Pieptănarea părului într-un vis la o altă persoană

Pieptănarea părului într-un vis: ce așteaptă în realitate?

În vis se pot visa lucruri simple și chiar obișnuite, acelea pe care le repetăm ​​zi de zi fără să le acordăm prea multă importanță – de exemplu, ne pieptănăm, ne spălăm și mâncăm. Lumea viselor este așadar uimitoare, deoarece visele sunt simbolice și, dacă știi să le interpretezi corect, poți să ridici vălul misterului viitorului și să înțelegi despre ce evenimente viitoare avertizează visul.

Dacă vă pieptăni într-un vis, acest vis este simbolic. Învățăm interpretarea acestui vis în cele mai populare cărți de vis ale timpului nostru.

Interpretarea vederii

Sonnik Miller

Visul în care îți pieptănești părul are o interpretare destul de detaliată, diferită pentru bărbați și femei. Dacă o femeie vede un astfel de vis, atunci această viziune de noapte avertizează: din cauza frivolității ei, o femeie poate cădea într-o capcană, cedează ispitei, pe care mai târziu o va regreta și chiar se va pocăi.

Un vis că un bărbat a avut un vis promite succes în afaceri, dar cu o singură condiție: dacă părul pieptănat era curat, sănătos. Să vezi un vis în care îți pieptene părul murdar, lipicios, decolorat – până la eșecuri totale în afaceri, care îți vor înrăutăți situația financiară și îți vor pierde statutul în societate.

Interpretarea visului lui Meneghetti

Pieptănarea părului în vise de noapte – un vis avertizează că în realitate, riști să fii atras într-o relație anormală, din cauza căreia îți vei pierde pacea și liniștea sufletească. Dacă cineva îți pieptănă părul, acesta este un avertisment că într-o relație dramatică vei acționa ca o victimă, iar pentru a-ți apăra interesele, va trebui să faci mult efort.

Dream Vanga

Am visat că pieptănați părul curat și frumos – în realitate, veți avea șansa de a corecta o greșeală făcută mai devreme. Pieptănarea părului încâlcit – un sentiment de neîncredere față de oamenii din jurul tău îți va crea dificultăți suplimentare în drumul către obiectivul dorit. Pieptănarea părului murdar cu un pieptene (sau pieptene) – riști să fii atras în fapte murdare împotriva voinței tale, ceea ce îți va răni numele bunului și reputația ta va fi pătată.

Interpretarea visului Hasse

Pieptănarea părului în fața unei oglinzi un vis promite eșecuri, pierderi, dificultăți în relații și va fi nevoie de mult efort pentru a reveni totul la normal. Dacă cineva îți pieptănă părul într-un vis, fii extrem de atent în viața reală, deoarece în mediul tău există o persoană care își urmărește propriul beneficiu și riști să devii o marionetă în jocul său necinstit.

Cineva îți pieptănează părul ascuțit, provocând durere, – la apariţia invidioşilor şi a nedoritorilorale căror acțiuni vă pot dăuna grav.

Interpretarea viselor lui Veles

Pentru a vedea un astfel de vis pentru o fată – pentru o căsătorie timpurie. Pentru a vedea un astfel de vis pentru un bărbat de familie – spre prosperitate și bunăstare în casă.

Pieptănați o altă persoană

Interpretarea unui vis în care pieptănați părul altcuiva depinde de detaliile vederii nocturne:

 • Pieptănarea părului unui copil – în realitate, va trebui să lucrezi în interesul unei persoane care este mai tânără decât tine ca vârstă, iar acestea vor fi griji plăcute.
 • Pieptănând buclele unui străin – la o situație conflictuală în care trebuie să vă apărați interesele într-o ceartă cu un terț.
 • Pieptănând părul unei femei cunoscute – la un rezultat neașteptat în treburile de zi cu zi.
 • Pieptănând un străin – la pierdere, pierdere (este important de inteles ca aceasta nu va fi o pierdere materiala).
 • Pieptănând părul unui bărbat cunoscut – vei gasi in realitate un patron sau asistent influent, al carui sprijin iti va fi de mare folos in situatii dificile.
 • Pieptănând părul bătrânului – la îndoieli care te vor lipsi de odihnă și într-un mediu atât de tensionat riști să ratezi ceva important.
 • Pieptănarea părului unei persoane moarte (adică știi că această persoană nu mai este în viață, dar într-un vis o vezi în viață) – evenimentele din trecut îți vor afecta afacerile în prezent.

