Pantofii de carte de vis ai lui Miller

De ce visează pantofii: interpretare din diverse cărți de vis

Nu ne putem imagina viața fără această parte cea mai importantă și ușor de utilizat a garderobei noastre. De ce visezi pantofi într-un vis? În timpul zilei, cu greu îi acordăm atenție. Și noaptea visele vin la noi și toate lucrurile familiare își schimbă radical esența și sensul. Acesta este ceea ce trebuie să ne dăm seama acum. Să aflăm în detaliu cum interpretează cartea de vis pantofii și de ce poate fi chiar visat un astfel de complot.

Deoarece pantofii sunt diversi în realitate, există multe interpretări despre ei în diferite cărți de vis.

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detalii

Dacă ai visat la pantofi – pentru ce este? Este aproape imposibil să răspundem la această întrebare fără ambiguitate. La urma urmei, pantofii într-un vis, ca și în realitate, sunt diferiți. Femei, copii și bărbați. Front și de zi cu zi. Favorit și vechi sau nou și puțin strâns. Fiecare pereche de pantofi din garderoba unei persoane este asociată cu emoții și amintiri. Prin urmare, ar trebui să abordăm cu atenție interpretarea viselor despre pantofi și să le analizăm până la cel mai mic detaliu.

Pantofi de dama: pantofi, cizme, sandale, balerini

De ce visezi la pantofi de damă? Totul depinde de modelul cuplului pe care l-ai văzut. Dacă în visul tău te-ai bucurat de noile pantofi îngrijiți și frumoși, succesul te așteaptă înainte. Acest lucru este valabil atât pentru sfera profesională, cât și pentru cea personală a vieții, deoarece pantofii noi într-un vis promit o viață de familie fericită și lungă.

Dar dacă pantofii freacă calusul, iar picioarele tale sunt înghesuite în ei, atunci există o persoană în mediul tău care îți încalcă cu nerăbdare și fără rușine spațiul personal, iar acest lucru te îngrijorează foarte mult.

De ce visează pantofii de damă – pantofii îți promit succes în orice demers.

Pantofii din piele intoarsa in stare perfecta iti vor spune ca ai o relatie foarte reverenta si armonioasa cu barbatul tau iubit si ca ti se potriveste in absolut orice. Dar dacă într-un vis acest farmec din piele de căprioară nu este al tău și o altă femeie le-a purtat înaintea ta, pregătește-te să înfrunți un rival sau să experimentezi un sentiment destul de puternic de gelozie.

Totul se va dovedi a fi și mai grav dacă călcâiul de pe pantof este rupt într-un vis, deoarece asta va însemna un conflict major cu cealaltă jumătate. Dar pompele, îndrăgite de multe femei, sunt balerini, visează înainte de o călătorie de afaceri sau de o întâlnire importantă – nu ezita, totul va merge bine.

În ceea ce privește sandalele, să le vezi în vis este un semn bun. Ele simbolizează mișcarea și indică faptul că în viitorul apropiat vei avea șansa de a-ți schimba viața în bine, de a urma o direcție nouă, de succes și, eventual, de a întâlni dragostea mult așteptată.

Dacă vezi cizme într-un vis, ar trebui să fii precaut, deoarece asta înseamnă că înainte te așteaptă schimbări semnificative, de exemplu, o schimbare de reședință. Cizmele noi de damă îți promit bunăstare materială, precum și o relație îndelungată, stabilă. Dar a pune ghetele altora înseamnă că în curând vei fi forțat într-un conflict secundar, sau cineva apropiat îți va pune povara grijilor lor pe umerii tăi. Cizmele cu toc înalt vor aduce o atenție sporită din partea unui fan obișnuit.

