De ce visează o femeie la un pui de leu

Care este visul unui pui de leu prietenos?

Puiul de leu este un animal drăguț și amuzant. În cele mai vechi timpuri, exista credința că puii de leu se nasc morți, iar părinții le insuflă viață. Prin urmare, puiul de leu a devenit un simbol al vieții și al renașterii. Un pui de leu văzut într-un vis evocă emoție, cărțile de vis interpretează în diferite moduri ceea ce visează un pui de leu. Dar toată lumea este de acord că acesta este un semn de protecție și prietenie.

Semnificația somnului în diferite cărți de vis

Interpretarea somnului depinde de circumstanțele visului și de comportamentul animalului.

Cartea Dream Dream

Vedeți mulți pui de leu alergând în deșert, înseamnă planurile insidioase ale celor răi, planurile lor împotriva celor adormiți. Merită să fii atent. Pentru o femeie, un pui de leu prezintă apariția unui rival, dar atacul unui pui prezice conflicte cu managementul și probleme la locul de muncă.

Sonnik Miller

Conform acestei cărți de vis animalele indică agresiune și negativitate ascunse la visătorCu toate acestea, în realitate el nu poate exprima acest lucru și se comportă supus. Atacul și mârâitul unui pui de leu promit o atenție sporită din partea sexului opus și mult noroc în afaceri.

Carte de vis slavă

Puiul de leu prezintă pericol pentru cel care doarme, căderea moravurilor sale.

Interpretarea visului unei gospodine

Îmblanzisează sau îngrădesc un animal – înseamnă a depăși temerile, a câștiga în afaceri. Pui mârâit și atacator – înfrângere și pierdere.

Interpretarea visului lui Artemidor

Un pui de leu blând, mângâietor promite fericire și răsplată pentru muncă, iar animalul atacator este apropierea unei boli grave.

Cartea de vis britanică

Animal calm într-un vis prevestește bogăție, succes. Dacă puiul de leu este agresiv, visătorul este în pericol.

Interpretarea viselor lui Catherine cea Mare

Conform acestei cărți de vis, un pui de leu simbolizează starea de fapt în domeniul profesional. Un pui în cușcă – negocieri care vor fi greu de câștigat. Dacă animalul atacă, atunci, în realitate, inamicul va câștiga. Un pui de leu mârâit, dimpotrivă, promite noroc în afaceri, victorie. Piele de leu – bogăție și succes. Pentru o femeie, un animal mic prezice apariția unui iubit și o dragoste pasională.

Carte de vis psihanalitică

Lupta visătorului cu animalul simbolizează dorința visătorului de a câștigacare se va împlini în curând.

Interpretarea viselor a subconștientului

Conform acestei cărți de vis, există două interpretări opuse. Pe de o parte, leul aceasta este o reflectare a puterii și puterii visătorului, a dorinței sale de victorie și a dorinței de succes. Sensul negativ al somnului exprimă frica de superiori, frica de probleme la locul de muncă.

Carte de vis rusă

Am visat un pui de leu într-un vis – înseamnă premii si promotii, obținând o poziție mult dorită. Un atac de animale indică o pierdere a protecției și a patronajului.

Interpretarea visului lui Freud

Un animal tânăr este un simbol al dorinței sexuale crescute. Dacă o fată fuge de un pui de leu, atunci în viață tânjește să aibă o relație intimă cu un bărbat dominant, temperamental. Un pui în lesă indică faptul că persoana adormită își suprimă dorințele, îi este frică să vorbească despre ele. Atacul unui pui de leu prevestește probleme din cauza relațiilor amoroase.

Cartea viselor esoterice

pui de leu visează la o nouă perioadă de viață care va aduce succes și noi începuturi. Pentru o femeie, un vis înseamnă că își va aranja viața personală, își va găsi în sfârșit armonia și fericirea.

Visul lui Azar

Dacă ai visat la o leoaică care își hrănește puii, atunci dormitorul va avea un patron bogat.