Detaliu clarificator: pieptene părul cuiva și cade foarte mult, literalmente șuvițe întregi rămân pe pieptene – în viața ta vin schimbări globale și nu vei putea avea un impact semnificativ asupra cursului evenimentelor, în ciuda eforturilor și eforturi.

De ce visezi la un pieptene rupt?

Când interpretați visele, ar trebui să acordați atenție tuturor detaliilor: de exemplu, ce înseamnă dacă un pieptene (sau pieptene) se rupe într-un vis.

 • Perie de păr frumoasă ruptă (împodobit cu pietre prețioase, cu ornamente etc.) – un prevestitor de vis al faptului că, în realitate, nu vei obține ceea ce îți dorești în ciuda eforturilor depuse.
 • Pieptene vechi rupt – a scăpa de circumstanțele care erau împovărătoare, erau o povară.
 • Pieptănați-vă părul și vedeți cum se rup dinții, uitați-vă cum cad – la mici probleme de zi cu zi, conversații enervante.
 • Visați că cineva vă folosește peria de păr, și a izbucnit – la certuri și resentimente care îți vor întuneca percepția despre lume și vei fi înclinat să transferi vina pentru ceea ce se întâmplă altora.
 • Dacă ai văzut păr pe un pieptene întreg, atunci un vis promite cheltuieli de bani. Când visezi că există smocuri de păr pe pieptene, atunci este posibilă deteriorarea sănătății.

Citeste mai mult:  vise lucide sonice șarpe

Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „De ce visați să vă pieptănați?”:

De ce visezi la părul altei persoane

interpretarea somnului conform a 45 de cărți de vis

1 Părul unei alte persoane conform cărții de vis online

Părul altcuiva – încetează să trăiești viața oamenilor din jurul tău, încearcă să nu trăiești constant cu problemele celor la care îți pasă, fii atent la dorințele și nevoile tale.

2 La ce visează Hair:

Ele simbolizează măreția pentru un bărbat și frumusețea vitală pentru o femeie, adică sănătatea biologică, puterea, farmecul.

Dacă părul este văzut împreună cu întreaga siluetă, atunci aceasta indică importanța acestei persoane.

Dacă părul este murdar, gras, încurcat, cu paraziți, culoare nenaturală sau văzut separat de o persoană, atunci aceasta simbolizează întotdeauna o stare psihologică negativă sau un erotism gol. Căderea părului înseamnă pierderea vitalității.

Părul în sine într-un vis este un simbol al liniei părului pe organele genitale, cel mai adesea feminin, dar toate acțiunile care sunt asociate cu acestea: tăierea, spălarea sau coafarea părului într-o coafură, este un simbol al actului sexual.

Părul lung simbolizează nesiguranța ta în timpul actului sexual. Dimpotrivă, părul scurt sau capul ras simbolizează încrederea în tine.

O coafură complexă sau cu volane simbolizează complexul tău de inferioritate și eșecul în sfera sexuală.

Dacă o femeie își pieptănă părul, atunci regretă oportunitățile ratate.

Dacă un bărbat își pieptănează părul, atunci se pregătește pentru un nou contact sexual.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

Ele reprezintă înțelepciunea, inteligența și vitalitatea.

Dacă un bărbat visează că are o împletitură feminină, acesta este un semn că va fi înșelat de vreo femeie.

Dacă cineva visează că îi este bărbierit părul sau barba, aceasta îl amenință cu o boală, cu pierderea unei persoane apropiate, respectate sau cu cea mai mare parte a averii sale.

A visa că părul cade înseamnă plictiseală și pierdere.

Când un oficial vede în vis că are părul mare și frumos, acesta este un semn că îl așteaptă mari onoruri și glorie. Dacă visează că părul său a devenit gri, atunci acest vis prezice că bogăția și fericirea lui tind spre un declin complet.

Dacă un oficial vede într-un vis că părul său a devenit mai lung și mai întunecat decât de obicei, atunci ar trebui să se aștepte la onoruri și bogății și mai mari.

A visa că îți poți smulge părul doar cu greu înseamnă că se apropie momentul când va trebui să depui toate eforturile pentru a scăpa de sărăcie.

Reflectarea înțelepciunii și puterii visătorului. Adesea, astfel de vise sunt asociate cu sănătatea și perspectivele pe termen lung pentru persoana care a avut visul. În plus, aceste parcele sunt concepute pentru a exprima viabilitatea și prosperitatea unei persoane, indiferent de sexul său.

Părul într-un vis nu este așa cum este cu adevărat – o reflectare a sentimentelor care fac furie în interiorul tău.

Lungimea lor într-un vis reflectă cât de repede se vor dezvolta problemele tale. Dacă ar fi mai lungi decât de obicei, ceva te va face foarte fericit în curând.

