Interpretarea visului lui Miller de a spăla podelele într-un vis cu mâinile

De ce visezi să speli podele într-un vis: interpretare din diferite cărți de vis

Un vis în care faci curățare umedă poate părea nesemnificativ. De ce visezi să speli podelele din casă? Ai putea crede că nu contează, pentru că ai visat ce ai făcut în timpul zilei. Dar de fapt nu este. Să ne uităm în cartea de vis: spălați podelele într-un vis – pentru ce este? Oricui are acest vis, soarta va ajuta la avansarea la locul de muncă, va da o creștere a taxelor și noroc!

Visul în care speli podelele cu apă curată îți aduce noroc în afaceri.

Interpretarea semnificației somnului în funcție de detalii

Este de mare importanță unde speli podeaua (în casa ta sau a altcuiva, cu mama sau soacra, cu un prieten sau prieten, cu un coleg sau cu un străin), care podea (murdar, curat). ), ce apă după spălare într-o găleată. Încercați să vă amintiți în detaliu, astfel încât să vă putem ajuta să interpretați corect visul, pentru că dacă pierdeți ceva din vedere, puteți înțelege greșit ceea ce este destinat.

O valoare bună a somnului poate fi în următoarele puncte importante:

 • Apa folosită pentru spălarea podelelor este curată;
 • O persoană adormită simte o dispoziție pozitivă și plăcută;
 • Într-un vis, nu ar trebui să existe o stare de disconfort și o dispoziție negativă;
 • Rezultatul travaliului trebuie să fie vizibil pentru ochi (podeaua devine curată)

Iată ce spune despre sensul negativ al visului:

 • Apa tulbure, neagră și murdară este un semn rău;
 • Cel care doarme vede că o persoană complet diferită spală podeaua în casa lui. Asta înseamnă că va profita cu siguranță de binele tău (de exemplu, te poate așeza la serviciu și poate fi promovat în locul tău).
 • Cel mai rău semn: un vis pentru morți. Adesea devine realitate în cazurile în care în casă există o persoană grav bolnavă.

Unde mai exact ai curatat in vis?

Dacă ai visat să speli podelele din casa ta, poți uita de toate necazurile, poți scăpa cu ușurință de ele. Este deosebit de bine dacă rudele sau prietenii te ajută într-un vis – în viața reală te vor ajuta să faci față problemelor, vei fi înconjurat de grijă și atenție. Toate necazurile minore vor dispărea fără urmă. Poate că se mută un vecin enervant sau reușiți să înlocuiți un scaun vechi, în orice caz, puteți respira adânc, pentru că toate grijile vă vor dispărea. Este timpul pentru o schimbare!

Dacă cureți casa de străini pentru tine, atunci acțiunile tale le vor afecta soarta.

Interpretarea viselor: spălarea podelelor într-o casă ciudată este interpretată ca fiind faptul că acțiunile tale vor afecta soarta proprietarilor casei, dacă îți sunt familiari în realitate. Poate că deja influențați aceste personalități sau sunteți o autoritate pentru proprietarii casei. Îi ajuți să se schimbe în bine sau să facă față oricăror dificultăți. Dacă oamenii pe care îi ajuți sunt deosebit de neplăcuți, oamenii râd de tine, ar trebui să te ferești de ofertele de muncă, nu va exista niciun beneficiu și vei eșua.

Dacă speli podeaua sufletului tău pereche, nu ar trebui să fii dependent de partenerul tău, o astfel de relație nu este de bun augur. Poate că el sau ea te folosește pentru câștig personal, trebuie să te ferești de orice oferte (mai ales din punct de vedere financiar). Nu fi supărat, ai nevoie de timp pentru a înțelege „cine este cine”, poate că acest vis a fost influențat de emoțiile negative ale prietenilor sau părinților săi.