Dream interpretare Tsvetkova

Puii de leu visați de o femeie necăsătorită prezintă apariția mirelui. Pentru o doamnă de familie, un vis înseamnă împlinirea dorințelor.

Cartea de vis a vrăjitoarei

Îmblanzirea unui pui de leu promite victoria în afaceridacă animalul îl depășește pe visător, atunci el va fi vulnerabil la cei nedoritori.

Interpretarea visului lui Solomon

Conform acestei cărți de vis, un pui de leu simbolizează vanitatea celui adormit. În curând va deveni bogat și de succes.

Roma Cartea visurilor

Atacul animalelor simbolizează trădarea. vuietul unui pui de leu este noroc și profit.

Animal de companie

Uneori, într-un vis, animalul nu este în sălbăticie, ci acasă. În acest caz, interpretarea somnului va fi mai pozitivă., depinde însă de comportamentul puiului.

Dacă într-un vis un pui de leu se plimbă calm printre oameni, atunci, în realitate, persoana adormită va avea nuntă și distracție. Un pui mângâietor în casă promite o întâlnire cu vechii prieteni, colegi de clasă.

Antrenează și hrănește un pui de leu înseamnă succes, bogăție, avansare în carieră. Un pui de leu se joacă în casă ca un pisoi – pentru o fată, un astfel de vis prezice o căsătorie timpurie și nașterea unui copil.

Pentru un om, un animal ca animal de companie înseamnă că poate atinge orice scop, chiar și cel mai riscant. Adesea, un pui de leu în casă prezintă apariția unui patron înalt care va avansa pe dormitor pe scara carierei.

Un pui de leu care se joacă cu un câine sau o pisică de companie simbolizează prieteniacare nu se teme de nici o adversitate. Cel care doarme va menține această relație până la moarte.

Un pui de leu așezat pe un lanț este o reflectare a situației dificile de viață a persoanei adormite. Nu poate găsi o cale de ieșire, în ciuda eforturilor sale. Antrenarea unui pui de leu prezice succesul, soluția tuturor sarcinilor. Dacă un leu mic a mușcat o persoană adormită în timp ce se afla în casa lui, atunci ar trebui să vă fie frică de trădarea prietenilor și a partenerilor.

Mulți pui de leu care trăiesc în casa visătorului, aduce-i fericire, succes și aventură. Hrănirea unui pui de leu în casa ta – un astfel de vis înseamnă o înaltă autoritate la locul de muncă, chiar și cei răi vor asculta o persoană, mai ales dacă puiul de leu a mâncat din mâinile sale într-un vis.

Am visat că puii de leu se îmbrățișează cu o fată, asta prezice o căsătorie iminentă și copii. Dacă visătorul a visat cum cumpără un pui de leu, atunci, în realitate, se străduiește să-și învingă rivalii. Puiul de leu care locuiește în casa dormitorului moare brusc. Somnul este un semn al începutului unei noi etape de viață.

Pierderea unui pui de leu care era animal de companie înseamnă asta o persoană se teme pentru bunăstarea sa, de teamă să nu piardă ceea ce a reușit să realizeze cu atâta dificultate.

Adesea, un vis în care o femeie vrea să îmblânzească un pui de leu este o expresie a dorinței ei subconștiente de a avea un copil. În cazul în care o femeie are deja copii, comportamentul puiului prezice ce li se poate întâmpla. Dacă puiul de leu este trist, ar trebui să acordați mai multă atenție copilului dvs., poate că este foarte îngrijorat.

Dacă într-un vis un pui mângâie o persoană, dar este neplăcut pentru el, atunci, în realitate, visătorul se va confrunta cu ipocrizie și dorința unei persoane nesincere de a „suge”. Merită să ne amintim că un vis este doar un avertisment despre unele evenimente din viață. Nu poate schimba cursul vieții sale.