Pantofi barbatesti: cizme, adidasi, pantofi, cizme, sandale, papuci

De ce visează pantofii pentru bărbați? Să începem cu cel mai popular model pentru bărbați – cizme. Pantofii noi din visul tău vor marca succesul în afaceri, de exemplu, un început de succes în afaceri sau o promovare mult așteptată. Dacă o femeie încearcă pantofii bărbaților într-un vis, aceasta va însemna că o astfel de doamnă este foarte asertivă, responsabilă, încrezătoare în sine și, mai important, știe să ia decizii serioase.

De obicei, pantofii sunt visați atunci când ritmul vieții tale este pe cale să se schimbe. Poate vei întâlni o persoană care te va încărca cu energia sa vitală ireprimabilă, te va face să te miști mai mult și, de asemenea, să experimenteze o mulțime de impresii vii. Sau poate că este timpul ca tu, fără ajutor din exterior, să ajungi la concluzia că ar trebui să te îndrepti spre obiectivul tău într-un ritm mai activ.

Dacă în acest moment ai o discordie cu sufletul pereche și noaptea ai visat la pantofi sport, atunci în acest caz șiretul este mult mai important decât pantofii în sine. La urma urmei, dacă șireturile sunt strâns legate, atunci totul se va termina cu bine pentru cuplul tău. Și dacă șireturile sunt încă dezlegate, atunci nu este nevoie să vă supărați aici, deoarece adidașii înșiși sunt un simbol al evenimentelor care nu vă vor afecta viața în mod semnificativ. Dacă în visul tău adidașii s-au dovedit a fi uzați, neîngrijiți sau rupti, aceasta înseamnă apropierea unei dungi negre.

Va fi util pentru carierişti să ştie că a vedea pantofi pentru bărbaţi într-un vis indică apariţia unui concurent la orizont, care ar trebui luat în serios. În mod surprinzător, acest lucru se aplică și vieții personale a unui bărbat. Gândește-te, poate că iubita sau soția ta este foarte lipsită de atenție și există riscul ca ea să cedeze tentației și să se apropie de un alt bărbat care, în plus, îi dă semne de atenție de multă vreme.

Papuci de casă favoriți, care ar trebui să simbolizeze pacea și confortul, se dovedește că visează la necazuri în viața lor personală. Dacă ești o persoană liberă și ai visat la papuci, în curând te va aștepta să flirtezi cu relațiile ulterioare. Dar aceste relații vor fi extrem de conflictuale și nu profunde.

Pentru persoanele dintr-un cuplu, acest vis nici nu este de bun augur, mai ales dacă papucii au fost purtați, cel mai probabil, povestea voastră de dragoste se va încheia în curând. Dacă sunteți căsătorit sau căsătorit, ar trebui să vă reconsiderați din nou viața de familie. Poate că sentimentele din cuplul tău au început să se răcească și ai început să împroșci intrigi mărunte, gândește-te, căsnicia ta este în prezent în pericol.

Și încă un fapt interesant: dacă într-un vis observi că unul dintre străini discută despre papucii tăi, fii atent, poate că unele detalii din viața ta personală vor deveni publice.

Sandalele pentru bărbați sunt un semn al succesului tău și chiar dacă îți freacă picioarele în vis, asta va însemna doar dificultăți minore pe care le poți depăși cu ușurință. În ceea ce privește cizmele pentru bărbați, a le vedea într-un vis înseamnă a porni la drum în viitorul apropiat. În același timp, bocancii noi vor însemna un traseu nou pe care încă nu l-ați explorat, iar cei vechi vă vor spune că trebuie să vă deplasați pe o cale deja bătută, binecunoscută.

pantofi Miller

Interpretarea viselor pantofi Miller a avut un vis despre de ce Miller visează la pantofi? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Citeste mai mult:  Care este visul amantei unui iubit

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți pantofii Miller într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Pantofi

Pantofii într-un vis înseamnă o călătorie sau o ocupație, iar o pereche de pantofi înseamnă de obicei că nu ești mulțumit de viața ta și că cauți un partener sau o persoană care să devină intim.

Visul pantofului este unul dintre cele mai importante vise care prezice schimbări în viața de afaceri și personală.