Dacă speli podeaua cu prietena ta, ei încearcă să te tragă într-o aventură dubioasă, pentru care va trebui să plătești singur. Pe de altă parte, toate profiturile din aceasta vor merge către dvs. (mai ales dacă spălați podeaua cu propriile mâini). Dacă prietena ta te ajută cu curățarea, atunci vei împărtăși rezultatele în mod egal. Este foarte important să simți tu însuți pentru un prieten: dacă ai o relație bună și nu ești într-o ceartă, atunci ajuți în mod conștient, indiferent de circumstanțe. Dacă nu ai încredere în prietena ta, ți-e frică de ea, te va folosi în propriile ei scopuri.

Dacă speli podeaua prietenului tău, el poate avea nevoie de sprijinul tău, se simte singur. Ar trebui cu siguranță să-ți vizitezi prietenul dacă speli podeaua, iar el stă deasupra sufletului tău. Dacă prietenul tău este nerăbdător într-un vis, te grăbește, atunci problemele pe care îl ajuți să le rezolve vor rămâne în aceeași etapă (soluția problemei nu depinde de tine).

Dacă speli podeaua cu mama ta, trebuie să afli cum sunt părinții tăi, ei pot avea probleme. Dacă mama ta ți-a cerut să speli podeaua într-un vis, înseamnă că în realitate îi este jenă să facă asta. În vis, când vii la casa părintească și iei o cârpă de la mama ta, vei încerca să rezolvi singur toate grijile părintești. Când mama ta merge pe podeaua spălată, înseamnă că este fericită cu ajutorul tău. Nu este de bun augur dacă mama ta este nemulțumită de munca ta, în prezent este supărată de acțiunile tale, nemulțumită de acțiunile tale în raport cu familia ta.

Dacă faci curățenie în casa soacrei tale, așteaptă-te la probleme.

Dacă vezi că speli podeaua în casa soacrei tale, atunci așteaptă-te să apară dușmani. În curând vor fi oameni care te vor enerva. Din prezența lor vei simți resentimente. Cu obsesia lor, aceste fețe te vor înnebuni.

Dacă spălați podeaua în casa unei bunici care a murit, pregătiți-vă pentru conflicte în familie. Va fi un scandal, la finalul căruia toată lumea va rămâne „drept”. Resentimentele împotriva altuia îi va depăși pe toată lumea. Pentru a ieși din această situație neplăcută, află totul deodată. Timpul nu joacă pentru tine. Nu amânați dezasamblarea mai mult de o zi.

De ce să visezi să speli podelele la locul de muncă – dacă vezi că speli podeaua la serviciu, atunci ar trebui să știi că nu vei obține satisfacție morală din ceea ce faci. Cel mai probabil, ești o persoană care își îndeplinește necondiționat și blând și îndatoririle celorlalți. În același timp, șeful tău este mulțumit de această stare de lucruri. Dacă măturați podeaua cu o mătură într-un vis, atunci în realitate sunteți un muncitor rău.

Daca speli podeaua unui coleg – ‘acea persoana nu ia viclenia! Ea încearcă să-ți transfere responsabilitățile de muncă, dar nu-ți face griji în zadar, acum va fi dificil să faci asta, pentru că ai fost avertizat de puteri superioare. Trebuie să fii vigilent, să nu cedezi provocărilor unui coleg. Dacă spălați doar o zonă mică în casă, atunci ea nu va avea timp să vă încarce cu muncă. În vis, când faceți curățenie împreună, în realitate veți deveni o echipă bună.

De ce visezi să speli podele la școală – cariera ta va crește rapid. Vor fi schimbări bune în viața ta. În plus, puteți mulțumi bunăstarea financiară viitoare.

Spălarea podelelor de la intrare într-un vis înseamnă că ideea de a îmbunătăți locuința va apărea în curând în capul tău. Poate doriți să construiți o casă sau să cumpărați un apartament mai bun. De fapt, veți începe chiar să economisiți bani pentru asta. Singura dezamăgire: visul nu se va împlini curând.