Citeste mai mult:  Visul în care a existat un sens ciocan

Vă recomandăm să vizionați videoclipul – „La ce visează leul?”:

De ce visează leul? Interpretarea viselor

  • 12 august 2018
  • Animale
  • Julia Obolenskaya

Aproape întotdeauna un leu promite bine în vise. Mai mult decât atât, un vis în care această fiară este prezentă, de regulă, indică prezența unor forțe pozitive din altă lume, începutul unei noi etape, marcate de solemnitate. Aceasta înseamnă că leul în viziunea nocturnă este un semn pozitiv profund. El indică ceva cu adevărat semnificativ care se va întâmpla în curând în viață.

Totuși, de ce visează leul? Mai multe despre asta mai târziu în articol. Cu toate acestea, acest simbol este parțial diferit, deoarece vorbim despre un mic rege al animalelor, deși aici sunt prezente conotații pozitive.

De regulă, cărțile de vis diferite nu se contrazic atât de mult una pe cealaltă, ci sunt un plus, este util să luăm în considerare exact modul în care același semn este descris în diferite cărți de vis. Deci, de ce visează micul leu? Să ne uităm la interpretări.

Cartea de vis a lui Miller. Ce spune despre puiul de leu?

El vorbește despre factori pozitivi care se vor manifesta în realitate. În special, aici vorbim despre câștigarea unui fel de victorie, progres în afaceri comerciale sau începutul unei relații plăcute cu sexul opus.

Cartea Dream Dream

Este unul dintre puținele care indică o valoare negativă. Acest simbol este văzut ca unul care vorbește despre posibile intrigi ale concurenților sau doar ale altor persoane. O stare similară poate fi indicată de un vis în care animalele mici se zboară în savană sau în alt spațiu deschis.

interpret oriental. Ce fel de interpretare este dată în această carte de vis?

Aici, în cartea de vis, puiul de leu este considerat un simbol care poate indica o altă ofertă de la o persoană căreia îi place sau una cu care există sentimente reciproce. În special, semnul indică o posibilă căsătorie dacă fiara mică acționează puțin agresiv față de visător.

Cartea de vis din Medea

Potrivit acestei surse, a vedea un pui de leu într-un vis este deosebit de de bun augur dacă hrănești această fiară din mâna ta. În această versiune, simbolul indică autoritatea ta de netăgăduit în societate, nimeni din echipă nu va putea să concureze cu opinia ta și să se certe.

Cartea de vis islamică. Interpretări

Acest interpret vorbește despre simboluri destul de specifice, de exemplu, el descrie o situație în care tu însuți lingi o rană pe corpul unui animal mic. Fiara rănită vorbește despre persoana iubită, pe care acum o poți ajuta.

Cartea de vis a lui Loff. Interpretări ale vederii nocturne

De ce un pui de leu visează într-un vis? Aici luăm în considerare situația când animalele mici sunt bătute. Mai mult, nu contează cu adevărat dacă învingi puii sau dacă unul dintre prietenii tăi, oameni pe care îi cunoști, efectuează o astfel de acțiune. Dacă ai văzut un astfel de vis, atunci s-ar putea să pierzi respectul sau ajutorul unei persoane influente în realitate. Trebuie să vă monitorizați propriile acțiuni și să acționați cât mai corect posibil.

interpret țigan. Interpretări posibile

Care este visul unui pui de leu care a fost prins? Este un simbol al prieteniei puternice. Și deodată atacatorul vorbește despre o trădare neașteptată și, poate, de o persoană dragă.

Interpretarea visului lui Rommel

Puii de leu sunt considerați aici ca un simbol al fanilor care vă vor arăta loialitate. Dar amintiți-vă, trebuie să tratați astfel de oameni în mod responsabil și să aveți grijă.

După cum puteți vedea, există multe interpretări. Și aici ar trebui să compilați diverse opțiuni și să alegeți valori, în funcție de detalii suplimentare, care sunt discutate mai detaliat mai jos.