 • Păr fragil – sănătatea ta este în pericol.
 • A fi chel – șefii tăi vor suferi pierderi materiale.
 • Creșterea părului, conform cărții de vis, este un semn că va exista profit.
 • Rădăcinile părului – lățimea sufletului prietenilor tăi nu poate lăsa pe nimeni indiferent, bunătatea ta nu va fi mai puțin generoasă.
 • O creastă pe cap – ieși la drum. Vikhor a stat în picioare – vei primi o misiune urgentă.
 • Părește-ți părul într-un vis – o persoană imperioasă te va duce la pierderi.
 • Cele lungi au stat la capăt – vei face un contact mistic.
 • Cei tăiați cu moderație au văzut – totul va fi moderat de bine cu tine.
 • Părul încâlcit – îți va fi rușine.
 • Pentru a avea mătreață, conform cărții de vis, gândurile dăunătoare vă vor pune stăpânire.
 • Viermi în părul tău – oamenii din jurul tău joacă un rol important în viața ta, așa că nu le neglijezi părerea. Este posibil ca despre tine să fi început să se răspândească zvonuri neplăcute, bârfe nefondate, care ți-au zdruncinat stima de sine.
 • Dacă ai visat la păr luxuriant, vei fi extrem de fericit.
 • Vezi cum cresc – vei trăi mult.
 • A deveni chel la un bărbat – bunăstarea ta va scădea.
 • Dacă părul într-un vis este mult mai rar decât este de fapt, vei fi întristat de ceva.
 • Dacă părul soției tale este tuns într-un vis, ea a devenit aproape de un alt bărbat.
 • Privind la o fată al cărei păr crește foarte repede – visele tale nu sunt încă fezabile.
 • Confundă-ți părul cu străinii – trebuie să fii în conflict mult timp.
 • Să te ascunzi în spatele lor – îți va fi rușine de tine.
 • Am visat că părul meu s-a prins de tufișuri sau crengi – te vei încurca într-o relație.
 • Scarpina-le cu unghiile – vei fi onorat.
 • Să-ți muști părul într-un vis – poți merge la furt, din cauza căruia vei avea probleme.
 • Pentru a pieptăna și spăla smocul – vei fi onorat de oamenii din jurul tău.
 • Dacă dai peste păr în mâncare – întâlniri cu mercenari mercantili. Limitați contactele și comunicarea cu bărbați necunoscuti.
 • Părul arde pe cap – un vis bun, este posibil ca acesta să fie un prevestitor al unei cariere strălucitoare și al bogăției materiale, te așteaptă mult noroc.
 • Părul a crescut, conform cărții de vis, acesta este un semnal că urmează o perioadă de viață de succes, când veniturile cresc de multe ori, relațiile cu rudele și prietenii se dezvoltă bine, ești plin de energie pentru noi realizări.
 • Bărbierirea părului de pe cap este un semn nefavorabil. Este posibil ca diverse afecțiuni, afecțiuni, deteriorarea situației financiare, pierderea forței să vă aștepte. Încercați să nu începeți nicio afacere nouă și să vă monitorizați sănătatea.
 • Văzând părul în gură într-un vis – fii atent! Nu ar trebui să acționați în grabă și, de asemenea, să spuneți ceva sub influența unor emoții puternice și fără să vă gândiți mai întâi și să vă cântăriți cuvintele.
 • Colectarea părului, așa cum spune cartea de vis, va înlocui amărăciunea dezamăgirii cu fericire și distracție.
 • Un vis în care părul rămâne pe un pieptene înseamnă că trebuie să vă monitorizați portofelul și să nu lăsați lucrurile nesupravegheate.

Citeste mai mult:  De ce visezi la apă caldă

În interiorul fiecăruia dintre noi, chiar și cei mai buni dintre noi, doarme o fiară sălbatică necontrolată care se trezește când dormim.

De ce visezi la păr

Pentru reprezentanții de sexe diferite, imaginile asociate cu părul pot transmite informații diferite. De exemplu, dacă într-un vis corpul este acoperit de păr, atunci bărbații se pot baza pe iertare și servicii, iar pentru femei este un indiciu că, dacă sunteți interesat doar de dvs. și vă puneți mofturile și mofturile în prim-plan, atunci principiile morale vor avea de suferit.

Florile din păr visează la necazuri care vor deveni încercări dificile pentru femei dacă florile ar fi albe.