Citeste mai mult:  Dormi oamenii goi

Dacă vezi că speli podeaua în aer liber, atunci știi că în curând vei avea durere. O persoană dragă va avea probleme care îți vor tulbura sufletul. Va trebui să depui toate eforturile pentru a-ți ajuta persoana iubită.

De ce visezi să speli podele?

De ce visezi să speli podele? Curățarea se face înainte de o sărbătoare sau un eveniment important. În vis acest sens este păstrat. Cu toate acestea, acuratețea interpretării este determinată de multe detalii, de exemplu, locul de curățare sau culoarea podelei. Să luăm în considerare în detaliu.

Interpretarea generală a somnului despre curățare

Interpretarea tradițională a somnului cu ștergere în casa ta este pentru mutare sau absență temporară. Dacă nu intenționați să plecați, atunci pregătiți-vă să întâlniți oaspeții.

Ai spălat podelele într-un vis? Pregătește-te pentru o schimbare în viața ta. Care vor fi acestea depinde de poziția ta în viață și de detaliile complotului visului. De exemplu, persoanele care sunt preocupate de creșterea carierei pot primi o promovare mult așteptată și o creștere a salariului. Dacă visătorul era îngrijorat de alte probleme de viață, ar trebui să se aștepte schimbări în domeniul interesului vieții.

Scenariul complotului visului poate fi diferit:

 • visătorul însuși spală podelele;
 • altcineva face curățenia;
 • podelele se spală în propria casă/a altcuiva;
 • podelele sunt spălate într-o cameră necunoscută / neașteptată;
 • ce fel de apa fac curatenie – murdara / curata;
 • cum se spală podelele – cu un mop, cu mâinile.

Spălarea podelelor interioare promite o recompensă pentru eforturile depuse, creșterea de succes a carierei. Realizările dumneavoastră în domeniul muncii vor fi remarcate și apreciate. Pentru ca profeția să se adeverească pe deplin, fiți modest cu superiorii voștri și nu vă apărați cu încăpățânare punctul de vedere – acest lucru poate fi lăsat pentru mai târziu. Este important să poți face compromisuri și să fii flexibil în comunicare.

Locul de curățenie

Dacă visătorul spalat podelele cu mainile, în realitate, aceasta înseamnă dorința de a face față rapid unei situații neplăcute, de a ascunde cât mai mult momentele neplăcute. Dacă a văzut în mâinile unui mop, merită să acceptați oferta unei persoane necunoscute anterior – promite noroc în afaceri, profit sau câștig.

 • Pentru a spăla podeaua în propria casă – așteptați-vă la schimbări favorabile în viața voastră.
 • Curățarea intrării – în perspectiva îmbunătățirii condițiilor de locuit, mutarea este posibilă.
 • A spăla podelele în casa părintească este, din păcate, în familie.
 • Curățarea casei unei bunici decedate – pentru a rezolva conflictele de familie cu ajutorul tău.
 • Făcând curățenie în magazin – se vor adăuga numeroase treburi casnice.
 • Curățarea unei clădiri de biserică este un avertisment de pericol, fii în gardă; merită şi să te pocăieşti de păcate.
 • Curățarea sediului școlii – pentru succes într-o carieră sau studiu.
 • Curățarea bucătăriei – pentru a spori sentimentele reciproce cu persoana iubită.
 • Spălatul trotuarului pe stradă este o mare problemă în viață.
 • Curățarea casei de prieteni sau rude – în curând vei lua parte la rezolvarea problemelor acestora.
 • Curățenie în teritoriul cimitirului – la o nouă întorsătură în viață, care promite noroc.
 • Curățarea spațiului de birou – pentru schimbarea locului de muncă sau schimbarea pozițiilor.
 • Pentru a curăța casa veche – pentru a schimba locul de reședință.

Ștergeți bine cu o cârpă pata pe podea – în realitate, vrei să ascunzi un fapt de alții și să faci toate eforturile pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, secretul va deveni public.

