fabricarea și utilizarea necorespunzătoare a amuletei o fac periculoasă. De asemenea, este posibil să alegeți un talisman în funcție de semnul zodiacului. Există astfel de tipuri:

 • Siberian;
 • Asiatic;
 • Indian.

Înapoi la cuprins

Unde să atârnă?

Talismanul este de mare importanță și influență în diferite culturi. Indienii credeau că Capcana de vis adună spirite și le separă: le încurcă pe cele rele în firele sale și le trimite pe cele bune oamenilor pentru a-i ajuta să adoarmă. Și cultura siberiană conține legende, care spun că nu există o împărțire în spirite rele și bune. În opinia lor, toate creaturile cad în capcană ziua, dar noaptea coboară la persoană pentru a-i proteja somnul.

Puteți proteja copilul în timpul somnului de ochiul rău și de deteriorare prin agățarea prindetorului peste pătuț.

Prin urmare, este indicat să atârnați Dreamcatcher-ul în camera în care dorm oamenii, în dormitor. Ar trebui să atârne peste pat, canapea sau leagănul bebelușului. Captorul de vise sau păstrătorii sunt agățați lângă fereastră, deoarece practica Feng Shui susține că prin el intră visele în casă. În plus, capcana este atârnată într-un loc în care cade lumina directă a soarelui. Ei curăță amuleta în timpul zilei de spiritele rele. Dar numai talismane realizate din materiale naturale au o astfel de magie.

Există fapte că amuletele și fotografiile suvenire nu au puteri magice și nu îndeplinesc scopul Trapperului.

Cum se face?

Pentru fabricare este necesar să se utilizeze materiale precum:

 • un cerc;
 • fire;
 • pene;
 • margele sau pietre;
 • foarfece;
 • pandantiv metalic.

Puteți face o amuletă acasă folosind un cerc și fire de care sunt atârnate margele și pene.

 1. În primul rând, cercul este înfășurat cu fire.
 2. Legați un capăt al firului de inel, iar celălalt trebuie înfilat în ac.
 3. Acest fir face noduri la o distanță de 3 centimetri.
 4. Încurcă frânghia în al doilea și al treilea rând, înșiră mărgelele treptat. Deci, trebuie să umpleți cercul.
 5. La sfârșit, se face un nod, apoi pene și margele sunt înșirate pe firul de pescuit.
 6. Marginea firului metalic este măturată în jurul cercului. Toate firele proeminente sunt tăiate.
 7. Dacă dispozitivul de prindere nu este folosit ca amuletă, atunci pot fi gândite și alte modele interesante. Așadar, unii atârnă un pandantiv sub formă de pană sau rună în centru.

Înapoi la cuprins

Cum să activați și să ștergeți?

Înainte de utilizare, Catcher-ul este reîmprospătat de la negativ. Cel mai bun mod de a elimina energia proastă este expunerea la soare. Astfel, toate visele rele sunt arse. Dar pentru a spori efectul, amuleta adormită este plasată sub o adiere ușoară. Pentru a curăța și a încărca energia, puteți ține o lumânare aprinsă lângă receptor. Pentru activare, se pronunță cuvintele: „Deschide-mi visele, visător, deschide melodiile inimii, astfel încât să mă învelesc într-o pătură de nor ușor și să mă salvez din lumea aspră”. În același timp, trebuie să vizualizezi gânduri pozitive despre tine și să nu-ți dorești nimic rău. Deci, Trapperul acționează și mai puternic.

tatuaj cu amuletă

În această interpretare, amuleta aduce liniște și pace proprietarului tatuajului. Fetele și băieții pot folosi schița fără restricții. Îndeplinește o funcție de protecție împotriva deochiului, calomniei sau daune. Dar pentru aceasta, este recomandat să faceți imaginea mai aproape de cap – în gât sau umeri. Adesea, desenul unei capcane este adiacent imaginii unui lup. Apoi, se recomandă să umpleți animalul cu un aspect calm, astfel încât să nu fie asociat cu agresivitate sau negativitate.

Amulet Dreamcatcher: vise plăcute!

Charm Dreamcatcher

În timpul nostru, este dificil să întâlnești o persoană care nu ar ști nimic despre ce este o amuletă de prins de vise. Această amuletă a câștigat de multă vreme o popularitate incredibilă nu numai în rândul locuitorilor continentului american, ci și în întreaga lume.