Alte exemple de vise „de gen”: o femeie care și-a pieptănat părul într-un vis se va pocăi în realitate pentru actele ei frivole, iar un bărbat care își pierde părul, din cauza propriei generozități (și nejustificat), va pierde succesul și va ajunge in saracie. O altă imagine pur feminină: păr de două culori pe cap, atât întunecat, cât și deschis. Acesta este un apel de vis – ești în fața unei alegeri dificile și ai îndoieli puternice, cântărește argumentele pro și contra și fii extrem de atent.

Alte interpretări sunt generale. Acordați atenție culorii părului. Capul său cărunt se pregătește pentru vești sau evenimente proaste. Dacă persoana rămâne tânără în același timp, atunci trebuie să aveți grijă, altfel pierderile și problemele de sănătate nu pot fi evitate. Deși în unele cazuri (dacă există condiții prealabile pentru acest lucru în realitate), buclele albe pot fi visate în ajunul călătoriilor sau întâlnirilor. Să vezi o altă persoană cu părul gri nu este cea mai bună schimbare de caracter, dar pentru iubitori – la interferența rivalilor în relații.

Buclele negre avertizează asupra unei capcane amoroase, buclele aurii vorbesc despre curaj și alte calități demne ale sufletului tău pereche, buclele de castan simbolizează problemele de la locul de muncă. Părul roșu contează dacă proprietarul lor într-un vis este însoțitorul tău treaz. Aceasta înseamnă că vor exista schimbări în relație.

Adevărat, pe fundalul altor detalii ale somnului, culoarea poate să nu aibă prea multă semnificație. Deci, o coafură frumoasă este un prevestitor al succesului în afaceri. Dar dacă tunsoarea este prea scurtă, ferește-te de erupții cutanate și de cheltuieli excesive, altfel nenorocirea te va abate. Problemele sunt promise și de un vis despre părul încâlcit, nepieptănat. Stilul luxuriant, dimpotrivă, visează la o fericire fără margini.

O tunsoare sau căderea părului este un simbol al unei deteriorări temporare a treburilor, pierderi mici.

Schimbările plăcute pe frontul personal promit un vis în care mângâi pe cineva pe cap. Îți vei întâlni în sfârșit omul.

Sensul general al imaginii este pacea, căldura, armonia interioară. Prin urmare, cu cât părul este mai gros și mai lung, cu atât creșterea spirituală va fi mai mare. Dar o tunsoare scurtă avertizează că riscați să vă rătăciți. Măturarea părului după o vizită la coafor te aduce mai aproape de a rezolva un mister sau de a dezvălui un secret.

Ți-ai împletit părul? Pregătește-te pentru o călătorie lungă. Dar dacă nu se poate face nimic cu părul, pentru că era foarte încâlcit, atunci trebuie să înveți să ai încredere în oameni.

Cel mai mult, visele despre păr sunt analizate de teologii islamici. Locul în care crește părul, lungimea lor, manipularea cu ei – totul contează.

Deci, părul de pe cap este un semn al unei vieți lungi și confortabile.

Părul care a crescut pe locuri în mod normal netede (palme, față, picioare etc.) este un avertisment că datoria poate deveni o povară grea, gândiți-vă înainte de a împrumuta fonduri.

Un vis despre părul lung crescut de o persoană din sfera comerțului (afacerilor) promite o creștere a bogăției, o coafură scurtă are sensul opus – o scădere a bogăției. Dacă nu tot părul este lung, ci doar breton, atunci pentru un bărbat căsătorit acesta este un semn al unei vieți de succes, iar pentru un bărbat singuratic – pentru o nuntă cu o frumusețe pioasă.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor mire

Îți pieptănești părul sau barba? Bucură-te – îți vei achita datoria, îți vei atinge scopul, îți vei îndeplini visul și vor fi mai puține griji și anxietăți în viață.

Țesem împletituri pentru tine sau pentru tine? Fii calm – totul planificat va fi îndeplinit la timp și în cel mai bun mod posibil.

O încercare de a îndepărta părul în exces cu var prevestește sărăcia pentru cei bogați, bogăție pentru cei săraci. Indiferent de nivelul veniturilor, dacă o persoană are probleme sau datorii, după un astfel de vis va scăpa de ele, dacă este bolnavă, se va vindeca.

Mustatile ras (tuns), parul din zona intima sau axile vorbesc despre scaparea de datorii, anxietati si griji, intarirea credintei si a unei vieti drepte. Părul recrescut în aceste locuri indică faptul că oamenii păcătoși, nespirituali ocupă poziții de conducere.