Tipul și culoarea podelei

La ce podea ai spălat în vis? Curățarea unei noi pardoseli durabile promite un sprijin de încredere în viață. Balansarea podelei vechi – oamenii apropiați vă vor dezamăgi. Pardoseala cu scurgeri profetizează fluxul fericirii prin degetele tale.

Curat camera murdara – la evenimente favorabile din soartă. Spalare cameră curată – la schimbări și circumstanțe adverse.

Spălarea podelei culoare inchisa – faci lucruri inutile, faci tam-tam și fii atent la lucruri mărunte. Spălat pardoseală ușoară (în special gresie, laminat) – la evenimente vesele din viață.

În interpretarea unui vis, contează cine a făcut curățarea:

 • dacă visătorul este însărcinată, a venit momentul nașterii;
 • mama spală podeaua – așteptați probleme de comunicare;
 • soțul se spală – oamenii invidioși au luat armele împotriva ta.

Dacă apa din găleată este curată, așteptați schimbări favorabile. daca tu vezi apa murdara așteptați-vă bârfe și condamnări de la oameni.

Interpretarea cărților de vis

 • ABC interpretare a viselor consideră că imaginea podelei simbolizează poziția visătorului în viață, obiceiuri și fundații. În consecință, curățarea camerei înseamnă a scăpa de vechiul și familiar. Vederea gunoiului în cameră și încercarea de a-l elimina – pentru a elimina blocajele din viața ta.
 • Cartea viselor moderne dă următoarea interpretare: curățarea în interior – la boală și deteriorarea bunăstării.
 • Interpretarea viselor din secolul 21 crede că podeaua spălată într-un vis prezintă conflicte în familie. În același timp, spălarea podelei este pentru oaspeți.
 • Interpretarea viselor Morozova interpretează acest complot la separare, schimbarea locului de reședință și chiar moarte. Dacă vezi apă curgând de sub podea, pregătește-te pentru o lovitură: familia este în pericol.
 • Dream interpretare Tsvetkova dă o interpretare negativă visului: profetizează moartea.
 • Cartea de vis online interpretează acest complot la deteriorarea sănătății.
 • Dream Vanga profetizează succes în carieră, recunoștință din partea autorităților.
 • Fiul lui Nostradamus vede în acest complot o schimbare pozitivă în relațiile cu un partener: veți obține noi senzații din dragoste. Spălarea podelelor într-o cameră necunoscută – vei influența alte persoane.
 • Sonnik Miller interpretează visul în conformitate cu caracteristicile camerei. Cameră murdară – la schimbări negative ale soartei, curată – la pozitiv.

consiliu

Interpretarea populară atribuie o conotație negativă viselor cu acest complot. Cu toate acestea, nu ar trebui să iei semnele la propriu – interpretarea somnului depinde de evenimentele care au loc în viața ta și de percepția internă a ceea ce vezi. Adesea, interpretarea corectă poate fi obținută prin ascultarea vocii interioare a intuiției.

De ce visezi să speli podele

Activitățile obișnuite, cum ar fi curățarea umedă, fac adesea parte din vise și, adesea, astfel de simboluri nici măcar nu sunt acordate atenție. Există ceva sens în asta. Dacă a avut loc o curățenie mare cu o zi înainte și ai trebuit să speli podelele dintr-o clădire de locuințe sau din orice instituție, parcela este pur și simplu o reflectare a realității. În cele mai multe cazuri, mai ales dacă ai visat de joi până vineri, este indicat să te întrebi de ce visezi să speli podele. Sursele populare atribuie acestei povești diverse interpretări, de la pozitiv la negativ. Pentru o interpretare corectă, este necesar să țineți cont de cele mai mici nuanțe a ceea ce vedeți.