Diverse situații și atribute în viziunea nocturnă despre un pui de leu și un leu

Să aruncăm o privire mai atentă la ce visează puiul de leu. La urma urmei, interpretarea depinde de mediul diferit și de accesoriile suplimentare care pot fi observate într-un vis. Concluzia este să vă amintiți cât mai mult posibil detaliile suplimentare pe care le-ați văzut și să interpretați visul în funcție de informațiile primite.

  1. Leul atacă. Aici, în cea mai mare parte, implică chiar și o încercare de a ataca micul rege al fiarelor. Dacă vezi asta, atunci s-ar putea să apară niște intrigi ale colegilor sau ale altor persoane care își propun să se certe cu superiorii tăi. Prin urmare, aici ar trebui să exerciți o vigilență sporită cu superiorii și să te comporți cu delicatețe.
  2. O leoaică își hrănește puii. Poate fi interpretat și ca un simbol negativ. Adesea văzut ca saturarea concurenților cu adversitățile sau greșelile tale. Ar trebui să vă controlați propriul comportament, deoarece concurenții ar putea intenționa să vă pătească reputația.
  3. Bărbatul a îmblânzit animalul. Când un visător de sex masculin observă un astfel de semn, atunci este pozitiv. Indică capacitatea de a-și atinge propriile obiective și de a finaliza proiectul.
  4. Puii de tigru în companie cu puii de leu s-au stabilit acasă. Semnul vorbește despre prezența bucuriei și a diferitelor realizări utile. Schimbările pozitive pot fi atât minore, cât și semnificative.
  5. Trăiește cu lei. Desigur, s-ar putea să nu fie adesea necesar să afli de ce visează un pui de leu, care face parte din familia și haita ta. Dar se întâmplă și asta. Dacă te vezi ca făcând parte dintr-o familie de lei, atunci ar trebui să iei decizii posibile pentru a realiza proiecte planificate de mult. Când într-un vis regele fiarelor te percepe ca fiind al lui, în realitate vei avea multe șanse.
  6. Leul te hrănește. De exemplu, un astfel de vis poate reprezenta o situație în care fiara vă aduce o bucată dintr-un fel de mâncare, de exemplu, carne. Acest semn poate indica o oportunitate de a-și asuma riscuri. În plus, o astfel de oportunitate se va încheia pentru tine cu un rezultat pozitiv. Aici ar trebui să luați în considerare și opțiunea atunci când vă hrăniți de la o leoaică. În acest caz, semnul este mai mult decât pozitiv. În toate realizările, puteți obține un rezultat incredibil.
  7. Distruge leul. Având în vedere sensul general pozitiv al simbolului în sine, a face ceva rău acestui personaj de vis este un act negativ. Adesea, acest lucru poate indica conștiinciozitate, te-ai pocăit. Dacă apare un astfel de vis, atunci semnul vorbește despre un act negativ al visătorului și, în plus, el poate fi pedepsit pentru asta.

Citeste mai mult:  Găsiți un cercel într-un vis

Urmăriți puiul de leu în viziune nocturnă. Ce înseamnă un astfel de vis?

Mai des, acest vis este considerat într-un anumit aspect pentru femei, dar pentru bărbați poate avea și un sens similar. Concluzia este atitudinea celorlalți față de acțiunile tale în realitate. După un astfel de vis, toate acțiunile pot fi considerate ca fiind excesiv de agresive.

Interpretari pentru o femeie frumoasa

De ce visează o femeie la un pui de leu? O astfel de viziune de noapte poate indica prezența rivalilor. Cu toate acestea, acest simbol nu trebuie considerat atât de clar. Luați în considerare posibila indicație a oricăror concurenți care pot apărea după ce un vis vă indică acest fapt.

O mică concluzie

În plus, în procesul de interpretare a unui vis, ar trebui să ia în considerare propriile sentimente care apar în acest proces. Adesea, senzațiile sunt cele care oferă cea mai bună oportunitate de a înțelege de ce și despre ce este vorba în vis. De exemplu, poți distinge cu ușurință bucuria de tristețe sau frică. Uneori există un sentiment care rămâne la trezire, în mod condiționat poate fi clasificat ca pozitiv sau negativ. În consecință, pe baza acestui simplu sentiment, ar trebui atât să interpreteze semnul, cât și să fie prudent în realitate sau să-și folosească șansele.

