Interpretarea viselor apă pe podea în toaletă

carte de vis turnând apă în toaletă într-un vis

carte de vis turnând apă în toaletă cartea de vis a visat de ce într-un vis cartea de vis toarnă apă în toaletă? Pentru a alege interpretarea unui vis, introduceți ceea ce ați visat sau selectați litera cu care începe partea din vis.

Aflați ce înseamnă să vedeți apă curgând în toaletă într-un vis, citiți mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis!

Într-un vis, vezi toaleta doamnelor (dulapul)

Previziunea somnului Toaletă pentru femei (dulap)

Care este visul toaletei pentru doamne (dulapul)

Într-un vis, vezi apă fierbinte sau lapte

Previziunea somnului Apă fierbinte sau lapte

De ce visează Apa

Apă curată într-un vis – spre bucurie, un rezultat de succes, fericire. Orice navă sau rezervor cu apă curată promite prosperitate și bogăție în viitorul apropiat.

Apa limpede din râu este un semn de bun augur care promite succes și bucurie. Un râu curat care curge în dormitorul tău prevestește sosirea iminentă a unui oaspete bogat de peste ocean care va face multe pentru bunăstarea ta; dacă apa este îngrijorată, atunci oaspetele tău poate veni cu intenții rele și poate tulbura liniștea în casa ta.

Un curent de apă curată care curge în apropierea locuinței dumneavoastră înseamnă că situația dumneavoastră financiară va fi în curând consolidată și veți obține o poziție bună care vă va oferi posibilitatea de a ajuta persoanele aflate în nevoie.

Dacă într-un vis vi s-a servit un pahar cu apă curată, atunci veți găsi succes în afaceri sau în căsătorie, care se va dovedi fericit.

Dacă paharul a crăpat și apa nu s-a vărsat, atunci soția ta poate muri la naștere, dar copilul va rămâne în viață. Pentru femei, un astfel de vis prezice moartea prematură a soțului.

Ca un preot să viseze că împarte apă curată oamenilor este un semn că își îndeplinește cu sinceritate datoria și aduce bine și mângâiere oamenilor.

Apa tulbure într-un astfel de vis este un avertisment că preotului îi place prea mult doctrinele și învățăturile eretice.

Dacă un tânăr vede într-un vis că scoate apă curată și limpede dintr-o fântână, atunci se va căsători în curând cu o fată drăguță; dacă apa este tulbure sau tulbure, atunci fericirea lui va fi de scurtă durată și îl așteaptă multe dezamăgiri.

A colecta apă curată dintr-o fântână și a o trata cuiva este un semn că cu ajutorul tău oamenii pe care i-ai tratat cu apă se vor îmbogăți. Dacă apa este tulbure, atunci îi vei aduce nenorocire acestei persoane.

A extrage apă dintr-o fântână prevestește succesul în afaceri sau o achiziție. Apa noroioasă oferă întotdeauna confuzie de sentimente.

A purta apă în haine, un vas spart sau altceva care nu este tocmai potrivit pentru asta înseamnă că te vei confrunta cu pierderi sau înșelăciune ale oamenilor cărora le-ai încredințat averea. Dacă apa nu s-a vărsat în același timp, atunci eviți în mod miraculos pierderi mari și îți salvezi averea.

A îngropa o astfel de apă în pământ este un prevestitor de mari necazuri, pierderea unui nume bun și o moarte rușinoasă.

A vedea un iaz cu apă calmă este un semn că viața ta va decurge calm și fericit.

Un iaz cu apă curată într-un vis, dacă este situat în mijlocul unui câmp, îți promite că în curând vei putea economisi suficienți bani pentru a-ți permite să întemeiezi o familie și copii. Dacă apa din iaz inundă malul, atunci vă puteți pierde soția, copiii sau banii.

Dacă și soția ta a avut un astfel de vis, atunci s-ar putea să-și piardă banii sau va muri în curând.

Un bărbat care vede un mic iaz pitoresc într-un vis este un vestitor al iubirii romantice a unei femei frumoase.