Interpretarea viselor: pentru a vedea cum sunt spălate podelele într-un vis

Interpretarea visului lui Gustav Miller avertizează că, după spălarea podelei într-un vis, ar trebui să te ferești de faptele urâte ale oamenilor invidioși. Celebrul interpret sfătuiește să evite participarea la evenimente și aventuri dubioase, pentru a fi cea mai prudentă persoană în viitorul apropiat.

Citeste mai mult:  Care este visul unui copil în stomac

Potrivit profetesei bulgare Wangi spălatul podelei într-un vis este un simbol al succesului. Cu toate acestea, doar oamenii care sunt capabili să-și depășească propria mândrie și să ia notă de remarcile superiorilor lor o vor realiza.

Dacă visezi că soacra ta spală podelele, acesta este un semn bun. În realitate, o rudă va oferi o asistență neprețuită în rezolvarea problemelor stringente. Așa crede interpret modern vise.

Când o vecină spală podeaua într-un vis, în realitate ea este o sursă de bârfă. Zvonurile pot deteriora relațiile cu ceilalți.

Dacă o persoană decedată spală podeaua într-un vis, acest complot neobișnuit are o interpretare pozitivă. Cineva care a dezamăgit în trecut va dovedi din nou că este de încredere.

Sigmund Freud sugerează că spălarea podelei într-un vis înseamnă oboseală din cauza comunicării plictisitoare de zi cu zi cu un partener. Este recomandabil să se ocupe de această problemă, iar apoi viața personală va fi din nou plină de armonie.

sursă islamică interpretează ștergerea ca o soluție de succes la situații dificile.

Cartea de vis din Medea vede în acest complot un simbol al purificării spirituale.

Conform cărții de vis a lui Denise Lynn un astfel de vis reflectă caracterul visătorului însuși. Aceasta este o persoană milostivă și plină de compasiune, mereu gata să ajute.

Interpretarea viselor Maya oferă o perioadă stabilă după spălarea podelelor într-un vis, dacă acestea erau în stare bună. Crăpăturile, denivelările și altele asemenea înseamnă complicații în relațiile cu oameni care sunt mai în vârstă sau mai înalți în ierarhie.

Ezoteric Evgheni Tsvetkov interpretează complotul cu ștergere mai ales negativ pentru cei bolnavi. Oamenii sănătoși ar trebui, de asemenea, să fie atenți la o deteriorare a bunăstării și să fie atenți la simptomele bolilor emergente.

Cine visează să curețe

Nu este un semn bun dacă se întâmplă să speli podeaua fatăcare este pe cale să se căsătorească. Viața de familie poate să nu fie atât de roz pe cât se așteaptă ea.

Nașterea va fi rapidă, asta visează să spele podeaua gravidă. Merită să verificați dacă totul este pregătit pentru apariția copilului.

Dacă visezi să speli podeaua femeie casatorita, în realitate se simte obosită de la cursul de rutină al vieții de familie. Relația visătorului cu soțul ei trebuie actualizată.

Visând să speli podeaua pentru a primi ajutor neașteptat om. Sprijinul din exterior va fi foarte oportun.

Unde a trebuit să spăl podelele în vis

O mare importanță în interpretarea visului este acordată locului în care s-a efectuat curățarea umedă.

Dacă ai visat să speli podele in casa meaîn curând viața se va schimba. Am avut șansa de a efectua curățare umedă în bucătărie – la evenimente romantice plăcute. Visătorii singuri pot întâlni o persoană demnă, iar visătorii de familie pot experimenta un „al doilea vânt” în relații. Spălarea podelei de sub pat în propriul apartament este un semn bun. Urmează o călătorie interesantă sau o călătorie de afaceri, care va avea mare succes. Spălarea podelei de sânge înseamnă o întâlnire rapidă cu rudele. Dacă ai alunecat brusc într-un vis, fii atent la relația cu cei dragi. Unii dintre ei nutreau ranchiună și, pentru a preveni discordia, merită să înțelegem situația actuală.

spala podele în casa altcuiva – un semn că o persoană din apropiere are nevoie de sprijin. Oferirea de asistență va avea un impact pozitiv asupra viitorului.