Nu mai este posibil să se determine exact unde și când a fost creat primul Dream Catcher. Aceasta este o amuletă atât de veche, încât acum este greu posibil să restabiliți în mod fiabil istoria invenției sale. Există multe legende despre originea sa. Mulți cred că Apărătorul de vise a venit la noi din civilizația pierdută a indienilor americani. Cu toate acestea, această afirmație, dacă nu este complet eronată, este cel puțin incompletă. Apărătorul de vise, sau Capcana pentru spiritele viselor, a venit la noi din practicile magice nu numai ale populației indigene din Lumea Nouă, ci și din nativii din nordul și estul Siberiei.

Citeste mai mult:  Care este visul unui copil adoptat

În exterior, această amuletă este foarte asemănătoare cu o sită – un cadru rotunjit cu fire întinse peste el, țesute în diferite modele. Mai mult decât atât, modelele își poartă încărcătura semantică.

Principalele diferențe dintre amuletele diferitelor culturi

Ca orice talisman Feng Shui, amuleta Dreamcatcher are specii, a căror semnificație depinde de semnificația pe care diferitele popoare o pun în amuletă. Iată doar două dintre ele:

Captorul de vise indian

Deci, de exemplu, Dreamcatcher-ul indienilor din America de Nord tinde să atragă spiritele „răi” și „bune” ale viselor. Apoi îi îndepărtează pe cei „răi”, de parcă s-ar încurca într-o plasă de modele și mor cu primele raze ale soarelui, iar „cei buni”, cunoscând calea cea bună, alunecă ușor peste pene, coboară la persoana adormită, aducându-i vise strălucitoare, colorate.

 • Dreamcatcher-ul are un scop complet diferit în rândul popoarelor indigene din Siberia. Este un obiect magic al puterii șamanului și servește pentru a lucra în practica lor șamanică. Spiritele care cad în plasa Catcherului nu sunt împărțite în „bine” și „răi”. În timpul zilei, ei cad în pânză, zăbovesc în vilozitățile blănii, iar noaptea coboară de-a lungul șiretului principal până la șamanul adormit, purtând cu ei imagini. Acest lucru face ca visele șamanului să fie mai dinamice și adesea foarte dure; într-un vis, șamanul duce o luptă sângeroasă cu spiritele, în care trebuie să poți ieși învingător. Imaginile care vin unui șaman într-un vis, de cele mai multe ori nu sunt cele mai plăcute, contribuie la o conștientizare exactă a sinelui în interiorul unui vis – aceasta este una dintre tehnicile șamanice secrete. Cu toate acestea, fără o pregătire adecvată, utilizarea ineptă a amuletei poate duce la consecințe grave, așa că numai o persoană instruită poate aborda o astfel de muncă.
 • Acordând un important sens sacru cercului – un simbol care personifică infinitul și așa este perceput cercul în practica șamanică, Dreamcatcher-ul este identificat cu călătoria soarelui pe cer.

  Realizarea unui prins de vise

  Apărătorul de vise este în primul rând o amuletă a puterii și, prin urmare, trebuie făcut cu propriile mâini, cu anumite intenții și reglaj adecvat. Magazinele specializate în vânzarea de articole mistice pot avea o selecție destul de bogată, dar ceea ce este pus pe linia de producție este puțin probabil să ne satisfacă nevoile. Să nu vorbim despre ce gânduri s-ar putea face.

  Deci, de regulă, o tijă de salcie subțire, rulată într-un cerc, servește ca un cadru rotund al amuletei. Cu toate acestea, aceasta nu este o cerință strictă, o jantă metalică poate servi și ca bază, este și mai convenabil să lucrați cu ele. În general, alegerea vă aparține.

  Un alt punct important sunt penele. Captorul de vise are diferențe clare de gen, penele de vultur sunt potrivite pentru un captator de vise de sex masculin, iar pene de bufniță polară pentru un captator de vise feminin. Principala dificultate constă în faptul că este foarte dificil să găsești penele acestor păsări, mai ales că acestea trebuie obținute doar de la o pasăre vie. Penele sunt un artefact foarte consumator de energie, informațiile morții vor fi „înregistrate” instantaneu de către ele și nu va fi posibilă curățarea lor.

  Deci, dacă faceți un Dreamcatcher pentru persoana iubită, atunci vă sfătuim să abordați problema alegerii penelor cu responsabilitate. În absența penelor de vultur și bufniță, se pot folosi pene de gâscă sau de cocoș, dar eficiența lor este vizibil mai mică.