Un curent clocotitor este un vestitor de foc, încercare și răzbunare a dușmanilor.

Apa care curge peste pietre înseamnă că dușmanii sau șefii tăi vor fi necruțători și vei pierde procesul.

Să stai în apă printre valuri și să nu poți ieși înseamnă că în curând vei avea nevoie de tot curajul și forța pentru a supraviețui nenorocirii iminente.

A vedea într-un vis cum cineva se îneacă într-un curent clocotitor și murdar înseamnă că te așteaptă un scandal, despărțire de iubitul tău, dor, deznădejde și eșec în afaceri.

Apa agitată din râu este un prevestitor al unei amenințări care planează asupra ta, venită de la un inamic imperios și puternic.

Navigarea pe un râu cu apă limpede într-o barcă este un vestitor al tot ce este mai bun – succes, bogăție, împlinire a dorinței. Vezi interpretare: barcă, vâsle.

Înotul pe un râu mare este un avertisment cu privire la pericolul care planează asupra ta.

A fi într-un vis într-un râu care se mișcă rapid și a nu putea ieși din el este un semn al unei boli periculoase, al pericolului, al unei încercări îndelungate.

Un curent ondulat înseamnă pericol de incendiu, litigii și intrigi ale dușmanilor.

Navigarea într-o barcă pe un iaz cu apă curată și limpede – la un nume bun, la bogăție și fericire. Dar navigarea în întuneric înseamnă că îndoielile te vor chinui.

Vederea pârâurilor și fântânilor cu apă care curge calm într-un vis oferă o veste bună; un astfel de vis prezice recuperarea unui pacient.

Văzându-ți reflectarea în apă – până la moarte pentru persoana adormită sau pentru una dintre rudele apropiate. O sursă de apă uscată sau uscată într-un vis nu este de bun augur.

Poate că viața ta este în pericol, una dintre rudele sau prietenii tăi apropiați poate muri. Visul prezice și mari dificultăți financiare.

Dacă apa din visul tău curge dintr-un loc unde nu ar trebui să curgă, atunci te așteaptă multă durere și probleme.

A culege această apă într-un vis este un semn rău. Cu cât culegeți mai multă apă, cu atât va fi mai rău acest vis și cu atât nenorocirile tale vor dura mai mult.

Este bine să vezi într-un astfel de vis că apa a dispărut brusc sau s-a uscat, pentru că atunci perioada nefavorabilă se va încheia rapid și totul va fi bine.

Dacă într-un vis auziți sunetul apei sau un curent de apă, atunci în curând se va întoarce la tine o persoană pe care nu ai văzut-o de mult timp și nu ai mai crezut să o vezi.

A bea apă într-un vis – la probleme, eșec, trădare în dragoste, divorț. Bea apă caldă este un prevestitor al faptului că o anumită persoană jignită de tine va dori să se răzbune pe tine. Consumul de apă murdară este un semn de griji mari sau de boală.

Vărsarea apei acasă – la griji și necazuri. Câtă apă vărsați, atâta durere sorbi. Și mai rău dacă strica mobila sau covoarele.

A te arunca în apă într-un vis este un semn de pericol; scufundă-te în apă – la necaz. Văzându-te în apă – spre rău, răceli, tumori, melancolie.

Înotul în apă înseamnă că poți să te justifice și să îndepărtezi de la tine toate suspiciunile. A-i vedea pe alții scălându-se prevestește reconcilierea cu dușmanii.

Înecul în apă este un semn de obstacole, eșecuri, dezamăgiri în dragoste.

A fi ud este un semn de necaz, griji, certuri domestice, prabusirea sperantelor. Udați-vă picioarele într-un vis – la pierderi, boli și obstacole.

Apa rece și înghețată în visul tău este un semn de sănătate; apa fierbinte înseamnă boală, apa noroioasă înseamnă tristețe și bârfă, apa curată promite prosperitate și succes în afaceri, iar apa întunecată înseamnă insulte, insulte, certuri, eșecuri.

Citeste mai mult:  De ce visezi coacăze negre

Să te distrezi jucându-te pe apă este un semn de distracție inocentă și plăcută.