Când într-un vis mi s-a întâmplat să spăl podelele în apartament rude mai mari decedate, complotul semnalează o situație tensionată în familie. Doar răbdarea și rezistența visătorului pot elimina criza.

spala podele la intrare – un vis ambiguu care indică schimbări în casă. Probabil, există o reparație sau o renovare a situației și chiar și o mutare este posibilă.

Șeful apreciază munca grea, asta visează să spele podele la serviciu apă caldă și curată. În realitate, poți conta pe o creștere de salariu sau un bonus. Dacă apa era rece, creșterea carierei se va opri.

Parcela nefavorabilă – spălați podelele in spital. În realitate, vor urma o serie de necazuri minore.

Dar spală podelele la școală – un semn bun. Cu efort, puteți obține un succes semnificativ.

Dacă ai visat să speli podele un magazin, necazurile și grijile nu pot fi evitate. Gospodăria are nevoie de mai multă atenție.

Ar trebui să fii atent dacă visezi să speli podele in biserica. În realitate pot apărea situații periculoase, iar vigilența va ajuta la evitarea consecințelor negative.

Cum ai spălat podeaua într-un vis

Este indicat să acceptați o propunere de afaceri sau romantică care va veni în curând dacă ați visat să spălați podelele mop. Rezultatul va multumi cu siguranta. Dacă mopul se rupe în timpul curățării, și parcela este favorabilă. Pericolul va trece.

Curăța podeaua mâini – un complot cu dublă interpretare. Pe de o parte, aceasta este depășirea cu succes a obstacolelor vieții. Pe de altă parte, încearcă să restabilească o reputație deteriorată anterior.

Dacă visezi să speli podeaua cârpă, acesta este un semnal că se fac greșeli pe calea vieții.

Pentru a vă da seama exact de ce visați să spălați podele, asigurați-vă că țineți cont de toate detaliile a ceea ce vedeți. Apa cu săpun cu spumă și bule prezice prăbușirea planurilor tale.

spala podele apă curată – un semnal de veste bună. Apa murdară avertizează femeile despre bârfele neplăcute la spate. Complotul îi avertizează pe bărbați despre intrigile oamenilor invidioși.

La ce podea ai spălat în vis

Spalare murdar genul este o poveste de avertizare. În realitate, necazurile vor apărea destul de neașteptat. Este mai bine ca oamenii de afaceri să verifice din nou termenii acordului care se încheie.

Pentru a goli treburile visele de spălat curat podea. Efortul excesiv poate provoca disconfort.

Dar spală lemn genul este un semn bun. Înainte de schimbare în bine.

Merită să ne amintim nuanța și chiar mai bine – culoarea exactă a podelei care s-a întâmplat să fie spălată. Acoperire ușoară – pentru a dezvolta situații în siguranță. Tonurile întunecate ale podelei pe care trebuie să le spălați într-un vis indică faptul că cel care doarme este angajat într-o afacere neiubită sau își irosește talentele pe fleacuri. Verde – la o influență favorabilă din exterior, negru – la resentimente și dezamăgire într-o persoană familiară, albul profetizează evenimente plăcute, iar roșu – o aventură amoroasă.

a trebuit să mă spăl podea rece – la o decizie dificilă de luat. Problema care ocupă gândurile unui adormit treaz aduce o mare anxietate, așa că este timpul să o punem capăt.

Dacă visezi să speli podele, detaliile sunt cruciale în interpretare. Numai ei vor indica indicația corectă. Vise bune si prosperitate!

De ce visezi să speli podele

Cel mai adesea, visul în care speli podelele prezice un fel de schimbare în viață. Ele pot fi atât pozitive, cât și negative. Vă vom ajuta să înțelegeți nuanțele vederii nocturne și vă vom spune ce spune despre această imagine. cartea de vis. Spălați podeaua într-un vis cu mâinile vă poate personifica dorința de a vă schimba și de a scăpa de tot ce este rău.