Purtarea pantofilor într-un vis este un semn că în curând va trebui să pleci la drum (dacă aceștia sunt pantofii tăi obișnuiți) sau să faci afaceri noi (dacă pantofii sunt noi).

În vis, purtarea pantofilor donați de o persoană dragă și pregătirea să ieși afară în ei te avertizează că îți expui aventurile amoroase, ceea ce inevitabil se va transforma într-un scandal pentru tine.

Să-ți scoți pantofii într-un vis înseamnă să renunți la intenții sau planuri. A alege sau a proba pantofi într-un vis este un semn că îți dorești schimbare.

Dacă visezi că porți pantofi scumpi, la modă și frumoși care îți stârnesc admirația, și poate admirația altora, atunci în curând vei avea un nou iubit sau patron care te va răsfăța ca pe un copil, oferă cadouri.

Nu vei cunoaște refuzul în nimic, dar alții te vor invidia.

Pantofii noi, scumpi, confortabili și la modă într-un vis indică faptul că viața ta se va dovedi în cel mai favorabil mod. Vei avea un job de prestigiu, bani, vei putea cumpara ce iti place.

Cu toate acestea, dacă într-un vis vezi că pantofii tăi s-au deteriorat, s-au rupt astfel încât să nu mai poată fi purtați, atunci așteaptă-te la o schimbare în viața ta în rău. Un astfel de vis prezice că în curând s-ar putea să pierzi un loc de muncă bun sau o persoană dragă și, uneori, ambele.

Uneori, un astfel de vis vorbește despre o ofensă nemeritată pe care trebuie să o îndurați. Pantofii neobișnuiți într-un vis sunt un semn că evenimente, schimbări sau aventuri neobișnuite te așteaptă.

Vezi cum ți se potrivește și dacă poți merge în el.

A vedea, a îmbrăca, a purta pantofi aspri și grei într-un vis este un semn că calea vieții tale nu va fi presărată cu petale de trandafiri. Te așteaptă multe greutăți și umilințe. Cu toate acestea, dacă astfel de pantofi sunt durabili și solidi, atunci vei câștiga suficient pentru existența ta, dar acest lucru nu îți va fi ușor.

Pierderea pantofilor într-un vis este un semn al obstacolelor într-o afacere profitabilă.

Dacă visezi la o pereche de pantofi pe care i-ai scos, atunci în curând va trebui să te muți într-un alt apartament.

Visul în care ai văzut că ți s-a oferit o pereche de pantofi prevestește că vei oferi cuiva un serviciu important, pentru care ulterior vei fi mulțumit.

Pantofii eleganti într-un vis indică faptul că vă așteaptă multe minute și întâlniri plăcute. Uneori, un vis despre ea prezice o distracție plăcută, beatitudine, mângâieri ale unei persoane dragi.

Pantofii nepereche într-un vis înseamnă frică, singurătate, suferință.

A vedea o mulțime de pantofi într-un vis este un semn de ceartă, dispute, împărtășire. După un astfel de vis, ar trebui să te aștepți să fii chemat în instanță.

Pantofii aspri într-un vis, dimpotrivă, prezic dificultăți, nemulțumiri, obstacole în afaceri.

Pantofii de lemn, slabi, de hârtie într-un vis sunt un semn al obstacolelor în afaceri.

Flanela, pantofii moi, papucii, cizmele din pâslă sunt un simbol al confortului acasă, al unei vieți calme, măsurate și, uneori, al bolii senile sau doar al bătrâneții.

Papucii frumoși într-un vis sunt un prevestitor al unei aventuri amoroase periculoase.

Galosele într-un vis înseamnă dificultăți pe parcurs asociate cu riscurile pentru sănătate.

Vezi interpretarea: cizme.

Daca visezi ca cineva ti-a pus cizme sau pantofi aspri in fata, atunci visul te incurajeaza sa actionezi.Poate ca ai inainte o calatorie care iti va determina in mare masura bunastarea viitoare.