Spălarea mâinilor în apă într-un vis este rău pentru bolnavi. Restul visului arată că vor refuza să participe la unele afaceri.

Spălarea cu apă a picioarelor cuiva este un semn de mângâiere pentru cei dragi îndurerați. Să te speli cu apă este o veste bună.

A vedea bule pe apă este un semn de veste bună și de sănătate. Vezi interpretarea: bule.

Vezi stropi – la știri. Stropiți pe cineva cu apă – la o întorsătură neașteptată în afaceri. Dacă apă s-a stropit pe cap într-un vis, atunci te așteaptă o pasiune neașteptată. Dacă spray-ul nu a căzut peste tine, ci undeva în apropiere, atunci te așteaptă o întâlnire neașteptată sau o întorsătură neașteptată a evenimentelor.

A vedea un strop de apă într-un vis înseamnă o creștere a șanselor de succes.

Turnarea apei este un prevestitor al vorbelor goale, un semn că speranțele tale nu se vor împlini. Uneori, un astfel de vis prezice că vorbești mai mult decât faci. A uda ceva cu apă este o pierdere.

Dacă apa este murdară, atunci te așteaptă un proces rușinos.

Cufundarea în apă până la gât într-un vis va însemna că te vei sătura de ceea ce se întâmplă și viața ta va deveni dezgustătoare pentru tine.

Cararea apei este o muncă inutilă.

Mersul pe apă și nu vă udați picioarele – depășirea obstacolelor și noroc într-o sarcină dificilă.

A auzi sunetul apei într-un vis este un semn că se răspândesc bârfe despre tine.

Opărirea cu apă clocotită într-un vis este un semn că vei pierde bani din cauza propriei tale neglijențe.

Privind apa într-un vis înseamnă că îndoielile tale vor deveni realitate.

Dacă într-un vis ți-e frică de apă, atunci te așteaptă rușinea, pierderea sau boala, de care te-ai temut. Uneori, un astfel de vis prezice că poți deveni o victimă a tâlharilor dacă nu ai grijă la timp să-ți ascunzi bine lucrurile de valoare.

A visa că un purtător de apă se îndreaptă spre tine este un prevestitor al dobândirii iminente de bogăție sau moștenire. Un astfel de vis prezice, de asemenea, noroc în întreprinderi și profituri mari.

Un vârtej într-un vis simbolizează probleme și dificultăți. A intra în ea este semn că în curând te vei găsi într-o situație dificilă și nu vei ști cum să ieși din ea.

Uneori, un astfel de vis prezice o moștenire, din cauza căreia vei avea multe probleme.

De ce să visezi la o toaletă într-o carte de vis

27 septembrie 2019 la 0:03 © Autorii cărților de vis

Aflați din cartea de vis online la ce visează toaleta citind răspunsul de mai jos, așa cum este interpretat de interpreți.

Pentru ce este toaleta într-un vis?

Сонник XXI века

De ce visează toaleta și ce înseamnă:

Toaletă – A vedea o toaletă într-un vis – la probleme, dezordine în casă, cădere în ea – la bani, ieșire din ea – din fericire, curățarea toaletei – la îmbogățire într-un mod nedrept. Suferiți, suferiți în timp ce sunteți în toaletă – la programare; construiește o toaletă – spre bogăție și fericire. O toaletă curată este pentru o programare, una murdară este un simbol al fericirii speciale.

Dacă ai visat la o toaletă în care sunt bărbați și femei, visul vorbește despre o situație fără speranță în viață, incapacitatea de a te ajuta pe tine însuți. Caut o toaletă într-un vis – la căutarea suportului material, lipsă de bani.

Interpretarea viselor astromeridianului

De ce ai visat la lipsa unei toalete

Toaletă – Acesta este un simbol al bunăstării financiare, precum și al calomniei, al bârfei. Pentru a înțelege ce înseamnă toaleta într-un vis, trebuie să vă amintiți detalii suplimentare ale visului.