Subconştient

Psihanalistii sunt siguri ca imaginea care apare inseamna dorinta visatorului de a-si schimba viata si de a o lua de la capat. Practic, atunci când ștergeți podeaua, spălați toate evenimentele negative care s-au întâmplat înainte. Probabil te-ai săturat de monotonie și tânjești la schimbare.

Citeste mai mult:  Interpretarea viselor femeie sărutând o femeie

În plus, această imagine reprezintă purificarea internă. Este posibil să fi făcut lucruri care acum te fac să te simți rușine. Vrei să-i scoți din cap și să începi o viață nouă, mai demnă.

Atenție – dacă după un vis te trezești cu senzații neplăcute sau chiar în panică, atunci asta indică lipsa ta de a te schimba. Nu vrei să vină o nouă etapă în viața ta și îi rezisti cu toată puterea. Probabil preferați să nu vă asumați riscuri și să nu părăsiți zona de confort.

Dacă visezi că faci curățenie, iar murdăria apare imediat după aceea, în realitate îi maltratezi pe cei dragi. Este posibil ca unul dintre ei să apeleze la tine pentru ajutor sau pur și simplu să dorească să petreacă mai mult timp cu tine. Dar nu-i dai nicio atenție.

Carte de vis popular

În interpretul clasic, sensul a ceea ce tu într-un vis vezi că speli podeaua, se explică după cum urmează:

 • Am visat că curățați cu atenție – de fapt, depuneți toate eforturile pentru a obține o promovare. Încearcă să te comporți impecabil – acum depind multe de asta;
 • altcineva face curățenie în visul tău – de fapt, riști să ratezi șansa. Un coleg care se dovedește a fi mai rapid va obține o promovare în carieră mai repede decât tine;
 • visează că speli parchetul, care este deja curat – în realitate ferește-te de obstacole, dificultăți sau boli;
 • spălați podeaua foarte murdară – acest vis prezice pierderea unei persoane dragi;
 • părea că faci o curățenie generală la locul de muncă – în realitate, conducerea a fost atentă la felul în care încerci în service. Totuși, această viziune indică și că te-ai săturat de îndatoririle zilnice, iar în curând ți se vor adăuga altele noi;
 • spalarea podelelor intr-un spital este un semn ca iti vei face profit si iti vei imbunatati propria situatie financiara;
 • face curățenie la școală – trebuie să asculți sfaturile oamenilor din jurul tău. Acest lucru vă va permite să realizați ceea ce ați visat de mult;
 • folosiți un mop la curățare – sunteți în pericol sau probleme grave;
 • faci curatenie in casa altcuiva – de fapt, vei avea ocazia sa schimbi in bine viata cuiva pe care il cunosti;
 • spălați parchetul într-o instituție oficială – vă puteți îmbunătăți afacerea;
 • în templu – va trebui să arăți răbdare și să te înfrânezi;
 • cineva ți-a cerut să cureți podeaua, iar tu, fără ezitare, îndeplinești cererea – de fapt, prietenii pot conta oricând pe ajutorul și sprijinul tău.

Interpretarea visului lui Freud

Potrivit psihanalistului, semnificația acestei imagini este direct legată de ceea ce se întâmplă în viața ta personală. Probabil, te gândești constant că nu ai șansa de a-ți găsi fericirea alături de sufletul tău pereche. Din cauza grijilor constante, nu puteți construi o legătură puternică.

Dacă părea că nu poți face față murdăriei, indiferent cât de mult ai încercat, atunci te-ai comportat prea egoist. Îți este greu să ții cont de dorințele altei persoane, așa că relația ta se termină de obicei rapid.