Cizmele bune într-un vis înseamnă prieteni adevărați care sunt gata să te ajute în momentele dificile.

Cizmele scumpe într-un vis sunt un prevestitor al faptului că vei avea un patron bogat și puternic.

Să vezi cizme elegante într-un vis este un prevestitor al unui viitor sigur cu o persoană dragă.

A alege cizme într-un vis înseamnă că te confrunți cu o alegere și trebuie să iei o decizie de care va depinde viitorul tău. Uneori, un astfel de vis indică, de asemenea, că ești extrem de nemulțumit de situația ta actuală și îngrijorat de viitorul tău.

Să încerci sau să pui cizme noi într-un vis este un semn al unor mari schimbări în destinul tău.

Visul în care ai văzut sau te-ai gândit că o pereche de pantofi este foarte rezistentă și va fi purtată mult timp îți spune că poziția ta nu va fi ușoară, ci puternică, pe care o vei obține pentru mult timp și care îți va oferi cu o existență decentă, deși nu ușor. .

A fi desculț într-un vis înseamnă că te așteaptă boala și sărăcia. Vezi interpretarea: du-te, fugi.

Repararea pantofilor într-un vis este un semn al acestei prosperități și satisfacții.

Curățarea pantofilor într-un vis este un vestitor al tulburărilor în treburile personale. Visul vorbește despre încercarea ta de a-ți pune treburile în ordine.

Dar pantofii lustruiți până la strălucire într-un vis prezice respectul celorlalți și iubirea celorlalți.

Schimbarea pantofilor într-un vis înseamnă că vă așteaptă schimbări. Dacă schimbi pantofii în bine, atunci schimbările vor fi în bine, iar dacă schimbi în rău, atunci, în consecință, schimbările vor fi rele.

A da pantofi într-un vis înseamnă că ești dispus față de această persoană sau că o merită.

A vedea un cizmar într-un vis este un prevestitor al evenimentelor bune, dacă numai el este binevoitor față de tine.

Dacă într-un vis vezi că afacerea lui este discutată, atunci te așteaptă vești despre progresul cu succes al afacerilor tale.

Dacă visezi că persoana iubită a devenit cizmar sau cizmar, atunci visul prezice împlinirea dorințelor tale.

Dacă visezi că pantofii sunt mici pentru tine, atunci te vei confrunta cu dificultăți și nemulțumiri cu viața reală.

Dacă într-un vis pantofii sunt atât de mici pentru tine încât nu poți merge în ei, atunci indiferent de dorința ta, va trebui să-ți schimbi stilul de viață.

Pantofii lăcuți într-un vis prevăd o călătorie plăcută și utilă, care va aduce rezultate bune.

O gaură în talpa pantofilor tăi, văzută într-un vis, prevestește o despărțire într-o relație.

O talpă murdară într-un vis este un semn de insulte sau resentimente. Vezi interpretarea: toc, culoare, murdărie, drum, pietre.

De ce visezi la pantofi

Dacă ați visat cum alegeți pantofii într-un magazin sau într-un cort de pe piață, acest lucru aduce noroc în afaceri, profituri viitoare. În realitate, chiar acum faci ceea ce trebuie, ceea ce cu siguranță va aduce dividende pozitive. Pentru noroc în afaceri și afaceri, visezi la pantofi noi, frumoși. Dar pantofii murdari și vechi, dimpotrivă, avertizează că o dâră neagră va veni în curând în viață, ar trebui să fii pregătit pentru eșecuri și ghinion, pe care cu siguranță va trebui să le înfrunți. Într-un vis, a trebuit să curățați sau să reparați pantofii? Deci, în realitate, încerci să corectezi situația după un fel de greșeală și acum ești pe drumul cel bun.