 • Toaleta este pătată cu fecale – în realitate vei găsi un profit uriaș, un cadou bogat.
 • Toaleta altcuiva plină de fecale – pentru cunoștințe utile cu oameni influenți.
 • Curățarea toaletei dvs. sau a altcuiva – în realitate trebuie să aflați adevărul dur despre management, parteneri.
 • O cameră de toaletă dărăpănată, veche, ponosită poate visa la probleme minore, necazuri asociate cu zona de afaceri.
 • Dacă ați văzut clar toaleta din toaletă, acesta este un semn că nu trebuie să vă agățați de trecut. E timpul să scapi de vechi.

Vezi și: care este visul instalațiilor sanitare, care este visul vasului de toaletă, care este visul acasă.

Interpret psihologic Furtseva

Conform cărții de vis Toalete

La ce poate visa o toaletă depinde de acțiunile visătorului:

 • Vise despre toaleta în care cauți o toaletă – în realitate ai nevoie de sprijin material. Poate că ai probleme la serviciu, în afaceri și nu există oameni empatici în jur.
 • O toaletă curată, conform cărții de vis, în realitate, lucrurile nu merg în cel mai bun mod. Este posibil să fii îngrijorat de afacerea ta.
 • Toaleta din toaletă – la schimbări importante în viață. Le prevezi, deși ți-e frică să recunoști.
 • O toaletă cu toaletă apare adesea în vise, când, în realitate, o persoană vrea să scape de experiențele emoționale acumulate, să ștergă experiențele negative din memorie.

Carte de vis romantică

Visează la toaletă

 • Toaletă – Dacă ești în căutarea unei toalete, atunci îți vei întâlni în curând sufletul pereche. Pentru cupluri, nu sunt excluse întâlnirile romantice și o a doua lună de miere.
 • Văzându-te în toaletă cu iubitul/soțul tău – în realitate, regăsește-te într-o situație fără speranță. Poate că relația ta a ajuns într-un impas. Nu știi ce să faci – mergi în direcții diferite sau încearcă să reanimați sentimentele.
 • Semnificația somnului despre toaletă depinde și de sexul visătorului. Pentru un bărbat, acesta este un semn de nemulțumire sexuală. Pentru o femeie – o predicție de experimente în viața intimă, un fulger de pasiune.

Carte intimă de vis

Dacă ai visat la toaletă

 • Toaletele care apar în visul unui bărbat simbolizează nemulțumirea lui sexuală. În subconștient, tânjește să aibă relații sexuale cu femeia de care este interesat.
 • Pentru o femeie, un astfel de vis despre o toaletă înseamnă dorința de a cunoaște dragostea între persoane de același sex.

Interpretarea viselor rătăcitorului (Terenty Smirnov)

Interpretarea toaletelor din visul tău

Toaleta – Public – obisnuite, emotii negative comune, experiente; deteriorarea relațiilor în echipă, impactul negativ al opiniei publice. Vezi secțiunea separată de toaletă. Comploturile frecvente legate de toaletă se referă la magia neagră – vezi separat, cartea de vis a unei părți din Magic.

Toaletă, toaletă – singurătate „necurată”, aspirații; un simbol al magiei negre; situație fără speranță. Vasul de toaletă este un semn al unei „găuri negre” consumatoare; Femeie Podea. Organe. Căutarea unei toalete – impulsuri erotice; probleme urologice în realitate.

ABC-ul interpretării viselor

A visa la o toaletă, ce înseamnă?

Toaletă – Simbolizează satisfacerea nevoilor de bază ale visătorului. Ea personifică scăparea de amintiri nedorite, utilizarea experienței trecute. Căutarea unei toalete (dacă nu există o nevoie fiziologică în realitate) este un semn de dificultăți materiale, o căutare de sprijin. A vedea o toaletă murdară înseamnă a câștiga cazul. Toaletă absolut curată – lucrurile vor merge prost.

