Interpretarea visului lui Miller Papagal

De ce visează papagalul

Somnul este jumătate din viața noastră, o persoană are nevoie de un somn sănătos și de înaltă calitate, astfel încât să fie bine afișat asupra sănătății sale, atunci viața va fi lungă și fericită. Creierul și corpul uman au nevoie de o persoană care să se odihnească cel puțin noaptea și să nu se gândească la nimic. Oamenii de știință au demonstrat că, dacă o persoană nu visează, atunci se odihnește complet, atât trupul, cât și sufletul, dar acest lucru trebuie verificat cu echipamente și metode medicale, se întâmplă doar că se pare că nimic nu visa, dar de fapt în dimineata am uitat cu totii. Există vise care ne fac să gândim chiar și în vis și, uneori, ne plictisim. De exemplu, un vis în care un papagal a avut un vis poate face cu ușurință o persoană să gândească serios, dar poate părea ciudat că un papagal într-un vis poate să tacă. O persoană se gândește imediat de ce un astfel de vis? Veți învăța mai jos interpretarea unui astfel de vis în cărțile de vis ale psihologilor, medicilor și văzătorilor.

La ce a visat papagalul – potrivit lui Freud

Potrivit lui Freud, un papagal în vis poate fi visat de acei oameni care nu își cred prietenii și se îndoiesc de ei. Amintește-ți și gândește-te, poate undeva prietenul tău te-a jignit sau te-a mințit, cel mai probabil, într-o astfel de situație, trebuie să-l ierți și să renunți la ofensă, altfel astfel de vise te vor vizita periodic.

Dacă ai visat un papagal care vorbește și el spune constant ceva, ești epuizat nervos de societate, de zgomotul mașinilor din oraș și ai nevoie doar de cel puțin o zi de pace, liniște și singurătate cu tine însuți. În acest caz, trebuie să te calmezi, să asculți muzică liniștită, calmă, să citești cartea ta preferată și să-ți reglezi sistemul nervos.

Dacă ai visat un papagal care stă într-o cușcă și se uită la tine, ai jignit verbal pe cineva. Amintiți-vă și cereți scuze.

Cartea de vis a lui Miller – un papagal într-un vis

Potrivit lui Miller, visul viitor în care papagalul a avut un vis are un anumit sens secret. Dacă ai visat un papagal care repetă unele fraze după tine, atunci o anumită persoană este în mod misterios îndrăgostită de tine sau te admiră, în realitate uită-te în jur, observă, poate acesta este destinul tău.

Dacă ai visat că un papagal zboară spre tine și încearcă să te ciugulească, atunci în viața reală ai dușmani care nu sunt mulțumiți de succesul tău, care nu-ți doresc bine și încearcă să te calomnieze în societate în diferite moduri.

Văzând un papagal într-un vis – interpretarea lui Vanga

De asemenea, dacă ai visat la un papagal, atunci înseamnă vorbărie goală pe loc, conversații și dialoguri goale.

Dacă într-un vis un papagal începe să țipe tare, atunci acest lucru promite un mare pericol, poate chiar un furt.

A vedea un număr mare de papagali într-un vis înseamnă că ești foarte diferit de ceilalți în inteligență și ingeniozitate, alții te admiră.

Nostradamus – care este visul unui papagal

Poate că imaginea unei astfel de păsări a apărut într-un vis din cauza subconștientului tău. Din copilărie te-ai obișnuit să vezi un papagal dintr-o latură nu prea bună, iar acesta îți promite o întâlnire cu o persoană neplăcută, rea, care te amenință cu pericol în treburile personale, în situația ta financiară.

A vedea un papagal frumos, cu mai multe pete într-un vis, este un semn că vrei să-ți recâștigi statutul de persoană prietenoasă, tovarăș, dar ți-ai pierdut încrederea din propria ta prostie, din vină.