  Acum despre web. Nu are sens să vorbim despre diferența dintre un fir sintetic și unul natural, știi tu însuți. Trebuie doar să rețineți că este important ca firul să nu fie întrerupt pe toată durata țesutului, așa că aprovizionați imediat cu o țesătură mare.

  Să începem producția

  Etapele realizării unui prins de vise

  Luăm un cerc de metal gata făcut sau îl facem dintr-o tijă de salcie, apoi îl țesem cu un fir. Dacă folosim o tijă de salcie, atunci trebuie să împletim cu un fir mai gros. Dar pe un cerc de oțel, acest lucru poate fi neglijat. Trebuie să împletești în sensul acelor de ceasornic. Încercați să faceți fără a fixa noduri la începutul țeserii și când faceți o buclă. A spune cum să faci acest lucru este mai dificil decât a arăta, așa că lasă-ți imaginația să scape.

  După ce lucrarea cu cercul este finalizată, trecem direct la țeserea pânzei. Pânza este țesută cerc după cerc, spirele firului se suprapun treptat. Numărul de spire depinde de dvs., trebuie doar să țineți cont de diametrul cercului. Ei bine, dacă este un număr impar.

  În timpul țeserii, este necesar să înșiri margele. Încercați să trageți firul suficient de strâns, astfel încât țesătura să nu se lade în viitor. Impletind Dreamcatcher-ul, trebuie sa te gandesti la bine, de preferat la intentiile tale. Țesutul trebuie să fie însoțit de cuvinte sau versuri. Puteți veni singur cu cuvintele, puteți folosi o vrajă populară sau puteți spune afirmații, să cântați mantre sau să ascultați muzică meditativă sau doar plăcută.

  Pe măsură ce vă apropiați de centru, este posibil să aveți nevoie de un ac gros pentru a înfila șiragul principal sau cristalul și pentru a fixa țesătura.

  Acum a venit randul penelor si a altor decoratiuni, le puteti aranja la discretie.

  Aceasta este cea mai simplă versiune a țeserii unei amulete, dar poate fi complicată. De exemplu, fixați mai multe cercuri împreună. În acest caz, merită să arăți o anumită cantitate de imaginație și să-ți folosești creativitatea. Cercurile pot fi împletite între ele sub formă de lanț sau pot fi pliate împreună și împletite sub forma unei sfere. În general, aici abilitățile tale de design nu vor fi limitate de nimic.

  Citeste mai mult:  Care este visul unui câine multicolor

  Aplicarea amuletei

  Unde să atârnați captorul de vise?

  Pentru ca un vis să fie cu adevărat dulce, trebuie să știi de unde să atârnești captorul de vise. De obicei, este atârnat la capul patului, astfel încât amuleta să aibă posibilitatea de a se roti liber și de a prinde spiritele somnului care zboară pe lângă. Dar puteți agăța și amuleta în centrul încăperii, de exemplu, sub un candelabru, unde se va înconjura ca un localizator și nu va lipsi nici măcar cel mai slăbit spirit.

  În ceea ce privește problema purității amuletei, atunci, conform legendei indienilor din tribul nord-american Kihtu, spiritele „rele” care sunt prinse mor cu primele raze ale soarelui. Aceasta înseamnă că, în principiu, nu trebuie să curățați în niciun fel Dream Catcher. Cu toate acestea, lumea noastră este atât de plină de tot felul de „rău” încât este mai bine să „aerezi” amuleta din când în când. Cel mai bine este să stai iarna sub fulgi albi de zăpadă, iar vara să te menții în vânt în razele strălucitoare ale Soarelui și lumina clară a Lunii.

  De ce ai nevoie de un „prindere de vise” și cum să-l faci

  În acest articol, veți afla:

  Pentru ce este un „prindere de vise” și pentru ce este

  Unde să agățați „prinderea de vise”

  De ce trebuie să curățați „captorul de vise” și cum să o faceți

  Oamenii încearcă întotdeauna să se protejeze pe ei înșiși și pe cei dragi de orice pericol. Pentru a se proteja de forțele supranaturale și pentru a cere noroc, folosesc diverse talismane și amulete. Unul dintre ei este un prins de vise. Această amuletă a apărut pentru prima dată în cultura religios-totemică păgână a indienilor din America de Nord. Oricine a avut vreodată coșmaruri știe probabil cum arată un prins de vise și chiar pentru ce este.