Interpretarea viselor lui Arnold Mindell

Ce înseamnă să vezi toaleta:

 • Toaleta este afară – necazurile tale vor începe cu o mizerie în casă, deoarece mizeria din casă îți va provoca mizerie în cap.
 • Este ca și cum ai construi o toaletă din lemn – îți vezi fericirea nu în bogăție, dar vei avea și bogăție.
 • Este ca și cum ai curăța toaleta la școală, conform cărții de vis – ai visat bogăție de prea mult timp ca să o ratezi – fără nicio îndoială, vei merge pentru un act dezonorant, nedrept de dragul bogăției, chiar vei face sacrifica onoarea.
 • Este ca și cum ai căzut în toaletă fără un vas de toaletă – în curând vei primi mulți bani.
 • Ai căzut în toaletă și ai ieșit imediat – vei cunoaște în curând adevărata fericire.
 • Tu, căzut în toaletă, de parcă nu ai putea ieși din ea, nenorocirea va fi mare.

Citeste mai mult:  De ce visezi o mulțime de lucruri mici bani

Interpretarea viselor domnișoară Hasse

Toaletă – De făcut – vei fi respectat.

Interpretarea viselor lui Simon Kananita

Interpretare după sfânt:

Toaletă – o întâlnire de dragoste; vizitează – vei fi o persoană respectată.

Cartea de vis ucraineană Dmitrienko

Dacă visezi la toalete

Dacă ai visat că vei merge la toaletă – o nouă dragoste. Toaletă – probleme, cădeți în ea – obțineți bani, aur.

Cartea viselor moderne

Dormi cu o toaletă, ceea ce înseamnă pentru visător

Toaleta este o întâlnire de dragoste.

Cartea viselor esoterice

Toaletă – Toaleta care apare în visul unui bărbat simbolizează nemulțumirea lui sexuală. În subconștient, tânjește să aibă relații sexuale cu femeia de care este interesat. Pentru o femeie, un astfel de vis înseamnă dorința de a cunoaște dragostea între persoane de același sex.

Culegere de interpretări ale lui Zhou-Gong

Toaletă (toaletă) – Cureți latrina. – prezice avere dobândită într-un mod nedrept. Intri în toaletă și te trezești stând printre urină și fecale. – Fericire bucurie. În latrină, excrementele se revarsă peste margine. – Mult noroc, beneficii. Stai în gunoi de grajd. – prezice mari probleme. Greblați gunoiul de grajd într-o grămadă mare. – oferă bogăție, bunăstare materială.

Interpretarea viselor a magiei negre

Semnificația somnului despre toalete

Acțiuni în toaletă – Visarea frecventă la toaletă și diverse acțiuni în ea este cel mai tipic complot repetat, care reflectă practica magiei negre.

Interpret al viselor vindecătorului siberian N. Stepanova

Pentru cei născuți în ianuarie, februarie, martie, aprilie

Toaletă – La venituri.

Pentru cei născuți în lunile mai, iunie, iulie și august

Toaletă – A vedea o toaletă într-un vis înseamnă să aduci mânia celor cărora le asculți.

Pentru cei născuți în septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie

Toaleta – Te vei afla intr-o situatie neplacuta.

Ce vise de apă pe podea

interpretarea somnului conform a 83 de cărți de vis

1 Apă pe podea conform cărții de vis online

Bălți pe podea – părerea ta nu se va schimba în bine. Va trebui să muncești din greu pentru a-și recâștiga reputația anterioară.

Un vis în care vezi multă apă pe podea este o cauză frecventă de frustrare, lacrimi sub influența emoțiilor puternice.

2 De ce visează apa:

Să visezi la apa râului curată și calmă este un semn bun. În special pentru călători, judecători și persoane implicate în litigii. A vedea apă agitată într-un vis înseamnă să te temi de mânia unei persoane importante sau de dizgrația șefului tău. Dacă o persoană dă în judecată în acest moment, acest vis promite un proces nedrept și un final prost al cazului.

Dacă cineva visează că înoată în curentul rapid al râului și nu poate ieși din el în niciun fel, este în pericol, boală sau o perioadă lungă de încercare. Înotul într-un vis de-a lungul unui râu mare prezice un pericol iminent.