Interpretarea visului papagalului – cartea de vis a lui Hasse

Dacă ai visat un papagal, conform cărții de vis a interpretărilor lui Hasse, acesta este un semn că o întâlnire neașteptată, neobișnuită, înșelăciune, știri false de la persoana pe care o vei întâlni te vor aștepta în curând.

Dacă într-un vis ai văzut un papagal mort, înseamnă că poți ocoli înșelăciunile, poți dovedi cazul și veridicitatea acțiunilor tale. Acest vis indică faptul că nu va trebui să vă pierdeți inima și să luptați pentru onoarea ta.

A vedea un papagal într-o cușcă înseamnă că vei putea să-ți dezarmezi inamicul înainte ca acesta să înceapă să te calomnieze.

A vedea un papagal într-un vis care vorbește mult înseamnă că, în viitorul apropiat, s-ar putea să fii împiedicat de o persoană care te va sublinia și te va învăța multe. Acest vis îți poate spune că în mediul tău poate exista o persoană foarte proastă, dar vulnerabilă.

Am visat un papagal – interpretare a cărții de vis a lui Loff

Interpretarea cărții de vis a lui Loff interpretează apariția unui papagal într-un vis după cum urmează. Dacă ai visat la mulți papagali mici, atunci în realitate vei fi inițiat într-un secret pur feminin.

Un vis în care au visat papagalii cu culori de macaw, apoi, în realitate, poți simți colapsul relațiilor din partea partenerilor.

Dacă într-un vis urmăriți un papagal curat, atunci în viața reală va trebui în curând să întâlniți oameni destul de influenți care vă vor oferi un sprijin moral și material important.

Dacă într-un vis cumperi un papagal în piață sau într-un magazin, atunci în curând, în realitate, vei auzi bârfe jignitoare și conspirații împotriva ta, fii atent.

Hrănirea unui papagal într-un vis pentru o femeie necăsătorită promite căsătoria cu o persoană nesigură.

Interpretarea viselor Longo – un papagal visează

Dacă într-un vis urmăriți spectacolul unui număr mare de papagali într-un circ, atunci, în realitate, aveți prea încredere într-o persoană și puteți face tot ceea ce vă sfătuiesc alți oameni.

Dacă într-un vis privești un papagal tăcut, atunci în viața reală vei găsi o perioadă lungă de liniște și liniște în viața de familie.

Dacă o fată tânără visa la un papagal, atunci, în realitate, logodnicul ei s-ar trezi cu bănuiala de temperamentul ei prost.

Am visat că înveți un papagal să vorbească promite probleme în viața ta personală.

Un papagal mort poate avertiza despre pierderea prietenilor.

De ce visează papagalul

De ce visează papagalul? În viața reală, un papagal poate evoca mai degrabă sentimente bune și tandrețe. Aceste păsări strălucitoare și zgomotoase se înveselesc și ne asociem cu țări fierbinți îndepărtate. În același timp, creaturile zgomotoase, în special cele instruite în vorbirea umană, se pot obosi și repetă aceleași cuvinte. Toate aceste nuanțe de semnificație sunt prezente în visul tău. În special, interpreții viselor vă îndeamnă să acordați atenție culorii penajului papagalilor pe care i-ați văzut în vis.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor păr foarte lung acasă

Dacă în visul tău păsări multicolore stau pe o ramură, înseamnă că acum în viața ta există o perioadă în care îți este foarte ușor să comunici cu oamenii, să câștigi colegi, prieteni, camarazi ocazionali, să faci noi cunoștințe. Profită de aceste oportunități și nu rata șansa de a stabili comunicare în domenii în care nu ai mai putut să faci asta până acum.

Papagalii galbeni sunt asociați cu distracția și bucuria, pozitivitatea și energia care vă umple viața chiar acum. Acum totul este simplu pentru tine, totul iese așa cum trebuie. Aceasta este o ocazie de a începe lucruri noi și de a vă bucura de cât de ușor este să obțineți rezultate.