Citeste mai mult:  De ce visează o femeie beată

Dacă visezi pantofi rupti și murdari, ar trebui să fii mai atent în declarații, poți găsi o mulțime de inamici cărora nu le plac criticile tale fără motiv. Pantofii cu șireturile desfăcute promit pierderi, boli, necazuri. Trișarea este prezisă de un vis în care o altă persoană îți pune pantofii. Dar în cazul în care pantofii au fost furați în vis, dar ciorapii sau șosetele au rămas pe tine, ar trebui să mulțumești soartei pentru un semn bun. Nu vă întristați din cauza pierderii din viața reală, câștigul, pe care s-ar putea să nu îl vedeți încă, va fi mult mai mare decât ceea ce ați pierdut.

După cum interpretul notează foarte logic, pantofii în vis devin în cele mai multe cazuri un prevestitor al drumului care urmează. Cel mai probabil, visătorul va trebui să plece într-o călătorie în viitorul apropiat, iar motivele pentru aceasta vor fi destul de neașteptate. De asemenea, un astfel de vis poate prezice certuri și ceartă în familie.

Dacă o femeie își pune pantofi într-un vis, aceasta înseamnă că va avea un motiv de trădare, va întâlni un bărbat de la care își va pierde capul și va uita de jurământul de credință față de soțul ei. Dacă ați văzut un astfel de vis, țineți cont de el și, dacă nu doriți astfel de consecințe, fiți extrem de atenți în a trata sexul opus și cu siguranță nu abuzați de alcool când vă întâlniți cu domni fermecați.

Într-un vis, a trebuit să-ți dai jos pantofii: în realitate, te așteaptă schimbări. Este posibil să fii nevoit să te muți în alt loc de reședință, sau vei avea o călătorie lungă de afaceri, o călătorie la rude dintr-un motiv neașteptat. Un astfel de vis poate semnifica, de asemenea, pierderea unui prieten – cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla din cauza unei dispute nesemnificative.

Un semn nefavorabil este pantofii, din cauza cărora ai frecat calusuri în vis. Asta înseamnă că lângă tine nu este o persoană foarte plăcută, nesigură, în care cu siguranță nu ar trebui să ai încredere.

Interpretul crede că visul în care apar pantofii spune ceva despre căsnicia ta. De exemplu, dacă pantofii la care ai visat sunt prea uzați, căsnicia ta nu poate fi numită fericită. Poate acesta este un motiv de a crede că poate fi schimbat? Dar pantofii sau cizmele noi și frumoși spun că căsnicia ta va fi fericită, relația va dura mult timp, tu și soțul tău sunteți legați de dragoste, tandrețe și apreciere.

Un toc rupt, pe care l-ați văzut într-un vis ca și cum ar fi în realitate, poate deveni un prevestitor al unei certuri cu o persoană iubită. Dar dacă într-un vis pierzi papucii, pantofii sau cizmele – ei bine, la fel ca Cenușăreasa – fii atent, în curând circumstanțele pot duce la un divorț sau o rupere cu persoana iubită. Poate ar trebui să te gândești la ce s-a întâmplat și la ce te desparte acum. Poate mai putem remedia?

Dacă într-un vis te încalți, în curând vei avea un drum lung înainte. Dacă pantofii sunt noi, în majoritatea cazurilor asta indică faptul că te așteaptă o nouă experiență de viață, îți vor oferi un alt loc de muncă, în apropiere vor apărea oameni alături de care viața nu te-a adus până acum.

Un avertisment este un vis în care încalți pantofii pe care ți-l dă cei dragi și vei merge să te plimbi în el. În viața reală, este posibil să vă expuneți prea mult viața personală, iar acest lucru, la rândul său, poate duce la probleme sau la dorința altor persoane de a vă face rău.

Când într-un vis a trebuit să încerci, să alegi pantofi într-un magazin, înseamnă doar că îți dorești din tot sufletul la schimbare. Ei bine, fă primul pas – asigură-te că setea de schimbare trezită cu siguranță nu va adormi.