O persoană care visează că un râu calm și luminos curge prin camera lui ar trebui să se aștepte la un oaspete important și generos să vină la el. Vizita lui va fi de mare folos. Dacă visezi că râul este agitat și strică mobilierul camerei, asta înseamnă o ceartă și necaz din partea celor răi pentru cei care locuiesc în casă.

Când un om bogat vede într-un vis că un pârâu strălucitor curge lângă casa lui, acest vis îi promite o poziție profitabilă, proeminentă, luând-o pe care va deveni un sprijin pentru nefericiți. Un flux ondulat înseamnă pierderi și vătămări cauzate de incendiu, costuri legale sau inamici.

Dacă visezi o fântână într-un câmp cu apă curată, limpede, atunci acesta este un semn bun. Dacă ai văzut un astfel de vis, vei face o achiziție utilă. Dacă este singur, se va căsători în curând și va avea copii cuminți și ascultători.

A vedea apă ieșind dintr-o fântână într-un vis prevestește pierderea proprietății sau o mare nenorocire pentru cineva apropiat. Un astfel de vis amenință o femeie cu pierderea unei părți semnificative din avere.

Un tânăr care a visat la un mic iaz va fi iubit de o frumusețe. Dacă o femeie a văzut un astfel de vis, atunci el îi promite împlinirea dorințelor.

Într-un vis, a merge cu o barcă pe un râu, iaz sau lac, unde apa este limpede și calmă, înseamnă bucurie, prosperitate și noroc în afaceri. Când un pacient vede râuri și fântâni cu apă curată și care curge liniștit într-un vis, acest lucru prevestește recuperarea lui. Dacă apa este murdară și în plină desfășurare, acesta este un semn că recuperarea va fi lentă.

Dacă un tânăr visează că trage apă strălucitoare dintr-o fântână, aceasta îi promite că se va căsători în curând cu o fată drăguță care îi va aduce fericire. Când apa pe care o trage este neliniştită şi stropi, asta înseamnă că dragostea lui va fi tulburătoare. Dacă ar visa că îi hrănește pe alții cu apă curată de fântână, atunci în realitate i-ar îmbogăți pe acești oameni. Când apa este tulbure, aceasta nu înseamnă bogăție, ci necazul pe care visătorul le va provoca oamenilor care îi beau o astfel de apă.

O persoană care a văzut într-un vis că pârâul sau fântâna lui s-au secat se va aștepta în curând la pierdere, eșec sau un fel de durere.

A visa că apa curge dintr-un loc de unde era imposibil să vină înseamnă grijă, anxietate, necaz, durere. Dacă visezi că strângi această apă, durerea va fi lungă, în funcție de cantitatea de apă strânsă. Când vezi că apa s-a uscat și nu mai curge, necazurile se vor opri.

Un vis în care apa i se va părea foarte rece celui care a pășit în ea are același sens ca toate visele despre apă fierbinte. Apa cu temperatură moderată este un semn bun.

Ascunderea unui vas cu apă în pământ într-un vis amenință persoana care doarme cu un fel de pierdere sensibilă. Când cineva vede într-un vis că i s-a servit un pahar plin cu apă, asta îi arată că în curând se va căsători și va avea copii de la soția sa. Orice pahar se referă la o femeie, iar apa la un simbol al abundenței. Dacă un pahar plin este spart, atunci acest vis înseamnă pierderea multor prieteni.

Apa joacă un rol important în istoria omenirii. Fie că este un lac adânc de apă dulce, un râu care aduce viață sau un ocean care înghite oamenii, apa este atât prietenă, cât și dușmană. Dacă visul conține acest simbol semnificativ sub orice formă, este extrem de important să înțelegem rolul său.

Apa în vise este un simbol puternic, deoarece de foarte multe ori aspectul ei coincide cu cel mai înalt punct al sentimentelor. Dacă alte obiecte au un efect relaxant, atunci un râu murmurător care curge printr-o pajiște sporește acest efect. Dacă unele simboluri generează un sentiment de teamă sau ANXIETATE, atunci oceanul furtunoasă îl intensifică. Apa are o semnificație simbolică, primară, conform căreia fie asigură existența vieții, fie păstrează un secret, este plină de pericol. Este o reflectare a experienței umane cu apa.