Cu toate acestea, amintiți-vă că nu ar trebui să acordați o importanță serioasă unor astfel de vise.

pui de leu

Interpretarea viselor pui de leu ai visat de ce puiul de leu visează în vis? Pentru a selecta interpretarea unui vis, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți gratuit o interpretare online a viselor prin literă în ordine alfabetică).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți un pui de leu într-un vis citind mai jos pentru o interpretare gratuită a viselor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Ați avut vreodată vise profetice?

Interpretarea viselor – Leu

Dacă un leu îți apare într-un vis, atunci ești controlat de forțe uriașe. Subjugat-o singur – vei fi un câștigător în orice afacere.

Leul te-a învins – vei rămâne neprotejat sub loviturile celor răi.

Am văzut un leu într-o cușcă, apoi succesul va depinde de capacitatea ta de a neutraliza inamicii.

Un antrenor cu un leu visează la succes în afaceri.

Tânărul leu – spre nou antreprenoriat.

Dacă o tânără a văzut un leu tânăr într-un vis, atunci va avea un nou amant fermecător.

Răbușetul unui leu, auzit într-un vis, este un vestitor al realizărilor neprevăzute în afaceri și al succesului cu femeile.

Pielea unui leu visează la bogăție și fericire.

Dacă te-ai văzut călare pe un leu – arată curaj și perseverență în a depăși dificultățile.

Potrivit lui Nostradamus, leul este un simbol al regalității, puterii, tiraniei. Așa a interpretat el visele despre lei.

Un leu care se joaca cu un caine mic este un semn al prieteniei adevarate care va dura toata viata, pana la moartea unuia dintre prieteni.

Au văzut un leu rănit în inimă – vei aduce cuiva o insultă personală și tu însuți vei suferi.

Un leu flămând și slab, ponosit și slăbit este un simbol al unei perioade de reevaluare a valorilor.

Interpretarea viselor – Leu

Tu ești în centrul atenției.

Dacă un leu stă într-o cușcă, acesta este un simbol al prieteniei puternice.

Un leu te atacă – așteaptă-te la trădare.

Leul răcnește – vă așteaptă noroc.

Leu – ai o stima de sine foarte dezvoltata, iar altii te admira.

Un leu capturat este un simbol al prieteniei puternice.

Dacă un leu te atacă brusc într-un vis, ferește-te de trădarea unui prieten.

Auzind un vuiet de leu – la apariția unor circumstanțe favorabile.

Interpretarea viselor – Leu

Leul personifică calități umane minunate precum curajul, încrederea în sine, măreția și înțelepciunea. La urma urmei, nu este o coincidență faptul că această fiară este numită „regele tuturor animalelor”, ceea ce înseamnă că te poți baza pe o persoană cu astfel de calități.

A vedea un leu de vânătoare într-un vis este dovada că ești în controlul propriului destin, iei deciziile corecte și gestionează circumstanțele dificile ale vieții și, prin urmare, vei realiza multe în viața ta.

Dacă ai visat un leu într-o cușcă, atunci acesta este un semn că în viața reală te afli într-o situație foarte dificilă, pe care încă nu o poți rezolva, în ciuda voinței și înțelepciunii tale.

Să visezi o leoaică cu un pui de leu mic este un semn că în viața reală nu ar trebui să te asumi toate lucrurile deodată, pentru că nu vei face niciunul dintre aceste lucruri cu calitate înaltă; mai bine să faci o singură treabă, dar bine. Un astfel de vis seamănă cu un adevăr simplu: nu cantitatea este cea care este valoroasă, ci calitatea.

Dacă ai visat la un leu care a căzut într-o capcană, atunci un astfel de vis indică faptul că ar trebui să te gândești cu atenție înainte de a te ocupa de afacerea propusă, altfel nu numai că vei eșua, ci și te vei găsi într-o poziție ridicolă.