  Ce este „prinderea de vise”

  „Dreamcatcher” a fost produs pentru prima dată în America de Nord. Talismanul este făcut dintr-o viță de vie de salcie îndoită într-un cerc. În interiorul acestuia, venele și firele de ren sunt împletite cu pânze de păianjen, iar între ele se află pene de păsări de pradă. Printre nodurile „pânzei” se introduc margele, care pot fi din os sau din lemn.

  Indienii antici erau siguri că coșmarurile sunt vina spiritelor rele. Prin urmare, peste proprietarul adormit au fost atârnate capcane. Spiritele rele care încercau să pătrundă în mintea umană s-au încurcat în rețea și nu au putut strica visul. Dimineața, persoana era alertă după o odihnă liniștită și putea continua să trăiască în condițiile dificile ale sălbăticiei. De aceea ai nevoie de un „prindere de vise”.

  Indienii Lacotta aveau ceva simbolism. Ei credeau că un cerc de salcie era un semn al cercului vieții, o rețea de vene de cerb caracteriza căile corecte ale vieții, iar penele erau un simbol al aerului și al respirației. Legenda spune că, odată, Învățătorul de Înțelepciune i-a apărut liderului tribului sub forma unui păianjen și a dat indienilor un talisman. Păianjenul a țesut o pânză și a lăsat o gaură în mijloc. Era suficient doar pentru vise plăcute.

  Indienii Ojibwe au o altă poveste. Se spune că bunica Păianjen i-a dat talismanul șamanului tribului. Crezând în legendele lor, ambele triburi venerează păianjenii și nici măcar nu se tem când intră în casele lor.

  Răspunsul la întrebarea de ce aveți nevoie de un „apărător de vise” acasă este destul de simplu. Talismanul a protejat visele copiilor mici. Dar adulții l-ar putea folosi și pentru protecție. Mai mult, amuleta nu ar fi trebuit folosită mult timp, pentru că după un timp vița de vie s-a uscat, a încetat să mai fie elastică și venele de cerb întinse strâns au rupt-o. Și în aceasta indienii au văzut un semn care le amintește că timpul este trecător. Dacă mărgelele erau făcute din os sau din lemn, era determinat de vârsta și statutul viitorului proprietar al capcanei.

  În anii 1960 și 1970 ai secolului al XX-lea, „prinderea de vise” a devenit din nou popular. Atunci oamenii au avut un interes deosebit pentru ezoterism și pentru tot ce ține de paranormal. Talismanele sunt încă populare astăzi. Ele pot fi văzute și cumpărate în fiecare magazin de suveniruri și un magazin special de accesorii ezoterice din Europa de Vest și SUA.

  Pe lângă diferența de tehnică de execuție, dimensiune și material, „capcanele” sunt decorate în moduri diferite. În plus, opțiunile de cadouri sunt decorate cu pietre prețioase, diamante Swarovski, iar părți din penajul păsărilor rare devin o alternativă la pene.

  Ce este un prins de vise și cum funcționează?

  Toți cei care se gândesc să achiziționeze un talisman s-au gândit la ce este un „prindere de vise” și cum să-l folosească.

  Puterea magică a amuletei nu este explicată într-un mod logic. Nu este nevoie să căutați o captură, credeți doar în acțiunea „prinderii” și va funcționa.

  Credințele populației indigene din Siberia diferă de cele din India. Ei cred că nu există o împărțire a spiritelor în bune sau rele. În timpul zilei, toate sunt țesute în rețea și, odată cu apariția întunericului, pătrund în visele șamanului și îi oferă acestuia ocazia de a vedea viitorul. Datorită spiritelor, visele capătă luminozitate și saturație, ceea ce îi permite vrăjitorului să ia o decizie mai precisă.

  Există, de asemenea, opinia că găurile din pânză sunt necesare pentru ca cele rele să treacă prin fereastră, iar cele bune, dimpotrivă, să coboare în capul persoanei.