Dacă papagalii din visul tău sunt roșii, atunci în realitate ești chinuit de fricile sociale. Ți-e frică subconștient să greșești, să nu reușești, așa că nu îți asumi proiecte noi. Îți pare rău pentru tine și nu ești pregătit să găsești puterea în tine pentru noi realizări.

Papagalul albastru este conceput pentru a vă aminti de echilibrul în viață, spune că trebuie să stabiliți un echilibru în viață, să găsiți chiar punctul care vă echilibrează toate eforturile, să eliminați ceea ce este inutil, să găsiți armonia. Nu respinge acest sfat și vei vedea cât de serios îți va schimba viața.

În general, păsările zgomotoase și zgomotoase visate într-un vis sunt o memento că în viață nu ar trebui să vorbești prea mult despre secretele tale, lucruri care sunt importante pentru tine. Și pentru fetele și femeile care au văzut un papagal într-un vis, interpreții de vise recomandă să nu creadă cuvintele și promisiunile iubiților sau, altfel, verificați tot ceea ce vi se spune de multe ori.

Dar papagalii lovebird sunt un vis bun, ceea ce sugerează că aveți o căsnicie fericită și înțelegere completă cu sufletul pereche. Dar dacă un cuplu începe să te muște, asta marchează o posibilă întâlnire cu un fan enervant.

Interpretul crede că visul unui papagal este o reamintire a responsabilității. Poate că îți petreci viața prea degeaba, pentru lucruri goale, lipsite de sens, uiți de lucruri cu adevărat importante și nu dedici timpul potrivit auto-educației și dezvoltării tale. Dacă da, visul devine o ocazie de a te gândi la ce anume poți schimba în viața ta chiar acum.

Cartea de vis consideră, de asemenea, că un papagal tăcut într-un vis este un semn bun – acest lucru oferă calm și liniște în casă, viața de familie, răgaz și înțelegere reciprocă cu rudele. Dacă în visul tău a apărut un papagal strălucitor, care, în plus, țipă tare, acesta este un semn că poți fi în pericol. Fii atent în afaceri, noile cunoștințe și evaluează riscurile a ceea ce urmează să te asumi.

În visul tău, papagalul prost a fost închis într-o cușcă? În realitate, ai șansa să scapi de presiunea obsesivă a rudelor, prietenilor sau superiorilor. Deși, desigur, pentru asta va trebui să încerce singur.

De ce visează papagalul

Animalele de companie minunate cu pene și locuitorii exotici ai latitudinilor tropicale uimesc prin diversitatea lor. Poate de aceea gama de interpretări a ceea ce visează papagalul este destul de largă.

Interpretarea viselor: a vedea un papagal într-un vis

Sonnik Miller interpretează pasărea care vorbește ca vorbire goală și bârfă. Visul unei fete tinere sugerează că domnul îi condamnă manierele.

Dream Vanga nu vede în papagalii care visează un sens deosebit de rău sau bun. Cu toate acestea, acest complot neutru avertizează împotriva discuțiilor inutile.

Conform cărții de vis a familiei mulți papagali care visează în ramurile unui copac înseamnă o distracție distractivă. Cu toate acestea, plăcerea poate zgudui bugetul.

Carte de vis rusă sugerează că papagalul visează ca simbol al unei persoane proaste. Înconjurat de un vorbitor gol.

Dream Intermediate Hasse interpretează oul papagal ca prieteni ipocriți. Îl înșală pe cel care doarme.

Cartea viselor de femeie sugerează că atunci când un papagal vorbește într-un vis, conversațiile goale și bârfele vin în realitate. A învăța o pasăre să repete fraze este o pacoste în sfera personală.

Conform cărții moderne de visdacă un papagal mușcă, situația de la locul de muncă este departe de a fi ideală. Echipa este ocupată cu bârfe.

Papagalii prietenoși pentru un bărbat înseamnă o aventură romantică. Nu sunt prevăzute complicații în cazuri.

Doi papagali de culori diferite indică dispoziția luminoasă a celui care doarme. El sau ea știe să negocieze cu oricine.