Să-ți vezi capul ras – la pierderea propriei averi sau la risipa bogăției șefului, dacă acesta nu a fost un vis în luna Hajj * și la o veste bună sau la oportunitatea de a merge la Hajj, dacă visul a venit în luna aceasta. Dar o femeie cheală într-un vis este un vestitor al conflictelor. Părul gri este adesea un semn rău. Ea îl avertizează pe bietul om că datoriile îl pot trimite la închisoare, iar femeia – că soțul ei duce o viață disolută. Dacă este un om drept, va iubi pe altul. Dar pentru brunete, o coafură albită va aduce faimă și onoare. Un vis invers, când părul gri devine negru, vorbește despre o schimbare a poziției în viață. Ai smuls sau smuls firele de păr cărunte într-un vis? Deci, în realitate, ignori sfaturile bătrânilor.

* A 12-a lună a calendarului lunar islamic, folosită pentru a determina datele sărbătorilor religioase. Este cu 10 sau 11 zile mai scurt decât anul solar, așa că lunile „plutesc” prin anotimpuri. De exemplu, Hajj-ul din 2000 a avut loc în martie, iar în 2019 va avea loc în august.

De ce visezi să-ți pieptănești părul într-un vis?

Dacă o persoană a visat că își pieptăna părul sau, într-un vis, pieptăna pe altcineva, o schimbare în viață îl așteaptă. Pentru o interpretare corectă, trebuie să vă amintiți detaliile somnului. Interpretarea corectă depinde de culoarea părului, lungimea și structura acestuia.

ESTE IMPORTANT DE ȘTIUT! Ghicitoarea Baba Nina: „Vor fi întotdeauna o mulțime de bani dacă îi pui sub pernă. ” Citește mai mult >>

Conform cărții de vis a lui Miller, pieptănarea părului într-un vis înseamnă că în viață o persoană are prea multă încredere în ceilalți. Acest lucru va duce la decizii bruște și acțiuni ilogice, care în curând vor fi regretate. Dacă părul din vis a fost ușor, atunci în viitorul apropiat norocul își va întoarce fața, urmează schimbări plăcute în viață. Iar părul gri reprezintă un semn rău, ar trebui să ne așteptăm la obstacole și probleme de netrecut.

Potrivit lui Freud, pieptănarea părului înseamnă că o persoană regretă momentele și oportunitățile ratate în realitate, are tendința de a cădea într-o stare nostalgică. Dacă părul cad la pieptănare, atunci acest lucru promite costuri în numerar neașteptate. Cu cât au căzut mai multe, cu atât deșeurile sunt mai mari. Dacă visezi că o persoană a pieptănat părul unei persoane moarte, atunci acest lucru indică un profit financiar. Cu cât șuvițele erau mai frumoase, mai sănătoase și mai groase, cu atât se așteaptă mai mulți bani.

Pieptănarea buclelor copilului tău – o viață de familie prosperă îl așteaptă. Căsătoria va fi fericită și lungă.

Vanga a personificat părul cu armonie spirituală. Dacă într-un vis erau lungi, groși și strălucitori, atunci acest lucru indică faptul că persoana este pe calea cea bună și se dezvoltă spiritual. Dacă ai visat că firele au fost încurcate și nu pieptănate, atunci, în realitate, persoana este prea precaută și neîncrezătoare. Acest lucru complică viața, te împiedică să mergi înainte și să-ți atingi obiectivele.

Nostradamus a considerat că visul părului este un semn pozitiv. Dar dacă erau șterse, confuze, atunci acest lucru prevestește conflicte, ceartă. Buclele au căzut într-un vis, ceea ce înseamnă că trebuie să vă așteptați la pierderi financiare sau la pierderi, există o posibilitate de jaf. Un păr lung și sănătos într-un vis promite prosperitate financiară, profit bun în viitorul apropiat.

Loff personificat părul cu sănătatea umană. Interpretarea depindea de modul în care arătau într-un vis:

 • pieptănarea și coafarea părului înseamnă o recuperare mult așteptată după boală;
 • tăiat în vis la o ceartă, certuri;
 • dacă îți pieptănești părul în fața unei oglinzi, atunci o persoană va trebui în curând să experimenteze vinovăție și rușine pentru acțiunile sale.

Conform cărții de vis a lui Tsvetkov, părul gri într-un vis înseamnă necazuri iminente. Dacă vă pieptăni buclele, atunci se așteaptă o nouă viață, evenimente sau pierderea a ceva valoros pentru visător. Părul cade într-un vis – în realitate, trebuie să te ferești de trădare sau trădare din cercul tău interior, din partea celor dragi sau a prietenilor.

Impletirea unei impletituri lungi – depasirea tuturor obstacolelor si dificultatilor.