A vedea un leu și o vulpe întinse în apropiere într-un vis înseamnă că în viața reală vei întâlni ceva teribil și necunoscut, care după ceva timp nu va mai părea atât de înspăimântător.

Să admiri un leu care se bucură de soare într-un vis – un astfel de vis indică faptul că vei putea realiza multe în viață: bogăție materială, o poziție înaltă în societate, respect pentru un număr mare de oameni, fericirea familiei. Dar, odihnindu-ne pe lauri, nu uita că viața se poate întoarce pe neașteptate.

Dacă ai visat că un leu te atacă, atunci în viața reală îți subestimezi capacitățile și, prin urmare, ești foarte îngrijorat de viitorul tău.

A vedea un leu rănit într-un vis este o profeție că ar trebui să lupți pentru opiniile și credințele tale. Ascultă sfaturile oamenilor înțelepți.

Dacă ai visat la un leu mort, atunci un astfel de vis este o dovadă că circumstanțele vieții se vor dezvolta în așa fel încât vei pierde un mentor înțelept, ale cărui sfaturi te-au ajutat de mai multe ori în momentele dificile.

Citeste mai mult:  De ce visezi la un sărut cu un străin

Interpretarea viselor – Leu

Un leu care se odihnește calm și nu te amenință – vei fi mulțumit de compania unui prieten influent, că vei fi fericit în dragoste.

Hrănirea unui leu este cel mai bun.

Leul te-a atacat în vis – despărțirea de persoana iubită este posibilă.

Leul te-a mușcat și te doare – vei fi urmărit de fani urâți, rivali sau oameni invidioși.

Un leu în cușcă – la pierderi și nemulțumiri și pentru faptul că tu însuți ți-ai speriat tovarășii.

A fi în aceeași cușcă cu un leu este un îndemn la prudență: intrigile inamicilor sunt îndreptate împotriva ta sau a prietenilor tăi.

Dormit pe un leu – pentru a deveni o persoană semnificativă și puternică.

A ucide un leu înseamnă a-ți distruge irevocabil propria fericire.

Un leu sau o leoaică într-o menajerie – până la umilire.

Pentru a-i vedea pe cei așezați pe un lanț de leu – pentru a primi protecție de încredere.

Urmăriți un leu într-un vis – la o viață fericită, noroc.

Luptă într-un vis cu lei – să fii indiferent față de nenorocirea altcuiva.

Mângâierea puilor care sug o leoaică este patronajul și atitudinea bună a oamenilor mai în vârstă și influenți.

A mângâia o leoaică – pentru o femeie înseamnă a te lupta cu un rival periculos.

Interpretarea viselor – Leu

Puternicul leu este un simbol al bogăției, puterii, deșertăciunii, un val de putere.

Dacă un leu într-un vis este blând, blând sau un antrenor lucrează cu el, îți sunt garantate victorii militare sau mila superiorilor tăi.

Supune leul – cucerește dificultățile vieții.

Dacă leul te învinge, nu vei putea lupta cu inamicii cu succes.

Pune un leu într-o cușcă – învinge cei răi, câștigă dragostea.

Să-ți fie frică de un leu înseamnă să-ți fie frică de șef.

Ride a Lion – obțineți patronajul unei persoane influente.

Cadavrul unui leu, pielea unui leu – spre bogăție și fericire.

Răbuit de leu – spre succes în dragoste.

Capul mare de leu care își arată dinții este în pericol în aspirațiile tale de putere.

Leii în grădina zoologică – spre umilire.

Dacă ești mușcat de un leu, vei fi urmărit de o persoană celebră.

Interpretarea viselor – Leu

Interpretarea viselor – Leu

Interpretarea viselor – Leu

Interpretarea viselor – Leu

„partea leului”, „a se repezi în bârlogul leului”. „Ține-ți capul în gura leului” neînfricare, este nerezonabil să-ți asumi riscuri.

„puternic ca un leu” Seducător „leu secular”, om nobil.

femeie „socialistă” din înalta societate.