Dacă ai visat la un papagal și o pisică, în realitate va fi o ceartă. Cea mai mare parte a vinei va fi a dormitorului.

De ce o femeie visează la un papagal

Papagal lumanat fată este o promisiune a unei căsnicii rapide și foarte reușite. Cu toate acestea, pasărea drăguță care vorbește neîncetat avertizează că nu ar trebui să oferi limbilor rele un motiv pentru a discuta despre tine.

Dacă un papagal a visat o femeie căsătorit, acesta este un semn minunat. Relațiile cu soțul/soția devin mai puternice. Când visează un papagal foarte mic sau un pui pe care visătorul îl ține în mâini, complotul prevestește sarcina.

Interpretarea somnului după culoare și aspectul unui papagal

În funcție de papagalul care visează, interpretarea capătă semnificații diferite. Trebuie acordată atenție dimensiunii și culorii penajului.

mare un papagal într-un vis cu o coadă lungă și elegantă simbolizează o aventură amoroasă. Deși este puțin probabil să se termine în căsătorie, va lăsa amintiri foarte plăcute.

mic papagalii personifică oameni infantili care își impun societatea și rezolvarea problemelor celui care doarme. Visul ne amintește că bunătatea trebuie să aibă limite, altfel va fi folosită cu nerușinare.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor femeie sărutând o femeie

Dar atingere pui papagalul este un simbol excelent. Sunt surprize placute, o intorsatura reusita in relatie.

Pentru iubitorii de păsări papagali ondulat sunt o reflectare a îngrijirii animalelor de companie. Pentru ceilalți dormitori, acesta este un sfat să acordați atenție unei persoane care promite mereu multe. Este timpul să observăm că cuvintele mari nu au aproape niciodată confirmare prin acțiuni.

Papagal care visează macaw, stând într-o cușcă, are o interpretare nu tocmai plăcută. O persoană apropiată va încerca să înșele.

Dacă un papagal a visat cacadu, în realitate, cineva se va oferi să participe la un anumit proiect. Merită să studiați cu atenție toate condițiile și cu siguranță se va găsi o captură.

Pentru îndrăgostiți și visători de familie papagali Lovebird – un mare prevestire. În relații, domnește armonia deplină.

frumos culoare un papagal într-un vis înseamnă o dorință în realitate de a restabili relațiile cu o persoană importantă. Decalajul s-a produs cândva din vina visătorului, dar a sosit momentul să-ți dai seama de greșeli.

Este sugerată natura impresionabilă și visătoare a persoanei adormite multicolor papagalii. Cu toate acestea, credulitatea excesivă poate duce la faptul că trebuie să fii dezamăgit de oameni.

considerat un semn de noroc alb papagal. Sociabilitatea și interesul sincer față de interlocutor vor ajuta la rezolvarea diferitelor situații.

Penajul negru la o pasăre înseamnă probleme, violet – înțelepciune.

Verde papagalul prevestește schimbări în bine. Luarea unor decizii inteligente vă va ajuta să vă atingeți obiectivele.

galben papagal este interpretat în două moduri. Într-un sens negativ, aceasta este o minciună a rudelor. În pozitiv – bunăstarea financiară.

O dragoste pasională de trezire prezice roșu papagal de vis. Pentru oamenii de familie aflati într-un vârtej de sentimente, principalul lucru este să nu-și piardă capul, astfel încât infatuarea spontană să nu ducă la trădare.

roz papagal înseamnă și romantism. Cel singuratic poate găsi fericirea.

Sprijin care nu era de așteptat înseamnă albastru papagal. Noile proiecte vor avea succes.

Pentru o călătorie lungă, există un complot în care există albastru papagal. Dacă pasărea este prietenoasă, drumul va fi plăcut.

portocaliu яркий papagalul cheamă la activitate. Trezirea este cel mai bun moment pentru a implementa idei.

frumos un papagal este un semn al veștilor uimitoare. Este de mare surprins.