Citeste mai mult:  Interpretarea visului lui Miller dragă

În zorii omenirii, vânătorii-culegătorii și-au dat seama rapid că apa era ingredientul central al vieții. (Mori mult mai repede de sete decât de foame.) Era și mai important să știi unde se află apa, pentru că arăta clar unde era HRANEA. Cu toate acestea, odată cu răspândirea comerțului, apa a devenit un rău necesar, care era plin de pericole necunoscute. CĂLĂTORIA pe apă a fost periculoasă și misterioasă, deoarece creaturile marine, furtunile și mările agitate au adus viața multor călători; apa contaminată a afectat animalele și a răspândit boli.

Subliniind o viziune pozitivă asupra apei, trebuie remarcat faptul că aceasta este adesea un simbol al vieții noi, al restabilirii puterii și energiei. Apa, în cantități controlate sau într-un mediu controlat, evocă aproape întotdeauna acest sentiment la cel care doarme. Apa gestionată este cheia rezolvării problemelor.

Dacă există un lac într-un vis, toată linia de coastă este la vedere și este probabil accesibilă?

Dacă visezi un râu sau un pârâu, atunci și-au revărsat malurile și pot, în opinia ta, să fie depășiți în mod obișnuit? Toate acestea sunt exemple de apă gestionată.

Apa prezentată în acest fel indică adesea reînnoire. De exemplu, un călător și obosit, visător dă brusc peste un pârâu. Un loc unde te poți împrospăta și câștiga putere pentru a-ți continua călătoria, la îndemână. Poate că visătorul navighează pe o BARCĂ, alunecând încet pe suprafața apei. Cel care doarme trebuie să aștepte cu nerăbdare un răgaz de la grijile lumești sau încearcă să creeze o astfel de oportunitate intenționat.

Apa negestionată creează anxietate. Râurile furioase, rapidurile și lacurile nemărginite reflectă necontrolabilitatea circumstanțelor în care se află visătorul. Totuși, apa adâncă care se simte răcoritoare poate crea, de asemenea, sentimente de anxietate. Motivul pentru aceasta este pericolul potențial pândit în întuneric și lipsa de cunoaștere a ceea ce este în adâncuri.

O excepție de la afirmațiile generale de mai sus sunt robinetele de apă. Într-un vis, este important să se determine dacă macaraua este controlată de un visător sau de o altă persoană și în ce scop se face acest lucru. Dacă visătorul nu operează eficient robinetul, atunci se poate presupune că el simte că nu deține controlul și nu este capabil să facă față unor circumstanțe simple (sau, și mai rău, poate că nu există apă în robinet). Dacă robinetul este controlat de o altă persoană, atunci se poate concluziona că visătorul simte că poziția sa, fie că este bună sau rea, este determinată de capriciul celuilalt.Acest capriciu poate provoca disconfort sau confort considerabil, în funcție de faptul că vine. de la un șef imprevizibil, iubit sau alte persoane semnificative pentru tine.

Cu cât un vis ni se pare mai ciudat, cu atât are sensul mai profund.

apa pe podea

cartea de vis interpretează inundarea locuințelor cu apă ca un semn al impresiilor, experiențelor și sentimentelor prăbușite în mod neașteptat. de fapt, puteți vedea adesea apă pe podea într-un vis, dar nu acordați prea multă atenție, deoarece această informație a fost cuplată cu un detaliu mai viu al visului. de ce visează un astfel de complot, vei înțelege dacă poți găsi mai multe detalii în memoria ta.

parerea lui Miller

într-un vis ai văzut apă în propria ta casă. merită să ne amintim ce era ea. potrivit lui Miller, un lichid murdar este asociat cu anxietăți și infirmități. o băltoacă transparentă și curată va fi un semn de sănătate excelentă și evenimente fericite.