Părea că faci curățenie într-o casă mare și frumoasă – în curând va trebui să-ți schimbi partenerul. Dacă te afli într-un magazin mare, probabil că nu acorzi prea multă importanță relațiilor cu sufletul tău pereche.

O femeie a visat că un bărbat spăla podeaua pentru ea – de fapt, el va avea grijă de tine. Cu toate acestea, încercați să nu îl folosiți prea des. Fă și tu ceva frumos pentru el. Acest lucru va permite conexiunii tale să devină mai puternică și să atingă un nou nivel.

Sonnik Miller

Cartea de vis a lui Miller spune să spălați podeaua – aceasta este o imagine care prezice o schimbare în sfera de afaceri visătorului. De obicei înseamnă că vei putea obține un mare succes în munca ta, deși pentru asta va trebui să depui mult efort. Dacă te înfrânezi, conducerea îți va oferi o șansă.

Dacă ai visat că faci curățenie în casa altcuiva, acesta este un semn nefavorabil. El spune că nu vei putea obține o promovare sau o creștere mult așteptată. Eforturile tale vor fi zadarnice, deoarece preferința va fi acordată colegului tău.

Dacă decideți să nu spălați podeaua, ci să o măturați, atunci doriți să obțineți ceea ce doriți pe calea ușoară. Totuși, nu te baza pe ce poți face. Cei care lucrează puțin se pot baza rareori pe o creștere sau pe o creștere a carierei.

Ai visat că ai alunecat pe un parchet proaspăt spălat – în realitate cineva va încerca să prevină creșterea ta. Poți realiza ceea ce îți dorești doar dacă acționezi cu răbdare și calm.

Se părea că ați început să curățați și apoi ați decis să o abandonați fără a o finaliza – în realitate, nu contați pe o cale ușoară către obiectiv. În lumea reală, nici nu vă veți putea îndeplini obligațiile. Numai dacă îți dai seama de importanța muncii tale poți obține ceea ce îți dorești.

Dream Vanga

De asemenea, clarvăzătorul credea că această imagine semnalează schimbări favorabile în cariera unei persoane adormite. Cu toate acestea, calea către succes va fi ușoară doar dacă urmați câteva reguli. Trebuie să renunți la disputele cu conducerea.

Este un vis că altcineva spală podeaua în casa ta – el va ocupa locul pe care te bazai. Probabil, un coleg va da dovadă de mai multă întreprindere și va intra în încrederea superiorilor săi. Visezi să cazi pe un parchet alunecos – se vor răspândi bârfe murdare despre tine, care te vor împiedica să urci pe scara carierei.

Interpretarea viselor lui Loff

În înțelegerea lui Loff, simbolul are legătură cu modul în care se simt membrii familiei și cei dragi. Dacă ai visat că începi să cureți, dar apoi ai decis să nu o faci, ai afla în curând ceva neașteptat. În plus, vor veni să te viziteze oameni pe care nu vrei cu adevărat să-i vezi.

Este un vis că te-ai decis mai întâi să pictezi podeaua și apoi să o speli – în realitate vor exista schimbări foarte serioase în viață. Dacă înainte de asta lucrurile nu mergeau în cel mai bun mod, atunci în curând vor merge în sus. Dimpotrivă, o perioadă favorabilă de calm este pe cale să fie înlocuită cu o furtună.

Interpretarea viselor Maya

Acest interpret are atât semnificații pozitive, cât și negative ale somnului. În primul rând, înseamnă stabilitate materială pentru visător. Dar există și o interpretare negativă. Dacă visezi că speli scânduri sparte, atunci riști să-ți strici relația cu conducerea. Pentru a evita acest lucru, încearcă să controlezi tot ce spui în prezența superiorilor tăi.

Dream interpretare Tsvetkova

Ezoteristul a susținut că un astfel de vis are un sens foarte rău. De obicei, este un vis al oamenilor care au unul dintre apropiații lor grav bolnav. În acest caz, vederea nocturnă prezice moartea iminentă a acestei persoane.