Vorbitor un papagal nu este cel mai pozitiv simbol. În jurul dormitorului circulă zvonuri și bârfe.

străin moarte un papagal într-un vis este interpretat pozitiv. Scapă de tot ce este de prisos și prost.

Este cu mult timp în urmă mort un papagal poate apărea ca un simbol al tristeții pentru el. Este, de asemenea, un avertisment că un membru al familiei se poate simți rău. Visarea unui papagal mort înseamnă o deteriorare a relațiilor cu prietenii și cei dragi. Pot apărea probleme neașteptate la locul de muncă.

Unde a visat papagalul

Rezolvarea problemelor trebuie tratată cu ficțiune, la asta visează papagalul in casa. Dacă pasărea merge pe masă, sunt multe de vorbit.

papagal intr-o cusca interpretată ca o limitare a voinței celui adormit și dependență de evenimente externe. În același timp, se crede că o anumită persoană enervantă va dispărea din cercul interior al comunicării.

Papagal, afară din cuşcăînseamnă necazuri. Vor fi schimbări.

Semn de bun augur – papagal în mână. Stabilitatea domnește în sfera de afaceri și personală.

A visat un papagal pe cap Este timpul să luăm inițiativa. O idee concepută de mult trebuie să fie realizată.

Când papagalul stă pe umăr dormind, cel mai recent am avut șansa să mă confrunt cu înșelăciunea. Altcineva are o pasăre – probleme de la el. Dacă un papagal s-a așezat pe o mână într-un vis, în realitate va trebui să îndepliniți aceste promisiuni.

Acțiuni cu un papagal într-un vis

Pentru o femeie captură papagal – un nou roman. Pentru bărbați, complotul promite noroc.

A prinde a papagali mâinile într-un vis înseamnă a te lăsa puțin purtat de visele cu ochii deschisi. Totul se va rezolva cu efort.

A pastra papagal – o dorință de lungă durată se va împlini. Cu toate acestea, plăcerea va fi mai mică decât se aștepta.

ne adunăm împreună cumpăra un papagal într-un vis este un avertisment. Nu fi supărat când trebuie să afli despre bârfe despre tine.

Cumpăra papagal – cu comportamentul său, cel care doarme provoacă nedoritori. Uneori merită să te gândești înainte de a face ceva excentric.

găsi papagal – griji în realitate. Cu toate acestea, vor aduce mai multă bucurie decât oboseală.

A hrani papagal – încearcă să facă pe plac unei persoane care își ascunde adevăratul caracter. Un astfel de complot le avertizează pe fete împotriva căsătoriei pripite.

bârfa – vorbește cu papagalul într-un vis. Zvonurile nepotrivite pot complica viața.

La asta visează un papagal în diverse forme și acțiuni cu el. Principalul lucru pe care îl solicită această pasăre spectaculoasă este să ne gândim la consecințele acțiunilor și cuvintelor.

De ce visează papagalul?

Visele nocturne sunt pline de multe mistere, în special vise neobișnuite asociate cu păsările exotice. Oamenii își admiră frumusețea: penajul strălucitor provoacă un sentiment de încântare și admirație. De ce visează papagalul? De obicei, astfel de viziuni sunt pline de emoții pozitive, deși papagalul în sine este un simbol ambiguu. Adesea este asociat cu prostia, frivolitatea. În același timp, această pasăre este înzestrată cu darul profeției, ei o consideră un ghid către lumea cealaltă. Desigur, multe depind de cine a visat papagalul, cât de vii au fost emoțiile și cât de exact au fost amintite detaliile viziunii.

Papagal într-un vis: interpretare generală

În general, papagalul este considerat un vestitor al bucuriei, simbolizează bunăstarea și prosperitatea. Prin urmare, viziunile asociate cu această pasăre nu promit eșecuri grave. A vedea un papagal într-un vis este o schimbare plăcută în viață, ciripitul vesel al unei păsări promite divertisment și evenimente vesele. Deși există pericolul de a întâlni bârfe și de a vorbi la spate. La urma urmei, interpretarea somnului depinde de multe detalii. Este important să ne amintim cum arăta papagalul, trăsăturile sale distinctive și comportamentul.