O femeie i se promite un nou amant generos printr-un vis în care pantofi frumoși, la modă, îi sunt puse pe picior și se laudă activ cu ea. Pentru toți visătorii, în general, pantofii frumoși și confortabili prevestesc doar ce este mai bun în viață: un loc de muncă excelent, o schimbare în carieră, o creștere a salariului, apariția de noi surse de venit, o moștenire.

Și dimpotrivă, un vis în care pantofii tăi sunt rupti, rupti, devin inutilizabili, avertizează asupra situațiilor în care te poți despărți de cei dragi, să-ți pierzi locul de muncă, să iubești, să pierzi tot ce prețuiești. S-ar putea să fii jignit nemeritat, iar acest lucru va provoca o rafală de emoții negative.

Pantofi neobișnuiți, visați într-un vis, spun că, în realitate, te așteaptă și pe tine evenimente neobișnuite, întâlniri uimitoare, aventuri. Dar pantofii aspri și grei pe care a trebuit să-i porți brusc indică faptul că calea vieții tale nu va fi o plimbare ușoară. În viitorul apropiat trebuie să depășești dificultățile și să încerci să faci față zigzagurilor destinului. Totuși, dacă ești confortabil în acești pantofi, soarta este milostivă cu tine: vei reuși, vei putea câștiga suficient pentru a trăi, dar va trebui să muncești din greu.

Mutarea într-un apartament nou marchează o pereche de pantofi pe care i-ați scos și pe care i-ați examinat cu atenție sau căutați unde să-i atașați. Dar pantofii pierduti înseamnă obstacole în calea obiectivului. Dacă ți se dă pantofi, înseamnă că în viitorul apropiat vei avea ocazia să oferi cuiva un serviciu bun, iar pentru asta vei primi o recompensă valoroasă.

Interesant, un vis în care apar o mulțime de pantofi nu este favorabil. El prevestește o diviziune, dispute, poate chiar în instanță. Nu este prea bine să curățați pantofii într-un vis – aceasta înseamnă că veți avea probleme în viața personală, o ceartă cu persoana iubită. Și dacă cineva îți pune pantofii într-un vis, s-ar putea să întâlnești un soț sau o persoană dragă care înșeală.

Interpreții sugerează, de asemenea, să acordați atenție tipului de pantofi la care ați visat. De exemplu, pantofii din piele lăcuită sunt vestitorii unei călătorii care va da rezultate bune, cizmele elegante prevestesc o întâlnire cu o persoană care îți va asigura, cizmele comode spun că ești înconjurat de prieteni buni care sunt gata să ajute în orice afacere. Galosele prevestesc probleme de sănătate care vor apărea pe drumul pe care vei merge în curând. Și papucii frumoși sugerează o poveste de dragoste.

De ce visează pantofii într-un vis pentru o femeie – o carte de vis și o interpretare. Măsurați pantofii într-un vis

Toate femeile știu că niciodată nu există prea mulți pantofi! Dar nu toată lumea știe la ce visează pantofii. Interpretarea viselor oferă un răspuns exhaustiv la această întrebare. Principalul lucru este să vă amintiți toate detaliile și circumstanțele visului pentru a obține interpretarea lui cât mai precisă posibil.

Stare și aspect

De ce visezi pantofi noi

 • Pantofii frumoși și plăcuti ochilor oferă admirație pentru o femeie, interesul celorlalți și pentru un reprezentant al sexului puternic – onoare, recunoaștere și respect.
 • Cizmele noi, nepurtate, de proastă calitate indică nemulțumirea sau nemulțumirea față de ceva din propria viață.

Citeste mai mult:  De ce visezi să te despart de un bărbat iubit

O mulțime de pantofi

Cu o pereche de pantofi sau cizme totul este clar. Dar dacă visezi la mulți pantofi?

 • Dacă stă în rânduri pe rafturile magazinului – un vis înseamnă noroc, fericire personală, o mulțime de fani și succes în rândul bărbaților.
 • Cumpărarea pantofilor, alegerea dintr-un sortiment imens, poate simboliza alegerea corectă sau decizia corectă.