Interpretarea viselor – Stânga (stânga)

schimbare „mergi la stânga”.

„de stânga” câștigă bani în plus într-un mod necinstit sau suplimentar.

„bunuri lăsate” obținute prin fraudă.

„stânga” este rău, necinstit, greșit, demonic.

De ce visează leul

Regele animalelor într-o cușcă indică faptul că succesul tău depinde dacă te poți izola de inamici sau nu.

Un antrenor lângă un leu promite noroc la muncă. Un bonus concomitent al unui astfel de succes va fi favoarea și atenția multor oameni, atât bărbați, cât și femei.

De asemenea, un semn bun este pielea de leu. Vei trăi fericit și prosper.

Sexul frumos ar trebui să fie deosebit de atent la visele despre lei. O leoaică care visează avertizează asupra apariției unui rival periculos, iar masculul promite un mire bun și bogat. Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, puii de leu înseamnă patronajul oamenilor influenți.

Ai vânat un leu? Noroc și fericire te vor însoți în toate problemele. Dacă prădătorul reușește să riposteze și să te copleșească, atunci nu vei putea rezista asaltului inamicilor și bârfelor.

Leul poate simboliza atât pe cei fără Dumnezeu care s-au separat de jamaat (societatea musulmană), cât și o persoană puternică, atât de puternică încât poate asupri alți oameni. Să te transformi într-un leu într-un vis – să devii tu însuți un astfel de tiran.

Semn bun, dacă călărești un prădător, lucrurile dificile vor fi în curând finalizate cu succes. De asemenea, este bine dacă reușești să scapi de un leu sau să-l omori – în acest caz, vei scăpa de probleme (până la un dezastru teribil) și de o viață calmă, măsurată.

Leul simbolizează sensibilitatea și excitabilitatea ta sporită. Un animal în lesă sau îmblânzit reflectă tendința ta de a-ți suprima sever fanteziile și visele. Dacă o femeie nu își realizează dorințele în pat, atunci va visa la intimitate sexuală cu un prădător. Pentru bărbați, un astfel de vis reflectă dorința lor de masochism. Un vis în care un leu o urmărește vorbește despre înclinații similare la o femeie. Dar legătura cu puiul de leu indică faptul că femeia își va scoate nemulțumirea față de sex asupra copilului (dacă femeia adormită nu are copii, atunci visează cu pasiune la ei). Doar că puii de leu visează la o schimbare bruscă a preferințelor tale sexuale.

Când dezamăgirea în sfera intimă atinge punctul culminant, te vei vedea într-un vis ca un leu sau o leoaică. Dimpotrivă, o mulțime de senzații noi sunt judecate de un vis despre o luptă între doi prădători. Dacă leul nu urmărea o rudă, ci o pradă, atunci chiar de dragul acestor senzații veți fi gata să încercați cele mai exotice metode.

Leul este un simbol al oamenilor puternici și al tiranilor. Prin urmare, un prădător într-o cușcă sugerează că țara cândva puternică își va pierde măreția de odinioară din cauza timidității liderilor militari. Leul care doarme pe un pat imens simbolizează întărirea poziției țărilor europene și creșterea influenței monedelor lor. Un prădător slab și torturat visează la o reevaluare a valorilor care va avea loc după un august înfometat. Leii care se înghesuie în jurul prăzii lor reflectă insistența Irlandei de a-și apăra independența. Dacă prada este mâncată împreună de un leu și un urs, atunci nici măcar o confruntare istorică de lungă durată nu va împiedica Germania și Marea Britanie să intre în uniune. Regele fiarelor, lovit până la inimă, prezice un conflict puternic: o anumită persoană va plăti cu viața pentru insulta adusă conducătorului.

Ghicitorul oferă și o interpretare personală a viselor despre lei. Deci, un leu care se joacă cu un câine în miniatură prezice o prietenie adevărată puternică. Va dura literalmente până la mormânt – până la moartea unuia dintre prieteni.