  Evaluare articol:
  Se încarcă …

  Unde să atârnați captorul de viseLink către postarea principală

  Publicații similare

  Lasă un comentariu

  Acest formular de comentarii se află sub protecție antispam

  Acest formular de comentarii se află sub protecție antispam

    Abonează-te  

  Notificarea de
  ” name=”wpdiscuz_subscription_button”>

  Articole populare

  De ce visezi să faci pete într-un vis
  De ce să visezi să faci pete într-un vis De ce să faci peți într-un vis…
  0

  De ce visezi animale de companie moarte
  De ce visează animalele moarte De ce visează animalele moarte…
  0

  Într-un vis, tipul a mărturisit că a trădat
  Într-un vis, tipul a mărturisit trădarea. Recunoașterea trădării unei persoane dragi …
  0

  articole recente
  • De ce credem în horoscoape?
   De ce credem în horoscoape? Horoscoapele sunt populare și…
   0

  • Numerologia și Matricea Destinului
   Numerologia și matricea destinului Cum să-ți cunoști viitorul? Toata lumea,…
   0

  • De ce să visezi la o petrecere cu străini
   De ce visezi la o petrecere cu străini De ce visezi…
   0

  • Văzând înmormântarea unui soț într-un vis
   Văzând înmormântarea unui soț într-un vis De ce visezi la înmormântarea unui soț? …
   0

  • Dormi sora însărcinată
   Dormi sora însărcinată Sora este însărcinată Interpretarea viselor Sora este însărcinată a avut un vis că…
   0

  • Interpretarea viselor pentru a fi în vizită la prieteni
   Interpretarea viselor a fi în vizită la prieteni Ce înseamnă asta conform cărții de vis…
   0

  • De ce visezi la o nuntă cu rochie de mireasă
   De ce visezi la o nuntă cu rochie de mireasă De ce visezi la o nuntă…
   0

  • De ce visezi la un magazin mare
   De ce visezi la un magazin mare Magazin pentru a vedea într-un vis Vizitează…
   0

  Secțiuni ale site-ului
  • Uncategorized
  • Interpretarea viselor litera B
  • Interpretarea viselor pentru litera G
  • Interpretarea visului pe litera K
  • Litera de interpretare a viselor L
  • Interpretarea viselor pentru litera M
  • Interpretarea visului pe litera N
  • Litera de interpretare a viselor O
  • Interpretarea visului pe litera P
  • Interpretarea viselor pentru litera R
  • Interpretarea viselor pentru litera C
  • Interpretarea visului pe litera T
  • Interpretarea viselor pe literele A B
  • Interpretarea viselor pe literele D E
  • Interpretarea viselor pe literele Zh Z I
  • Interpretarea viselor pe literele U F X C
  • Interpretarea viselor pe literele H Sh Shch E Yu Ya
  • Articole
  © 2023 Toate drepturile rezervate. Copierea materialelor este permisă numai dacă există un backlink activ
  okytfbgptwinvk

  Русский

  X
  Afrikaans Shqip አማርኛ العربية Հայերեն Azərbaycan dili Euskara Беларуская мова বাংলা Bosanski Български Català Cebuano Chichewa 简体中文 繁體中文 Corsu Hrvatski Čeština‎ Dansk Nederlands English Esperanto Eesti Filipino Suomi Français Frysk Galego ქართული Deutsch Ελληνικά ગુજરાતી Kreyol ayisyen Harshen Hausa Ōlelo Hawaiʻi עִבְרִית हिन्दी Hmong Magyar Íslenska Igbo Bahasa Indonesia Gaeilge Italiano 日本語 Basa Jawa ಕನ್ನಡ Қазақ тілі ភាសាខ្មែរ 한국어 كوردی‎ Кыргызча ພາສາລາວ Latin Latviešu valoda Lietuvių kalba Lëtzebuergesch Македонски јазик Malagasy Bahasa Melayu മലയാളം Maltese Te Reo Māori मराठी Монгол ဗမာစာ नेपाली Norsk bokmål پښتو فارسی Polski Português ਪੰਜਾਬੀ Română Русский Samoan Gàidhlig Српски језик Sesotho Shona سنڌي සිංහල Slovenčina Slovenščina Afsoomaali Español Basa Sunda Kiswahili Svenska Тоҷикӣ தமிழ் తెలుగు ไทย Türkçe Українська اردو O‘zbekcha Tiếng Việt Cymraeg isiXhosa יידיש Yorùbá Zulu

  wpDiscuzAdblock

  detector

  Lasă un răspuns

  Izabela

  Founder & Editor

  Bună, numele meu este Isabella. Sunt redactorul-șef al site-ului, sper că informațiile de aici vă vor fi utile. Dacă aveți întrebări, vă rog să mă contactați prin intermediul paginii de contact