De ce să visezi la pantofi pentru copii sau bărbați

 • Această imagine înseamnă griji și treburi plăcute.
 • Pantofi sau pantofi pentru bărbați, visați de o doamnă, o anunță că este forțată sau își asumă în mod voluntar funcțiile și responsabilitățile reprezentanților genului masculin în viață.

Am visat la pantofii altcuiva

Visătorul va fi forțat să ia opinia altcuiva ca bază în viitorul apropiat – și ar fi mai bine dacă l-ar asculta și nu ar face-o în felul său.

Neobișnuit, nepereche

 • Pantofii neobișnuiți promit un fel de incident nestandard sau avertizează să nu faci ceva stupid.
 • Pantofii diferiți (nepereche) pe picioare înseamnă interferență și probleme în realizarea planului.

Visând pantofi fără valoare sau rupti

 • Pantofii nespălați simbolizează necazuri și probleme.
 • Un produs murdar este un semnal de probleme în relațiile personale, mai ales dacă într-un vis un cuplu stă la ușa din față.
 • Astfel de pantofi pe picioarele unuia dintre prietenii sau cunoscuții tăi sunt un motiv să te gândești la asta. Poate că această persoană este ipocrită, nesinceră, așa că ar trebui să limitezi comunicarea cu el.
 • Trebuie să încerci pantofi inutilizabili pe picioare? Cel mai probabil, acesta este un semn de neliniște interioară, anxietate sau entuziasm.

Luați diferite acțiuni

Măsurați pantofii într-un vis

 • Ce înseamnă să încerci pantofii într-un vis pentru o fată? Viitorul apropiat va aduce o întâlnire mult așteptată cu un suflet pereche (sau cel puțin un tip cu care vor izbucni sentimentele reciproce și se va dezvolta o relație pe termen lung).
 • Pentru un tânăr, un astfel de vis aduce noroc în relațiile amoroase: vor fi mulți care vor să construiască relații cu el, din care rămâne doar să-și aleagă singurul.

 • Încercarea pantofilor frumoși – așteptați-vă la noroc în toate lucrurile noi.
 • Dacă aceștia nu sunt pantofi, ci adidași, visul promite o călătorie bună și fructuoasă.
 • Pantofi cizme noi – la apariția unui loc de muncă prestigios și profitabil.
 • Slapi noi sau șlapi pe picioare prevestesc o vacanță care va avea loc pe 5+.

De ce visezi să-ți pierzi pantofii

Cuplul pierdut simbolizează prezența problemelor în viață de care visătorul caută să scape. Poate fi, de asemenea, un semnal al unui fel de oportunitate ratată în viața reală. Pierderea pantofilor, urmărirea cum îți alunecă de pe picior, prevestește probleme materiale și pierderi. Iar pierderea nu a doi pantofi, ci a unuia singur, poate fi un semn trist de divorț.

curata, repara

 • Roboții de curățare sunt pentru treburile viitoare.
 • Reparație – la noi întâlniri și cunoștințe. Dacă nu aparțin visătorului, atunci ar trebui să se aștepte la multe fapte sau griji care se transformă într-un profit de succes.

Cumpărați/alegeți pantofi

 • Cumpărarea unui lucru nou într-un vis căutând într-un magazin de pantofi este un semn că toate meritele și eforturile vor fi notate sau răsplătite.
 • Alegerea și probarea pantofilor noi prezice succesul, profitul în demararea unei afaceri sau a unui proiect.
 • Să te îndoiești ce culoare să alegi, stil într-o mare varietate – la certuri și cearte în relațiile cu mediul.
 • Un magazin de pantofi într-un vis simbolizează o alegere dintre numeroasele oportunități disponibile (sau fani – pentru o fată) – cel mai probabil se va face corect.
 • Vânzarea de pantofi – la o întâlnire cu o veche cunoștință sau prieten.

Primește cadou

Acest vis este un prevestitor al unui serviciu sau al unei favoare, pentru care recunoștința va fi primită sub orice formă.