Opțiuni de vis cu papagali:

  • O mulțime de păsări de diferite culori. Acest vis mărturisește abilitățile tale creative. Zborul liber al păsărilor simbolizează lumea fanteziei, penajul colorat este un semn al unei personalități strălucitoare. Oamenii din jurul tău te admiră sincer, dar invidia și privirile pietroase ale celor răi nu pot fi excluse complet.
  • Pasărea strigă tare și îngrijorată. Această viziune este un avertisment de pericol sau un indiciu al comportamentului tău nemodest. Merită să aruncați o privire mai atentă asupra mediului apropiat, răspândind mai puțin despre planurile dvs. Poate că este timpul să încetinești puțin și să ne ocupăm de problemele personale.
  • Pasărea stă liniștită în cușcă. Acest vis promite calm și seninătate, toți rivalii și nedoritorii tăi vor fi forțați să se dea deoparte. În viitorul apropiat nu te vei confrunta cu trădare și trădare.
  • Pasărea zboară prin apartament sau în libertate. Să vezi un papagal zburând în aer este un semn bun. De obicei, o pasăre zburătoare simbolizează libertatea. În viitorul apropiat, va avea loc o întâlnire cu un oaspete mult așteptat, sau veți primi vești de la distanță. Poate că veți pleca într-o călătorie sau veți face o călătorie pentru afaceri oficiale. Dar păsările care bat din aripi aleatoriu pot avertiza despre un pericol iminent, ar trebui să vă abțineți de la zbor.

Citeste mai mult:  Văzând o mulțime de vaci într-un vis

Cartea viselor de femeie

Visele asociate cu papagalii promit schimbări în viața personală, în special pentru femeile singure. Dacă în viziunea de noapte ați văzut o pasăre exotică frumoasă cu penaj multicolore, cartea de vis promite o aventură amoroasă strălucitoare. Cel mai probabil, trebuie să treci printr-o dragoste amețitoare. Visele sunt considerate bune în care o femeie vede o mulțime de budgerigars. Aceasta înseamnă că va avea noi cunoștințe, comunicare cu un număr mare de persoane, printre care poate fi singura.

Femeile ar trebui să se ferească de visele în care sunt mușcate de un papagal. Astfel de viziuni avertizează asupra intrigilor celor răi. Poate că trebuie să-ți aperi numele bun. Nu inspira încredere și vise în care te confrunți cu o pasăre prea vorbăreț. Ar trebui să fiți atenți la bârfe și intrigi, mai ales dacă ați cumpărat un papagal într-un vis. Este imposibil să interpretezi fără ambiguitate viziunea în care ai fost observator al unui spectacol de divertisment cu participarea păsărilor. Acest vis neobișnuit dă emoții vesele, dar în același timp avertizează asupra înșelăciunii.

Dacă o femeie visează că a reușit să prindă o pasăre cu mâinile, în viitorul foarte apropiat va apărea o nouă persoană în viața ei. Merită să aruncați o privire mai atentă asupra unui străin, deoarece această întâlnire poate duce la o relație serioasă. Și mai bine, dacă o femeie hrănește o pasăre din mâna ei, o astfel de viziune prezice o căsătorie iminentă. Un vis viu în care comunici activ cu un papagal, îl înveți să vorbească, indică o viață personală bogată. Visul în care ucizi o pasăre prezice dezamăgirea unei persoane dragi.