de ce visează parcela când totul în casă este inundat cu apă clocotită, în plus, lichidul s-a acumulat sub parchet? aștepți intrigile răuvoitorului, temeinic pregătiți, cu un număr mare de aliați loiali.

opțiuni de răspuns

opțiunile pentru acțiuni cu care într-un vis ați reușit cu apă vărsată pe podea vor oferi o interpretare a viselor:

 • abia uda o balta cu o carpa este un semn de probleme de sanatate;
 • ștergeți bine apa de pe podea – restabiliți-vă numele bun;
 • trece peste fără să fii atent – la indiferență și conflicte;
 • cădea în apă, ridicând stropi – la experiențe incitante de la evenimente neplanificate;
 • stai chiar într-o băltoacă – lasă-ți pe cei dragi jos, strica jocul de echipă.
 • abia uda o balta cu o carpa este un semn de probleme de sanatate;
 • ștergeți bine apa de pe podea – restabiliți-vă numele bun;
 • trece peste fără să fii atent – la indiferență și conflicte;
 • cădea în apă, ridicând stropi – la experiențe incitante de la evenimente neplanificate;
 • stai chiar într-o băltoacă – lasă-ți pe cei dragi jos, strica jocul de echipă.

apa in dormitor

Cartea de vis a lui Tsvetkov vă va spune de ce apa visează în camera în care dormi. o relație armonioasă cu un soț va prezice ștergerea într-un vis în dormitor. pentru ca o fată să ia în considerare într-un vis cum se acumulează bălțile – un mesager sigur al concepției unui copil.

într-un vis, vărsarea apei direct pe covor este explicată de cartea de vis ca o neînțelegere între îndrăgostiți. curățarea ceaiului vărsat pe covor visează la ceva radical opus: armonie și unitate în dragoste și relații conjugale.

inundație în bucătărie

cartea de vis țigănească explică la ce visează apa de pe podea din bucătărie. acesta este un indiciu direct că veți găsi abundență în alimente. dacă într-un vis au spălat ferestrele din bucătărie și au stropit cu apă din găleată, pregătește-te ca oaspeții să intre în grabă în casă.

Cartea de vis a lui longo sugerează o abundență de alcool și o sărbătoare distractivă dacă într-un vis au curățat apa de sub chiuvetă. apa de lângă aragaz va arăta întrunirile de familie cu o abundență de mâncare delicioasă.

veți afla despre bolile tractului intestinal dintr-un vis în care veți șterge o băltoacă în fața frigiderului, spune cartea de vis lunară.

semn de eșec de bani

o carte de vis de primăvară interpretează un vis despre o baie inundată ca un semn al problemelor financiare în realitate. problema a fost complicată de faptul că într-un vis ai turnat apa colectată în toaletă? nu înseamnă nimic mai mult decât cheltuieli nesimțite. e alta problema daca au adunat apa de pe podea cu marginea hainelor. cartea de vis promite că acesta este un indiciu sigur al unei întreprinderi profitabile.

colectați apă în jurul toaletei și turnați-o într-o găleată conform cărții de vis a magicianului alb – într-un loc de muncă „pâine” cald. există și un avertisment din cartea de vis: un vis se va împlini dacă știi măsura cheltuielilor tale.

pregătiți-vă pentru schimbare

un vis în care casa ta a fost inundată cu siguranță te va supăra și te va supăra. nu vă faceți griji în zadar, pentru că dacă într-un vis apa a acoperit întreg spațiul din camera de zi, atunci acesta este un mare semn. curge apa din tavan? te aștepți la schimbări rapide în soartă. apa limpede în acest caz simbolizează schimbări plăcute care aduc bucurie; fluxurile de noroi noroios vor spune despre schimbările care vor atrage tristețe.

Pastorul Loff interpretează visul de a colecta apă de pe podeaua sufrageriei ca un semn sigur de restabilire a reputației celui care doarme. când într-un vis călcați pe apă cu noroi în sufragerie sau în alt loc unde vedeți adesea rude și prieteni – în viața reală ar trebui să vă gândiți la comportamentul dvs. poate că declarațiile imprudente vor provoca neînțelegeri și ceartă cu rudele.