Caut cuplul potrivit

Ce visuri de a căuta pantofi depinde de alte circumstanțe ale visului.

 • Dacă visătorul dorește să găsească un element din garderoba pe care l-a pierdut, aceasta înseamnă dorința de a schimba ceva în viață, de a începe totul de la zero.
 • A cere ajutor în găsirea pantofilor este un motiv de bucurie. Deci, în viață există pe cineva pe care să te bazezi în momentele dificile.
 • Visezi la picioarele goale? Te poți aștepta la probleme cu soțul tău sau la conflicte cu ceilalți.

Interpretări ale cărților de vis celebre

morar

Dacă te uiți în cartea de vis a lui Miller, atunci interpretarea imaginii depinde de starea pantofului din vis.

 • Nou, curat, simbolizează noroc și prosperitate.
 • În timp ce o pereche dărăpănată, uzată sau murdară este un semn de pregătire pentru probleme, pierderi și necazuri.
 • A măsura pantofii într-un vis în interpretarea sa înseamnă a obține un profit.
 • Pentru a curăța murdăria sau a repara – spre succes în afaceri, dar numai prin muncă grea.

Pantofi: cartea de vis a lui Vanga

Vanga asociază somnul cu probleme și noi realizări în viață.

 • Pantofii sau o pereche de cizme care strâng, freca picioarele simbolizează dorința subconștientă a visătorului de a se proteja de ceilalți și de a se „retrage în sine”.
 • Pantofii de dama, vazuti in vis de o doamna, inseamna drum (mai ales daca ai avut sansa sa te descalti in vis).
 • Probarea cizmelor este interpretată ca dragoste, pasiune pentru o fată și trădare pentru o femeie căsătorită.

parerea lui Freud

Ce visează la pantofi vechi este bine descris în cartea de vis a lui Freud.

 • Dacă, în același timp, călcâiul este uzat, atunci merită să așteptați schimbări în orice zonă a vieții.
 • O pereche ruptă de cizme, pantofi, sandale sau orice altă pereche – la eforturi zadarnice, la pierderea soțului sau la incapacitatea de a avea copii. Dar un număr mare de ei înseamnă succes cu sexul opus.
 • Încercați dimensiunea potrivită – pentru mulțumirea relației dvs. sexuale.
 • Pentru a măsura un cuplu nou-nouț – la apariția unui nou partener sexual. Dacă apăsă sau pur și simplu nu se potrivește, atunci nu totul va fi pe plac în sfera intimă.

De ce visează pantofii, potrivit lui Hasse

Acesta este un simbol al drumului de urmat.

 • Plăcut și curat – prezice un drum fericit și prosper.
 • Uzate și murdare – până la dificultăți sau întârzieri pe drum.
 • Picioarele goale sau pantofii rupti prevestesc sărăcie și boli.

Culoare și alte opțiuni

 • O fată tânără care visează la pantofi albi promite o întâlnire cu un bărbat căruia merită să-i acorde atenție. O altă astfel de culoare a pantofilor într-un vis indică faptul că sunt așteptate schimbări în viață.
 • Pantofii roșii promit cunoștință cu cel care va deveni dragoste și pasiune pentru o lungă perioadă de timp.
 • O nuanță roz înseamnă că visătorul este în robia iluziilor și trebuie să-și schimbe părerile despre ceva.
 • Pantofii negri prevestesc calea pe care va trebui să mergi noaptea. De asemenea, un vis poate fi interpretat ca dobândirea de noi perspective în viață și stabilitate.

De ce visezi pantofi diferiți după textură? Se pare că materialul de fabricație joacă un rol semnificativ.

 • O pereche de piele este un simbol al știrilor (favorabilă dacă este în stare bună, și proastă dacă este veche și murdară).
 • Suede înseamnă relații bune și reciproce cu ceilalți.
 • Dacă pantoful este făcut din materie, acest lucru aduce noroc în toate chestiunile.