Cartea de vis masculin

Visele bărbaților sunt diferite de cele ale femeilor, ele poartă o anumită încărcătură semantică. Cartea de vis masculin conține recomandări precise pentru fiecare viziune asociată cu papagalii. O pasăre așezată într-o cușcă indică aspectul unui adversar pe care îl poți învinge. Rămâne doar să înțelegem cine poate indica visul. Dacă ați văzut un papagal mort, atunci veți putea face față celor răi. Deși, în unele cazuri, un astfel de vis avertizează asupra trădării, prevestește pierderea prietenilor.

A vedea o pasăre într-o grădină zoologică este o întâlnire importantă. O nouă cunoștință te va împinge să iei o decizie care îți va afecta restul vieții. Dacă ai visat la un papagal foarte vorbăreț, fii pregătit să auzi o mulțime de zvonuri ridicole despre tine. Un detaliu important: cu cât penajul unei păsări este mai strălucitor, cu atât bârfa va fi mai neplauzibilă. Dacă într-un vis un papagal repetă în mod persistent aceeași frază, înseamnă că încearcă să-ți spună o cale de ieșire din această situație. Merită să-l ascultați pe acest profet.

Un stol de păsări care ciripesc fericit pe o creangă promite distracție și bucurie. Adevărat, ar trebui să fii mai atent la cheltuieli, generozitatea ta neobosit poate duce la probleme financiare. Dacă într-un vis o pasăre stă pe pământ, cel mai probabil va trebui să vă despărțiți de partenerii de afaceri, aceștia nu vor fi de niciun folos. Un papagal care ciugulește mâncarea promite un vis devenit realitate, poți realiza ceea ce te gândești de mult timp. Dar dacă în viziunea ta ai învățat pasărea cuvinte noi, pregătește-te să muncești din greu. Dar profitul primit vă va plăti mai mult decât toate eforturile.

Cartea de vis de dragoste

Relațiile amoroase sunt o temă specială, pentru că este atât de ușor să-ți ratezi fericirea. De ce visează iubitorii la un papagal? Un astfel de vis conține un mesaj important, a cărui decodare corectă va ajuta la evitarea problemelor într-o relație. Dacă o pasăre albă a apărut în visele de noapte, înseamnă că în viitorul apropiat va exista o înțelegere reciprocă completă între îndrăgostiți. O bună dispoziție nu va fi umbrită de certuri și scandaluri. Un vis în care hrăniți un papagal este considerat sigur. Promite o uniune puternică, un viitor fericit vă așteaptă alături de persoana iubită.

O fată necăsătorită care vede un papagal într-un vis ar trebui să se gândească la comportamentul ei. Există o mare probabilitate ca mediul unei persoane dragi să te considere un candidat nepotrivit. Poate că iubitul însuși nu este mulțumit de caracterul tău. O pasăre care vorbește neîncetat poate indica un prieten care este gelos pe fericirea ta. Dacă un papagal cu o coadă foarte lungă a fost prezent în viziunea de noapte, atunci trebuie să treci prin aventuri amoroase furtunoase. Merită să vă abțineți de la tentații inutile pentru a nu dăuna relațiilor existente.

Cartea Dream House

Viața oricărui cuplu căsătorit este plină de o varietate de evenimente. Poți evita grijile și anxietățile dacă ai încredere în visele tale de noapte. Dacă ați văzut într-un vis o pasăre stând liniștită pe o creangă, înseamnă că nu sunt așteptate certuri și scandaluri grave în viitorul apropiat. Pacea și armonia deplină vor domni în casă. O pereche de papagali oferă, de asemenea, o viață de familie fericită. Dar apariția unui papagal negru într-un vis avertizează despre evenimente neplăcute și sănătate precară.

Un cuplu căsătorit care așteaptă un copil ar putea să nu-și facă griji cu privire la naștere. Dacă viitoarea mamă a văzut un papagal într-un vis, temerile și îngrijorările ei sunt exagerate. Merită să ascultați mai puțin sfaturile altora, principalul lucru este să vă concentrați pe deplin asupra familiei. Mai ales dacă este un papagal vorbitor, se crede că prezintă evenimente vesele. Un pui mic văzut în vis promite și o veste grozavă.